Русия спира вноса на месо от България

Русия въвежда временно ограничение на вноса на животинска продукция от България заради случаите на шап.

Обратно в новината

Коментари - Русия спира вноса на месо от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА, АМА ОТ КОЛКО НА КОЛКО ЩЕ СЕ НАМАЛИ "ИЗНОСА" ЗА РУСИЯ! ВЪОБЩЕ, КАКВО ИЗНАСЯМЕ ЗА ТАМ!!! ЧУДНО МИ Е!

кой дебил твърди че България изнася месо за Русия това просто не е вярно, не защото има някакви санкции просто не изнасяме за там

Браво на руско правителство, то на вас ще покаже как се демонтира памятник на Съветската армия!

УНИщОЖАВАТ СЕ МНОГО ЖИВОТНИ В Б-Я. ДО НЯКЬДЕ ПРЕДНАМЕРЕНО, ЗА ДА ВНАСЯМЕ МЕСО ОТ СТРАНИ ОТ ЕС. ДО КОГА ЛИ щЕ УНИщОЖАВАМЕ СОБСТВЕНАТА СИ ДЬРЖАВА??? КАКВО ЛИ ОщЕ НИ ПРЕДСТОИ ДА ПРЕЖИВЕЕМ С ТОВА УПРАВЛЕНИЕ??ДО ТУК ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК Е ЛОШО.

ПРОВЕРЕТЕ НА ГУГЪЛ!!!

в българия шап, грип, хепатит ( дали )нема.. ти провери на гугъл!!!!!!!

установено е че грипната епидемия е дошла от турция чрез един турски кравар който преминал в българско да си търси биволите край с. резово, но не намерил биволите а намерил кметицата и така грипа от него на кметицата от кметицата на мъжа и , от него на лубовницата, и така по цяла българия......възможно ли е според вас......не е ..както не е възможно и с шапа....преминало турско диво прасе през границата ( като чели прасето има регистрационни номера или лична карта ,че веднага установяват че е турско) и заразило нашето прасе от резово и така по ред от животно на животно чак по цяла българия....а бе вие хората хептен за мезета ли ги имате бе "умници"....

Аз го казах още преди 3 години, със забележката накрая: Кой лъже за социализъма? Някои продължават да лъжат за социализъма и искат да го изкарат по-лош от демокрацията без ДОИП при наличие на стаден електорат. Да припомним: При социализъма нямаше престъпност. При социализъма имаше парно. При социализъма нямаше голям глад. При социализъма нямаше крайна бедност. При социализъма не се работеше много. При социализъма се почиваше по много и почти безплатно в достатъчно добри курорти. При социализъма се живееше спокойно и сигурно. При социализъма един телефонен разговор беше 2 стотинки, независимо от продължителността му. При социализъма един билет за транспорта беше 6 стотинки. При социализъма имаше достъпно здравеопазване. При социализъма не се ровеше по кофите за боклук масово. При социализъма нямаше високо ниво на убийства. При социализъма нямаше високо ниво на самоубийства. При социализъма нямаше наркомани. При социализъма манговците и резаняците бяха поставени на местата си. При социализъма имаше ред и правила, които се спазваха. При социализъма можеше да си купиш апартамент. При социализъма имаше АЕЦ и евтин ток. При социализъма управляваше пак БКП, както и сега. Желювците ви излъгаха, че ще донесат нещо по-добро и вече почти 20 години вие им се връзвате. С тази тема не искам да направя така, че социализма да изглежда толкова добър, а да наблегна на това колко демокрацията без ДОИП е лоша и колко е необходимо ДОИП да се приеме възможно най-скоро. КАКВО НАПРАВИ ТИ ЗА ПРИЕМАНЕТО НА ДОИП?

При социализ(Ъ)ма застреляха касиера на ГУМ и отнесоха 39 000 лв.!

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА , КОЯТО НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!?!?!? ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ СЕРИОЗЕН ШАНС ЗА РЕАЛЕН УСПЕХ, Е ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С РУСИЯ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ 20 ГОДИНИ ТРОВИ ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ С РУСИЯ.

БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНИЯТ Е ЕДИНСТВЕНАТА , КОЯТО НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!?!?!? НИ СЕРИОЗЕН ШАНС ЗА РЕАЛЕН УСПЕХ, Е ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С РУСИЯ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ 20 ГОДИНИ ТРОВИ ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ С РУСИЯ.

Историята с шапа е поредната глупокт на този тъп министър.Идеята да се покаже на Европа,че браним шенгенското пространство е елементарна простотия и удря върху България.Епидемия от шап няма!

Русия-вековният враг на България!

Съгласен съм, а ние да спреме вноса на руснаци, че нашите русофилски боклуци ни стигат.

Всичко, което става в БГ и се изнася като информация е съмнително. Но тази ограда с Турция трябваше да си стои, а не сега едва да се слага отново, след дъжд качулка. Абе всичката ни работа е такава - все ние сме на загуба, все нашият народ е прецакания, то не бяха вируси по хора и животни, не бяха цени, не бяха СРС-та и какво ли още не. И кой ще си го отнесе, пак народът.

не лъжете хората.BG няма износ на месо от 20 години

Нима дивото прасе е носело "лична карта" та разбраха че е дошло от Турция. Стига други да са виновни. Вършете си работата както трябва и тогава няма да ни идват "на гости" чужди животни.

До "пууу":ти си нещастен,защото не мислиш!Шапът е от Турция,но понеже Турция е ядоасана заради вдигането на телена ограда,а в бъдеще - и други контролни мерки по границата,тя предприема "контрамерки".Те казват,че при тях няма шап!!И спирайки вноса от България ни наказват за смелостта да им спираме биволите.

Ти наясно ли си с шап, карантини и т.н.? Ако ЕС или светът набара Турция, че не е обявила случаи на шап - знаеш ли в какво чудо ще се видят? А помниш ли колко пъти през годините турците са ни предупреждавали, когато имат случаи на шап и др. болести? И какво ги бОли Турция, че ще вдигаме телена ограда? А ЗАЩО УНИЩОЖИХА ЖИВОТНИ В ИХТИМАН И ПЕРНИК? Заради близостта им с Турция?

Боклуци нещастни! Нали шапа идваше от Турция? А сега: "Възможно е и Турция да ограничи вноса на животни и животински продукти от България заради шапа сега... " Избиха животните на хората, прецакаха износа, ЩЯХА да пращат порби и в Германия дали има шап, ама - НЕ! И? Защо цялата работа ми намирисва като "Стара планина", в която имало соя, ама в Германия се оказа, че нямало...