Санкциониран руски вицепремиер лети през България до Молдова

Самолетът на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин не бил пуснат в украинското въздушно пространство, в резултат на което той е бил принуден да лети през България.

Обратно в новината

Коментари - Санкциониран руски вицепремиер лети през България до Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако иска да лети и на майка си през тутурутката, само да не се вясват през наша територия, че дяволите да ги....

Така и не разбрах защо израза е поставен в кавички? "... нарича властите в Киев "хунта"..." Какво друго, ако не хунта са някой свалили законно правителство и самообявил се за "водачи"

И България не е трябвало да го пуска да преминава през нашето пространство. Ако иска да обикаля през Аляска.

Ми не е искала да го пуска през нашето пространство, ама изтребителите не излетели, за да го прихванат, защото било облачно и опасно за екипажа :)

Най-важното от статията е изявлението на този мошеник, че би заменил длъжностите, за да се бие в окоп в Славянск. Всички знаем, че нищо не може да го спре да го направи. Това са комунистически лекета, които могат да рънат всяка лъжа на света. а демагогията им няма край! Ако трябвало да обиколи Русия, щели да му трябват 20 часа... ами доста блата в Сибир трябва да заобиколи, да! 150 милионна държава, дълга 20 часа със самолет означава само , че е огромна територия, неизпозлвана за живот. Овен това на негово място бих разглеждал от самолета в Гугъл какво представляват градовете отдолу, докато летя бих си направил справка колко алкохол се консумира в тези градове и села. Бих си дал сметка, че близо 50% от приходите в хазната на Русия са от нефт. И че като добавим и другите суровини, които изнася, Русия се подрежда в Третия свят по структура на икономиката - зависима от износа на необработена суровина. Дмитрий Розин е един подигравач простак, който заеме достойно място до Путин. Комунистически келеши. Само от намеренията за еанкции от ЕС Газпром загуби 20% приходи, а с това хазната на Русия загуби над 5%! Забелязахте ли как спасяваха наблюдателите, как се обявиха против референдум в Донецк, как млъкнахха веднага големите им усти. Само месец и нещо след влизане на най-леки санкции. Русия е изнемогваща пияндурница, седнала на резервоара с нефт. Скоро нефът потепенно ще се измести от други енергоизточници. Русия ще стане още по-парцалива и пияндурска. 150 милиона, от които половината пияндури. Ако ще 40 часа да обикаля със самолет... Не бих се горял с такава обиколка!!

Личи си, че кракът ти не е стъпвал в Русия, поне откакто Путин е президент, иначе да, преди това беше точно, такава, каквато я описваш!

Пък и да не забравяме, че освен петрола, и алкохолния туризъм е основно перо в бюджета - благодарение на голямото количество датчани, финландци и норвежци, които чакат само да дойде събота и неделя, за да хванат я самолет, я кораб, я нещо друго до Русия, където да се нарежат до неузнавамемост

БЪЛГАРИНА, ВИНАГИ Е БИЛ ЛИЗАЧ! НА ВИЗАНТИЯ,НА ТУРЦИЯ,НА СССР, НА САЩ,НА ЕВРОПА И ОЩЕ НА КОЙ????

Киев. Министерството на външните работи на Украйна опроверга информацията, че самолетът на руския вицепремиер Димитрий Рогозин не е бил пропуснат през въздушно пространство на страната, предаде Корреспондент. Информацията не отговаря на истината, съобщи заместник-директорът на департамента за информационна политика на Министерството на външните работи на Украйна Василий Зварич. Според него украинската страна не е получавала искане от руска страна за достъп на самолета до украинското въздушно пространство. Освен това международният правилник за авиационни полети не предвижда екипажът да информира авиационните власти кой се намира на борда на самолета, съответно украинската страна не е знаела имената на пътниците.

Как се затваря въздушно пространство? 1. Сваляш на баба си гащите и вземаш ластика. 2. Отрязваш чатал от дърво в парка. 3.Правиш прашка. 4.Събираш камъчета и чакаш самолета.

А вчера в Прага имаше протести и размирици в защита на Русия и против еврогейската политика в защита на фашизма. Преди две седмици имаше подобно нещо в Берлин. БГ "демократичните" журналя не казаха нито дума - нито по телевизия нито в "демократичните" електронни. медии. Те по канал 1 на БНТ и за взривения хотел в Алепо не казаха, че е сграда с историческо значение. Там в БНТ колото е хубава говорителката толкова е лъжлива устата и ...

А колко души бяха протестиращите?напълниха ли целият Вацлавски намести или стадион Страхов? Или си бяха дежурните 200-250 човека? Чак ме напушва смях ,като знам каква любов питаят към руснаците чехи,словаци-хеле пък поляци и унгарци:-))

Точно! Голяма част от българите се определят за "нормални" и смятат себе си за еталон, по който трябва да се равнява останалия свят, във всяко едно отношение. Чудно защо отгава държавата с най-"нормалното" население е най-ненормалната. Парадокс, един вид!

