ЦРУ: Край на ”меката политика” към Русия

Директорът на ЦРУ и номиниран за външен министър на САЩ Майк Помпео обяви в сряда, че се слага краят на "меката политика" спрямо Русия.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ: Край на ”меката политика” към Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оппа,леко!И ти брато ще си заминеш без слава и история.Ти си един американски компексар.

Тъпо лудо тлъсто говедо! Още не си видял нищо! Радвай се, че за момента руснаците още се сдържат, и гледат да действат коректно, културно и конструктивно, с минимум агресия!! Защото ако решат, и наистина свалят кадифената ръкавица, и извадят стоманения юмрук...Е тогава ще разберете какво значи груба, ама МНОГО ГРУБА игра! Ще усетите руския стоманен юмрук, дълбоко, ама много дълбоко в краварския си анал!!!

Ти коя си ма джендър? 1 млн деца избихте в Ирак. Откак ни окупирахте сме намаляли с 2млн.

Едно тъпо джендърче само прави с ръцете си формата на женски полов орган и се чуди как са му избягали затворниците през централния вход

само че русия има газ....ресурси...а пък европата ...здава багажа....луда крава....птичи грип......ами ако путин врътни кранчето......ко ша праим а?

Страшното е че САЩ и Англия са поставени в безизходно положение и от тук нататък действията им ще са непредсказуеми в името на това да спасят задниците си! Лицата вече ги загубиха!

Изпари ми се и последната вяра,че САЩ и европейските им приятели са истинския символ на демокрация, на ценности и на всичко което олицетворява справедливоста и достойнтвото на човека, а от там и на цели нации! Събитията от последните няколко години обаче показват че алчността и безскрупулността на тия пришълци нямат определена норма! Това са алчни и ненаситни престъпници които са готови на всичко дори и с цената хиляди човешки жертви! За тях истината и справедливостта нямат никакво значение! Жалко, че лакеите и глупаците са им най верни съратници! Имам предвид политическата ни класа и цялата журналистическа гилдия, което де факто ги прави съучастници.

От кога избиването на хора с ракети е по-хуманно от предполагаемата употребата на отровен газ? А европейците сами си вкарват автогол като увеличават бежанския поток към европа.

Само посмейте и ще бъдете изтрити от лицето на земята...шибани американци, вие това заслужавате! Писна ми да ми плачат тези изроди, които винаги били прави. ай сиктир бе "демократи"

Беше крайно време да се сложи на място ботоксовото джудженце Хаяско.

Ти гледай това джудже и той да почне да говори като краварите и да налее допълнително масло в огъня, ти ще си единия от първите който ще отлети в небитието!

Ти или си глух или неграмотен кретен, щом не чуваш или не четеш какво говори и какви ги върши любимото ти джуди!

Извинявайте за любопитството, но вие българин ли сте ? Ако сте такъв как може да сте толкова глупав! Може ли такова огромно израждане да се е получило у нас ? Обидно ми е да живея с такива люде - незнаещи в кой свят живеят.

"Събрали се 4 вълкодава и шляпат саморъчно направени карти" Ние, защо смятаме, че се играе честно? Хазартно ли се играе или на "Ти си магаре"? Имам питане: След като Путин фалшифицира изборите в Русия е Президент. Той, както е известно преди това манипулира, хакна, кракна и прецака изборите в САЩ, разбира се, гадняра му с гадняр. Избра си от двамцата- Тръмп! Голям избор, нема що , но в щатите е така - 1 от 2 или 2 в едно...Повече му допада мъж, че жените са си изненада... И сега изневиделица, някакъв номиниран от от Избраника си позволява да говори за философски неща, като НАЧАЛО и КРАЙ? Кой си ти бре? Дори още не са те избрали. А даже и никой не те хаква? Трай си там... Може да стане, евентуално..Псъъъътттт!

Явно са решили че за да господстват над Европа трябва да я отрежат от ресурсите на Азия. Освен това и паднала Русия е добър вариант за компенсации. Проблема е че и руснаците могат да решат да спрат "меката политика" и тогава нещата ще се размиришат не на шега.

Нищо де , руснаците са свикнали да ги гърбят.

