Владимир Путин предупреди за атентати и екстремисти в Русия

Владимир Путин призова служителите във ФСС да бъдат готови да предотвратяват терористични атаки. Той се обяви срещу използване на НПО за деструктивни цели.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин предупреди за атентати и екстремисти в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За много от вас Не е приятно, но съвсем скоро на другаря Путин ще му кажат, да си вземе шапката и да си тръгне от политическата сцена. Вярно е, че е милиардер (не питаме как ги е спечелил) но другите много по-милиардери от него, няма да го оставят да им ... мъти водата. Лек ден уважаеми.

И - в Нюрнберг!

вовка путин вещици лови на това му се вика лов на вещици под прикритието на контраразузнаване ще се разправи политическите си опоненти класически болшевишки кгб похват !

путин набра 95% слава россии слава путену

путин набра 95% врагове не само на себе си но и на русия. на русия се гледа вече като на часна бензиностанця.

Въпрос на време е всяка законна опозиционна обществена дейност да се превърне в терористична дейност и да се преследва до дупка с всякакви средства. На малоумните драскачи в дир бг(забележителни международни анализатори) това им убягва явно. Направо не е за вярване как след 45 години комунизъм, може да се случва това в България.

За какъв комунизъм говорим тук? Много сте се замечтали да сравнявате България и Русия. Там хората са си капиталисти и просто си харесват единоначалието. Човека има силна и богата администрация и я управлява добре. Съвременния руснак не е дворянин. Има и децентрализация, има и социална държава и силна църква. Хората си помагат и бачкат, до колкото ми е известно. Има и избори и ако толкова не го харесваха, нямаше да го преизбират. Същите неща, който имат и други силни и борещи се държави и на изток и на запад. Въпроса е, защо някой в България мисли, че може да промени нещо по-въпроса плюейки по някой, без реално да го познава.

Ами избраха го, след като промени законите, щото иначе нямаше право да се кандидатира за нов президентски мандат. Това чувал ли си го. Ако го направи това Обама ще го разнищите какъв е диктатор.

С такъв вид управление и 100% рейтинг ще стигне. Отделен въпрос е, че той и физически си отстранява противниците! Между другото, някой смееше ли да каже, че не с харесва Брежнев? А Сталин?

става вапрос за часна бензиностанця а не за даржава. каква даржава виждаш когато две двете джуджета си сменят местата и източват даржавата като за последно???

путин да се готви за партизанска воина -много националности го обичат и са му приготвили приятелски оган .

На Путин трябва чавка да му е изпила акъла да се забърка във война из Украйна, той с едни чеченци сума години не можа да се справи. Но от друга страна изглежда, че натам отиват работите.... кой знае кой бута нещата към война там, може и да не е той дори.

С чеченци и авганци ...никои не се е оправил досега.Ни царе,ни политици...никой!Това е на мегдана....

Дори и руската армия с количествените си измерения можеше да се оправи с Чечения за броени дни. Грачов беше обещал за 2 часа. Чеченската война обаче беше финансово много изгодно за джобовете на висши държавни и военни особи. И за самия Путин. И за мафиотските групировки.

Слава Джохар Мусаевич Дудаев

Ама той да не е възкръснал?

Вие свалихте тукашното правителство и сега Путин почнахте.

лозунга е "винаги след ссср"

При наличието на толкова силови структури и пхри създалото се положение сега и времето да се прочисти които човешкия живот няма стойност и които с действията си карат човек да преоткрива добродетелите на представителите на фауната и да се изпълва с още по-голяма любов и уважение към тях.

Сега и времето да се прочисти теренът от елементи за...

Дупе да им е яко на ХАМЕРИКАНЦИТЕ и техните слуги.Мислеха си да сложат под носа на Путин хамерикански ракети а каква стана тя, Украйна ще влезе в състава на Русия.

бензиностанцята се разпада .това е краят на глинената империя.

На първо ниво си оправи правописа,писна ми от пъпчиви пубери които не могат да пишат грамотно. Нефт има,бензиностанции колкото искаш....разпад няма да има.

