Медведев: Няма да признаем новия украински президент

Русия едва ли ще признае за легитимни президентските избори в Украйна, заяви премиерът Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Няма да признаем новия украински президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ви бръсне за сливи вече вас руснаците???Нямало да признаят,на кой му пука?

Една "куха" заплаха, срещу европейска държава. Медведев явно не разбира, че Русия - не е Европа! Колкото и да се напъва - няма да стане "по-голям..."

Ами да не признава, то май само българските социалисти избрани от целокупния български тъпанарски народ го слуша.

"Затова резултатите от 14 март 2004 г. не изненадаха никого. У нас пристигнаха международни наблюдатели, но никакъв шум не се вдигна. Изборният ден беше съвременен римейк на авторитарния бюрократичен съветски театър, наречен" израз на свободната воля на хората", който повечето, включително и аз, си спомнят много добре. В онези времена отивахме и пускахме бюлетината в урната, без да му мислим чие име е написано, защото резултатите бяха предварително известни. Как реагираха хората този път? Дали приликите със съветските времена изкараха някого от инерцията на 14 март 2004 г.? Не. Те отидоха послушно до изборните секции, пуснаха си бюлетината и свиха рамене: "Какво можем да направим? Всички са убедени, че Съветският съюз е възстановен и че вече няма значение какво мислим ние." На 14 март стоях пред изборната секция на моята улица "Долгорукий" в Москва. Името й беше сменено при Елцин, преди се казваше "Каляев", терорист от царско време, който по-късно бе обявен за революционер. Нарекоха я "Долгорукий" в чест на княза, чието имение се намирало тук, когато Каляев е бил жив, преди идването на болшевиките. Разговарях с хората, които отиваха да гласуват и после бързо си тръгваха, след като бяха взели участие във фарса. Бяха апатични, напълно безразлични към повторния избор на Путин. "Нали "те" това искат? Добре, тогава. Голяма работа!" Такова беше настроението на повечето от тях. Малцина се шегуваха: "Може би сега пак ще нарекат улицата на Каляев." Завръщането на съветската система с укрепването на Путин на власт е очевидно."

Защо не сте публикували снимката, на която Путин го язди този мечок?

му е мечешко. Иначе си е абсолютно духовно мекотело.

Тебе пък кой те брои за сл.ва?

Браво! Още един нокдаун за превратаджиите и техните американски подлоги у нас. Няколко забравени седерасти и реститутки от форума газ пикаят, като виждат че силата и справедливостта е на страната на Русия. Тази злоба ще ви погуби. А как се радвахте на пияния Елцин само, когато Русия се разпадаше, но вече времената са други и умни хора управляват Русия, колкото и да ви е мъчно. Доброто ще победи! Прочетете предсказанията на баба Ванга и ще се успокоите. Обама е последния президент на САЩ.

Последният черен президент?!!! Бял републиканец ще покаже на рашистите къде им е мястото!

Ама няма да дочакаш! Договорите на Русия с най-големите страни от БРИКС като Китай и Индия напълно обезсмислят американските санкции срещу Русия! Нещо повече! Приетият принцип разплащането между страните от БРИКС да става в местна валута (рублиу юани, крузийро, рупии и т.н.) са юмрук в зъбите на кухия долар! Министър Лавров от своя страна е договорил газови и военни доставки за индонезия, тайланд и още няколко страни! Така че хич не им дреме на руснаците! Само договора с Китай във всички области им стига за следващите 50 години! Мноого скоро и САЩ и Европа ще го духат яко! А и военната ядрена мощ на Русия е доста над тази на тъпите янки!

Добре направиха руснаците, че бутнаха комунизма и станаха демократична страна. Преди 80% от руснаците ненавиждаха Сталин и Ленин, а сега 80% обичат Путин. Добре се отразява капитализма на Русия. Само в България нещо не се получава. Според мен е така, защото за разлика от Русия тук 80% обичаха Сталин и Ленин, а сега 80% не обичат Орешарски.:)

Комунизма бутна руснаците и ги прати на бунището на историята, а не руснаците бутнаха комунизма! Сега от бунището Путин нещо много се разсмърдя на мърша!

