Коментари - Киев: Руска военна колона навлезе в Украйна | dnes.dir.bg
назад

Киев: Руска военна колона навлезе в Украйна

Украйна потвърди влизането на руска военна колона на своя територия през граничен пункт, контролиран от проруските сепаратисти. Министри от ЕС изразиха тревога.

Обратно в новината

Коментари - Киев: Руска военна колона навлезе в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо им свалям шапка на руснаците! Точно там , където инспектират колоната с хуманитарна помощ, точно през същия ГПП "е нахлула" руска военна колона- така поне твърдят "достоверни " украински източници. Нали там са и представителите на Международния Червен кръст- що няма такива сведения от тях !? Явно американците имат "невидими самолети"/питайте сърбите колко са невидими!/, а руснаците имат невидима сухоземна техника и войници! Да треперят американците от страх , ако наистина е така!!!

Започна се! Руската гуманитарна колона потегли към Украйна. Туит на Павел Аксенов журналист от ББС отпреди 9 мин. К границе двинулись только 16 машин. Это не весь ГуманитарныйКонвой.

Става вече 3 дни, откакто великата колона от 20 до 70 БТР-а и т.н. влезе в Украйна и бе разбита от укрите. Доказатлствата за това обаче са отишли при тези за Боинга. Явно в ЦРУ и СБУ са го закъсали за кадри - толкова време, а едни свестни снимки с фотошопа не можа да направят... Кофти работа. Добре, че поне имат верни лизачи в този форум, да замазват положението.

ТЪПОТИЯТА НА ХАМЕРИТЕ НЯМА ПРЕДЕЛ !!! ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ЩЕ ВЛИЗАТ В УКРАИНА С ТЕЗИ НЯКОЛКО МАШИНИ !!! ДОСТАЧНО Е КАКТО СЪС СЛУЧИЯ С ДОНАЛТ КУК !!! ДА МИНЕ 2-3 ПЪТИ СУ НА НИСКА ВИСОЧИНА НО С КАЦА !!! ПОЛУЧАВА СЕ НЕВЕРОЯТЕН ЗВУК (ОГЛУШАВА) И Е ДОСТАТАЧНО ДАЖЕ БЕЗ ЕДИН ИСТРЕЛ

humfry

Наглостта и лъжите на всички тия пионки нямат край! "Според журналисти на "Гардиън" и "Телеграф" на терен, 23 бронетранспортьора, бензинови цистерни и други логистични автомобили с военни регистрационни номера са пресекли границата снощи, малко преди 22 часа местно време." И разбира се, всички тия журналисти удобно си забравиха фотоапаратите и видеокамерите. Къде са доказателствата, журналисти, или сте на принципа "сестра ти е курва"? "Британският пръв дипломат Филип Хамънд също изрази силна тревога и каза, че това ще има "сериозни последици". "Ако има някакъв руски военен персонал или транспортни средства в Източна Украйна, те трябва незабавно да се изтеглят или последиците ще бъдат много сериозни", каза той." Този човек с всичкия си ли е и осъзнава ли кого заплашва? Колко да е сериозно, 2 нюка над Лондон и довиждане ЮК. Този път острова няма да ги спаси... А през всичко това време Ебола набира скорост. Някои хора все още вярват в задгробния живот, и че ковчега има ремарке.

че Руснаците пак направиха хитър ход като поканиха и журналисти да присъстват на инспекцията на камионите, при това на РУСКА територия, а не на Украинска. Америкнците определено търсят световна война, малко да се отклоним по-на Юг и виждаме че Америка в момента дава оръжие на Кюрдите, които пък от своя страна се борят за независимост и ще разпалят нов конфликт.... Не беше ли същото с Ал Кайда и последвалата я ИДИЛ. Сега в Украйна се случва същото, но тука се намеси и Русия.... Вчера чета че ако стане ВОЙНА то сърбите имали един лаф, "ако не знаеш срещу кого да се биеш, тръгвай срещу БЪЛГАРИТЕ...." Това за мен е показател да си гледаме добре кочинката, че не ни чакат добри дни и нас....

