Русия разполагала с компромати за Тръмп

"Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в Туитър Доналд Тръмп на информацията, че Русия от години е събирала компромати за него.

Обратно в новината

Коментари - Русия разполагала с компромати за Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли какво предрече Баба Ванга?... "в САЩ ще има гражданска война и черен ще бъде последния им президент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ако са се надявали, че Сорос няма да изкара малко кинти и от една гражданска войничка и при тях, а и да "разреди" малко населениетo на земята нали той решава колко човеци да има на земното кълбо!!!!

Здраво го лъжат Тръмп. И то властите на собствената му страна. Да, разузнаване съществува, но защо след няколко месеца подготовка му предоставиха тези данни?

Руснаците може да са му пуснали някоя проститутка - агентка при посещението му в Русия и да са го снимали. Обикновено проучват слабостите на полиницита. Това обаче едва ли ще е компромат! Че дори и с две или повече рускини да е правил сексуални оргии, то това няма да изненада не само него, ами и жена му, а и дъщеря му дори.

... соцмрежи. "Фалшиви новини" в "Туитър"- не може да бъде! Аз мислих че там всичко е по джентълменски честно,корпоративно. Винаги съм твърдял ,че единствената разлика между корпоративна америка и корпоративна русия е че втората е е дна идея по-тъпа.

Още 10 дни.

АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА! ТРЪМП Е АМЕРИКАНСКИЯ ГОРБАЧОВ! ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ! КАКВО ЛИ Е РОДИЛА ГЛАВАТА НА ТОЗИ КОЙТО СЧИТА, ЧЕ ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В АМЕРИКАНСКАТА СИСТЕМА, КОЯТО НЕ Е САМО АМЕРИКАНСКА НО И СВЕТОВНА!

Ха, че какво излиза? Лошия Путин чрез хакерите си събира компромати и ги дава на добрите Хилъри и Обама. И като знаем колко е лош, явно ги е заставил с нещо, ама много гадно да ги публикуват. Оказва се, че не само Тръмп работи за Путин, но и Хилъри, Обама, ЦРУ, ФБР и т.н. Последните пък ги е заставил да не разкриват и предотвратяват хакерските атаки.

Смях в залата. Дир-а, да сте чували за 4Chan и тролската им кампания? Това са слухове пуснати от форум сайт link до някакво тъпо полит парче Рик Уилсън, който пък ги препратил до цру и търсачите на сензации бъзфиид. Целта е да се покаже как един слух, който ако отговаря на определена доктрина, се публикува за "новина" без някой да си направи труда да я провери. И стига сте копирали "новини" че се излагате.

"Си Ен Ен и други медии съобщиха вчера за съществуването на документ от 35 страници..............." Та кой вярва на CNN вече освен Българските "независими" медии, Comedy News Network или CNN.

ЕДИН БИСЕР: В САЩ ТРЪМП се срещна с близки съветници на ДОНАЛД ТРЪМП, сред които Стив Банън и Джаред Къшнър. Ашколсун за изречението Иначе усещате ли как клоуна с перуката, ще свърши преди да е почнал. Така става като имаш за дружки Рашки.

заради изтъкването на цитата Бисер:" В Сащ Тръмп се срещна".... Не, за: "иначе усещате ли"... от което личи, какъв "вятър те вее на...

Изглежда, Брекзит беше замислен като, ход, изпреварващ очакваното влизане на "Мадам Президент" (по Нюзуик) в Белия дом. Този ход е трябвало да спести на Обединеното кралство много големи несгоди, които хората около Хилари Клинтън са предвиждали за страните от ЕС, в рамките на една необявена война с Русия. Война, започнала с опита за пренасяне на т.н. арабска пролет в Сирия и добила още по-голяма интензивност през февруари 2014 г. с превръщането на Украйна в плацдарм за дестабилизиране на врага чрез нахлуване на паравоенни формирования от джихадисти през коридора Турция-България-Румъния-Украйна. Вече е ясно, че влизане на Доналд Тръмп в Белия дом не е влизало в сметките на авторите на тези планове, включително, на Брекзит и на схемата ТТИП. Ето защо, те все още не са подготвили вариант "Б", който да бъде задействан в този случай.

