Руското МО удивено от липсата на помощ за Алепо

От руското Министерство на отбраната са изненадани от липсата на помощ в Алепо от страна на международните хуманитарни организации.

Обратно в новината

Коментари - Руското МО удивено от липсата на помощ за Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наблюдаващите не бяха допускани да инспектират товарите! Има доклади от ОССЕ за това - прочети ги!

Дано не ви се налага да обяснявате на Москва какво точно означава на български език, че била "удивена"! Само напъни се виждат, да станем интересни. Но, отидете да се избършете вече.

има една прикакзка "Който чупи купи" . Да се оправят сами след като камък върху камък не оставиха в Алепо . Могат и да чакат на Тръмп ама едва ли ще ги огрее....

Помощите отиват при тези, които ислямизират Европа. На ООН не му дреме за тези сред развалините.

В момента тече ски сезонът след коледната ваканция. Като приключат отпуските ще се разгледат възможностите и февруари-март ще има реални действия. Благородството и хуманността също има ваканции и отпуски.

Руснаците обират хуманитарните помощи и после ги продават на сирийците!! И в Донбас уж вкарваха празни камиони с помощи!! Или ако имаше нещо реално , то също беше приватизирано/открадвано и после се продаваше по магазините-вериги на руските марионетки там!! Който е убивал и разрушавал той да спасява и възстановява.

РАЗКРИВА СЕ НА ПРАКТИКА ЗЛОКОБНОТО ЛИЦЕ НА ЗАПАДНАЛИТЕ,СТРЕМЯЩИ СЕ ДА НАЛОЖАТ ЕДНОПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ НА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО!!!СИЛНА РУСИЯ,ГАРАНТ ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ!!!

Кога Русия е била свързана с добро съществуване и просперитет?? Бил ли си някога там?? Аман от тъпири. Затова ли всеки руснак би си продал децата си и майка си за да избяга от там?

Защо си русофил? Затова че натупваме Русия през ПСВ? Затова че ни окупират през ВСВ? И ни правят по бедна страна от Гърция? И една от най бедните в Европа? Затова че Русия е срещу Съединението? И срещу свобода за България?

Шило

Няма хуманитарни конвои, защото няма на кого да предадат божеприпасите.

Който е бомбил сирийците със своите приятелчета Асад и Ердоган, той да го възстановява.

не останаха хора?! Който имаше акъл, избяга от извергите на Асадчо и идиотите на Путьо. На тия ли да пращат помощи?!? Да не ги е *бал лудия?!

Защо бе, американците като стоят в Ирак вече десетина години и то без никой да ги е канил, да не би да са построили нещо? Само цоцат петрола. Руснаците в Сирия защо да са по- различни?

Те (американците) не отидоха ли в Ирак, за да спеат "ядрената" програма на Садам? Сега като е ясно че не е имало и няма такава програма, защо не си ходят? Тия американци няма да мирясат, доката не сътворят 3та световна.

дкми

Т.нар. "хуманитарни" организации нямат никакъв интерес да помагат на когото и да било. Те са като българските фондации, които събират пари уж да помагат на деца в нужда. А до сега не знам за нито едно дете, на което да е помогнала някоя фондация. Така е и в Сирия.

Не им ли стига откраднатото от предните хуманитарни конвой? Тези храни бяха за сирийците, но руските въшки ги присвоиха и ги продаваха на местните за цигари и алкохол, ама тая далавера свърши. Сега нека се дупят на турските аскери за гевреци!

Бяха боеприпаси и оръжие.

на роби не трябва да се дават пари, ЕС ни даде за 10 г. 22 милиарда , а къде са по офшорни сметки на видни червени свине

русия само руши, да вземе и да построи нещо някъде

ще построи мавзолей на Башар. Само това може. Ама ляб нямаааа, ляб!

