Русия и Украйна договориха цената на газа за зимата

Украйна и Русия се договориха за цената на газа за зимния период, заяви украинският президент Петро Порошенко.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Украйна договориха цената на газа за зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н Президент Украйна заслужава съдбата на държава със интелектоално духовновисоко ниво на народа.Застанете на страната на народа не на външните сили и спрете братоубиствената война. Погледнете проблема от социална позиция.Желая здраве и успех на ваз и народа ви.

Путин има 57% поддръжка от американския народ.Вчера Обама избезе да държи реч в Мериленд за да поддържи кандидата Антъни Браун.Залата се опразни веднага.Гражданите го освиркаха/ЕнБиСи/. Неслучайно го обявиха зма военнопрестъпник с Порошенко и Барозу.

Снощи към 22.30 г. Си Ен Ен даде документален филм за избитите около 100 000 поляци/1940-45 г.г./ от бандеровците.Поради тази причина Полша е наложила жестоки визи на Зап.украинци, които до 1.10.14 г. са минавали границата само с паспорт.

Ко стана бре, нъл хамериката щеше да носи кенчета с газ през океана ? Де са покриха ??? Друг източник на газ може да стане самия яйценюк, който сега газ пикае, след като се зарече, че Украйна повече от 265 долара няма да плаща !

мдааа, с напредването на студа отношенията Русия-Украйна взеха да се затоплят, както известния физичен закон гласи - в природата нищо не се губи !

какво му се подигравате на порошенко...лъгаха го че ще има подкрепа от ес, финансова и военна. тои се надяваше, та даже направи тая касапница в донбас. после тая подкрепа се оказа потупване по гърба. в момента от една страна иде тежка зима, а гориво няма. от друга националистите, които тои използуваше сега се обърнаха против него, какво да прави... опитва се да запази лице. иначе да, това което приема е старото руско предложение. по-важното е откъде ще вземе пари за да плати предишните количества газ. струва ми се, че няма друг шанс освен пак със заеми...тежко на украина.

ами трябва да си мноооого прост, за да повярваш на всички тия обещания. Все едно да разглеждаш лъскаво списание с фотошопвани модели , а пък иначе без грим и фотошоп са пълна нула ! Тва са обещанията на запада, той така е изграден, че да вярваш в нещо несъществуващо !

Руския ганг-банг с вмирисаните укри,продължава с пълна сила.Само така!Бой по фашистките канчета до посиняване.Ние истинските българи,заставаме зад прваославните християнски ценности,и се забавляваме истнски с пъстрите траверси във форума.

"Украйна отстоя своите национални интереси и газ ще има"....... по-натам... "Русия настоява за цена 385 долара на куб.м."......... още по-натам... "Украйна се съгласи". И какви вика Порошенко били нац. интереси на Украйна?

Интересите на Украйна са да не мръзне зимата.

деер

Като сме в ЕС кой източи КТБ,НЗОК,бюджета и цената на газа е малко различна от 385долара......Защо в парламента има 240 проститутки на мафията?....Защо си мислим, че някой ще помисли за нас? Оставете Големите да си играят мачлета, ние какво правим за себе си?

..... сме на 435 долара.

... сме против Путин... А Порошенко, явно не е...

Прочети това съобщение в немските издания/то е в условно наклонение/ и виж във форумите как самите германци се подиграват на това заключение.А истинските експерти искат точно определени сведения за остатъците от снаряда ,улучил ракетата,спътникови снимки,разговорите на украинските диспечери и данните от радарите,за да се определи кога е ударен и т.н.А тези данни не могат да се получат по вина на украинската власт!

Както се казва - "Фокусникът беше пиян, фокусът се не се получи" - експериментът с кодовото име "Украйна" е провален. Голям шамар, провал и излагация за ЕС и САЩ, последните не присъстваха на преговорите в Милано, което е странно и показателно.

Ясно ми е защо пада рублата, но не знам защо поевтинява едрото и лева. Може ли някой да обясни.

