Русия потвърди изпращането на ПВО системи С-300 в Сирия

Руското министерство на отбраната потвърди изпращането на ПВО системи С-300 в руската военноморска база в Тартус в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Русия потвърди изпращането на ПВО системи С-300 в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неочаквано решение се появи на хоризонта. Не се виждаше края на войната между ИДИЛ и запада като цяло. Сега янките и съюзниците са принудени да напуснат Сирия и да излезат от войната срещу ИДИЛ. Контролът на ситуацията в Сирия и отговорността за борбата срещу ИДИЛ и останалите терористични организации пада върху руснаците. ИДИЛ тероризираха населението на Франция, Белгия и Германия в резултат на участието на тези страни в коалицията срещу ИДИЛ.

Какъв контрол? На руснаците?!!!! 9/10 от границата е отворена и 75% от територията се контролира от опозицията. Останат ли там ще бъдат избити безславно, по-позорно от Афганистанското бягство.

Америкщанските ястреби, неуверени в победата на Клеинтън, заплашиха Русия с ядрена война. Един неадекватен идиот от Пентагона заплаши, че Русия ще изкарва убитите си войници от Сирия в чуваели. Ултиматумът на \путин бе мигновен : 1. Заплащане на Русия на загубите от икономическите санкции и контрибуциите за направените такива от руска страна/контрасанкциите/ 2. Рязко съкращаване на американското военно присъствие в Източна Европа Докато Хрушчов биеше масдата на ОО Нс обувката си, Путин бие по говедарските чутури американските дебили..

Бавно но сигурно Сирия се превръща във втори Афганистан. Особено за руснаците.

няма да се научат!

Русия е стъпила здраво в Сирия и няма мърдане. Янките там не смеят да припарят. Освен да снабдяват с оръжие главорезите и да раздуват врели некипели по медиите за друго не смеят. Талибаните им наритаха яко задниците в Афганистан и в момента бягат панически от там. Тия лакоми и лицемерни дебили една война не са спечелили, но стотици са започнали.

Янките война не са загубили. Ако не си чул за войната за независимостта им срещу Великобритания, то поне си чул за Първата и Втората Св. война, в които са победители!

Стъпили са, а краят на операцията не се вижда и то при положение че не споделят амбициите на Асад да му върнат цялата територия.

Руснаците пак прецакаха САЩ които бяха решили да ликвидират Асад с крилати ракети , ама ядец , с300 е точно за борба с крилати ракети.ЦРУ то пак се издъни.

дори С300 да бяха перфектни (каквито далеч не са) пак не могат да спрат масирана атака. Само 1 подводница клас Охайо носи 154 КР, 1 разрушителтип Арли Бърк -56.

Във Вторник , на брифинг във Вашингтон, на въпрос на журналист,представлява ли С300 опасност за американските военни в Сирия, представителят на Белия дом Джон Ернест е отговорил лаконично : "зависи за какво ще я използват руснаците". Вероятно представителят на Белия дом е имал предвид вариант при който руснаците ще използват системата като експонат.

Повярвай, ако САЩ решат наистина да бомбардират Асад, нито С300, нито С400 ще са достатъчни за да го спасят.

Аз

Повярвай, ако САЩ наистина решат да бомбардират Асад, от една седмица вече няма да съществуват.

Защо в последно време чуя ли или прочета името Русия, винаги се пише за война, ядрени ракети, танкове, ракети, самолети, някой ги помпи яко тия руснаци за война с целия свят! ...Предполагам Путин!

Ннаблюдавам този форум от няколко месеца и с радост констатирам, че т.нар. "русофили", които се изчекват да пишат тук денем и нощем са всъщност около 6-7 човека , които се подвизават с 10-тина никнейма:) Най-активните, най-агресивните и в същото време най-неуравновесените психически са около 4 човека, а именно: Рандал Цвинге, Детройта, димби, АК-47! Има и един-двама дето се правят на "умерена опозиция" ама са същите дънери и те:)) има един Шило... Предлагам на нормалните хора тук, макар че знам колко се дразните от тези дебили..просто да ги оставим сами да си дращят , без отговор, без спор...за няколко дни ще изпокапят от скука и безсмислие:)))

но защо върху техните писания има повече червено от колкото зелено? Изглежда 'силите' са изравнени

Смотан, чети по + и -! Виж какво одобрение имат русофилите и какво неодобрение смотаните русофоби. И иди да погледнеш във форума на Дневник и Капитал :) Не ти е тук мястото!

