Коментари - По ”Турски поток” ще потече газ през 2019 г. | Днес.dir.bg

По ”Турски поток” ще потече газ през 2019 г.

Газопроводът "Турски поток", който ще пренася 15,75 милиарда куб. м руски природен газ до Турция годишно, ще започне да функционира през 2019 г.

Обратно в новината

Коментари - По ”Турски поток” ще потече газ през 2019 г. | Днес.dir.bg

Коментари

"След като бъде завършен, тръбопроводът ще транспортира втечнен природен газ, еквивалентен на 370 танкера, посочва "Дейли сабах". " Е те това изречение , направо опропасти достоверността на цялата статия.

Мутрата да дава обяснения пред Върховен наказателен съд, защо извърши това нечувано предателство, несъизмеримо по размера на щетите от десетки милиарда евро за държавата, народа ни, за инвестиции, за пропуснати ползи за 50 г. напред, за предстоящо поскъпване на газа заради това, че лично спря Южен поток!?? И присъдите да са като от Народен съд, или като тоя в Македония днес срещу враговете на държавата.

а бе нещо много слабо е квиченето от дизентерийните соросопрасета, що такая?

В османската империя мирно и кротко сме живяли близо 500 години и така щяхме да си живеем ако не беше поробителната война от 1877/78 г. да се надяваме, това да си го спомнят сега и да закупуваме от братска Турция евтин руски газ за което ще плащаме с тесен г.... което много ни подхожда

Подхожда ви да хвалите путин и да плюете България! Няма да може путингазпром да сключва вече заробващи договори с България за тридесет години напред!Няма!

Така Турция ще бъде новият енергиен разпределител за Европа и за газ, и за ток. Турция като член на НАТО с най-многочислена армия положи началото на разпада му.Обяви се против световния хегемон САЩ, който искаше Турция да воюва с мюсюлмани, да харчи пари и да убиват войниците и.А после САЩ да взима петрола от Киркут без пари.

България губи от спирането на "Южен поток" инвестиции за 3 милиарда евро и приходите от транзита на 18 млрд. куб. м. газ годишно.

Май .. факта е че при Tурците и при Pуснаците българи е имало и имаше .Само че ще има ли българи след 50години Eвропейско щастие?

сте залагали сензори против американски подводници по дъното на морето.

за Севастополь и Новорусийск..

Нека кажем следното. САЩ е държава, която прогнозира своето развитие със 150 години напред. Турция е държава, която прогнозира бъдещето си с 50 години напред. А ние за съжаление, опасявам се, не можем да прогнозираме и с 4 години напред.

Всяка жаба да си знае гьола!

а ние да смучем американския и да се мислим за най-великите послушници на западните интереси. Ни Южен поток, Ни хънб ще видим ние с нашите управници - послушковци, които серат върху българските интереси.

ще видите, ни парите за самоварите.

Смучете си на Путин маясила и не се правете,че сте загрижени за България!

ччДейли сабахчч е турски оосциоз , който Ердоган пришпорва за свои нужди. Колко застрелян руски трол трябва да си, че да четеш такива псяания и да нападаш български политици , които с прьво казаха, че ТУРСКИ ПОТОК НЯМА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ НИКОГА! Турския чучур не касае ЕС по никакъв начин и никоя държава от Европа не е подписвала каквито и да е договри за трасе на европейския континент.

Къде ги сега Трайчо, Радан и др. подобни многознайковци, които се кълняха, че Турски поток е само блъф и по него газ никога няма да потече!? Търсим ги да им заврем тръбата на едно място, да мине оттам!

как къде - на клизма. Много се обичали.

Прав е бил Трайчо. И грам газ няма да мине от там. За Европа де. За вашите азиатски приятели турците може и да мине, товарищ, няма проблем.

