Москва призова за ”рестарт” в отношенията със САЩ

Русия няма никакво желание да продължи войната на санкциите, заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в интервю за руския Пети телевизионен канал

Обратно в новината

Коментари - Москва призова за ”рестарт” в отношенията със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си, как преди няколко години Хилъри Клинтън подари на Лавров едно символично копче, символизиращо рестарта в отношенията между САЩ и Русия. Та вместо перезагрузка, на копчето беше написано перегрузка. Случайно ли беше написана тая глупост или си беше е.авка, не знам, но действително стана голяма перегрузка.

Таратор, много си навътре с лингвистиката. Да не си учил МО в Москва ?

На коментара ми, от 13.09.2014 относно статията Русия ще наложи контрасанкции на САЩ, получих 15 минуса. След изявлението на г-н С. Лавров, няма какво ново да коментирам. Интересно ми е колко ще са минусите сега! Все пак има и разумни хора в Русия, чиито съвети носят резултати вече. Лек ден, уважаеми.

Вероломният агресор започна да бие отбой. Ако не продават на Запада газ руснаците ще умрат. За това са тия детирамби за отказ от надпревара в санкциите.

А ве глупак, отбой ще биеш ти съвсем скоро, нека да захлади още малко.... Гледай малко и руска телевизия, стига сте се облъчвали с напудрена и изкривена информация. Русия си плете кошницата бааавно, бааавноооо.... не я мислете!

Америка е необходима, НО, НО, само в частта Бразилия, Аржентина, Мексико, Еквадор, Венецуела, Куба и Никарагуа. Човека това има в предвид. На кой му е притрябвала фалирала самотна и изоставена от нормалния свят Обамова Америка.

е "нормалният свят"? Така ли се вижда от психиатрията?

Това "НО" откъде го взе? Резултат на сутришната инжекция ли е? Вземи чети ПРЕДИ да "коментираш". "Москва призова за рестарт в отношенията със САЩ" "Русия не чувства никаква изолация, но и не иска да се отказва от сътрудничеството с Европа и САЩ, посочи Лавров." Та, по-важно е какво казва Лавров, а не някакъв надрусан др.сльо!

И как установи,че е фалирала и ненужна на целия свят??? Обикновенно ако фирмата ми е фалирала никоя банка няма да ми дава кредити и никакви работници няма да искат да работят за мен,а там е обратното. От цял свят се натискат да работят там и всички банки от най-големите икономически държави им отпускат заеми. БВП на САЩ е 14,7 трилиона а събираемостта от данъци е 1.8 трилиона$,така ,че тях не ги мисли;)

"в предвид"??? така говореха парт.-секретарите. а има ли, напр. под- над-или зад предвид?

Как няма да иска рестарт, като днес рублата удари исторически срив спрямо долара - над 40 рубли за долар. Впрочем и срива спрямо еврото е близък до рекорд - 50 рубли за евро! Скоро и лично Путин ще "омекне" спрямо Украйна. Като гледам това развитие с рублата и все по-лошите резултати на Руската икономика, ми идва на ум поговорката "Парата уби фукарата"! За жалост са наистина руснаците, които за втори път след 25 г. ще изпитат на гърба си какво значи да предизвикаш на икономически двубой Запада!

хахахахаха палячко

За съжаление, у нас сега е модерна русофобията. Също както чалгата. Също както подкрепата за партии, водени от прости, но за сметка на това амбициозни и безочливи лидери. Всъщност, за да не пропусна нещо - модерна е всякакъв вид простотия.

Има неприемане на чекистките опити отново да заробят България! Има отвращение от императорските амбиции на едно посредствено ченге и масов убиец като предшествениците си! А т.нар. русофилство е политическа чалга - с циничната си и примитивна какофония на музикалния си еквивалент!