Това имах предвид, казвайки 80%.:)

за руския "капитализъм": "- ...Хората начело на държавата сега са ненаситни прагматици и аз съм същата. Ти си срещу Путин, но аз го подкрепям. Чувствам го почти като брат - навремето е бил никой, а сега си взима своето. - Какво имаш предвид под "ненаситни"? - Подкупите. Безкрайните подкупи, които трябва да даваш на всички. Плащам само и само да си запазя магазините. На кого ли не давам рушвети? На чиновниците от полицията, на пожарникарите, на хигиенните инспектори, на общинарите. И на мафиотите, на чиято територия са магазините. Всъщност аз ги купих от мафиоти. - Не се ли страхуваш да правиш бизнес с тях? - Не. Имам си мечта - искам да съм богата. В днешна Русия това означава, че трябва да си плащаш на всички. Ако не си давам лептата, още утре ще ме застрелят и ще ме сменят с някой друг - На някои плащам лично, а на останалите плащат мафиотите, на които давам пари, за да умилостивяват с тях другите мафиоти, бюрократите. Всъщност е доста удобно - И защо на пресконференцията в края на речта си говори за Путин? Колко много го обичаш, уважаваш и му се доверяваш. Твоите имидж-мейкъри ли ти казаха да го направиш? Защото е проява на много лош вкус. - ... Ако не бях споменала Путин, местният агент на ФСБ щеше да намине при мен в магазина още утре и да мрънка, че не говоря като всички. Такъв живот водим сега ние, деловите хора. - И какво като дойде и ти мрънка? - Нищо. Само дето ще иска подкуп. - За какво? - За да "забрави" какво не съм казала. - Слушай, не ти ли омръзва от всичко това? - Не. Щом се налага да целувам задника на Путин, за да придобия още два магазина, ще го направя. - Какво значи да "придобиеш"? Нали просто ги купуваш? Плащаш и готово. - Не, сега нещата са различни. За да "придобиеш" нещо, трябва да си извоюваш от бюрократите правото да го купиш със собствените си пари. Нарича се "руски капитализъм". На мен лично ми харесва. Когато се уморя от всичко това, ще си купя някъде гражданство и ще се изнеса."

Болния Ярош, не казваш нищо. Олигарх Ахметов, който владее всички шахти заплаши, че ще последва уволнение, ако зависими от него работници почти роби, не се явят на митинг.Той сега се тресе от страх да не загуби своето богатство.Опълченци поискали от него да плаща налози в нова Донбаска република, а в противен случай ще се започне национализация.

Понастоящем Путин има подкрепа 86% от населението. Това е нечуван процент.Хората там да не са по-глупави от някои тук.Нали те са там живеят, там се хранят,там се обличат, там се учат, раждат, възпитават децата си. Но главното на което държат на достойнството на държавата си.

Още Салтиков-Щедрин е казал: Ако видите патриотичен подем сред руснаците, значи са откраднали някому земята!!!

Никaкъв бългaрски нaрод не си ти.

Страшен процент, мъ не се яде! 70% внос на хранителни и промишлени продукти! Само нефт, газ, въздух под налягане и гола вода! На икономическата карта на планетата Русия с нейните 0.5% от планетарния БВП не съществува! Съществува само като географско понятие!

Русия е пета по БВП в света и според Световната банка е богата държава с дохода на главата е висок.Преди беше средно висок - пак от Световната банка.На теб ли да вярвам или на Световната банка? В Русия средната заплата 1000 долара.

много ми е интересно от къде черпиш инфо

е на трето или второ място по износ на пшеница за 2013 г, бе помияр. Преди еврейската революция през 1917 г, Русия е била на първо място в света по износ на месо, месни и млечни продукти. Евреите създадоха СССР и сглупиха като го разрушиха, затова сега си хапят задника от яд.