Струвамисе че крайната цел на всичко това е да се разпарчатоса Русия и по специално природните и богатства. Имше една карта на която бе посочено кой какво парче ще лапне. САЩ вземаха Сибир, Германия Франция и Англия други части и т.н. Каква е пречката? Естествено Путин. Как да се отървът от него? Пряка ликвидация от вън не става. Плана които се реализира е следния. Санкции. От санкциите много влиателни и богати хора ще загубят милиарди. Та именно тези хора очаква да ликвидират Путин. Ивсичко това ще мине като "Руска пролет" "Червена революция" и т.н. И всичко това с един и същи резултат. Пречката я няма. Ресурсите поделени и една огромна маса роби.

Абе добре ама докато САЩ се мъчат да надървят мекия срещу Русия, Асад превзе Дума и Източна Гута, а руската полиция пази на място! Па и умрел кон не рита, казваше дедо ми!

въвежданите санкции не дадоха резултат.От открит сблъсък ви е страх.Що не пробвате "мъртва хватка" с дупето.То друго не остана.

третополов е верваите му иима мноого ама много здравамека китка страх .дрис льо.даси стои там и дане се показва

То че политиците са утайката на обществото вече всички го знаят! Но като сегашните управници на уса едва ли има други-ще пати целия свят!

Такова нашокване на руски канчета е нямало и по времето на Студената война;) Браво на Путин ! ;))

Джендъри,ами седнете на руснаците на твърдия тогава!

То па един "твърд"... Ама каъв твърд може да има след "Бояришник"-а. И защо мислите идват рускините в България? Амои за да видят и те какво е истински мъж. С твърд.... характер. И не само... характер. А като не могат да с едоредят до българин като компромис ползват турци и цигани. Представяте ли си колко са изпаднали тез женички....

Тоя има много хубаво име ,ПОМПЕО, като древния град Помпей загинал от вулканично изригване, та и ти браточка да не вземеш да направиш сега един римейк на 3D в реално време.????

Помпей командва дИР с мека китка. Трие та пушек се вдига. Какво ли ще е ако успее да я втърди?!

Край!!! сащ разбраха , че с гейска политика...пардон с мека политика :-)) ще са все в шах. Вярно, преди време(по времето на Горбачов и Елцин) номерата ви минаваха-кажете едно, пък после се врътнете и правите друго..но тук, със сериозен политик, УДАРИХТЕ НА КАМЪК. Това е истината и за това се пръскате от яд, че не става вече на ваш'та и не може да си "разкарвате коня", както до преди. Така че такива номера за пред масата: перестройки, демокрация, оранжави революции, новичоци, химически атаки и мн.мн. други... ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ!!! Остава войната. А ми сега, като за пред масата противника е много слаб , но всъщност ни превъзхожда и то с много..какво правите? Топката е във вашата половина. Искате да започнете война,ЗАЩОТО ТОВА МОЖЕ БИ ЩЕ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ, НО НЯМА КАК ДА Я ЗАПОЧНЕТЕ. СЕГА ОСТАВА ВАРИАНТИТЕ...ИЛИ ДРАЗНЕТЕ МАКСИМАЛНО ИЛИ АКО НЕ МИНЕ ИЗМИСЛЯТЕ НЯКАКЪВ ПОВОД И ЗАПОЧВАТЕ ВОЙНА. Жалки сте И СВЕТЪТ ВИ ОБЪРНА ГРЪБ!!!

Бе колега, теб ДИРът защо не те трие, "съдържаш обиди, цинизми или накърняваш доброто име на Помпеят"? Да не си му бутнал 20 шекела?

Фалиралата кочина си дига самочувствието с лафове.

К'во да ги правиш - руснаци. Боярищникът 'дава крила'..

в руската кочина се се пипат отзад....

След посещение в САЩ мога спокойно да споделя: По- тъпа нация/сбирщина от какви ли не хора с грозни физиономии и дебели задници/ не съм виждал. Добре, че печатят пари и плащат, та им работят умове от целия свят. Американците за нищо не стават. Да не говорим за платената им армия.

хахахаха :) не се отнасят добре с нас руснаците, като ги обвиняваме не си признават :) и казват истината гадовете :) така не можеееее, нашата дипломация диктува всички да си мълчат!!!!

С 240 воени бази по света и четири локални агресии на Америка и притурките Франция и Англия над Ирак,Либия,Афганистан и Сирия ,ега ти меката американска политика.Америка от държава на свободата и прокламациите за свободно предвижване на стоки ,пари и хора се превърна в империя на злото .Всяка империя рано или късно се самоунищожава.