Ivan Nenov

ЧИСТА ХАМЕРСКА ДЕЗИНФОРМАЩИЯ

Противното в цялата история е, че включиха и английски журналисти, за да разпространят слуха. А, те може би дори не са били и на границата в онзи момент. Според хора, които са може би местни, някои от снимките на въпросните господа са правени около границата, но и не съвсем. Град Каменск- Шахтинск се намира поне на 40 км от границата. Някои от журналистите споменват град Донецк без да уточнят, става въпрос за града в Ростовска област. Може да е несъзнателно, но може и да е съвсем умишлено. Кой знае! Само ден след като се разшумя по въпроса ББС изтегли своя кореспондент Маловерян в Москва и го замени с друг руснак. С тези социални мрежи нещата могат бързо да ескалират, зависи, кой какви намерения има. По време на предишните световни войни информацията е била по- лесна за управление.

чудех се кога и нашите свободни медии ще повторят опашатата лъжа на украинские медии... поне хубаво че нашия президент не се обажда колко е разтревожен, току-виж е почнал да разбира нещичко.

Какво ли е пушил пак Порошенко заедно с Камерън? Официалната информация на представителя по национална сигурност на Белия Дом Катлийн Хейдън е, че САЩ нямат информация за руски военен конвой да е пресякъл границата с Украйна: www .voanews .com/content/ukraine-russia-military-convoy/2414222.html

явно, че у ваше село сте много зле с телеприемането, уважаем другоселец!

Абе няма ли най-после да махнете тая глупост. Ако влиза Русия ще влезе със 100 самолета и ще ги разпертушини за два часа. Ако ще пишете новини дайте за южния котел

кои са тия западни грачела да контролират в руски земи и да грачат?Какво би станало,ако Русия отиде до америк.граници,пък и да командва в някой щат?

Само дето Украйна не е руски щат....

ХУМАНИТАРЕН КОНВОЙ! Това не е Руска военна колона.

Империалистическият Запад яростно защитава болшевишката държава Украйна. Мутрите на евреите яйценюк и валцман доказват, че на мошенник не може да се вярва на нито една дума. Но така ги учат господарите им-уса говедарите....

"Самая большая ошибка - это пренебречь украинцами. Посчитать украинцев слабыми. Обидеть украинцев. Никогда не обижайте украинцев. Украинцы никогда не бывают так слабы, как вам кажется. Не дай Всемогущий Аллах изгнать украинцев или отобрать что-то у украинцев. Украинцы всегда возвращаются. Украинцы вернутся и вернут своё. Но когда украинцы возвращаются, они не умеют рассчитать силу и применить её пропорционально. Они уничтожают всё на своём пути. Не обижайте украинцев. Иначе, когда украинцы вернутся на землю, где похоронены их предки, то живущие на этой земле будут завидовать мёртвым" Джохар Дудаев, из книги "Атака Ичкерийского Волка"

Забравих да допълня - Аллаху Акбар! Обама Акбар! Порошенко Акбар!

Я го питай, там където е сега, колко украинци дойдоха през последния месец?

Извънредно! Очевидци са съобщили на Цензорнет, че рано тази сутрин над Одеса е станал въздушен бой. Руски безпилотен самолет пилотиран от Путин е накълвал мирно летящ американски дрон пилотиран поред от Обама и от Меркел. Мирният дрон е отвърнал с драскане на нокти и двата апарата са паднали и сега са връцете на батальон Десен левак, който иска откуп за тях. Според достоверни източници на Информационна съпротивление на Тимчук, Путин горчиво плаче след пнесената загуба.

На всички, дето пишете по темата ви е ясно, че такава руска колона няма и не е имало, но в тази жега какво да се прави, скука. На климатичето пред компа е гот - пийваш си биричката, мачкаш яко идейния враг и ако нещо много се опъва проклинаш го трижди "комунист" или "рубладжия". Никой досега не е намерил правилния отговор на тази анатема и така винаги си победител.

комунизмът не може да живее без войни, тъпи и некадърни крадци на който все им трябват врагове Затова и САЩ непрекъснато воюват, щото са истински комунисти

комунизмът не може да живее без войни, тъпи и некадърни крадци на който все им трябват врагове

Маля, моля. Ленин го е казал за империализма. В случая ФАЩ.