Адски се учудвам какви глупости се пишат. Какво щяло да стане като пуснат Турски поток...някой от вас сравни ли нещо като капацитети.....турски поток ще покрие нуждите на турция само.... Ако спрат Украинската тръба какво ще правят с газа - ще го затварят в буркани ли???? ако искат да пуснат втора тръба през турция за европа, тогава БълХАРИЯ Е НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР ....Хора глупаци - има един тоол , казва се гугъл мап.....заобикалянето на бг към Европа ще направи всеки проект икономически необоснован .... и забележете, независимо къде пиянстват руснаците. Руски туристи в бг - най-лошото нещо !!!!!

Гугъл ми казва Гърция, Македония, Сърбия, Унгария, Австрия! И от там ние си го духаме с хъбчето на Боко тиквата!!!

Пламен Орешрски покрепен от Корнелия Нинова , Сергей Станишев и ДПС, един понеделник, ОБЯВИ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ СПИРА ЮЖЕН ПОТОК! СЕГА ЩЕ СЕ ВАЙКАМЕ И ТЮХКАМЕ, ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА НА БСП.

Това, че беше Орешарски е съвпадение във времето. Мислите ли, че ако тогава на власт беше Борисов или оня дърт крадец Симеон и те нямаше да цъфнат по ТВ-то редом с дъртия педал Маккеий мм ?

Никой предприемач не се интересува от къде идва газа-от Русия,Азербайджан или другаде--важното е да е евтина.Да се прави политика от това--"ЗА" или "ПРОТИВ" руски газ -не върви,защото пазара определя какво се търси.Вие може да се карате помежду си--важното е какво искат българските и европейски заводи-Аз и Вие сме никои--те определят търсенето.

И за Какво им е на Турция токова много Газ , те и сега не ползват изцяло капацитета на Син поток ! А Иран ще им предложи сделка която не могат да откажат ! Турски поток е обречен , добре ще се отървахме на време! Браво на Орешарски че спря проекта навреме !

путеф спря проекта, понеже беше ясно, че няма да го има. Те руснаците просто не могат да го направят, нито да доставят проектните количества.

Ти да видиш! Е нали този газопровод беше невъзможен бе господа евроатлантисти?????

Бъчварова: Борисов е премиерът, който спря три големи енергийни проекта с руско участие Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти с участието на Русия на газопровод, нефтопровод и ядрен проект, обяви пред БНР вицепремиерът в кабинета Борисов Румяна Бъчварова. И двете визити бяха категорична подкрепа на сегашното правителство и на премиера Бойко Борисов. Това беше разчетено в самия контакт по време на срещите, а и в това, че за толкова кратък период от време тези ключови личности дойдоха в България. Така коментира пред БНР Румяна Бъчварова, вицепремиер в кабинета "Борисов", скорошните визити на държавния секретар на САЩ Джон Кери и на външния министър на Великобритания Филип Хамънд у нас. Тя подчерта, че е участвала и в двете срещи. Според Бъчварова двете визити били отдавна подготвяни. Може би си спомняте, че с в началото на юни, когато бяхме в опозиция, с Борисов имахме срещи на високо ниво в Щатите. Тогава била високо оценена неговата откровеност. От сегашните визити видяхме как България е отново на картата на европейските и световни интереси, коментира вицепремиерът

Това е поредната статия срещу БСП, ДПС ,Корнелия Нинова, Румен Овчаров, Пламен Орешарски, които бяха на власт и закриха Южен Поток .

ОРЕШАРСКИ ГО ЗАМАРАЗИ, А тИКВУНА ГО СПРЯ. КАПИШ???

Коментарите по-долу за пореден път доказват, че няма по-просто създание от руския трол. ЕС, САЩ и Украйна ви го начукаха за пореден път, блядове. Северен поток 2 няма да има. Турски поток никога няма да си избие инвестициите, защото ще кара газ само на турците и до там. И още нищо не сте видели. Тръмп скоро ще е аут, и тогава музиката започва. Честито. :-)

звънни ми като стане :) 1 438 969 3171 XA XA XA

То е станало вече бе товарищ. И стига си се правил на "канадец", като си руска мишка от трол фермата в "Ленинград".