Някои от българите ще си умрат от кеф, ако Русия колабира и от империя се превърне във второстепенна държава. Велика сила или не, геополитически полюс или не, руснаците като нация и държава ще се запазят - те са се показали достатъчно мотивирани да бъдат нация, която външни фактори няма как да подчинят. Да му мислят българите, които имат самочувствието да упрекват руснаците, а не осъзнават положението си, че на никой не му пука за българите, просто защото не са се доказали в нищо. Имаха този шанс, който им беше даден даром, но те го пропиляха в дребни ежби, национални предателства и скудоумие. Имат наглостта да обвиняват Русия в поробване. Съвременните Бай-Ганьовци не знаят сигурно, че Тодор Живков 3 пъти е предлагал България да влезе в СССР и 3 пъти му е отказвано. Такива са някои - блюдолизци, и сега пак са такива, въпросът е, че никой не иска България. Само ДПС точи зъби....

"Имат наглостта да обвиняват Русия в поробване ...".Момче това изречение не треваше да го пишеш.Щото заради него може да те уволнат. 1)Ако русия не беше заповядала на своите подлоги комунистите,така наречения народен съд немаше да има.Това не е ли поробване.2)Налагането от совиет раша на т.нар. ЗАКОН ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИТА КОИТО ИЗДИГНА КРАЖБАТА В РАНГ НА ЗАКОН, И ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИТЕ В НАРОД ОТ КРАДЦИ.Един народ който преди поробването от совиет раша беше почтен народ. Кражбата се толерира единствено в съветска русия,за това и само там комунизма-чиято същностна черта е КРАЖБАТА-просъществува самостоятелно.3)ПРАВЕШКИЯ СВИНАР тодор христов живков най големия продажник в БГ историята след георги михайлов димитров е наместника който русия си е оставила вместо танковете като в германия и чехия.Той вършеше същата работа. И в заключение: 500г турско робство е нанесло по-малко вреди на БГ от 45г руско робство.След войната 1877-78г в която руси не дошла да освобождава бг а да замени турския поробител със себе си,та след тая война ,за 10г бг е станала нормална европейсак държава докато 25г след 89г БГ не може да се оправи от наследството оставено от руските ОКУПАТОРИ.

Народен съд е имало и в Европа - съдели са т.нар колаборационисти и военнопрестъпници. Най-известен е Нюрнбергският процес. Значи смяташ, че 500 години робство нищо не са, а 45 години са увредили психиката на българина?! Българите през тези 45 години бяха най-големите подмазвачи на СССР, а сега на - ЕС. Само че на европейци и американци подмазванията не вървят. Думата се слуша на тези, които отстояват позиции и достойнство, имат добра дипломация и са дали принос за развитието на цивилизацията. В тези 3 неща българите все още нищо не са показали. Да се надяваме, че ще отгледат наследници, които ще имат куража и таланта да подплатят с нещо името "българи", защото досега освен в излагация, за нищо друго не ги бива. Най-големият срам е, че първи са паднали в турско робство и последни са се освободили. Най-великото нещо е свободата, на те я получиха даром - не са се борили по такъв начин като съседите. Този народ мисля, че още не е узрял да бъде свободен, иначе как може да тълкуваме стремежа винаги някой чужд да му дава насоки на развитие. Сега са под турско влияние - няма бивша османска колония по такъв начин без война да се предава.

За пълнота на изследването:Модела който достатъчно точно описва войната между русия и турция 1977-78г е следния:Един "рязан" е фанал една 17-18 годишна млада жена против волята и(майчица българия) и шпори колко може.Идва един друг с рубашка и ботуши,рита рязания по голия задник и казва:"стани ти да потаковам аз".Само че имало един стефан стамболов който прогонил "освободителите" след което платил за тази си волност с живота си.

Айде по кротко. Георги Димитров беше личност. Тодор вярно, че беше свинар и такива като него видяха набързо сметката на всички свестни идеалисти.

Истината хапе а момчета? Айде стига с минусите на тъмно. Пишете. Аз съм съгласен със всичко написано от аз.

