Юлия Скрипал отказа помощ от Русия, Москва се съмнява

Юлия Скрипал, отровената с баща си - бившия шпионин Сергей Скрипал, заяви, че не иска да се възползва от предложените й услуги на руското посолство в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Скрипал отказа помощ от Русия, Москва се съмнява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На първо място, дано жената се възстанови! Тя е жертва на решения взети не от нея самата, а от баща й. В други сайтове писаха, че ОЗХВ потвърждава че Скрипал баща и дъщеря са отровени именно с новичок - разработено в Русия бойно вещество. Малко е вероятно другаде да се разработва точно същото вещество, но е възможно. Като цяло по света на този случай се даде твърде голяма важност, дано не доведе до по-сериозни конфликти!

Скотланд-Ярд сообщил о просьбе Юлии Скрипаль похоронить её в безымянной могиле в предместье Гуантанамо, а ещё она сказала, что во всём Путин виноват. И знаете, охотно верится!

Имаше един израз "Излагаш се като кифладжия". След всичко, което съчиниха английските тайни служби актуалния израз е "Излагаш се като Тереза Мей!" И цялото евроатлантическо стадо, което солидарно скочи в пропаста след овцата Тереза!

Ти чакай да проговори по телевизията- тогава да видим какво ще дробиш- или пак ще бъде манипулирано интервю. Много филми гледаш.

И аз се съмнявам.

То си е съмнително.

Добре де, защо не разкаже как е станало, как е обидена на Русия заради себе си и заради баща си, политическото убежище ли е най-важното, след като (ако изобщо) си се върнал от онзи свят ?

Лъжат, няма да бъде разрешен контакт на Скрипал и дъщеря му никога. Ще се случат непредвидени обстоятелства или ще настъпят усложнения в здравословното им състояние....Крие се информация, снимки ни публичност, мисията е военна и секретна. Не е излязло нищо добро от Великобритания, освен музиканти и артисти...

Да си отровил хора и после да кряскаш,че искаш да им помогнеш, е висша наглост! Това само наглите руснаци го могат!

И теб ли те отровиха?

Опитвате, ама няма да стане, лумпине!

ОЗХО имат резултати, но им трябва една седмица за да им напишат думичките. Така....всичко е една голяма лъжа при англетата

Дъртият Скрипал знае точно какво ще последва оттук нататък! Все пак е бил полковник от ГРУ! За пари е предал приятелите,колегите,родината а както се оказва и семейството си! Надявал се е че новите му господари са почтенни,но уви!!!

А 140 милиона руснаци за какво предадоха СССР? За потупване по рамото или за ДОЛАРИ?

Стига вече с този гнусен предател и тъпата му дъщеря! Той предал държавата си и приятелите си и колегите си, за доста пари! Сега само за тях се говори! Да си седят там в тъпото английско кралство и да си кретат! Всеки умен човек ще се замисли кой би се опитал да го убие, то е ясно като бял ден, или са англичаните или американците, че иначе как ще наложат санкции над Русия! Тия американци смятат, че светът се върти около тях, особено откакто говедото тръмп стана президент и си търсят конфронтация!

Много добре казано! И в кръга на шегата - тия руснаци за нищо не стават - уж военно химическо оръжие, подчертавам военно, а двама човека не можа да убие... Е.аси и армията...

След като в Лондон вече имат такива "железни" аргументи в своя полза, защо Тереза Мей още не е направила публично изявление? Не би трябвало да се притеснява от въпроси на журналисти.

Така е, на тия англичаните никой не трябва да им вярва! Лъжат като луди, ама защото Хамериканците им нареждат какво да кажат!

ОЗХО са готови с анализа кой е отровил двамата. Тази седмица ще го съобщят. Тази новина я има в друг сайт, тук - не.

че рушкото посолство се интересува от своите граждани, които безумията на джуджето от кремлин са прогонили от раша!

Юлия е притисната със заплахи, че може да й бият правилната инжекция, и шантаж, че лечението на баща й излязло неуспешно. Загова говори под диктат с дуло на пищова опряно в тила й. Каквото й кажат - това повтаря. Дари да направят видеозапис, то ще е продиктуван текст от екрана отсреща. Албионците са нагли изуити, слуги на Сиенедриона и играят подла игра. Цената на живота на тия хора за тях е нула, необходимите пешки да пожертване! Ще ги съсипят заради политиката си. Светът им се изплъзва и Вовата им пречи все повече в това. Но идиотите бъркат, че не Русия ще ги погребе, а че Китай ще ги разсипе.

