Руски вертолет Ми-24 се е разбил в Сирия. Пилотите загинали

Вертолет Ми-24 на руските военновъздушни сили се е разбил поради неизправност в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Руски вертолет Ми-24 се е разбил в Сирия. Пилотите загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички, плюещи Русия и гаврещи се със загиналите пилоти, им пожелавам да се отровят с гъби ! След което ще помоля техен близък да ми съобщи чудната вест, та да пия една ракийка за здраве !

Гавренето е основно не с Русия, а с късокракия и самозабравил се диктатор, 'широка и благородна' душице.

Грухчо?Ти путлераски грухчо ли си? Виждаш ли колко много ви обичаме и милиеем за вас...?!грухчовци ненаяли се на чужда земя и ненапили се на чужда кръв

В Русия всичко е некачествено, от техниката до персонала. Така и с космическо-галактическите сили.

Руската авЯция е безаналогова.

Оркестъра за погребението - с грузовик , по сигурно е

Селяните пишешти тук със злоба не разбират,че ако не са руснаците ,чалмите ще дойдат скоро и при тях... Впрочем ако утре, руската армия отново марширува в София,селяните миризливи ще бъдат в първата редица с цветя!

Чалмите са в най голямата джамия в Москве

Ако не беха росняците с техните безаналогови въздушно-галактически сили, нямаше да го има тоя наплив на мюслита. Щяха да си се трепят там на местна почва до свършека на една от двете партии. Росняците им разрушиха къщите с масирани бомбардировки и те ти ги у нас всичкото арабеск.

а нещо за друзята русские от ислямска република иран да кажеш, и за бойните другари от шиитската ислямска партия хизбулла да споменеш? или те не са чалми, а православни славяни?

Ооо Кашане Любов Моя дай едно швепс-да те еба отзад.

Как какви обяснение ще даде на почернените семействата на загиналите.Ами ще станат герои на Русия поради тежко приземяване на таралясника.И ще получат 100 хил.рубли за две бутилки водка"Столичная".

Рашите все дрънкат оръжие и се хвалят все със милитаризма си.За това българските русофоби мразят до дъното на душата си кремълските империалисти,грубо месещи се в живота на народите от съседните страни и "зоните на интереси" и тези русофоби са ной-големите русофили щото съчувствуат и са съпричастни със вековните несгоди на руския народ.Поняли,бляди болгарские.

Путин жив ли е ?

Статията е просто една хранилка за следнте "безплатни интелектуалци": Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома,Пъстър Свят, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, dp, The Canadian, уилу, орс, umen49, Strikercho, Popocatepetl, Циник, едикойси, 111, ....и т.н.

бах мааму! и срещу всичко това само ти, шилото, гордият сенегалец, ръждивника и гения ИВАН ОТ МОСКВА! тежка е русолюбската участ! тежка като несподелената ви любов към магучая!

бе мой. Те никовете не правят хора. Всъщност вие сте малцинство и си го знаете. И сте платени :)

еее та това си е "цвета" на сайта бре. без тези миндили дир.БГ загива, няма да има кой да им дращи по 400-600 тъпи "коментара" по точните теми:)

със и без тях... рашките загиват, както се вижда от статията

Гнома защо излъга руския народ, че изтегля войските от Сирия? Какви обяснения ще даде на почернените семейства.

не ги е излъгал! от тия по изтеглени няма! груз 200 и домой. навсегда!

Поклон !

Ще полеем геройството им с много водка и хубави руски жени.

Ти вероятно си невменяем с такъв коментар.

По-лекичко с поклоните! Вероятно при поклон до земята ти е трудно да оцениш ситуацията, но да ти кажа - при поклон задните части остават много уязвими- отстрани се вижда добре!

Явно са били претоварени щом в режим на авторотация скоростта по вертикала е била критична. Очевидно не са возили боеприпаси, иначе щеше да има кратер без трупове. Явно нещо награбено са прекарвали?

Две радостни вдовици и една която съжалява за каръка.

Да умрат на 31.12. Добре че един е жив жалко за момчетата.Но когато участваш във война има жертви.Военна техника как ще пада сама?Те трябва да го стрелят и да не пада.не звучи добре хич.

Не ги обича техниката руснаците.Не ги обича и военната техника.И Курск потъна....,а нали Путин каза,че са се изтеглили от Сирия?

Който с хеликоптер посяга, от руска таратайка мре. Хубава българска поговорка. Дано се набие в главите на руските окупатори.

Днес е един хубав ден за сирийския народ.

Нали алкашките се изтеглиха от Сирия.Как така паднал вертолет?

Русофилите са се покрили, да не са на панахида.

Тук са, чети надолу, ама много им е паднал гарда. Много лоши новини за руските подлоги през новата година.

Все така да им върви.

не са се покрили , а са в САЩ помагат на американците да гасят пожарите и да вадят туповете.

А руските трупове на сирийските кучета ли ги оставихте?

добре, че ДИР пуска антируски новини, че така изтрещелите има за какво да си дращят във форума, а ние да четем "тъпизми".

Добра новина, един спасен, сигурно ще остане инвалид, но ще е жив. Можеше и тримата да са загинали. По - добре двама мъртви отколкото трима.

Колкото повече мъртви агресори, толкова по-добре.

Путлер , защо бави и не направи грандиозен парад в чест на победата ? Да покани и сатрапа Асад ......

като четеш коментарите ти идват две мисли наум: 1. някои "хора" са изтрещяли от омраза. 2. и си мислят че американските машини (самолети, кораби и т.н.) не падат и не катастрофират. Да цитирам ли катастрофите с F-16 или с амер.военни кораби, дето се сблъскат в цивилни съдове?