истината в исторически неграмотната руска мурзилка "аз"???

Никога Руснаците не са били толкова нагазили в лай*ата. Преди време всички се смеехте на санкциите? Помните ли? Аз помня, но тогава ви писахм, че икономическата изолация е много-по зловеща от войната в някой аспекти! А термина икономика не е измислен от Русия, рублата стана по-евтина от тоалетната хартия, иконимиката им е пред тотален колапс, всички се надупиха! Семействата с пари емигрираха в ЕС, Канада и САЩ!

ВЪРКОЛАКЪТ = ПУТИН ??

Имаше един съветски филм "Живей и помни". Хубав филм. Преди около 30 г. покойният президент на Съединените американски държави /САЩ/ Роналд Рейгън обяви война на "Импреията на злото" - Съветския съюз. Към него веднага се присъдениха още две авторитенти в световен мащаб личности - папа Йоан Павел II и Маргарет Тачър. Започанаха така, както се започва сега. И тогава Съвтският съюз, доминиран и управляван от Русия, беше високомерен, нахален, арогантен и смяташе, че тази работа няма да стане. Е, стана. И сега санкциите, ако бъдат последователни и нетоклонни, ще дададт плод. А плодът няма нищо общо с Украйна - плодът е, че този/или това/, който практикува агресията, окупацията, насилието, арогантноста, незачитането на чуждият живот, чуждото мнение, и т.н. и т.н. няма място в света на цивилизованите хора, общества и държави, и че рано или късно ще бъде отхвърлен, което ще доведе до неговото изчезване. Хайл цар Путлер.

Това ми напомня на мемоарите на един равин от ВСВ според които Хитлер е глътнал отрова, защото (Той равинът) много горещо де бил помолил на иехова... И господ чул молитвите му и... така равинът чрез иехова спасил еврейското племе и покрай него целия свят... СССР бе започнал да се разпада на олигархични късове още след Хрушчов и без чистките тип ала Сталин нямаше как този процес да се спре... Накратко СССР щеше да спре да съществува в хрушчово-брежневския си недомислек дори и да беше единствената държава на планетата... Рейгън нищо не постигна реално... освен холивудско хвалипръцкане... Програмата му за междузвездни войни бе толкова могъща, че дори след разпада на СССР сащнакските астронавти трябваше да ползват под наем екс-съветски орбитални станции, защото тяхната бе още само макет от дърво на цената на средно голям космически флот... Всъщност именно рейгономиката беше ларвата на господстващата сега кредитономика която влече в пропастта на финансовата си пирамида не само сащ, но и ес...

Прав си Върколак. СССР е мъртвороден и от съдаването си въврви към провал. Но този естествен процес имаше нужда от катализатор. И това беше принципното поведение на САЩ, Британската империя и Ватикана. А, сетих - и Полша.

Да рестартират Путин и рестартът ще се случи.

Ако на мястото на ВП беше друг политик от типа на Зюганов например, отдавна щеше да има старт... но не толкова на миротворци, колкото на ядрени гъботворци...

Много бързо им припари на ПУТЛЕРИСТИТЕ-РЕСТАРТ, А, РЕСТАРТ!! ХА-ХА-ХА!! Ама нещо много бързо метнаха белият флаг!! Ама нещо извежднъж забравиха да се правят на непобедими!! Ама нещо ПУТЛЕР-ПУТЬОФФ , като разбра, че ще остане и без парици-така ли се захвърлят накрадени 40 млрд. евра!!??-рестарт, а, ама да нема рестарт ще е най-добре!! Трибунала в Хага питал за него, а у кауша доживот спастрените парици няма да му трябват!