той и северен поток 1 се кълняха че няма да стане ,а той както казват германците на 100 % запълне и си работи и по двете тръби с разклонението Опал ,а сега завършват и северен поток 2, а от турски потоко никой няма да се откаже. А ти чакай газ от американски шисти който не съществува и не може да бъде произведен и доставен тук.Справка: САЩ са доставили при всичките си напъти 1 млрд.кб.м, за година срещу 168 млрд.куб.метра от Газпром.Чакай

За Северен поток 1 никой не е казвал, че няма да стане. Но след мизериите ви в Украйна, други пАтоци няма да има. Ама нищо, Крим ваш, нали.

По тази тръба изтекоха българските интереси и каквото беше останало от суверенитата на България.

Турски поток отдавна го има! Сега се слага втората тръба. Тя е само до азиатската част на Турция и е до първата траба. това е по дъното на Черно море! Другото! Всички българи знаят,че Пламен Орешарски заедно с БСП И ДПС спряха Южен Поток! Дори хлебарките на позитано 20 помнят,че тогава ГЕРБ беше опозиция! Така,че Корнелия Нинова и Румен Овчаров нека да отиват в затвора за държавна измяна , щом това го искат разни там ''газови'' капацитети:)))

Това старото е Син поток. Турски поток трябва да идва до европейската част на Турция.

Двете тръби са една до друга, трасето е същото. Това как някой турчин ще го ''кръсти'' , няма никакво значение. Засега не се строи нищо до Гърция!

Всъщност помним, че когато ГЕРБ беше в опозиция ревяха, че работата по Южен Поток продължавала, въпреки че от Брюксел казали, че не отговарял на "третият енергиен пакет"! И помним, че Орешарски спря само започването на нови работи по Южен Поток (под натиск от Вашингтон и Брюксел), а иначе работата по вече започнати дейности по този проект продължаваше. Работата по Южен Поток бе спряна напълно от служебното правителство, назначено от Плевнелиев, т.е. от ГЕРБ! Този проект остана замразен и след като ГЕРБ дойдоха пак на власт, и в крайна сметка руснаците го прекратиха!

Че временото спиране на Южен поток бе след като на посещение дойдоха 3 ма сенатори на САЩ! След това чакахме от ЕК д акажат за проекта, така де вече по времето на ГРОБ.

и 1000 минуса да лепнете : 1. турски поток няма да стане южен . 2. турците ще продават на руснаците плодове и зеленчуци а ние не . 3. турските курорти ще са пълни с руски туристи. 4. ще имат нова атомна централа а белене ще изгние в ръжда . 5 . турците ще имат ц-ч00 а ние не ... дали сме русофили и русофоби това не промения по горните неща ... ха ха ха

Ние не можем ДА ПРОИЗВЕДЕМ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ-НАШИЯ РОДЕН ПАЗАР, ТИ БЪЛНУВАШ ДА ПРОДАВАМЕ НА РУСИЯ?????Вие къде живеете?

в канада

Ние пък ще си направим газопровод от пвц тръби, фи 110, и дружно ще пърдим вътре, за да сме конкуренция на турски поток ! Яжте повече боб !

момче оправи ми денияT :)) бог да те пази и дава здраве и живот !

хахахаха :))))

1. Турски поток няма как да стане южен щото е с двойно по-малък капацитет. 2.Ние продаваме плодове и зеленчуци на Русия. 3.Нашите курорти са пълни сруски туристи, което изобщо не е предимство, а дори недостатък. 4.Ще имат АЕЦ, ама ще купуват от нея на 15,5 цента квтч, а от нас купуват на 4-5 цента. Белене и да изгние поне няма да носи загуби, че бая АЕЦ пуснаха кепенци по цял свят. 5.Турците ако ще и С-500 да имат все тая - само разходи, и то за неефективни системи. С-400 успяха да разпознаят едва 23 от 59-те ракети ударили летището в Сирия, та се наложи после първо 12 и после още 20 руски генерала да бъдат уволнени. Преди дни правиха учения с ракети които "поразили" точно целите и само няколко дни по-късно Александър Головко повтори няколко пъти, че трябвало да подобрят значително точността на ракетите...

