Подозират човек на Тръмп, че е получил пари от Русия

Конгресмени подозират, че бившият съветник на Белия дом по националната сигурност Майкъл Флин е получил незаконно пари от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Подозират човек на Тръмп, че е получил пари от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги са мизерни и винаги парите за шпиони и пропаганда са приоритет. Когато мужикът опъва като добитък , хазната плаща на български мекерта шпиони след Освобождението , платените суми може да се видят в публикуваните документи на окупационня фонд. Когато милиони умират от глад през 30те години на миналия век, това не трогва руското правителството и то н е се свени да харчи за български мекерета шпиони да създават македонска нация. Това е традиционната руска свинщина, която имат за патриотизъм.

Тези явно са прихванали от Б,Б, Видяха, че номера с "все друг ми е виновен" минава и се пробват и те.

не им ли омръзна? Хора без работа!!!

Типично за руснаците - подкупват продажни утрепки, за да им прокарват интереса. Нашите всичките боклуци като почнеш с Корнелия, минеш през Боко та до Болен, всичкото боклук е на московската хранилка. Прокурори, генерали, дансаджии - тоже. Затова държавата ни процъфтява!

Кой? Тези, дето изтъркаха прага на УС посолството и които ги викат да им дърпат ушите във Вашингтон ли?

Кви пари от руснаците бре.Нали тия руснаци са толкова бедни.

За мурафети,еша им няма...

Толкова позорно е да вземаш пари,колкото и да даваш,ама в руската политика това е практика.

да разследват и българските депутати и политици за подкупи и пране на пари с руски произход,тук в българия просто вони от кримоногеннна организарана стопанска деиност,която е завладяла наи бедната икономика на европа-българия!

АКО СИЕНЕН ПЛАТИ НА РУСНАК ДА Е КОМЕНТАТОР Е ЧАСТНО ПЛАЩАНЕ ... А АКО РТ ПЛАТИ НА АМЕРИКАНЕЦ Е ДЪРЖАВНО ПЛАЩАНЕ ??

Тъпите ватенки хем си платиха хем сега ядат мазната опашка...

Могъл човека - взел... Ааааа... Забравих, че американците одобряват корупцията само когато е в тяхна полза. И сега тия дето не са взели викат "Олеле..." Апропо, руснаците нали го бяха толкова закъсали, че само въздух ядяха? Откъде пари за рушвети?

В Щатите за корупция се лежи в затвора до 10-15 години. В Русия зависи - за нашите ребята, условни присъди или домашен арест, за политическите опоненти обаче - бесрочен затвор+възможни инциденти/нещастни случаи.

Е, успокоих се. Значи тук в България сме над тия работи... Тук за корупция никой не лежи. А и в щатите има корупция и корупция, ако ме разбираш.

а какво относно парите взети от хиллари след което се продава 25% от американския уран на руснаците.

Абе тез за психопати всичките. Да ги водят на минерални бани. Егати, колко години наред стана вече, за това че вали руснаците им виновни. Що руснаците нямат такова махленско поведение не знам, ма мн свалиха летвата.

Ай ся,рашките си обичат рушвета,нали виждаш тука какъв бърдак става като им дадат пари на " другарите"!Ямата енергетика,пък и " езди" като в пришпориха щъ " сваля" санкции" щъ " връща" Живков ,изобщо циркове бьли!А иначе относно САЩ руснаците са заинтересовани да минат метър!

подозиоат но не са уверени - НО ВЪВ ВСЯКА ЕДНА НОВИНА ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ПЪРВИ КАКВА НЕЩО КОЕТО Е ИНТЕРЕСНО И НАЙ ВАЖНОТО ГЛАВНО - ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ И КАТО доменик троскан ще кажът че няма никакви доказатеоства е е-ал иая черната но това после !!!! също е и с БОИГА НАД УКРАИНА И МНОГО ДРУГИ НЕЩА - ОСОБЕННО МИ ВПЕЧАТЛИ НАПАДЕНИЕТО НА РУСИЯ ПРОТИВ ГРУЗИЯ - ВСИЧКИТЕ ПРЕСИ ГЪРМЯХА - А А - А И СЛЕД СЕ ОКАЗА ЧЕ ГРУЗИЯ Е НАПАДНАЛА - но товече няма значение - важното е пъвата новина АЗ СПАХ С МОНИКА !!!

