Русия няма да нахлува в Украйна, заяви Сергей Шойгу

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу увери американския си колега, че Русия няма намерение да нахлува в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Русия няма да нахлува в Украйна, заяви Сергей Шойгу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не обичам никак да ме мислят за глупак, а изказването на Шойгу цели точно това: той се опитва да обясни на хората с които разговаря, че вече 3 години украинските спецчасти и вътрешни войски са спирани от невъоръжени хора с знамена и плакати, дошли на мирен протест в Донбас и Луганск! Е, не така, това вече е прекалено! Кой тогава обстрелва, включително и с тежки оръжия и системи за залпов огън Град ли е, Брат лие позициите на украинците ? Невъоръжените ли? Тогава той косвено признава, че руски военни части са пускани в отпуск заедно с въоръжението си с условието отпускът да се ползва на територията на Донецк и Луганск. За хората на Вагнер да не говорим - те даже имат временни регистрации в двете околии. По същия начин може да се говори, че руснаците бомбардират невъоръжените жители на Гута, Дума, Идлиб!!

(ВС) На 22 юни 1944 година другарите Берия и Жуков подписват заповед 0078/42 за унищожаването на Украйна. Заповедта се пази в Централния държавен архив на Украйна ЦДАГОУ, фонд 1, опис 70, дело 997, лист 91. В уводната й част се казва, че "полуфашисткото украинско население" оказва активна съпротива на възстановяването на колхозите в частност и на съветската власт като цяло. На това основание "ЗАПОВЯДВАМ: 1. Да се изселят в отдалечени райони на Съюза на ССР всички украинци, останали под властта на германските окупатори. 2. Изселването да се проведе, както следва: а) на първо място украинците, които са работели и служели при германците; б) на второ да се изселят всички останали украинци, запознати с живота по време на германската окупация; в) изселването да се започне, след като реколтата се прибере и се предаде на държавата за нуждите на Червената армия; г) изселването да се провежда само нощем и внезапно, за да не може никой да се скрие и никой от роднините му в Червената армия да не разбере за това. 3. За червеноармейците и командирите от окупираните области да се установят следните контролни мерки: а) да се заведат лични дела на всеки в специалните отдели; б) всички писма да се проверяват не от цензурата, а от специалния отдел; в) към всеки 5 души командири и червеноармейци да се прикрепи по един таен сътрудник. 4. За борба с антисъветските банди да се прехвърлят 12-а и 15-а дивизия на НКВД. Заповедта да се сведе до командирите на полкове включително. Народен комисар на вътрешните работи на Съюза на ССР БЕРИЯ Заместник на народния комисар на отбраната на Съюза на ССР маршал на Съветския съюз ЖУКОВ" Тази заповед е не само престъпна, но и глупава никой украинец на фронта не би простил такова нещо Сталин го разбира и спира Жуков и Берия. Не защото е добричък, а защото заповедта може да доведе до много неприятни последици.

"Всички, видели с очите си германската окупация, са опасни за Берия и Жуков. И Берия, и Жуков разбират, че за мнозинството от населението хитлеристката окупация е страшно бедствие, но е все пак по-добра от окупацията от ленинско-сталински тип. И затова заповядват всички да се изселят. По същество това е смъртна присъда за Украйна. "Родината" се отнася към Украйна по-зверски и от Хитлер. След Гражданската война, "културната революция", глада от 20-те и 30-те години, двете световни войни и предстоящото изселване на цялото население в Сибир Украйна вече никога е нямало да може да се оправи. Да не говорим, че Жуков и Берия изобщо не са възнамерявали да върнат някого в родното му място. На изселване са подлежали всички и завинаги."

Времето работи за руската кауза, а и нейните доводи са по-адекватни. САЩ похарчиха 5 млрд. и имат марионетно правителство, но не могат да предотвратят украинския банкрут, дори го подпомагат. И когато уволят десетки хиляди работници, спрат заплатите и пенсиите, спестяванията се обезценят ... хората ще се запитат защо не живеят поне като в Крим.

"Заглавието. ." А ще излезе ли оттам ?!

Спокойно, ще излезе. В щаба може да организират екскурзия с цел опознаване западната култура и бит. При миналата спряха до Берлин, може да е време за разходка малко по на запад.