Тоя филм део си го гледал е доста драматичен. Съветски ли е или е хубав? Иначе момичето си знае, как ще и "помогнат" руснаците и гледа да е по-далече от тях. Иначе щеше да си стои в Русия, където е много хубаво и мед тече от чешмите.

Ти и тоя под теб от 11:29 или нищо не разбирате, или ви плащат да гасите пожара, запален от жидовете в Албиона. Чак до ТСВ докараха положението. Чудят се как да излязат от батака, който отново замътиха. 11:29, книга съм написал, ама няма да я разбереш, не е за такива като теб.

Страхотен диванен анализ от велик панелен стратег. Може книга да издадеш някой ден.

Kalin

Е как няма а ажат че тя отказва.Нали ако я пуснат да говори трябва да я претрепат преди това или най малкото дрогират за да не говори истината.

Да откажеш още една доза новичок си е малко неучтиво!

Всеки нормално мислещ човек ще сподели съмненията на руското посолство в Лондон. Как така досега не разрешиха на поне един представител на това посолство да посети поне Юлия?! Абсолютно идиотско е да препредават думите и - нали можеше поне един видеоклип с нейно интервю да излъчат. Пускат по пързалката по един безумно тъп начин - явно толкова си могат. Ужасяващо е, че някакви пълни дебили считат и нас за такива и си позволяват да поставят сигурността на света на карта! Мей и подобните и трябва да бъдат изхвърлени с ритници от всяка властова позиция!

Кумчо Вълчо дали го пускат да "посещава" кошарите с нещастните овчици?

Някой доказа ли че първата доза е "Новичок"?

Толкова си "оригинален", та чак тъп ;) ... Кой ще и направи нещо публично, пред свидетели? Ако трябва - могат да говорят през стъклена преграда например. Работата е там, че британците ЛЪЖАТ - това момиче в момента е ОТВЛЕЧЕНО и нямаме никакви доказателства дори, че е била отровена с НЕЩО!

Долните мъгливи албионци са я затворили в казарма незаконно, като заложник заради оцеляването на баща й. Мръсниците действат брутално също както едно време тровиха Г. Марков и журналиста ВЛ. Костов уж с "български чадър", после Литвиненко, Березовски, и ред други "дисиденти" или бегълци агенти, станали неудобни или опитали се да излязат от двойната игра, в която са били въвлечени след вербовка. Това е положението. Само дебилите, непросветените и платените подлоги на "демократичния" запад, пили от сока "луда крава", като лудата Терезия, Джонси, цвилищия Дони и милиони други гниди си вярват едни на други и ни заливат с помия по СМИ. Нашите галфони от една седмица са разпоредили в българските телевизии да се повтарят папагалски западнАЛите тези - убеденост в "преполагаемите" доказателства - отрови, газ, парфюми и ред други миязми, нарочени за повод за война. Огъзиха истинския си сатанински лик, грозни нагли соросоидни задници, слуги на сатаната!

Скрипал бил предател, щото предал Русия, затова бил отровен! Ми тогава да се изтровят всичките 140 милиона, дето предадоха и продадоха за долари цял СССР!

Сашо, може ли да си толкова прост и да вярваш на телевизионните клишета за "предполагаемата" вина на руснаците?1 Ти имаш ли малко повече от необходимото пипе, за да проумееш подлостта на Запада? Я се напъни още малко в мислене, не в прозявки с грапа.

Аз говоря за друга вина, че руснаците предадаха СССР! Не ме бутай в другата бразда! Подлостта на Запада я знам, но знам и подлостта на Русия, руските бомби, а не западните са изтрепали 70-100 хиляди деца в Сирия, под предлог, че това били бъдещи брадати терористи! И не започвай да ми обясняваш, че руския Империализъм бил най-добрия и най-хуманния Империализъм в света!

Те запада са си малко двулични, но Кремъл си ги слага в малкият джоб. Любопитен съм за твоите мотиви да се наведеш на джуджето. Защо това ти харесва?

Говедата са над 250 млн. какви 140 млн. бълнуваш? А като туриш и жидовете и западните подлоги сметката излиза голама.

"наврени" в устата й "изявления", без никакво доказателство, че тя го е казала лично !