А какво ще кажеш за Щерев,Истина , Лустрацията , Усмивката ..... Пак слабо , но пък умно и красиво

Пет години американците имитират борба срещу ИД. На практика те създадоха джихадистите, въоръжиха ги и имат специалисти при тях. Ал Нусра е другото име на Ал Кайда, която беше Враг номер 1 на САЩ. Какво стана ? Както винаги американците доказаха, че са боклуци

Честито! САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. За да ни защитават! От кого?

Ти ли им помагаше за "пренасянето"?:))))) Дебил!

О,да! даже 2-3 изпаднаха около Русе и Силистра...едни мангали ги режат за скрап в момента:))))

А руснаците дето имат къщи по нашето море имат в мазетата си зенитни установки:)))))))

А едни марсианци сутринта питаха къде е щаб квартирата на Атака. Искали да се запишат:)

Имате ли идея колко са били тактическите ядрени заряди в България по татово време и колко носителя е имало? Тогава си спяхте спокойно а (ако сте били роден)?

Американците нямат никакви шансове в Сирия! Само крякат и вдигат джабала, но практически са абсолютно бесилни. Преди Русия да влезе в Сирия видяхме, че от янките чеп зеле не става. В момента бягат панически от Афганистан, поредната загубена война. Даже не си помислят да водят бойни действия в Сирия, само ломотят и бутат оръжие на главорезите.

Всякакви подобни системи за ПВО/ПРО имат смисъл само до първите изстреляни ракети. След първите изстреляни ракети те се превръщат в куп изкорубена и обгорена ламарина! По-долу чета как един "експерт" пише, че, видиш ли, от американските кораби-носители на КР "Томахоук" могло да се изстрелва само по една КР на всеки половин час! Недоумение и смях! Уважаеми г-н "Експерт", поразровете се и вижте какъв е боекомплекта на тези "безаналоговые в мире" С200, 300, 400, 500 и т.н. и ще разберете, колко противо-РЛС ракети трябва да се изстрелят, за да ги превърнат в куп изкривени ламарини! Нали разбирате, че трябва да бъдат извадени от строя само антените на РЛС? Останалото може да си стои. Кагебейската хунта в Москва отново доказва своята неадекватност на реалната обстановка! Особено трогателно-смешни са със своите нелепи искания(ултиматуми?!) към САЩ и НАТО! Явно кагебейската хунта около Путин живее в някакъв имагинерен, свой си свят, забравяйки едно златно правило за всеки управник - не искай това, което няма как да ти се даде и не отдавай заповеди, които няма как да бъдат изпълнени! В момента кагебейската московска хунта върши и двете неща едновременно!

Аве, ти каза ли нещо, все пак!?

Когато ножа опре до кокала започва неадекватното поведение:) Внесъл законопроект в Думата и в този законопроект пише, че Щатите трябва да ги обезщетят за нанесените със санкциите вреди:))))) Ако не беше тъжно, щеше да е адски смешно:))) Според мен и севернокорейците им се смеят даже:)

отново написаното "изстрелва 1 ракета на половин час". Това че имаш 300 ракети не ти помага, важно е времето за ПОДГОТОВКА и пуск.

харесва снимката която използваш, но това не те прави по умен. В законопроекта няма никакви условия и искания от страна на Русия. Те са само в главите на "непотвърдените източници " за да нагнетяват ситуацията.

Чети, чети! Не ми се оправдавай:)) Смехът е голям...

Слабакът Обама загуби Сирия и я подари на Асад и на Русия!

Как я е "загубил", като не е била негова. Искаш да кажеш, не можа да зароби.

Правилно - някой може да поиска да защити инструкторите си при "умерената" опозиция!

Бе то и ПВО системата на НАТо в Източна Европа беше уж отбранителна, ама Русия се разсмърдя против поставянето и....

не е зле да почетеш за стратегиите на великите сили и целта на тази система.

БРЦК

Щото има огромна разлика между ЦХХХ и систамата на НАТО. НАТОвската система може да стреля с нападателни ракети. Ц300 и другите от серията не могат.

Така трябва.Няма да стоят със скръстени ръце я.Крайно време е да покажат ,че не им пука.Голяма сила са и трябва всички да се съобразяват с тях.