Абрамович - у Челси. Ходорковски - у Германия. Березовски -... Рибаков - ХХХ Годзилиарда врътнати към там-таковата-му. Путин - на дърти години хукнал по полите на момите. Медведев - Доказан подчехълник. ---> Това ли Е Народът, който имате предвид ?

Не, сигурно е имал предвид шиврон, м0нsанто, златните сакс момчета, жонсън и други подобни Народни кооперации!

Във връзка с отказа да се плащат данъци на сепаратистите, стачките и масовите демонстрации днес в Донецк, Мариопул и др, тн Донецка Народна Реп са обявили НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!?!?! Това вече им изяде главата. Край на сепаратизма в Украйна!!!!!

Гледайте в Униан.нет как украински жени гонят от спирка руски въоръжнеи диверсанти, пък нека простите русофили лъжат как видиш ли народа подкрепял руските диверсанти!! Да не са луди, я гледайте как в Крим щандовете са голи и нямат вода за пиене-щото руснаците взривили напоителния канал от р. Днепър!!

Това, което пишеш абсолютна лъжа предвидена за тъпи хора като теб.Нали има различни източници на информация.Защо напрасно се пенясваш?

Русия дава враждебни сигнали към целия свят и не само към Украйна. Дано хората се усетят докато е време. Кремъл иска унищожението на Украйна и го търгува със Запада. Как Русия няма да признае изборите за президент е напълно неразбираемо, но очевидно логиката на Кремъл изключва украинската държавност изначално. Ако беше останала руската марионетка Кремъл щеше да пухти сладко като самовар - руско техническо средство за още по- диви хора!

Боже, лошо, когато една огромна държава се управлява от амбициозни джуджета!

Шило

Ако имате предвид Путин, Ви уверявам, че се ползва с подкрепата на смазващо мнозинство. Не знам на колко години сте, но завари една разрушена и опоскана страна. Успя да я изправи на крака, както и да осигури едно наистина бързо икономическо развитие. Русия на Путин няма нищо общо с Русия на Елцин. Също така върна самочувствието на руснаците. А това за тях не е малко.

Шило

Само да не забравят ерата "Тимошенко", че и тя бърза да седне на тоалетната чиния в президентския дворец

Шило

Това беше за Бегеец.

"...лошо, когато една огромна държава се управлява от амбициозни джуджета!" - Не съм сигурна,че интелигентност на един политик зависи от ръст и килограми. Но ако те влече, можеш свои политици да избираш като бикове за разплод - по тегло и мускулна маса.

Извинете, Колега - според Вас защо Вашият Президент не Ми отговаря ЗА Срещата у Нас за Решаване на казуса Украйна ?

В Украйна са готови 356 дела за кражби и злоупотреби от държавния бюджет по времето на Янукович. Привлечени са повече от 2,500 бивши държавни служители, откраднали над 50 милиона (доказани)

Шило

Хахахаха! По-бързи и от Народният съд след девети септември.

Бай Ставри

Това е само първата вълна.... За върхушката, така наречената група "Семейството" на Янукович, ще има отделен процес. Там има да си приберат около 100 милиарда откраднати от Украйна. Зависи разбира се, колко награбено "Семейството" е изнесло в дупката Русия

Апетитът на руската мечка идва с яденето ! Да се задави дано!!!

В Донецка и Луганска области най-големите предприятия излязоха на стачка: НЕ НА СЕПАРАТИЗМА ЗА ЕДИННА УКРАЙНА По-малко от една трета от избирателните комитети в Донецк и Луганск са получили заплахи за саморазправа от руските терористи

Шило

Не е точно така. "Маршът на мира", организиран от собственикът на мините е отложен от него. Опасява се от провокации. Но пък това звучи доста притеснително: Работодателят ти, да те изкарва на шествие, митинг, или както искате, така го наречете. Малко на феодализъм ми прилича.