БългАриец

Последния път "стратегически отстъпиха" Германията с/у некоя D-марка за домове на окупаторите у СССР. Тоя път колиби не ще има- да стават пещерняци у Урал !

Естествено, че няма да нахлува. Подобно действие е свързано с физическо усилие, напълно ненужно в дадената ситуация. Ще си влезе със спокойна, равномерна и тържествена крачка. И сама ще реши къде да спре.

За какво им е украйна да я издържат ли че оная с козунака на главата я окраде.Да нахлуват в америка и да затрият фашиската хунта там.

ау, сигурно 'санкциите' са уплашили генерала да не почва агресия.. ама нали вече имаше 'агресия'? та има ли, няма ли?! и къде е, покажете я веднага! ако трябва с изфабрикувани снимки, както оръжията на садам в ирак... лекенца вредни.

А някой вярва ли им все още на руските управници?

тъпак на кого да вярват на американците които убиха СЪРБИЯ НАХАЛ

Major Payne

Сърбия си го заработи, защото не може в края на 20-ти век, и то в Европа, да се държиш дивашки, а руските управляващи вече изгубиха всякакво международно доверие.

За нападение с/у Русия НАТО съгласно доктрината си трябва да съсредоточи на фронта сили най малко 5:1 за да разчита на успех. Такива сили няма. А и някой трябва да плати масрафа. Обикновено масрафът се плаща от победения. Затова и мащабни бойни действия няма да има, защото не се знае чия черга ще изгори.Не изключена обаче провокация. Например изпращане на НАТО компонент като БГ-бригада де се бие с/у РС. Сега е момента да се провери бойната и мобилизационна готовност на БГ като мобилизира например една дивизия 10 000 д софиянци и да ги изпрати да решат световния проблем. Коджа джумбиш ще падне. Тия дет' не слизат от ТВ екрана трябва да са доброволци и в първа редица да дадат личен пример.

УСА и сами биха се справили с Мецата- стигат им двойната армия и мнооого по доброто оръжие !

"няма да нахлува..", а жалко. Би въвела ред в Украина

сащ не можаха да завладеят и украйна, въпреки че наложиха слугите си с кървав терор. а герберастките дрънканици за 'руска агресия' отново потъват като вода в пясък. два са вариантите за коментиране: 1. борба в украйна между украинци от изтока и запада. хунтата в киев дойде на власт след убийства и неспазване на подписани споразумения. напълно нелегитимна, затова другите райони имат право да не я признаят. 2. борба в украйна между сащ и русия. тук възниква основния въпрос: чий го дири сащ в украйна? поради историческа, икономическа и демографска гледна точка Русия може да има право на някакви претенции, но сащ нямат никакво право.

Шойгу се шегува

8901

Не, не няма, няма...

Щом военният министър е казал, че Русия няма да напада украйна, значи ще напада. Ами тя окупира Крим и води информационна, енергийна, финансова и терористична войни

ТЕПИГЬОЗ КАФА

Два източника работят:1-ви плюе с/у Русия, 2-ри с/у САЩ. А може и един да е, но да работи на два стана. Но е/са/ на вахта 24 часа. Няма сайт който да отвориш и тия да не са там. Не е икономически обосновано хора с такива познания да дежурят и яростно да доказват някакви тези, освен ако не са платени. Например "Детройта" дава признаци, че не пише от Амер, а от някой килер гледащ към площад Славейков. В САЩ хората ходят на работа и нямат време за губене с безполезни драсканици./ +-GMT&Local time/ И то късно след полунощ. Освен да са платени или пенсионери, на които никой не обръща внимание. Единствена полза имат службите, наблюдаващи форумите и ако преценят,че някой форумец е опасен за нечии нац интереси - да му дръпнат шалтера. А може и да го назначат за опасен, защото и Те план имат и дейност трябва да отчетат. При един бегъл поглед се вижда, че авторите са 2-3 мa, сменящи често ник и маскиращи се за разнообразие като уж-простаци като Кримена СтЗ/изчезнала 4 г/Дядо Ъоцо, ТъпОстър Циг Авроръ /привършила снарядите и мълчи/ ИдеязаБГ и т.н.