и тогоанския овцевоз.

Руската заплаха ражда омраза, прав си.

да не е останал от самольотоносача"Адмирал Кузя",че да се върне поживо,поздраво до базата си във Северно море.

Нали подвиха опашка и ватенките се изтаглиха ???? Русите цигани , денонощно лъжат, и има още пушечно месо да събират !!!! Путин ,няма ли да прескочи до Сирия да държи реч, подлото джудже

Миризливите ботуши пак са прекалили с одеколона.

Айде! Довечера всички на купон в посолството на СА! Ще има гол кючек с колеги от "умерената" "сирийска" "опозиция".

това не е новина! това си е рутина! добре поне че кузнецов не потъна, а се добра до россия та да си то нарежат на металолом!

Тов. Путин нареди да не се реже, понеже няма друг.

абе и супер кораба на говедата "Зумволт" го дърпаха с канапче от панамския канал, че сам не можеше да се движи горкия.

Зумволт с руска барака ли сравняваш бе, руска мършо.

па добре че останаха пероните по гарите да при'ютяват бездомните бивши милционери

Няма страшно, тов. Путин ще нареди да отремонтират няколко от самолетната морга.

Дир-а кърти с некомпетентност. Това на снимката е прототип на Ми-24 от времето когато са го разработвали. Бойните хеликоптери изглеждат съвсем различно.

има ли значение, щом е паднал като круша.

Руснаците ползват много стара техника очевидно...А иначе на всеки може да се случи, ако ще и F-ка да е. Поклон пред паметта на войниците.

ПУТИН ДА СМЕНИ ВСИЧКИ РУСКИ БАРАКИ СЪС СЪВРЕМЕННИ ЗАПАДНИ САМОЛЕТИ И ХЕЛИКОПТЕРИ.

за да намалява руското население, наште американските никога не падат затова страната ни вече е 330 милиона.

В страната ви отдавна няма американци, а новите са предимно мексиканци. По принцип сте само дойни крави и телета за угояване.

Хеликоптер на военновъздушните сили на САЩ се разби в морето над Япония. Американски военен хеликоптер се разби в Източна Англия. Военен хеликоптер на американските военновъздушни сили се разби в Южна Корея близо до границата с КНДР. Хеликоптер "Блек хоук" на американските военновъздушни сили с девет души на борда се е разбил в югоизточните части на Афганистан. Американски хеликоптер Блек хоук се разби близо до южните брегове на Йемен, пише Middle East Monitor. Изтребител от пето поколение F-22 Raptor се е разбил в щата Флорида, предадоха информационните агенции с позоваване на американските военновъздушни сили. Американски изтребител Ф-18 се разби в близост до военна база в Англия и пилотът му е загинал, съобщи посолството на САЩ в Лондон, цитиран от АП. Американски изтребител F-18 се разби при опит да кацне на самолетоносача Карл Винсън, пилотът катапултира. А в Тиндейл се разби изтребител F-22 Raptor. Изтребител пето поколение F- 22 Raptor се разбил границата на Йордания.

Случва се и на американците,но техните въртолети са със много хиляди в повече и налетяват стотици хиляди летателни часове!Така,че братушките са пак от осраната страна!

това е новият начин на обявеното изтегляне на руските части от сирия!

щото краварските не летят

абе що все руски вертолети падат бе))):

Който не лети, той никога не пада. Който не работи, той никога не прави грешки: "Хеликоптер на военновъздушните сили на САЩ се разби в морето над Япония. Американски военен хеликоптер се разби в Източна Англия. Военен хеликоптер на американските военновъздушни сили се разби в Южна Корея близо до границата с КНДР. Хеликоптер "Блек хоук" на американските военновъздушни сили с девет души на борда се е разбил в югоизточните части на Афганистан. Американски хеликоптер Блек хоук се разби близо до южните брегове на Йемен, пише миддле еаст монитор. Изтребител от пето поколение ф-22 раптор се е разбил в щата Флорида, предадоха информационните агенции с позоваване на американските военновъздушни сили. Американски изтребител Ф-18 се разби в близост до военна база в Англия и пилотът му е загинал, съобщи посолството на САЩ в Лондон, цитиран от АП. Американски изтребител ф-18 се разби при опит да кацне на самолетоносача Карл Винсън, пилотът катапултира. А в Тиндейл се разби изтребител ф-22 раптор. Изтребител пето поколение ф- 22 раптор се разбил границата на Йордания...."

Руснаците ползват до кайност явно стара техника, модели от началото на 70-те години, като Ми-24, Су-24 и подобни.

Твърдо кацане има когато има отказ на двигателя, пилотите са опитали да кацната чрез продължаващата авторотация на винта, но в повечето случай това не се получава и се разбиват. Такива неща са възможно по-често при аутожирите които са хибрид между самолет и хеликоптер. Руснаците приеха риска си да дадът жертви в бробата си срещу ИД и от тероризъм на тяхна територия и залужават уважение за това. Поклон пред паметта на загиналите.

станало на 31 а ни се поднася днес понеже досега соросите губеха във всяко отношение,даже не ги признаха и за пол от 3и вид

а рашките само двама загубиха...

тъпо се родих и тъпо ще си остана,нали тролчето созе,доказваш за нти път вселенската си тъпота

само за протокола- Чайковски нали го знаеш? Оня с Лебедовото езеро. От третия вид е и е чист руснак

Незнам какъв е бил Чайковски освен композитор, сигурно защото не е организирал и участвал в гейзер-паради..Сравнението е доста примитивно!

Нямало е външно огнево въздействие,а вътрешно такова.

в големи количества твърд алкохол и приземяването е твърдо.