Коментари - Русия установява постоянно военно присъствие в Сирия | dnes.dir.bg
назад

Русия установява постоянно военно присъствие в Сирия

Русия е започнала сформирането на постоянно военно присъствие в двете си бази в Сирия, предаде ТАСС, цитирайки военния министър Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия установява постоянно военно присъствие в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путьо, по стар болшевишко-съветски обичай пак излъга. Както казват в Трънско: "комуняга ли е йеби га". Путьо официално обави че изтегля всички руски части от Сирия. Преди около месец беше, доколкото си спомням. А какво излиза? Или Путьо лъже, или частите, които остават в Сирия не са руски. Може би албански, или части на чукчите. Цялата тази работа много ми напомня на идиотските обяснения за наличието на руски войски в източна Украйна (Донбас). Когато се разбра че там така или иначе там са устабновени руски войски (имаше пленени руски офицери), изведнаж с еоказа че тези офицери били в отпуска и си карали отпуската в Украйна. За всяко дете по-голямо от 4 години такова обаснение е обидно. Но най-обидно е за тези, дето не са могли да измислят нещо по-смислено - това показва интелект между ПАВИАН и МАНДРИЛ. Даже до орнгутан не могат да я докарат. Русия иска да има военни бази в Сирия. ОК. Кажете си, бе. А не се правете на идиоти.

Гоните си читателите със статии за таз кочина Кой му дреме за тия просяци? Хеле по празниците :)

Що не пишете за 5000 американски войници на американските бази в Сирия? Или получихте коледните добавки, за да плюете по всичко руско?

от СИРИЯ ! Пишеше го във вестнициту. ПУТИН лично е наредил това. Имаше изявление по медиите.Защо сега пускате лъжливи новини. РУСОФОБИ гадни !

Всичко е нормално ! Разликата е , че САЩ+ Вече Подкрепят Ислямските сърцеяди ...ОТКРИТО !! Тренират и Въоръжават Ислямските Терористи без да се крият като до преди Русия да Унищожи огромната Ислямска Държава ! САЩ са в ъгъла политически и финансово и вече не подбират средства.

Така е, другарю, Америка колабира финансово. Само дето го прави вече 2 века, ама това само доказва правотата на твърдението, нали?

виж кой печати пари непрестано и как военни действия на САЩ поддържат икономиката на САЩ

То, самата Русия има още 5-6 години живот на картата, тръгнала тя да присъства за векове в Сирия :) :) Бива наглост, ама това ушанското си е малоумие направо.

виж първо как една България вече е станала турско -циганска държава

Те това е новина - цялата 2017 през 3 месеца фалираха ... 5-6 години ??? К'о стааа ?

Няма само краварските говна да се правят на баш-майстори, я?

Скоро е възможно да прочетем като заглавие " Русия установява постоянно военно присъствие в България"

По-добре руско, отколкото мангалско... Не смяташ ли?

Какво търсят руските овенни в Сирия? Кой е най големият враг на мира от няколко века, когато Петър I създаде така наречената държава Русия? Чии управляващи се стремят да завладеят целия свят? Във всеки случай не обикновения руски човек, който мизерства. Управниците на коя държава са водили най много войни последните няколко века? Пази Боже сляпо да прогледа!

Управниците на коя държава са водили най много войни последните няколко века?: Ами САЩ, Великобритания, Франция и Австроунгарската Империя. А през 20 век- САЩ са лидер по брой на военни агресии директно или непряко-чрез терористични хибридни опозиционери като в Сирия(ИДИЛ-ИД-Ал Кайда и т.н.-все терористи за налагане на демокрация от САЩ в избрани страни) срещу суверенни държави."

Лекувай възпаления си мозък.Ще си свършиш лошо с тази параноя.

от 12.48 часа. Прав си,ама дори сега след 28 год.в най-развитата страна в Европа - Германия,бившите провинции на територията на бившето ГДР,където е имало постоянно военно съветско присъствие са много по-слабо развити от провинциите в бившата ГФР.Руското военно присъствие е като радиация от избухнала атамна бомба и пораженията им се усещат и след десетки години.Освен това бившето ГДР беше най-развитата страна в съветския блок.

откъсна от рашите.Свърза се яко с китайците,подобри взаимоотношенията със американците и сега икономиката им е напред и се развива нормално,т.е.стана нормална азиатска държава,а не руска губерния.

Южните части, където са били американците, са добре. Севера е все още гола вода.

