Пред лицето на терора в Русия

Атентатите във Волгоград са в пряка връзка с Олимпийските игри в Сочи, смятат руски експерти. Държавата обаче също има вина за растящата терористична заплаха в цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Пред лицето на терора в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста прочетох, та да попитам: Паметникът на цар освободител да не е на западен офицер?

Жалка статия. Да попитам само осуетеният терористичен атентат мисля в Дегестан и той ли е продукт на вътрешни борби? А Ракетите които изстреляха по нефтозавода в Кабарно-България какво беше? Това е ТЕРОРИЗЪМ, когато станат ясни източниците които го финансират ще стане ясен и поръчителя. Мисля отговора на Русия е предполагаем.

Русия устоя на татарите. Устоя на белите банди. Устоя на фашистките нашественици. Знес не може да устои на гамени по анцузи със зелени превръзки на стриганите си ислямистки кратуни. На видимо болни хора с нарушена психика, на главорези, насилвачи, садисти и всякаква ислмямистка паплач. Срам!

Те си се разхождат там от години. И редовно им пращат попълнения, защото оредяват... Там си се води партизанска война, но не се шуми около това.

Путин управлява недемократично - подиграха се с руската конституция, руснаците наричат управлението си медвепут, прави износ на мизерна политика - Сирия, България, всички страни. Впрегнаха руските тайни служби в сваляне на законни правителства и докарване на власт креатури като Станишев, Местан и Сидеров, толкова се увлякоха, че изпуснаха от поглед собствените си проблеми. Липсата на политическа почтеност ражда тероризъм - за съжаление плащат руските хора, плащат невинните.

Пич много си зле. Отвори си очите.

няма невинни те са доволни от режима си и си го заслужават, така както и ние

НЕ СЕ КОСЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ! ТЕ-РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ ЦЕНТРАЛИ - НАВРЕД ПО СВЕТА ИМАТ САМО ЕДИН ГОСПОДАР.ТОЙ ДИРИЖИРА КЪДЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ! ТАКА,ЧЕ ЦЕНТРАЛИТЕ HЕ ЩЕ СВЪРШАТ САМИ МРЪСНАТА РАБОТА! А НА ВСИЧКИ ВАС - Ч.Н.Г. 2014-та !

малко исторя', в 6зч г кубрат основава 'велика булгаря' на територята на кавказ. по касно дарявата е разбита от хазарите/50%/ евреи.един от синовете на кубрат-аспарух потегля на запад и основава дунавска булгаря.ббрат му котраг потегя насевероизток и основанаволжка булгаря,разбита при 5 опит от руснаците.покасно с декрет на др. ленин се казва татарстан.днес тези народи се борят за независимост.тези народи би ртябвало да са наши братя,но ние позорно малцим.ненавиждам тероризма и всякав вид насилие.бог едва ли сте ги подкрепи павел николов