Голяма сила! Няма що:))) Направо най-голяма:))) Малко мизерстват , ама ..то това си е нормално..пък и те са свикнали:) майната му на живота..важното е, че са Голяма сила:)

кво' ти дреме на на анала.Ти нали охолстваш с твойте евро гей партньори!

При рашките от край време свирката е на почит,а кораба-континент потъва...

ОСМАНЛИЙСКИЯ СПЕЦНАЗ НА ЕРДОГАН ГОТВЕЛ ОПЕРАЦИЯ ДА ОТКЪСНЕ ЦЯЛА СЕВЕРНА СИРИЯ ОТ САР И ДА Я АНЕКСИРА ... НА СИРИЙЦИТЕ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ПУТИН .... ОБАЧЕ АКО ЕРДОГАН РЕШИ ДА ВЗЕМЕ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СКЛЯПАТЕ КАТО КИПЪРСКИ ГЪРЦИ :)))

САЩ имат на самолетоносачи врайдна 140 самолета, а Русия 40. С 300 удря американските ракети летящи с 5 км. в секунда.Пейтриът лети с 3 км. в секунда. За самолетите въобще не става дума, те са летящи ковчези пред руските ракети..... Затова говедарите квичат като прасета на Коледа

Абе, на тез самолетоносачи церът им не се ли казва "Калибър"!? Кой ще им се занима със самолетите и пейтриътите.

Наистина много героично звучи, особено казано от хора с много опит и солидни примери.

Щото тя и Гърция е в НАТО

Монтанския старшина, пак ли се правиш на геополитик, бе бастун:)? Спри , бе..спри..адски тъпотии ръсиш..че и с главни букви! Хем прост, хем натрапчив!:)))

Нов к.у.р за русняците:) хахахахахаха Путлер е стоял на течение пак...

Е, ний поне сме добре - не ни трябват ни ракети, ни самолети, ни армия... даже и народ вече не ни трябва... Ей, ги бежанците вече се трупат у нас готови за "интеграция". "Ромите" и те добре се развиват. На нас европейски "ценности" ни дай. Толерантност, хуманизъм, права за хората с нетрадиционна сексуална ориентация... европейска солидарност... Такива работи.

++++++++++++++

Не си демократ , а най обикновен тъ...ар заседнал в кварталната кръчна през 20ти век

За теб не знам...аз съм си добре..даже много добре...никакви роми няма около мен, нито "еврогейове":) Печеля добре, живея добре, и ми е през оная работа за апокалитичните ти видения:)) И къде ги видя тия "натрупани" бежанци, бе?:))))

Тъпи парчета сте. Обсъждайте си българските проблеми. Предостатъчно са. Нито руските, нито американските са разбираеми за балканските ви кофи.

А, ти си "остро" парче предполагам, понеже не разбираш, че и българските, а и всякакви национални проблеми в съвременния свят са международно обусловени. И твоята "кофа", която толкова "разбира" пиринейска ли е каква е?

Национални проблеми имат националностите. От толкова много "специалисти" по Русия и САЩ загубихме представа останала ли ни е "националност".

ракетите им стават за сваляне на пътнически самолети. за нищо друго не стават.

Аз

Затова пиндосците квичат като свиня на коледа... Затова пратиха Виктория Нюланд да лази и да духа...

Да де, те краварските F-ове са такива: качиш ли се - си пътник.

вече събарянето на болници става детска игра. Както и разкъсването и изпепеляването на деца и жени... терористи разбира се. Особенно ако се возят на самолети...

Ооо моше мизерно, пак ли пишеш от мое име? От една страна е добре че имам фенове, а от друга не е, защото ти си мноо ,ама мноо тъп и ти личи от далече!мбуухахаха пшолНаХ.!.

Нищо лошо няма в това да защитават армията си. Легитимната сирийска власт официално ги помоли за помощ в борбата с ИДИЛ.

идил няма самолети и ракети.тази система е верижна с висока проходимост и вероятно ще послужи за нападение над всякакви самолети.не ми е ясно каква радост може да изпитва човек при опасност от трета световна воина?заради един диктатор като асад?!

Това че Асад е диктатор го чета само по няколко западни медии. Аз съм човек, който си изгражда мнението за нещата като гледа и двете страни. Относно ракетите - за да разположат такава система, предполагам разузнаването на на Русия и на САЩ са доста по-напред с информацията от нас в този форум, не мислиш ли?