Това руските слуги днес гледам сте се спотаили, ти си някакъв недоразбрал нещо последната команда. И по-добре за вас, че стане ли напечено ще бъдете третирани като извършили или склонни да извършат държавна измяна, а и в Русия няма да ви искат - за какво са им предатели на тяхна територия.

Щом жителите на Кавказ са терористи ,такива са и руснаците в Украйна.

джуджето изглежда отслабнало и изморено-ще клекне много скоро.

виж му празния поглед - на абсолютно луд !!

А бе Путин отдавна не е гърмял блокове барабар с живеещите вътре, гръмна някои в Москва като му трябваше да се укрепи в началото. Сега за какво му е не ми е ясно.

Почне ли пак да ги гърми би било добра новина за света де, най-вероятно би било маневра за измъкване от ситуацията в Украйна без да почва война там.

Е, какво да правим, Путин е слаб ученик - я виж Буш какво правеше - два самолета удариха двете кули на СТЦ, а паднаха три кули - и всички "терористи" останаха живи! Ето това е истински майсторлък!

А бе за Буш не знам дали го е организирал, не мисля, че би могъл - но единственият печеливш от тия атентати беше той, рейтингът му излетя в небесата. Путин си е КГБ кадър, на него помощ не му е трябвала та сигурно сам се с справил.

Във ФСС знаят и това, което не е казвала Ванга, знаят дори това, което врачката никога не си е помисляла! Те всичко знаят и затова са на път да ликвидират докрай империята , която династията на Романовите градиха три века упорито и с пот, кръв и милиони животи! Няма по-скапано нещо на тоя свят от болшевики и кагебейци. Тия унищожиха цяла империя без война!

Напротив, има. И се нарича хамериканска лакомия и стремеж към световно господство. Ето това е типичното имперско мислене. Но ако се вгледаш в историята, ще видиш, че всички империи рано или късно са се сгромолясали. Е, сега е ред на Щатите. Утре - Китай може би. Вдругиден - Русия или който и да е друг. Всички по домакинска книжка - независимо дали ви харесва или не.

да си пази гъзо. бал сам то идиота. тоя носи и немско порно дори....

но ша го даржа наточен . гадно е но нема как. ша се ибе. само да сме да цъфне тук. ний го правим по добре и на море на сняг.. ако ни додят туристи - мушкаме . ако не додат, мушкаме мъ жената. ако доди путин, са бориме да знаете.

ако българия се присъедини към русия минимална пенсия 500лв,минимална заплата 1000лв

И 1 ЕВРО = 500 лева. Така може.

:-)))

хахахахах точно казано..

не съм чакал да приема България с малка буква. дано кучките да приемат и чакали.

путин набра 95% слава россии слава путену

Ако се присъедини към русия, никой вече няма да казва на другия идиот, защото е пропуснал главните букви на русия и българия. Това е така понеже всички ще станат такива. Няма да знаят майчиния си език, но ще са силно влюбени в Русия и Путин.Второто е силно неестествено за юнаци.

Ама все пак написа Путин с главна буква, а България - с малка. Идиот...

big_uncle@dir.bg

Чак такива ексцесии като присъединяване към Русия едва ли са възможни - те си имат достатъчно бедняци, нови едва ли им трябват. Но относно тези, които не знаят майчиния си език, си много прав...донякъде, тъй като вече е факт (по различни причини). Доказателство? Ами прочети произволен форум - дори и този. Това пълен член, това пунктуация, това малки и главни букви, да не говорим за кирилицата - за някои от пишещите (най-вече глупости) тук определено са непознати понятия. Е, какво ни остава, освен да "благодарим" на "европейската" ни образователна система...

наденем, дали ша помниш, коментари разни. не та питам.

В Русия си е все същата мизерия и мафиотщина.Каква пенсия,каква заплата.А защо за тях няма визи,нали не са в ЕС.

Ванга какво е казала по този повод? За социално икономическата обстановка в Русия и протестите срещу режима на Путин?