Аха... То, беше клякане, че заден ход... пак клякане, пак заден ход... Че, ако беше вярно, то ВП вече щеше да е културист от тези непрекъснати упражнения, които му приписвате...Е сега измъдрихте и бял флаг за разнообразие... Приличате на зомбирани фъкоригени бучкащи кукла с иглички и надявайки се сред хлипащи подземки... персоната оприличена във вуду ритуалчето да го е еня за пожеланийцата ви... Що се отмася за милиардите... това е под умствения капацитет дори на катунизирани фъкоригени... Все едно ти както шофираш да скочиш от колата си в движение с пълна скорост, за да прибереш 40 евро които си видял на пътя... майната и на колата, важни са 40-те евро... мани, мани, тежка картинка сте...

хора тъпата тоталитарна държава забрани интернет

Чух че имат такива намерения. Дали е станало не знам.Но са абсолютно прави.Разбира се ЗА СЕБЕ СИ.И аз ако бех на техно место така щех да попстъпа. Управниците на русия колкото и тъпи да са не може да не са разбрали че нета изяде главите на арбските тарикати диктейтъри. МНОООГО ГАДНО НЕЩО Е ТОВА ИНТЕРНЕТ.А според мен едно от най големите постижения на човека(в последните години най-големото).Особено за тоа дето иска да е човек,тоест да се усъвършенства.

До другаря КИНДЕР СЮРПРИЗ - защо не се пишеш БЕЛОМОР КАНАЛ, не разбирам! Мисленето ти е от онова време и аргументите са мухлясали. В 21 век грамотните държавници не пращат войски, а налагат икономически санкции - не е толкова ефектно, като в Крим, но е по-сигурно и повече боли. Рублата се е сринала, а Русия трябва да храни, да плаща заплати и да въоръжава новозавзети територии. Давай, Лавров!!!

Русия печели. Губят хамериканците, хунтата в Киев и брюкселските прислужници.

Русия ще спаси света. А с това и себе си.

Както обикновенно, позицията на Русия е ясна и точна, поради което се изразява също ясно и точно.

за остроумие!

Чесно казано не дочетох целата статия.Заглавието е достатъчно.И така.Видимата част на айсберга почна с сноудън.Обяснението че го е загризала съвеста е за идиоти. $200000 заплата не взема секи в щатите и не се изоставя толко лесно.Това си е активно мероприятие на кгб или както се казва там.А надеждата че така могат да скарат америка и европа е адски тъпа дори за руските управници.Дори за тех. И сега, по такъв път по който руся е тръгнала не се тръгва ей така.Без много дълго да си го премислял.Не може да не са допуснали че такова развитие на нещата са въможни.А какви са нещата ли.Е ми много сериозни за русия.Западните хора разбраха че управниците на русия не са хора с които може да се работи.Щом аз разбрах че горби не е демократ а само изигра ролята на "умрелата лисица",и западните хора са го разбрали.ДА сегаРУСИЯ ШЕ БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ПОСТЕПЕННО,СТЪПКА ПО СТЪПКА,ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ. И съдбата и ше бъде като на сърбия.Всичко и взеха.Остана една педя земя.Такова е светлото комунистическо бъдеще и на русия.Като не си човек,и не щеш да живееш нормално така ше бъде.Та ми е странно ЗАЩО РУСИЯ ПОСТЪПИ ТАКА.ВРЪЩАНЕ НАЗАД ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО.

Прав си за едно нещо- Русия наистина е една педя земя... в географския световен атлас:-).

Пич айде да ме лишиш от остроумията си.В началото ше ми е кофти но слет тва ше ми мине.Не разбра ли че си доста ситен за мен.

срамничко да притежаваш толкова много земя, при това дарена с огромни природни богатства, а 1000 години да не можеш да си направиш свястна държава? А в малкото случаи когато си започнал (като началото и края на 20-ти век) - бързо-бързо да се откажеш и да поемеш пътя на разрушителна кървава диктатура (било на "пролетариата, било на КГБ-апарата)!?!