В 12 часа започнаха протестите в Краматорск, Донецк, Мариупол и още 12 града. Довечера в новините ще видиш защо Путин се отказа да нахлува в Изт Украйна!!! Просто освен няколко хиляди сепаратиста и няколкостотин терориста никой не го иска. Населението е почти 6 млн. Край на сепаратизма в Украйна

Другарю Путин, сега ще видиш кон боб яде ли! Запада ти спира доставките на електроника за военните, съоръжения за добив на газ и нефт, мащини и съоръжения за гражданската промишленост, щото пропърдя 20 години да не си ти осигуриш сам! А Китайците не са балами, така ще ти го нафърфолят, че ще видиш звезди посред бял ден! Само след 2-3 години, в съответствие с твоята доктрина, Сибир ще проведе референдум и ще се присъедини към Китай, а Путин, като враг на народо ще свърши в някой концлагер, копайки уран за Китайците!

ама ти верно ли? с всички тези технологии и знам как , защо не успяха да загасят кладенците ,които садам запали преди години ? защо руснаците го направиха , без знам как и технологии . наистина ви съжалявам , колко озлобени и заблудени сте .

Много премерени, умни и на място казани думи от Премиера на Русия!!! Школата на Путин взе да оказва влияние и върху Медведев! А дали ще доживеем някога и България да се сдобие с политик от КЛАСАТА на Владимир Путин!?

не.

Янаки Стоилов - трибуна на масите!

шефче

Симпатяга е, ама на фона на Путин ИЗДИША!!!

А онзи предишният пияницапрезидент, живеещ в разкош благодарение на ограбването на собствения му народ приемахте, а, другари комунисти, мислещи единствено за благото на народа? Та вие сте най-големите грабители на народите, които управлявате и най-големите рушители на всички човешки ценности и добродетели.

има вече нов съюз и сащ и верните му са извън играта.това е.

В Украйна нещата ще се развият като в Сирия. След като похарчи една камара пари и убие маса народ без да постигне целите си Западът ще загуби интерес. Да сте видяли по нашите медии да дават новини от Сирия??? А по едно време ни бяха проглушили ушите. И тогава Путин бе обявен за виновен за случващото се както и сега... Сценарият се повтаря, матрицата е една и съща. Западът действа по същия калпав алгоритъм, познат ни вече до втръсване.

само драскачи и носители на фобии. А Путин НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ на България за да го обсъждате. Колкото потрябва толкова пъти ще се сменя с Медведев защото са сложени да въстановят държавата. И никой не ни пречи да си правим демокрация. Може да си имаме жени с мустаци, мъже с две дупки, можем да висим по нета и по кафенетата и да не работим и да не произвеждаме. Никой не ни пречи. Най-малкото Путин. Та мисълта ми е - замислете се та да намерите някой дето да оправи България вместо да се чешате зад ушите.

Дир, в рубли ли ви плащат или в омразните от вас долари и евро?

Гледам по ДИР-а са попълзяли много седесаро-герберисти! На десетина от тях се пада един опонент-явно по обедната почивка! Ясно е кой взима пари за драскане по форумите,ха-ха-ха!

Ти не си ха-ха, ти си просто хахо.

А между другото никой не коментира един интересен факт, тъй като и пресата мълчи. А именно: още една причина има защо американци се навряха в Украина (освен първата причина - Русия). Газовия комплекс. Там веднага се вреди синът-младши Байден. И което още по-интересно, че центъра на шистовия газ, който Байден и др. ще разработват, се намира в района на Славенск. Тоест точно там, къде-то сега стават боеве и бомбардират мирните квартали с тежко оръдие. Американци казват демокрация, а на ум имат въглехидрати.Те ако не залеят чужда държава с кръв заради мръсните си печалби те тогава не са американска изключителна нация, а са извънземни.

Ми ние (руснаците) по аналогични причини се навряхме в Донецк. Синът ми както знаете не го задоволява длъжността "депутат в московската Дума" .Там застъпи на служба на зрялата възраст 26г.Сега е управител на завод от ВПК(военно-промишления комплекс) .Та този завод има филиали в Донецка област.Защо да му се пречи на момчето да си развива бизнеса.На 31години е,сега му е момента да натрупа знание и капитал!!!! Та монетата има две страни товоришь!!

