Русия призова Украйна да не се присъединява към НАТО

Руският външен министър Сергей Лавров призова Украйна да остане извън НАТО, като заяви, че "статутът на необвързаност" е в интерес на страната.

Обратно в новината

Коментари - Русия призова Украйна да не се присъединява към НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин да призове жена си и баба си да мият задниците и да се къпят поне веднъж в месеца,преди да призовава цели държави,които няма да му обърнат никакво внимание,макар страста му да се вре там където е опасно за задника му!

Явно е дошло времето на тоягата, морковът го изядоха и се опитаха да захапят и ръката!

Изкуството на войната Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

Ами и Русия да влезе в НАТО - тогава няма да има проблем. :-))

първите части вече водят сражения за Варшава.

Ето това е което интересува руснаците, а не ДНР и ЛНР. Едно изказване на външния министър не го възприемам като молба, а като предупреждение. И друг път съм писал, че Русия не може да окупира Украйна по много причини, но ако въпросът е дали Украйна да бъде част от НАТО то... Все пак има по малко от 500 км. от границата на Украйна до Москва.

"Руският външен министър Сергей Лавров призова Украйна да остане извън НАТО, като заяви, че "статутът на необвързаност" е в интерес на страната." Кой бута Украйна в НАТО, бе плямпало! Искате "необвързаност" за да можете безпроблемно да я окупирате? Що вкарахте войски в Украйна и гепихте Крим, ми точно щото е необвързана! Ако беше в НАТО, щеше ли са стане така?

Е, малко изпревариха просто НАТО за Украйна. А ги предупреждават,защото това ще е краят за Украйна без съмнение.

А бе я се вижте, че сте затънали в лайна до брадата, вие уста отваряте за хулене на други държави!

То и вашите полезни изкопаеми все някой ден ще свършат. Тогава никой за нищо няма да ви бръсне, щото нямате никаква икономика и сте гола вода. Кой тогава ще се съобразява с вас и ще ви пита за мнение? Скапаняци

Голям страх я тресе Русия от НАТО! Направо параноя! Що ли! НАТО дане би да се кани да си присъедини Чукотка, щото чукчите гласуваха ЗА!

По време на първата студена война СССР на няколко пъти пожела да стане член на НАТО .Защо сега не поиска отново да стане член на НАТО .Тя е ,,отворена,,организация ,по нейните думи.Тогава отказаха по идеологически расличия.Но сега всички са демократични,капиталистически държави,борщи се срещу ,,тероризма,,.Проблем не би трябвало да има.

А кой,ще призове,др.Водкин,да не присъединява части от Украйна към Русия?!

Швейцария на степите. Същия номер се опитваха да извъртят и на тъпите бълхарчета и почти мина.

И защо бе да не се присъединяват... То си е техно решение... А вие като фалирате какво да правят...

Руснаците просраха Украйна - факт. Губят позиции там, при това много, много бързо.

Италия даде заден за Южен паток!Империята на Путин ,получи поредния шамар от Европа!А нашите путинофили ще трябва да връщат комисионните за патока,за Белене и за другия шлем...

Руските военни за войната в Донбас Российские военные о войне на Донбассе

Хубава статия за Китай-Русия: Рождението на свръх държавата Рождение сверхдержавы Как се държи Китай и как се държи Русия на международната сцена. И колко хората в САЩ се интересуват от Русия!! А щом те не се интересуват и президента им не се интересува.

Крим сготви и изплюска Патока по Пекински!

Южен Паток, Южен Паток, Южен Паток! Шат на патката главата, много да не кряка!

"Внезапно Западът си дава сметка за очевидното: Русия на Владимир Путин не приема вече правилата на играта. Нито днешните, нито тези от вчера. Вестникът цитира и Хeнри Кисинджър, според когото Путин е "тактическа сила, която прикрива стратегическа слабост". Тази слабост е толкова тревожеща, колкото и слабостта на руската икономика под двойния ефект на западните санкции и спадането на цените на петрола, от които тя е силно зависима."