Преди няколко дена гледам Мерил Стрип била разочарована от Д.Тръмп.....странна работа това демократите,как не се разочарова на Обама докато бомбардираха 5-6 държави,близо 10 години!

Като например Ислямска Държава и Кадафи, който 8 години държа Българи в плен и ги мъчи с ток, а преди това организира най-големия атентат в историята на Авиацията?

Само дето услужливо пропусна да кажеш,че нашите в началото бяха свидетели,ама нали на нас все някой ни е виновен.

Въпросният "доклад" беше измислен от някакви тролове във 4chan и пратен на един малоумен репортер, а после поет и от ЦРУ. Пълен разпад на медиите и службите в САЩ. :))))

като нямат нищо, почват да си случат от пръстите и да си измислят "информация". Дотам са паднали нещата!

1. американското разузнаване информирало Доналд Тръмп за съществуването на компрометиращи информации у Русия. 2. Ако това е така, значи и друг я има тази информация, не е само Русия, щото руснаците са я взели от някого.. 3. Защо този друг не я използвал срещу Тръмп? 4. Защо не я е продал на Килъри? 5. Нима щаба на Килъри не използва през цялата кампания компромати срещу Тръмп? то не бяха записи дето говори как чукал жени, то не бяха данъчни документи, които са конфиденциални иначе... А бе с две думи, поредната димка!

Надей да се правиш на по-тъп, отколкото си и да се занимаваш с неща (разсъждения), които с очевадно много повече от акъла ти. Това, че някой има компроментираща информация за някого съвсем не означава, че трябва непременно теб да те уведоми:) Освен това събираната и анализираната информация има МНОГО РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ! "Ако българският народ рязбере цялата истина (за нас), ЩЕ СТАНЕ РЕВОЛЮЦИЯ"! Я кажи чия крилата мисъл е тази, бе Шерлок? Не бе ли на един всеизвестен бандит и държател на черната каса на шайката им, и на ДС досиета, КОЙТО НА ВРЕМЕТО НАПИ И СНАБДИ С ДЕВОЙЧЕТА ЕДИН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА БЕРЛУСКОНИ ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО МУ У НАС (в Боровец), КОЙТО ..."ПРОПУСНА" ДА ВИДИ БЕЗБРОЙНИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ВЪРХУШКАТА НИ? А, и какво съвпадение! Този същият Берлускони, С КОГОТО ПУТИН БЕ ПОЧТИ ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ (както и нехранимайкото Буш по онова време). Та отново - не се занимавай с неща, които са повече от акъла ти!

Ей, американските и британски служби много им се иска да изкарат бялото черно и да скарат Тръмп с Русия. Иначе какво ще правят не знам.

това компромати ли са щом всички знаят че има такива ха ха ха пак някой е лапал маркуча

Американската пропаганда се оплете в лъжите си като пиле в кълчища! Уж руснаците били много слаби и изостанали, пък влияят активно на политиката на САЩ и ЕС и те реално не могат да и се противопоставят, а се борят с последствията от нея и реагират със санкции срещу Русия! И уж рашките успяват да влияят активно на политиките им, пък точно САЩ и ЕС са основните стожери и носители на русофобията в света! Направо се обърках от толкова противоречиви послания! Вече не знам на какво да вярвам!

Вървиш си по тротоара, виждаш кучешка купчинка и я заобикаляш. Повлия на курса ти, нали?

Не знам доколко обяснението става, при положение, че вместо да си заобиколил купчинката, си стъпил в нея. Е, по-добре ще е да не си го направил, но си! И каквото и да говориш след това, то е неадекватно, щом си омазан! Та за това говоря!

ТРЕСЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИНТРИГАНТИ. ЗА ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ ГОЛЕМИ СИЛИ.

То голяма война голямо цвилене против Тръмп. Човека още не е започнал, народа го избра, но американските лешояди не искат да му дадат шанс. Корпоративната глутница иска президента да е кукла на верига.

и какво, като разполагат? Да не би рублата да се е качила, да не би стандартът на руснаците да е настигнал този на хърватите, м? Дръжте си папките рашки, дръжте ги здраво! Хранително ембарго от вожда ви и санкциите от цивилизацията. Скоро и некачествената химия за кенефи ще ви се стори скъпа и луксозна.

И казвате, че Хилари и екипа й са били толкова некъдърни, че не са ги намерили и използвали през изборната кампания ?!? Ами значи са били тотално некъдърни и добре, че не я избраха.

В САЩ Тръмп се срещна с Тръмп, е те тая информация ми требеше.

Има повсеместен страх от Тръмп. Опитват се да го демонизират по абсолютно всякакъв наличен начин, а нашия дори не влязъл официално в длъжност. Защо? Защото една от идеите му, поне теоретично, е да пренасочи известни средства от една всепосочна конфронтация с всичко живо (Русия, Китай, Близкия Изток и т.н.) към стабилизиране на Америка чрез вътрешни инвестиции. Проблемът на такъв подход е, че цели отрасли на американската икономика (и съответните им политически и медиини лобита) ще почувстват значителен отлив на средства. В Америка (както вече и у нас) най-големите пари се правят от държавни поръчки. Въпросните лобита са се специализирали предимно върху военната промишленост и разузнаването. Съществуването им се крепи на принципи рода на "Война се прави с пари", "По време на война пари не се пестят" и т.н. Тези компании буквално разцъфнаха по времето на Буш Младши, поддържаха темпото по време на Обама и харесваха идеята с Хилъри Клинтън да продължат традицията (а защо не и да я доразвият), но се появи Тръмп, а на всичкото отгоре взе, че и спечели въпреки истинската война, която се водеше срещу него по време на кампанията. И сега същото това "Лоби на войната" сега използва последните дни от мандата на Обама, за да направи конфронтирането с Русия, ангажиментите към НАТО и вечното бърникане из разни държави и държавички възможно най-трудно за спиране. Паралелно с това върви и систематично подкопаване на доверието в Тръмп с цел намаляване на популярността му и ограничаване на възможностите му за лавиране и осъществяване на идеите му. За съжаление, не бих се учудил, ако успеят да го свалят предсрочно от власт - импиичмънт, може би. Но се сещам и за още един президент, противоречива личност, харесван от едни и мразен от други, чиято най-голяма грешка бе да се обяви срещу войната. Казваше се Джон Кенеди. И не свърши добре.

По принцип си прав, но аналогия с Кенеди не може да става - той разпали карибската криза по времето на Хрушчов, а сега сигурно цял отдел от КГБ ще пази гърба на Тръмп! По-скоро гражданинът макейн може да намаже от полония.

Аналогията с Кенеди е само по линията "Спираш войната - умираш". А колкото до Куба и Карибската криза - не съм бил там, но доколкото знам Кенеди на няколко пъти е спирал въоръжена инвазия на острова (Заливът на свинете, Кубинската криза), в комбинация с намерението му да изтегли войските от Виетнам и часовникът вече е започнал да цъка.

Момче,има само един проблем. Русссские евреи не могат да вденат че сме 21 век.Това е нова ера -ерата на просветлението и на човешкия разум.А диктатурите противоречат на здравия разум.Те нямат място в новото време.А времето момче,е НАЙ-БЕЗМИЛОСТНОТО нещо на света. Изобщо не му дреме кой е срещу него.Просто го отвява.И да му се молиш,не ти обръща внимание.Щом си против него-прегазва те и толкова.Така че твоите господари момче,колкото и да се опъват са обречени.

