Симеонов заподозря едновременен натиск от Русия и Турция

Вицепремиерът Валери Симеонов изрази подозрения, че последните изявления на турския президент и на руския патриарх за България са свързани.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов заподозря едновременен натиск от Русия и Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цървул

Един български вицепремиер, който страстно мрази Русия! При това става дума за български вицепремиер! Скандално! Конспирациите, които му се привиждат и си измисля сам не може да са на нормален човек. Русия била заплашвала с оръжие. Нова глупост! Когато през 2002 година американците излязоха от договора по ПРО, Путин ги предупреди, че Русия няма да изгражда такава система, защото и е много скъпа. Ще намери други начини обаче, по евтини с които да противодейства на това американско действие! Така ли беше? Какъв е този рев сега? Колко е честен и обективен Валери Симеонов? Николко! И това нищожество бил вицепремиер. Срамота!

ИМА ТОЧЕН ПОГЛЕД ВЪРХУ СЪБИТИЯТА?! ДА КАЖЕШ,ЧЕ ВОЛЕН ИМА,КАРАКАЧАНОВ ИМА,И ДВАМАТА СА ЖУРНАЛИСТИ/ИСТОРИЦИ,С КНИГИ И СТАТИИ,С ДОКТОРАНТУРИ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ,ДА ТИ ВЕРВАМЕ!СИМЕОНОВ Е ИНЖЕНЕРЧЕ С ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ,БЕЗ КАПКА ДЪРЖАВНИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ,КОЕТО ПОКАЗВА И НА ДУМИ!!!

Мълчанието е злато. Да би мирно стояло не би чудо видяло, а и ръка ходиш на националистката да целуваш, наблюдават ви отбл

Господинчо, ти можеш да си подозираш каквото си щеш. А на нас ще ни казваш нещата, за които си сигурен!!! В противен случай си поредният, който УМИШЛЕНО ни залива с помия,....и ние можем да се досетим защо...господинчо!

Дребно и злобно човече.

и какво като сме българи... както казваше баба ми от Беломорска Тракия, тукашните баби не ни даваха работа, демек за старобългарите...., а тракийците са умни, юристи, лекари, но както казва на един доктор майка му, нямаме късмет в българия, цвки дали аджаба знае историята или географията, страдалците, страдащите от 1923 до ден днешен, а той се разпорежда в бг с народа, и всеки го знае и говори , в парка и на улицата, умен е, но не е достатъчно само да си умен, а и да си човечен, ако не излез от политиката, политиката не е за всички, трябва да си човечен, а не нагъл, за Симеонов е ясно, той е пенсионер и е време да се оттегли от нея,политиката демек

Защо правителството не спомена нищо за болката на българите от турския геноцид в Тракия и насилственото обезлюдяване на тези български територии и последващия Ангорски договор ????

Всеки човек и всяка държавна власт избират, как и, колко да благодарят на тези, които са им дали свободата. На тези, които имат същата вяра и писменост и са се били срещу тези, които имат друга. Не беше нужно Партиарх Кирил да прави подобно изявление и без него фарса при изпълнението на НЕимперските интереси на държави, които сме приели за наши съюзници щеше да си е налице. Някои държави за първи път разбраха, че са участвали в нашето освобождение от петвековния турски гнет. Каквито и амбиции да е имала тогава имперска Русия, независимата и свободна Българска държава дължим на нейната намеса. Институционалното изграждане на новата държава България е положено от тези освободители. Ако са искали да сме им губерня то, защо ще изграждат държава?! Ако познавате историята ще знаете, че големите западни империи нямат съюзници малки държави, а имат колонии, които управляват безусловно. Да виждате някаква прилика? Валери Симеонов е поредния закупен псевдополитик, защото е по-лесно да купиш един управляващ, отколкото цял народ. Все едно дали някой ще благодари за свободата си, това е личен избор и говори сам за себе си, истината е исторически факт и остава такава, каквато е. Няма да се удивя, ако в някой грантаджийски учебник по история на нашите деца прочета, че Британския флот е певозил армията на Сюлейман паша, за да се включи в отблъскването на руските окупатори. Бъдете живи и здрави и най-вече истински и верни на себе си!

В това няма нищо чудно. Все пак турция съществува благодарение на русия. Ако не беше златото и оръжието, което ленин осигури на ататюрк, сега изобщо нямаше да съществува държава турция, а проливите щяха да са под контрола на запада и гърция, както и голяма част от мала азия. Това са фактите. Двете държави, въпреки многото войни помежду си, имат много общо помежду си и са си взаимно изгодни. Естествено е да се опитват да си поделят балканите. Единствено от балканските държави зависи обаче дали това ще стане. Ако продължаваме да се дъвчеме за глупости, сме обречени.

Идиот. Нямали да млъкнеш,защото излагяш и БГ с топотията си.