ТСВ е неизбежна! Дали сега или след 2 години, тя ще е факт! Защо Русия да допуска основния си враг да стане още по-силен?! Всичко е игра на нерви в момента!

Той и Хитлер беше легитимно на власт....

Всъщност основната причина за вълнение на САЩ е, че новата ПВО С-300-В4 е специално срещу крилати ракети Томахоук. Което е по-важно - инсталирането стана часове след дискусията и решението на високо ниво в САЩ за убийството на Асад с крилати ракети. Сега вече плана на САЩ за отстраняването на Асад ще има трудности...

срещу 3-4 може, а срещу няколко стотин Томахавки, хм ? Замине ли радара -Game Over.

Ако си погледнал данните за скоростта на изстрелването на крилати ракети Томахоук - на половин час по ракета. До половин час кораба изстрелял първия Томахоук вече ще бъде на морското дъно... Същото ще стане с АУАКС самолетите, които подкрепят въздушна атака над Сирия, а за американските GPS спътници може само да гадаем колко време ще съществуват... Други са измеренията на руските възможности за високотехнолична война, в сравнение на арабски държави от Близкия Изток...

Приятно летене

Само така, братушки, скоро небето на Сирия, ще стане непроницаемо за пиндогейските самолети!

кои са братушки?тия които искат да изкупят българия ли?

България първо научи как се пише!!!

Брат ми е българин слапана подлого !

на руски пиш*и!

блаженни са вярващите...

Аз

Рейтингът на Путин в САЩ - 73%. Колкото на Обонго, Клинтънката и Тръмп, взети заедно.

= на нула!Масовите убийци в САЩ нямат никакъв рейтинг!

Също като 'Половете' на Тръмп според които бил победил в дебата. Нищо че няма ограничения кой колко пъти гласува. Савушкина55 Вперьод!!

Да!А на Обама в Русия е 99% рейтинга. Официално!

Сменяш ракетите и пипаш малко по програмката и ето ви С 300 с нападателен характер!?

и гледаш няколко пъти "матрицата" ....

И защо да го правят като имат Искандер и калибър?

още един безсмислен залп с калибри е хептен ще останат без пенсии и зарплати. От Томахавките са по-скъпи!

Ако се наложи ще го направят! Защо са против американското ПВО?! Защото са нужни около 5 мин. да приведеш установката в нападение!

чака съдбата на прогресивната венесуела.

Курс ДОЛЛАРА один из главных индикаторов, на который россияне привыкли ориентироваться, оценивая атмосферу в экономике и, как следствие, собственном кошельке. А после сальто-мортале, которое курс совершил в 2014-м, за ним начали следить все.

Глупости на търкалета! Не курса на долара! А цената на тока, парното, водата, дизела, бензина , газта храната ..те са важни...А в Русия..битовите разходи са жълти стотинки! Това ен ти е Гейсъюза! или Краваристан!!!

забрави за наемите в Масква и Ст Кадир-бург. Ипотеките са предимно за милионери.

Ами те наемите ,тока,водата,газта също се изчисляват в долари бе другарю!

Тая песен ако отидеш да я изпееш на жителите на някой среден или малък руски град ще лежиш поне 3-4 месеца в местната мизерна болница:))))

"предизвикало вълнение..."

Лудите крави пак са се развълнували....И пак са напълнили гащите :) Кат тия от Доналд Дък:)

Ердоган май го даваше по-курназ от платените соросоидни измекяри. но се наложи да ходи да целува ... в Петербург. И се върна като памук, нали така стана?

с двадесет години по-млад любовник, та да навакса туй що не е получила като жена от кагегебистчето.

А.Кабаева ли?

За бащата на Кабаева.

Аз

Последната, с която го спрягат, се казва Наталья Рагозина. Коя е и каква е ще те оставя сам да проучиш.

На латентния хомо путлер му правят имидж.

Мъжка Гана? Нее. Аз по скоро си го представям с Медведята - как се гонят и си плющят дупетата с мокри пешкири.

Аз

Последно му пуснаха Вики Нюланд, да си избере в коя дупка да я гняца...

Ами Путлю и плати сватбата и беше много щастлив. Беше казал - първо тя , после аз. Дано си е намерил жених, щото този гном - евреина Медведев не ми допада. На Путлщ му трябва нещо по-яко - мужишко.

Така е, прав. Путлер е мазохист. Обожава болката отзад.

да дигне цената на петрола, но той друго не мож дигна, затуй му избяга съпругата, та петрола ли ???

