Русия: Провокация срещу мирното бъдеще на Сирия

Сирия дълги години се съпротивляваше на "терористична агресия" и беше ударена от западната военна операция в момент, когато имаше "шанс за мирно бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Провокация срещу мирното бъдеще на Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мирно" бъдеще, като в Украйна ли?! За къф навлязохте в суверенна територия?! Нали уж САЩ бяха лоши, защо и вие тичкате с палави крачета и тъпчете чужди граници?!

Естественоп че е провокация! Руснаците избиха краварските терористи-Джихади Джотата от ИДИЛ и Ал Кайда, и сега създават мир за руския народ....А лудите говеда по всякакъв начин се опитват да ги спасят!

Смешната кифла Захарова , кога ще направи съобщение , че Джуджи - Пути е заминал за Сибир на доживотна ваканция ?????????

С това заглавие руските циг. ни /роми/ , задминаха нашите мургави братя по лъжа и наглост !!!!

включили Израел,Канада,Австралия,Германия,Италия,Испания,Саудитска Арабия,други натовски държави,кво щеше да стане.А зад кремълските стени се чува само ръмжене на руска мечка.

Поохкай и повъздишай, Захарова, съчувствам ти, миличка ;)

Свикнала е, нали е говорител на малкопишковеца пупи. Едва ли е успял да направи нещо, но със сигурност я е олигавил.

Военнопрестъпниците Путин и Асад , пред трибунала в Хага . Избиха за 5 години десетки хиляди , невинни жени и деца в Сирия. .......

Абе руснаците само се дуят и дигат пушилка,само обвиняват и се оправдават тотално всекидневно.Русия продължава да си е тоталитарна държава с ръководител нещо като мелез между император и ген.секретар на ЦК на КПСС.

Нали знаеш кой се дуе? Слабият, страхливецът и мухльото. Силен да се дуе, няма. Руски капутляци!!!

Третата световна завърши. Айде сега преговорите- през коя пустиня да се изнесат рашките от Сирия, а през коя- чалмите брадясали. Щото Асад вече избяга у Иран.

тази кака отш фотото да отиде да снима порно филми ,да не се занимава с политика

С борбата за мир ще загине човечеството

Не-е-е, тоя път чашата преля ! Нито капчица бърбън няма повече да се внесе у Рашата от краварника ! Пукнете се от яд !

ТИЯ МАЙ ГИ БОМБАРДИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ И ТЕ ЯВНО НЯМА КАКВО ДА ПРАВЯТ. САМО ДЖАФКАТ.

Винаги съм казвал, че руснаците са дрисльовци, които само могат да се правят на велики, но са пълни капути. Това им е редовният номер, да се правят на велики.

Реално руснаците и американците не се обстрелват взаимно, а по подкрепяни от другият. Само че подкрепяни от САЩ, които да са противници на Русия почти не останаха в Сирия, че да бъдат ударени. Прекалено много разчитат, че руснаците са добри, а не гадове като тях. Защото почне ли директен конфликт, човечество може да не остане. Теб да те няма. Лошото е, че като се въздържат руснаците, американците стават все по-нахални. Ако управляваше някой като (грузинеца) Сталин Русия, то удрената Трета световна война, вече щеше да е приключила. Какво би останало от човечеството е неясно.

Руснаците СА дрисляри и всички го знаят.

Руските ракети... Разбра се, че падали кат кьотфишеци, щот двигателите им от завода във Воронеж били негодни- рашките изпокрали ценните метали за сплавта и ги заменили с нек'во тенеке. Шефа и главния металург са подсъдни! Търсете: ракеты драгметаллы воронеж

На Захариеа. Русия да атакува веднага с дъвки, цигари и кока кола.

ВЕЛИКА ПОБЕДА НА РУСКОТО ОРУЖИЕ. Покриха се като мишунгери. Здорово, молодци.

Ти ако питаш троловете и пропагандаторите им, те винаги побеждават. Дори когато са насрани от страх.

Размина ни се на косъм. Ядреният апокалипсис. Тъжно е, но западът няма лидери с качества. За това и му е лесно на омразният ми Путин да ги засира. Не е "гросмайстор в политиката", както го величаят зомбираните му поддържници.

Къв апокалипсис бе, юнак, Х*йло и бандата му са изнесли къде 2 билиона (хиляди милиарда) $ от Рашата само в краварника и Англия, и ще вземе да зареже всичко, че и да го хванат накрая ?! Ще преговаря, с наведена глава.

