Путин: Русия трябва да се пази от ”цветни революции”

Русия трябва да направи всичко по силите си да спре екстремизма и да се пази от "цветни революции", заяви Владимир Путин. Няма сигурност без Русия, каза Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Русия трябва да се пази от ”цветни революции” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия била демократична държава и т.н. Някой вярва ли му на тоя?

има революция където има робство , в русия ще има рано или късно революция или ще измрат като нас

Ей, какви велики хора е раждала, ражда и ще ражда майката Русь- със звучните имена ПутКин, Вигенин... Ако не си роден пияница, то най- малкото ще си световна проститутка.. Хем световна, хем руска.. Да е жива Матушка Русь с курвенските си чада! Че мъжете по света ще закъсат! Друго си е да изтрЕскаш нещо руско.

Ами гейчетата като тебе не ги искаме в клуба на русия. Върви да се шлякаш с тлъстите хамериканци. А да ти е на мазно.

Да вземат пример от Китай. Те се справиха много бързо с цветната революция.

Параноика Капуткин нека се пази и от сянката си! Това не касае по никакъв начин Родината ми!!! Иначе шубето си е голям страх, товарищ КАПУТКИН

си мислят , че правят политика, но какво е положението на практика - и първата и 2-та св. войни са финансирани от Ротшилд , при което Европа и Русия се саморазбиват и разрушават,а Америка се въздържа от намеса докрай и икономиката и от фалираща става процъвтяваща. Неотдавна американски политик даде да се разбере колко зачитат и ЕС и Русия като официално заяви "Fuck the EU! - Exactly!" - Victoria Nuland. Сега в момента УСА пак са в безизходица и искат да потретят, т.е. да предизвикат 3-та свветовна война между ЕУ и Русия, защото това ще им оправи положението за 1000 години напред и УСА ще се установят като световен диктатор.

Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

Цветна революция може да има в САЩ. Там и цветните хора са повече. Русия е владетелка на безкрайни природни ресурси, с които държавата се разпорежда добре, в полза на руския народ. Русия има велика история, славна армия и народ-победител. Има и демократичен Президент обединител в лицето на Вл. Путин. Та цветната революция е по-вероятна във Вашингтон и Брюксел, от колкото в Москва Изпаднали признания.: Ветераните на западната дипломация Хенри Кисинджър и Ханс-Дитрих Геншер смятат, че Западът е допуснал грешки в отношенията с Русия.

Незнам кой може да спретне в САЩ "цветна революция", но вече доста държави им сърбат попарата. ИДИЛ са на 300 км от границата на Европа. И вече вършеят. Да им благодарим, че и на сенатор Маккейн, който лично се срещаше с сегашните лидери на Ислямската държава, по СNN вървеше репортаж скоро от тази среща.

"Русия е владетелка на безкрайни природни ресурси, с които държавата се разпорежда добре, в полза на руския народ." Много са, но не са безкрайни. Държавата ги екплоатира благодарение на западни технологии и се разпорежда изключително в полза на руските олигарси, на Путин и неговата силовишка шайка! "Русия има велика история, славна армия и народ-победител." Велика история имат много народи, държави и империи. Някои вече са извън историята, така че за настоящето и бъдещето "великата история" не означава много. А и не зная колко е велика, след като руският народ е най-низвергнатия от собствената си държава в целия свят и за всички времена! За "Матушка Русия" човешкият живот (вкл. на обикновения руснак) никога не е бил ценност! Между другото - освен с армия и оръжия с какво друго е силна Русия? "Има и демократичен Президент обединител в лицето на Вл. Путин." Е, тука вече издаваш руския си произход! В съвременния свят няма друга по-сервилна и робска нация!Не случайно "култовщината" там винаги е процъфтявала, докато привнесената и наложената от руснаците в окупираните източни страни има защитен и пародиен характер. Отделно - да наричаш Путин "демократичен" е смешно, а "обединител" си е направо нелепо (кого и как е обединил?)! Още повече, че е доказан контрабандист, крадец, убиец, вкл. и масов! "Западът е допуснал грешки в отношенията с Русия". Разбира се - трябваше през 90-те да я оставят да се сгромоляса (както беше тръгнала)! Но е спорно - докато има надежда за спасение трябва да се опитва!