екстрасенсите и астролозите са на пряко подчнение на КГБ. И всъщност казват каквото КГБ казва.

В съответния отдел на ФСС/КГБ още не са проучили и решили, какво точно е казала по въпроса Ванга.

Путин предупреди, че "екстремистки радикални групировки" се опитват да се активизират не само в Северен Кавказ, но и в други части на Русия... Все такива, влезли напълно, ама напълно доброволно в състава на РФ, нали?

Дай един пример, в който да не е било така!

Чечня, Дагестан, Татарстан, Ингушетия...

Е-е-е-е...ами че и индианците "доброволно и с песен" са влезли в състава на Щатите - не знаеше ли?

Като плати още веднъж или два пъти кримските пенсии без да ги вдига и в дребни рубли и монети, много ще му трябва ФСС. Много. И ОМОН ще му трябва.

Не може без АЛФА!

Действието на фондациите на Сорос в Германия е забранено- това е демократично. Но забраната им в Русия- това вече е недемократично. :)

Това няма значение, защото Путин обикновено се оплаква, че за 1 месец в Русия влизали около 4 млрд. ... забравих долари ли бяха или евро, за НПОтата, които не били съвсем ясни откъде идвали, но все му е тая, щото в крайна сметка тези пари все паяк остават в Русия, а така и така НПОтата са безпомощни - на хората им е пределно ясно как живееха при Елцин, и как - при Путин, та затова никой не обръща внимание на НПОта и на кретениите на Политковска.

трагични сте по простотя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко голяма степен, другарю?

толкова, че като дойде Хамериканката Клинтън се срещна само с циганските НПО-та, давайки знак че е в близки отношения с тях, после влезе при президента да се договарят за шистов газ и АЕЦ. Сам си прави изводите.

Разбрах. От това, че Клинтън е -хамериканка, че се среща с цигани, че е в близки отношения с тях и договаря шистов газ и АЕЦ, трябва да направя изводи.Тоест, от тези твои интелектуални напъни и недоказани твърдения, аз трябва да направя изводи. Е, направих един извод, но мие неудобно да ти го съобщя, а е и нецензурно.

Ако тази и следващите години живеете по-бедно, спомнете си за другаря Путин. Туристическия сезон е вече пострадал от Кримската "свобода" и незачитането от страна на Кремъл на международните договорености подписани от Москва. Това означава по-малко заети в туризма и услугите, по малко приходи за държавата, по-малко пари за социални дейности. Путин е много скъп за Блъгария и много мил на неколцина платени от Москва българи.

МЕДВЕДЕВ ВЧЕРА ПРИЗОВА ЗА ТУРИЗЪМ В КРИМ, А ПОСЛЕ ДОБАВИ И БЪЛГАРИЯ1

Това означава ,че скоро кримските условия за туризъм ще са налични и у нас. Ще има липса на мляко, растителни масла, захар, яйца и т.н. за сметка на изобилие от водка, каша и железа.

Хората в Русия не искат Путин ма няма на къде иначе в затвора...Враг

Прави са да не го искат, защото не те ,а аз им го избрах. . . .

Чудя се, как човек с такава интуиция като Путин който усеща предстоящия разпад на Русия, можа да направи такива невероятни грешки като кримската авантюра?

ЧудИ се! Едно говедо така се чудило, чудило, па...

пълен си с лафове кат' лайно с витамини.

страх ли те е а мръсник,дори жена ти избяга от теб,мамкати .........,раздели цял народ ,цялата планета страда от теб....

но ша го хванем. е жена ти..сори с друг е. що да правим.

Каквото Путин "си пожелава" - ще му се случи. Няма да построи нов СССР, а ще донесе много нещастия на руснаците. Заяото който нож вади - от нож умира. По този път Русия се доблжава все повече към модела на Северна Корея, отколкото този на Южна Корея. Да му мислят руснаците.

По тая логика хамериканците досега да са изчезнали от земното кълбо.