"И ЗАГУБИ И ПАЗАРА СИ РУСИЯ И ЗАГУБИ И СВОЯТА ПРОМИШЛЕНОСТ (сега ще като Б-я без работа и газ и ток ) ДА ВИ ЧЕСТИТА НОВАТА УК-НА" Е що виеш тогава на умряло и за България и за Украйна, нали Русия нищо не губи? Само че като гледам на нашето море украинците как са нахъсани да са свободни, не ще да им е толкова непоносима загубата. А като си познавам страната и хората тук, все по-малко вече са любителите на "ботушките".

Слабо си познаваш страната. Все повече българи искат да си спомнят времето, когато да се наречеш такъв беше гордост и във възкръсването на Русия виждат както пример, така и надежда. Пробвай пак с пропагандата,че нещо много постно и плоско пада. Украинци на нашето Черноморие? Колцина са;-)? Ако знаеш пък навремето колко надъхани бяха българите... "Времето е наше!",така ни казаха едни западни чичковци.

Ама бъркаш нещо нещата не са все повече а са все стари мързели! Защото аз познавам хора които не са си продали майките и не са пускали доноси за комшийте които все още помнят времената преди СССР да ни "спаси"!!! И казват че толкова голям глад и мизерия не е имало дори и през войната !!! Та недей да ми рониш сълзи за лентяйство и тотално беззаконие и морал!!!!

Ааааа, тези санкцийки, дето хич не им пречеха, май не са толкова невинни а?

какво стана кто украина избра нов президент ? Народа на украина се вдигна на революция а получи преврат !!! народа искаше да няма повече алигарси в правитеството - станаха повече !!! искаха веднага в ЕС(КОИТО НЕ ГИ ИСКА )Янукович отложи на време защото Украина има договор с бившите страни НА СССР за митнически съюз и трябваше реши този проблем за да няма никакви задалжения (ТОГАВА С РУСИЯ БЯХА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ )И ЯН-Ч ПОСНТИ КИТАИ НО КИТАИ МУ ОТКАЗА В ПАРИ ОТКАЗА И ЕС ! МОЛ ТОВА НЕ Е ПОЛША ЗА КОЯТО ЕС ДАДЕ 160 МЛА ЗА ВЛИЗАНЕТО В ЕС (НО ТОВА БЕШЕ ТРИК (НА ВИЖДАТЕЛИ НИЕ ДАВАМЕ ПАРИ НА ПОЛША )И ДОИДЕ РЕД НА РУСИЯ ДА ПРОСЯТ ПАРИ !!! РУСИЯ ДАДЕ 15 МЛА И ГАЗ ПО268ДОЛАРа!!ЕС се изплаши че не може да изпълни задачите на Америка и реши чрез галичаните да надавят на Ян-ч за бързо и не отлагателно подписване на договора встъпване в ЕС !!! УК-НА смени президента не получава газ !!! Преддефолтно състояние няма армия ! Убити около 5000 ! разрушени градове и села !!! И НАИ ВАЖНОТО УКРАИНА НЕ САМО ЧЕ НЕ В ЕС А АСОЦИРАН ЧЛЕН И ТО В 16г!! И ЗАГУБИ И ПАЗАРА СИ РУСИЯ И ЗАГУБИ И СВОЯТА ПРОМИШЛЕНОСТ (сега ще като Б-я без работа и газ и ток ) ДА ВИ ЧЕСТИТА НОВАТА УК-НА

Luna0102

Интересното ще стане когато хората се надигнат срещу най-големият олигарх, този дето ти плаща заплатата -другарят Путин, ти тогава ще бъдеш от революционерите, тези дето винаги са с посоката на вятъра, нали другарю руснак или ще искаш двойна надница за да го славиш по форумите?

Когато народът се вдигне ще осъзнаеш защо в мантрата ви за Терминал 2 е имало все пак някаква истина;-).