За две страни на медала ли говориш? Това не се отнася за САЩ.При тях има само една страна. В целия свят те са навряни в въглехидтантни отрасли.Но най-важното дори не това, че там смучат, а с цената на какво получават тези месторождения. С бомбардировки и с цената на загубени животи и съдби и разруха на държавите.Надявам се,че твоя син не бомбардирал Донецк .Мисли, когата приказваш.

Ако съм разбрал правилно другаря Медведев, Обама се изчерпа за 6 години, а в Русия се въртят Путин-Медведев по върха, за да не се изчерпят... :) Винаги е забавно, когато четеш риторика насочена към твърдото ядро от поддръжници. Без значение дали е Западна или Източна. Поразително е как хората губим способността си за критично мислене, ако тя застрашава убежденията ни...

Украйна е ратифицирала меморандумът с ЕС за получаване на 1 млрд евро помощ В Мариупол и Донецк започнаха предупредителни анти-сепаратистки стачки в най-големите комбинати Почти на 100% е спряла да функционира системата за събиране на данъци в Крим

Имаш предвид, че данъците от Крим са спрели на 100% да постъпват в бюджета на фашистка крайна, нали?

Надявай се...

Комунистите дори козината си не могат да сменят.

И в Украйна Западът се провали. Путин не се хвана в готвения му капан и не изпрати войски в Украйна въпреки провокациите и гадостите, които Западът натвори и продължава да извършва там.

И в Украйна Русия се провали, като видяха дебелия Обамовски, си изтеглиха войските от границата! Плащи Пею кокошките! Сега, кото им резнат интегралните схеми и нефтегазовото оборудване а и манджата, Путин ще види кон боб яде ли!

Хм, незнам, ама от обонговци в Констанца се задръсти канализацията с ла.на и наакани гащи, щамповани "уснави" :)

Роден на 14.09 през 1965г в град Ленинград.Дядо- висш партиен функционер през 30те години.Баба и майка -еврейки по произход. Ръст 162 см!!! Харесва капиталистическите хард-рок групи Дийп Пърпъл,Блек Сабат и Лед Цепелин. Харесва модната марка Армани(пак капиталистическа) и носи не тъй евтинки костюми с тази марка(естествено шити по поръчка-което ги оскъпява още повече) Чудя се на писачите с работническо-селски произход как могат да се прехласват по думите изречени от този човек?? Как могат да вярват ,че Русия е защитника на славяните,православните и неоправданите в Европа,света и Вселената??

Е, гол ли искаш да ходи???

На Обама тук във "Валентина" му ги шият :-)

Толково сте тъпи, русофобите, че и след 20-30 години не можете да проумеете, че нито в РФ, нито в Украина СОЦИАЛИЗЪМ и КОМУНИЗЪМ НЯМА! Какви "социалистически"??? Какви 2 лева? Хората сега мислят прагматично!!! С пари

"За жалост ситуацията в Украйна в момента не е такава, че да сме сигурни, че изборите ще минат както е редно, подчерта премиерът на Русия. Редно е да сме там с армията , за да сме сигурни че някоя наша подлога ще спечели съвсем законно изборите. Там ли сме, означава че ще спечелим поне със 110%, ще бием даже Северна Корея в подкрепата за нашата подлога"

за да са легитимни, изборите трябва да са проведени безпрепиятствено на територията на цялята страна. другарите медведев и путин няма да допуснат избори на територята на крим, а също и в други части на украина. следователно: другарите медведев и путин имат пълното право да не признаят изборите...

Ех, Jean-Paul .... де да Се Появи И Alain.... --> пък да Спретнем едно ала 'Борсалино' !

Abu Talib

Аз не мисля, че т.нар студена война е била прекратявана някога.А имаше възможност за това да стане, достатъчно беше да се признае, че тя започва още на 14 май 1945 г. във Варшава противно на член 102 от проекто-Устава на ООН, станал действително международно право на 24 Октомври 1946 г..Иначе е правилно да се казва, че навлизаме в нова фаза на тази студена война. И двете страни имат вина-първите не признават, вторите си траят и се ползват умело от позицията на първите. Принципният въпрос, обаче е ясен-няма ли визиран ДАНЪК ОТБРАНА в бюджетите, то всеки политически блок няма правото да се нарича отбранителен.

