Аштън Картър: НАТО трябва да е единна срещу руската агресия

Аштън Картър призова Германия и другите съюзници от НАТО да застанат единни срещу руската агресия и другите заплахи за сигурността в региона.

Обратно в новината

Коментари - Аштън Картър: НАТО трябва да е единна срещу руската агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да САЩ са агресивни с/у всички диктатори и ги сваля със сила с помоща на съюзниците си,но нито една страна не е окупирана или анексирана както направи путинова Русия с кримският анекс,окупацията на Донецка,Луганска области в Украйна,окупациите на Осетия,Ажария и преднестровието в Молдова!Руската агресия е факт и ще бъде наказана!Жалко за руснаците,плащащи скъпо капризите на Путлер!

Русия не може да разполага с нас,като с губерния и бе ни натъпкала с всевъзможни тежки,остарели оръжия,заради които мизирствахме!Сега сме защитени надежно от всякаква агресия и най-вече от агресивната Русия!

АМИ ТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ИМА САМО АМЕРИКАНСКИ АГРЕСОРИ....И НИЕ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ БЕ ХОРА ?

за каква руска агресия говори ТОЯ. Още пра-прадядо ми е казал-"Който се захване с Русия ще си счупи главата.

Има две болни нации в света - едната е САЩ, а другата Русия. Ще ги разпознаете по изказванията на техните лидери.

това ни докара демокрацията - България, фронтова страна

Срещу Американската - също!

то промиването на мозъците си е чисто съветска /руска/ привилегия. Не знаехте ли.."Религията е опиум за народите" - по-големи тъпотии - няма. А сега всички комуняри во главе с Мая Манолова , обесили кръстове на сухитеси гърди и първи в черквите.Абе - демагози.

рече???

Тази"руска агресия"явно докара НАТО до границите с Русия!Малоумни демагози!В пропагндата няма място за идиоти!

Една НАТО, също като една гаща /плява/.

Скоро четох едно изследване,според което над 85 % от американците смятат,че Русия се готви да нападне САЩ! Това трябва да ви говори много!Промиването на мозъци е било винаги основно оръжие на американските войнолюбци. Преди 89 година , у нас мислехме,че тече силна пропаганда.Оказа се , че лъжите и манипулациите ,на които е подложен американецът ,са недостижими! Така го лъгаха за Виетнам,за Куба,за Чили,за Никарагуа,за Панама,за Сърбия,за Либия,за Ирак и още и още и още.............. Лошото е,че и у нас има много народ с отслабен умствен имунитет,който се връзва на Западните лъжи!

Дали са им хляб и си ги манипулират както си искат ! Вижте им филмите................ Но и на нас ни нищо. Щом децата смятат, че през соца ни е било страх вечер да се разхождаме по улиците, че не е имало заведения и сме гладували и ходили облечени в еднакви дрехи - това не е ли манипулация ???

Да живее НАТО, долу Путин.

Абе, да питам аз. Щом, съгласно член 5 от договора между съюзниците, ако една страна член бъде нападната, всички се включват да защитават, дали ще важи реципрочното - ако една страна член нападне, отговорът дали ще е срещу всички?

Защо след като нашите управляващи подлоги приеха / не че ги и питаха/ тежка американска военна техника не помислиха за сигурността на народа си. Поне едни учения да ни направят, да разчистят и заредят бомбоубежищата, да раздават противогази и др. мерки за населението да предприемат. Но на тях не им пука за обикновените хора. Дай сега ще мерим мускули, като приемаме чужди военни, а ако стане нещо - ще мрем.

"Ние не се стремим да превърнем Русия във враг....".Даа, ние няма да превръщаме Русия във враг, но ще спазваме Ленинския принцип-който не е с нас е против нас.Ние сме демократи в същноста си, но никога няма да приемем наличието на инакомислещи.Или всички ще мислят и демократично ще подскачат по начина, по който ние искаме, или...-принципа е посочен по-горе.Е, ако това не е съвременна, глобална форма на тоталитаризъм, как да го интерпретираме?

Добре на писано,но цитатът на е е на Ленин!

Щом проблема е в точноста, ще го обобщя-марксистко-ленински.Но не съм убеден, че мисълта не е на Ленин.

