Сергей Лавров: Русия няма интерес Украйна да бъде съсипана

Русия не е заинтересована от това, такава държава, като Украйна, да бъде съсипана, заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Лавров: Русия няма интерес Украйна да бъде съсипана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ти вярвам стара муцуно.

На срещата в Минск няколко неща станаха напълно ясни дори и на алкохолизирания Порошенко! Едно от тях е, че Русия е може би единствената държава, която наистина няма интерес да граничи, при това с едни неохраняеми практически полета, горички и рекички, с една съсипана държава, където 44 милиона население става все по-бедно, отчаяно и решено на всичко, за да оцелява ... Вече цели предприятия от Юго-Изтока се пренасят в Русия, при това не в централните райони, а там, където имат наблизо суровини, контрактьори и партньори - например, Луганският завод за точно машиностроене - частен, се е изнесъл с всичките си машини, специално оборудване, работниците, техните семейства, началници и собственици - в Чувашия, където намерили помещения, ремонтирали ги, монтират си оборудването и продължават да си работят. Хората искат да живеят в мир и да са сигурни за децата и жените си! А в Украйна олигарсите продадоха земята на Шеврон и други подобни да добива шистов газ и сега правят зачистване от населението и постройките - на тях им трябва пустиня, не градове по половин милион и по един милион, както са Луганск, Донецк, Мариупол ... Но сметките им излязоха криви, защото армиите на опълченците вече контролират цялата граница с Русия, стигнаха на юг до Черно море, и вече не искат просто федерализация, а пълно отделяне от лудите в Украйна, заедно с територията си! Украинската армия е разбита, наемниците от 39 държави - повечето избити, другите деморализирани, настъплението е по целия фронт! Няма да е лесно, но ще победят, защото се бият за своята земя и населението ги подкрепя!

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК И ПУТИН НЯМА НИКАКВО ЗАКОНОВО ОСНОВАНИЕ ДА ГИ ПИТА КЪДЕ СИ ПРЕКАРАВТ ОТПУСКАТА - НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО !

Ако сравним Чехия и Словакия с Русуя и Украйна ще открием съвсем символична прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере европейския 21-ви век и да се разграничи от азиатските алкохолиците . . .

Нарочваш страна която е пратиля първия човек в космоса и първия спътник в космоса че е в 12 век......Малоумно много малоумно!

За да има дори далечна прилика с анализ би трябвало да отбележиш какво обуславя присъствието на едните в 21 век а на другите в 12 век. Или поне защо при евентуален сблъсък 12 век се очаква да прегази 21 век за броени дни. Иначе така както си го постнал е само изцепка тип гол охлюв.

Нещо не мога да разбера защо няма новини от Украйна.......... Да не би, заради това че в момента армията на Новорусия развива настъпление помитайки всичко по пътя си? Да не би заради това, че остатъците от украинската армия или са в обкръжение или бягат паникьосано...А? Захвърляйки по пътя танкове,бтр,бмп-та,оръдия ....А?

"Съдейки по това как администраторите на форумната секция трият коментари срещу Руско-фашистката сган и политика се оформя обществено мнение, че link е медия спонсорирана с руски финанси"!?!? Може и да е вярно, след като е пълно с руско-фашистки фенове, пишещи оди и лирики за дребния плешив джуджак в Кремъл.... фашистка Раша наближава своя край, света ще еразполага с огромните и богатства

Прав си. Единият от маститите олигарси - Коломийски е снабдявал армията с дефектни бронежилетки на цени х 3 пазарните.

Коломбийски се е скрил в Израел. Интерпол са го пуснали за международно издирване, за военни престъпления. Кой ли ще е следващият избягал през глава?

Никой няма интерес Украйна да бъде разсипана, освен ... собствения им президент, гусин Потрошенко. Може би, така разбира "реституцията" - срива всичко и после моли за помощи за изграждане на "европейска" инфраструктора. Може би, така разбира и "интеграцията" - убива всички другомислещи и след това кани в подкрепа на помощта в Средиземно море (за мигриращите сьомги), загорели туземци от цял свят.