Тези московски лидери твърде много забавят и възпират естественият ход на нещата, възвърнаха си Крим дето живеят руснаци - добре, ами бързо възвръщайте и Донбас, че да тръгваме и ние отначало с референдуми в Лудогорието и Кърджалийско с Родопите, пък след това ги бастисаме, ха-ха-оха!

Кой им е виновен на Майданците, че се опряха на неофашистките елементи като "Десен сектор" и Бандеровците, с което уплашиха хората в Източна Украйна? И защо не се извърши разследване за снайперистите на Майдана? Много, твърде много кръв и омраза се натрупа в Украйна и това едва ли ще се прости и забрави.

Тая пъ мижитурка кой го пита! Целия свят ще го признае, само Русия не! Целия свят не е в крак, само Русия е в крак!

Ако Русия не признае правителството, тежко и горко на Украина.Тя и сега е в фалит и като не получи газ ще има и гладни бунтове.При това продукцията си продавала на Русия и кой ще я купи иначе?

Чакайте сега и аз да се присъединя към колегата - президент на Гвинея Бисау... На нашия бряг сред стадата слонове и техни кости въобще ни е през оная работа що рекъл митята за признанията. Последният път га ми идва на гости, се скри зад една вазичка и докът' го намеря бая зор видях... Но ний помним друждата със СССР! И помним една песен на Висоцки, която си я преведохме на африкански - по памет ще ви я изтананикам: Тавариш Путин, ви бальшой учоний, в тирановедение (за българските милиционерчета пояснявам - думата идва от името на столицата на Албания - да не си мислите друго) ви проста Бох... А я прастой сибирский заключонний и друг мой - серий китайский волк... Хубава песен беше - га бехме студенти в москвата я пеехме...

И ние няма да признаем президента на Русия

Хайде де! Що не опиташ? Ама не скрит зад псевдоним, а поименно?

Руснаците спечелиха втората студена война.

как може, някой да е спечелил нещо, от събитие, когато това събитие не е започнало?

Браво другарю Медведев, това се казва позиция ... "Русия едва ли ще признае за легитимни президентските избори в Украйна! " Важна крачка в намаляване на напрежението в Европа е и това, че признахте референдума в Крим и го анексирахте. Сега като признаете и дадете право на Новата сепаратиска (може още мераклии да се появат) Република, тези размирници от Европа и САЩ съвсем ще мирясат. Браво само така. Крайно време бе, за нова Студена война. Лек ден.

"Медведев: Няма да признаем новия украински президент" Този се обажда като на барабан пръчките - дава мнение без никй да го пита? Руска му работа. Пък той , дори не е и руснак.

КАТО ГЛЕДАМ МЕДВЕДЕВ,АКО МУ СЛОЖАТ ЕДНИ МУСТАЦИ, ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА АДОЛФ ХИТЛЕР!!!

МЕНДЕЛЬ ДАВИД АРОНОВИЧ (Медведев)ЗАЯВИ : Россия не может и не будет гарантировать территориальную целостность Украины, потому что она никогда не принимала на себя подобных обязательств. Об этом премьер-министр РФ Дмитрий Медведев заявил в интервью Bloomberg TV, отвечая на вопрос, может ли Москва гарантировать, что Луганская и Донецкая области не станут частью России. Мы же видим, что там происходит, там, по сути, гражданская война" ДА , В УКРАЙНА ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО СРЕДСТВО ЗА НЕЙНОТО ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ И РАЗПАД !!!!!!!!!!