Чакай, чакай, аз ли нещо не разбирам или ти обърка поста. Какви евреи, какви 5 лева? И какви господари? Аз дори не съм женен :)))

Ама аз не бех дочел до краа.Аз вече неколко пъти пиша и явно ме четат че JFK,а след тва и целия клан кенеди беше разсипан щото "любовника" позволи америка да бъде застрашена с разполагане на ракети на 50км от маями.А не щото боби се заяждаше сандо трафиканте и къмпани.Това са непростими неща и немаше как да не бъде премахнат.Едно от хубавите неща на демокрацията че ако некой направи нещо срещу общия интерес си получаява заслуженоте.А не както е при диктатурата. Просто има механизми които защитават общия интерес.Дано този дядка има мъдроста да проумее това и да не допусне и с неговата фамилия (която се вижда че е доста многобройна) да стане така както стана с фамилията кенеди.

сега вече е ясно за всички защо Тръмп се държи като любовница на Путин. Не е от любов и уважение към Вова или Русия...

е срещу наложеният в свта НОВ СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ РЕД!! ТАЗИ ВОЙНА Е КАКТО СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ , ТАКА И СРЕЩУ РЕСКИТЕ ФИНАНСОВО ОЛИГАРХИЧНИ СТРУКТУРИ ЗА КОИТО ФОРМУЛАТА "пари стока пари прим" СЕ Е МОДИФИЦИРАЛА КАТО В НЕЯ "стоката" НЕ СЪЩЕСТВУВА. ПЕЧЕЛЯТ НЕ ПРОИЗВОДИТЛИТЕ, А ФИНАНСОВИТЕ ОЛИГАРСИ, ЗА КОИТО ДУМАТА "държава" НЕ ЗНАЧИ НИЩО! ТЕ СА БЕЗ ЦВЯТ , БЕЗ РАСА У БЕЗ НАЦИЯ. ТЕ СА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НАЛОЖЕН НЕ САМО В АМЕРИКА , НО И В РУСИЯ ВОЙТАТА СРЕЩУ НЕГО БЕ ОБЯВЕНА И ЗАПОЧНАТА ОТ ТРЪМП, ЩЕ МИНЕ И ПРЕЗ РУСИЯ , КИТАЙ И ЦЕЛИЯ СВЯТ! ДАЙ БОЖЕ ДА УСПЕЕ! ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ!

По минусите ще ги познаете. Цървул след цървул се надпреварват. Явно е, че червената централа добре ги е организирала за да покаже една лъжлива настройка на обществото преди изборите. Не завиждам на Радев. Манипулират и него по този начин. Не им се връзвайте.

Не им се връзваме. Просто е дразнещо как са си повярвали, че едва ли не е дошла Октомврийската революция и Путлеристан е новия световен лидер.

Плюсовете и минусите не дават предимство на едно или друго мнение, а само маркират колко привърженици на едната или другата страна "работят" в даден сайт. А при положение, че това са организирани "привърженици" със свое централно управление нейде из фондация Русский мир, то минусите се явяват своего рода комплимент за така оценено мнение! Смешници. Първосигнални смешници.

Крадеца вика "дръжте крадеца"...

:-))))))))) От тези постове излиза, че Русия е най-силната държава в света и си играе със (забележете) САЩ, както Сащ си играе с някоя страна от третия свят..........ама моля ви се, ние трева не пасем.....

Именно заради компроматите а не за нещо друго Русия натискаше Тръмп да е президент. Така в един момент ще могат много лесно да предизвикат президентска криза в САЩ и така да разклатят доверието в институцията.

:-))))))))) От тези постове излиза, че Русия е най-силната държава в света и си играе със (забележете) САЩ, както Сащ си играе с някоя страна от третия свят..........ама моля ви се, ние трева не пасем.....