Договориха да, но..... Русия ако не сте слушали новини каза, че вече няма да доставя безплатно газ на Украйна. Още повече след като започне да си плаща старите дългове - 3,1 млрд. долара до края на годината, тогава може да си предплати и получи газ. Европа, която също подкрепяше и финансираше преврата сега ще трябва да плаща за тази си "авантюра" със парички - ако не иска да мръзнем и разбира се на наш гръб. Пограха си ЕС и САЩ на демокрация. Русия не плаши, че ще спре газа, както се съобщава по нашите медии, а изпълнява и ще изпълнява всички договори с европейските си партньори. Но нека ЕС се разбере с подопечните си украинци (нали ги научи тази година на демокрация и европейски ценности) да не им краде от газа. Преди два дни Украйна поиска от Полша въглища - безплатно, погледнете в пресата какъв вой нададоха полски министри и премиери, от наглостта на Украйна, че и ожесточиха визовия режим за украинците. Хайде не пишете глупости!!! Някой дава ли ви хляб или ракия безплатно в супермаркетите.

Абе на нас що не ни казаха още отначало, че демокрацията означавало да стоиш на студено и гладен ?

От към положителната страна. Най добре учи личният опит. Сега сме по умни. ;)

Като умни и трудолюбиви хора, литовците си построиха терминал за втечнен норвежки газ и вече са 100% независими от изнудванията на московските алкаши. Днес в Литва, утре и в други страни на Европа.

По този начин независима Литва си отмъщава на алкашите за окупацията и то в много неудобен момент за тях. В момент, когато Русия навлиза в страшна рецесия, капиталите бягат от Русия, доларът поскъпва, рублата лети надолу, цената на златото пада, Русия плаща войната която води.

Русия вече изцяло се пренасочва към обвързване с най-голямата и силна икономическа формация - БРИКС, за нея европа вече не представлява интерес. А силния долар така ще удари умрялата хамериканска икономика, която и без това си е перманентна рецесия, че съвсем ще я срине, и пак в хамериката ще почнат да фалират банка след банка, както това се случи преди няколко години.

Е страшна победа на Порошенко. Клекнал на цената на руснаците за газ през зимата, а за лятото ще бъде неговото. Е то нали Украйна ползва газта основно за отопление. Все едно аз да получа отстъпка за парното през лятото.

странно какво са направили българите на 500 долара, като "орките" били клекнали на 385.... хмм.... Странно защо Путкин КЛЕКНА от първоначалните 600 долара от преди 4 месеца на 385.... та кой на кого и къде клекна неразбрах?????

Лъжеш... Путин искаше 485 долара, после намали със 100 долара, след като "орките" му признаха, че са бедни църковни мишки и нямат пари. А българите плащат даже много добра цена, при положение, че плевнята редовно плюе по велика Русия, а символите на руската армия се боядисват. Явно единственият начин това да спре е великите руски сили да дойдат тук и да оправят нещата.

Замислен е Порошенко!Назначен милиардер и без съмнение зависим кагебист,от другата страна американците...не е лесно!

С голяма молба към модераторите. Моля Ви, престанете да публикувате коментарите на въпросната "ПЪСТЪР СВЯТ" . Тя се държи като ментор, по скоро като махленска клюкарка,сипе груби обиди към всички несъгласни с мнението и. Ако не го направите ще си мисля че я публикувате съвсем тенденциозно в разрез със що годе добрия тон в ДИР .

В МОМЕНТА КАТО МЕНТОР СЕ ДЪРЖИШ ТИ, БАЙ ТОДОРЕ.

Ти па що викаш?

Няма такава държава Украйна- тя вече е и във финансов фалит...Интересно кой ще плаща!!!

Вижте само мутрата на този нещастник и помислете за господарите му от САЩ.

На "шареният свят" й написах за приказката за "СТРИЖЕНО", но след малко бе заличена. Как няма да ти поставя "n + 1 плюса"?! ...................................................................... Модераторът "пъстър свят" 19.10.2014 17:01 ( нерегистриран ) *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

Иди да живееш в Украйна! Няма "балък", който да ти докара газ на същата цена до БГ! Да не би да смяташ, че Русия е задължена на БГ, въпреки оплюването й от Плевнелиев и демократите ни политици, докарали НАТО- в близост до границите й?! Народът български ще се радваме, ако Русия ни дава газ на цена 400, защото САЩ и другите са далеч и никой няма да ни продава по-евтино!

Стана практика в последно време да се правят заключения за неща за които има доказателства,но никой не ги е виждал!