Раэбира се, че ще има реципрочен удар от страна на Русия и Сирия. Но тоэи удар ще бъде по техните страни. Русия, Сирия и Иран не отвърнаха, эащото подкупните турци бяха инструктирани да нападнат, а те само това чакаха, эа да си окупират тефитирийте, които са набеляэсли. Иэраел също чакаше, да удари. Русия нямат ресурс на място, а логичен отговор би бил, ракетно нападение по эападния бряг на САЩ. В случая, беше нападната стриктно Сирия, така се и обосноваха САЩ,Франция и ВК и по международно право, Сирия може да отвърне, но със какво, една раэпиляна, силно омсломощена държава. Страхливците със същия успех могат да нападна Люксембург или Кюрасао, много са смели , няма що! Да бяха директно се целили по руснаците !

Асад се обадил от Иран, че нямало повече да прави така, само да спрат с томахавките.

Всичките коментари по Захарова---проф.Божо Вампира ли ги писа?:))))) ...импотентните се заяждат за цици!:))))

Путин отново помогна на Тръмп да отърве временно импийчмънта...този път с цената на резила от липсата на руски военен "отговор" !

А КОЙ ЩЕ ОТЪРВЕ ПУТИН ОТ ИМПИЙЧМЪНТА????ХАХАХА

Колко си умен...

Бий самара (Асад), да се сеща магарето (Путин) !

Чакалите пак преядоха с асадовско-руска мърша. Айде пуснете сега и малко бърбън...

Не я харесвам Захарова, но в случая не мога да и възразя. В крайна сметка е говорител на Путин, който ненавиждам. Уви, той се оказа малко по-умен в случая - застана зад Асад, който макар и да не е цвете, е далеч по-приемлив от брадатите канибали. Историята с лъливото овчарче не е нужно да се споменава. Да, и Саддам беше гад, но и до ден днешен не са открити арсеналите му, За сведение. "Открити" пак от английските специални служби. Абсолютен фарс.

Раэбира се, че ще има реципрочен удар от страна на Русия и Сирия. Но тоэи удар ще бъде по техните страни. Русия, Сирия и Иран не отвърнаха, эащото подкупните турци бяха инструктирани да нападнат, а те само това чакаха, эа да си окупират тефитирийте, които са набеляэсли. Иэраел също чакаше, да удари. Русия нямат ресурс на място, а логичен отговор би бил, ракетно нападение по эападния бряг на САЩ. В случая, беше нападната стриктно Сирия, така се и обосноваха САЩ,Франция и ВК и по международно право, Сирия може да отвърне, но със какво, една раэпиляна, силно омсломощена държава. Страхливците със същия успех могат да нападна Люксембург или Кюрасао, много са смели , няма що! Да бяха директно се целили по руснаците !

До Бай Кой. Бай Хой, Чувал ли си за ефекта на Дънинг-Крюгер? Като, чета какво си писал, май не си. Хайде със здраве.

По-долу няколко нещастни ибрикчии, ядосани че Сорос плаща, ама малко, а пък Путин - въобще, завиждат на Захарова. Сексуалните им лиги текат, ама странно що не си го изкарат на нашата красавица Захариева - я. какви хубави пазарски чанти има! А иначе, странно защо досега не са се записали добровлци за сваляне на Асад и след като добре подредиха родната си страна, да се жертват и за демокрацията на Сирия! Свободата иска и жертви, а не само дребни центове от джоба на Сорос!

Запиши се ти като зелено човече бе, нали Путчо плаща повече уж.

Виж в нета снимките от сватбата на тая. Не само лиги ще ти потекат- мнооого е 'показна', милата.

Ами аз се записах и сега се рея безтелесен над сирийската пустиня, докато си чакам реда да ме приберат дяволите.

Всичките "освободители" на Сирия са платени наемници платени на кремълското дерьмо. Просто е намерил "работа" на руската, пияна, безработна измет от лумпени.

Пути-ин, краварите бият съюзника ти животното!!! Няма ли да отвърнеш на ударите, или ще обърнеш една стидена водчица и т'ва беше ?!

Нали руснаците щяха да свалят всичко, що лети над Сирия, а после да потапят кораби? Напълнихте ли гащите, друзя? Май ви бива само да биете далеч по-слабите от вас, а?

'Що бе, колега, изразиха "най-строго осъждане" ;)) К'во повече могат стори ?!

Другарите чакат да падне сама една американска ракета, че да ореват орталъка, че те я били свалили. Сма им номерата и кътните зъбки, толкова са елементарни, че...

Нито една ракета не е минала през зоната на Руските ПВО, не си мисли че Русия защитава цялото въздушно п/во над Сирия...там се играе ,,военен шах,, от ВЕЛИКИТЕ...

А тогава какво стана със заплахата на онзи руски генерал, че ще свалят всичко? Блъф, лъжа, или голословна закана без покритие?