През 1990 г. американският външен секретар Бжежински описа развитието на Балканите след края на Студената война така: Турция и Румъния ще имат териториални претенции към България, Албания към Сърбия и Македония... Най-новата история показва, че това не е просто далновидност, а организация на тези събития. Единствената ни защита бе Русия. Всички хиени чакат сега да ни заръфат. Колко ни трябва? И кой ще ни защити? НАТО? Да се смееш ли или май да плачеш?

Симеонов обиди Русия. Ердоган го видя и се възползва. В политиката празно няма. Симеонов е виновен, че турците насъпват, защото е идиот на висок пост. Дали НАТО ще спре турците? Пентагона спря ли турците да нападнат Африн?

Евала ,Симеонов! Напълно съм съгласен с теб.Истините трябва да се казват и да отрезнят главите на една внушителна част от българския народ.

ТУКА СЕ КАЗВА БРАВО! А ЗА КАКВО ,АЗ ЛИЧНО НЕ РАЗБИРАМ?! ЗА ТОВА,ЧЕ ПОЛИТИК НЯМА МЯРКА НА ЕЗИКА СИ? НАЛИ ВОЛЕН ВИ БЕШЕ ВИНОВЕН НАВРЕМЕТО,ЗАЩОТО БИЛ РЯЗЪК?! СЕГА МНОГО ХАРЕСВАТЕ ТОЗИ СЕЛЯК!!!?

Казаното от Симеонов изглежда логично. Има и още един факт. Изселниците от България, които са против Ердоган, сега са преследвани от властите в Турция. Над сто години отношенията между Турция и България са отлични, независимо от обстоятелствата, но Путин няма интерес от това.

двете империи гледат лакомо към парчето земя България и винаги са искали да си го поделят. Шансът на България е членството в ЕС и НАТО.

И какъв е шансът точно? Турците да дойдат, а ЕС да изпрати сините каски за омиротворяване? Блажени са наивните!

какво.

до кога ще ни срами ?!?

електро-инженер от ВМЕИ "В.И.Ленин"-София и то по бай тошово време, когато дипломи не се раздаваха с килограми, а пък за МЕИ-то да не говорим. А ти кой си ???

Ами, убуу... Да ходи да бачка при Гинка, не да се упражнява в обществени науки.:) В тази сбъркана държава всеки се занимава не с това, за което е учил.

Благодарение на такива като Симеонов и Плевнелиев Русия вече е готова да ни изостави. Турция би могла да се възползва.

За цялото си съществуване, България е страдала единствено от политиците си!

нещо вярно, но защо! Защото няма политици в България, а селяци докопали се до хранилката на властта.

Ползвайки езика на Валерката, може да се каже, че той е бургаски циганин и крадец на винкели от бургаското пристанище. Трафикант и нахален лъжец, който бие бабите по границите. Представя се за голям умник, но е абсолютен тъпак ... и т.н. ...

Може да се предполага руско турска връзка или поне едно вдъхновение на турците от руското отношение към нас. Симеонов е много прав като го казва, но ато последствие от тази връзка дали е уместно и от полза за турците да показват вековна вражда към нас? Защото и ние хич няма да им останем длъжни, като в края на краищата взаимната изгода е за милиарди, които ще изгубим. ако вземат град Кърджали, който е пълен с българи, ще им затворим границата и ще заобикалят през Гърция докато са живи и не върнат обратно Кърджали. Самата провокация на Ердоган е просташка и такава реторика заслужава мълчание и напомняне, че санкциите няма да му от полза? Ердоган очевидно забравя подкрепата на българските власти по време на метежа срещу него и трябва да му се припомни. А ако се държи като руски глупак то определено ще му излезе през носа, защото руснаците ще го разорят.

Тоя екземпляр трябва да се озапти. Става много вреден за световния миротворец.

мрıсен расист.какво му е лоşото çе е казал братя и сестри.

Не се заигравайте с нашата освободителка Русия, ами подписвайте турската конвенция за джендърите и всички с гащичките в ръцете, ....като доидат турците, ще има ох мамо боли ма много отзади!

Рано или по късно, пак ще почукаме на руската порта! Няма ненаказано зло!

Чета и вече знам за кого ще гласувам на следващите избори. Този човек взе да ме изненадва с простите си и ясни послания, които се връзват с фактите и само с фактите.

Прости факти за прост човек!

и като се кланяш на ьДоганя, неминуемо се дупиш на Кирил-а

Ал

Симеонов изпълнява турска поръчка. Турция отдавна демонстрира апетити към южна България. От 140 години единствения гарант за стопиране на тези апетити и спазването на границите ни е Руската армия. Симеонов, като ни изкара неблагодарни и продажни и ни скара с Русия, познайте дали следващия път някой ще си мръдне пръста да ни защити...