Аз пък съм русофилка и приятеля ми също. Другия път ще си купя фанелка на Путин ,ако въобще можеме да съберем пари да стигнем Петърбург. Ще си ходя с нея където си поискам. Не понасям ето такива от снимката

Мръсници и лицемери сте вие наши съюзници. Агресора е НАТО=САЩ, а не Русия. Ние българите не се чувстваме заплашени от Русия, а от вас г-да американци. Вие сте тези които ще ни спретнете я етнически проблем, я икономически, амйстори сте в тая област. Искаме да си отидете в Америка и никога да не стъпва кракът ви в Европа.

Самодоволен рептил виждам на снимката.

Руска агресия ли??Аз виждам само Амириканска и Европейска агресия?

Виждам по-скоро американска агресия и нашествия.

След като хамериканците: - нафъкаха ЕС; - насраха се миналата година в Черно море, когато се приближиха опасно до Русия с есминеца Доналд кук; - преди месец свръхразъзнавача на САЩ РС 135 дойде да "гледа" Русия и видя Руски изтребител на 6 метра над кабината си... Е ВРЕМЕ НАТО да се обедини??? Няма само хамереиканците да осмърдяват света! Време е и НАТО да се понасерат! Колкото до България: Не е ли време да станем членове на НАТО, а не бърсалка на САЩ? Това не са въпроси... Тези танкове у нас натовски ли са или на САЩ! Безплатните американски бази в България натовски ли са или са на САЩ! Изобщо САЩ имат ли безплатни амеркански бази в България! Кога ще кажем: "Янки вървете си у дома!" ?

Аштане: ДА ама НЕ!

Кой всъщност е Аштън Картър?! Кой стои зад НАТО и подстрекава дрънкането на оръжия ? Русия ще кажат някои ''умни'' глави . Вероятно за тях въпросната персона е министър на отбраната на Русия ?!

ДА ПОВТОРИМ ЗАГЛАВИЕТО: ЕДИННИ СРЕЩУ РУСКАТА АГРЕСИЯ!!!! Няма да кажа нищо повече

Повтаряй , повтаряй папагале.В твоя случай повторението е майка на затъпяването.

Я се пръждосай Бегеец.!!! Като някакво животинче в клетка си. Нямаш нито сърце ,нито мозък имаш остатъци от протоплазма

Къде виждате руска агресия при уреждането на наистина сложните днес по вина САЩ и Запада взаимоотношения между два славянски народа руският и украинският господин Аштън? Руският и украинският народ са наследниците на източното славянско племе Анти и други славянски племена, но славянски. В мнозинството си двата народа са православни християни. Има разбира се към украинският народ и примеси, като татари и други етнически общности с румънски, полски корени. Защо обаче трябваше на САЩ да ги конфронтира/ използвайки послредничеството на Запада в лицето на Европейският съюз/, руският и украинският народ за да забави необратимият процес на обединяването на Русия, Белорусия, Украйна, Казахастан, Туркмения, Азербейджан, Таджикистан, Узбекистан в единен Евразийски съюз. Такъв съюз ще има господин Аштън и не защото днес рускат армия е една съвременна армия добре снабдена с най- новите образци оръжие и бойна техника, сравнително моногочислена, като Русия днес притежава наред с високоточните ядрени и лазерни оръжия и най- страшните през 21 век климатични оръжия, които могат да изтрият САЩ от лицето на земята за денонощие с невиждани по мащаби изкуствено предизвикани земетресения, изкуствено изригване на вулкани и генериране на цунами с височина на приливната вълна километър, които просто ще пометат Източното, Западното и Южното крайбрежие на САЩ, а защото такава е волята на Бога да има Съюз на евразийските народи наследил традициите на Великата Руска империя и Великият по територия Съветски съюз Този процес е необратим и всеки ,който се опита да попречи на него ще се сбълска с желязната воля и решимоста на Москва и нейният емблематичен и решителен държавен глава Владимир Путин. Опомнете си господин Аштън, вие вашите приятели от кръга на така наречените "ястреби на войната" . Защото тези "ястреби" много бързо при конфронтация ще станат плячка на руските "соколи" и "орли /беркути/.