Преди седмица имаше отчет на Газпром за хода на строителството на Турски поток. Руснаците отчетоха, че вече реално са построени около 330 км от 930 км, като незнайно защо в предишните разчети имаше едно спиране на работа за зимата за 2- 3 месеца. Сега за подобен прозорец не се споменава и други руски издания предполагат, че Турция по Турски поток може да получи газ още през лятото на 2018 с което таксички за 15млрд газ от старото трасе Украйна - България - Турция - ИЗЧЕЗВАТ и поставя в трудно положение поддръжката на старите тръбопроводи . . . . . Предполагам ще сме живи да видим кой какво говори . . . . . А про - по . . предполага се, че втората тръба от Турски поток може да руснаците да я "тръснат" край Варна . . . . . но предполагам ще има голямо "осиране" на честванията на 140 годишнината в присъствието на Путин . . . . . . дай боже да няма , ама като знам че сме по-големи католици и от Папата . . . .

Няма нито да "тръснат" втората тръба край Варна , нито пък е сигурно идването на Путин за честванията !

слагаш многоточие.....................

Не са ви виновни руснаците че си избирате продажни политици! Ххахаха след 2019г. спира АЕЦа и ще започне тука има тука нема!!! Същата работа ще е с газтъ! От енергиен център и производител станахме енергийни бедняци!

Нашите медии препечатват чужди статии без да се опитват да направят някакъв коментар , но да им кажа че тук не пише най-важното което засяга нас ...Това че през 2019г Русия има намерение да спре транзита през Украйна и да прехвърли този транзит през този "Турски поток " ,който можеше да е "Южен поток" и да минава през България ! Това означава ,че през 2019г Боко-предателската пачавра ,ще трябва да отиде на крака при Султана ,да се наведе за да му вкара тръбата в дебелия гъз !?????? Такава е била съдбата на нашето предателско племе ,такава ще бъде и в бъдеще докато съвсем изчезнем като народ !

Това са мокрите мечти на Путкин, обаче ако го направи, без приходите, които Газпром получава от ЕС руската кочина ще фалира за норматив. А ако си мисли, че Турски поток ще доставя газ за ЕС, дълбоко се лъже. Справка - Северен поток 2, който наскоро бе пратен в гробищата.

Мечтай, мурзилке, мечтай. :) Ще плащате транзитни такси на украинците во веки веков, амин.

Има измамници в нета които представят двустранната тръба между Русия и азиатска Турция наречена ''Турски чучур'', за някаква алтернатива на оня спрян от БСП/ДПС и Орешарски фалирал проект Южен Паток.

Май ще ни го начукат не само през Турция. Най-вероятно до нас газта ще идва от Румъния - от Турция, през Гърция, Македония, Сърбия и Румъния. Та така ще ни излезе най-евтино. Всяка ще от тези страни ще ни го начука до сливиците.

не на ''нас''.

И да ми фъкате минуси ми е все през чепа. Всички комшийски страни ни мразят по една или друга причина. А и руснаците и те, от както се надупихме по телевизията на щатските сенатори и спряхме ЮП. А вие които не ви касае това, значи не живеете тук в БГ - т.е вие сте тролове от външни страни - боклуци с една дума.

sonibvc@gmail.com

Той говори за хората дето живеят в България. За гастербайти като тебе дето мият кенефите в Германия, вече ви го начукват други!

ти не си българин и неживееш тук

Aз си държа на ПОТОКА ,.... от бежанци ! След като не искахме руски поток , то той отново ще е руски , но през Турция . И така , всички ''потоци'' за България , ще преминават през Турция , а парите ще остават в Турция . ХУБАВА РАБОТА , АМА БЪЛГАРСКА ! Какви управници си имаме , да им се не начудиш ? Искаме промяна , но си избираме все едни и същи !

Сега разбрахте ли защо соросовите предатели трябва да чукат камъни в Ловеч????

Ако беше Южен поток(български),щеше да ни интересува,но сегашната ситуация "кво ни пука...?"

Пукани защото ще плащаме такса пренос!

Кажи ми защо ? Дори се чудя как така Турция хем води преговир за ЕС хем работи с Русия, а на нас ни забраняват?