Преди повече от 30 години френските тайни служби тяха вземали тайно фекалии от Брежнев, за да разберат, колко е болен.Разбирасе ,че се шпионират.Дирници тревата е зелена идиотщините нямат край.По добре напишете, че за две седмици ще изтърпим -200 градуса, но не преминавайте -273 ,защото ще заличите земята.

Путлер допусна много кардинални грешки и идва време да си плаща. Лошото е, че сметката ще я поеме изтеразния руски народ.

Асанчо ти мисли кой ще поеме твоите сметки като секне кранчето от фондацията.

Братския български народ ,ще продължи да го храни.

Новите ченгета (отломките от платена мрежа) и 2-3 тролски присъствия доскоро препитаващи се по фондации, та тези искат да злепоставят Тръмп понеже той им спря грантовете.Само могат да ченгесарстват по форумите и да вият на умряло.

Що за изречение: "Си Ен Ен и други медии съобщиха вчера за СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДОКУМЕНТ от 35 страници, съставен от редица бележки с дати от юни до декември 2016 г., НАПИСАНИ ОТ БИВШ АГЕНТ НА БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ, който бил НАЕТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОПОНЕНТИ НА ТРЪМП и когото американското разузнаване смята за достоверен източник." Тия "американци" са уникални. По-най-абсурдния и най-инфантилния начин да ревнат с пълно гърло пред целия свят с "разкритието", че черното е бяло (или обратно) и да го "доказват" с всички доказателства, които доказват обратното. Това им е пропагандата и агитацията от години, но на никого не му пука. Всички знаят, че като кажат: "Правим война в Ирак, защото там има химическо оръжие", това не е така. А я правят, защото им е нужна война там, в чуждата държава, която са си набелязали. И на самите тях не им пука, че никой не им вярва, защото всъщност те не искат това. Те искат всички да знаят, че това, което казват, не е вярно, и въпреки това всички се правят че вярват или се държат, сякаш, че вярват. Само такова поведение показва "сила". Обратното не, обратното би било просто убеденост на другите в правотата им (доброволно приемане поради убеденост), а не страх от тяхната "Сила" (приемането на абсурдни тези от страх да кажеш, че са абсурдни и от невъзможност да реагираш на това).

Абе странни са щатите. Дума да няма. Както преди стана с Асандж и Сноудън, така и сега отделят цялата си внимание на човека /организацията/ изнесъл инфото а не на самото инфо. Що така? Може и руски хакери да са изнесли информацията. Ама те не са я изфабрикували. Тя е истина. И какво? Виновния го оправдаха а хакера бил виновен. Странно. Демокрация а?

Ами не е правилното това, което твърдиш. Да, вероятно някой в САЩ се занимава и с анализ на "разкритията", но много по-важно е да се запуши пробойната, по която биха могли да изтекат и други, много по-важни документи, при това вече без да са оповестени по медиите. Нали разбираш за какво става въпрос? В случая Русия прави нагла демонстрация на хакерски възможности, посочвайки уязвимостта на една свръхсила! А това си е много опасно, откъдето и да го погледнеш.

Ааааааааааааааа! Прав си. Пробойната е важна. Хилари ползвала личен сървър за да държи кореспонденция с поверителен характер и даже секретни материали ама това не е важно и даже я оправдаха. Хакера е виновен много. Асандж изнесе информация за войната в Авганистан и Ирак която беше меко казано потресаваща. Документите разкриват убийството на цивилни от американската армия. И са на самата армия. И са скрити пак от армията. Ефекта - наказани няма а Асандж живее в посолството на Еквадор. Вече 4-5 години. Сноудън изнесе данни за системно и дългогодишно незаконно подслушване ама и той излезе виновен. Ма не съм прав. Не съм.