А на вас кой ви плаща та знаете кой кога пише и контролирате форумите. Даже и конспирации подозирате? Защо просто не си кажете мнението по темата и да оставите хората на мира.

американският министър е поискал Русия да разясни намеренията си в Източна Украйна - какви са тези глупости? Путин трябва да държи сметка на хамериканосите какво търсят толкова близо до Русия? маймун Обама се самозабрави! Когато е строен Ермитажа родата на Обама е брала памук и е пяла блус под акомпанимента на камшиците!

Преди това е построен върху блата град от Петър , а в Америка са живеели апахите и не са били в резервати.

от Петър, но е взел европейски майстори и първо е трябвало да научи болярите да с бръснат и обличат като хора, за да станат дворяни

Когато е строен Ермитажа от архитекти и строители Б.Расстрели, Джовани Фонтана, Годфри Йохан Шедел,Ж.Б.Вален-Деламонт,Джакомо Кваренги, Лео фон Кленце, по поръката на София Фредерика Августа фон Анхалт Цербст, родата на Обама може би е беряла памук, а може би не, но родата на Обама стигна до там да създаде Президент на Великите САЩ... за съжаление, обаче, усилията на цяла Европа да цивилизоват рашките видимо не дават никакъв положителен резултат...

Родата на Обама тогава спокойно е ловувала саваната в Кения. Прадедите на Обама не са били роби. Баща му е имигрант от Кения, а майка му е бяла.

А бе то дори Санкт Петербург не е имало когато сме разпространявали кирилицата по техните земи и сме имали Златния си век, пък виж сега как са нещата...

Колко по-близо са САЩ до Русия, като разстоянието м/у тях в Беринговия проток не е повече от 10 км бе, нещастници тъпи!! За какво им е на САЩ да се сближават с Русия в Европа, като те са на една ръка разстояние през Аляска??? Много сте тъпи русофилите , ей!!

Последните събития показват,че НАТО/и в частност САЩ/не разполагат с това военно превъзходство,което да им даде необходимите аргументи за въздействие срещу Русия и да накара руснаците да отстъпят в Украйна.Даже напротив!Последните демонстрации на руската военна техника показва,че руснаците имат много силен/асиметричен/отговор на военните заплахи,при това на много по-ниска цена.Затова на САЩсе ориентират към икономическо и дипломатическо въздействие.Но...и там положението никак не е добро за тях.Вижте поведението на най-верния им съюзник-Израел!Към това се добавя и изказването на бъдещия м-р председател на Индия - "Нямам какво да правя в САЩ,освен да отида на сесията на ООН !"А ние...както винаги сме на губещата страна!

"Важно е в страни като България и останалите в региона да се борите с корупцията, защото това дава на външни фактори и други държави да купуват политици, ключова инфраструктура и медии, което им позволява да контролират страната. Така че е важно за държавите от региона да възпрат чуждото влияние отвън. Това е, което се случи в Украйна и ние се надяваме да предпазим да се случва на други места

Родата на Обама тогава спокойно е ловувала саваната в Кения. Прадедите на Обама не са били роби. Баща му е имигрант от Кения, а майка му е бяла.

Кой ли вярва на Русия? И преди завладяване на Крим същото казваше Путин. Тази империя винаги се е стремяля към увеличение на територията си, сега предлога е: Там има руснаци, обаче има и фашисти.

Кой ли вярва на Русия? И преди завладяване на Крим същото казваше Путин. Тази империя винаги се е стремяля към увеличение на територията си, сега предлога е: Там има руснаци, обаче има и фашисти.

Защо цялата украинска армия не е е съсредоточена по границата с Путин?

Виждал ли си малко дете как мачка буболечки? Нещо такова би се случило с украинската армия ако направят подобна провокация. А някой забеляза ли, че министъра на отбраната на Русия (както и в повечето страни) е действащ висш офицер от армията им? Нещо което у нас се отрече като практика и съответно се ликвидира армията ни бавно и системно...

DA VIARVA6 NA RUSNAK 4E NE MU SE VOIUVA, VSE EDNO DA VIARVA6 NA RAZBOINIK 4E NE MU SE PRAVIAT ZOLUMI. TE MILITE NI6TO DRUGO NE MOGAT SVIASNO DA PROIZVEDAT OSVEN SREDSTVA ZA UBIVANE I VA NAPIVANE - VODKA.

