Кадиров е готов да свидетелства за убийството на Немцов

Рамзан Кадиров e готов да даде показания по делото на убийството на Борис Немцов, а също да подаде оставка, ако му я приемат.

Обратно в новината

Коментари - Кадиров е готов да свидетелства за убийството на Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

привлича те..нали..?

Най мракобесната част в иперията на злото убиха Немцов надеждата на демокрацията в Русия. Убиха го физически но той ще остане да живее завинаги в сърцата на руснаците. Един ден неговото дело ще пребъде и демокрацията ще победи в империята на злото.

Не ги е срам убиха човека без да успее да направи деца за един футболен отбор поне

"ако държавата позволява да се молиш и да изучаваш Корана и да строиш джамии, значи трябва непременно да защищаваш тази държава, заключи Рамзан Кадиров." у нас е обратно - на турците им разрешават всичко, но те в лицето на ДПС не защитават държавата, а обичат Турция.

кадиров, кадиров, кадиров... на профи убийците не им мига окото. на диктаторите завладели раята в името на нещо в което те самите не верват също не им мига окото да гръмнат някого, още повече, че те само организират масовите кланета.

Кадиров е един от чеченските главорези на ПУТЛЕР

ти кажи какъв беше Бин-Ладен!? не беше ли човек на ЦРУ и САЩ - точно той беше терорист и убиец

Ама сенатор на Щатите не стана.

а какъв беше саудитецът Хатаб - командир в чечня? Той на кого беше главорез и кой го финансираше и въоръжаваше!?

Кремълската марионетка и палач на народа си, чеченеца Кадиров, имал какво да каже по убийството на Немцов и бил готов за оставка. Някой да е учуден ?!

Живели ли сте на Кавказ? Не сте-нали? Тогава да ви кажа. Хората на Кавказ живеят при феодалният строй. Там съда не важи. Съдят по шериата. Държавният строй е заменен с кланов. И Путин има късмета да заложи на правилният клан. Даде в ръцете на Кадирови и нефта на Грозни и сега не мисли за южният фланг на Русия. Вие можете да си пишете, каквото искате по въпроса. Но това, което направи Путин с Чечечения е най доброто за всички.

ВРЕМЕННО. КЛАНОВЕТЕ СЕ СМЕНЯТ. СЛЕДВАЩИЯТ МОЖЕ ДА РАЗПЛАЧЕ ПУТИН. И ЦЯЛА РУСИЯ.

Американците зад любимата си завеса, наречена демокрация, възродиха фашизма в Укройна ! Налапаха чернозема чрез Мисканто, газта чрез отрочето на Байдън и пр. и пр. Колко украинци ще умрат, въобще не ги интересува. Это кой е убиецът на Немцов. Този, който му даваше парите, но той нищо не свърши.Резултатът го видяхме.

Аз съм живял. И в Чечня съм бил. Путин не заложи на правилния клан, той просто изтреби всички други кланове. 250,000 чеченци - мъже, жени, старци и деца загинаха във войната с Русия. Да, Кадиров и неговото племе безчинстват в една Чеченя, в която няма закони, различни от желанието на Кадиров. Който е само заподозрян в съпротивата, го затварят в къщата заедно с цялото домочадие и ги палват с огнемет. Съседите също. Гадна варварска российска Орда

нищо такова няма там. Айде сега обясни тука защо над 90% от чеченците тогава гласуват именно за Путин? Защо малумник и лъжецо?

избити! Това ли е най хубавото на Кадиров?

Има два варианта май -най-вероятна е украинската връзка-било заради моделката .било заради войната,възможна е и чеченска връзка,но дори и Псаки не обвинява Путин,всички знаят ,че за чеченците врагът на моя приятел е мой враг и отмъщението е въпрос на чест,а не на поръчка

но дали чеченския бандит ще издаде Господаря си който е истинския подбудител??????

Ислямиста Кадиров - извърши ДЕРУСИФИКАЦИЯТА и ДЕХРИСТИЯНИЗАЦИЯТА на Кавказ, а кремълският пудел, върти опашчица пред него и го гледа право в очите, защото без него не може, затова федералният бюджет на мужикия издържа частната му армия и там федералните власти нямат никаква власт!!!

"Рамзан Кадиров e готов да даде показания по делото на убийството на Борис Немцов, а също да подаде оставка, ако му я приемат. ". същия, като рамазан гоцев.

Ще подаде оставка, само когато господарят му му я поиска. Този хубавец е любимото обрязано кутре на Пути.

Как така щял "да подаде оставка, ако му я приемат"? Излиза, че иска първо да му приемат оставката, и чак тогава да я подаде. Доколкото знам, първо подаваш, после приемат или отхвърлат. Кадирова му работа.

Имам гадното чувство, че се повтаря грешката на САЩ с Ал Кайда ....

За такива случаи един приятел казваше-шамаросваш веднага,замислиш ли се,няма да го направиш.

Кадиров е готов да признае за убийството на Немцов, по заповед на Путя.

Путин ако мисли за себе си трябва да отмени смъртното наказание.С деиствията си застраши целоста на държавата си-няма да му се размине само с пенсиониране.Путин е пътник.Предполагам,че тези които могат да го направят изчакват да мине шумотевицата около 9 май и тогава ще го свалят.Ако не стане значи руският народ е безнадежден и си заслужава всичкото което изживява.

И защо да го свалят? За да изживеят това, което ЦРУ им готви ли? Свършиха малоумниците.

Паисий

аз пък се хващам на бас, че путин ще изкара още един мандат - четвърти!.... А ти чакай да го свалят.

Рамазан Чеченчето :))))))))))))))))) Пълен къшмер!

молил да бъде освободен от поста президент..". Кого е молил? Как ще молиш,като знаеш какво те очаква. Ти си пешка,бушон,който трябва да изгърми при напечени ситуации.Путин те създаде и няма да те пусне докато не изгърмиш.

Корабът потъва ....

Няма нужда от коментар признанието-"За мюсюлманина ислямът е по-важен от всичко, даже и от законите".

Не се прави така.

Вземете и си го приберете този.....да не казвам къде, но е в съзвучие с вас!

Путин-президент Рамзан Кадиров-министър председател. Рогозин-министър на отбраната. Това е бъдещето на Модерна,Демократична и Азиатска Русия!!( с 600 км павирана магистрала)

Безсмислен цирк.Всеки знае кой е поръчителя.

И кой е той , защото аз съм от тези , които не знаят

почва с Пу. Кои ло е тоя убавец?

Ми Ноланд, нали тя каза, че САЩ са дали 5 милиарда за война в Украйна...

Я цитирай къде точно го е казала?

В тоя цирк, ти си главния смешник!ха..ха

Кръвожадния ибрикчия на Путин, готов да защитава закона - пфу!

навсякъде обичат игричкиии....?..а това е кофти.

отстaвкaтa нa Кaдиров,той е много ценен !

организатор на банди главорези за мокри поръчки!

Кaдиров е железен

По-скоро е дървен!