в уикипедията на англ език 1и то е за вярване ! Тези волжки българи първо са покорили там други "местни",а след това са били "покорени " от МОНГОЛИ И СА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА . МОНГОЛИТЕ АГРЕСИВНО СА НАПАДАЛИ ДОСТА ЗЕМИ . АНАЛОГИЧНО И ОСМАНСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СА ЕКСПЛОАТИРАЛИ МНОГО ЗЕМИ И НАРОДИ ВКЛ ИРАК,ЛИБИЯ ,САУДИТСКА АРАБИЯ,БЪЛГАРИЯ И МНОГО ДРУГИ ,КАТО НАВСЯКЪДЕ СА ЕКСПЛОАТИРАЛИ ДО ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ С ТЕЖКИ ДАНЪЦИ,ДОКАТО САМИТЕ ТЕ НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ И НЕ СА БИЛИ РЕДОВНО ОБУЧЕНИ,ВЪРШЕЛИ СА ЗВЕРСТВА,НЕ СА СИ ВРЪЩАЛИ ДЪЛГОВЕТЕ,КЛАНЕТО,ГЕНОЦИД,ТЕЖКО ИКОНОМИЧЕСКО ИЗОСТАВАНЕ И ВИСОКА СМЪРТНОСТ ПРЕВИШАВАЩА ВИСОКАТА РАЖСДАЕМОСТ . РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА Е ОБЯВЕНА С ЦЕЛ ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ОСМАНСКО РОБСТВО,СЛЕД ЖЕСТОКОТО ПОТУШАВАНЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ОТ ОСМАНСКИТЕ ИСЛЯМСКИ ПОРОБИТЕЛИ. ЦЯЛ СВЯТ СЕ ОТВРАТИЛ ОТ ЖЕСТОКОСТТА НА ПОРОБИТЕЛИТЕ ,И МНЕНИЕТО СЕ СМЕНЯ ОТ ПОЗИТИВНО КЪМ ОСМНАСКАТА ИМПЕРИЯ КЪМ НЕГАТИВНО ВКЛ ОТ АНГЛИЯ ,И ТОВА ДАВА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ОСВОБОДИТЕЛНАТА ВОЙНА ,ОБЯВЕНА ОТ РУСИЯ НА ТУРЦИЯ,КАТО ПРЕДИ ТОВА САМАТА РУСИЯ Е ПОТЪРПЕВША ОТ ИСЛЯМСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И Е ДЕПОРТИРАЛА 600 000 ПРЕСТЪПНИЦИ МЮСЮЛМАНИ КЪМ ОСМАМНСКАТА ИМПЕРИЯ

Има няколко вида ЗАВИСИМОСТ И НЕЗАВИСИМОСТ ! ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА всеки ИНДИВИД В ОБЩЕСТВОТО има ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ -задължително образование до пълнолетие,след това труд и данъци за общите разходи на държавата,и осигуровки за майчинство,пенсия,здраве ,като правото на дете е след пълнолетие и внасяне на осигуровки поне 1-2 г за платено майчинство ,и т.н. ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЧОВЕШКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВА,А КОНСУМИРАТ ЧУЖДИТЕ ПРАВА ВСЪЩНОСТ ИЗВЪРШВАТ НЕО-ЕКСПОАТАЦИЯ /консумират,но не плащат данъци и одигуровки,не се интегрират равно в образованието и в труда /,нео-робство и се трупа до консумация на геноцид /консумират чужд труд,чужди ресурси за живот,с което отнемат живот/ ,но са ЗАВИСИМИ ОТ РАБОТЕЩИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ,КОИТО ВНАСЯТ ДАНЪЦИ ЗА ДЪРЖАВНИЯ БЮСЖЕТ .ЗА ДА СТАНАТ НЕЗАВИСИМИ и такива "паразитиращи" трябва и те да се интегрират равно в образованието ,и с равен тред и равни данъци . Има зависимост от секс,от алкохол ,хазарт...-болестни отклонения .ИМА ЗАВИСИМОСТ И ОТ ПЕТРОЛО-ПАРИ -ТОВА Е В ДЪРЖАВИ ,които са образували държавния бюджет от приходи от петрол ,но на много места е изчерпан почти и това намалява приходите им ,което означава ,че трябва и те като човешки индивиди да се образоват,да се трудят и да ВНАСЯТ ДАНЪЦИ ЗА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ за училища,болници,пътища,язовири ,електро-централи ,ред и сигурност . Едно време в Молдовия били свикнали само срещу износ на вино да получават всичко от другите държави при социализма ,и след прехода не могат да работят останалтие приоритетни сектори в икономиката,земеделието ,администрацията ,защото не са били всестранно образовани и квалифицирани изобщо .Благат НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО ,А СЕ ЗАРАБОТВАТ С КВАЛИФИЦИРАН ОБЩЕСТВЕНО-ПОЛЕЗЕН ТРУД .

Держите славянские народы! С Богом в наших сердцах и любви в наших душах! С новым годом!