Комунизма , другарю, никога не е съществувал. Само си чувал за него, но за да разбереш дали е лош или добър, ти препоръчвам да прочетеш капитала. Сега го няма по книжарниците, защото е много удобно да се хвърлят празни приказки и да се обвинява нещо като му се приписват разни глупости. ЗАПОМНИ ТОЙ НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ

Даже пентагона я опроверга

След като дефицитът в руската държавна пенсионна система постоянно нараства. След като като старите нефтените източници се изчерпват, а за новите трябват повече пари и западни технологии които Русия в този си вид няма да получи. След като войната срещу независима и суверенна Украйна струва много пари. След като показните пропагандни мероприятия от сорта на олимпиадата в поробена Черкасия, струват много пари. Откъде съветската милиция ще вземе пари да плати пенсии през 2018та, например?

Много просто - ще си ги напечатат както го прави ФЕД в САЩ. Путин вече каза, че щели да копиратдействията на САЩ в международен аспект. Що да не го направят и вътре в страната?

През 2018 г в България няма да има пенсии, може би и държава, тоя екземпляр за какво се закъхарил.

Канал 5 излъчи репортаж, показващ придвижването на руски десантни кораби към Днепропетровск. Украински патриоти взривяват мостове на Днепър и потопяват кораби за да забавят движението им.

Путин начело на десанта ли е? канал 5 знае най- добре! Кога го е снимал този игрален филм?

Стършел

Канал 5 трябва да се пресуши, за да не минат корабите по него, че иначе и в Киев могат да стигнат :))) Какво се плашите бе? 6 краварски флот ще ги пресрещне от север - откъм Белорусия (виж Псаки).

И аз гледам канал пет Йоханесбург. Корабите напредват бавно.

Агенция Униан съобщи, позовавйки се на лидера на Информационно съпротивление Тимчук, че спорд достоверна информация, колона от около 70 военни машини, вкл. танкове, на които се развяват руски знамена е навлязла в покрайнините на Киев.

Гъдьо от Тверска губерния взел парите на Саша от Москва и отишъл в чужда държава - Украйна, за да обещава, че ще харчи парите на Саша в Крим. Саша гази кал и си трае.

Драги таварищи, тъй като следите най-усърдно всякакви пропагандни съобщения излъчени от руската проправителствина пропаганда, бихте ли ни осведомили колко струва войната срещу независима и суверенна Украйна до този момент, ако това въобще е съобщавано на руския народ от Москва, досега?

Това е тайна. Там стотиците бройки военна техника сами се озовават в Украйна. Те са безплатни за частната армия на Путин. Русия досега изгубиха хора и техника за две дивизии в Украйна, а може и повече.

Още не са направили рекапитулацията, пък и все още нищо не е свършило! Като го съобщят ще те уведомим най- съвестно и теб! А следим не само руските източници, но и западни, че да правим сравнение, когато някоя от страните послъже малко!

Руските нацисти и империалисти са сбъркали времето и си въобразяват, че живеят във времето на сталиновия военен комунизъм с нравите на монголската орда. Такива грешки се плащат скъпо и с векове.

Ами другите империалисти как са ? Що народ затриха! Те са доста по- напред от рашките.

Какви братя и сестри, в "новорассия" азиатци-дребосъци с дръпнати очички няма ?

Много ме кефи как западнярите отново обвиняват без доказателство някого. Много "демократично" няма що. "Който не е с нас значи е против нас"...страшно цивилизовано и правово. Май им на англосаксонците дето все си врат носовете там където нямат работа и съсипват всичко около себе си с тяхното разбиране "да бъдеш богат", "още по-богат", "най-богат", "супер богат" и снобария от всякъде....бизнес, тиймбилдинги, курсове по лидерство (боже каква глупост) и още кум щуротии дето и във комсомола ги нямаше. Нито искам комсомол нито пък искам да ставам роб на работата си. Май им на всички.

Като гледам минусчетата виждам колко сте се надъхали...едно време вашите бащи и дядовци така бяха надъхани и от комунистите...боже нищо ново под слънцето, всичко си е същото само дето го наричат по друг начин. Но рано или късно както сега сте се надъхали ще дойде времето на разочарованието и тогава ще се надъхате за друго...което всъщност пак ще е същото....ха ха ха голям бъзик нали?