На събитието посланикът отговори и на въпроси относно т.нар. "неграждани" в страната в по-голямата си част етнически руснаци, живеещи на територията на Латвия. Естония и Латвия са единствените страни в ЕС, където съществува подобен статут. Според преброяване през март 2011 "негражданите"в Латвия са 290 660 души или 14.1% от населението.

Клатят му се краката на Американския колос и спретва къде цветни революции къде мащабни войни. Заряза Алкайда и финансира терористите в Исламската държава, за да събори Асад, и докъде я докара... Но леко ще се узори с Китай и Русия.

колкото се клатеха и 80-те, и тогава комунистическата пропаганда тръбеше колко сме добре и как всеки момент капитализма ще бъде победен ... ама греда :)

Абе ти си адски неграмотен... Но пък иначе- компетентен и осведомен. Вероятно получаваш справки от Ротшилд директно.. Да не ти е чичА или вуйчА нещо.. :-) Мърша селска смрадлива :-) Ама всички търчите към Европа и Америка да работите, нали? ЩО не търчите в Русията? Вървете си натам, поне ще сте си в същата мизерия като тук....

Доста се узорва Запада да промие мозъци. Но като е малко, лесно се и "измива". Запазената марка "цветна революция" е на американците. Според някои реално мислещи американски политици, САЩ трябва да се научат да играят "друг бейсбол, реалиите са вече други. "Обама вече става досаден да повтаря, че са велика сила. " но от Пекин си тръгна с нищо - освен с два документа - за вредните емисии и да се предепреждават с Китай за кораби и самолети.... И горкичкият е трябвало да преглъща сделките на Русия и Китай за газ -2 броя за ч00 и за з50 млрд долара. За нефт, за откриването на Азиатската банка за инфраструктурно развитие, с ч0 млрд капитал, 50 млрд за Фонда Копринен път и подканването към партньорите от БРИКС да побързат с Банката, която учредиха лятото. Обемите и изгодата от тези сделки са толкова огромни, че застрашават нефтените и газовите сделки на САЩ - има ке преднид Япония, Корея и др. Как да не се страхуват от "революции".

Интересно, ако руските служби се заемат да спретнат цветна революция в САЩ, или поне в съседните им държави. Има много добра почва за това.

интересно нали :):) Може би щото не могат и не е толкова лесно колкото тръби пропагандата

big_uncle@dir.bg

Няма как да стане - в САЩ няма американски посолства, т.е. липсва кибритчето!

иване, иване, писаха ти хората, че си неграмотник, но не ти увира главата. 3ащо не престанеш с това "узорва", пише се с "о", поне в българския. пазбра ли нагло момченце!

Изкуството на войната Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

че паричките (даже рублите) свършиха?

ХА ХА, те ми плащат в злато, на кюлчета. А на тебе?

да се пазин от Путин и силовиците. Ако иска да я има. Щото както е тръгнала - скоро няма да я има! Взривените жилищни блокове, жертвите в Театралния център на Дубровка, бандитските разстрели на депутати и журналисти (за да се прикрият престъпления) ще са само като акции на тимуровска команда пред това, което се задава и застрашава руските граждани (ако са такива)!...

Разбира се, че ще се пази спомнете ти Украйна, Китай - чадърчетата, оранжеви, лалета, сега Унгария. Между другото може да чакаме и Сърбия. Днес в Сърбия са се срещнали външните министри на Унгария и Сърбия и не са се отказали от строителството на Южен поток. И са протестирали против двойните стандарти на ЕС. Чакайте и там протести.