"Бих заменил сега, без да се замислям и за миг, всички свои длъжности за щастието да бъда с вас в един окоп със защитниците на Славянск!". Че замени ги, бе какво ти пречи. Мръсни комунисти - убийци!

ха,ха - седи си на канапето и гледай маргиналите във форума бе. Много смели станахте всички срещу тия комунисти ама къде бяхте преди 89та пак удобно в канапето напълнили гащетата от страх, а може и да си от пубертетите дето хабер си нямат и са бии пак в гащетата ама на баща си.

Тоя с какъв самолет е летял ? Сигурно с продукт на загниващия капитализъм/

До "Авиатор" - А ти си простако си лицето на загнивщият кретенизъм !!

ИЛ 96-300

американските политици казваха: ,,всички сега сме-афганистанци, иракчани, косоварци, хърватци, либиици, грузинци и т.н.,,!!! един руснак не може да каже че е с руснаците!!! това как го наричаш??едно е ,,популизъм,, друго ,,глобализъм,,!!сега няма народи има ,,региони,,!!! хаиди стига с това ,,синаиско цвърчене,,!!!

Може, защо да не може?-но Този не можел, защото имал постове в Кремъл!!!Явно е "бетониран за тях и не може да ги напусне!

Неотдавна Рогозин написа в "Туитър" по адрес на сепаратистите в Източна Украйна: "Ех, момчета. Бих заменил сега, без да се замислям и за миг, всички свои длъжности за щастието да бъда с вас в един окоп със защитниците на Славянск!" ПОПУЛИЗЪМ НА MAXX...

"Ех, момчета. Бих заменил сега, без да се замислям и за миг, всички свои длъжности за щастието да бъда с вас в един окоп със защитниците на Славянск!" Би, ама не стиска нали?

5тата колона на Кремъл в Б-г отново паказва какво е национално предателство, действайки в разрез с решенията на семейството, част от което сме - Европейското, допускайки този престъпник (най-малкото къв собственитя си народ) да премине през българското въздушно пространство, въпреки че е санкциониран и да стигне до Молдова, където несъмнено е изпратен от Путин да запали и Приднестровието (част от друга суверенна държава, която дори не греничи с Русия) и да предизвика отцепване и след това анексиране или пък продължителна и кръвопролитна гражданска война, както вече направи с Украйна; дано един ден комунистите (днес под различни имена) да получат възмездие за всички злини, които причиняват на човечеството и в частност на Б-я дори в момента, работейки активно за изваждане на страната от ЕС и принасянето й отново в жертва на московските варяги и сибирските мужици

Здрасти,Роналд. Никога не си блестял с ум приживе -явно докато си снимал уестърни кон тее ритнал в главата,друго обяснение нямам. Добре,че бяха мошениците да спретнат пирамидата с печатането на пари,наречена "Рейгъномика" и добре,че заплашихте манга... пардон,арабите,да понижат цените на петрола си достатъчно. Явно след Алцхаймера не си умрял, а с останалите си 2 мозъчни клетки се пробваш като щатен писач в българската 5-та колона,а? Не вървите,бе,момчета, просто не вървите! Как не го разбрахте и това е! Няма как да лъжеш българина. Телевизор със смотани цензурирани новини гледат само старците, а те,милите,все пак помнят и преди 1989 и могат да сравнят качеството на живот тогава и сега. Който пък чака обективност от българска интернет или каквато и да е друга медия и си формира мнението само от нея- еми как да кажа, има оправдание само ако е неврологично ощетен. Peace, Рейгън,че май war се задава- на целия лъган и краден свят срещу вашата върхушка /вашият американски народ,макар и затъпял, също не ви мисли доброто май/.

Дмитрий Рогозин-сина на генерал майор .Завършва с отличие висшата партийна школа в Москва. Син Алексей,който на 28 години става изпълнителен директор на завод за метални сплави.На 30 години става генерален директор на предприятие от военно-промишления комплекс. Може би за нарушените бизнес връзки на сина му с Украинската тежка промишленост и с умишленият(или по некадърност) фалит на алуминиев завод в Черна Гора ,другарят е толкова ядосан.:-))) Сега как Руският еквивалент(синът Рогозин) на Пеевски ще прави бизнес в Европа??

Вижте сега,нашите там Кугъри -Мугъри и др.летателна техника не летят при ниска облачност и изобщо в лошо време ,ракетите от противоракетната отбрана ги нарязахме на скрап,нямаме ПВО и няма как да го спрем!?...А и да ги имахме пак ще го пуснем,защото /нормалните българи/ нямаме причина да го спрем!

Доколкото е известно отива да посади 2 тополи - едната е "Тополь 1",а другата "Тополь М"

Русия е страна на терористи начело с правителството.

