Русия подсилва Черноморския си флот в Крим

Русия обяви, че ще подсили Черноморския си флот, базиран в Крим - полуостровът, който бе анексиран от Москва през март, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Русия подсилва Черноморския си флот в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще гладуват отново. Последното, което им трябва е надпревара във въоръжаването. Тъкмо направиха малко парички от продажбата на горива и вместо да подобрят малко живота на мужиците, ще се върнат 30 години назад. Тази страна е орисана да страда от 150 години насам. Сами са си виновни обаче.

да.ще погладуват,но няма да са е.бани!ти като си сит,готино ли ти беше?

Aмa кaкво се хвaлят руснaците,я сaмо "Донaлт Кук"дa им излезе нaсрещa и ще видиш ! Корaбa е модернизирaн,мaхнaтa е всякaквa електроникa,дa не я прецaквaт руснсците,движи се с веслa и плaтнa кaто корaбa нa известния миреплaвaтел Кук Новия екипaж е от зaтворници отГуaнтaнaмо,осъдени нс снърт и е приковaн с вериги зa кърмaтa.Формулярите зa отстaвки сa извзети !

Абе те да се молят да не се стигне до конфликт с НАТО, че за 1 седмица ще им отиде целия Черноморски флот на дъното...

НАТО никога няма да нападне Русия, защото знаят, че след това Лисабон ще се казва Лисабонная, а Вашингтон Вашинхнян. ;)

Ако братушките са наблизо и поне се вслушваме в съветите им(не е задължително да ги изпълняваме), то такава опасност няма! Но ако козируваме наведени, ще ни излезе солено пак!

Резняците си се онодвате помежду си, обаче православния морал ви пречи. Затова жадувате турско, както жадувате ЖУР!

България е съществувала преди Османската империя и Османската империя не е Наследница на България, както Русия е наследница на Киевска Рус. Украйна е отломка от Русия, докато България не е отломка от Османската Империя, а е съществувала преди, по време на Османското робство и след това. България и Турция са вода и масло винаги, докато Русия и Украйна са една кръв, били са една кръв винаги и ще бъдат. Като извадим части от Западна Украйна, които следва да бъдат върнати на Унгария, Полша и Австрия.

Ами то България е съществувала преди да се появи османската империя. А Украйна се е появила в рамките на СССР, но преди това не е била самостоятелна държава, в този ѝ вид и народ самосъзнат като украинци с дъражава Украйна!

Започваме строежа на подводница тип "стелт" дървена с гребла.....водим преговори с Албания да ни построи една с дълък шнорхел и педали! Товае края на хегемонията на Русия в Черно море!

Няма как да е дървена - дървото не потъва. А и дървото не е "прозрачно" за ехолокацията. А относно педалите в подводницата - имаме си предостатъчно вече. Доста сме се ЕвроГейзирали. Нямаме нужда от Албанци. А и за тях не знам да имат гейове...

За да потъне, ще сложим няколко по-закръглени депутата от различни цветове, за равновесие. Ама като си помисля, може да се окаже, че по-скоро са като балончета, та подводницата да не се превърне в дирижабъл.

Руските земи трябва да са надеждно защитени!!!! Ех да можехме и ние??????? Всеки кораб в Черно море идващ от майната си, трябва да бъде следен и унищожен на секундата при опит да сее смърт!!!! Ние не можем да ги спрем, но братята могат!!!!

sawo

Крим и България нямат нищо общо. Уж ползваш историческа личност за име, а понятие си нямаш от история.

Чети бе, " sawo "!!! То, четенето, сляпото окато прави, развива му някое от 26-те му духовни сетива.

САМО ТАКА ПАЗЕТЕ КРИМ ЗА ДА БЪДЕТЕ ПО БЛИЗО И ДО НАС ЧЕ ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ СА ПОЛУДЕЛИ !!!!

Защо не отидеш да се запишеш доброволец в русняшката армия, мръсен рубладжия???