И да се дига, и да пада - все от него ще купуваш. Така, като погледнеш картата на света, за какво се сещаш ? И като се замислиш, до какъв извод стигаш?

Търговският оборот на Китай с далечна Австралия е два пъти по-голям от със съседен путлеристан ?

Уважаеми писачи,не хълцайте по ракети,самолети и др.играчки.Това е част от бълбукането във времето.Елементарно е да му мислят сирйците.За Русия е важно бюджета им за 17 та год. Финансовото мин.реже отвякъде за да спаси намален соц.бюджет. Не могат да обезпечават указите на Путев Финансово. Празни укази!!!МИЗЕРИЯТА в Русия се увеличава.

Пък ние, гордите европейци, все още чакаме техните туристи. Че и съседите ни също. Странна работа!

били извън първата петица в България.

Да мрат от глад - като през сталиново време!

Руският президент Путин постави ултиматум на САЩ да съкрати своята "военна инфраструктура и войски" в България, Румъния и балтийските страни!

Ще увеличим Американската Защита на Родината.

Иначе кво? Путин е маймуна с граната.

Аз

И ръката с гранатата е в гъза на американците.

И кой точно се е "притеснил" от ръждясалите ламарини на пияните азиатци? Сигурно краварите ще спрат да правят Тесла и въйФони, или пък германците ще закрият Сименс и Фолксваген от страх... Куха кремълска пропаганда за кухи мурзилки!

Нека видим как стоят нещата през VII век. Земите между езерото край град Мурза (Хърватско) и река Днестър (Украйна) са обитавани от славените, които Симоката нарича гети. Черноморските степи са дом на свободните българи, които множество стари автори отъждествяват с мизите. Територията на юг от река Дунав е заселена предимно с траки, които според Страбон говорят същия език както гетите и мизите.

Мухахахах...Ти пък намери аккво да похвалиш:) Тесла дето се разбиват твърде често ли?:) Дори имаше статия за тях?:) Или Спейс Х дето гърми като пиратки..Били конкурентите от Боинг и Локхид Мартин..А в най-краен случай-Путион е виновен! Или разкажи за руските ракетни двигатели РД-180, дето Пентагона сключи договор, за да купи още 20 броя за някой друг милиард долара:) Че краварските щайги гърмят, или не могат да летят без тях:) А до МКС нещо не искат да скачат с трамплин..А си цакат като попове, по 75 милиона за място на руските кораби Съюз:)

А защо не ги купуват с рубли тия прословути ракетни двигатели, бе? За какво са им на руснаците тия нищо не струващи долари???

Ся,ако пишеш,че и по - убави амбургери праят и ша ръждясат още повече тия ламарини дето ги драскаш тука,ша те напраим началник смена,бати.......

Изтребителите на Ердоган до ден днешен не са излетели, та явно ръждясалите ламарини не са чак толкова безобидни... Колкото до другото - въйфон7 отбелязва много нисък интерес, Даймлер Бенц не може да си намери квалифицирани бежанци за работа, а Тесла вероятно ще има сериозни проблеми в съда след втория инцидент с автопилота.

Абе направо се разпадат:)))))) Идва времето на русФон и на Лада и ЗАЗ:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ...и 1 рубла 80 долара:)))))

Пак ме прецакаха. План Б вече е немислим. План Б: Зона без полети, но свободна за ракети. Американски ракети по позициите на Сирийската Армия. План С: Ядрено оръжие.

БРАВО ДИМА / ПУТИН/, БОУ ПО ТИКВАТА НА ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК АФРО- АМЕРИКАНЕЦ Б О Н Г О - БОНГО!!!! БОЙ ДО ПОСЛЕДНА КАПКА КРЪВ ЗА ТЕЗИ ГАДОВЕ А М Е Р И К А Н Ц И Т Е!

БОЙ ПО ВАТЕНКИТЕ, ДEЙБА ВЕЧНО ПИЯНИТЕ МИРИЗЛИВИ СЕЛЯНДУРИ ЖИВЕЕЩИ В ДЪРВЕНИ КОЛИБИ !!

Па я сум гледал по Америчка, доста дръвени куки има, за них ли сборуваш?

Баце, жената на Ердоган не се ли казваше Владимир бре? какъв Дима те гони?

Владимира Путина.