дразнили те бе съпун

Не ме дразня,а се радвам на правописа ти:-))

До "терористи" - Тъпако скрии се някъде с своите олигофренични расъждения !!

Рогозката да внимава къде лети да не падне бързо.

Долу Русия, свобода на народите.

Жалко,че е имало и други хора в самолета-иначе е трябвало да го свалят!

Там, нашите да видят дали няма да има ниска облачност. Щото при ниска облачност ние самолети не пускаме ( само на Уиз Еър) :-))

Ние като най големите дупедавци не трябваше да го пуснеме...нали санкции има :)

И кой каза ,че е прелетял?

А транзитно -не може ли??! И при аварийна ситуация аеропланът няма да каца във Варна, а в Черно...!! Санкции, бете! Да им сера на санкциите, както би казал .мургав.!!?

"Добре ,че Украйна не е Русия,щяхме да летим още 20ч" Аз бих добавил- добре е че руският вице-премиер не лети със самолет родно производство.Тогава би се наложило да се лети около 48 ч.От които 24 ч за текущи и времени ремонти. М/у другото,май на този образ от снимката са му забранили и достъп на до най-верният и вековен сателит на Русия на Балканите-Черна Гора. Не мисля ,че е случайно точно за него:-))Много обичал да се меси във вътрешни работи и да си присвоява акции на заводи и суровини!!Шом в самата Черна Гора са го отъждествили с ФЕОДАЛ...такова му е мисленето(манталитета)

дразнили те бе съпун

Трудно е да бъдете разбран, г-н монархист (или монарх). Няма да е лошо да се изразявате на български.

Дразня се:-)) даже много!! Защо си бягал от час по български език.Толкова ли ти беше скучно в основното училище в Люлин 5?? Стана на 26г вече,а знаеш само кой е Онан:-))

Ако трябва да заобиколи Украйна,самолета не трябва да лети над България,а само над Румъния

ако личният му самолет е миг23 може и гърция да му потрябва

А ние как сме го пуснали да прелети - дъжд ли е валял?

Майната им на сибирските говеда. На всички са втръснали, даже и на платените писачи. В Полша ги бият по улицита като разберат че са пуснаци

Аз

Поляците в момента се канят да бият собствените си политици заради подкрепата им за Мегданя. Причината е, че официалната украинска власт превръща Бандера в герой (още Юшченко го обяви за нац. герой на Украйна през 2009), а Бандера е изтрепал около 100 000 поляци, предимно жени, деца и бебета, през 1943 и 1944. За отмъщение през 1944 поляците изтрепват около 20 000 украинци в южна Полша, пак основно жени и деца. Така че политическите игри са си политически игри, но украинци и поляци се мразят в червата.

Това е провокация или на руснака или на ДИРА. За да стигне Молдова не е нужно да минава през БГ. Все едно да лети за Молдова през Гърция - същото е. По вероятно дираджиите не са разбрали

VIPER

Какъв ужас.Сам РУСНАК И НЕВЪОРЪЖЕН е прелетял през България??? ВЕДНАГА да се уволни министъра на отбраната!

сред санкционираните от САЩ и ЕС, е известен с националистическите си възгледи, нарича властите в Киев "хунта", а поддръжниците му "престъпници" Нима не е вярно? Това си е голата истина! Какво да кажем за Яйцето, Турчина, Порошенко, Аваков, И мухлясалия козунак, който искаше да бомбардира с атомни бомби сънародниците си!!!

Е не се ли намери един българин да го свали този самолет?

Типичен гангстер! Ал Капоне си има държава! МАФИЯ!

Абе май някой беше казъл Fuck EU,но не беша този..

Защо Руснаците не си погледнат каква лайняна дупка са??? От Сталин до Путин, все идиоти тормозещи мирното население на Русия и Европа!

провокираща свиня си отваря устата

Хунтата в Киев му виновна на рашисткия агресор. Няма да ви пускат никъде, сатрап Кремълски! Така ще е.... Крим кога ще върнете?

А ти ще върнеш ли загиналите в Одеса на близките им? Боклук, ти си срам за човечеството!

pmotikov@abv.bg

За кое човечество, за прогресивното или за реакционното ?

Бай Ставри

За Одеса не бързай. Тепърва ще излизат престъпленията на руските терористи. Не бързай. Тече разследване..... А да ме наричаш боклук.... Не е добре. Българския предател - РАШИСТ е атакист с пица и фалшив медал

Циганите са спасението на света, ако не са те, за де сме... Ирак, Афганистан, Либия, Панама, Корея, Виетнам (е там се задавиха - няма да е за последен път) Да живей Хамерика, напраихе им резервати на местното население, руснаците на малкия пръст не могат да им стъпят. А, и атомна бомба пуснали два пъти, щях да забравя, други (поне засега) няма.