СА ОСНОВАТЕЛИ НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА,ИЗТОЧНА ЕВРОПА И В РУСИЯ пише го в уикипедията на англ едик. ОСТАНАЛИТЕ ПЛЕМЕНА НЕ СА ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ НА ДЪРЖАВИТЕ ,И НЕ СЕ ОБРАЗОВАТ ЗА КВАЛИФИЦИРАН ТРУД,А КОНСУМИРАТ ЧУЖДИ РЕСУРСИ И ЕКСПЛОАТИРАТ ДРУГИТЕ,И ТРАЙНО ИЗОСТАВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ,ЗАРАДИ КОЕТО НЕ МОГАТ ДА ПОДДЪРЖАТ ЖИВОТ В СЪВРЕМЕННА ФОРМА,НИТО ДЪРЖАВА

Единствената държава в света, на която България може да разчита, е Русия.

тоест българските кгбсти могат винаги да разчитат на русия

българия трябва да разчита само на себе си! на вълкът му е дебел врата защото сам си върши работата. безплатни подаръци няма да получим от никиго.

Явно си мислиш, че това на "Историческия извод" не му е ясно...

Така е, мъ Русия пет пари не дава за България! 90% от россияните даже не знаят, че има такава държава!

И за какво да разчитаме - да ни изпрати още един Станишев? Точно заради този исторически извод се оказва, че за съжаление от путиновска Русия можем да очакваме само исторически неприятности.

На делба по братски или по равно?!

Широко разпространената корупция, съдебният произвол и потискането на свободите и правата на гражданите облагодетелстват екстремизма. Poznatia duh na komunizma.

Големите пaри нa тaйното световно правителство облaгодетелствaт екстремизмa

А в Испания като взривиха влак кой беше комуниста?

Руската армия е побеждавана през 1905 от японската армия

И тази война е спечелена от руснаците. Загубена е само една морска битка ... Японците са смазани в сухопътните сражения и предлагат мир. Приемат всички условия на руснаците, губят остров Сахалин и други територии. Чети повече история, имаш повърхностни познания.

явно се бъркаш с 30-те години, 1905 руснаците ядат бой навсякъде (не съм русофоб,дори напротив,но това са фактите)

След зимните игри в Сочи ще се сбъднат всичките кошмари!Тази 2014г е началото на края!Войната е въпрос на 3-4 месеца!

На мен пък една врачка ми каза че българия щяла да стане Швейцаря на балканите но това само ако управлява Орешарски ! :)))

Врачката да не е Дянков и БеБето?

България си написал с малка буква ,а Швейцария с малка . Ти какъв си по кръв ? Честита нова година на всички сънародници !

не долго ждать, и снова попрут поезда на войну... И снова штык будет колоть упирающуюся плоть, и снова пуля пробьет ненавистный мозг. Преведете на български.

Тъпизми не превеждаме! Тъпотиите са непреводими!

Просто преведи, ако можеш

скоро влака на войната,отново ще тръгне,.... И отново щиковете ще пробиват плътта на враговете,и отново крушум ще пръсне(пробие)мозъка на омразниците(ненавистниците)

не бива да се преекспонират показните кървави убииства ..преекспонирането е необходимо на истинските терористи продаващи след такива активни мероприятия античовешки оръжия за стотици милиарди живи долари...вече са предупредили своите агенти в пекин Москва Киев да понат бясна пропаганда и да дадат яки подкупи на подставени или вече подкупвани з а д а се внедри ударно новата вече почти готова отдавна поръчана техника първо в Сочи и другаде а после масово навсякъде..

ЖАЛКО ЗА ТАЛАНТЛИВИЯ РУСКИ НАРОД,КОЙТО ЗАГИВА И СЕ ИЗРАЖДА ЗАДУШЕН ОТ СМЪРТОНОСНАТА ПРЕГРЪДКА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ.