Аман от ПОЛУГРАМОТНИ КОМЕНТАТОРИ ,КОИТО НЕ СА СЕ ДОКОСВАЛИ ДО ОРЪЖИЕ ... ;)

Аз си представям бунтовниците като цивилни отряди, които воюват не с танкове и самолети, а по входовете на домовете. Тази техника пригодна ли е за подобен вид война!

ти пък неандерталстваш с компютър..

Едно време изпращали армията си да всява ужас и да отваря ада.... След това са изпращали едни батковци - наречени дипломати - да заплашват непослушните и да реват като лъвове...... После,мечката се събудила и почнали да лаят като кучета на глутница и да я обикалят отдалеч...... Ся па мечката си показва зъбите и пускат соросоидите тука,да скимтят.......

когато някой започне да смята в рубли ми се обади. Аа извинявай, то толкова нули не може да събере екрана ти.. СССР се сви наполовина от 50 години насам, САЩ си е същият. Ще пукнете от злоба, или от евтина водка от парите които спуска Путя за хибридната война. На такива панелни таласъми като теб, живеещи в опърдяна панелка в краен квартал, хранещи се от Лидл и топлата витрина на Кауфланд.

Ами прав си,за всичко си прав,ама пиши наведен,да не те докопа поредният квартален луд с автомат,па после дали в рубли,дали в долари......или,викаш,си изкарал детска градина и няма опасност от стрелба при теб,а???

Ще падат турски и американски самолети май!

Ще ...Ще ,Ще ... Руски мираж -недостижим!

То такъв беше и руския мираж..С-75 Двина и Волхов във Виетнам...И от тожи руски мираж..зпопадаха 13-15 000 краварски самолета и въртолета:)

Това, че руснаците са въвлечени във войната в Сирия, може да се отчете като успех само от немислещия. Пак ви казвам, една сграда да не остане неразрушена в цяла в Сирия, това пак няма да означава нищо. Хората ще живеят в руините и ще продължат съпротивата.

Слабакът Обама загуби Сирия и я подари на Асад и на Русия!

Може би целия Близък изток загуби.

През последните 5 месеца, въпреки леталните прогнози, ЩАТИТЕ рязко са е увеличили добива на шистови въглеводороди. ШИСТОВИЯТ ВУЛКАН ще погребе окончателно нещастните крепостни колхозници.

Искаш да кажеш, че лудите крави сами ще се погребат в токсични отпасъци ли?:) Мухахахахахахахаха....Така е?:) Гледах по Дискавъри едно филмче, за щатите дето добиват гъзов газ...Баси гадоста....От чешмите течеше няква жълто зелена субстанция! А не вода!! А да не говориме, че почвата им бе токсична! Факт!!!

Това си го гледал по алфа тв

За шистови вулкани не знам , ама знам за един Руски Плутоний , който съвсем наскоро ( и разбира се съвсем случайно ) беше "освободен" с един президентски указ ! Та той ( Плутония ) със сигурност може да погребе самозабравилите се Краварски изчадия ...

Фани да рупаш люти чушки и бобец на корем,да праиш и един газов - кален вулкан,разбираш ли,да ги усмърдищ преди погребението,кенефо.......

Само дето идните имат над 17 трилиона външен дълг, а другите на практика вече нямат външен дълг и то благодарение на Путин. Едните нямат злато (федералния резерв е в злато, но той е частен, а не държавен), а другите увеличиха няколко пъти запасите на държавата със злато.

Ама как пък прости селянчета като тебе винаги най-добре знаят кой има злато и кой няма. Ти от кое село си?

Краварските изчадия тепърва ще има да квичат , щото ги очаква другарска среща с среща с 5000 елитни Турски аскери под личното командване на Бай Реджеп Великолепний ! А последния ИМА за какво да си отмъсти на довчерашните си така наречени " партньори " !

Евала на братушките!! Изкараха и тежкия инвентар в Сирия....То не беше С-400, Бук, Стрела, Игла, Тунгуска , Панцир, буратино, Ту-95, Ту-160, Ту-22, Су-24, Су-30, Су-34, Т-90, БТР-82, Тигри, Рисове, Гвоздики, Градове, Смерчове,Искандери, Калибри, и какво ли още не....Ясно е , че Русия е обречена да спечели! Друг избор , просто няма! Володя не е хвърлил толкова ресурси и средства, за да загубуи...А на Тропикал Мънки-Обонго...вече му е изпята песента! Факт!!!! Както на неговите протежета от ИДИЛ и Ал Кайда-Ислями Джотата и Джихади Мюслитата:)

В какъв смисъл му е изпята песента? В смисъл изтича му мандата ли? Даааа. Факт Сега Володя ще си прави каквото си поиска. Той си има хубави играчки...там както си ги изброил: животни, игли, някакви дървета. Супер са. Хвърлиха всичко за да си задържат една от двете си бази извън бившото СССР. И за награда контролират на 30% от територията и могат да нанасят удари на почти още 10%. Ухууу Володя е страхотен!