Като няма какво друго да кажем насреща, задействаме познатата думичка,а? Въртим нещата все около комунизма. Хайде да престанем вече с това. Времената са различни и този довод вече не върви!

И какво всъщност стана с малайзийския самолет, нещо много дълго ги четат тези пущини църни кутии! Явно ннещо много черно има записано в тях, щом си траят като бълха в гащи. Виж ако и най малка вина се докажеше че са виновни русите, западните демократи ,до сега щяха да осмърдят света !!!

Той няма братя и сестри там? Никой не подкрепя терористите в Донбас. Няма да оживее и десет минути ако излезе да се разходи в Донбас. Ще го разкъсат. Ето как руските терористи се оплакват ,че народа ги псува: watch?v=7Ow5sEsSyI4

Пак ли ядоха бой от украинците, бившите съглашенци с Хитлер и нацистите- руснаците?

Света смачка носа на Путлер, не го ли разбра?

Защото му е смачкан носа ли, почнаха да се суетят за санкциите срещу него? Странно твърдение!?

Ами те ги въведоха санкциите, нещо си спал тогава. И още ще има.

Не. Защото много му порасна носа, Роснефт поиска милиарди държавна помощ. Пари от пенсии и за инвестиции. Сриването на Русия вече е започнало. За щастие на България, че няма да плаща Южен обир.

Няма да ги остави. Ще му трябват когато почне пазарлъкът с колко да го скъсяват? Ще търгува с тях. После ще прати остатъците от тях на почивка в Сиблаг или Бамлаг, ако още го има.

Ха ха ха ха? Украинците са влезли с БТРи и БМП в Русия ? ПОсле са се преоблекли и са пребоядисали машините и после са пресекли границата от Русия в Украйна???? Това ли твърдиш смешко? А с такава провокация каквато описваш Русия са нападнали Финландия.

Абе, к'ва Финландия те гони. Чети история! А след като не обичаш да четеш, поне гледай поредицата на "Нешънъл Джиографик" за Втората световна война. А за разлика от теб, аз лично съм бил на полуостров Хел и тази история я разказват и екскурзоводите на някогашната полска застава там.

Укродезинформация на 100%. То и Хитлер през 1939 г. преоблече една рота немски войници в полски униформи и те откриха огън по немски пост. След това войниците са ликвидирани, за да няма свидетели и операцията е представена, като унищожени полски десантчици. Целта е нахлуване в Полша, с което се сложи началото на Втората световна война. Укрите не падат по-долу от хитлеристите!

Ха ха ха ха? Украинците са влезли с БТРи и БМП в Русия ? ПОсле са се преоблекли и са пребоядисали машините и после са пресекли границата от Русия в Украйна???? Това ли твърдиш смешко? А с такава провокация каквато описваш Русия са нападнали Финландия.

Порошенко ще последва съдбата на Саакашвили. Последният в Грузия го разследват за финансови злоупотреби и търговия с влияние. Чудно как така не се намери един да разследва и нашите пишман политици.

Янукович вече последва съдбата на Саакашвили. За кражба на 15 милиарда долара.

Така е - толкова му искат укрите. Но Янукович не е съветник на официален пост и заплата като Саакашвили в ГЩ на Укропитекия (Бивша Украйна).

Повече от очевидна е приликата между Украинският и Сирийският конфликт. Щом Запада може да вкарва и да тренира джихадисти защо и Руснаците да не го правят в Украйна.

Отново тъпа руска пропаганда. Американците тренирали джихадисти , а сега ги бомбандират??? Я се уточни? Питай шефовете си какво да ми отговориш?

А кой създаде Осама? Пишеш го това все едно не се е случвало и преди.

Журналистът от Телеграф написал статията, разпространи в Туитър снимка на част от руската военна колона в Украйна - 1 БТР и зад него военен Камаз. На БТР - руско знаме. Това бе доказателството му - снимка направена от кола движеща се срещу "колоната". Но като погледнеш снимката - тя е правена от кола, в която има руско знаме (ха-ха - британски кореспондент, развявя руско знаме в колата си в Украйна!), пред нея се движи кола на руското ДАИ... Снимката е правена в Русия, от руснаци. Отгоре на всичко, БТР-ът не е боен, а свързочен - невъоръжен. Вярно, отгоре има една антена (такива имаме и ние), която по време на движение се сгъва и много прилича на оръдие... На тъпаците от Телеграф изглежда "оръдието" име е харесало, че е "по-страшно"...