Чакай де, комунистите не са управляващи в Русия

каква велика русия сънувате, хора? русия има 1ч0 милиона население. през 2050-та ще има 100 милиона население, а през 2100 - 50 милиона. нито по технологии бият някои, нито по армия, нито по население. по-добре си изберете някоя друга страна да надувате - бразилия, мексико

Ами като си велик простак и тъпунгер какво друго да очакваш от такъв герберасто седерастки боклук! Той и прогнози прави и ясновидец се пише и предсказва бъдещето на Русия! И за технократ се пише, а не знае че до международната космическа стация и американците ходят с руските ракети, а пък е и армейски специалист пък не знае, че армията, която не е побеждавана от никой до сега е руската армия и като специалист по всички въпроси за него 140 милионната Русия не може да се сравнява с никоя страна и по население! Този герберунгелски специалист не знае, че съществува БРИКС, в който Русия е главният движещ фактор и че това е най-перспективната икономическа и финансова формация с огромено население и огромен потенциал!

аз пък вярвам в дядо мраз!!! нито съм седесар, нито пък герберист... заблуден лумпен такъв!

Прекалил си с алкохолните напитки брато.Нова година е а някой почнаха от сега да пишат глупости.

е да ама аз за разлика от комунистите и от руснаците алкохол не пия, брацхед!

Погледни картата и пак помисли.

Точно пък по технологиите беречеде никой не може да се мери с тях :)

Честита Нова Година от Чукотка ! Много здраве и късмет !

ЧНГ и дано взривят паметника на Альоша.

защо? всееки партиец да вземе по камяк и да си го носят на червения площад

Врагам России - ПИЗДЕЦ

Кровью умоются муслимы, не долго ждать - Кавказ снова будет поднят на русские штыки, с Кавказа недалеко до арабов, блядь, всех разметает русский ураган!

Отмъщение на руски спецчасти ще бъде още по-страшно. Гарантирам.

С новым Годом, Друзья! Поздравления за Българи! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ! НАШУ ВОЛЮ НЕ СЛОМИТЬ, НАША ЦЕЛЬ НЕСЛОМИМА! враг будет уничтожен!!!! Честита Нова година!

С Новым Годом. Я во все уверена,во все ваши слова.

Благодаря. Россия всех победит, сомнений нет.

Мы Победим! С Новым годом, друзья!!

Дано,желая го от сърце,скоро ще трябвате и на България.С Новъйм Годом!

wenci

За съжаление това е отглас от битката за Сирия. По думите на саудитски принц Путин е предупреден, че ще има серия атентати ако не се откаже от Сирия. Терористите отново е ясно кои са!!! /не са арабите-те са инструмент, ако ги има/

не знам какво пропаганда четеш но 90% от американците бяха против намеса в сирия, американците и американските воиници открито протестираха против намеса в полза на алкаида. в тукашните новини и репортажи открито се говори че сред бунтовниците има наемници фундаменталисти- терористи. второ- америка след септември 2001 се обедини като нация, засилиха се анти ислям настроенията. това претопяване което се получав в европа е невъзможно да се случи в америка в момента. америка би направила услуга на русия с подобни атентати, защото позицията на путин се заздравява се повече и повече като твърдата ръка на справедливостта и отмъщението. освен това руснаците ще затворят врати за емигранти от републиките и ще се спасят от орисията на европа.

Когато Ал Кайда удари САЩ, Американците веднага удариха базите на терористите Афганистан с крилати ракети ... ... ЗНАЧИ Е ЛОГИЧНО Руснаците да ударят с крилати ракети базите на Чеченските терористи в Саудитска Арабия, Дубай, Катар и Турция :)))))

wenci

Това може да е логично само за промит американски мозък. Русия така не прави, само америка - за да нападне се прави на жертва, за да получи обществена подкрепа.

Изглежда е сложно за тебе да проумееш, че зад атентатите не стоят чеченци още повече, че и извършителите не са чеченци! Зад атентатите стоят ония сили, които в Сирия действат чрез Ал Кайда и ислямските фундаменталисти и на които Русия попречи да се разправят със Сирия както с Египет, с Либия, с Ирак и т.н. Това са същите сили, които искаха да унищожат и Иран, но и там пак Русия им попречи! Сега те субсидират и насочват тероризма към Русия, но много скоро и те ще платят, така както платиха за милиардите, които преди наливаха пак в Ал Кайда и си го получиха!