И ЗАГУБИ И ПАЗАРА СИ РУСИЯ И ЗАГУБИ И СВОЯТА ПРОМИШЛЕНОСТ (сега ще като Б-я без работа и газ и ток ) ДА ВИ ЧЕСТИТА НОВАТА УК-НА" Е що виеш тогава на умряло и за България и за Украйна, нали Русия нищо не губи? Само че като гледам на нашето море украинците как са нахъсани да са свободни, не ще да им е толкова непоносима загубата. А като си познавам страната и хората тук, все по-малко вече са любителите на "ботушките".

КАЖЕТЕМИ КАКВО Е НАПРАВИЛА АМЕРИКА СЛЕД 90г ЗА Б-Я ЧЕ ДА ЗАОБИЧАМ ???

Ти май страдаш от някакво личностно раздвоение. Не те интересува, казваш, историята ни, а все в български форум клечиш. Хайде изясни се най-накрая чия е тази България, "ваша" или "наша"?

Пет пъти повече от Русия! Не е ли достатъчно? А Русия само разграби и продължава да граби България! Обичай нея!

Ivan Nenov

И КЪДЕ ТОВА ЗАЩО НАРОДА Е БЕДЕН !!! КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ ФАБРИКИТЕ (или мамо за сапун има фабрики )защо няма почти 3 млн българи

Кой те кара да обичаш Америка бе?! И що си мисли, че трябва да обичаш или Америка или Русия? Обичай България, ако нещо трябва да обичаш.

на по ниско интелигентните хора нямат вазможности за обичане на българия, за тях има само 2 - америка или русия, за съжзаление има много такива, които са готови да продадат и маиките си на русия, америка или които даде наи много, затова сме и на тоя хал

Единственото спасение на Барак е да рестартира отношенията си към Русия. Хамериканците постоянно са в положение на рестарт. Първо рестатираха отношенията си към мухачеджините, после към талибаните, след това в Ирак и Либия, после към Сирия и Иран, сега към ислямската държава, която сами създадоха... Но рестартът на Обама е само на заден ход.

"мухачеджините" - много мухи ви бръмчат май на вас в главите

Руският Президент здраво прецака Обамата с Крим и с Донбас. Но те винаги са били руски. И такива ще си останат

Не винаги, по времето на Хитлер и Крим и половината Русия бяха немски!

След което руснаците влязоха в Берлин

простака винаги и наи - много се радва на прецакване.пубертетна или соц-нагласа...

в булгаристан прецакването е пример за подражание и начин на израстване в обществото, малко по малко тия на които не им харесва, ще измрат, или сте се преселят в други държави

Няма проблем другарю Лавров! Връщате Крим и рестарта автоматично започва! Гато празнувахте окупацията на Крим и ядохте кифтетата не ривахте, сеги що ривете?

Крим е руски завинаги.

завинаги е много време . той и ссср беше за винаги и бълргаро съветската дружба беше вечна и нерушима пък какво стана ?

крим е татарски от 13 век! руснаци и украинци се бият за татарска територия.

Крим е направи референдум. Русия не е Хрущев ,който с лека ръка го хвърляше наляво -надясно. Кримчане са решили да станат едно с Русия и това ви дразни? Ами почвайте да стреляте и по каталунците, задето те ще правят референдум.

ти от пирата ли се учиш на правопис , или от 0007 ? и двамата не стават . и ти не чиниш пукната пара !

Уж референдум, ама все стрелби са ви на езика. То друго освен да "ваюете", знаете ли?

референдум се прави както в шотландя - обявява се референдум след 1 година, пълна публичност и всеки които иска може да ходи там, да дискутира темата, всеки които иска може да иде там в ролята на независим наблудател, а референдума в крим беше обявен и направен за 1 седмица с забрана на наблудатели от други страни, ако не виждаш разликата , няма какво повече да говорим

А БЕ ТИ КАКЪВ СИ БЕ СГАН ?ПРОВОКАТОР ИЛИ ПРОДАЖНИК

Luna0102

Продажник на руските интереси. Веднага да се прати в Гулаг! твой товарищ Путин

Luna0102

Много моля другарите да не пишат, докато не са получили новите опорни точки! другарката Моника Йосифова Сталин- Станишева

да забраниш интернет в 20 век , ами да им забраним да пият на мужиците агресивни и тъпи

Хората казват -хем голям, хем на.ран.