А кажи от колко десетилетия Америка постоянно водят военни конфликти с някого. Демосрати.

силна е Путинова Русия силна беше и Хитлерова Германия на Китайско-Германската граница всичко е спокойно ....

Украйна трябва час по-скоро да стане член на НАТО.

И трябва по-скоро да рухне Русия и Китай и тогава всичко ще е наред. Империчта ще победи. Само дето в Междузвездни войни последната серия джедаите им ебаха мамата на твоята Империя!

Това би бил най-бързия и лесен начин да стана член на Руската Федерация. Само такава провокация чакат руснаците.

Русия и Норвегия са богати на страни петрол. Само че, има една малка разлика. В Норвегия, процент от добивите на петрол влизат във фонд, които трябва да осигурява бъдещите поколения. Нещо подобно е и в Катар. При кагебееца, политиката е петролът на Русия да осигурява бъдещите поколения на олигарсите. Трябва да си крайно прост и невежа, за да не схванеш разликата! Още по - прост трябва да си за да целуваш ръка на бащицата и да се прекланяш пред неговата политика.

Смешник. В Русия има стабилизационен фонд както във всяка петролна държава. Петролните олигархи плащат в бюджета на Русия по-голям процент отколкото в Норвегия Катар и т.н. Не си запознат. Сравняването на Русия и Норвегия е например България и Благоевград уж еднакви а нямат нищо общо!

Обявяването на Народна република в Изкочна Украйна разтревожи не само НАТО, но и Русия на олигарсите. На крадците на милиарди от народа си не е нужна държава, в която да има правов ред, наказания и грижа за слабите. Така че наистина Русия на Путин - неясен мътен лидер - няма да нападне източната част на Русия. Това не е СССР с неговите прями, решителни и резултатни действия, оттук нататък ще имаме размити, неефективни действия в областта на отбраната.

Ако думите ти "държава, в която да има правов ред, наказания и грижа за слабите" се отнасят към Украйна значи никога не си бил там и не си правил бизнес и не си наясно със ситуацията.

Няма да нахлуват официално. Иначе те вече са там

Какво значи ВЕЧЕ са там. Те не са ходили никъде още от оформянето на МалоРусия. А кога се е образувала украинската идентичност знаеш ли че да говориш те ВЕЧЕ са там!

Кажи ни!

Царство България създава система от концлагери, в които депортира противници на политиката си, а по-късно и съветски военнопленници. По-известни лагери са Еникьой, Гонда вода, Свети Кирик. По същото време се създава и лагерът на остров Белене, използван и по време на тоталитарното управление след 9.9.1944 год. Каквото повикало такова отговорило.

Бъркаш затвори с лагери. Комуноидите са хранели прасетата с лагерници.

Шило

И какво общо има ерата "Червенков" със ставащото сега в Украйна?

Предлагам двата лагера да се срещнете на бойното поле с истински оръжия и да се избиете взаимно, за да се почисти малко България от боклуци.

Аз не мразя никого и не искам да избивам ! Искам да се знае истината и да има надежда за свобода!

Не вярвай на руснак ! " Била тебя любимая , а стала мне Жена "

Простако, защо ползуваш името на велик човек. Вонееш отвсякъде на американски кенеф, хлебарке отвратителна.

Изрод

Ти си бил насилван като малък ! Имаш проблем ! Трябва да се лекуваш!

А на кого да се вярва? На янките?

Фройде толкова световна руска класика има а ти цитираш и четеш чаогаджийски куплети.

Изрод

И тази песен (която цитирам ) е класика в Русия ! И децата я знаят ! И не само там!

Продадохте си държавата, а сега се въртите като обрани евреи и се чудите на кого да вярвате, ...българска му работа.

НИТО СЪМ ФИЛ НА АМЕРИКА, НИТО НА РУСИЯ, А САМО НА БЪЛГАРИЯ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ НАПОМНИ, КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА Е ПРАВИЛА ЛАГЕРИ НА СМЪРТА ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ОСВЕН РУСИЯ (гулаг) БЪЛГАРИЯ (ловеч,скравена,белене) И ЮГОСЛАВИЯ (голи оток)!!