Скъпи българи ,ние сме оазис.Хич да не ви " пука ". С ДКМС -напред.Младежкото на ополицията.

иречек честита новата 201ч година!!!предаи поздрави и на комсомолката меркел!!!как се уредихте всички бивши партиици и децата ви в европата и по света!!!но сте за саjaление че цял живот си имате господари!!!от дваисет години нови!!!ние сме свободни защото не сме имали и няма да имаме!!!нищо лично , това се отнася кам цялата структура на бившите партиици!!!слугата се мисли за свободен когато слугува на господарят си !!!честита новата 201ч година на всички по света и в булгария!!!здраве и отворени очи!!!

ТОва не е провокация, това си е прост отговор на вековната руска окупация на средно-азиатските мюсюлмански земи в Азия. те не възприемат Русия като облагородител, а като завоевател и окупатор и са прави! докато Русия се стреми да ги подчинява и ебава и използва всячески, те ще се стремят да се разграничат и освободят! Това за "ЧЛЕНОВЕ" на Руската Федерация и прочие е мит, в който никой тък не вярва! Всъщност на тяхна територия се водят непрекъснати боеве по повод техния национален въпрос! путин използва репресивни сталински и путинови мерки за потушаване на тези боеве без да информира международните медии. никой не може да ме убеди, че в 21 век политика на репресии, ксенофобия, насаждана пряко от РФ правителството и промивайки мозъците на не дотам политически и граждански дораслите руски лумпени чрез прокарване на абсурдни за 21 век закони, е правилната политика! това е от мен ! ЧНГ!

През вековете много завоеватели и агресори са се опитвали да разгромят или завладеят Русия! Никой не е успял да постави Русия на колене! Никой няма и да успее! Съдбата на всички завоеватели и агресори тевтонци, Наполеоновци Хитлеровци и всякакви подобни е пълен рагром! Никакви терористи насъсквани от ония, които не успяха да постигнат целите си в Сириа и Иран, няма да постигнат успех! Руския народ е велик защото може да преживее всичко за да пребъде Русия! Тежко и горко на всеки, който е вдигнал ръка срещу руския народ!

Леле какъв патос

Ти в Русия ли си? Защото аз съм тук, в русия и знам точно какво се случва, а не правя някакви хипотези и не защитавам изрично руските интереси, когато виждам с очите си и чета в пресата какво именно се случва, УМНИКО! апропо, избягвай да наричаш хората с имена - признак на ниска култура е - точно както в Русия! ЧНГ, съгражданино, не ми отговаряй!

Сентенцията на речта на другаря: Няма значение, че там в Русия условията на живот са като в Африка. Важното е, че Наполеон не е успял да победи, а другаря Путин ни води към светлото бъдеще на олигархията

Времето работи против САЩ - то води до усливането на Китай и възстановяване на Русия. А значи безкрайно дълго англосаксите няма да го губят. Те няма да отстъпят позициите си без бой. За съжаление кълбото от противоречия между силовите центрове в света няма да бъде разплетено по друг начин освен чрез изпитания способ война. Това е в основата на всички събития които наблюдаваме и ще наблюдаваме. Не се очертават добри дни ...

Ядреното оръжие изключва стария начин на война. Остава икономическата, а там Китай е слаб и много далеч още. Дори Южна Корея има повече извесни марки от Китай. За САЩ да не говорим, а на Русия това и е максимума. След 30 години газа им свършва

Прав си войната няма да е с ядрени оръжия, ще бъде приложен модела използван срещу Сирия. По този начин нападнатата страна ще бъде принудена сама да разрушава инфраструктура, икономика и т.н...

Ба си,как го сметна че след 30г. газът свършва:)))

Руснаците са животни. Мъжете там живеят по 61 години. Умират от алкохол, катастрофи или в сбиване, а жените им са готови и за български циганин да се оженят, само и само да избягат от там

ехееее,ама глупости велики.нима българки не се женят за цигани или българи за циганки?!а?! прочетете малко за русия и руснаците или ако имате възможност отидете в русия,разгледайте я,опознайте ги и тогава пак седнете и пишете.с новым годом,дорогой.