Комунистите толкова дълго пяха "Вставай, проклятьем заклеймённый, весь мир голодных и рабов", че заклеймените с проклятие гладни роби възстанаха и свалиха комунистите от власт!

за Южен поток трябва да се преговаря с САЩ, защото те управляват ЕС. Преговорите с ЕС са губене на време, в интерес на САЩ.

Паол Бюкинен, Уолстрийт журнал: ДАЖЕ С АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ УКРАЙНА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ РУСИЯ. Путин върна Крим, който принадлежи на Русия, още преди САЩ да стане нация.

Бай Ставри

Украйна ВЕЧЕ ПОБЕДИ РУСИЯ. Спря восточните ОРДИ на 100 км от границата. Само гномът от Кремъл още мечтае за това как Украйна ще го моли за освобождение, газ, пари и милост. Край на Раша

Бюкинен пише в американският вестник Уолстрийт Джарнал: За 15 години откакто е на власт Путин никога не е падзал духом и не се е предавал.Какво означаваше преждевременното му отлитане от Австралия, нищо друго освен - кой ви признава, ходете на майната си... ...И ако Руският президент, след като установи, че ние снабдяваме Киев с боеприпаси изпрати армията да анексира Донецк и \Луганск и превземе Мариупол, и след това предложи договор, то какво ще предприеме Киев ? А ние какво ще направим ? Ще приемем поражението ?Ще изпратим американски посланници, и войници в Украйна ? Та ние готови ли смеза реална война с Русия за Донецк ? Вие уверени ли сте, чме именно за това гласува Америка на 4.Ноември?За това ли призовава великата стара партия- към безконечни войни ?

На Кого му пука какво говори тоя?? Някакъв написал нещо си във вестник?? Това ли се върти сега из русофилските медии в България?? Едва ли някой друг го цитира тоя Пол??

МНОГО МИ ХАРЕСА ОТГОВОРЪТ НА УКРАЙНА: НЕ НИ КАЗВАЙТЕ КЪДЕ ДА ВЛИЗАМЕ И НИЕ НЯМА ДА ВИ КАЗВАМЕ КЪДЕ ДА ВЪРВИТЕ НА МАЙНАТА СИ

Абе, свидомый, отдавна се каня да те питам нещо: Защо си свалихте с Майдан онзи корумпиран крадец Янукович предсрочно,при положение,че имахте избори само няколко месеца по късно? Нали демокрация ви е целта? Всичко щеше да е демократично,нямаше да има нито застреляни и горени на Майдана, нито убити в Одеса, нито щяхте да сте без Крим,Донбас, с хиляди избити и сочени като фашистка държава от целия свят? Та кажи ми, КОЙ имаше интерес от този преврат, след като един друг олигарх замести стария?

Боклуците свалиха милионер и поставиха евреи-милиардери по заповед на говедарите.

Бай Ставри

Росийский, ти б.... знаеш правду. Но за другите ще обясня: АКО ГАДЪТ И МАСОВ УБИЕЦ ЯНУКОВИЧ НЕ БЕШЕ ЗАПОВЯДАЛ ДА ПРЕБИЯТ СТУДЕНТИТЕ, ДА ГИ ПОТРОШАТ ПРЕЗ НОЩТА на 30.11.13 И НЕ БЕШЕ ПОДПАЛИЛ МАЛКОТО ПАЛАТКИ НА МАЙДАНА, нямаше да има повече насилие. Хората щяха да се върнат и да изчакат изборите. НО СЛЕД ЖЕСТОКОСТИТЕ НА КРЕМЪЛСКИЯ САТРАП НЕЩАТА СТАНАХА НА ЖИВОТ И СМЪРТ - ТЕ ИЛИ НИЕ. Хората знаеха, че ако се приберат в къщи, един по един Беркут ще ги изловят и убиват като кучета, вързани голи в гората на някое дърво, оставени да умрат и да ги ядат дивите животни. Както по-късно направиха Беркут

Велики са украинците ... в говоренето на глупости и молби за помощи. Не може да им се отрече.