Президентът подчерта, че Русия е "свободна, демократична страна и нейните граждани могат да имат свое мнение, да го изказват и да бъдат в опозиция". ..обаче ако мненито не съвпада с мнението на вожда работата става сериозна - наи лекото е затвор, наи тежкото е смърт - както постапиха с журналистката която задаваше много неудобни вапроси и с още разни други знаини и незнаини. в едно русия няма да стигне никога запада и това е свободата на словото - в западни страни можеш да осмееш презитенда и правителство без да се притесняваш за живота си, без значение дали си прав или не, това е истинската свобода на словото!

Отворко, може би говориш за САЩ. А кажи че не е имало холокост там, веднага отиваш в затвора. Свобода на словото му казват. Видяхме какво се случи с Окупирай Уолстрийт. Или с протестиращите наскоро черни за убийството на чернокож младеж. Брутална полицайска саморазправа. Дори извикаха националната гвардия и блокираха града. Това ли е демокрация, какво се случи с тия два протеста. Сравнено с тях, протестите в Москва преди изборите си бяха чиста демокрация. Независимо от това, че бяха изцяло организирани и платени от американски НПО. Да ти приличаме на канарчета? Много плоско се опитваш да ни мамиш.

и колко човека от протеста застреляха или репресираха? както се случва в Русия след протест примерно.

Той говори на заседание на Съвета за сигурност на Руската федерация в намек за бунтове в бивши съветски републики, предадоха ТАСС и Ройтерс, цитирани от БТА. Революции се правят от любов към ДИКТАТОРИТЕ.

Драги ми отворко. Много си тъп. Цветните революции се организират и спонсорират от САЩ. Да ти ги изредя ли всичките такива с американско участие в соцстраните. Много интересно, Путин бил диктатор. Избран от народа си на честни избори, признати за такива от всички международни наблюдатели, от САЩ включително. Има подкрепа почти 90% от народа си. Това ли се нарича диктатор? Трябва да се върнеш в началото на образованието си и да почнеш отново. А за диктатура, може да говорим в САЩ. Като те гледам колко си дървен и тъп, от американското посолство ще да се обаждаш.

куха лейко, първата в света цветна революция е червена. А жето вова сънува кошмари и му се привижда съдбата на императорското семейство ;-)

Оставете Ръшата! Октомври вече мина !! Късно е за революции, а ...и е много студено там!?

Големи сме олигофрени!! Занимават ни с Ебола, Тефтерче и .. Ръшата!!! Бе, тия са по-големи олигофрени и от нас - ЦВЕТЪТ на НАЦИЯТА!?!?...............

Руските граждани стават все по свободни. Рублата девалвира- нулите растат.

Дреме ми на кура за Ръшата!! След нея потъва и Булгаристан!? А??

Бегай на Три морета, бе!! Ша си ги крепим и двете!

Така е , пич!!

"Русия е свободна, демократична страна и нейните граждани могат да имат свое мнение, да го изказват и да бъдат в опозиция". След което ги застрелват по входовете или им сипват полоний в чашката... И Сталин твърдеше, че най-свободната и демократична държава в света е СССР, избивайки "демократично" десетки милиони "свободни" сънародници...

Това с полония и със стрихина е патент на MI-тата ... Някои британски номера не се променят

Веднага ти повярвах. И Георги Марков беше убит от Ми-тата, нали?

поръчки да са правени в лабораторията на "Краснобогатырская"???

на нас ни е по хубаво в САЩ, бира за 15-20 долара, хапче за хепатит което в египет е 11 долара в америка е 1000 долара, абе къде къде по хубаво е в САЩ огромни заплати, 2-3 пъти по големи от руските, цените са 10 пъти по виоски но ние сме стойци, в америка всичко можем да издържим, само да е америка и пак ще ни ехубаво

Или пишеш за глупаци?

Не съм чул някой нормален човек да е тръгнал в емиграция към Русия!Там ходят само вербуваните от тях разузнавачи,подлоги и родоотстъпници.Не знам как е в Америка но от край време всичко натам тегли!А да кажа и всички дечица - милинките дори и на Путин са пак или в Европа или в САЩ ,да се мъчат,хак да им е!!!

Народа емигрира там където го пускат. В Русия не може да се емигрира. Там не искат емигранти които не са етнически руснаци. Има много нелегални, но този вид емиграция не е за предпочитане.

