Русия е против разширяването на клуба на ядрените държави

Руската федерация се противопоставя категорично на разширяването на клуба на ядрените държави, включително и за сметка на Северна Корея, заяви Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Русия е против разширяването на клуба на ядрените държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой го пита путин за нещо?Световните проблеми отдавна се поставят и решават извън Путин.

ЧОВЕКА Е РАЗУМЕН И КАТО ИМА ПРЕДВИД АГРЕСИВНОСТТА НА ИЗРАЕЛ СРЕЩУ ИРАН,ТО ПОСЛЕДНИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ИЗЛИЧИ ВОЙНСТВЕНАТА НО МАЛКА ДЪРЖАВА!!!

Доколкото разбирам Путин е заявил нещо в духа на казвам ти дъще, сещай се снахо. Северна Корея отдавна е в ядрения клуб, но в случая Путин визира ... Иран! Там е заровено кучето. Ким гандамстайлеца е от друга епоха, след като ритне камбаната, а това в исторически план е едно мигване на окото, държавата му най-вероятно ще се ориентира към Китай. Принципно Путин няма проблем с това. Проблема е, ако аятоляха направи ядрена бомба. А Иран вече имат техниката и способностите. Колкото и ирански инженери да избиха от МОСАД в крайна сметка за момента нещата се парират единствено заради ядрената сделка. Ако Израел нямаха ядрено оръжие нещата щяха да са другояче, но ако Иран се сдобие с такова от Израел няма да остане нищо, а там 30% от гражданите са руски, ортодоксални евреи. Нека вметнем, че и самият Путин е на една четвърт евреин. Адресантът на съобщението е Кими дебелото, защото с лабилната му психика, както и непредвидимия Тръмп се рискува голяма патаклама в задния двор на Русия. За това и Путин иска с един куршум да удари два заека. Нееднократно Русия, дори по времето на Елцин се е стремяла всячески арабите да не се доберат до ядрени оръжия. Не са узрели просто. За съжаление Англия помогнаха на Израел и за това стремежа на Иран да се сдобие с бомбата е голям. Но Руснаците са доказали на практика (Операция Орчард), че ще помогнат с каквото зависи от тях да не допуснат персите и най-лошия вариант - Саудидска арабия да се сдобият с ядрено оръжие.

Узряха ли ви червените кратуни най-накрая! Узряха ама малко късно, айде продължавайте да се лигочите с Китай и КНДР.

Ние останалите държави искаме да имаме адекватни средства за защита от вас и не искаме да членуваме във вашия дискриминационен клуб!

Жалкоооо- родните "русофили" се оказаха кимченунфили...

Браво, товарищ, молодец ! Тогава, Русия веднага да напусне клуба. Тя каква е, та е в него, с висок стандарт или високо технологично ниво ?

Или е държава, благодарение на която ти в момента не живееш в Германия

Ако Германия беше победила, България щеше да е на три морета.

А на еврейските терористи,крадци,мошеници и убийци,накратко Израел защо никой не им прави забележка за ядрените им оръжия?Това са глупости.

щом даже и Ким не те бръсне за слива.

Тююю, тамън бех заложил калъпо да я измайсторим атомната бомба и те сега кво не можеее.... В Парижкият мирен договор подписан през 1947 год. на победените страни във Втората световна война се забранява да произвеждат и притежават ядрено оръжие...и те така сега оти съм от България и съм победен (е има едни ненормалници у назе дето празнуват и неква победа ама они са улави и не знаят, че ние сме победени) не мом да си произведем едно атомно бомбе!!!

Те така и рекията ни прецакаха брато, мъка. Нема справедливос на тоя свет, те тава е.

Те тия победители и лимит на спането с Пена искат да ни сложат! Много сме били!

Браво и пак браво- сега ако заровите и ленинът, цена няма да имате...

Нормално е да не иска, но Китай какво казват по въпроса.

ами казва краварите да го дават по спокойно...

Бе не знам кой какво в ядрената политика ама това кравите много ненавиждате тия кравари бе, бият ли ви какво ви правят да се неначуди човек.

Никого не го интересува какво иска фашагата!! да наляга дрипи!!

Rдоган каза в прав текст публично кои са фашагите!!!

за тоу кой е фашист, и кой не е, направо си за диарбекир.

Не се напъвай да ме имперсонираш майсторе, не ти стига акъла да съчиниш нещо дето хората да повярват, че съм го писал аз.

Tи си налягаи твоите дрипи цървул скапан.