Честито на путлер и крепостниците му - завладяха още територии. Сега ще цъфне и ще върже Сирия :)

както Северна Корея, Куба, Иран и Виетнам преди тях.

ЗА ПО ТЪПИТЕ ще кажа защо стана така с Украина и в часности с Крим роботърговците искаха да владеят чернр море (СЕГА МОГАТ САМО 15 МИН С РАЗРЕШЕНИЕ НА РУСИЯ ) РУСНАЙИТЕ откриват база ф Сирия за да са по-спокоини . ХАМерите подтикгнаха украина да се сблъска РУСИЯ но забравха това което стана 2008 с гр-те бързи катери командвани от краварите имаха за цел да вземат Севъс -л !!! кравари !!!???!!!?!? и получиха ю След това искаха база от украинците на теририторията на Крим - но пак на тъпо !! !!!!!! и вСирия на тъпо - нонеже са пачаври

си ти.

Гасане от Масквабад, що се срамуваш от името си, тъ пишеш от името на пияница?

Не ви ли забраняват да пиете по време на работа?

да се е хванала с Русия и да е прокопсала?

МИ УЧИ ИСТОРИЯТА БЕ МЪРСОЛКО

да те чуем

Афганистан, Ирак, Иран, Сирия, Виетнам, Северна Корея, Куба, Венецуела, Панама. Коя?

не се срамувай

Има , има, Ангола, Мозмбик, Зимбабве, Етиопия, Судан, Йемен, да изброявам ли още?

Нали виждате кво е да си съзник и да чакаш от Русия. Една четвърт от населението на Сирия са бежанци, половин милион убити, всичко градове сринати, сраната разцепена и разпадната, бъдещрто същото и на власт е още виновника за всичко това , подкрепян от Масква. Сърбите поне се усетиха навремето , че от Русия нищо не могат да чакат и вдихнаха бялото знаме , така сега са късметлии , че са цели и непотънали в кръв и разруха.

Че какво им пука на "победителката" Русия и Путя,че държавата Сирия е лунен пейзаж,разрушени градове,избити стотици хиляди сирийци,обезлюдени и мъртви пространства.Важното е военното присъствие и спокойно да се копа и поставят тръбите за газа и нефта.

Дали ще имаш постоянно военно присъствие в Сирия или на Луната е едно и също. Страната е съсипана, а хората избити. Мъртво пространство, като Луната.

Важното е нефта да се лее. А, и нашия човек да е на власт. Асад отдаде сирийските залежи на концесия на Русия за 30 години напред.

Където има руски бази, има война! Където има американски бази, има мир и спокойствие!

А ДОКАЖИ БЕ ТЪПАКО - ДАЖИ Б-Я СТАГАХА ДА ЖИВЕЯТ В МИЗНЕРИЯ В 50 И А ТО В 1000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ . КЪДЕ НАРОДА БЕ САПУН

Народа бяга, защото не иска да работи ангария на Москва, която вече 70 години не иска да си тръгне от България.

Пример, Южна Корея, бъка от бази, изпревари още преди 2 години "великия" сортир Русия по БВП! Южна Корея има територия 170 пъти по-малка от тази на Раша, няма нито нефт, нито газ! Япония с бази, на 3-то място по БВП, Русия беше на 5-то, сега е на 15-то! Южна Корея е на 10-то! Още доказателства искаш ли Гасане! Ми порови се Нета!

БА СИ КРЕТЕНА! ХАУ!

стана ясно.Хамериканците били световен жандарм със голямата си армия и бази по света, а руснаците били световни миролюбци със армията,въоръжението и базите си.Освен това хамериканците отиват да воюват неканени някъде,пък рашите все ги канят като гости и те... останаха в България и другите бивши соц страни - 45 год.,сега в Сирия са поканени за 45+25 год.

Ето затова не трябва да се пуска просяк в къщата.

че преди 1989, загниващите западняци така са се смяли и на нас...

чрез пиячка, към нов трезвен хсветовен ред!

скъпи братушки - миротворци. Уррра,почнаха да придворяват ред в целия свят най-миролюбивата и велика страна в света.В Сирия ще обединяват и побратимяват шиити и сунити,кюрди и други арабски племена.Около западната си граница на Русия ще държат във респект съседните си държави,а на полюса ще имат бази за военно-научен потенциал за изучаване на сходството на жестокост на белите мечки със тези на мужиците от руската империя.