лажите на путин и лавров сваршиха и искат рестарт.побаркаха се мошетата в кремал савсем и затанаха далбоко в блатото на собствените си лажи и престапления.хага ги очаква -друг изход нямат жалките мошета.

Шило

Кой каквото и да говори, никой нищо не спечели. Но Украйна е успешно направена на парчета.

Русия спечели три неща. 1. Крим 2. Цяла нация рускоговорщи камикадзета. 3. Издигна сама нова Желязна завеса, за падането на която ще са нужди десетилетия. След като забрани интернета и сателитната телевизия, това ще спаси младежите от западното облъчване.

Браво, направо си задминал Кисинджър на тема политически коментар! А можеш ли да кажеш какво според теб би направил Обама, ако беше поставен в същото положение като Русия? Хайде давай - първо, второ, трето...

руся загуби над 40 милиона крепосни селяни,загуби богата територя на украина, саздаде си врагове по цял свят за далги години напред,иконимиката и рухва и поема патя за азия.

Шило

А другите какво спечелиха?

Дай боже да си отидат в Азия, където им е мястото и повече да не тормозят света със съществуването си.

мразещите Русия да си наврат по един чадър отзад и да го отворят. Това е най- разумното нещо, което могат да направят!

личи си руският интелект . направо титан на мисълта си

Ха ха ха хаааа смешник.

Ха ха хаааа, смешник. Когато се изтегли Русия от Крим и Путкин влезе във затвора, може да им се прати Кончита Вурст да перговаря за капитулацията :)

Шило

С една дума- никога.

Много замислен тоз Лавров. Рестарт иска, Ама що така бе, нали Русия раздавала картите , нали и банката е в нея та и ножа и хляба ? ДА ,ама НЕ - изолирани от света , притиснати в ъгъла и от Китай, лавровци и пуьовци се подмзват отново на световния водач. Мужици,какво да ги правиш!

РУСНАЦИТЕ ХОРАТА СА БИЗНЕСМЕНИ!! НЕ КАТО КРАВАРИТЕ КОИТО ЗА ДА НАПРАВЯТ НА ПУК НА НЯКОГО ЩЕ СИ ПОСИПЯТ ПЕПЕЛ ВЪРХУ ГЛАВАТА!!!! МА МАЛОПУМНЯЦИ КАТО ТЕБ ЕДВА ЛИ ГО РАЗБИРАТ!

пиши си на руски , крепостнико , или и него толкова знаеш ?

Направо си го напиши "малопутняци", че да те разберем за какви бизнесмени става дума.

Май на Лавров му светна, че китаеца ще дава ориз на Русия, ама няма да им дава пържоли. Лошо.

Шило

Пържолите са от Бразилия. А краставиците и доматите- от Турция. Не ги мисли, имат и територия и суровини, че и производство.

Чудесно. Значи ще се самозадоволяват без проблеми.

ЗА СЕГА ПО НАДАРЕН ДИПЛОМАТ ОТ БОГА Е САМО ЛАВРОВ !!! НЯМА ВЪПРОС НА КОИТО ДА НЕ ОТГВОРИЛ ДОСКЪНАЛНО !!! КАК ТОЧНО ДАДЕ ОТГОВОР НА УК -Я ПРЕЗИДЕНТ !! ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ !!!СИЛАТА НА РУСИЯ Е ДИПЛОМАТИЯТА И ИНТЕЛЕКТА !!!АМЕРИКА Ф16 И НОВИТЕ ИМ СЕГА !!! А ТОВА СЕ ВРЪЩА !!! А АКЪЛА НЕ СЕ НАЛИВА В ГЛАВАТА ЧРЕЗ ФУНИЯ

отговорил доскънално ? би ли го превел на човешки ?