Ще има вовка ще има... И сред твоите хора ще има... Те от петрола толкова губят, че ще има... Ще те отровят и ще си я поделят русия... Почакай малко... Най-страшните ти врагове са тези до тебе...

Има си хас нова революция в Русия! Не щем! Те си изкараха една червена, сблъскаха се с кафява и не им трябва пембяна. Техните революции да се ограничат до това кой ще е бащицата.

нямат късмет руснаците с управление и управници по-зле са дори от българите империята я управляват всякакви луди - евреи , грузини , хохоли и КГБ напоследък

Всичко е вярно, но защо напоследък... То кгб-то винаги си е било на власт...

КГБ винаги е служело на партията (по-скоро на актуалния й диктатор), а сега управлява директно!

Моше, защо си мислиш че си инстанцията на истината и говориш от името на цялото човечество? Не си ли абелязал напоследък, че след всички "цветни революции" настава хаус и беззаконие?

Браво, моето момче, само едноцветни революции като нашата! Гари Каспаров- в затвора- играе или с белите, или с черните!

Русия е една от най-богатите държави в света, като от богатството и освен няколкото руски олигарски се възползва донякъде и народа - жизненият стандарт е в пъти по-голям от този в България, а енергия, здравеопазване, образование са почти безплатни за хората. На някой много му се иска да спретне една "демократична" революцийка, да сложи там някое руско мекере като тези в Киев и да почне да граби богатствата, а народът - кучета го яли. Това го виждаме многократно в България. Путин може да е всякакъв, но заслужава почит и уважение, че засега спира тази политика. По-добре диктатор в полза на народа си, отколкото псевдодемократ против народа си.

Така е богата е. Всички искат да емигрират в Русия, умират да карат руски коли, до говорят с руски телефони, да ползуват руски компютри, а най - много си мечтаят да им плащат в руски рубли в големите световни руски гиганти - корпорации като Гугъл, Кока Кола, Пепси, Сушард, Епъл абе всички най - големи руски компании. Всички учат руски език, гледат руски филми и т.н и.т.н все руско. Жив да е Путин и Велика Русия.

Русия трябва да се пази от олигарси КГБисти!!!

Разлагащата сила на американските долари /без покритие/ е сила сред корумпираните, надрусаните, простите и паразитстващи млади хора в Източна Европа. Подполковник Путин от КГБ няма интелектуалната сила да прецени трезво и болезнено реалната заплаха за Русия от тълпи превратаджии, оставени да рушат, от безучастната тълпа наоколо. Доведена до оскотяване от гралбежите на олигархията. организираната престъпност и фашизираните партии. Опасността за Русия е висока и по-действена от тази през 1941 година да загубят земята, свободата и живота си дори. Контрареволюция в Русия означава край на цивилизацията и потъването ни в мрака на една невидяна досега диктатура на капитала.

стига бе !!! сериозно ?

Ако се случи лошият вариант тази диктатура ще е много за кратно. Когато нарушаваш грубо принципите на живота, е твърде наивно да очакваш благоденствие.

Мачкай ги Владко.В България срещу теб е исполинът-НАТО/вец Паси ! Внимавай, страшен е !Внеиемавай и с баскетболистът Пардю-майстор на тези революции.

Явно очаква цветна революция, щом говори за такава! А е и очевидно нужна в Русия. Само трябва да почака още една година, за да има сила. Днес все още има пияници, които не разбират какво всъщност прави Путин. Но до година например ще им е ясно и на тях.

Само дето Путин има колосален рейтинг, в пъти превишаващ рейтинга на лидерите на САЩ, Германия, Франция... В Европа до рейтинга му се доближава само унгареца Орбан, който, както е известно е против официалния антируски курс на ЕС. В самата Русия, основния политически опонент на Путин - Навални е с рейтинг от едва няколко процента и народът масово го смята (при това напълно основателно) за предател и американски слуга.