ДА ЩЕ ОТИДЕМ ДОБРОВОЛЦИ А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ТУК ЗА ДА ВИ РАЗБИЕМ АМЕРИКАНСКИ ГЕЙЧЕТА ЗАДНИЦИТЕ !!!!

Полуостров Крим с новата база ли ще го връщат на Украйна?

Уса ще връща Окраина на Русия,след каято на Майдана се обесят всички Юдоукраинци....

Създадената от комуниста Ленин Украйна и подарения на Украйна Крим от комуниста Хрущов са винаги били руски.Знаем за Киевска Русия, но никой не е чул за Киевска Украйна. цирк! Антикомунистите подкрепят комунистическото географско наименование Украйна. За никакво анексиране не може да става дума както и за сепаратисти в Киевска Русия или Малорусия. Геният Гогол сам се определя като малорус по рождение......

Щели да си помислят, но когато Украйна стане Република Украйна към РФ!!!!:))

Ако искат мирно уреждане на проблемите в Украйна, братята американци трябва да уважават не само своите интереси но и руските. Украинците са достатъчно големи за да водят собствена политика и да седнат на масата на преговорите заедно с руско говорящите, Русия и ЕС, но без американците и да постигнат справедлив мир. Иначе войната ще продължи с години, което е лошо и за двете страни.

НАТО-уса пуделчето и еврогейовете се наакаха от страх.Франция и Германия похапнаха Руски борш.Редът е на УСА и Юдоукраинците начело с Песя Валцмйнн/Порошенко

Какво уважение бе, навелико, и какво мирно уреждане? Ти даваш ли си въобще сметка, че Киев, да Киев падна! Сега там спокойно се разпореждат методисти, ваканции, разколници, неофъшаги, есовци и техните наставници като НАТО-вци, МВФ и финансиращите четници на Коломойски, уолстрийтци и Вашингтон. Това е просто непоносим цивилизационен провал, като едно от традиционните последствия при такива случаи и такива съветници и началници е поливането на чернозема там с кръвта местното население. При това от външното вместо да разясняват в Брюксел, че израз на уважително отношение би било малко да се пооттеглят и че ако останат да се разпореждат в Киев, ще бъде далеч по-затруднено изгонването им от София, те просто им пригласят. Също никакви призиви ватиканците да приключват експедицията си и да се прибират в Лвов.

За няколко часа НАТО може да изпепели Русия и да спаси света от путинското зло!

Предозирал си с "Трансформърс".

Даже само да се помисли е гглупаво защото ще бъде изпепелена цялата наша планета земя заедно с цивилизацията и живота.

Стига бе това направо е невероятно , никога не съм предполагал , че може да има толкова тъпи същества.Сигурно аналитичните му способности са на нивото чехълче

голяма работа!

..!! Не първи!, ..а ПОСТОЯННО!?

спазвай приличието, ша те ...!?

Господин Тукту, ако направите преглед на войните , които са се водили за Крим още от времето на Елисавета/не я бъркайте с Екатерина Втора/ ,ще видите , Русия е воювала с Кримското ханство и Турската империя.В случая никъде като субект не участвува Украйна, тя просто не е държавно формирование.Ако някой може да има претенции ,това кримските татари , част от , които живея в Добруджа от 250 години.Толкова за не много удачния опит за сравнение.Колкото до това ,ако Турция присъедини България почти съм сигурен , че щяхме да сме много по-добре във всяко отношение.Щяхме да сме витрината на Турция към Европа ,щяхме да се ползваме с всякакви права ,за да се покаже на Европа една съвременна Турция , щеше да има огромни инвестиции в производство и наука, на нериторията щяха да се развиват високи технологии.и т.н.

Укроти се бе резаче ,какъв турски рай ти се привижда за България?По-добре се поинтересувай какво направиха турците в Кипър и то с местните дето се турчееха.В България ще е още по-зле.А да си чувал нещо за турските фирми в България и как реват от тях тези дето са изпаднали до там ,че да им работят .Не случайно са останали почти само цигани и то с големи заеми дето и един месец не могат да изкарат без да вземат болнични за да издържат на зора а за парите изобщо няма да говорим.