В статията не се цитира Порошенко да е споменавал нещо за ПЛАЩАНЕ не консумирания газ. Те могат да си договорят к 130 долара за хиляда кубика и пак да продължат дане плащат.

с други думи укрите приеха да плащат колкото искат руснаците...

Прав сте! И не само ще плащат колкото искаха руснаците преди началото на конфликта, но и загубиха кредита, който им отпускаха руснаците, за преодоляване на кризата...

Евроатлантическото съдружество обединено около своите ценности не може да остави да загине детската люлка на човечеството. Със своята щедра душа ще отдели от залъка си за да спаси демокрацията и прогреса в Украйна. Украйна още не е умряла

Украинците са независими.

Но ако трябва да превеждаме по-прецизно имената, то Порошенко би трябвало да се превежда като Свинаров, от поросёнок (поросьонок) или като Прасчов...

Пепеляшкин - от Порошок.

По отношение на сваления Боинг германското разузнаване продължава да разтяга локумите до болка втръснали вече на всички ни. Доклада преследва политически цели и е далеч от ралностите.

Петро не казва нищо за другото условие на руснаците - предварително плащане на заявени количества. ;)

да живе свободната, цяла, единна, независима украина, часто от европеиското семеиство. успех на братята украинци

Единна каквото остане. Колкото по-малко украинци в Европа, толкова по-добре!

успех на братята руснаци да си варнат това което горбачов загуби от русия.....

мръсна украинска убийце, Значи си седи един опълченец на БУКА, пуши си цигарка, и хоп гледа в небето пътнически самолет! Яаааа, дай да го гръмна! Скача и натиска спусъка , и бам, самолета паднал.

Мръсен руски убиецо от СМЕРШ: 1. Не съм украинка, а етническа българка, бг. гражданка 2. Руските идиотии не ме интересуват - АКО ИМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ОПРОВЕРГАЙ ДАННИТЕ ОТ ГЕРМАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ:) 3. Набеждаването за това, че съм " убийца" влече след себе си реализиране на наказателна тоговорност спрямо теб за извършване на престъплението 'клевета". Като осъдя един от вашите руски помияри за това престъпление, много бързо останалите от глутницата ще си седнете на насраните задни части- поединично сте абсолютни плюнки и страхливци- силни сте САМО в глутницата;)

Абе, трол, що не вземеш да се поразровиш и да видиш, че това е препечатка на УНИАН от Шпигел!

булгаристанка си ти, кво се дуеш че живееш в бълхария..

Ужас... а бе недомислие природно, от няколко месеца ти повтарям че не си с ума си, но ... явно нямаш капацититет да го проумееш. " Не съм украинка, а етническа българка, бг. гражданка" , Не срами нацията ни моля, само самобитната ни интелигентност ни остана , а ти не се вписваш в нея?!

Украинката пъстър свят се появи! полската украинка, и взе да ни разяснява как видите ли германците всичко знаели. Естествено блонди, тя комисията по разследването няма хабер, германците имат. Много интересно ще стане, когато руснците им нахат доказателствата, както стана с двете изстреляни балистични ракети срещу Сирия. Англия хабер си нямаше, Щатите и Израел отричаха, ама като им казаха в колко часа са пъхнали ракетите в силозите , си признаха всичко без бой.

"...полската украинка,.." Докажи го бе, руски смръдливец! ДОКАЖИ ГО лъжецо, манипулатире, страхливецо, човешки руски отпадък, руски мръшляк.

Препоръчвам палат за теб- безимотният руснак:) Аз имам ен брой жилищни недвижими имоти - така, че - не се "притеснявай" за мен- гледай себе си:D

палат -т.е. палатка.

Не съм, коняр или краварка, за разлика от теб, руски свинарю:) АКО ми притрябват коняри, кравари или свинари, ще си наема - за сега не предвиждам да развъждам коне, свине или крави:)

кат не си коняр тогава си МАГАРИЦА

Хахаха- руските тролове пак се разбесняха - обиждат наред само защото германското разузнаване каза, че ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че проруските терористи са свалили боинга:) Ако случайно не ме обидите поне веднъж в този форум, можете ли да живеете, руски идити?:)

тези руски опълченци бе! Значи с едната машина пеленговат, с другата насочват, с третата стрелчт. Моме Блондино, знаеш лиза колко време минава самолета над зоната? С тази скорост точно за три минути. И така, кой от опълченците е предполагала, че някой, някъде в Украйна, ще отклони самолета от обичайния му маршрут? Германците имали доказателства. Леле мале, само те не се бяха намесили!