Русофобите, не сеят, не жънат, те сами поникват, израстват и пишат простотии по форумите !Американско производство!

Ама веднага ти отговарям. Резеоватите за индианци в Америка. Щатите за роби в Америка. Гетата за евреи в Европа. Да продължавам ли?

Кофти ти е отговора! Никой от изброените не е считал насилваните за техен народ. Индианците не са считани за американци от американците по онова време, Робите не са били американци, а африканци, евреите в европа не са били арийци, според хитлеристите!!!

БЛАГОДАРЯ ЗА "КОМПЕТЕНЦИЯТА" НА СВЕТВАЩИТЕ МЕ. ЯВНО СА УЧИЛИ В МАГНАУРИЯ!! ИДЕ РЕЧ, ЗА ЛАГЕРИ КОИТО СА ЛИКВИДИРАЛИ СВОИ БРАТЯ И СЕСТРИ, А НЕ КОЙ С КОГО ВОЮВА!!

Не си, не си, ама май си. Никой не отрича и гулаг и Белене, но това е било преди доста време. Айде сега ми кажи, коя страна има подобен затвор в Куба? Коя страна има войски на всякъде по света? Коя страна е в непрекъсната война с някой?

И коя е тази страна, че не разбрахме. Аз знам за НАТО и ООН, които имат постоянно военно присъствие някъде по света. Не знаех, че НАТО и ООН са ЕДНА страна!

Шило

За тайните затвори на ЦРУ нещо да кажеш?

Щом знаеш за тях, явно не са много тайни :-)

Е защо си натикал българските лагери към руските? нали не сме част от Русия, или напротив? Кое е вярното? Нашите лагери са си залсуга на нашите олигофрени, не на руските. Олигофрени и плиткоумни гьотферени има винаги и са поддръжници на различни позиции. Прост преглед на форума го доказва безспорно. Дори има такива, които уж защитават България!!!!

Защо не потърсиш малко из нета за нещо, което много много не се коментира, но го има налично - над 100 изградени затвора в Марихуания, които се охраняват строго, но са празни, има до всеки такъв затвор по няколко декара с пвц контейнери с размери да поберат едър мъж или няколко жени/деца... И знаеш ли за какво така усърдно се строят толкова бъдещи концентрационни лагери в "люлката на демокрацията - Марихуания"!??

Кажи ми една страна в която няма затвори?

Я виж кога за първи път в България се правят лагери, от кого и как се ползват.

Тези лагери са дело на такива като Троцки и Сталин. Не на руснаци. Тънка но съществена разлика.

Катар, Русия и САЩ са богати на петрол страни. Всеки един нормален човек, който не е с промит мозък от ТРОЛЕФЕРМАТА, може да си направи извод, какъв е стандарта на живот в тези страни и кой народ живее по - добре.

Подозирам, че нито в Катар, нито в Русия нито в Марихуания си бил на екскурзия, като имигрант или работещ, но даваш импотентно мнение кой как живее!!! Малко лицемерно от твоя страна, и още по-глупаво от наша ако ти повярваме! Още повече, че ни заливат постоянно с еврейско-марихуански филмови отпадъци за да ни "научат" как се живее отвъд голямото "гьол", ама дали е така ... кой ще ти каже...

Чети момче, чети, пък и гледай, тогава говори простотии по форумите като ленински активист! А хора много са ходили по тези страни, не е нужно лично да си ходил. Между другото, ти също не си ходил по тях, а даваш мнение по въпроса!!!

Не съм посещавал Марс, Луната и Сатурн. Но със сигурност знам - там няма живот. Ти може да подозираш каквото си искаш, аз не подозирам - сигурен съм. И за Катар и за Русия и за САЩ, сигурен съм и за Марс.

Ще ти кажа една голяма тайна. И в Америка и в Русия и Катар и В Саудитска Арабия даже в ОАЕ има много бедни и богати хора.

Грешка, окупираните мексикански територии са богати на петрол. Цялата земя от тексас до невада е мексиканска.