Ай стига си лъгал,оплети се в лъжи!Така ги извъртя че и ти не си вярваш,или се радваш на измишльотините си!

Е нали целата дандания е да земат от Русия без да дадат дейба! Ей така разсипаха и нас и крайна!

Нищо не е взимал бе! Чист е като сълза!

Добре е че само го подозират човека хахах

Това е световна новина! Браво на преводачите за супер ентелигентния избор! Че даже е от "доказаните" неоспорими базови факти :)

човека взе парите и каза: "Ще видим". После... видяхте какво стана. Жужо пак измамен и реве...

Видехме...вся сволоч западам убежала в крики и вопли от Сирия и остана само пушилка от запалени подметки!

JMM®

Путинова Русия се нарича проклятието на днешният съвременен свят ...

Даа бутнахме му малко рублета на това ефрейторче, ама то тъпо излезе.Сега ако тромпетчето не слуша ще го загази.

Щете,нещете навсякъде сме.Конишуа!

тоя Флин е либерал и от 2012 е работил за Обама а после са го пришили за бай Тръмп който е безпартиен принципно и се е надявал че ще работи със всеки но много рано осъзна какви корумпирани лекета са либералите ...така че тия фъшкии са на Обама и Килъри и пропагандата на Сорос ги пришива на Тръмп

Флин ще бъде осъден и след това ще изпее и Тръмп!!

той си е либерал назначен още от Обама а сега играят театър

че на територията на САЩ, с помоща на Тъмп, има складирани руски химически оръжия за масово поразяване ! ?! Трябва да има ответна реакция!

Кажете, не ви ли омръзна всеки ден да ни занимават с тези американски идиотщини- това не са вече политици а циркаджии, и то много жалки.

винаги са били циркаджии. и всички. твоят кумир, тоже.

Нямам кумир, но ти явно съдиш по себе си. Просто ми се иска да виждаме и четем за нолмални полици и политика, която се грижи за доброто на народите и хората в държавите.

рашистката мафия, неоспорими доказателства за пране на пари, участие в корупционни сделки и още куп подобни тръмписки изпълнения, няма да му се размине на оранжевия клоун, усети примката около старческото си вратле и сега се пъне да се представи в положителна антирашистка светлина.

тръмп е агент на путлер и ще си го получи.

Снимката кърти.

Със сигурност- почти можем да очакваме тези дни Столтенберг да ръси своите глупости на ляво и на дясно. Приликата е почти същата.

Москва пари не дава , само Взима !

кога ще връщат парите на Путя?

Ебати'й комисията, егати'й законите ! Ако е получил пари, трябвало да ги върне обратно . . . . , ама на кого, ако този който е дал парите не си ги иска . . . ? Освен това, доколкото се разбира от статията, става въпрос не за пари, а за купени му от някого самолетни билети и резервации за хотели и коли . . . . и какво точно трябва да върне ? Резервациите или самолетните билетии . . . ? То бива тъпотия, ама тия вече надминават и себе си . . . !

Гледах крайно националистическата реч на Флийн. Много я харесах. Но още не мога да определя дали не беше по добра от речите на Хитлер и Гьобелс взети заедно. Жалко за него. Сигурно Путин наистина му е повлиял положително, защото той има магнетично въздействие върху събеседниците си.

въздействие, сигурно им внушава склонността си към педофилия и латентния си хомосексуализъм ?

...еииии ореваха света с тази Pусiя !..."на крива ракета космоса и пречи !"..."подозирали били ?!? "....говорете с неуспорими доказателства !....а дано Kим ви свитне...та да се приключи и света да си поеме дах !

неОспорими бе ,леночка дорогая.

...сагласна !...имаш право !...от кое училище си парвокласнико ?

Черната маймуна Баррак Оббама получаваше пари от Ислямска държава за да ги подпомага да нападат САЩ и Европа. Маймуните да си ходят ОБРАТНО в Африка... Американците ги ползваха за евтина работна ръка. НО сега вече не им трябват. Арабите и негрите са просто Шпиони в САЩ и трябва да бъдат изгонени. Американците избиха доста индианци, така че сега трябва да избият и навъдилите се като скакалци в Америка- Араби и негри.

Много разбираш от примати беее.Да не си от Факултето?Те там ги държат нашите,демек родата ти!