Ivan Nenov

НА ВСЯКА ТОЧКА ПО ОТДЕЛНО

Трудно му е на човека.....от руски на български......:-)

най вече интелекта , понеже алкохола разширява кръвоносните съдове ,пияните мужиците са с висок интелект

Ти невменяем ли си?

Пиши на руски бе трол неден,да разберем какво искаш да кажеш!И виж го как се е удрямал Лавров.И как няма като го управляват и напътстват изперкали жужета...

Оди го цуни по .... Лавров! То бива-бива лизане, ама чак пък толкова, тури му пепел...

ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ПО КОЙТО МЕЧКАТА РАЗГОНВА КОЙОТИТЕ ОТ ХРАНИЛКАТА - С БОЙ :)))

Ама един лек за разгонена мечка-Обама.

мечка на хранилка ? руска ?

Има само един начин да държиш мечката мирна . Халката на носа и със синджира вързана за дървото. Мечка най добре се учи да слуша с бой и глад. Историята го е доказала много пъти.

с бой, ама тези думи в устана на Лавров означават, че другарите вече веят бяло знаме. Странно, че им отне толкова много време - предвид блокираните банкови сметки.

Путин казал това,Путин онова......Тази пионка явно просто предава на медиите думите на господаря.........:-) :-) :-) А че господаря му дава на заден ход,вече е очевадно.......:-) :-) :-) Хората с червените очила обаче няма как да ги видят тези реалности!!!!

Моите съболезнования руски мекерета.Обама строши краката на дедушка Иван и с патерици трудно ще превземе Украйна и "освободи" България.Но не се отчайвате..винаги има надежда.Ако не в тоя живот....

Баракушка сам си счупи главата

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ-КРАЯ НА РУСКАТА ИМПЕРИ...я.....ха..ха

Щях да повярвам на Лавров и Путин, ако категорично бяха отказали присъединяване на Крим към руската държава. По делата им ще ги познаете.

ПОЧНАХА И ВЪЛНЕНИЯ В ХОНГ-КОНГ ПОДСТРЕКАВАНИ ОТ НАШИТЕ ДЕМОКРАТИ В АМЕРИКА И ОНИЯ В БРИТАНИЯ .... .. ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАПАЗИ ДОЛАРА СИЛЕН .... ... ОБАЧЕ РЕЗУЛТАТА ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО СБЛИЖАВАНЕ И ПОЛИТИЧЕСКА КООПЕРАЦИЯ МЕЖДУ РУСИЯ И КИТАЙ - ДЕМЕК ЯК СЕКС ЗА АМЕРИКА :))

Над 50% от парите на Китай са в САЩ.....и Китай дипломатично мълчи по Украинската и Кримска криза......:-) :-) :-) Китай просто си гледа собствените си интереси.......:-) :-) :-)

И чака своя час, вперил поглед в Сибир.

Такива обезянки с очила и слушалки знаете ли в колко зоологически градини в САЩ ги има..ха..ха

Всичките хамерикански щати са един зоопарк с обезянки, за които се грижи целия останал свят ...

Най-самодоволната от които е намъдрена в белия вигвам... самата баракунга от племето обамунга...

Не носи очила ...

Тоя на снимката ми мяса на Павел Шопов от атака със слушалките..ха..ха Ама нали са едно тесто.

Изгледайте в тубата цялата среща на ООН - 1ч и 10 мин., след това интервюто с Лавров - 25 мин., Въобще... малко общо със статията, но това е механиката на дир-а , една статия ЗА Русия, една ЗА САЩ ..за да тече престрелката и потока от посетители :). пс. Ако не знаете английски или руски незнам къде въобще сте тръгнали да я мъдрите тая политика.

Лавров здраво нашиба хамериканците в ООН ...

така е когато човек не знае дори и руски. учете, бе! не се излагаите!

Хаха, тоя на снимката така е прехапал устата и се чуди как ще метат осраното