Коментари - По ”Турски поток” ще потече газ през 2019 г. | Днес.dir.bg

По ”Турски поток” ще потече газ през 2019 г.

Газопроводът "Турски поток", който ще пренася 15,75 милиарда куб. м руски природен газ до Турция годишно, ще започне да функционира през 2019 г.

Обратно в новината

Коментари - По ”Турски поток” ще потече газ през 2019 г. | Днес.dir.bg

Коментари

"След като бъде завършен, тръбопроводът ще транспортира втечнен природен газ, еквивалентен на 370 танкера, посочва "Дейли сабах". " Е те това изречение , направо опропасти достоверността на цялата статия.

Мутрата да дава обяснения пред Върховен наказателен съд, защо извърши това нечувано предателство, несъизмеримо по размера на щетите от десетки милиарда евро за държавата, народа ни, за инвестиции, за пропуснати ползи за 50 г. напред, за предстоящо поскъпване на газа заради това, че лично спря Южен поток!?? И присъдите да са като от Народен съд, или като тоя в Македония днес срещу враговете на държавата.

а бе нещо много слабо е квиченето от дизентерийните соросопрасета, що такая?

В османската империя мирно и кротко сме живяли близо 500 години и така щяхме да си живеем ако не беше поробителната война от 1877/78 г. да се надяваме, това да си го спомнят сега и да закупуваме от братска Турция евтин руски газ за което ще плащаме с тесен г.... което много ни подхожда

Подхожда ви да хвалите путин и да плюете България! Няма да може путингазпром да сключва вече заробващи договори с България за тридесет години напред!Няма!

Така Турция ще бъде новият енергиен разпределител за Европа и за газ, и за ток. Турция като член на НАТО с най-многочислена армия положи началото на разпада му.Обяви се против световния хегемон САЩ, който искаше Турция да воюва с мюсюлмани, да харчи пари и да убиват войниците и.А после САЩ да взима петрола от Киркут без пари.

България губи от спирането на "Южен поток" инвестиции за 3 милиарда евро и приходите от транзита на 18 млрд. куб. м. газ годишно.

Май .. факта е че при Tурците и при Pуснаците българи е имало и имаше .Само че ще има ли българи след 50години Eвропейско щастие?

сте залагали сензори против американски подводници по дъното на морето.

за Севастополь и Новорусийск..

Нека кажем следното. САЩ е държава, която прогнозира своето развитие със 150 години напред. Турция е държава, която прогнозира бъдещето си с 50 години напред. А ние за съжаление, опасявам се, не можем да прогнозираме и с 4 години напред.

Всяка жаба да си знае гьола!

а ние да смучем американския и да се мислим за най-великите послушници на западните интереси. Ни Южен поток, Ни хънб ще видим ние с нашите управници - послушковци, които серат върху българските интереси.

ще видите, ни парите за самоварите.

Смучете си на Путин маясила и не се правете,че сте загрижени за България!

ччДейли сабахчч е турски оосциоз , който Ердоган пришпорва за свои нужди. Колко застрелян руски трол трябва да си, че да четеш такива псяания и да нападаш български политици , които с прьво казаха, че ТУРСКИ ПОТОК НЯМА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ НИКОГА! Турския чучур не касае ЕС по никакъв начин и никоя държава от Европа не е подписвала каквито и да е договри за трасе на европейския континент.

Къде ги сега Трайчо, Радан и др. подобни многознайковци, които се кълняха, че Турски поток е само блъф и по него газ никога няма да потече!? Търсим ги да им заврем тръбата на едно място, да мине оттам!

как къде - на клизма. Много се обичали.

Прав е бил Трайчо. И грам газ няма да мине от там. За Европа де. За вашите азиатски приятели турците може и да мине, товарищ, няма проблем.