...наглосаксонците и бабоебците озверяха напално !!!...защо не изчакаха поне резултатите от разследването за мнимата химическа атака ?!?...каде е поне едно неопровержимо доказателство за такава атака ???...както не бе показано и едно единствено доказателство и по случая Cкрипапал !!!...западните клоуни станаха отново за смях а и вече са обект на ненавист от мислещата част от населението на планетата !!!...всеки здраво мислещ човек по света вижда какво в сащност се случва !!! ..OOH е абсурдна организацiя и отдавна не деиства !!!Aмерика отдавна не зачита никакви международни норми и правила !!!...HATO е терористична организацiя водена от Aмерика !!!...бадете сигурни,че мислещите хора ще се противопоставят и ще намерят начин да парират веднаж и за винаги тези ракови образуванiя !!!...света е просаществувал толкова години и нямa да позволи на банда самозабравили се малоумници да го затрят !!!

Мисля, че тези удари са предупреждение най-вече към Иран и Русия.

Маро, голям залък глътни, голяма дума не казвай. Ти не си част от мирното бъдеще на Сирия. Сирия вече не съществува - тя е разрушена, съсипана и върната в средновековието. Населението й е избито, а останалите живи са се разбягали кой където може. Всичките бомби, които изсипахте по сирийските деца, майки и старци, Маро, ще ви се върнат с лихва. Омразата, която породихте ще ви преследва с десетилетия.

Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов осъди въздушните удари по Сирия. Тези западни военни удари в Сирия са "оскърбление към руския президент, а това е неприемливо и недопустимо", заяви Антонов. като го обиди Турция ще му хареса

Интересна е позицията на Турция. Доколкото разбрах е съгласна с действията на САЩ, Великобритания и Франция.

И за тва лъже тва Захарче, защото камунизите са импотентни. Е, да верно, могат да й тежат само, ама за тва не й требват цици

Руските съюзници на Башар Ассад са обект на подигравки във всички соросоидни сайтове ! Руснаци,отговорете с военни удари,бе !

Соросоидни зер, нали не ти отърва. Галфон!

Те са обект на подигравки навсякъде. Няма с какво да отговорят. Нито имат смеслост, нито имат въоръжение, нито имат акъл. Саветите са си една нещастна страна с нещастно жуже начело

Русия доказа че е Нормална Държава .

нормално да избиваш деца в болници а да трепериш от по-силния може да е нормално за теб

Очаквах Русия да отвърне на удара, обстрелвайки Кук с кока кола, цигари и дъвки.

с400 се доказаха като много впечатляващ музеен експонат

Другарката Мария - щатният путкински "Матросов на амбразурата".

Владо Путката да пуска въглищарката Кузя да ги опуши. Американските ракети не могат да летят във въглищен дим. После Владо Путката ще бута Армата за да запали, и край с краварите.

Гледай си своите.

Всички обичат Реймънд. Всички мразят Фашия.

тук жалките тролове бяха много убедителни че нищо не могло да лети над сирия :))) щото се пазело от пупу великий и с400 :))) видяхте ли се колко сте жалки и лъжливи???

ХАХА РУСНАЦИТЕ ГИ ТРЕБЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ. ТАЯ УСТАТА ЛЕЛКА, ДА КАЖЕ КОЛКО РУСНАЦИ СА УБИТИ ТОЯ ПЪТ. НАЛИ УЖ НЕБЕТО НАД СИРИЯ БЕШЕ ПОД КОНТРОЛА НА С-400, СУПЕР ОРЪЖИЕТО? НЕЩО МАЙ, МАЙ А? БУМ БУМ И ПОСЛЕ ВИЯТ.

лъжлива ... как срутването на няколко химически инсталации заплашва великото ви бъдеще??? колко още смятате да тровите хора??

Атаката с газа наречен Хлор е организиран от Англия - Тереза Мей . Няма починали хора , няма пострадали , появи се едно видео с хора които тероризират деца като ги въртят нагоре надолу и ги поливат с вода . ИСКАМ да видя погребенията на загиналите над 100 човека сред които и деца . Терористите са АНГЛИЯ , САЩ и ФРАНЦИЯ . Трябва МАКРОН , МЕЙ и ТРЪМП да ги съдят в ХАГА .

Точно така.Напълно съм съгласен с вас.

Имиджът на руснаците се срина!!! Тотално! Много се репчеха и заканваха как щели да реагират ако се обстрелват сирийски обекти, а те нищо... едно голямо нищо! Макар, че не ги обичам, щях да им кажа евала, ако бяха изстреляли няколко ракети, които да паднат около американските кораби, с което да покажат ясно: внимавайте, продължите ли ще корегираме мерника... А руснаците НИЩО!

Лошо да си тъп и ограничен ! Свали тръмповските очила ! И какво точно постигнаха тези смешни световни сили ?! Нищо и станах за смях !

Какво постигнаха ли??? Най-малкото това, че показаха, че могат да обстрелват Сирия, когато си поискат! Да не говорим за това, че постигнаха политическите си цели! А Путьо какво постигна като се скри в дън земя?

Задължително Русия и Иран трябва да "отговорят" и то с военна сила на ракетните атаки. На каквато и да е цена. Иначе "олекват" много !