... "Дорде е мъничка змията. Елате да се съберем. С крака да и строшим главата. Свободни да се назовем!"... Ако Русия не разруши главата на ИДИЛ дорде е мъничка, после пак ще трябва да се бие с нея, но вече ИДИЛ ще много, много по силна. А иначе по коментара на "1" - няма нищо нито чисто бяло, нито чисто черно. Така че, нито Русия САМО руши, нито пък и НЕ руши.

Момко, Русия не се бие срещу ИДИЛ, защото и Русия и ИДИЛ имат общ враг. Русия по грешка "освободи" Палмира и сега отново е в ръцете на ИДИЛ. Но никой не се е засилил за "освобождава" отново. В Алепо не бяха ИДИЛ а противниците на Асад - т.нар. "опозиция". ИДИЛ не заплашва властта на Асад в момента.

няма терористи, няма помощи.. населението да се оправя само. помощите произведени в България и доставяни от САЩ, са за другаде

Руски мизерници. Докъде ги докара Жужи - да просят хуманитарна помощ! Хахахааааа. Яжте сирийски пясък!

Русия и Асад спечелиха битката и сега там няма сражения. Да поемат разходите за храна на населението. Русия е богата страна, има пари за бомби. Сега да купуват хляб.

Руснаците ще дадат и хляб и мир, и пари. Американците какво ще дадат - само смърт, бомби и тероризъм. Да можеха да дойдат руснаците и у нас, за да се оправим най-сетне и ние, и да се разкара европйско-натовската паплач от прекрасната ни родина.

абе младо копеле. ти чувал ли си че прекрасната ти родина беше под руския ботуш в продалжение на 45 години ? преди да пишеш глупостите си тука, се научи да стоиш прав, да си вразваш сам вразките на обувките и да питаш по-вазрастните за 45 годишната руска окупация на бг и тогава прецени какво да пишеш тука.

Международните хумантирани организации надаваха вой за съдбата на Алепо, до момента в който стана ясно, че Източно Алепо е напълно освободен от терористите. След оттеглянето им очевидно загубиха всякакъв интерес. Това показва от какво е била продиктувана голямата им загриженост за възстановяването на града от хуманитраната катастрофа.

Че какво има да се учудва, то беше повече от ясно, че тоя рев беше за протежетата им терористи и западните "съветници". които бяха заедно стях в капана в Алеп. Така наречените "помощи" и хуманитарни конвои си бяха чиста проба доставка на муниции и средства за живот, за терористите, но не и за цивилното население! Никога няма да забравя хуманитарните конвои в бивша Югославия на Червения кръст ръководен тогава от французина Бернар Кушнер - хванатите от сърбите камиони натъпкани с оръжие за мюсюлманите, оръжие идващо от Саудитска арбия или някъде от там. Това е истинското лице на демократичния западен свят - пълна демагогия, лицемерие и злоупотреба с истинските човешки ценности!

Международните "хуманитарни" организации, никога не са били хуманитарни, а част от западната пропаганда и рекет! Абсолютен цирк!

Политиката на САЩ,вече няма да се определя от Шорош и маймунката му.Разните Щеревци,туктута и ред гадни тъпаци,ще измрат от глад и студ.И най-после ще се отмие тази смрад,която оставят след себе си.

аз пък се очудвам на тези ,които се надяват на помощи от бандити ,русия много добре знае ,че в последните 20 г. се водят чисто грабителски войни .за 50 г.не съм видял бандит да оказва някому помощ .това е работата на новия оон шеф,нали за това ги назначават ?или те планират само унищоженията ,а ние тъпанарите да плащаме ?

Това за пореден път показва двуличието и лицемерието на Запада. Реваха за Алепо, бяха много загрижени за населението там, дори разни апартаментни организации от Лондон брояха трупове. Алепо падна и вече на никой не му пука. И някак си странно секнаха конвоите с "хуманитарна" помощ - голяма част от нея, произведена в българските ВМЗ.

За това пък, никой тук не е удивен от твоята свещена простота.

Каквото надробиха рашките в Алепо сега да си го сърбат.