И само да ти кажа - ако са били само с пусковата, тя има собствен радар, обаче в този случай обхватът на ракетата е намален значително по височина и далечина и по азимут. Без да съм специалист по ПВО от това кето съм учил за общя култура при този случай самолета престоява в зоната на поражение на БУК-а по малко от минута. И за да успее да го свали напрактика самолета трябва да мине точно над БУКа. Задача по математика - при 500 километра място от където може да прелети самолета, каква е вероятността да уцели точно петте километра, дето ги покрива въпросният БУК. Демек ако наистина са го свалили опълченците, кой го прекара над единствената им пускова установка и то в момент когато тя е била в готовност. За сведение, самолета в този момент е воден от украински диспечери......толкова ли са каръци тези украинци или някой им каза от къде да го прекарат.

Просто това е немският отговор за това, че трябва да платят сметките на творението си Демократична Единна Независима Украйна

как маразя Путин! Направо ни предаде и ни хвърли в лапите на Пъстър свят, оня с буквите и Иречек!

Я сега кажи за малайзийският самолет- КОЙ ГО СВАЛИ според германското разузнаване- украинските военни или проруските терористи?:D Интересно- СЕГА руските тролове каква промяна на руските опорни точки ще представите?:D

dobrin

булгарите екстрасенси

Да приятели, работата е оправена с човека е говорено и каза - ще видим. През зимата ще плащате както ние кажем, а пък за по нататък... ще видим!

Руските тролове що си мълчат за това, след като поне 1000000 пъти питаха реторично какво става с малайзийският бойнг? Германското разузнаване (BND) смята, че отговорност за падането на малаийзкия Боинг 777 в украинската Донецка област носят проруските сепаратисти, които са обстреляли самолета със зенитно-ракетен комплекс Бук, се казва в доклад на BND, цитиран от Spiegel. Докладът е бил представен от председателя на BND Герхард Шиндлер на 8 октомври и се съпровожда от многочислени документи, включително разшифровани спътникови записи и различни фотоизображения. Според германското разузнаване, опълченците са присвоили използвания зенитно-ракетен комплекс от украинска база. По думите на Шиндлер, зад падането на самолета стоят бойците на независимостта на Донбас.

Отново неопровержими факти от ТА "Една жена каза"!

колко човека пишете от този ник, ако сте хора де? Ти кого предпочиташ: украински поляци, или украински руснаци? Ако случайно започнеш изречението без Руски тролове, дали ще ти е лош деня?

Ама, простотийо, я прочети, че това е препечатка от Шпигел! Със същия успех мога да цитирам Блиц и Пик.

Американците нямат, хансовците имат спътникови снимки. Смешно. Освен това БУК не е "една машина, която са откраднали опълченците"(краденето е уКрадински патент), а поне 4 или даже повече машини. Освен това, се искат високоподготвени специалисти, каквито надали има сред опълченците. Да не говорим, че по самолета е стреляно със самолетно оръдие и пилота е бил убит на място. А самолета не е се раззсипал на части веднага, даже един пътник е успял да си постави кислородна маска. Това при изстрел с Бук надали е възможно да произтече. Да не говорим за поведението на украинската страна, за непредоставяне на преговорите, за кривиците на маршрута. Но най-вече, за спътниковите снимки на руските спътници, които показват как са се движили Украинските Бук-ове по територията и как после намиращия се на мястото Бук е изтеглен спешно на друго място и РЛС са се заглушили. А и това забравих да ти спомена, че Бук без РЛС не действа. Това е като пистолет в ръката на сляп! Опълченците нямат и РЛС. Украинците са имали 9 броя във въпросния ден! А пилота е прострелян в корема! С откраднат БУК, без РЛС от земята??? Това са бълнувания на сивата кобила! Немското разузнаване ... То отдавна не съществува в независим вид.