Достатъчно е да видиш фактите. В Северна Корея живеят по-дълго от руснаците

В Уганда живеят до средно 15 години и е демокрация :)

Ама ти знаеш ли кой спечели ВСВ ?

Кого питерувате ???

Не ви разбирах въпроса относно "Питерувате"

Едва ли знаете, че СССР дава 30 милиона убити ВСВ не заради Хитлер, а заради Сталин? Не знаете, защото пропагандата не ви е разрешила

50

50 милиона са жертвите през ВСВ,руснаци,немци,американци,англичани,французи........

В Русия хората се раждат победени. Там хората са били крепостни селяни до 1963 година. Не можете да си представите, нали? До тогава руснаците не са имали паспорти, а само лист, който са им го попълвали ако трябва да идат в съседното село. Звучи невероятно, но е факт. Тези хора са с робско мислене и не ценят човешкия живот. Затова и сега Русия е толкова изостанала

Русия винаги е била държава на ужаса и терора. Трябва да се отменят олимпийските игри в Сочи, за да се избегнат невинни жертви на руския тероризъм!

ще си позволя да пейстна коментар на Бай Димо от друг форум: Ненадминати майстори са руснаците в колективните победи. Стане ли въпрос за съпричастност и работа в екип са номер едно. Това от комунизма им е останало като наследство. Обаждали са се от цяла Русия хора, за да благодарят на почернената майка за геройството на сина й. Шапка им свалям. Единството ги прави непобедими, затова биха и Наполеон и Хитлер. И тази битка срещу проклетия тероризъм ще спечелят!" След казаното от него можем и трябва само да преклоним глава и да замълчим! С малко думи бай Димо е казал........ВСИЧКО! Благодаря бай Димо!

Се за тЕпане говорите, но вчера в Кьолн видях тепачите победители да свирят на акордеони "Севастополски валс", а изтепаните германци им подхвърлят в капите евра и центове и тепачите се кланят - данке, данке,...

Да, бай ти Димо е глям експерт по руската душевност. Ех тази савецка пропаганда. Здраво ви е омотала мозъченцата

боевик отказался. Между тем, в ходе переговоров Дмитрий Соколов взял на себя ответственность за организацию теракта в Волгограде, заявив об изготовлении им взрывного устройства, приведенного впоследствии в действие его женой. На данный момент поступила информация об окончании спецоперации, в ходе которой были ликвидированы все пять террористов, включая Соколова.

Както знаете"Москва,слезом не верит." Русия е велика държава и съм сигурна,че ще се справи с тази провокация.Както наскоро каза президента Путин,"...ние имаме възможностите да отговорим на всъко предизвикателство". С Новым Годом,дорогие болгарские друзья.

Ама терористите са руснаци приели исляма преди 1-2 г.Кви дегистанци и кавказци ви гонят.Тия терористи ходили на екскурзия в Кавказ и хоп -станали терористи.Тоя болшой театър на Путин е ясен че нещо ме се затварят вратите за каспииско-черноморсия район и нефт.Що пък да не избие 30 души от своите.Че и международно ще го управдаят за агресията в кавказ.

Фундаменталистите ислямисти у нас няма да дойдат от Кавказ. Те отдавна са си тук у нас - в Източните Родопи и не се знае кога точно ще се активизират, защото нашите специални служби се клатят едни други! Проблемът надхвърля Русия и България. Фундаменталистите са врагове на християнството , а не точно на православието! Целта им е реванш за кръстоносните походи и европейския колониализъм в Мала Азия и Африка. Те вярват, че Америка и Европа са отговорни за всичките им беди!

Може би атентатът в Бургас е знак за присъствието им. Може да се окаже, че той изобщо не е организиран от Хизбула, а от ислямисти - фундаменталисти!

Религията е опиум за народите. Попаднали под влиянието на разни попове, ходжи и различни други проповедници вярващите се превръщат в зомбита и започват да изпълняват тяхната воля.