Как сте краварчета, яд ви е, че Русия въпреки санкциите подържа и внедрява нови военни бази ли, за милиарди долари....така ще е отсега нататък, това е ВЕЛИКА РУСИЯ, а не някаква кравеферма с истънял портфейл!

Та няма само американците да имат военни бази по света!

Русия е империя и може да си прави бази където си поиска Русия е победите във всички воини досега така че имат право а всички отрепки тук които плюете по Велика Русия гледаите си жалкия и мизерен животец и не се изказваите неподготвени едно време такива дребни душици като вас пишеха по вратите на градските клозети сега сте седнали пред старите си компютърчета да драскате глупости никои не ви иска мнението вие сте просто едно нищо и никои не ви забелязва

Щом тролетариата макар и изоставен от питерската фабрика на истината, стои тук и лъска имиджа на путин денонощно, значи май не си прав. :) Ма ти си лай де.

Велика, велика, колко велика? Германия е с 3.5 пъти по-голям БВП, а САЩ с почти 18 пъти по-голям БВП от майка ти Русия. Икономика джудже.

Кви войни сте спечелили бе болни психопати, през 20 ти век Русия губи практически всички войни: войната с Япония , Първата световна, Втората световна , така я печели , че по-добре да я беше загубила , после ви шибаха в Афганистан, в Чечня станахте смешни, още плащате данък на резаците да не станете за резил. Вследствие на тези "спечелени- войни от 130 милиона сега е 140 милиона, а сащ от 73 милиона , сега са 330 милиона. По нещастни и негодни войници от мужиците няма , именно военната непригодност ви докара революцията и жалкото и състояние , в което се намирате , пълна морална и демографска деградация с последици за столетия напред. Негодните се за тая работа, думата война трябва да я забравите, а който ви тика натам да му изкарате карантиите, не да му се дупите като женички , да ви онода още повече.

Но това не и попречи да даде на Мадуро шест милиарда долара, за да го държи на власт.

Роснефт плаща заплатите на ИДИЛ.

Дали е КРЕТЕН или ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ?

И чакаха да мине Москва, Сталинград и Курск,и чакаха Сталин и Жуков при Вогезите. Изобщо чакаха "на готово" своята Елба. Щото си нямаха Зондер команди, примерно в Оклахома.

Без оръжейната подкрепа която американците дадоха на руснаците през ВСВ Сталинград,Москва и Ленинград щяха да са поредните загуби за СССР а може би и войната! Да не говорим за сринатите до основи военни заводи на германците от авиацията на съюзниците,което спира доставките на оръжие и муниции за източния фронт и по думи на руснаци пленените фрицове били с по един патрон в цевта за евентуално самоубийство на който му стиска!

А, американците стоят в Окинава, да напомнят на Японците, кой им пуснал "бомбичките".

Руснаците "набиха Кол на американците". А можеше и да ни подарят някое и друго самолетче или корабче ...ама няма как да стане...

да се изтегли от Сирия. Мъдро.

Муджиците са по агресивни и империалисти от Америка

Както е тръгнало ватените муджици ще включат Сирия и Турция в Руската Федебация

Ами дано Русия да си въстонови вдаденията ! В царска Пусия всички европеици са работели като слуги (както сега нашите в европа ) ШВЕИЦАР това са хора от швеицария които са работели както слуги в гардиропите хотели ресторани т н ТАКА ЛИ Е ПРОХАМЕРСКИ СВОЛАЧИ

Руснаците ги гонят навсякъде по света.Като им умре агента и ги няма.

С помоща и съветите на Путин, престъпника Асад срина собствените си градове, изби стотици хиляди деца, жени и мъже, срина до основи модерни градове и световни архитектурни паметници на културата. Путин за да се покаже миротворци пред света, кани диктатора Ердоган и безличният Хасан Рухани, за да начертаят заедно бъдещето на Сирия. Много много за чертане няма, сдружението е просто за разграбване на златният резерв на Сирия и секретните архиви, слагане на ръка над петрола и газта!

Москва е на път да превърне Средиземно море в руско езеро! А в Северният ледовит океан вече е господар...

с тези огрмни бази в арктика им бъркат направо в ануса на крварите и на нато!! а пък с тези двете в сирия и в крим ги загъзиха нацяло!! ;)) хахахаха

Украйна замина, ама важното е че сме с братска Сирия..

В света няма толкова деградирала страна , която да световен лидер едновременно по алкохолизъм, наркотици и спин. Към това е първенец и по социално неравенство и бездомници. За да е деградацията и неспособноста да се справят пълна, мужиците вместо с тежките си проблеми харчат луди пари от изтънелия си бюджет да решават проблемите на сирийския сатрап. Такава скотобойна няма никъде.