Само за Хасково щял да направи изключение :)

И да не иска, ще и се наложи. Защо си затварят очите за Исраел и Дойчланда, две ядрени държави, за които се смята, че нямали ядрено оръжие и потенциал. Не с двойни стандарти. Всеки има право да се защити. Путин само ще губи играейки по еврейската свирка. Ако Ким имаше руската мощ, до сега проблема с хомосексуалните евреи да беше решен.

в германия са в краварските бази и не са на подчинение на бабето. а и са бо.би.

Казаното от милиционера по повод атомното оръжие на свинята ким,преведено на нормален език гласи:"Мочета действайте. Ние няма да ви пречим." Въобще играта която играят ционистите е дооооста рискована. Термина е "шантаж".Защото едва ли им се умира.Нещата не са като 1933г.Когато можеш да осигуриш газови камери на няколко твои сънародници без самия ти да пострадаш.И това с единствената цел разширяване на територията на ционисткото влияние ВЪН ОТ РУСИЯ,КОЯТО ВЕЧЕ Е БИЛА ТЕХНА.Това свъщност е резултата, истинския резултат от втората световна.Сега обаче е друго.Ако почне война то тя неминуемо ше завърши с ядрен апокалипсис.И евреите няма да подпалат света както през 1939г.Единственото което могат да направат е да шантажират чрез своята маша русия.Да ама тва е на книга.А в реалноста всичко може да стане.И тогава кво правим...Просто НЕ ЕВРЕЙСКИЯ СВЯТ трябва да сложи евреите на място.Техните тъпи еврейски тарикатлъци от преди 50 или 100 или 1000 години които до сега успяваха вече не са за днешния ден.

Грешка:"...газови камери на няколко твои сънародници..." да се чете "...газови камери на няколко МИЛИОНА твои сънародници ..."

ама соросоидите мнооо ги разбирате тия работи вееее! как па така се прахосва такъф талантец вееее! да земе тоя дето му лижете задника да ви оцени А?

Задник ходи се шибай некъде...Това не е за тъпи говеда като теб.Значи към тъпаци като тоа,дето се прават на много умни- нулева толерантност

Айдее-отиде на кино псевдодемокрацията на др. ким-чу-гун. Отидоха му на кино мрежите, базуките, концлагерите... С вас сме, братя корейци, иде край на мъките ви.

да кажат нещо за намеса във вътрешните работи на гордата и суверенна държава КНДР?

казал е президента че не е съгласен а не е пуснал пеня и не е изтрелял бол фоиерверки както и не е пратил ударна морска група!

Като не може или не иска да направи нищо по въпроса, защо се обажда? Що не заплаши свинята, все пак Русия граничи с КНДР, па не се знае, ако дебелият шопар изстреля някоя крива ракета, дали няма да падне при тях?

баце Путнин те Корейците не искат да са във вашия тунеядски клуб..... кравари и водкаджии не пускали корейци в клуба..... хахахах да живее Ким...

и Че да живее също! ВЕНСЕРЕМОС! No pasarán!

Защо за Израел да може, а за Северна Корея да не може? Индия и Пакистан също са членове на ядрения клуб, но никой не смее нищо да им каже.

Това е руската опорна точка, но тя не е в сила, щом Слънцето Путин е против това, Северна Корея да има ядрено оръжие. Нали разбирате, в света има само една меродавна последна инстанция и тя живее в Кремъл. На Вожда хатърът не се троши.

Айййй, и тъй не е добре, и как може да ти угоди някой, сетих се, като се придъжа към противоруската теза.

Нормално е членовете на клуба с ядрените хурки да не искат други. Така вече по трудно ще можеш базнаказано да правиш каквото си искаш!!! Ако всички имахме ядрени оръжия и САЩ и Русия ще трябваше да се държат по човешки!

Добре де, нали никоя държава няма прави да се меси във вътрешните дела на друга държава?! Какво му влиза в работата на Пу Тин, какви ги върши братовчед му Ким Чен Ун?

а твоя господар кво се пеняви и чака китаеца да свърши работа. чии го дърви в китайско море с нефелния си авионосец М?

Приятни или не, севрнокорейците са в правото си да тестват ядрено оръжие. Харесва ли или не някому това. Защото са страна и държава. Точно колкото и ядрените сили. И са в правото си да се защитават. Както и Иран и всеки друг. Ако С. Корея нямаше ядрено оръжие, САЩ отдавна да са ги смазали. Както постъпиха с други малки страни. И Меркел е диктатор, но Ким Чен Ун не и дава съвети и не се пробва да и забранява нещо.