Тоя от коя психиатрична клиника са го изтървали!Изглежда, от онази в която държат писателите фантасти май?! Може и да става нещо като сюжет за фантастичен сериал в прослава на Путлер, но нищо повече от това! Фантазии и бленувани сънища за Великата сила и мощ притежавана от Империята на злото! Фантазии ...ь

Г-н Ботев, сега ще ти дам списък на СЛАВЯНСКИ народи, които са врагове на руснаците. За твое сведение, самите руснаци НЕ СА СЛАВЯНИ, а съвременните съвсем. Литовци, Поляци, Украинци, Чехи, Словаци, Словенци, Хървати, Босненци Единствените славяни, които поддържат Путенм са сърбите. Забележи, НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме славяни на около 10%, тоест не сме славяни

Това е твоето мнение - и когато говориш за "врагове", уточнявай кой за кого. Защото едно е правителството да се държи враждебно, друго е, когато народът го прави - а в случая е само първото. В човешката история винаги войните и конфликтите са били и са разпалвани от тези, които са на власт - но никога от народите. Така че поне в този случай (макар че при теб е правила) мисленето ти е доста опростенческо и повърхностно. Между другото, по официална статистика в Литва например почти 50% (2012г.) са етнически руснаци...а босненците са толкова славяни, колкото и Мохамед... Ама нищо, продължавай в същия дух - все пак някой трябва да ни забавлява - защото без теб, ханчето, джина, пъстрата и прочие "блестящи" умове форумът ще е скучен...

този тъпак наясно ли е, че Америка участва в момента поне в 5 конфликта ???? докато Руснаците в 1 ако се брои Украйна!

а НАТО това отделно ли е от Америка или СЕ ПИШЕ СЛИТО

Стига лъжи и глупости бре. Ние да не сме ограничени янки, че да се връзваме на дезинформацията ви? Истината е , че военно промишления ви комплекс издъхна и се опитвате да му правите изкуствено дишане с ниско качественото си оръжие, което освен в НАТО не можете да продадете на никой друг. Щото всички предпочитат да купуват руско оръжие, което е със значително по-високи показатели.

облик,който искa дa възцaри злото и сaтaнинските " ценности"нa земятa ( педерaстия,гей брaкове,трети пол,инцест ,секс с животни) и тaкa дa се подигрaе с божието творение човекa ! Aко Сaтaнaтa победи,Господ ще прaти нов Содом и Гомор и светa ще зaгине!

Тоя мазен и самодоволен "демократ" е прав- има един световен агресор, но това в никакъв случай не е Путин и Русия, а определени политически, финансови и оръжейни кръгове във Вашингтон, които искат еднолично да посочват кои са добрите и кои са лошите по света.

"Министърът на отбраната на САЩ обаче подчерта, че никой не се стреми към втора Студена война или нов горещ конфликт с Москва" Г-н министър , във Вашингтон има едни изкуфеляци, които мислят, че с една ядрена война ще спрат залезът на САЩ. Точно заради такива Путин вади ракета след ракета , за да накара малкото останали мислещи хора в САЩ, да раберат какво може да им се случи, ако тези откачалници продължават да мърсуват във власта.

дето е нa снимкaтa !

е за операция.

aнглосaксонски нa 100% !

в Атака, обаче жените май ви поотбягват...сигурно Сорос и в това има пръст!

Тоя смърдел защо не посочи срещу КОЙ точно член на НАТО е "руската аграесия"? Или нечлен - жокер - Афганистан, Ирак, Либия, Сирия... все населени с "коренни" хамериканци страни!

Няма как да се посочи . Отдавна е известно ,че член на НАТО е символичен израз за нещо , което го няма.

проруски политически инвалиди с папагалското ли говорене какво ще постигнете. Няма я партията ви любима на която се осланяхте финансово .вие сте на изживяване

Кво бекапе бе батка...мразим двойните аршини и да ме мислят за хапльо и втора ръка!!!

Vladimir Borisov

Явно си поне трета ръка байно.

А ти си типичен потомствен комсомолец, неосъзнаващ приликата между БКП, КПСС и ЕС!

ако имаше руска "агресия" то отдавна руското знаме щеше за втори път да краси райхстага :)

Абе левак, без американска, английска и на половината свят помощ, знаме над Райхстага щеше да се вее на Мукавей! И стига повтаря тия глупости, измисли нещо ново. Ако можеш де.