Украйна е държава-паразит.Създадена от Ленин, разширена от Сталин и Хрушчов.Специализирана в кражби на газ, пари от кредити и убийства на инакомислещи. Знамето и е измислено от губернатора на Галичина през 1845 г/немец/_ , който дава едно същито платнище с тези цветове на полк, потушил селски бунт. Всички колаборации сд Боинга, опит за убиство на Холанднския премиер и пр. и пр. са дело на полубандитската власт в Киев.

СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО. СЪЗДАДЕНА ОТ ЛЕНИН, ПОСТОЯННО ИЗТРЕБВА ВСИЧКИ, НАРОЧЕНИ ЗА ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ВРАГОВЕ. СССР ПРЕДИЗВИКВА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. СССР Е ВИНОВЕН ЗА ДЕСЕТКИ, А И СИГУРНО СТОТИЦИ МИЛИОНИ ИЗБИТИ ХОРА. НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Е ти се о.ка! Всеки божи ден, без изключение проамериканските в немско телевизии набиват на германците в главата, колко са виновни за войната. Що не ги облекчиш, като им обясниш, че няма защо?

Украйна е съществувала още преди Русия, към 10 век!! Имат монети, я ми покажи Руски монети от 10ти век???

Драги Руската Фидирация съществува едва от 23 години! Руската монета се казва Копейка и струва 0.03333 стотинки!

В 10-ти век държавата се нарича Киевска Русь. ПО-късно,след разширяването си на север и изток ,премества столицата си в Москва.Незнам кой може да се смята за наследник на държавата,защото през цялата история ,държавата е все една само. Сега са две -Русия и Украйна-:) Между другото ,териториите,където сега има бойни действия (Луганск,Донецк...) някога са били в пределита на Стара Велика България на канасювиги Кубрат-:) Още преди Хазария (която по-късно бе сломена от руснаците в края на 10-ти век).

Тревопасните се събират : "Владимир Путин призова към сближаване между Русия и Северна Корея"

Изритан от Г-8, Г-20 и БРИКС, Пут Ун + Ким Ун правят импириалистическо-комунистически Гъ-2! Кой от двамата е по-по-най-луд? Му-ха-ха-ха-ха!

Виж за тревопасен имаш право. Руската политика не е като на хищника САЩ.

Руската пропаганда не минава и светът не напразно ги изолира и наказва със санкции!Жалко е само за обикновенните Руснаци,които плащат скъпо каприсите на болшивишките мутри ,като Путин!Украйна винаги е била самостоятелна дори в СССР,с преставителство в ООН!Путин да гледа губерниите си да не се разбягат и те!

Чети историята. Виж кой прави Украйна самостоятелен член на ООН. И най-вече, защо.

Русия "бута" Украйна към НАТО !!! С тази агресия , анексията на Крим , единственото спасение за Украйна е НАТО и по-голяма обвързаност със САЩ !!! Няма значение кой ще е управляващия в Киев,но поведението на Москва изкарва напред принципа" на всяко действие има равно и противоположно противодействие " !!! Това го е казал Маркс и като бивши марксисти в Русия трябва да го знаят това !!! Русия е достатъчно авторитетна страна за да се налага със сила да "утвърждава" позициите си !!!

нали украйна е суверена държава защо трябва тия тъпаци от русия да я поучават

Украинците искат НАТО и ЕС,а Путин нека не се бърка в желанията на другите държави и без това няма значение каво бил искал.Но бъдещето и на Русия е в НАТО ,без значение капризите на Путкин и олигарсите му!Та НАТО и сега е на границите му и е глупавео да се перчи като нокаутирана мутра!

Бъркаш украинците с водачите на хунтата от Киев.