Кико , Кико момче малоумно не е лошо малко да прочетете за Стамболов и неговите срещи с великия везир и султана , и коментар за Българо -турските отношения

Аз бих докарал Града на 3 км от границата!?

Ма, ти и циклончета ли въртиш?

Не - за това си има мл.сержанти!!? Аз само ги ръся с град!!...??

Ювиги,спести си патоса. Този сценарий така или иначе ще се играе за част от територията ни. Прецедентът е Косово,както прекрасно ти е известно,не Крим.

Да, скоро ще стане и това, не се притеснявай.

.. ти ше бъдеш първи еб.н.

кухия, вдигам ти с още 5 лв надницата - много ме кефиш - истински каубой си.Нямаше да е лошо феновете ми да са малко по умни,но карай!

Силна и модерна руска армия и напредваща с гигантски темпове реална икономика- "Вие сте диктатор,Путин!Санкции за вас!" Разграбена икономика и ръждясала армия- "Вие сте демократичен лидер и приятел на САЩ,г-н Елцин! Пийнете си още едно!" Как да не обикнеш западната обективност:-)?

Полуостров Крим не е анексиран от Русия , а възстановена историческа справедливост

"Кримските бази" на извънземните и базите им в България, са причината за "нахалното им поведение" и на нашата и на украинската територия на жидовете от ФАЩ. Видимият връх на този енергиен "айсберг" от причини, е шистовият /"шевроновият"/газ. В подводната му част се намират "БРАУНОВИЯТ" газ на Илия Георгиев Вълков = Юл Браун и СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ НА СТРАТОСФЕРНОТО ПРОСТРАНСТВО, чието наличие е доказано от Никола Тесла в 1908 година, с "Тунгуският метеорит" в Сибир-Русия. Също и постиженията на иранеца Мехран Тавалоки Кеше.

Чета тази статия и единственото което не мога да разбера е "Защо някои другари се възмущават, че президентът Плевнелиев нарекъл Русия "агресивна и националистическа"?" Това е едно доста меко изказване за великоруския шовинизъм!

sawo

Защото в дипломацията трябва да внимаваш какво говориш. Днес може много да говорят срещу Русия, но ако утре това се промени всички ще забравят думите, само нашия г*з пак ще е лъснал над всички.

абе прозападните мъртвородености - не разбрахте ли , че без бой нема да минете и квито сте нисши страхливци и путаранки чак до уошингтън ше бегате

Ами ще подсилва! От 3-4 месеца НАТО открито се зъби по границите и заплашва. Русия да ги гледа ли?!

Зъби се Путята! Черно море си е натовско море! НАТО има 3500 км. брегово ивица, Раша само 350!

Абе 350км само, но за тези 350км войни са се водили. Даже последната, в Украина започна пак заради Крим. Искаше НАТО да се разположи и там, но цъ, не стана.

Преди 25г човечеството повярва, че злото си отива и празнуваше в цяла Европа. Оказа се, че за сега празненствата се прекратяват, докато се появи новия Рейган.

Е, скоро президента ще е Маккейн и ще навре Русия в кучи задник! На Путята му остава само една година да се прави на луд!

си кух...оня ако дойде на власт ще свърши света.

Аре па като акостирате на нашия слънчев бряг, ще ви чакат лизачи на повикване у форума има бая

Митко, тук не е място за самореклама, остава и телефона да си оставиш.

dimitarpeshev73@abv.bg

Ми не се рекламивай, що се обаждаш, ние знаеме какви ги вършиш с джуките

"Чуковете" станаха източници за информация. голям майтап!? "Той" има спътници и наблюдава придвижването и разполагането на войската, разбий'аш!

"руските власти прехвърлят войска от Забайкалието и руския Далечен Изток към границата с Украйна, предаде агенция УНИАН" Императорът сбира тъмните сили. Явно само той не знае как ще завърши това за него и орките от ордата му- пътеката към погибел за Великия Евразийски Съюз е проправена вече от Великия СССР !