Нещата са много простри. На никой, повтарям на никой от запада не му пука за Украйна. Напротив ,никоя западна държава не иска да се захване с ''изхранването'' на 45 милиона бедни украинци . Тази ''чест'' ще бъде удостоена на Путин и Русия. Запада само изстисква позитиви от ситуацията. Ще налага санкции , същеременно ще остави с целия размирен раьон да се оправя Кремъл. По този начин ще загуби Русия и всички живеещи на територията на Украйна. Русия става дестабилизирана в дългосрочен план. Отваря се една рана която ще отслаби руския организъм. Запада ще бъде пасивен сеирджия, който само ще налива масло в огъня . Ще прилага тактиката на Квинт Фабий Максим. Вижте историята.

Интересен прочит на ситуацията! Поздравления, ще имаме предвид и тази гледна точка.

Пропуснал си най-важното - мотивите за гледната ти точка!

Поздравления за мнението! Писна ми от тролове и др. (обаче "раьон" се пише с "й")

Има два варианта на изход от кризата: 1. Мирен /федерализация/ - подкрепя се от Русия и негласно от Европа. 2. Военен /конфронтация/ - подкрепян от Киев и негласно от САЩ. Най-вероятно ще се мине през втория, за да се стигне до първия вариант. Ако пък не се стигне до него, Русия ще трябва все пак да влезе в Югоизтока, но аз не мисля че ще присъедини Новорусия, както Крим. За Путин е по-изгодно да съхрани Украйна като буфер засега. Ако ситуацията наложи, може да се стигне и до присъединяване, но по-вероятно е това да стане след време. Прави впечатление, че ходовете на Русия са добре обмислени, докато операцията на ЦРУ е пълен провал!

Чудесно, забрави да кажеш какво ти е мнението в 21 век да се прекрояват граници на автономни републики!

Е щом могат да бъдат нападани и разорявани суверени държави, какво им пречи на другите да прекрояват граници?

kumalissa73@

А на теб какво ти е мнението за тайните затвори и концлагери на америка през 21-ви век, като си почнал...?

Човека като начина мислене не е мръднал в развитието си от 6000 години. Та дали 21 и 22 век няма значение. Историята има склонност да се повтаря.

Румен

Искаш да кажеш, че в 21-и век има закрепостяване? Много удобна теза. Но ходът на историята разбива на пух и прах всички юридически аргументи, които не отчитат интересите на хората. А да мислиш, че 21-и век е връх на цивилизацията и оттук нататък нищо не бива да се променя, е меко казано смешно!

Уважаеми господине министър на отбраната, Аз съм един наивен и толерантен човечец. Вярвам в доброто и гледам да не правя зло другиму. Но на Вас определено не Ви вярвам! Смятам, че скоро ще намерите или създадете повод да нападнете поне една независима държава.Все пак дано не го направите. Ще си взема думите назад и ще се извиня пак тук, във форума.

Шило

Поводи му дават постоянно. А във военно отношение, Киев пада до дни. Това го знаят всички. А сега си отговорете на въпроса, защо все пак няма военни действия? Отговорът е елементарен. Русия не иска.

Че защо да нахлуват, като са си изпратили партизаните там!

янукович е изнесал в русия 34 мил.$$$ шаигу се изплашил от увеличаването на воиски на нато и казал че ще баде послишен.рублата продалжава да пада.само добри новини от изток.

Кой е луд да води война с Русия заради Украйна? Украйна неспасяемо се е разпаднала на части и не е възможно тя да бъде отново закърпена! За какво ни е на нас, европейците, да се пъхаме между шамарите на Обама и Путин? Ние трябва да излезем от този конфликт! Путин няма да напада Украйна, той само чака тя окончателно да се разпадне! Никой няма да пострада, ако Украйна се раздели на източна и на западна! Единствено ние ще загубим, ако продължаваме да се месим!

Ами разбира се, както никой няма да пострада ако България се раздели на Румелия, Тракия и Македония!

kumalissa73@

А имаме ли предпоставки за това, мазньо?

И да не се месиме, все ми се струва че ще платим мераците на САЩ по някакъв начин. Тези врътки "през екватора едва ли не " за снабдяване на Украйна с "неруски газ" Европа ще я плати солидарно.