Адски се учудвам какви глупости се пишат. Какво щяло да стане като пуснат Турски поток...някой от вас сравни ли нещо като капацитети.....турски поток ще покрие нуждите на турция само.... Ако спрат Украинската тръба какво ще правят с газа - ще го затварят в буркани ли???? ако искат да пуснат втора тръба през турция за европа, тогава БълХАРИЯ Е НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР ....Хора глупаци - има един тоол , казва се гугъл мап.....заобикалянето на бг към Европа ще направи всеки проект икономически необоснован .... и забележете, независимо къде пиянстват руснаците. Руски туристи в бг - най-лошото нещо !!!!!

Гугъл ми казва Гърция, Македония, Сърбия, Унгария, Австрия! И от там ние си го духаме с хъбчето на Боко тиквата!!!

Пламен Орешрски покрепен от Корнелия Нинова , Сергей Станишев и ДПС, един понеделник, ОБЯВИ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ СПИРА ЮЖЕН ПОТОК! СЕГА ЩЕ СЕ ВАЙКАМЕ И ТЮХКАМЕ, ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА НА БСП.

Това, че беше Орешарски е съвпадение във времето. Мислите ли, че ако тогава на власт беше Борисов или оня дърт крадец Симеон и те нямаше да цъфнат по ТВ-то редом с дъртия педал Маккеий мм ?

Никой предприемач не се интересува от къде идва газа-от Русия,Азербайджан или другаде--важното е да е евтина.Да се прави политика от това--"ЗА" или "ПРОТИВ" руски газ -не върви,защото пазара определя какво се търси.Вие може да се карате помежду си--важното е какво искат българските и европейски заводи-Аз и Вие сме никои--те определят търсенето.

И за Какво им е на Турция токова много Газ , те и сега не ползват изцяло капацитета на Син поток ! А Иран ще им предложи сделка която не могат да откажат ! Турски поток е обречен , добре ще се отървахме на време! Браво на Орешарски че спря проекта навреме !

путеф спря проекта, понеже беше ясно, че няма да го има. Те руснаците просто не могат да го направят, нито да доставят проектните количества.

Ти да видиш! Е нали този газопровод беше невъзможен бе господа евроатлантисти?????

Бъчварова: Борисов е премиерът, който спря три големи енергийни проекта с руско участие Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти с участието на Русия на газопровод, нефтопровод и ядрен проект, обяви пред БНР вицепремиерът в кабинета Борисов Румяна Бъчварова. И двете визити бяха категорична подкрепа на сегашното правителство и на премиера Бойко Борисов. Това беше разчетено в самия контакт по време на срещите, а и в това, че за толкова кратък период от време тези ключови личности дойдоха в България. Така коментира пред БНР Румяна Бъчварова, вицепремиер в кабинета "Борисов", скорошните визити на държавния секретар на САЩ Джон Кери и на външния министър на Великобритания Филип Хамънд у нас. Тя подчерта, че е участвала и в двете срещи. Според Бъчварова двете визити били отдавна подготвяни. Може би си спомняте, че с в началото на юни, когато бяхме в опозиция, с Борисов имахме срещи на високо ниво в Щатите. Тогава била високо оценена неговата откровеност. От сегашните визити видяхме как България е отново на картата на европейските и световни интереси, коментира вицепремиерът

Това е поредната статия срещу БСП, ДПС ,Корнелия Нинова, Румен Овчаров, Пламен Орешарски, които бяха на власт и закриха Южен Поток .

ОРЕШАРСКИ ГО ЗАМАРАЗИ, А тИКВУНА ГО СПРЯ. КАПИШ???

Коментарите по-долу за пореден път доказват, че няма по-просто създание от руския трол. ЕС, САЩ и Украйна ви го начукаха за пореден път, блядове. Северен поток 2 няма да има. Турски поток никога няма да си избие инвестициите, защото ще кара газ само на турците и до там. И още нищо не сте видели. Тръмп скоро ще е аут, и тогава музиката започва. Честито. :-)

звънни ми като стане :) 1 438 969 3171 XA XA XA

То е станало вече бе товарищ. И стига си се правил на "канадец", като си руска мишка от трол фермата в "Ленинград".