Само в главите на платените пропагандъри!

БългАриец

Сори, забравих, че Империята на Злото е доброто за България- прощавайте :-)

Запада не иска да разбере, че Путин не е Сталин, Хрушчов или Брежнев, този човек има друго виждане за Русия, далеч от комунзма!

Или просто не им изнася на запада това виждане и си търсят нарочно враг...както едно време комунистите!

Другарят Путин е социалист и заедно с другаря Станишев са далеч от комунизЪма и заедно ще постигнат много!

Другарю, забрави да назовеш и другите другари с билет в джоба...Борисов и неговата свита-верни комунисти!

Не мога да не бъда безкрайно щастлив, като гледам колко много привърженици на социалистическо-русофилската идея има! Явно посещението на другаря Лавров си изигра ролята! А сега ще очакваме преди изборите и посещение на самия другар Путин, който ще се срещне с другаря Станишев и ръководството на БСП! И тогава - тежко им и горко на русофобите и герберастите!

Не бъркай радостине русофилството и социализма. Че гледам вече опорните точки съвсе ти се омешаха.

Пак да повторим - безсилната злоба на роба-русофоба! Явно ти не смееш и въздух да поемеш без някакви опорни точки, затова само за такива точки бълнуваш! Хехе - завиждаш на социалистите-русофили, нали? Няма по-гадно нещо от това завист да те гризе и изгаря отвътре...

Нека да се разграничат нещата. Аз подкрепям Русия и всички БРАТЯ славяни с цялото си сърце. Но не подкрепям БСП! БСП не е олицетворение на Руските, славянските и православни ценности. НИКОЯ партия в България НЕ Е. Атака се опитват да са националисти. А другите парламетарни партии олицетворяват и защитават капиталистическите ценности на запада (ВКЛЮЧИТЕЛНО И БСП!!!!)

Героят Стрелков, полковник от Армията на Руската Федерация и военен министър на ДНР, след катоиздаде заповед за мародерство на труповете от малоазийския самолет, вече обсъжда пренасянето на столицата на ДНР в гр Донецк, ама в Ростовска обл, Руска Федерация...

След като предаде телата и черните кутии експертите нямаха забележки, но ти изглежда си по-запознат.

всички да сме неграмотни като теб... И запомни един безплатен съвет - пише се "еВтин,-а,-и"...

На тъпите западняци трябва едно да им е ясно...Путин никога няма да се остави да го правят на глупак, та дори това да му коства и военен конфликт!

извършиха противоконституционен преврат в Украйна. Поставиха начело на държавата фашистка военна хунта, която започна геноцид на рускоговорящите в източна Украйна. И на всичко това Путин и правителството да ръкопляскат и да викат да живее "миротворецът" Обама.Много ясно, че ще се защитават до колкото им са възможностите.

Има една такава руска песничка драги ми анализатори, проницатели, митко пешевци и т.н. Забота у нас простая, забота у нас такая. Жила би страна родная и нету других забот. Това е цялата работа, хората не харесват нашите евроГейски ценности и ще си пазят държавата и народа от разрухата и мизерията която ние много добре вече опознахме.

И една песен от мен: Ах, русское солнце , великое солнце, Корабль-император застыл, как стрела Поручик Голицын, а может вернёмся? Зачем нам, поручик, чужая земля? Поручик Голицын, а может вернёмся? Зачем нам, поручик, чужая земля?

те бягат на Запад, предложението се отнася към тезата да се върнат в Русия, а не да БЯГАТ в чужда земя.

Прав е Путин - каквото почукало, такова отговорило...запада сам си го нахендри като започна да се меси в Украйна и да подтиква тези нещастници към война!

Полуостровът е анексиран от Москва,само в главите на контролираните и платени медии.