Какви глупави журналя... Ватенките и до сега винаги са използвали базите си в Сирия. Що се отнася до базите им в Арктика, то ще стане както след фалита на СССР - всичко тъне в разруха. Сега Путьо е пред фалит. Пари нема. И тези бази след години ще ръждясат и изгният Отново хвърлени пари на вятъра. Но алкашите ватенки са специалисти в това. Водката не прощава...

Трай коньо за зелена трева! Айде бре от кога го чакате тоя фалит!? Напъпихте вече, да не цъфнете докато го чакате!? :)

Ами , че те са във фалит. Както бяха комунистите у нас през 80-:те, но е вредно за имиджа на тирана да го обяви.засега проблема се решава с прехвърляне на активи от Роснефт и Газпром на китайците, което значи прехвърляне на цялата икономика в китайски ръце и завещаване на проблема на следващите упаравноцо и поколения Колкото по-дълго се правят , че няма проблем, толкова по-дълго ще са в батака и толкова по-дълбоко ще е дъното и процеса на възстановяване. Цикълът на нефта е ясен - нефта още десет години ще е евтин , паре няма, а неизбежните проблеми и агонията по смяната джуджето и преструктурирането на властта му напълно ще ги закопаят.Джуджето не само не ги разви , но ги обрече на поне 50 години затъване и агония.

Зелената трева иде: резервния фонд свърши, остана пенсионния да ограбят и да позакрепят рублата до изборите, а после както казват руснаците - ХЗ ;)

Роснефт се пропдава, Газпром също е на пазара. 2-3 банки са във пратически фалит и се чудят какво да ги правят. Лошите кредити са на невиждано досега в Русия ниво. Руснаците купуват имоти навън, в Русия никой не иска да купува нищо, нито да емигрира. Но пък е много хубаво там. Нали?

руские остават в сирия. хубаво! със секса лесно, ще карат по старшинство в обратен порядък, ама с пиячката какво ще правят?

Ще пият Тройной одеколон и спирта който се полага за почистване на техниката...

ви скасаха прашките сас военни дебилизми и на вас от детроит ви харесва

Нямат средства да върант и остаталите войски и ..остават там на ,,яденье и пийнье,,.

Ще кажеш дето до сега не са имали!? Четете Бре!

Такааа, това не е някаква изненада, но все пак важното е, че процесът е завършен юридически. Първо руските сили се намират в САР на законно основание, за разлика от американците. Второ с тези две руски бази в САР и с възможността руснаците да използват летищата в Египет целия южен фланг на НАТО увисва във въздуха... Което е повече от добра новина, защото ще охлади лудите глави на запад, които планират война срещу РФ.... Трето Москва поставя целия близък изток под контрола си и осуетява плановете на Вашингтон да постигнат там тотален хаос, който да насочат към бившите съветски републики, с цел да създадат огромни проблеми на РФ и КНР едновременно.

Абе глупак вземи малко се образовай... "США имеют 10 баз на территории Сирии. Россия, в отличие от Соединенных Штатов, две базы." Като допълнение: Всички БОГАТИ петролни полета в Сирия са от западната страна на река Ефрат в Дейесзор, където са разположени бойците на кюрдите, управлявани и подкрепяни от САЩ. Така че асадчо и ватенките отново ще го духат, и само им остава да раздуват фалшивият балон на лъже информацията.

ЗНАЧИ РАШКИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА ДЪРЖАТ В СИРИЯ ЗА ПОТОЯННО 2-3 КОРАБА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗАБИТИ В АНУСА НА НАТО :)) .. КАЛИБРИТЕ С РАДИУС 2-2500 КМ ... РАЗКЪСВАТ АНАЛНО ОТВСЯКЪДЕ СРЕДИЗЕМНО МОРЕ :))

Разкъсват баба ти. Противокорабните калибри са с обсег 300 км, а тези летящи на 2000 км са само за неподвижни цели. LRASM e противокорабна за 900км ;)

ПАТРОНА ЗА КАЛАШНИК НЯМАЗНАЧЕНИЕ В КВО ЩЕ ГО ЗАРЕДИШ - В БЪЛГАРСКИ ИЛИ РУСКИ КАЛАШНИКОВ .... ТАКА Е И С МОДЕРНИТЕ РАКЕТИ - И АМЕРИКАНСКИТЕ И РУСКИТЕ :))