той и северен поток 1 се кълняха че няма да стане ,а той както казват германците на 100 % запълне и си работи и по двете тръби с разклонението Опал ,а сега завършват и северен поток 2, а от турски потоко никой няма да се откаже. А ти чакай газ от американски шисти който не съществува и не може да бъде произведен и доставен тук.Справка: САЩ са доставили при всичките си напъти 1 млрд.кб.м, за година срещу 168 млрд.куб.метра от Газпром.Чакай

За Северен поток 1 никой не е казвал, че няма да стане. Но след мизериите ви в Украйна, други пАтоци няма да има. Ама нищо, Крим ваш, нали.

По тази тръба изтекоха българските интереси и каквото беше останало от суверенитата на България.

Турски поток отдавна го има! Сега се слага втората тръба. Тя е само до азиатската част на Турция и е до първата траба. това е по дъното на Черно море! Другото! Всички българи знаят,че Пламен Орешарски заедно с БСП И ДПС спряха Южен Поток! Дори хлебарките на позитано 20 помнят,че тогава ГЕРБ беше опозиция! Така,че Корнелия Нинова и Румен Овчаров нека да отиват в затвора за държавна измяна , щом това го искат разни там ''газови'' капацитети:)))

Това старото е Син поток. Турски поток трябва да идва до европейската част на Турция.

Двете тръби са една до друга, трасето е същото. Това как някой турчин ще го ''кръсти'' , няма никакво значение. Засега не се строи нищо до Гърция!

Всъщност помним, че когато ГЕРБ беше в опозиция ревяха, че работата по Южен Поток продължавала, въпреки че от Брюксел казали, че не отговарял на "третият енергиен пакет"! И помним, че Орешарски спря само започването на нови работи по Южен Поток (под натиск от Вашингтон и Брюксел), а иначе работата по вече започнати дейности по този проект продължаваше. Работата по Южен Поток бе спряна напълно от служебното правителство, назначено от Плевнелиев, т.е. от ГЕРБ! Този проект остана замразен и след като ГЕРБ дойдоха пак на власт, и в крайна сметка руснаците го прекратиха!

Че временото спиране на Южен поток бе след като на посещение дойдоха 3 ма сенатори на САЩ! След това чакахме от ЕК д акажат за проекта, така де вече по времето на ГРОБ.

и 1000 минуса да лепнете : 1. турски поток няма да стане южен . 2. турците ще продават на руснаците плодове и зеленчуци а ние не . 3. турските курорти ще са пълни с руски туристи. 4. ще имат нова атомна централа а белене ще изгние в ръжда . 5 . турците ще имат ц-ч00 а ние не ... дали сме русофили и русофоби това не промения по горните неща ... ха ха ха

Ние не можем ДА ПРОИЗВЕДЕМ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ-НАШИЯ РОДЕН ПАЗАР, ТИ БЪЛНУВАШ ДА ПРОДАВАМЕ НА РУСИЯ?????Вие къде живеете?

в канада

Ние пък ще си направим газопровод от пвц тръби, фи 110, и дружно ще пърдим вътре, за да сме конкуренция на турски поток ! Яжте повече боб !

момче оправи ми денияT :)) бог да те пази и дава здраве и живот !

хахахаха :))))

1. Турски поток няма как да стане южен щото е с двойно по-малък капацитет. 2.Ние продаваме плодове и зеленчуци на Русия. 3.Нашите курорти са пълни сруски туристи, което изобщо не е предимство, а дори недостатък. 4.Ще имат АЕЦ, ама ще купуват от нея на 15,5 цента квтч, а от нас купуват на 4-5 цента. Белене и да изгние поне няма да носи загуби, че бая АЕЦ пуснаха кепенци по цял свят. 5.Турците ако ще и С-500 да имат все тая - само разходи, и то за неефективни системи. С-400 успяха да разпознаят едва 23 от 59-те ракети ударили летището в Сирия, та се наложи после първо 12 и после още 20 руски генерала да бъдат уволнени. Преди дни правиха учения с ракети които "поразили" точно целите и само няколко дни по-късно Александър Головко повтори няколко пъти, че трябвало да подобрят значително точността на ракетите...