Толкова "груз200" не са резултат на отделни хора.

"Лейтенанта" на Вова-"Ал Капоне"-Путила размахва Колта: дайте ни, аджеба, гаранции, и вероятно ще "покровителстваме" бизнеса ви, което, обаче, не обещаваме. Ще се хване ли някой на тая, или "световната полиция" ще вземе мерки ?!

Русия събуди разпадащото се НАТО, а сега вика: Що стана така?

Иначе имаше опасност НАТО да проспи собствената си (неминуема) смърт.

И така щеше да стане! Никой няма намерение да влага пари в нещо което беше ненужно.

Имам една молба към колегите коментатори, анонимни приятели. Надявам се, че оценявам коментарите ми по достойнство. Навсякъде, където съм работел по света, съм се представял добре. Помогнете ми тогава да стана тогава и аз "трол". Няма да ви конкурирам-само ще подсиля екипа ви. Може даже и да е ДПС. Ще станем неотразими. Обичам повече коментирането, отколкото работата ми. И последната страда от това. Аз не съм богат и няма как да се пазаря за по-голям хонорар. Какво ще кажете, а?

Сеги па се праиш, че не си трол ???

е руски трол под прикритие в БГ сайт. да не би да са спрели да ти плащат ?? Ха ха ха наистина ли са те отбили ???

това, че си работил по цял свят повече ми прилича, че са те изхвърлили от всякъде където си опитал. малко е смешно да искаш да станеш трол, при положение, че цял живот си бил такъв. ти дори не уважаваш руснаците, които така възхваляваш, защото си с някакво мелезно буржоазно име а не с име на истински рашист.

Ти и като говориш ли такива грешки правиш? И се мислиш за голяма работа! Тръгнало хлапето да коментира Дон Амичи!

Когато тролчетата останат сами във форума и си говорят един на друг, ще станат излишни.Има сайтове със сериозни форуми.

що така отбягвате неудобни за вас теми? примерно за новия заем на вашия бойко,или за бунтовете в лондон,или за пръмова от днес а??? гиди американски подлоги....

Шило

Мани, мани, политически сили тип "бълха", май здраво извиват ръцете на Борисов. Кунева с ресор силовите министерства...Ба си "майтапа". Че да голо д..е си е живо е...е

що бе, къв ти е проблема. тоя е син на партията а тя е дъщеря на партията. а както помним партията и кпсс беше в дружба от векове за векове. не е добре така да плюваш по партията. всяка храчка върху партията е храчка върху ленин, сталин и путлер.

Псувах руснаците, защо не спретнат един антимайдан, щеше да им излезе не-повече от три млрд. долара, и Яца, и Сектори, и Потрошенковци щяха да бягат с хеликоптери от покрива на ..... посолство. После се замислих, и реших, че скапана , фалирала Украйна не им трябва. Бездънна яма, на която трябва да се плащат сметките, а Русия знае колко големи са те! Даже все още не са въведени митата за украински стоки, и все още Русия не е изгонила трите милиона украинци, работещи там! Та сега разбрах, че Русия им дава цялата Украйна, само срещу едно обещание: Да не влиза в НАТО!

Точно за това става дума. Руснаците не искат НАТО по границите си. Не искат също да издържат Украйна. Ако Украйна беше интересна, до сега да са я взели.

да разбираме, че за вас е нещо нормално русия да си вземе всяко нещо, коети и е интересно но в същото време да врещите срещу запада с пълно гарло какви колонизатори са, въпреки, че те не са окупирали или колонизирали чужда територия от втората световна насам.