Пример за съсипия и унищожаване - България, само дето сега нямаме нищо.

Не е само Порошенко, който иска разсипване и разделяне на страната, а още и Коломойски - който е по-богат и от него, живее си в Монако и оттам си командари частните армии и формирования от наемници-главорези, и Тимошенко - газовата принцеса, която е много богата, заедно със семейството си, и други няколко такива ... И техните задокеански кукловоди, разбира се! Обаче! ... Сметките им излизат криви - не са отчели разни фактори, като нежеланието на населението да легне и да умре, за да могат те да си развяват коня върху пепелищата, както и мнението на Русия по въпросите от икономическата сфера! И понеже ЕС е слаб в момента финансово, не може да осинови ей така просто и да хрантути 40 милиона бесни украинци - затова са във война, все по-жестока, но и все по-победоносна за опълченците! И Харков вече се надига и не иска да остава в разорената държава ... Има да гледаме сеир, дано само нас да не ни набутат пак между шамарите, че тогава ще стане много кофти!

Няма интерес да ги съсипва, но това е което се получава! Интересен феномен, но така е от 1917г насам, където е стъпил съветски ботуш после 100г трева не никне!

Абе той не беше точно руски ботуша ма сега ще кажеш подробности. Подбирай си по-чисти аргументи.

Нямат - верно е! Но имат интерес да я окупират....

Русия няма интерес, но ще я съсипе. Вече успя икономически, а сега предстои и военно да я довърши

А, сега икономическата издръжка на Украйна е от ЕС. С Русия вече привилегии няма. всякакви претенции към украинската икономика - към споразумението с ЕС.

Украйна в НАТО ще ви оправи вас, лъжци безподобни.

humfry

Ама ако не вярвате на Лавров, нека България да започна да си провежда собствена политика, независима от НАТО, ЕС, СБ, МВФ, САЩ, и ще видите дали е прав, когато Косово се повтори. Собствена, не руска, собствена, независима, а не трима сенатори да те инструктират на най-високо ниво.

Завчера Путин намекна, или пък цензурата замаза предложението, а днес Лавров директно подава ръка на Унгария и Румъния за да съвместен дипломатически демарш по отношение правата на малцинствата в Украйна.

Ами да изкопират правата на народите и малцинствата в Руската Федерация:)

Т.е. и Вие предлагате федерализация и повече автономни области със самостоятелно управление, така ли да Ви разбирам-)

Не ви харесва какво пишат във вестниците от Родината на фрау Меркел? Хора!! НЕМСКИ!!! ВЕСТНИК Е, не руски... А сега обвинете немците, че са путиноиди, те помнят ХИТЛЕР...

НЕ ИМ ХАРЕСВА НЯКОЙ ДА ОТВАРЯ ОЧИРЕ НА ХОРАТА С ИНФОРМАЦИЯ .... ... РЕДОВНО МЕ ТРИЯТ ПО ТАЯ ПРИЧИНА :))

Ами това което пишат очевадно противоречи на простотиите на Лавров

Немски вестник обяви Порошенко за военопрестъпник. Но какво чудно в това? Само за 3 месеца Порошенко е виновен за избиването на много повече хора в Украйна, отколкото Пиночет в Чили за 17 години!!!

ОРКИТЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ДОНБАС - ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА БОМБАНДИРАТ ТРАФОПОСТОВЕ , ГАЗОПРОВОДИ , ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ И ЗАВОДИ ..... И НЯМАШЕ ДА УБИВАТ МИРНИ ЖИТЕЛИ .... НЯКОЙ АКО ТИ УБИЕ МАЙКАТА ИЛИ ТИ РАЗРУШИ АПАРТАМЕНТА СЪС СНАРЯД - ЕДВА ЛИ ЩЕ МУ БЪДЕШ НЯКОГА ПРИЯТЕЛ :))

А ние се чудим чий задник още да излижем, но май пак объркахме задниците. Poroschenko ist ein Kriegsverbrecher Порошенко е военен престъпник freitag.de Цяла Европа го разбра, а вие избивате комплекса на "нищожното човече"

След ерата Лукашенко, какво ще прави Москва с Беларус? Референдум или ще плати за още една война?