Защо никой не ще да погледне истината в очите? Една шепа психопати, наричащи себе си "световен елит", а всъщност основно са три еврейски династии лихвари, са натрупали в последните години 19 трилиона $ дългове. Капитализмът, в този му вид, е един барутен погреб, който всеки момент ще експлодира. Единственият начин лихварите да оцелеят е да подпалят световна война. И слава богу, че веднъж на няколко столетия се ражда гений и лидер от планетарен мащаб като Владимир Путин. И той ще успее, защото има подкрепата на всички мислещи хора по света! И защото от три века насам абсолютно конспиративната и вещаеща гибел за човечеството еврейска доктрина за "богоизбрания народ", депопулация на населението на земята до 500 милиона, "нов световен ред", в който ще има една глобална държава с господари евреи и роби всички останали, в епохата на интернет няма как да остане конспирация и да успее! Затова е и целия тоя вой в момента! Защото прекалено много си повярваха "господарите на света" че света ще им принадлежи! А сега вият от ужас и правят в паниката си грешка след грешка и стават ясни за все повече и повече хора по света.

Но тези фамилии бяха разобличени пред света в последните 20 години и то благодарение и единствено на Интернет. Преди това тези неща са били известни само на малцина, поради което плановете им винаги са успявали.

Планетарно тъпи зомбита сте вие.....така на времето сте крещяли по всеки комуноиден лидер та сега това не изненадва никой нормален човек....СЕЛСКИЯ РОБ ИСКА ДА ИМА БАЩИЦА КОЙТО ДА ГО ХРАНИ И ДАВА ПОДСЛОН ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ НЕКЪДЪРНИ И ПРОСТИ ДА СЪЗДАДЕТЕ НЕЩО САМИ........СЛЯЗОХТЕ НА НИВОТО НА МАНГУСТИТЕ

По-скоро Обамовите хора са събирали такава информация и в злобата си се гърчат предсмъртно и вият на умряло!

Хората по света знаят и са на мнение, че от руснаците нищо не им трябва- ни меда, ни жилото. Примера е показателен - от една страна са помогнали на Тръмп, а от друга са готови да го компрометират.

Кое не е верно? Бухате минусите без да мислите. Тролчета нещастни.

Щом всички путиноидни русофилистици станаха отявлени "демократи-тръмписти", работата е ясна! В САЩ никога не би се вдигнала подобна врява, ако няма сериозни основания. САЩ не са държава, която може да бъде управлявана от външна сила чрез компромати. Дори и най-малките съмнения, че това би било възможно, изправя на нокти политиците в САЩ! В САЩ е традиция и непоклатимо правило Президентът да бъде абсолютно чист и непробиваем за какъвто и да било шантаж! Да спомним случая "Люински" - една "забежка" на президента Клинтън преди много години, но висшите политици съзряха възможност за изнудване и започна процедура за импийчмънт! Щом за Тръмп има съмнения, а то ги има, при това сериозни, значи няма да го бъде като Президент на САЩ! Никой не трябва да е в състояние да изнудва по какъвто и да било начин президента на най-голямата военна и икономическа свръхсила, защото става много опасно за целия свят!

Тебе кой те излъга, че США са демокрация? Та обиновения американец не знае къде е Гърция, камо ли да знае тръцки език. При това положение автентичният смисъл на термина му убягва. А това, с което го лъжат, е обикновен фашизъм, представян за благо. И простото стадо, вкл. и ти, вЕрвате. Жалки говежди нищожества!

Вашата реплика, неуважаемо путиноидче, няма никакви допирни точки с моят коментар! Но от раш-тролско негодно спамерче друго не би могло и да се очаква.

Дир.бг взе пример от истеричните либерални про Хилъри медий и започна да публикува Фейк Нюз. Ха честито! Няма да оставате по назад я!

Ами ти какво очакваш? Присъщо е за демократите да крадът данаците и да ги раздават за грантаджии, при пестеливите републиканци паричният поток към троловете и другите грантаджииски протестни готованци ще секне. дира както и други още по-налапали се медии гледат да излапат някой и друг гущер като за последно.