Детройтчето лае и стене против Америка, но парадира , че живее в САЩ /друг е въпроса, колко е вярно/. Същият целува ръка на бащицата с къси крачета, но не живее в Русия а е предпочел Обонго. Такива са всички русофили - шизофреници, с раздвоение на личността. Що така бе , детройтче? Защо не си Запорожче?

Раздвоени са, но не от шизофрения. Дилемата е къде да проведат деветомайския парад.

Едва ли някой в цивилизования свят вече вярва на това, което говорят руснаците.

Въпроса е дали някой вярва на думите след всичко случило се в Крим, в по-далечното минало помним и Чернобил. " ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НЕ И НРАВА " Това за съжаление е Русия, защо ли не организари допитване в Чечня ?....

Чернобил се намира в Укр, ако ти е известно и там са работили не само етнически руснаци, а хора от всички народности и етноси от бившето СССР. Това, което излиза от безотговорно тъпи писаници като вашите, е че всички народности в бившето СССР са били безкрайно изостанали, в т.ч. укр, само русцаците не са! Простотия до шия!!!

Чернобил гръмна в СССР! Кой иска в момента да възстановява СССР? Да ти помогна с отговора - сеопаратистите в Източна Украйна. Вече и песни пеят на тази тема!

Руснаците се мислят за големи гео-политически играчи, а всъщност са обикновени лъжци.

ДЪРЖАВА В КОЯТО СЛЪНЦЕТО НЕ ЗАЛЯЗВА ТРЯБВА ДА Е ДОСТА ГОЛЯМА :)))..... ОБРАЗНО КАЗАНО КОГАТО ВЪВ ВЛАДИВОСТОК И НА КУРИЛИТЕ СИ ПИЯТ СУТРЕШНОТО КАФЕ , В МОСКВА ТЪКМО СА ОТВОРИЛИ НОЩНИТЕ БАРОВЕ :))

какво правят руските войници в Дегестан? та там живята само 3% руснаци защо тази държава е част от русия?? и защо русия тормози местното население в момента???

Дагестан е част от Русия от поне 200 години, така че ето ти отговора. А колкото до Дагестан, той е бил самостоятелна държава само през 12 век под името Ширван.

... ами то и България е била част от Османската империя 500 години, и не може това да е аргумент, че една империя веднъж заграбила земи и народи, това е завинаги...

А какво правят американските военни в България???? За разлика от България , Дагестан е територия в Руската Федерация с всички права и задължения. Не съм чувал България , а и много други като нас продажни страни да са станали 52 щат на Америка.

Естествено, че няма да навлязат. Не им трябва. И е твърде скъпо (виж сметката за Крим). Каквото им трябваше - взеха си го. Кризата в Украйна ще се реши до месец - два. Когато свършат паричките и гладния народ ги изрита. проблемът е кой ще дойде. Че са започнали да се избиват - отначало кандидатите за президент. И Кличко явно по тази причина се скри - щял да става кмет на Киев. Засега.

Руските драскачи тук отвращават всеки що годе русофил в България и го превръщат в русофоб-путинофоб. Добра работа вършат!

Гледайки всички анкети (тук и на всички други места в БГ), които са с резултат 80% за ръшаните, гледайки денонощните напани на двама драскачи с 20 имена, платени по 70 лв. от САЩ посолството си мисля за точно обратното. ВИЖ СИ ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ МИНУСИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НА ДЕНОНОЩНАТА ЗЛЪЧ И ЦИНИЗМИ КОИТО РЪСИШ И РАЗБЕРИ, ЧЕ ПОВТАРЯНЕТО НА ЕДНА ЛЪЖА МНОГОКРАТНО НЯМА ДА Е ПРЕВЪРНЕ В ИСТИНА !!!

.... както обикновено рашките лъжат... ще нападнат Украина и то скоро

А теб какво те засяга? върши си работата за страната, в която си роден, вместо да обясняваш кой бил лъжец и кой не!!!

Ами да засяга ме това, че рашките лъжат. Земята е моето рожденно място. И тук на Земята, както вероятно навсякъде по Вселената се води Битка между Доброто и Злото. Злото трябва да се разобличава. Непрекъснато.

Мечо ли? По-скоро Клечо!

съгласен! и е на път най-накрая някой да изклеца хамериканците ;)