Или референдум "а ла Крим" или война "а ла Украйна". Зависи кой ще го наследи...

Личи че е писано от един и същи човек. Първо лъже, после маже... Срам нямате ли бе тролчета платени? За жълти стотинки и майка си ще продадете.

Не съм те питал как се казваш.

Шило

Пич!

ГЛAДНA КОКОШКA ПРОСО СЪНУВA !

хуйло докога ще се прави на мъж, 2 педи от земята е ???

ТОГАВА НАПОЛИОН ДА НЕ МУ ДО ОНОВА МЕСТО !!! АКОЛО 190 ДВЕ ПЕДИ!!! МОЖЕБИ 20 КОЕТО Е РЕАЛНО

(независимо каква официално позиция се представя) Русия не е имала интерес да има за съседи нормални и преуспяващи държави! Очевидно тази политика продължава по традиция! И билейското "По делата ще ги познаете"

Да, Финландия и Китай са западнали щото.

и Китай са прекалено горещи картофи за Русия! Пак по традиция.

Aко не се чуствaш слaвянин,тоеa си е твой проблем,те гейовете и трaвеститите нямaт родинa ,но не говори от името нa всички !

Не ми се спори с безродници, но България има история. Има и достатъчно генни изследвания, които казват, че българите са - българи, а не славяни. В науката чувства няма. И историята и генетиката са науки.

В българската кръв се е вляла кръвта на няколко народа: славяни9мнозинство, траки, прабългари, древни македонци и др. Понеже славяните са били мнозинство затова българския език се води за славянски,но се отличава от останалите славянски езици, както американския се води за диалект на английския, тъй като във формирането на американската нация са участвали много народи.

Вече и официалните изтчници в Украйна потвърдиха: Оълчениците са в Новоазовск. Съобщенията за "руски бронирани колони" претърпяха "рестарт" - сега вече били влезли те първа. Нищо чудн, че даже ЕС и САЩ вече не считат за нужно да проверяват торбата лъжи на бандеровците, камо ли да протестират и искат нещо.

САЩ и отчасти ЕС съсипаха Украйна с майдана - това е ясно.

ВСИЧКИТЕ ПРОВОКАТОРИ ЗНАЯТ !!!НЕ НА ПРАЗНО СА ГИ ГУШНАЛИ НАЙ ГОЛЯМАТА ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ Е РЕФЕРЕНДУМ !!! БИВШ СЕНАТОР ПО ВРЕМЕТО НА БУШ СТАРШИ КАЗА :- НА РУСИЯ НЕ И ТРЯБВА ВОИНА !!! В НЕЯ СА РЪЧЕГИТЕ НА ИКОНОМИКАТА И ТОВА Е ДОСТАТАЧНО А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КРИМ НЕКА АДМИНИСРАЦИЯТА НА ОБАМА НАПРАВИ НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЧИСТО СИМВОЛИЧЕСКИ !!! НЕКА НА ВСИКИ УЧАСТВАЩИ В НЕГО ИМ ДАДЪТ ПО БУТИЛКА УИСКИ И ШОКОЛАД ЗА ДА ИМА ИНТЕРЕС !!! ТОВА БЕШЕ КАЗАНО В ФОРМАТА НА ШЕГА НО ИМА СОЦИОЛОГИ НЕКА СЕ ЗАНИМАВАТ!!! И ТОВА БЕШЕ МОЖЕ БИ ПРЕДИ МЕСЕЦ

Проста да падладееш.

Добре го е казал сенатора, но не е имало кой да го чуе...

Русия наистина има нужда от Украйна и Лавров говори вярно. С оглед на предстоящия разпад на Русия, загубата на всичко зад Урал и бъдещите нови реалности като Ново Китай, Свободен Уйгуристан и т.н., Русия се нуждае от Украйна.

Чакай,ако днес е 1 април,да кажа и аз един виц: Протестна мрежа не е вземала пари от американските фондации. как е ,хареса ли ви?

Преди да давате мнение научете географията. Свободен Уйгуристан, за който мечтаят мюсолманските актависти, е населен с уйгури и се намира в Северозападен Китай и там често стават атентати.