Няма никакво значение какво иска Путин,Обама,Меркел или някоя друга лелка-чичо,важно е какво искат хората-това би следвало да е демократичното кредо.А хората в Крим и Източна Украйна искат в Русия-именно затова в тази конкретна ситуация Путин е демократ,а опонентите му- не.Ако искаше да присъедини Лвов-тогава би бил в тъмната спирала на ин-ян,засега е точен и предпазлив като шаолински монах в дзен-медитация

Как няма да искат! Като при Сталин - да не би да не искаха? Или чеченците - да не би да не искат да са в Русия? Каквото иска Путин - всички го искат! Даже и не малко български загубеняци!

Mи хората в украина искат ЕС

ЕС-ът и хамериканците не усетиха ли, че Олимпиадата свърши и...снегът се стопи??! А и от Москва винаги идва студът!? Що духат сега на Изток студено, то е като да пикаеш срещу вятъра!!

Какъв соЧиализъм ни очаква!

Нас ни очаква!? Защото Западният голям брат само ни соЧи... какво да правим!!?

Путин изкрейзва.... Естествено като посяга на чуждо, и на него яе посегнат. Най-жалкият управник, който Русия е имала напоследък. С неизбежжен жалък край.

ненормалници обикновено свършват, повличайки всичко до което се докопат със себе си в пропастта. Като много хиф-позитивни дето гледат да заразят колкото може повече.

Задава ли си някой въпроса,ако беше спазено споразумението между Сталин и Хитлер за ненападение между двете държави,каква щеше да бъде съдбата днес на много европейски народи днес.Хората са казали няма ненаказано добро.

споразумение (Пакта Рибентроп-Молотов), барабар със секретните му клаузи и ще разбереш, че то е сключено за да се ЗАПОЧНЕ войната!

Трол, прочети първо Мюнхенското споразумение с което чифутите от Англия и Франция развързаха ръцете на Хитлер за Австрия и Чехословакия. Там ще видиш и участието на Полша с анексиране на част от татрите и подаръците Мазурия и Данциг. Молотов-Рибентроп и много след това. Научи се , да се учиш, но каквито чорбаджиите ,такива и троловете.

Хората по манифестациите щяха да скандират "Сталин,Хитлер,Димитров"

Руснакът иска ли война? от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: Не!

А САЩ и ЕвропаТА О.О.Д?? Те мирни са-война не искат... Ама кажи ми ти-къде, с бомби те-не се"бъзикат".... Видиш ли тухлени Поет, едно е-напразно да говориш, но като правиш прост-разчет устата бързо ще затвориш.....

И сега е време Путин да направи един руски "11 септември" (ще получи поздравления от Буш със сигурност )

го е правил! Няколко пъти.

И ще дойде ден когато Путлер ще бъде при мен!

.ще дойде скоро ден и ти ще бъдеш върху мен. Саша Музичко

На Булгаристан-рубладжиите ЕС им е виновен! Значи преди да влезнем в ЕС си бяхме много добре,а?Колко пъти фалира БГ последните 30г.? Първият път-88-89г.виновник е великият др.Живков. Вторият път-97г.виновник е др.Виденов.Гоце се готвеше да ни фалира за трети път с Големия шлем. Защо продължавате да избирате боклуци-рубладжии а после да обвинявате ЕС?

Нещата май не са съвсем така. Поне що се отнася до бай Тошо - добър или лош, ама като гледам, 25 години се краде от това, което е построил, и още има... А ако се краде от построеното през последните 25 години, хайдуците така и ще си ходят гладни!

Не думай, бе! СочиализЪма беше едно недоносче, бе! Глупости съм построил... Кремиковци без вода и руда, химически комбинат на морето, ненужни заводи за тежко машиностроене... Пък и всичко фалира още по мое време - затова и ме гътнаха. Но и ме излъгаха, че ще сме ортаци...