Преди седмица имаше отчет на Газпром за хода на строителството на Турски поток. Руснаците отчетоха, че вече реално са построени около 330 км от 930 км, като незнайно защо в предишните разчети имаше едно спиране на работа за зимата за 2- 3 месеца. Сега за подобен прозорец не се споменава и други руски издания предполагат, че Турция по Турски поток може да получи газ още през лятото на 2018 с което таксички за 15млрд газ от старото трасе Украйна - България - Турция - ИЗЧЕЗВАТ и поставя в трудно положение поддръжката на старите тръбопроводи . . . . . Предполагам ще сме живи да видим кой какво говори . . . . . А про - по . . предполага се, че втората тръба от Турски поток може да руснаците да я "тръснат" край Варна . . . . . но предполагам ще има голямо "осиране" на честванията на 140 годишнината в присъствието на Путин . . . . . . дай боже да няма , ама като знам че сме по-големи католици и от Папата . . . .

Няма нито да "тръснат" втората тръба край Варна , нито пък е сигурно идването на Путин за честванията !

слагаш многоточие.....................

Не са ви виновни руснаците че си избирате продажни политици! Ххахаха след 2019г. спира АЕЦа и ще започне тука има тука нема!!! Същата работа ще е с газтъ! От енергиен център и производител станахме енергийни бедняци!

Нашите медии препечатват чужди статии без да се опитват да направят някакъв коментар , но да им кажа че тук не пише най-важното което засяга нас ...Това че през 2019г Русия има намерение да спре транзита през Украйна и да прехвърли този транзит през този "Турски поток " ,който можеше да е "Южен поток" и да минава през България ! Това означава ,че през 2019г Боко-предателската пачавра ,ще трябва да отиде на крака при Султана ,да се наведе за да му вкара тръбата в дебелия гъз !?????? Такава е била съдбата на нашето предателско племе ,такава ще бъде и в бъдеще докато съвсем изчезнем като народ !

Това са мокрите мечти на Путкин, обаче ако го направи, без приходите, които Газпром получава от ЕС руската кочина ще фалира за норматив. А ако си мисли, че Турски поток ще доставя газ за ЕС, дълбоко се лъже. Справка - Северен поток 2, който наскоро бе пратен в гробищата.

Мечтай, мурзилке, мечтай. :) Ще плащате транзитни такси на украинците во веки веков, амин.

Има измамници в нета които представят двустранната тръба между Русия и азиатска Турция наречена ''Турски чучур'', за някаква алтернатива на оня спрян от БСП/ДПС и Орешарски фалирал проект Южен Паток.

Май ще ни го начукат не само през Турция. Най-вероятно до нас газта ще идва от Румъния - от Турция, през Гърция, Македония, Сърбия и Румъния. Та така ще ни излезе най-евтино. Всяка ще от тези страни ще ни го начука до сливиците.

не на ''нас''.

И да ми фъкате минуси ми е все през чепа. Всички комшийски страни ни мразят по една или друга причина. А и руснаците и те, от както се надупихме по телевизията на щатските сенатори и спряхме ЮП. А вие които не ви касае това, значи не живеете тук в БГ - т.е вие сте тролове от външни страни - боклуци с една дума.

sonibvc@gmail.com

Той говори за хората дето живеят в България. За гастербайти като тебе дето мият кенефите в Германия, вече ви го начукват други!

ти не си българин и неживееш тук

Aз си държа на ПОТОКА ,.... от бежанци ! След като не искахме руски поток , то той отново ще е руски , но през Турция . И така , всички ''потоци'' за България , ще преминават през Турция , а парите ще остават в Турция . ХУБАВА РАБОТА , АМА БЪЛГАРСКА ! Какви управници си имаме , да им се не начудиш ? Искаме промяна , но си избираме все едни и същи !

Сега разбрахте ли защо соросовите предатели трябва да чукат камъни в Ловеч????

Ако беше Южен поток(български),щеше да ни интересува,но сегашната ситуация "кво ни пука...?"

Пукани защото ще плащаме такса пренос!

Кажи ми защо ? Дори се чудя как така Турция хем води преговир за ЕС хем работи с Русия, а на нас ни забраняват?