Може да се очаква, че сегашната Руска федерация ще даде начало на три основни държавни формирования: Европейска Русия (Русия), Сибир и Далекоизточна република (ДИР). Възможно е също и обособяването на южноруските територии около Каспийския басейн. Разбира се, вероятно е като страничен продукт на разпада в Русия да се появят и някои малки независими държавици като Чечня и евентуално други, обособени по етно-религиозен критерий, както и отделни офшорни зони на благополучие като Калининград и може би Карелия.

Изхода на войната е ясен.Не е ясно какво ще остане от Украйна.Да би мирно стояло,не би чудо видяло!

превода на това изказване на лавров от руски дипломатически език към нормален език е: ще направим всичко възможно да накажем и разсипем Украйна, заради това, че не иска да ни плаща рекета, който плаща до сега

БАШ ЛЪЖА

точен превод!!!

Да, бе... ВЕрвай си... ;)

Аз му вярвам, Кремъл наистина няма интерес украинската територия да бъде съсипана, просто искат да няма украинци. Така навремето са запазили сибирската територия, като са избили сибирските племена.

Май бъркаш. Искал си да напишеш "Северна Америка" и САЩ.

Ти бъркаш, емигрантите в Северна Америка са воювали с индианците, защото са искали да обработват земята, и се е получило. Какво обработват руснаците в Сибир? Само не ми казвай, че е студено, Канада е на същата географска ширина, а е сред най-големите производители на пшеница. Вече има 10 милиона китайци по поречието на Амур, занимават се със земеделие, щото за руснаците е унизително!

Major Payne

В момента чукчите са около 16 000. И това става в 21 век...

както и Чечня!

Който върши неправда, нека върши и за напред неправда и който е нечист, нека бъде и за напред нечист. И праведният нека върши и за напред правда, и светият нека бъде и за напред свят.

Колко участия в преговори с терористи и сепаратисти застрашили териториалната цялост и суверенитета на Русия е участвал другаря Лаврентян - Калантаров?

Русофоби които са изучавали само американска история, а не истинска история. Земите в източна, южна Украйна и Крим са били завладяни от Русия и населени с руснаци/така наречената Новорусия/ а не с украинци още преди образуването на САЩ. След 1917 г. болшевиките ги дават на измислената държава Украйна заедно с завладените от Полша, Чехословакия и Румъния по време на Втората Световна война нови земи. Ако Киевската хунта, обучавана от американски съветници, не беше пренебрегнала рускоговорящите си жители и беше въвела като официални руския и украинския език нямаше да е има тази война.

ТЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ ИМАТ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ КОГА КЪДЕ И КАК ДА Я НАМЕРАТ !!! НО СА БЕЗРАБОТНТИ ИЛИ НА ПЕНСИЯ !!! ДРУГОТО Е ДА СА ГЛАДНИ!!!

гнусните българофоби и ибрици на путин забравят как алчния светослав втори е съсипал първата българска държава при цар Петър по поръка на византийците.... понеже сме били братя с руснаците са набили на кол 20 000 българи в пловдивско а край силистра са обезглавили 300 боляри

Оказа се, че Украйна не е Чечня или Грузия и за да не си дочупи зъбите, Кремъл иска преговори.

а?

идва информация за все по-сериозно дезертиране на украински военни.

Русия вее бялото знаме. Тежката социално-икономическа обстановка в Русия и бързо влошаващите се финанси я карта да говори за съсипване, собственото естествено, защото знаете, че в езика на дипломацията всичко се подсказва с обтекаеми изречения. Това и воплите за преговори означава, че Русия вдига белия флаг и се моли да я купят скъпо. Следващата стъпка е да се каже нещо против Путин, което ще означава, че заради спасението на Лубянка, може да се търгува дори и Путин.

всички ти вярват.

дрън.