Никой не ти повярва на руската пропаганда, по долу има много клипове от тубата с руска техника влязла незаконно в Украйна. Наслаждай се. А на пункта са били много западни журналисти и те всичките докладват за преминаването на техниката.

Слабо са те обучили орките. Дай имената на журналистите, които са видели преминаването на колоната и са съобщили в своите издания. Клиповете - поне да беше махнал тези от компютърните игри, че се излагаш.

Снощи единият от ББС беше пуснал 2 туита, в които съобщаваше, че са преминали общо 70 БТР покрай него и за доказателство имаше снимка правена посред бял ден, след което имаше съсипваши коментари. Днес май се позовават на това и се говори за 70 бр. техника. Всъщност прекалено се залага на социалните мрежи, в които можеш да напишеш и откровена дезинформация.

Снимката беше направена около руския Донецк, но той това го уточни по- късно след като гръмна новината. Този град не се намира на самата граница. А колкото до показаните клипове, ами на повечето от тях са флаговете на сепаратистите. Украинската армия има руска техника, кой може да каже откъде се е взела. Пък и думата " колона" в някой случаи е доста преувеличена. Виждали сме военни колони...

Освен това е имало руски регистрационни номера на военните БТР-и. Това е вицът на седмицата.

Александър Захаренко, премиер- министър на ДНР, вчера е казал на пресконференция, че са получили помощ от 150 броя техника/ 30 танка/ и 1200 души подкрепление в най- нужния за тях момент. Този резерв се е подготвял 4 месеца в РФ. Интересно, по какъв начин са ги получили след като американците не са ги засекли по никакъв начин. Или просто се подиграва на СМИ, които гледат много внимателно на границата?!

Не лъжи бе образ! Наистина Захарченко е дал пресконференция, наистина я има в Ютюб и който иска може да я види (пишете в търсачката на тюбата индекса на видеото 2jIaIiZoxw0 ). Той не е казвал че техниката е руска. Това което казва са 150 единици технка (от тях 30 танка), но не и че са руски, от руската армия. Та, само спасяващите се в Русия укри оставиха в ръцете на опълчението над 200 единици технвика. Отделно това, което редовно плячкосват от "сало-хероите". Това всичко се ремонтира в Новорусия и да - действително толкова са получили. Руснаците и да дават нещо, то не е техника, а по-скоро резервни части, които не могат да ги произведат в Донбас и естествено - доброволци.

Някъде да е написано в поста ми, че техниката е руска. Предадох съвсем точно каквото видях на клипчето. Руският ми е ОК. 1:1 това каза човекът за живата сила. Дори ми беше странно.

Миналата седмица един украинец ми се жалваше как колхозите им можели цяла Европа да хранят. Може и да стане към 2030 сега не виждам кой ще ги пусне да си изнасят продукцията на презадоволеният западен пазар.

Е и, значи украинците няма да умрат от глад.

Както казах по рано. Украйна остава без газ за зимата. Затвори си най перспективният пазар. А за малко да забравя в Донецка и Харковската област няма шистов газ. Холандските проучвателни тимове си събират багажа, щели да дупчат в западна Украйна. Управниците в Киев съсипаха тази страна с липсата на компромис, която доведе до гражданската война пред която са изправени.

Не, Русия я съсипа със своите действия. И с анексирането на Крим. Русия сама съсипа връзките си с Украйна и цял свят. А за зимата не се безпокой. Ще се справят украинците, имат ток и въглища.

Русия нямаше да анексира Крим ако не бяха свалили Янукович незаконно. Нали затова имаше хора с автомати в пленатната зала и пак не успяха да съберат необходимите 75%. Янукович се беше договорил да си подаде оставката на есен. Ако всичко беше станало така както първият път като го свалиха сега Крим щеше да е украински.