Виновен бил ЖАН ВИДЕНОВ!АБЕ Е МАМА МУ СТАРА ЗАЩО ИМА ХОРА КАТО ТЕБЕ БЕ!ЖАН ВИДЕНОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕМИЕР КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ПАЗИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!СЛЕД ТОВА ДЪРЖАВАТА НИ БЕШЕ РАЗПРОДАДЕНА НА БЕЗЦЕНИЦА!ЕГАТИ НАГЛОСТА !

Я си препиши домашното десет пъти!

мдам..помним го Жан. Като ученик в 11-ти клас, ми даваха 300лв. за закуска, като винаги си купувах по един кроасан с част от парите от магазинчето пред блока. Минавам една сутрин - кроасана станал 350 лв. !!!

.ще дойде скоро ден и ти ще бъдеш върху мен. Саша Музичко

Наакахте ли се от минуси комуняги :)))

Явно Путкин се готви пак да си взривява жилищните сгради, за да държи в страх рашъните.

И да оправдава последващите си военни интервенции.

нье бе ще бутне некой самолет по тях и ще припише всичко на друг ;) даже може некой друг автобус да взриви :))) с руски евреи :)))

ма те евреите не са ак толко хитри и нямата чак такова влияние бье

Не става - номерът на Буш минава само един път, хората малко поумняха вече...

Слава на Д .Умаров!

Кадиров ще ти изпрати и на теб като на резания Омаров - ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ.

това, което става в Украйна мирише на Трета световна война, защото нещата не се въртят около Украйна, а около неограничените минерални ресурси на Сибир и осъзнаването на САЩ, че който владее ресурсите владее света. Освен това САЩ съзнава, че Китай и Русия в съюз, са най-голямата военна и икономическа заплаха за САЩ. що се касае да ЕС, той няма думата, защото Де Гол не е между живите, а никой от ръководителите на ЕС няма неговото самочувствие да устоява принципите си! Отначало ще се играе на нерви, но ако САЩ се отзоват на предложението на Украйна и разположат военни сили в западна Украйна, Русия ще окупира Юго-източна Украйна буквално за часове, при това с всенародни тържества от местното население. От тук нататък ще сме на една крачка от Третата световна война!

че ако НАТО не се отзове, тогава се навлиза във варианта от Втората - Австрия, Чехословакия, половин Полша и т.н.

Болна глава сънува Трета световна война! Много филми, а може би (?) и книги... всичките от глупави, по-глупави!но

Този от КГБ затова се разведе че се страхува жена му да не е терорист.Проклятието на всеки диктатор е да си мнителен даже и към близките.

нье бе :))) думка си по-млади гаджета човека ;))) ама никой не може да го обвини че е неверник като съпруг подобно на Бил Клинтън ;)

Путлер вече е мишена.А да си мишена те е страх и на тоалетна да ходиш сам.Та къде в целия свят още има колонизирани народи и държави освен от руснаците.Ами ще има тероризъм.Тия народи искат свобода.

Мълчанието е злато!

Защо мислиш има толкова референдуми тази година и в Италия, и в Испания, и във Финландия, та дори Калифорния иска да се цепи. Дрънкаш глупости на поразия.

Русия е велика и руснаците живеят богато, а повечето хамериканци мрат от мизерия.

още те държат в музея? Хайде, пръждосвай се, че Путин се готви за мястото ти!

в мавзолея!

Ленин на тебе просторно ли ти е че скоро ще имаш съквартирант!

За щастие Путин не спи и не лапа мухи.

от такива като теб!

Май джуджето го налегна шубето? Дано не е далеч денят когато на повечето руснаци им дойде акъла...

Не се заблуждавай. Това е подготовка на общественото мнение за следващите му стъпки. В Русия няма влиятелни свободни медии и не му е проблем да си прави пиара сам.

И Путин започна да пее 'песента' за тероризма, преведена на руски от английски :))). Струва ми се, че той подразбира Украйна като част от Русия.... Лично на мен не ми пречи, лошото е, че ако се сбият, може да подпалят цяла Европа

А на Путин пука ли му?

На Путин за нищо не му 'пука', той отдавна е загърбил идеите за цивилизация и демокрация, ако питате мен, той има мания за величие като Сталин (който си е бил психично болен). Аз се надявам някой от противниците му вътре в Русия да отърве света от Путин.