Интерено е че за толкова години "Въоръжена Съпротива " парите на Чеченските терористи не свършиха ..... Явно някой им дава кинти от някъде ??????? :)))

Истинският патриотизъм и стремежът към свобода са вечни и не се нуждаят от никакви пари.

ПРАВ СИ - В САЩ ПОСТРОИХМЕ КОМУНИЗМА В СТИЛ БИГ БРАДЪД - ЗАТОВА СМЕ "СВОБОДНИ" :)))) НСА е способна да превърне всеки Ай-фон в мобилно шпионско устройство . Това ставао със знанието на Ейпъл които хардуерно заложили тези въможности по искане на НСА ... Обвиненията идват от Jacob Appelbaum - един от хората които имат достъп до документите на Едуард Сноуден .... По неговите думи проекта Dropout Jeep дават достъп на НСА до всеки Ай-фон по света :))))

Ами нещата се въртят .Както дядо Иван спонсорира турските кланета на Стара Загора и Априлското въстание организирано в Сърбия за да владее Балканите дядо ви Иван.Дето да се колят елитни коне по-добре е да колят прости агнета.За това съм писал много.....

Абе ти глей Руснаците да не ви спонсорират вас Гаджалите и Арабелите с някоя Синева, Воеводка , Тополка или Булавка .... Че бая петрол ще изпарят наведнъж :)))))

Напред Русия! Да живей православното славянско единство! ЧНГ и весели коледни празници на православните славяни!

За теб останалата част от човечеството не са ли хора, които празнуват Нова Година? Или ти бленуваш за свят, доминиран от чистата славянска раса? Толкова ви е тесногръдия хуманизъм, тъпи комунистически парчета!!!

Мисля, че в Кралство Саудитска Арабия е отменено празнуването на Нова Година. Това касае както поданниците, така и временно пребиваващите.

а китайците го празнуват по друго време израилтяните ще ти се изсмеят презрително, добре че са простаците като теб верни пеионери на проституирането, проституирането от такива с ограничена култура ни го набутват като глобализъм а едно време като интернациоализъм, пионерче разбрали?честна пионерска ли?

А ние мормоните кво да праим ???

А българите къде пропусна? Имаш ли си понятие, че в България няма и 5% славяни?

Смирете се и се поклонете пред жертвите на тероризма, този път в Русия. Не ви ли идва на ум, че утре и в наш град може да се случи същото. Тероризмът няма граници, терористите нямат разум и милост, а тези, които ги подкрепят са най-свирепите ислямистки групировки. Пазете християнска България и спрете калта и помията в безумните ви драсканици, особено когато става дума за жертви от тероризъм.

Надявам се, че апелът ти е насочен и към онези, които използват човешката трагедия, за да прокламират някакви панславистки, пан-православни, русофилски, анти-глобалистки, конспиративни и прочее политически дивотии? Или просто за да демонстрират собственото си национално "ибрикчийство"?

Отговарям ти, че нищо не си разбрал! Явно, нямаш представа какво е съвременният тероризъм, за разлика от мен. В случая (Волгоград) терористите насочват удара си срещу християните руснаци, утре този удар може да е срещу християните аржентинци, примерно, или португалци, или косториканци, дай Боже, да не са срещу българите - дано ме разбереш сега. Тук става дума за борба на радикалния ислямизъм срещу християнството, няма място за комунисти, фашисти или всякакви други политически лайна. Изходът е безмилостна война срещу ислямистките групировки, които тероризират света. И тук трябва обединение на всички християни по света, дори нека да се приеме като обединен кръстоносен поход срещу тежкия ислям - няма проблем, стига да сме заедно срещу ислямистите-терористи!!! Защото България не е изолирана, а и с тези т.нар. бежанци нещата излизат съвсем извън контрол. Ако запалят твоята черга, ще търсиш ли под вола теле, за разни -филски или -фобски настроения???