Аре, бе, не и ли омръзна?! От 100 години все това повтаряте; Америка гнила, капитализма гнил, а в Раша построихте най-гадния капитализъм-олигархичния. Ех, сега няколко путинови олигарха позагубиха 16-20 милиарда доларчета, но не е биг дийл. Ще загубят и още, това е само началото! И на края вместо Америка туку-виж, ботоксчето се изляло в канала.

Значи 2345-те вида санкции към Русия са били мека политика?

Скоро и парите за асад ще секнат: Снабжавший Башара Асада деньгами российский банк попал под санкции США. Банк Российская финансовая корпорация (РФК), попавший под санкции США, является главным банком для проведения расчетов между Сирией и Россией. Об этом в четверг, 12 апреля, сообщает The Bell со ссылкой на источники. Официально Минфин США обосновал включение РФК в санкционные списки тем, что этот банк принадлежит "Рособоронэкспорту", который за десятилетие поставил в Сирию оружие на миллиарды долларов, а также оказывал материальную, финансовую и технологическую поддержку правительству страны, отмечает The Bell.

де да бяха спрели кинтите и за Ал-Кайда... колкото до Асад - насила го бутат към Русия и Китай.

Ето защо всички , държави мразят САЩ !

само дето куцо и сакато се натиска за САЩ, а в Колхозия и лудите не ходят...

Непълноценна лъжа като пишещият. Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Пут ин и Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин!

къв комунизъм в Русия те гони бе, смешник. я провери къде са ПЕС.

Прав си тролче- руснаците се докоснаха до Либия , Ирак Афганистан и още да не изброявам и за това сега споменатите държави са образец на демокрация и висок стандарт!

Да ти кажа, мразя ;хората; без акъл То бива ,бива ,ама толкова простотия поддържаща путинска русия едва ли има някъде в космоса

И САЩ и Русия има проблеми, но със сигурност тези проблеми не са нищо пред проблемите на една държава с разпадаща се държавност като България. Толкова закъсала, че е тръгнала да следи гражданите си какво пращат по пощите и куриерските служби в опит да им събере пари за покъщината си, която разродават. В същото време в закъсалата България огромни монополи със стотици милиони оборот са на загуба, защото са си платили където трябва и могат да правят престъпни счетоводни врътки. Естествено в такава ситуация много по-изгодно е водещите новини да са за проблемите на държави, които е ясно, че по някакъв начин ще се оправят. А тук всичко цъфти! Пролет е! На всеки магазин в София "цъфти" обява за работа, но желаещи няма. И не може да ги обвиниш хората, че не желаят да работят за тия пари, защото цените на всичко също "цъфтят"! Но с нормален бизнес пари се изкарват трудно и трудно се плащат заплати. А при тези дето смучат субсидии работните места отдавана са заети от наши хора! Така се получава ситуацията в която има много безработни и много работни места, които никой не иска да заеме. И това ще продължи докато работодатели ( нормалните такива) и работници не излезем на улицата и не сложим край на всичко това!

а долен лъжлив пропагандатор. А и не си спомням някой да ти е пречил да излезеш на улицата.

Аман от герберски боклуци!

Каква е разликата между нормалните бизмнесмени и огромната част от бизнесмените в България? За да си бизнесмен ти трябв аили да си свързан с ДС, или да си от номенклатурата на БКП-БСП или по малко и от двете. Много са малко, почти изключения такива, които са успяли да просперират съу собствени сили в България. Та какво казва нашия "работодател", който иска работници и работодатели заедно да излязат на улицата. Това ми мирише на идеи на партиен секретар, който иска хем да е добре с работниците, хем да следва партийната линия. Нормалния работодател иска да има печалба. Колкото повече - толкова по-добре. И ьз тази цел създава максимално добри условия за работниците си. Да работят повеч и по-качествено, да са конкурентни, да увеличават продажбите, а от там - и заплатите. А ако излязат заедно да протестират? какво ще постигнат? В най-добрия случай ще свалят правителството на ББ (нещо, което не ми се вярва). И после? ще докарат на власт БСП+ДПС. Друг вариант няма. За България това е алтернативата. Да, ама този мач сме го играли вече с др. Обущарски. В рамките на 1 г БСП ще бъдат свалени. Но поразиите няма да можем да ги оправим 5 години след това. За щастие българския работник е доста пшо-интелигентен от подобни "работодатели" с червени бащини будьоновки.