Има решения на ООН които забраняват това и даже руснаците не са доволни. Причината е че водача КНДР е изключително лабилен и опасен и като нищо може да запали ядрена война. По-добре е да нямат ядрено оръжие. Колкто за това какви права трябва да има един тоталитарен режим това е много относително, обърщам внимание че корейската война не приключила, а има само примирие. Но КНДР постояно заплашва Южната част и Япония.

И тая ракета е проспахте трябваше да бъде унищожена , паднала е само на 100 км. от Владивосток .

грешка, да се чете само на 500 км .

"Владимир Путин даде пресконференция" къде я даде тая пресконференция ? по какъв повод я даде ? защо това не се казва ? защо мълчите за случващото се в Kитаи ? много е страно това че в повечето европеиски медии това събитие не се отразява намирисва ми на цензура .

Обект на атаката е била Русия така, че няма как да е била съпричастна. За Северна Корея няма две мнения...

Понякога с цел заблуда, именно престъпникът се изкарва най-голямата жертва.

то и в БГ така стана както в корея руснаците ни лъгаха 50 години че ще ни докарат комунизъм накрая фалираха и те и ние фалирахме изнесоха се и се едно нищо :))) а половината българи още чакат с надежда да им донесат комунизма :)))) УЖАС!

А тя Нела и Решетников чака с отворени обятия, да я уважи!!!

кгб стана мафия а русия - газово-петролна алчна корпорация от феодален тип вече всичко е за пари най-вече за путин и ламите горе

е ся чакаме твоя господар да ни докара демокрация от 25 години а той все ни ограбва и ти фърля по някоя огризка да пишеш глупости!

Аз пък ще си го преместя в другия крачол.

неприятно е за промитите русофилокагебейски мозъчета сега как да защитят и пу и ким не са хубави тея неща май май ще се окаже че руснаците и китайците объркаха живота на северокорейците и сега ще избягат ни лук яли или мирисали ако не бяха светлите сили на руснаци и китайци комуняги сега северна корея щеше да е като южна ама айде да не издребняваме нали сме славянски роби ще славим русия завинаги каквото и да направи

Цял свят със затаен дъх очакваше Жужака да размаха пръст на дивия глиган Ким, че да се кротне. Ако не е Той, Ким щеше да остъкли САЩ. Таман взимаше размерите за дограмата. Бах ти и жалката работа е руската пропаганда.

Хайде фъшкии, нападайте С.Корея?! хахахахха

От лайна - стъкло не става.

Аз се чудех защо в Мамашистан още не са открили стъклото, пък той най-довереният руски трол ме осведоми !!!

Които не се гнусят да бъркат с голи ръце във фъшкиите. За това се иска кураж и истинска, дълбока и непоклатима путинославна вяра! Вие отдавна сте доказал, че сте водещ експерт по всякакъв вид екскременти. Хвала на такЪви специалисти като Вас! Дерзайте и продължавайте да гоните нови, неподозирани висоти в теорията и практиката на фъшкиите! Ние ще ви аплодираме за всеки Ваш успех!

Американската пропаганда е фекална

Шило

Единственият, който може да спре Ким е китаеца. Не се пенете за САЩ или за Русия. Хич не му пука на корееца за тях.

А-ха-ха-ха... айде сега защитниците на кимчо да се изправят решително, както вчера, както оня ден и пр...

Прасето да не си разбива кочинката, че господарят му лично ще го колне. Това е в прав текст посланието на Джуджи!!!

Ало, журналята - къде го видяхте тоя ядрен опит бе. То бива некадърност и некомпетентност, ама това е комън сенс бе.

Американската АУГ, начело с атомния самолетоносач "РР" не е успяла да напусне едно от токийските пристанища и да се отправи в открито море. Засега медиите отбелязват, че причината е в повреда на самолетоносача. Повече подробности не се съобщават.

Шило

Очаквана реакция. Ким-чо "пресоли манджата".

Нали по темата веете червените знамена и пеете Интернационала, как другарят Ким ей сега, тези дни, ще изпепели САЩ? Сега Ким бил пресолил манджата?!

Шило

Объркал си хората, чукча. Ей ти мнението ми отпреди време: " 15.05.2017 07:57 Коментар към: Пхенян пак изпробва балистична ракета Ким-чо май много си е повярвал? Ако е вярно, че малко е объркал и посоките и ракетата е цопнала в близост и до Русия, то той трябва да чака още шамари. Че и на Си май му писна вече от неговите игрички." Чети, чукча, чети.