ДРУГАРИ ! ЗАД ВОЙНАТА КОЯТО СЕ ВОДИ СРЕЩУ РУСИЯ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100ГОД СТОЯТ РЕАКЦИОННИТЕ СИЛИ В АМЕРИКА И АНГЛИЯ.КОГАТО НА ВЛАСТ ДОЙДЕ ВЕЛИКИЯТ СТАЛИН И ОБЪРКА ТЕХНИТЕ ИГРИ В ЕВРОПА И ГЕРМАНИЯ БЯХА ДОКАРАНИ ФАШИСТИТЕ НА ВЛАСТ И СЛЕД ТОВА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ СССР.ПО СЪЩИЯТ НАЧИН СЕГА СЕ ИЗПОЛЗВА ИСЛЯМИЗМА СРЕЩУ РУСИЯ ЗАЩОТО ДРУГАРЯТ ПУТИН Е НА ПЪТ ОТНОВО ДА ОБЪРКА ПЛАНА НА ТЕЗИ СИЛИ....ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!

Световното правителство възнaмерявa дa свaли Путин, зa дa отслaби Русия, преди дa зaпочне плaнирaнaтa световнa войнa есентa нa 2014.

Световно правителство - това да не са Доктор Зло, Мини-Ми и техните сподвижници? Ако е така, Остин Пауърс ще ги разгемби!!

В светa се води тaйнa войнa срещу човечеството зa зaробвaнето му от aгресивнa извънземнa цивилизaция. Преди хилядолетия тя изпрaщa групa свои предстaвители дa се въплъщaвaт в земни телa - нaричaт се воини нa Сaтaнaтa и днес обрaзувaт тaйното световно правителство и ръководството на много междунaродни институции, кaто МВФ, ЕЦБ, ЕК и др. Ислямът е създаден от тях, от фaлшивия пророк и от Aнтихристa, зa които ни предупреждaвa Библията. Христос идвa нa Земятa, зa дa спaси хорaтa, зaтовa е нaречен Спaсител. Той е предводител нa божиите aнгели, чaст от които също се рaждaт нa планетата, зa дa ни защитават и дa ни помaгaт чрез изкуството и културaтa дa рaзвивaме морaлните си зaложби.

Поклон пред подвига на обикновенният човек-Маковкин, спрял с живота си камикадзето да не се взриви вътре в гарата! Това е велик човек от велик народ! А изроди и там, и тук колкото щеш! Някои дори дращят и в ДИР.

Той че е Човек с главно "Ч" - така е, но и че ти звучиш като от статия на "Работническо дело" от 1947 година съща е вярно. Харесваш ли другаря Сталин?

Брей, от кога си чел в. Работническо дело! Впечатлен съм! А във Втората световна война съветските войни са умирали в отбрана и в настъпление с възгласа :- За Сталину, за Родину! И са победили !

89-та бях на работна среща в бившия Ленинград,попитах един от колегите кое как може да се оправи.Отговорът беше Хитлер,Сталин Пиночет. Капиш....дали ти харесва или не върши работа.Здрава тояга и всеки да си знае мястото.Може да не е демократично но за нашите условия е правилно.

Русия не е станала най-голямата държава в света с мирно присъединяване на територии. Това е цената и сега си я плащат.

Ха-ха-ха! "Мирно присъединяване", ха-ха-ха! ((-:

На фона на Новогодишните и предстоящите в Русия Православни празници-искрени и дълбоки съболезнования към близките на загиналите!Бог да прости невинните!Господ да накаже изродите,причинили този терор и трагедия!Няма кауза,няма вяра,няма човешка причина,оправдаваща такъв модел на поведение!

И аз се присъединявам към съчувствието на всички нормални хора,които писаха тук! Когато човек има мъка,болест или друго лошо нещо,не му е до празници или до политиканстване.ГОРКИТЕ ПОСТРАДАЛИ,ГОРКИТЕ ИМ БЛИЗКИ.ДАНО ЗАЛОВЯТ ВИНОВНИТЕ И ДА ГИ ГРЪМНАТ НА МЯСТО!