Ей, напълни се Дира с коментатори, които имат качествата да коментират само махленски събития. Я да ви кажа един пример, какво значи руската помощ за Украйна. Русия продаваше на Украйна много евтин газ, като по тоя начин правеше по-ефективна икономиката и.. Благодарение на това украинската стомана започна да се продава на американският пазар, вследствие на което заводите за стомана в Питсбърг и Мидълтаун бяха затворени. Вдигна се голям скандал, въведоха квоти за украинската стомана и заводите заработиха отново. Я ми кажете, точно от какви украински стоки има нужда западният пазар? Там украинско "сало" не ядат. А капиталистите по принцип вземат, а не дават. Капиталист-филантроп. Ха, ха - има да чакат като нас.

Сафсем си склерозирал, праскаш безкрайно адни и сущи мантри, досущ кат моя приятел, каминтернофското физантийче баце Коце ???

Шило

Добро утро, бай Иречек! Радвам се, че си в добро здраве!

нещо лично: Как се чувстваш с такъв зет, тъмничък де! И не те е ли жал малко, че децата ти са на хиляди километри, и ти си сам като....?

интересно е как русофилите масово използват западни псевдоними. защо така ве??? срам те е да се наречеш например на комисар вл илич ли?? повече ще ти ходи, руско си е, съвеЦко си е и кореспондира с пропагандата, която ръсите тук с товоне.

Ти май си плод на англо-саксонската образователна система?

Я, Путин в положение "изуи гащи" :))))))). Отиде. Украйна ще стане нормална страна, а не васал на робовладелеца Путин.

Изул е гащи за да ти го набие и на такива като тебе!

Бандера, нали знаеш как приключваш исторически?:)

Добро утро, тов Лавров. Страх ли ви е в Кремъл от Украйна? А Императора как го унижиха на G20?

Много скоро Буковина ще бъде отново Чешка.Лвов, Полски, левият бряг на Днепър - Руски. Украйна ще бъде само Киев !!

Бай Ставри

Русия иска да лапне Украйна - рано или късно. Иска на Украйна да и е гадно, иска Украйна да живее под постоянно напрежение от руска агресия, иска да тероризира съседна Украйна, да измори съпротивителните сили на украинците и накрая да стане господар на Украйна. ОБАЧЕ АКО УКРАЙНА ВЛЕЗЕ В НАТО... НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОКУПИРА УКРАЙНА НАПРЕД, УКРАЙНА!!! Майната им на рашистите Влизай в НАТО

Западните мошенници, не спазват никакви договорености, никога.Така са още от Кръстоносните походи, когато обраха историята на България, Византия и Божи гроб. Камо Калоян ги мачкаше като консервни кутии, затова ни отмъстиха с Берлинския и Нь,оския договори. Само две армии има в НАТО, Английска и Американска.Всички други са за цвят и мирис.-70% от финансите на НАТО са американски. Е, как е Блуднице-Европо.Васалски измекяр на говедари!! Щяла Украйна да влиза в НАТО.Нека влезат тези бандити и давам 1 година за да се разпадне тази агресивна организация.

абе той светослав първи въобще не е мародерствал в България. Е, накрая кратуната са му я направили на чаша по стар Български обичай. После и Ген. Колев е гонил руснаци по бели гащи из Добруджа, но явно руснаците не са си взели поука, че колкото повече нападат България толкова повече ще страдат. и сега е момента на равносметката - тепърва ще плащат за золумите си. Този път за три злини - окупация, колонизация и фалшификация.

Английска ли каза? Бих те поправил на турска.

"Западните мошенници, не спазват никакви договорености, никога" То 'щото така пише в талмуда - обещание дадено на гой - с нищо не задължава богоизбрания .

Няма никакъв смисъл да се призовават фашистите към разум!!! Нито Попръцнуйко нито неговия съветник Игор Смешко, могат да мислят!!!!

....Изборите в Украинската Рада преминаха с многочислени нарушения и бяха съпроводени с насилие....Доклад на ПАСЕ/_15.11.14 г. ..Нъпреки това ПАСЕ не се отказва от взаимоотношения с депутатите, избрани по този начин... Какво повече да добавим към Европейските ценности, освен мнението на Българския народ фиксирано в песен, след Берлинския договор-Европо, Блуднице Вавилонска, Кръвнице Македонска, трижди да си проклета и триклета...... Цивилизация основана върху кръв, ограбване и мошенничества. Но Българският народ в лицето на великите демократи направи своя цивилизационен избор.Ред е на Украйна и Сърбия.. Шиптърите са най-големите демократи на Балканите, охранявани зорко от Конан Дейл...