Руснаците има за какво да са недоволни от нашите политици. Или не съм прав? Ние също има за какво да сме недоволни от нашите политици. Особено за надупването ни на Турция. Или аз пак не съм прав и вие сте доволни?

Добавете и налудните изказвания на фотографа!

Не го харесвам Симеонов, но всичко казано тук от него е вярно. И е прав, че от политическите лидери само той има смелостта да нарече нещата с истинските им имена и да защити националната ни чест. Донякъде и Радев с днешното си изказване също прави това, но разбира се той не може да си позволи по-остър език. А колкото до руската политическа класа, тя все повече ще изпада в международна изолация със своята безпардонност и наглост, а Русия като цяло ще продължава да понася негативи. Всъщност заливането на България с помия може да се окаже и полезно за отрезвяването ни и трайното ни откъсване от опасната руска орбита.

И аз виждам връзка между охраната на границата и един хотел, ама нейсе.....

от този безумно проЗд човечец

Навсякъде от детските анимации до шаолинските манастири се изказва един много важен морален принцип. Ако си направил добро без задни мисли не просиш благодарност и отплата после. В този ред на мисли... руснаците прекалено много си просят благодарността.

какво си просят бе кравар . Скоро ще се молиш да не ти сложат феса и ще имаш столица не софия а анкара ама иначе си много духовит. руснаците вече им дреме на оная работа за неблагодарна българия която 140 г. псува своите освободители . Има да си мечтаеш руски войник отново да отиде да умира за неблагодарници

Какво нищо трябва да е някой, който пише БЪЛГАРИЯ с малки букви !!!!!!!!!

Единствения политик който се държи мъжки и родолюбски последната една година.

евала Валерка! Ти се оказа голям пич! Продължавай така, хората ще те оценят!

Симионов да с е иб е в га за.

Голям заговор, голямо нещо се роди в главата на калайджията! В Русия може да са решили да отговорят на конфронтацията, която българското правителство отдавна води против нея. Тяхна си работа. Ама Ердоган чрез приятелят си Борисов отдавна прави тук каквото си поиска. Помощ от Русия не му е нужна. Борисов винаги е готов да ни продаде на Турция. И го прави! За какво му е на Ердоган да влиза в заговори, след като личният му ибрикчия му снася всичко на тепсия? Борисов провали АЕЦ Белене и по този начин осигури пазарна ниша на турските атомни централи, които се строят в момента. Борисов провали проектът Южен поток, сега той е Турски поток и ще купуваме руски газ от Турция. Борисов провали проектът Бургас-Александруполис, ама Турция започна да строи нефтопровод, по който каспийският нефт да достигне до Йонийско море.

На това Правителство дните са преброени. След европредседателството ще му бъде връчен приз за цялостно творчество. Сред най-отличилите се ще е Валери Симеонов.

Може и изненадващо по-скоро, особено ако се пръкне някой нов скандал или тръгнат да реанимират ИК. ЕС, а не ББ е същинския ни проблем. ГЕРБ е проект на Брюксел.

ха? ти не си наясно със тактиката на гущера? 3 мандата не ти стигнаха да разбереш? Когато бойко се дъни, всъщност не се дъни. Някой бушон се дъни, а батко ти е слънцето на небето! Ще се появи по жълта тениска след тенис или мачле, ще тропне по маасата гневно с ръка и ще заяви, че не може да търпи повече симеонов и ще му поиска оставката! Цякото народо-население от дебили ще изръкопляска на мъдрия и справедлив бойко. След това, самия бойко ще даде оставка, за да ориде на избори за 4-ти мандат. Колко пъти трябва да го гледаш този филм? Батко ти от 2005 насам когато беше кмент НИКОГА един пълен мандат не е завършил в НИЩО. нито главсек, нито кмет, нито премиер. Но ти се надявай! дебил!

В Руско-турската война донесла Освобождението на България от турско иго са загинали 80 финландски войника и над 200 ранени. Има подробна информация къде точно са загинали. Г-н Симеонов май не сте ходили казарма, но сега като политик трябва да знаете, че войниците само изпълняват заповеди, а политиците са тези които ги издават. Така че тези финландски войници са били тук по волята Александър I

аа, добре. Ама какво общо има г-н симеонов? от дете на всички нас ни е четено "ГЕРОИЧНОТО" и славно минало, и тези финландски, полскии кави ли не наемници са били тържествено четени на всяка една заря. Дълбоко вкоренена и промите в главите фалшификация на историята. А това е най малкото...

Ти лично ли ги преброи тези 80?И като виден Бг мутро-ДС-мародер сигурно си им свил и ботушите,asssss-hole?

Симеонов нанася невероятни щети на страната ни със своята платена антируска риторика не разбирам докога ще бъде това бойко смята ли най сетне да бъде български МП

хазарите са нашите единствени врагове ,с кипи или без . кога най-после ще го разберете !?