Правилото е : Който чупи -купи!!! Русия разруши жилищата на цивилни сирийски граждани...сега да им построи нови.

А твоите кравари купиха ли нещо на сръбското бомбандирано население?

точно така се отговаря на вапрос на които не искаш или не можеш да отговориш - сменяш темата, това е. абе не сте толкова големи тапанари там в чалгария. поизучихте са малко. ама не го вземаи за голям комплимент щото сега щи поясня кво искам да кажа. ващо изучаване е равносилно на бебе което се е научило да си сменя памперса само. това е то. има още мноооого време до децката градина ...

го дава руското МО -" Русия планира да модернизира и разшири военноморската си база в сирийското пристанище Тартус и военновъздушната в Хмеймим". Дори и велика Русия не може хем да руши, хем да възстановява и затова планират горното.

Бати кефа соросоидните тролове останаха без надници и вият на умряло вече.

Дреме им на международните "хуманитарни" организации за Алепо или кой и да е град в Сирия не зает от джихадистите!Цялата истерична грижа за мирното население бе единствено за осигуряване на комфорт на негласно подкрепяните от тях ислямисти! Е сега когато Алепо мина под властта на правителството грижата им отпадна! Е какво е това? Не е ли долна манипулация и демагогия на евро и американските гейове!

Сирия е само една бензиноколонка в руската доктрина. Могат да цуцат, но не и да строят нещо ново. Сега разбрахте ли защо Кастро зави към Америка ? Тази година проблема на кубинците е от къде да намерят бира за туристите, а не да купуват руско оръжие.

В случаи като този се вижда какво представляват тези "световни хуманитарни " организации! Както и другите са подлоги на запада и сащ!

Не. Вижда се пълната идиотщина на Путин. Той отиде да воюва в Сирия за да строи военни бази! Очевидно не е имал никакво намерение да "помага" на сирйския народ! Сега са "изненадани", че трябва да плащат сметката и търсят виновник... Насрани глупаци!

Насрания глупак си ти!!!Има ли поне едно място където е минала американската демокрация-да няма реки от кръв след това????

НароденСъд 2

С малко уточнение: Той беше поканен от законно избраното правителство на Сирия, да му окаже помощ. Нещо много важно, убягнало от малкото ти мозъче...

viper

Алепо си беше разрушен далеч преди руснаците да дойдат в Сирия.Войната там е от 5 години , ама за цялото време преди руснаците не чух един път да се спомене Алепо , че бедства и има нужда от помощ Така че тролове , заврете си опорните точки , където слънце не огрява

бе. Разрушен от куршуми ? Май си прекалил с ракийката .

viper

Айде бе ?? 5 години са играли карти там , а ??

Сега е момента всяка мурзилка да отдели от софрата си и щедро да изпрати пиячка на руските солдати-пияндурници! Те затова реват от руското МО - трябва някой да храни и пои рашистите и клетите местни граждани, които доскоро войските н Путин бомбардираше безогледно - жени, деца, болници...

Алепо бе разрушен от руската авияция,а населението му избито и прогонено от наемницит на Асад с руска помощ!Помощта и снабдяването трябва да осигурят т.н. победители!Що за нахалство е руснаците да искат помощи за мародерите си?Путин се държи като просяк,а се прави на велик с голия си гъз/задник,де/!

Много си тъп!

Напротив. Много е прав !

скоро гламавият рашански тъпир ще има нужда от помощи-резултат на политиката на др.Путьо.

То граденето не е като разрушаването. Като ти казваха на времето да не разрушаваш - мълчеше и си правеше каквото искаш, сега другите ще мълчат и ще ти гледат сеира...

Понеже джихадистите нищо не рушаха... след тях не оставаше камък върху камък - то не беше взривяване на църкви, исторически обекти, градове... Даже на египетските пирамиди се заканваха.

viper

Истината е , че т.нар. "хуманитарни конвои" доставяха провизии и оръжие на джихадистите в Алепо След като ги изгониха е нормално интересът на "демократите " да секне

е преди да рушиш да се замислиш кой ще възстановява. Ако не мислиш - получаваш това, което в момента се вижда на снимката.