така е путин не превзема чужди територии! той си укрепва границите!!!! и новите граници стават руски и после и те трябва да се укрепват и така до атлантическия океан!!! сталин си имал човека план на паметник който да сложи на гибралтар!!!! айде тея ги разправяте само на малоумните зрители на алфа

,, Тъй мислят и нашите чорбаджии и калимавки,.....и онези ГЛАДИЧКИ умовце, кои внасят у нас ръждата на западните предрасъдъци .....на гнилата вече европейска /еврогейска/ цивилизация _ без да виждат новите явления на живота ...............Не тъй обаче мисли здравата част на наш народ./ Е как да не си ГЕНИИ

Много хубаво им го заби на гадните русофоби. А ние русофилите-социалисти единни трябва да вървим към избори и пак да победим!

Кои сте "русофилите-социалисти", че ми звучите по-скоро с обърнати към западните течения дупета!

Слагате минуси на Ботев или просто сте нечетящи тъпунгери

То намеренията са хубаво нещо, но... да цитирам Хайтов, разказа "Мъжки времена" - "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш!". Засега руснаците са на момента "искат". За да могат им трябват още много неща. По специално за Крим им трябва една доста сложна транспорта система през Керченския пролив, при това вкарана в тунел, а не минаваща отгоре по мост, просто защото тунела се цели много по трудно. Тази система трябва да съдържа в себе си водопроводи, газопроводи, електрически и съобщителни кабели, двупосочен железопътен тунел, поне два тунела с по две платна шосе, всичкото това осигурено с вентилация позволяваща минаването на парен локомотив. Засега май са пуснали трети ферибот през пролива. Това не е можене. А какво ли ще съдържа третото и четвъртото? Като добавим, че рядко им стиска да се озъбят, а тук ще трябва - мисията е обречена.

То е ясно, те щяха и другите области да анексират ако Путин знаеше, че ще издържи икономически но знае, че не може и затова само го ударил на сепаратисти там. А Крим ще му излезе толкова солено в пари, че едва ли ще се задържи на власт, като огладнее народа. Обаче руснаците са толкова пияни, че не могат да осъзнаят че биха могли да бъдат със стандарта на Канада, ако не беше комунизма там ама а дано на дали.

А пирожки с развалена кайма и водка по случая ще има ли в Рашавото Сополство. А и тениски без ръкави се очакват с изографисана дзурля отпреде

пееше в песента: "А на правой груди - профиль Сталина, а на левой - Маринка в анфас"... И песента е на Висоцки, така че ще помоля да няма словоблудства!

dimitarpeshev73@abv.bg

Мухахахахаха

това както през 2СВ!!! ссср не бил нападал прибалтийските и финландия те били си укрепвали границите?!??!!? колко тъпо и цинично?!?!? ама като има тъпаци да пасат

Е разбира се.При положение,че американците имат флотилии от бойни кораби и подводници (само по-големите са над 400 броя) очевидно това поражда известен дисбаланс.Нормално е в един момент представителите на уважаваща себе си голяма страна да решат да не са вечно някакви страхливи туземци с канута изправени пред планините от стомана оръдия и ракети на хъммм "цивилизованият"? Да,добре цивилизованият "свят".

абе как е възможно путин да превзема области от грузия и украйна! и путинолизците тук да обясняват нагло че американците са виновни и че путин нищо не бил направил1!?!?!? колко сте слепи????

Ами да, ще си пази държавата като врагът е на прага му. Никой не е луд да се оставя ей така да го превземат. Нещата са ясни и ще се случат, рано или късно. Има едни миротворци, които разпалват войни по целия свят.

Само така, другари! Ние истинските социалисти-русофили винаги ще боготворим нашата истинска родина Русия! А другарите Путин и Станишев рамо до рамо уверено ни водят към победи на всички фронтове!

Аре па като го развиете звънни една жица. Ама да е способен да потопява Военни кораби, а не туристически лайнери, както сте направили в противовъздушната отбрана

Мите, пиленце, ти още ли не си на процедури, сестрата пак ще те върже за леглото!