Фащай самольота за Лондон и бегай да я питаш лично!

Колко трябва да си луд,че да искаш помощ от тези които се опитаха да те убият???

Като си им в ръцете - говориш каквото ти кажат ... или мълчиш за винаги .

На Юлия Скрипал й се живее, затова отказва "помощта" на руското посолство.

Не те разбраха тези с минусите. Както се е излекувала, така и може много бързо да се разболее, ама фатално в базата, то този новичок, явно е със забавено действие от няколко седмици. Действието му зависи от какво говори заразения.

Най-вероятно, за съжаление, Юлка вече не е между живите. Англичаните са я убили, за да прикрият следите си. И баламосват обществеността с някакви фалшиви "съобщения" от нея.

Рядко безмозъчно писание. Значи първо обявиха, че е зле, после я излекуваха и накрая я убиха. Защо сравняваш всички със собствената си безмозъчност?

Юлия е доброволка! Тя доброволно напуснала болницата и доброволно се затворила във военна база, където доброволци доброволно я държат под ключ, и доброволно не я пускат да излезе, и доброволно не и дават да общува с когото си иска.

Късака може да се съмнява колкото си иска! кой го пита?

освен ,,белите каски,, има и ,,белите престилки,, с един и същи режисиор и сценарист...!!! но...??? още не сме видели дали са ,,живи,, и ,,щастливи,,...!!!

Айде стига с тоя предател бе! Отдавна трябваше да го утрепят, ама не го направиха, пък сега англичаните се опитаха да го убият за да имат основание за студена война! Предателите по принцип ги убиват, кой знае колко народ е заминал заради неговите предателства, пък сега да ги жалиме! Направо се чудя защо Русия изобщо е искала да й помага на тази юлия некоя си!

Сакън, недей така, да не те чуе Вовата, щото и той и бандата му предадоха и продадоха цял СССР!

Англичаните счупиха тъпомера! Омазаха се и станаха за смях и подигравки! Градацията е: Тъпи, по-тъпи, най-тъпи, английски секретни служби!!!

Хахаха, разсмя ме! Точно казано!

То беше ясно, че разпространеният запис от т.нар. братовчедка е бил фабрикуван от Отровителя. Пусин не се спира пред нищо, измисли и някакъв Леонид Ринк, за да заглуши В. С. Мирзаянов

хем ги тровят,хем искат да ги виждат.Хората не са луди

Те ушанките я тровят, и сега им е много чудно що така неще помощ от тях.

Как ще иска помощ от руското посолство, което навярно е съдействало на убийците й? Момата ще избяга възможно най-далече от кървавите ръце на путинките!

Има ли руснак, който иска да се върне в Русия ?Толкова безнадеждна тъпост дори на участник във форума е просто неокачествима.

Хубаво би било дир да пуснат тази новина още десетина пъти, може би Юлия ще размисли.

Ще ги държат далеч от публиката, а като позатихне историята ще ги очистят някъде под лозунга "нова самоличност някъде в САЩ"

Вероятно си руски иди от!

Пудел от МИ-6 съм и скачам според както Чичо Сам ми каже. Нападам независими държави коио не ми харесват, намирам незнайни химически оръжия, свалям законно избрани правителства.

Ако вече не са ги изчистили.

Юлия Скрипал ли го е казала или Скотланд Ярд?

А дали изобщо е жива??? щом не я показват .... едва ли.

И днес ли не иска помощ ?

Заради някакъв световен анонимник ингилизите спретнаха световна интрига! Отзовани бяха 150 дипломата! Същевременно ако е истина...службите им следят 2 седмици как руски агенти обикалят домът на Скрипал и ги оставят свободно да употребят БОВ едва ли не в сърцето на империята! За този гаф няма наказани служители на МИ 6!!! Доводите който излагат са толкова умазани че най логичното което ще се случи е ...Скрипал ще изчезнат завинаги уж под нова самоличност! А делото ще се засекрети да да имат Мей и останалите 50 години комфорт!

Не за анонимника, а заради руската арогантност. Не може да пращаш убийци в суверенна държава и да ти се размине. Само руските тъпаци едва ли ще го разберете, за това ви и мразят.

Може , можеееее - виж ... Ирак , Либия , Сирия , Украйна , Панама ...

неуспешно " помогна" този път русия следващият път ще е успешно затова Скрипал не ще " помощ"