Руснаците имат бомби, а не тухли и затова питат - хахахахахаха

Удивени?! Ами помогнете вие-нали вие срутихте този град?! Ей тва се вика нагли комунисти - били удивени от липсата на помощ!!!

Удивен съм съм от вашето тролско нахалство До вчера ревяхте , че руснаците не пускали хуманитарните конвой там , щото бомбардирали приятелите ви , а сега като спряха бомбардировките , пак не е добре Да не страдате от разтроение на личността , а ?

каза ? Удивен ли си ? Ами сега града е руско-сирийски демек асадовски. Кой да помага ? Я, по сериозно.

Въпросът на руското МО е реторичен и ироничен, троловете се връзват и се пеняват да отговарят

Американците разрушиха Берлин и Германия. Шпсле наляха пари за да се възстанови. Каква е разликата с Алепо и Сирия ? Който разрушил. той възстановява. Поне досега беше така. Русия е богата страна, може и трябва да гради живота нов за сирийците.

те руснаците също бомбиха Германия, ама не съм чул да строят/възстановяват Източен Берлин.

американците възстановиха ли София, след като я бомбардираха? а, троле?

Защо говориш глупости? To и германците бомбиха Ленинград, Сталинград ,Лондон и т.н но не знам да са възстановявали. Те и "братските" краварски летци бомбиха София но не знам нещо да са направили по възстановяването но ние като благодарност чак паметник им издигнахме.

Значи видиотените рашисти на Путин сринаха със земята този град и сега се очаква другите да го възстановят? Нали джуджето искаше военни бази? Ами направи си и в Крим и в Сирия... Глупак.

А ония , дето реваха да се спрели бйните действия , че градът бил в хуманитарна катастрофа , а ? Е , войната спря , какво стана ??? Троле????

Сега руснаците с великолепната си лека и хранително-вкусова промишленост ще ги залеят със стоки от първа необходимост.

О, да! Ще потекат реки от шампоан и антифриз, от които всеки с пълни шепи ще пие! Е, ако солдатите оставят нещо неизпито де....

Чакай да си спомня кой избомби този град ? Международната общност или Русия и Асад ? Сега е редно вместо да плачат да възстановят града.

Руснакът иска ли война? Попитайте в таз страна, с милион пияници и с деца без дом, с нагла пропаганда без закон и същества крещящи:" Крим е наш"! И страшен изстрел ще отекне срещу вас: Да, искаме я таз война, Да, ний обичаме война!

руснаците прецакаха плановете на ЦРУ то и сега гадовете мълчат

Как мълчат бе бай Йордане, тая тролскофобска смрад дето се носи тук пак с техни пари се плаща. Да не мислиш , че тия промитите мозъци бачкат за славата на америчката демокрация

И ще вярваме на убийците на деца и жени? Ей сега. САмо да изтъпея като путлерист Оня ден гледах как възстановяват града. Вместо да издигат блокове - издигат по 4 метрови плакати на Асад. НАглост. Хората плюеха по неги.

"международните" хуманитарни организации са американски и помагат само на "удобните" групировка в Сирия.

Руснаците и Сирия на Асад да помагат.

и правят, ама все пак питат къде е помощта от ония "РЕВЯЩИТЕ" до преди месец. Само питат де.

Ей,нямат умора цру централите да измислят нови и нови методи за манипулация,все пак първите им опити датират от 1937 в Хондурас ..но вече никой не може да излъжете,убийци и синове на убийци и граждани на най- долната държава убиец основана върху кръвта и костите на коренното й население..

си напълно прав. Не всички мислещи щатски граждани са съгласни с водената през последните 20 години политика. Не ги обиждай. Друг е въпроса, че ако утре направиш едно проучване/анкета с въпроса кой е новоизбрания им президент, може би поне 30% не знаят как се казва, ама това е друга бира.