Украйна е държава-паразит.Създадена от Ленин, разширена от Сталин и Хрушчов.Специализирана в кражби на газ, пари от кредити и убийства на инакомислещи. Знамето и е измислено от губернатора на Галичина през 1845 г/немец/_ , който дава едно същито платнище с тези цветове на полк, потушил селски бунт. Всички колаборации сд Боинга, опит за убиство на Холанднския премиер и пр. и пр. са дело на полубандитската власт в Киев.

Бай Ставри

Къде са рашистките витязи: Стрелков, Губарев, Бес, казашките атамани, снощи е арестуван и Гиби - от своите. Россия не прощава. Руснаци, воюващи в Украйна, предавайте се на Армията на Украйна.

Както е казал поета: Комунистите едно време можеше и да прикриват част от лошото за комунизма но казваха истината за капитализма! Алчността и свирепата бруталност,която набра скорост през последните години в Запада се превърна в по-голямо зло и от тоталитаризъм!

Бавно и мьчително едно от последните парчета на бившия СССР Украйна се отделя и тьрси своята идентичност. Ще я намери, както намериха себе си всички бивши страни от сьветския лагер. А запалените русофили с носталгия ще си спомнят за времето на Варшавския договор, СИВ, Социалистическата общност..... :-) :-) :-)

Любопитно ми е, слaдко ли е дa се печели с подлост, по време нa Олимпийски игри?

Първо НАТО има споразумения с Русия. Ако Украйна влезе в НАТО, тогава какво се случва с тези споразумения какво се случва по въпроса Китай- САЩ, при положение, че САЩ пренебрегва споразоменията? 2. Ако Крим в момента е руска територия. Как тогава Украйна кандидатства за НАТО и ЕС все пак не би трябвало да има териториални претенции към съседите си. 3. Има начин. Федерализация и разпокъсване на Украйна и постепенно асоцииране към НАТО и ЕС. Нещо което стана с държавите от бивша Югославия. За ЕС ще бъде далеч по лесно, да приеме страни членки. Големи колкото да речем България. От колкотода приеме държава с назряващи етнически конфликти. Голяма колкото Полша и Германия взети заедно.

И русия имаше споразумение с Украйна, САЩ и Великобртания за гарантиране суверенитета и територалната цялост на Украйна в замяна на ядрения й арсенал...... И какво????? НИЩО!!!!

1. НАТО няма споразумение с Русия. 2.Ако Крим е руска територия, но не е. Тя е заграбена територия. Няма териториялни претенции в смисъла в който се има предвид за членство в НАТО. То и ГФР беше в НАТО въпреки ГДР. 3. Етнически конфликти създава Русия, защото имаше свои войски на Украиска територия. 4 И ай-вече има договор по който Русия се явява гарант за териториалната цялост на Украйна, който тя безцеремонно наруши. Така че ще бъде приета в НАТО без проблем.

хохолите влезнат ли в нато такъв х.и ще си набият,че ще се чудат от къде им е дошъл.както българия го духа като членка на нато.

На другаря полковник от КГБ путин няма ли кой да му напомни, че СССР, Варшавския договор и СИВ са в историята.... И той може да заповядва само в русия, и евентуално в Северна Корея!!!!! Украйна точно заради путлер ще влезе в НАТО..... зорлем я тика натам с своята агресивна политика....

А ще има ли Украйна, която да влезе в НАТО?

Да, а ще има ли русия след време..... Долар= 48 рубли, нефта с 30% надолу, газта се срива...... А "велика" русия друго няма..... :-)