ЕТОГО ПАК ПРОВОКАТОР !!! МИСЛИ СЕ ЗА ЗНАЕЩ!!! А ПАРИ ЙОК

ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ БЕГЕЕЦ И КОМПАНИ ВСЕ ПО ХИТРИ СПОСОБИ ТЪРСЯТ ЗА ДА БАЛАМОСВАТ ХОРАТА (КОИТО СА НЕПОСТОЯННИ А СЛУЧАИНО ПОПАДНАЛИ НА ФОРУМА !!! НО ЩЕ ПОВТОРЯ ПАК НИТО ЕДИН СЛАВЯНИН НЯМА ДА НАПИШЕ НИЩО ЛОШО ПРОТИВ РУСНАЦИТЕ !!! ТОВА Е КРЪВ А ТЯ НА НА ВОДА НЕ СТАВА !!!РАЗБИРАСЕ ЧЕ И ВЪВ ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА И МЕКЕРЕТА!!! НО ДА ПИШЕШ ГРЯЗ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР Е НЕЩО ВЪН ОТ ПРАВИЛАТА !!! ТОВА КАКТО МАЙКА И ДЕЦАТА И !!!ТЯ МИЕ БИЕ И НА КОЛЕНЕ ПОД ГРАХ НАКАЗВА НО ТЕ СА СИ НАЙ ОБИЧАНИТЕ ОТ НЕЯ !!! ТАКА ЧЕ ПРОВОКАТОРИ МАКАР И ДА ПИША БЕЗ ПРАВИЛАТА НА ГРАМАТИКАТА ИСТИНАТА СИ ОСТАВА ЗАВИНАГИ !!! ПЪК И НЯМАМ ТОЛКОВА СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ДА СЪМ ЗА КОМПЮТЪРЪТ

споко,никой не им вярва. вече изобщо никой не вярва на протестна мрежа...

Българите не са славяни. Доказано е научно. Българите освен това са пострадали от руските панславизъм и панправославие. И ако българите могат да уважават обикновените руснаци и руската култура, то силно ненавиждат руските политици и милиционери.Също така и местните им слуги и майкопродавци.

Питай украинците какво мислят за руснаците. Питай и грузинците. Ясно е, че за Русия православието не значи нищо!

Тоя, голям шегобиец, Руските танкове са на брега на Азовско море. Руски десанчици бяха пленени вчера. Иначе сме, за мир и любов.

С какви очи ръководителят на министерството на външната пропаганда говори така и защо е оптимист, че някой му вярва?

Това е истинския руснак!!!! Дават пример как да бъдат избити славяните.

В сравнение с африканското безочие на Баракунга от племето обамунга... азиатското е истинска поезия...

Има много истина в думите на Лавров... България е уж свободна страна, но небето и гъмжи от сащнакски бойни самолети... Последните три месеца вече ме будят и посред нощите с бумтежа си... Кво говоря за България... Цяло ес е фраш със сащнакски самолети и бази... за сравнение няма нито една ес военна база на сащ територия... Ес самолети ли си няма или войски?! След като дори една Франция има по-голям военен бюджет от Русия... А Сащ са в над 700 точки по планетата и практически я владеят почти изцяло... Само тук там участъци като Русия и Китай ги вбесяват... Някои гордо мрънкат че уса никого не била анексирала... Ама защо им е?! Ако ги анексират ще трябва да въвеждат сащнакски закони, заплати, инфраструктура... Скъпа и неблагодарна история... Къде полесно им е бой по канчето докато назначат някоя своя марионетка и свободно разграбват новозавладяната територия като за очи хвърлят малко бонбони и банани... Сега се нуждаят от война и то голяма, ащото формулата се дъни... Русия за сега не кълве, а план Б с идил не е кой знае какво... Ще видим все пак кое накъде... Интересни времена...

на всички еврогеици им пожелавам да пишат и да дерзаят.малко да поумнеят.аз отивам да си сипя ракия,че жената ми е направила шопска салата и да гледам някои филм.на всички останали пожелавам приятна вечер и лека нощ....!

Личи си че не си никакъв българин. Лудогорец, ще играе а, той щял да гледа някой филм.

Лавров: Нямаме интерес Украйна да бъде съсипана, защото искаме да я окупираме преди това

ще го направят и едва ли ще се поинтересуват от мнението на БЕгеец

Ама нещо нестава!!!

Ще видим.