Кризата в Украйна се дължи на газовия монопол, ама не само на руския, а на световния. За да се уверите, че цените на газа са монополни и независимо от къде го купувате ще ви излезе едно и също - просто проверете на каква цена купуват различните държави втечнен метан. Ще се изненадата да разберете, че го купуват на цена близка до цената на която им се доставя и газ по тръби. Защо - ами защото като купуваш на 350 долара по тръби - тогава зада се наместят ти оферират втечнен на 345, като го купуваш на 500 ти оферират за същото 490. Енергийните компании не се стараят да се убият една друга, ама явно не им прочи като обикновени хора се избиват за да може те да оправдават високите си цени.3 Кой печели от кризата в Украйна - ГАЗПРОМ, ШЕЛ, ШЕВРОН. Те имат еднакви интереси, защитавани предимно от Путин. Кой печели от кризата в Сирия - ами пак същите. Знаете ли, че вече втечнения метан може да се транспортира с камиони? Вече стана като петрола - може да ес доставя откъдето ти е кеф. И ако няма монопол ще паднат цените и така ще загубят всички. А вие тъпаците си мислите, че някой защитава руските енергийни интереси, друг американските - в глобалния свят няма национални интереси. Примерно ниската цена на метана в Катар ще е удар по всички енергийни фирми, включително и руските. Ниска цена на ГАЗПРОМ за Европа - също. И сто газопровода да ви построят вие пак ще си плащате като попове на тези, които го добиват и транспортират.

По принцип сте прав, но Катар няма никаква сметка да държи ниска цена на газта.

При една евентуална война между САЩ и ЕС с Русия, победителя по-скоро ще е страна, която ще си запази силите за в последния решаващия момент (от гл. точка на историята - нищо ново) - може да е Китай, напр. Но не е за пренебрегване и понастоящата политика на Англия. От най-ревностен поддръжник на политиката на САЩ, изведнъж започва да прави явни намеци за неутралитет (в-к The Guardian: САЩ били ги тласкали към война; бившия посланик русофоб на Англия в Русия - времето на превъзходство на Запада си било отишло). Дали не се вживяват в старата си роля на гении, които само по дипломатичен път могат да спечелят всичко? ПС. Не, че ме интересува от къде ще се управлява новия световен ред - от Китай, от Англия или Сомалия, но познайте кои ще бъдат жертвите? Нали не си мислите, че като заставаме зад една или друга страна и се обиждаме и се настройваме дори крайно едни срещу други, ще отидем да гледаме "боксов" мач между Обама, Путин, Меркел и ще ядем пуканки?

САЩ не може да воюва, а само да бомбардира, а с Русия това не може да стане, затова те воюват с чужди ръце и сега тласкат ЕС да се сблъсне с Русия.Само това чакат тези кървави мрръсници.А тъпата ЕС не може да чатне ,че я исползват като маша. В това число и БГ.

Мечков каза: Ако следващият украински президент не е руска подлога, ние няма да го признаем.

Това снааажно същество (високо към метър и двайсе) митя, митенцето, пак се е напило, завалийчето и е захванало да бръщолеви врели-некипели... Ние пък, гвинея-бисайците, не признаваме президентските избори в рашата, нека им! Но иначе спор няма - няма по-лесни от рускинките, те така хубаво ни преподават научен комунизъм, ох, охххх...

вие протестърите друго освен тъпи и злобни приказки може ли да измислите?

поне не сме като вас - тъпите милиционерчета - да повтаряме заучените фрази на цвъцко и ге*чето...

Ти да не си някоя лесна рускинка, че така подскочи и се докачи на чест, а?

Президетнт... , а ти си имаш ли нещо по-свястно или по-умно в праздната ти глава? Кажи нещо логично,хората да се замислят, а не замърсявай форума.

завърши поне 3-ти клас, пък после се напъвай неистово да драскаш по форума, щото с твоята грамотност само за смях ставаш и за нищо друго...

Писанията ти те описват идеално като форма на съществуване. Подсвиркващ идиот след жените, комплексиран пияница с голям кураж, когато няма никой покрай него и подритвана от ВСИЧКИ хора умрял плъх!

Чест ти прави, че сам публикуваш собствената си характеристика! Хвала!