той и Хитлер мислеше с твърда ръка да трепе славяни ама му еб.ха мам.та.

Много червени книжки четеш, другарю. Я да видим колко славяни в България е утрепал Хитлер. Във всички случаи много по-малко от Червената армия след 9-ти септември 1944. Я да видим колко славяни е утрепал Хитлер в Хърватия. Ами само тези, които са били против него. От гледна точка на всеки немец сърби и хървати са едно и също - езика същия, външния вид същия, само едните дето са католици, а дръугите - православни. Защо тогава има единици избоити хървати и стотици хиляди сърби. Много просто - едните са били с Хитлер, а другите - против Хитлер. и това няма нищо общо с това дали са славяни или не. Но болшевишкитъе лъжци дълги години разпространяваха подобни небивалици. А ти наистина освен за каруцар за друго не ставаш.

славяни и други народности не е изтрепал никой повече от Сталин - любимия вожд на Колхозия. Хитлер е невинно пеленаче пред него. Да не говорим за Берия, Хрущов и прочие знаменитости на Колхозия.

Край на "меката политика"? Как да го разбираме? Ще махнете меките китки? Или меките пишки?

наи-добрия виц. маи русия ви сложи краи на меката политика, с думите "ще атакуваме не само ракетите ви ,но местата от които се изстрелват" смешици

новоизлюпения "дипломат". Запада не може да направи отстъпки от приципите и ценностите си и да се съгласи с прекомерните искания на Русия да има икономически, военен и политически суверинитет върху територията на руската федерация, както и собствена независима външна политика. Затова на тази неприемлива руска агресивност ще отговаряме със санкции срещу руските богаташи, дано се сетят какво най-накрая се иска от тях за да си ползват неприкосновеността на частната си собственост - да отстранят Путин, който е единствена пречка пред принципите и ценностите на Запада. И не трябва да ги е страх повече от него, а от нас, всичко ще им запорираме и конфискуваме, за олигарсите не бива да има нищо по-страшно.

Вгледайте се в образа и действията на Тръмп. Това е човек с тежко психическо заболяване. С тежка диагноза е.

То и психолозите страдат от разстройства и трябва да се лекуват при ленина.

А къде в САЩ е гражданското общество?? Демокрация!! Защо хората не са пред белия дом и искат импийчман на Тръмп, който иска да вкара светът в трета световна война и измрем всички??

Защото не всички в америка са с чугунени глави като твоята!

Cега ще видите вие твърдата политика отзад!...

Хегемонията на САЩ свършва. Това им е болката и са в предсмъртна агония. От тук нататък има червена линия.Кофти им е, но...............светът ги разбра.

очакваме да станете по пухкави от pop corn, и празни от съдържание

Напрежението се създава от стремежа на САЩ да имат неограничена опираща се на сила власт над света, което се нарича ХЕГЕМОНИЯ. Дано света намери сили и да ви спре, господа от ЦРУ. ВИЕ СТЕ АГАРЕСОРА НА ЗЕМЯТА! Заради вашите икономически интереси текът реки от кръв на нашата планета, а на ЦРУ не и пука, защото Америка се намира през океана и вашите деца са защитени. Ако има небесна сила би трябвало нещо да се случи, защото хиляди майки по света ви проклинят за погубените си дечица. Съжалявам, че вашия народ ви подкрепя и се интерсува само да му е подсигурен мазния бургер и материалните придобивки.

Е, няма как. На всичко му идва края, но няма да стане без бой. САЩ, искат не искат трябва да се приберат у дома и да забравят понятието, че имали стратегически интереси в целия свят. Минаха времената когато можеха свободно да си разиграват коня, то остана в миналия век. Китай, Русия, че и Турция казаха до тук сте. Време е за промяната и тя ще стане. ЕС и те ще се осъзвнаят, само на " великата сила" Великобритания няма да и уври главата, те ще се правят на фактор в света.

След като се приберат Щатите у дома си, кой тогава ще си разиграва коня на тяхното място ??? Ти сигурно предпочиташ руснаци, турци, иранци, китайци,..., които ще повишат благосъстоянието на отрудените европейски народи ???

бих предпочел руснаци, преди американци и доведените от тях пакистанци, афганистанци и африканци. както винаги си се опитал да сложиш руснаците не където им е мястото...