водка се не купува :-)

А, бе какъв рейтинг! Изобщо не може да се сравнява с ония с особената прическа от Северна Кореа!! Това е рейтинг 100 - 120%. Рейтинга му е едва като този на Хитлер преди и в началото на войната.

Аз бих направил проучване, което да установи качеството на рейтинга му. Хулиганът на класа също имаше много висок рейтинг. Но днес прислужва на един бизнесмен. Рейтингът бива много видове и мноо качества. Умопобърканите лумпени си търсят адекватен на емоционалните им нужди лидер-гетиш. Иди с една банда мутри в циганската махала, набий някого пъблично, раздай кебапчета - рейтингът ти веднага ще се качи на 99%, като изключим набития, майка му и баща му. Това е рейтингът на Путин днрес. Хора, които нямат представа какво се случва, търсят идола си. И понеже са смахнати, емоционално неуравновесени - намират чуден образ, за да сберат "доверието" си в този келеш. В това време Русия влиза в трета година рецесия (да, виж баланса на държавата от преди повече от две години), изчерпала е шансовете за иновативно развитие (да, всички планове на Путин за градеж и разтеж намират днес провал след провал и това е големият му проблем, а не Украйна). И като до няколко годин исе изчерпи резервът, който успя за няколко години да натрупа от нефт и газ, като задържа от олигарсите малко и за държавата, сега нещата са на провал. Ти с имислиш, че има друга причина да анексира Крим? Не. Просто няма друг аргумент за ппред пияндетата, за да го изберат пак. И едо ти театър, за да обясни защо обедняват. А обедняването започна много по--отдавна. И това с национализма и имшериализма е стар, изтъркан от време и употеба номер. Ето ти рейтинга на Путин в дисекция. И извинявай, че мирише на лумпенизация! Този рейтинг е от простаците, които напоследък са много. Явно си искат войната, за да дойдат на себе си. Обществата изглупяват, когато дълго време не е имало война. Правят го лумпените, като качват рейтинга на такив акато Путин. И след това, като ги поизбият във война, кротват за няколко десетилетия. Иксам да ти разкажа колко си прост и колко не виждаш какво правят с тебе и с подобните ти.

са допустими само червени такива. Тези при които се избива четвърт от собственното население. Нещо, само по себе си твърде похвално, ако не се прилагаше и принципа за износ на червени революции. Кога с продажни емисари, кога на бронята на танкове.

"Умните" и "красивите" американски тролове са си изтървали нервите и са се оцапали (знаете къде) още през ноща. Някой си "щерев" и някой си "созе" са им навлякли усмирителни ризи още в 6:30 тази сутрин. Споко бе торолове. В хонорарите си нямате здравни осигуровки !

Никакъв трол не съм! Просто презирам и се опасявам от Путинвследствие наздравия ми разум и аналогията от предиоколо 60 - 70 години и то съвсем безплатно.

Ти не можеш да си трол. В най добрия случай си тролка или нещо от женски род , което може да служи само за една дейност-да обслужва при поискване .

страх го е да не свърши като чаушеско или кадафито.

Това е неизбежно, прибави и Хитлер и Мусолини към първите двама! За агресивните диктатори изключение няма?

Русия лека полека си се превръща в Северна Корея 2. Това не би имало значение, ако не водеха агрисивна и завоевателна външна политика и не разполагаха с ядрен арсенал.

Русия да се пази най- много от чекистите в Кремъл...

Много правилно. Тук не се опазихме от цветни революции и ето ни къде сме - да се чуди човек след 20 години дали ще ни има на картата...

Бой и Е$$$ан не се връщат.Нали знаеш?: D

Добре де, и друга революция ще свърши работа, не са само цветните...

интересно на тази снимчица на колко водки е Володя?

На всички форумни дебили, които непрекъснато оплакват рублата, бих препоръчал да спрат да я оплакват и да започнат да се подготвят за оплакване на долара. Предлагам им да прочетат статията на Alex VanNess от 18 Ноември в The Washington Times! Много ще ми бъде забавно, когато започнат да квичат, че The Washington Times е руски, шпионски вестник, финансиран от Кремъл, а авторът на статията е рубладжия! Хайде, приятно четене господа форумни дебили!