ДОБИВЪТ НА ВЪГЛЕВОДОРОДИ В ЧИЗМАРСКИ БОЛЬШЕВИКИСТАН Е СПАДНАЛ С НАД 20% !!!!! ТЕХНОЛОГИИ, ТЕХНОЛОГИИ, И ТО ЗАПАДНИ ИМ ТРЕБАТ НА КАГЕБИШКИТЕ ГАНГСТЕРИ, ПОВТАРЯТ СЕ 80-те ГОДИНИ, АМА КОЛХОЗНИК МОЖ ЛИ СЕ ОГРАМОТИ ???

сега специално за всички които коментират в link. Скъп $= Евтин петрол... => Всички валути падат спрямо долара. Това е и една от причините американската икономика в момента да е в разцвет.Само че на други държави им писва да издържат дебелите американоси и ще премахнат този закон и тогава ще настъпи голямото пищене. не само рублата но и юана се срива и еврото но това не се вижда щото май на някои не им е удобно.Европа няма да успее да излезне от следващата финансова криза и заедно със САЩ ще бъдат в рецесия защото Китай иска да превземи всички световни пазари и по пътя на коприната вече нищо не може да застане.

ако не беше толкова късоглед щеше да разбереш че евро/долар което мислиш че е СРИВ всъщност е нормална флуктоация. Изкарай графиката за 10 години и гледай. Недей да бъдеш късогледа и да гледаш само за 1-2 години графики и да правиш глобални заключения. Ха сега виж графиката на Евро/рубла или долар/рубла и ще видиш еднакъв наклон.

ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНА НА ТАЗИ НА ДОЛАРА! В МОМЕНТА АМЕРИКАНЦИТЕ СА ОТВОРИЛИ ЗАПАСИТЕ СИ ОТ ПЕТРОЛ И СЪБАРЯТ ЦЕНАТА НА БАРЕЛ ПЕТРОЛ С КОЕТО НАНАСЯТ УДАР НЕ САМО НА КРЕПЯЩАТА СЕ НА ДОБИВА НА ТОВА ГОРИВО РУСИЯ, НО И НА ИРАН ВЕНЕЦУЕЛА ... Колко дълго време САЩ ще ползват запасите си и колко още дълго ще купуват петрол за оръжие от ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА е нещо коетоняма да продължи дълго! НИ ЗАБРАВЯЙ КИТАЙ ПРИ КОЙТО 60% ОТ СДЕЛКИТЕ МУ СА ФЮЧЕРСНИ И ДОЛАРА НЕ Е ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО!! СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО И ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЕДНА ШАНХАЙСКА ВАЛУТА, КОЯТО НЕПРИЯТНО ЩЕ ИЗНЕНАДА И ДОЛАРА И ЕВРОТО!!

За "гадните орки" по 385 долара, за "БРАТЯТА БЪЛГАРИ" по 500. Някой от путкинофилите разбра ли за какво ни имат Руснаците? За братя?????? Май сЪ объркахте, а?

с простотиите си! Нали не искате нищо от Русия? Кво все плачите? Нищо няма да ни дадат, при положения, че ги псуваме и ги обявяваме за агресори! Много интересно, според Яренбургската спогодба ни даваха страхотно евтин газ. Не стига , че ни включиха в строежа, ами и беше евтиджос.

Всичко ще дадът. Всичко ще дадът. За долари и евро продават всичко. Капитализма там се развива с пълна сила. Иде зима, а газта не се пие, няма замедели - зимата няма храна. А са забравили вече какво е зимнина след като навлезе западния модел на живот. И да ти кажа... на студ може да се живее, ма без храна - не. Зима иде.... май беше руския лаф взет от американски сериял.

НЕЩАТА НЕ ВИНАГИ СА ТАКИВА КАКВИТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ. СЪБРАЛИ СЕ ПЕТР ВАЛЬЦМАН /Порошенко/ и ШАЛОМОВ ЭПШТЕЙН /Путин/ и направили това което равина на Русия -хасида БЕРЛ ЛАЗАР им е разпоредил!! За да го има Вальцман в Украйна, Шаломов ще му подава през зимата руски газ!!! А ВОЙНАТА??? Тя ще продължава! Пред олтара на ЕВРЕЙСКИЯ БОГ ще има още много човешки жертвопреношения!! Зная, че много ПОВЕРВАЛИ на ШАЛОМОВ ще ми натракат минусчета!! Преди да го направите прочетете кой е ЭПШТЕЙТ ШАЛОМОВ - ПУТИН , КОЙ Е ВАЛЬЦМАН -ПОРОШЕНКО И КОЙ КОЙ Е В РУСИЯ И УКРАЙНА, защото те не са това което са! ИСТИНАТА ВИ ПРАВИ СВОБОДНИ!!!!