Няма дума "медий", има дума "медии".

То в Америка като и в България. Като либералидиотите не можаха да победят Тръмп честно, почват с кални номерца. И след като пуснат сега компромати за Тръмп, естествено ще обвинят Русия. То няма да е лошо в тяхната си конституция да въведат нов член със следния текст 9 " Всеки път когато в САЩ някой се осе..., за това е виновна Русия". Само че веднъж подцениха Тръмп, сега то правят втори път. Крайно време е да изхвърли на боклука всякакви Обамчета, Клинтънчета и прочие, та и у нас да мирнем малко от простотийте им.

това за русия е напълно верно - сички жени на сички опашки за марули само за това приказват

Много им се иска на педалите Русия и Америка да са врагове,а тук пишещите кресливи гейчета напараво са в истерия от Путин

И при това русофобите са точно най верните на СССР преди 89-та. Винаги са там където е келепира.

Моше май, дето се оптва да мине за българин. Израел в не малка степен е маркетингова легенда. Има неща, защото базовата помощ годишно от САЩ е 10 млрд. И още много милиарди. Ако ги оставят без американско финансиране, да съществуват няколко години, не повече. А относно пиенето на руснаците, според западна, не руска статистика, в Европа те са на 5-то място. Първото се държи от финландците. А що се отнася до производството, за пример тази година пак са експортъьр 1 в света на пшеница. И след въвеждане на санкциите експортират вече много собствена продукция, принудително развита. А що се отнася за оръжията, това не са парчета метал и някакви черни кутии. А са устройства, за създаването на които се използват ТЕХНОЛОГИИ. Много от които нямат световни аналози. Въобще пропагандата ти е изключително плостна, западен маниер, предназначена за западните зомбита.

Мария Захарова: ОБАМА ИМА ДЕВЕТ ДНИ ДА РАЗРУШИ СВЕТА Говорителят на руското МВнР определи външната политика на САЩ като безсмислена

Бог сътвори света за седем дни. Администрацията на Обама разполага с два дни повече, за да го разруши, написа тя на профила си във Фейсбук.

Латентен хомосексуалист ли е путлер ? Кремълска пропаганда ли са "романите" му с разни спортистки и артистки ? Путлер посреща Семейния Празник Бъдни Вечер в мъжка компания в манастир ?

Шутлер здрасти, как си ?

Килърито пък е свързана с педофилска мрежа.

Всяко време има своите ченгета и доносици.Наследниците на ченгенцата от ДС са протестърите от Платена мрежа следващи грантовата идеология.Същите тези мишоци остават без финансиране след избирането на Тръмп.Вижте че дори си направиха партия за да се опитат да цоцат държавна субсидия, други като Асан и Минол падаха зад борда и изпаднаха в немилост още преди Тръмп да е встъпил в длъжност.

Наследниците на ченгенцата от дс са туземните крадци-олигарси и са на рашистка служба, само казусът ктб е предостатъчен.

Е доста от тях са финансирани и от "Америка за България"...

Най-после САЩ има по-свестен президент, с когото човек би му ударил една или две кайсиеви:) Човек, който така харесва източноевропейски красиви жени, не може да е лош!

според мен време да се мисли по друг начин не като фенове на левски и цска трябва някакъв ред да има

досега се говореше колко са глупави американците, но руснаците най-накрая го доказаха. Срам и резил, щото и руснаците не са по-умни. Най-накрая някой ще се засегне на чест и ще си го премерят... ядреният арсенал.

Накрая китайците ще го боднат и на Путкин и на Доналд Дък. Там тихо си бачкат хората, не се пънат като тия двамата клоуни.

Сега проблемите на САЩ са два - развода на Брат Пит с Анжелина Джоли и руската заплаха ... След това е изборът на Тръмп. A социологическите проучвания показват, че 95% от семействата в САЩ живеят по-зле от преди 2007 год