СССР - 27 милиона, САЩ - 300 000. Това са цифрите на приноса за победата над Хитлер. Ако на мен ми трябваше да смятам общия принос, бих пренебрегнал този на САЩ, поради несъществената му величина - той е около 1 %. Обаче, ако СССР не беше сложил знамето над райстага, доларчето нямаше да бъде това, което е сега, така че американците да целуват ръка на Русия. Но те не умеята да целуват ръка с достойнство. Затова ще целуват задник на колене. Дали руски, дали китайски но ще целуват!

я ходи бърши дупетa у ФAЩ,aмa и зa тaя рaботa нямa дa те вземaт,троли тукa дa изкaрaш зa,еднa шльокaвицa !

сори,техническa грешкa

Не за втори а за трети път. Първа развява Руското знаме над Берлин Елисавета Велика. Т.е.нейните полкове.

Американците твърдо са решили да унищожат Европейския Съюз икономически и това обикновените европейци не го разбират ! Постоянно демонизират Путин , а долара е глинен стълб който всеки момент може да се срути !

Ти от необикновените ли си, че ги разбираш тези неща?:)

Имам делово предложение - Аштън Картър заедно с премиерите и президентите на Германия и другите съюзници от НАТО да застанат единни срещу руската агресия и да я спрат като Матросов с голи гърди. Иначе казано - да си направят една рота с ротен командир Барак бин Осама, да вземат по едно чифте и да разкажат играта на Путин! Но! Да отиват на фронта само те - а войниците да гледат сеир. Защото, когато ти пропищят куршумите покрай главата, мирогледът много бързо се сменя...заедно с памперса...

Русия беше започнала да се променя. Обаче на някои не им изнасяше и побързаха да я бетонират като враг. Сега имат удобно оправдание за своя меяниджмънт на света. НАТО ООД!

Беше почнала да се променя, но кривна от правия път.:(

през 2011та , ама оттогава - набиха/застреляха тоз оня...

Аз мислех ,че има само един болен сидеров ,а то излезе ,че има много болни сидеровчета руски агенти.

На 22 юни 1941 година нацистка Германия нападна СССР.

Нещо да кажеш по въпроса, ама не да повтаряш примитивни пропагандистки проповеди?!

gospoda jurnalisti,na tozi den predi 70 godini Germaniq verolomno napadna SSSR,dali ne trqbva6e da otbelejite i tova v novinite ili nqkak m/u drugoto go propusnaxte

а този ден започна война между съюзници и съжалявам ,че германците не победиха.

Щатите успяват да се в добри отношения с почти всички от бившите си врагове - Германия, Япония, Китай, Виетнам, а милата все-неразбрана Русия я мразят повечето от бившите и 'партньори'. Дали няма друга причина освен 'бездънните' джобове на Сорос ? ;)

Смешни смешки говорите г-нАштън.Вие добре знаете ,че по-голями и перманентни агресори от НАТО и Сащ няма и в близко бъдеще се очертава да няма.

Точно така. А Русия само се отбранява от агресорите -Молдова, Грузия и Украйна, които навлизат в руска територия с цел да я завладеят.

big_uncle@dir.bg

А случайно да ти е направило впечатление, че "събитията" и в трите изброени държави (и особено в Грузия) бяха де факто инициирани от американска страна - при това даже без да се крият особено?

Mда знаем за американското партньорство, II-та св. война като свърши тогава се намесиха.

2та Световна е водена не само на руска територия, но и в Тихия океан, Атлантика, и Северна Африка.

Руската агресия. Хехехехе тези хамериканци.......сладурчета, мижи да те лажем хехехе.

А,бе,тия американци са го ударили на обратно не само в секса,но в мисленето!Как можеш да наречеш Русия агресор,като тя не е започвала война от 100 г. насам!Как може да кажеш,че Русия има агресивно поведение,като от 25-30 г.насам Русия само отстъпва назад!Русия има няколко военни бази,а американците-няколко стотици!Американците са изпаднали в бяс заради Крим,понеже "отплува" за Русия под носа им ,но скромно премълчават какво направиха в Косово!И сега правят всичко възможно да вкарат Европа и Русия във военен конфликт,за да не може между тях да има тясно икономическо сътрудничество-това ще бъде катастрофално за американската икономика при тая задлъжнялост !Ако американците не се месят ЕС и Русия ще се разберат за Украйна за 72 часа и ще въведат ред за 2 седмици!И не за последно място -кой си опитва да направи от ООН филиал на НАТО!?

Шило

С други думи" Увеличавайте си бюджетите за отбрана, щото имаме оръжие за продаване".