ПОРЕДНИЯТ ФАЛИТ НА КАГЕБИШКИТЕ ЖУЖЕТА Е НЕИЗБЕЖЕН, ЗАТУЙ ПРАВЯТ МИЛИ МУЦИНКИ НА ЗАПАДА, БЕЛКИМ ИМ СЕ РАЗМИНЕ, ВСУЕ КОЛХОЗНИЧЕТА, ТОЗ ПЪТ ПРОШКА НЯМА ДА ИМА, ЧИЧО САМ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ТАМ ДЕТ ВИ Е МЯСТОТО, НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА.

ОССЕ се отказа от предложението на Берлин да бъдат използвани за инспектиране на ситуацията в югоизточната част на Украйна германски безпилотни самолети и да привличат към управляването им военни от Германия ? Май от ОССЕ са се уплашили,че ще трябва да бъдат обективни за обстрелите на мирни жители от фашистите в Киев.

"Русия и Украйна договориха цената на газа за зимата"-Как няма да се съгласи Русия.Нали и трябват долари.Ще тя освен рускини и газ не знам друго да изнася....

Ами вземи си и ти една рускиня бе, тъпанар!!!!!!!!!

Експерт

По колко ги даваш? Прати каталога за 18- 24 годишни да си избера! Каталога за "втора употреба" не го пращай....

Защо бе путинистчета, като ви каже някой истината за Русия, която и вие знаете, вместо да се опитате да опонирате, го наричате "тъпанар"? Толкова сте жалки, предателчета на България заради обезценяващи се рубли... Или путин на вас плаща в презрени, соросови долари, а?

Руска жена и руска кола не взимам даже ида са първа употреба и на половин цена.

За теб ще намерим нещо за стотина долара. От Татарстан. С мустаци и Без опция за връщане :)

Като най-засегната страна радостното е , че тази зима няма да бием клинци. Другото е нашите по най бързия начин да оправят девирсификацията. И да се разберат за Южен поток, че само тогава ще паднат тези безбожни цени които плащаме.А засега вместо слава Украина, аз казвам слава на Русия, че все пак се е споразумяла със Запада.

ЧИЗМАРИЯТА ????? КЛЕКНА, КЛЕКНААА, ТА ПОЧНА И ДА СЕ ДУПИ, ЧЕ САНКЦИИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ, МАКАР И СИМВОЛИЧНИ, АКО ПЪК СЕ ЗАСИЛЯТ - ФАЛИТ, ФАЛИТ, ФАЛИТ !!!

Иречек,санитарите идват ! Гаси веднага компа !

За всички разбирачи: В момента всички валути падат спрямо долара и това е така защото американците са създали една закономерност. . Евтин петрол -скъп долар и обратно. Затова в момента американската икономика е в подем. Но му се вижда края и на този рекет за сметка на целия свят. ..

За всички разбирачи: В момента всички валути падат спрямо долара и това е така защото американците са създали една закономерност. . Евтин петрол -скъп долар и обратно. Затова в момента американската икономика е в подем. Но му се вижда края и на този рекет за сметка на целия свят. ..

Няма страшно. След зимата, Обамата ще им праща газ в кутийки от кока-кола :) Нещастници !

след зимата тоя Меркело ревльо, пак ще отвори голямата уста и ще почне да ги приказва едни! Сега беше момента! И тея нахалитети украинците, не се спряха: Кажи мразим Русия и не и искаме газта. Точка.

Яйценюк вече си отворил сметка в ДойчеБанк. И чака първия превод...

Чукча, вие сте древен и достоен народ - гордо си изписвате буквата "К" в средата на името си, а не си я криете като ПУТИН. Важното е че щом има газ за Чукотка- ще има и за Украйна !

Ти трябва да си експерта на Сорос за отговарящ за буквата "К" Тоз дет отговаря за "джуджетата" и той ли е експерт ?