Соросоидите,да ви обясня за какво става дума.Щот тоз дет ви плаща само за демократични ценности ви плямпа.А в това време го сърби на друго място. ОТ 3 СЕДМИЦИ РУСИЯ ПРОДАВА ГАЗ НА ЕС САМО СРЕЩУ ФИЗИЧЕСКО ЗЛАТО ! Това не са ви онез хартийки дет янките ги печатат от оназ машина дет само още не се е запалила.Ей за тва смъкнаха цената на златото.Да може Меркел да купи евтино злато,че да плати на Рашата.И сега Путин е жуже,чизмар,Хитлер и кот ви напишат там на листчето. Обаче Путин е шахматист.Кат свърши физическото злато кво праим в ЕС ? Може би ще дойдат шистите на Обама ?Ще дойдат га Обама си види ушите без огледало.Няма злато-няма газ-идва студ и колапс на ЕС.Ей за това Меркел след Г20 дума не обелва за санкции.Щото Путин играе твърдо и държи всички козове.Кат свърши златото на ЕС Рашата почва да продава газа за ЕС на Китай.Нали това искахте? Чизмарите в Азия! Е,там отива Путин.Щот там са парите. Леле как ще изпищите след някой друг месец ! Ей за туй воят ви става все по-силен.Ама нямате време ! Да живеят демократичните ценности,другари ! ))))

Много просто: зимата свършва, клиентите на Путин бягат и путиноидите почват да правят водка от природен газ и руски нефт.

В най-скоро време местата на 4-ти километър ще се запълнят само от атакисти. Нормалните луди ще ги пуснат в домашен отпуск.

ВИЖТЕ КОДА ,А БЕЗ МЕНЕ И БЪЛГАРИЯ

Другаря полковник от КГБ напоследьк няма полезни ходове....... Долар= 48 рубли, нефта с 30% надолу, газта се срива.....А дрьнкането на орьжие не храни.....Само сьздава неприятели.

То всичкото хубаво ама рублата я пуснаха по течението и националната банка спря да харчи кинти, за да подържа високият и курс, и....? Тя взе, че спря да пада! "А сега на къде?" (български филм от края на 80'те) Петрола от друга страна ако стане по-евтин от водата, от мен по-щастлив няма да има. Но на щатите дълга расте ли расте, с три милиона долара в минута, тада чеее .... Да, ама не! (За нас остава да следиме филма щото е интересен. Няма какво да се лъжем!). :)))

Не е понятно защо човек трябва да е фурнаджийска лопата. Като Орбан например. Той щял да балансира...Как? Като е в унисон с мнението на ЕС по украинския проблем и като се съобразява с Германската политика от една страна. От друга страна са подпикали с руснаците за строежа на атомната централа, за южен поток и най-важното - да не реверсира газ към Украйна. Доближава се до образа на белоруския дядя. Ето защо има голямо значение въпросът за диверсификацията на енергийните източници. В противен случай монополистът диктува не само цените, но и външната политика. А руснакът заявил, че Русия има червена линия в централна и източна Европа и не може да допуска нарушаването и. Явно той още живее с понятията от 1945 година.

Абе на 40-50 години се появява някой дребен комплексар и започва да се прави на велик.

Кога руски лидер(диктатор) ще говори открито за престъпленията на предшествениците си и ще осъжда по този начин действията им? Германия няма страх да признае грешките от миналото си и да застане пред света. Рашките трудно ще се поучат, но да пробват поне, да видим, какво ще стане, а? Може и да се получи. Но това няма как да стане с малкия мук. Той строи стени и изолира тайгата от цивилизацията.

Тъпо парче си ти .Силния винаги е прав . Той създава правилата , така че да са му удобни .За пример можеш да вземеш любимата ти маймунска империя , която не си признава многобройните издънки / много по вече от руските/. Така , че очаквай избора на запада - или си сяда на райберования задник или се изпарява в небитието.