Дааааа...Прост европутак като тебе..Си е проста КОНЧИТА!!! Каквото ти дадат да плюскаш в кочината на Краварника...Това и сереш по форумите!!! Абе муньо прост! Ти чувал ли си за нещо наречено геополитика, а? Май не, като гледам селяндурските ти писания...Сигурно и не си чувал за такива неща като национални интереси, или за тяхната защита,а ? А я сега обясни, защо всичките тия крале, емири, президенти, дикататори, шейхове и т.н от Близкия Изток...Изтъркаха килимчето в примената на Путин? А никой не ходеше при бедния черен маимуняк Обонго , в Фашингтон?:)

Абе Су 24 ного пада напоследък около турската граница ,него да не го споменаваме а ? :)

Нямам какво да ти отговоря, затова ще ти набия един минус, дано това те вразуми. В Рассията не хубаво да се мисли. Трябва да чувстваш. Квото и ла*но да пусне Володята, трябва да се радваш. Той грешки не прави. Нещо като тукашния ни ББ, ама някак си по-благ и по-велик.

Той, че падна..падна!! Само дето след това вече нищо не летеше над половин Турция..Защото всеки Ф-16, биваше прихванат от насочващите радари на С-400:) Сигурно и затова, Пердоганчо дойде на колене да моли Володя за прошка. а?:) Извини се на Путин, си плати за сваления самолет:) Факта е ФАКТ!!!

скоро ще подари ватенки и ушанки трета употреба на всички които толкова се стараят да пропагандират "великите" военни успехи на монголоидното джудже вова. И плакати с руско оръжие...

Ти по добре кажи как е в Детройти?:) Как са краварските 20 трилиона външен дълг?:) Растът ли растът, а?:) А как е, трепат ли още негрите посред бял ден?:) И кво става в Фергюсън, Детройт, Чикаго, Далас, Ню Йорк, Л.А?:) Как са негърските бунтове? Върви ли към расова война а?:) Вървииииии :)

Ако ги нзимат за парада на победата, добре. Да си мислят с тежка техника ще воюват срещу терористите и разните разновидности, не вярвам!

край - от утре капиталистически САЩ фалира !! Поне така ни разправяше ротния още 1973-а година, все го чакам да фалира !!

Радвай се. Поне ТИ, най-накрая дочака!

Бог забавя, но не забравя ...

Бог забавя, но не забравя ...

Само не разбирам как фалира като дългът им е в долари? Т.е. ако решат утре дългът им може да почне да се стопява? Ама щом ротния го е казал...можем да почакаме още малко. То за толкова време СССР няколко пъти се разпадна и с сви до територията си от преди 1917г ;)

Руснаците за едно нещо послъгват. Не е вярно, че С300 не представлява заплаха за никого. Заплаха е за всеки, който реши да лети над Сирия без да е поискал разрешение от законната власт, а както знаете това е Асад. С други думи - С300 е заплаха за мелезите отвъд океана, които си въобразяват, че света е тяхна собственост.

- ТАЗИ ГОДИНА ЕГИПЕТ ПОЛУЧАВА 1 ПОЛК ОТ СЪЩИТЕ РАКЕТИ - В СИРИЯ С ТАКИВА РАКЕТИ СА РАШКИТЕ - С ПОДОБНИ РУСКИ СА И ИРАНЦИТЕ ... ПРОБЛЕМ ЗА ИЗРАЕЛСКИТЕ ВВС :)))

Ха ха ха ха...Дали са проблем, пак са замисли...

Джуджето Пу е бутнало Русия в блатото на лъжата, покварата, огромната престъпност и потрива злобно ръчички, докато 20 милиона руснаци вече са напуснали Русия. Още 200 хиляди са дали молби за зелени карти - живее им се далеч, далеч от кремълските гении на разрухата и лъжата.

Дори живеейки далеч, те си остават руснаци, а ти дали си българин ???