все повече си мисля че САЩ събориха кулите близнаци за да има страх и организация вътре срещу мним враг отвън.

гений! къде го събираш този мозък незнам... трябва ти по-голяма глава за него .. примерно телешка.

dionisiosd@yahoo.com

Е,щом ти си доволен от нея-може и друг да пробва......

:))) в тая връзка Иван Костов визуално на какво животно бихте го оприличили в главата :))) , никак не е тъп :))) ; аз съм красавец не се обиждам ;) зная че не съм гений :))) мож и късно да им идват някой мисли ама на мен ми стига - доволен съм си :)))

на руснаците (и същевременно голям проблем на човечеството) е че вменявават собствените си мании за преследващи ги врагове, както и собствената си готовност да извършват престъпления върху другите. Да - взривовете в Московското метро, в автобуси и тролейбуси, в подлеза на "Пушкинская" (все приписвани на чеченци) бяха дело на ФСБ - като предтекст за първата чеченска война. За втората ФСБ взриви четири жилищни блока с невинни руснаци, вкл. деца. С лозунга "Ще ги удавим в нужника" Путин стана президент.

имаше и поредица от политически убийства - Галина Старовойтова,Галина Старовойтова, застреляна във входа на собствения си дом; Сергей Юшченков, застрелян пред входа на собствения си дом. Един от организаторите на партия Либерална Русия, въпреки че той не беше кандидат за президентския пост, Головльов беше застрелян. Генерал Лев Рохлин е застрелян в дома му през юли 1998 г. Генерал Александър Лебед загива при катастрофа с хеликоптер. Харизматичният генерал Трошев - той се замисля за властта и има подкрепа сред войските в Северен Кавказ, загива в самолетна катастрофа.

по-добре замълчи и се вслушай в думите на по-мъдрите! Освен това големите проблеми не са за всеки!

Е,вече наистина става интересно!!!! Независимо от гледната точка върху събитията........ Той следва"неотклонно",модела създаден от неговите опоненти,и ги поставя в"неудобното"положение,да го обвиняват за неща които и те правят или са правили!! Сега започва и борбата срещу тероризма....Какво могат-в такъв случай-да кажат САЩ имайки предвид техния закон за"Национална сигурност"въведен от Буш??? Резултатът от"отпора"на"Западните Демокрации"е-гражданите от различните държави,дори да не са съгладни с действията на Путин,да им теглят една"майна"заради лицемерието им........

Защото след рухването на близнаците - заради борбата с тероризма - остави най-големия терорист да се подготви за теракта на живота си!

dionisiosd@yahoo.com

Заради борбата с тероризма ли??

трябва всички студенти в русия да имат прическата на пусин и погледа му. ма нема момиче, момче....

Хе-хехехехе.... Хуморист си ти,хуморист......

ИНФОРМАТОР е контрадезинформация на дезинформатор, нали?

тайно влизам във форума на "дир-а" за да видя какво мислите за мен и да почерпя мъдри мисли ;) /Путин/ П.С.майтап бе загубеняци по-добре помислете как да си изплатите кредитите и тока към разните там лицемерци и Американо и Евробандистски Банки ЕВН ЧЕЗ МЕЗ и разните ви дребни Бъгарски депутатски и бизнесменски душици които за лична изгода ви изтъргуваха като дойни овце. само можете да мечтаете за лидер като ПУТИН осъзнайте го!

като зареждам гориво и си плащам сметките за парно и си мисля за дойните овце на Путин. Заем нямам, но българска банка частично собственост на руска е Корпортивна търговска. Какво има да говорим Няма как да ги харесвам.

аз пък като видя загражденията полигона в Ново Село и американците да си джиткат из Сливен, Ямбол командировка - тръпки ме побиват тея ко се надигнат по тревога - и така ми светва че никога не сме били независими неможем и да бъдем - аа да и за про Американски бизнес дружества има примери в които наливаме пари не е само ЛУкоил