Тези от Киев започват да тотално изперкват и халюцинират с всеки изминал ден който ги доближава до кошмара наречен руска зима, когато играта ще е напълно друга и може да пламне и цяла Украйна, а ЕС ще са по-ниски и от тревата тогава - газ ще им е нужна повече от всичко.Не само че халюцинират унищожени военни колони,ами имам чувството,че в безсилието си да провокират и накарат Путин да нападне Украйна,те и западните им кукловоди, като нищо ще си спретнат една руска военна колона(с всичките необходими инциали и знакове, руско оръжие бол при тях) и ще си се самонападнат само и само да исценират нападение, до там са стигнали вече.Те цял самолет с пътници свалиха та камо ли едно самонападение да инсценират.И пушечно месо имат бол, та не само ще си се самонападнат ами и дори ще си я унищожат.Само трябва репортерите на CCN и BBC да са заели позиции и да отразяват, и...един холивудски режисьор по тъч линията.

Родителите си прибират децата от казармата и казват, че са съгласни в затвора да ги вкарат, само да не ги пращат в Донецк за пушечно месо. Военните дотолкова са я закъсали , че са прибрали момчета, които са били освободени по здравословни причини, слабовиждащи и т.н..

Американците заявиха, че не могат да потвърдят тази информация, интересно защо се тиражираха тези слухове и кой и защо ги разпространява?!

винаги и навсякъде комунистите са убийци и това за едните пари , мръсни роби

Руснаците са искали да избегнат с техния 'хуманитарен" конвой , украинските пунктове на които има сканираща техника за товара. Явно не искат полупразните им камиони да се сканират.

В Луганск се водят улични боеве, стига се и до ръкопашен бой. Армията е взела областната болница под контрол. Движението към центъра на Луганск продължава. Терористите са се концентрирали да 1-2 места.

В Луганск и Донецк се водят боевете за тяхното освобождение. Пък някои да си сънуват котли.

И последно засега-сформира се нов "южен котел" наблизо до границата с Русия,който ще завърши като първия-с доста пленена укринска техника.Та защо Русия да праща,просто няма нужда....

И между другото няма никаква нужда Русия да праща техника!Защо ли? Ами защото укрята постоянно "подаряват" своята на опълченците......Дори отскоро има сформирани групи от опълченци наречени "ловци на техника".......които се занимават точно с такива неща.

23 терориста от отряда Заря в Светлосянка са загинали от от обстрел на собствените си системи ГРАД. Приятелски огън. Така става като Русия праща десетки ГРАД, а терористите не могат да стрелят с тях. Дано няма мирни жертви. ГРАД не е за всеки, трябва обучени хора , иначе е като да дадеш на маймуна автомат. Не ми се мисли колко мирни хора умират убити от некадърните терористи. И после обвиняват армията за това.

Селището е Новосветловка.

не уточнявай не те четем и без това.форумния клоун.

Оф,айде добре ще караме по темата.Няма да обиждам тпгтгпг,той е болен и раним човечец.Та! Тази нощ опълчението е разгромило военна колона от уж "елитната" 95 укрбригада.Контранастъплението на опълченците продължава!

Ха ха ха, много обичам като унищожавате цели бригади на думи!!!! Ха ха ха. Те и 72 и 79 бяха унищожени, а те не знаят за това. Прибраха се по домовете си , и скоро пак в строя.

Прибраха се напълно разнебитени остатъци от тях искаш да кажеш навярно?Иначе защо да се прибират? А?

Не може да се сравняват бригада десантчици и пехотна например. Състава на един парашутно разузнавателен батальон е по-малък от 100човека към които се добавя и транспортната рота, радистите, готвачите и щабарите.

И като лъжеш за унищожение на цели бригади, да знаеш че на никое място няма цяла бригада. Има най много 1-2 роти или батальон. Една бригада е разположена на няколко места. Част в Донецка обалст, друга в Луганска. Та да се унищожи цяла бригада е невъзможно. Ама ти си лъжи ,не е се притеснявай като те разобличат. И къде са я унищожили 95та??? И после аз ще ти кажа къде са.

С две думи хаос. Липса на организация. Няма първи ешалон няма втори. Тези генерали от Киев да се скъсат дипломите.