Коментари - Румъния не пропусна самолета на Рогозин до Молдова | Днес.dir.bg

Румъния не пропусна самолета на Рогозин до Молдова

Румънските власти не дадоха разрешение на самолет с руския вицепремиер Дмитрий Рогозин на борда да прелети до Молдова.

Обратно в новината

Коментари - Румъния не пропусна самолета на Рогозин до Молдова | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на румънците! За пореден път им азвиждам за поведението им!

пуснакът мисли, че не са за него, а не било съвсем така.

Русия е най-прогнилото и скапано място на света и за това американците, европейците или някой друг няма вина. Руснаците са тъпо, лицемерно и подло племе, което предизвиква само гняв, възмущение и отвращение. Ако искат да се очовечават. Тяхна работа.

Кацането не е разрешено и в Унгария. Този индивид и всички останали, за които има санкции няма да стъпят в Европа, С. Америка и др. съюзнически страни.

Тъжно ми е да гледам как румънските политици плащат русофобски данък на Америка за да защитават нейните интереси. Ние също плащаме този данък и затова сме на това дередже впрочем. Тъй или иначе това са жалки американски гърчове, хегемонията вече си я изгубиха и сега това са им последните конвулсии. Малко им остана. Рогозин ще се срещне с Додон така или иначе. Хората в Молдова са настроени проруски, защото от там идват гастарбайтерски пари, оттам идват инвестиции, работни места и пазари. А от ЕС идват само "конграчулейшъни", соросоиди, гейпаради, съучастие в кражби - ЕС никак не реагира дето проевропейските политици в Украйна откраднаха милиард евро. Русия вече се завръща и това е добре както за Европа, така и за Света. Стига каубойски кръвоспускания и грабежи!

А защо руснаците се редят на опашки за зелени карти, а европейци и американци не се натискат за тайгата?

И сам не си вярваш, нали?

Правилно си отбелязал, че има в ЕС "свободно движение на хора" Но то е за хора а не за овластени руски простаци-хулигани. Право на всяка страна е да разреши или не позволи на някоя отрепка с престъпни намерения да и цапа земята с присъствието си.

само така-шут вгъза на тъпия дебилен руски главок.Тоя Рогозие е нарицателно за агресивен ,прост руснак.

НАЛИ ЗАПЛАШВАШЕ ЦЯЛА ЕВРОПА( Дмитрий Рогозин каза , че руските танкове нямат нужда от виза за Европа)

Съветваш го следващия път да отиде с танка ли? :))

:)

Фашистка Румъния изпрати 180 000 войници срещу СССР. Върнаха се живи 18 влаха. Сега рискуват всички румънци.

Бившите роби в Турската империя, винага си остават роби.Поради тази причина Русия е направила голяма грешка да хвърля пари и живота на своите войници, за освобождаване на робите които винаги са измекяри на някого. В момента на САЩ. За 30 г. западна окупация страните ни са ликвидирани. Колониалните западни хищници винаги изсмукват кръвта на жертвите си. България е с 82% импорт от вън. Фалит и ликвидация. Румънците са същата стока, даже им нетресоха и американска база, която сигурно не плаща наем, както тези у нас.Потурнаците трлябва да бъдат оставени в осраните им потури, за да си знаят мястото. Руска грешка

Пияндурите, вече и за морал и грешки ли говорите?!

"Не прави на робите държава." -казал го е един американскте президенти. Не знам дали е имал в предвид точно освободителната война но е 100% валидно в този случай.

Прокаженият путинец не е бил пуснат да замърсява въздушното пространство на Румъния. Разбираемо.

На 1 септември 1916 г. България обявява война на Румъния. Това налага българското командване да прехвърли 3-та армия под командването на ген. Стефан Тошев на т.нар. Добруджански фронт. Армията ни провежда няколко последователни военни операции, в които постига три блестящи победи, разбива румънските и сръбските войски. Тогава Русия, като съюзник на Румъния, изпраща цяла армия на помощ в състав.Действително на 27 октомври 1917 г. 24 руски военни кораба откриват огън по Варна. Два руски хидроплана бомбардират града. В защита на българите се появяват две немски подводници, които разпръсват и прогонват корабите на руския черноморски флот.Цели 5 пленени руски бойни знамена има българската армия в актива си. Кавалерията на генерал-майор Иван Колев дори пленява цялата Оренбургска дружина, заедно с командира и бойното им знамеС този договор Руската империя губи над 1 милион кв. км. от територията си. Днес тези земи се наричат Литва, Латвия Естония, Полша, Украйна, МОЛДОВА, Беларус, Грузия, Армения.

Намекваш, че е време Москва да си върне загубените територии? :)

ама ги е шубе

Е защо не са го приземили със ЗРК "БУК"

Румънците са ПОДЛОГИ. Това, дали са американски, руски или извънземни е без значение. Подлогите никой не ги уважава освен поданиците на Султана. Питайте българските "туркини" за "уважението" на поданиците на Султана.

Що не лети над Украйна?

Защото ще му запалят аероплана на този азиатски козар.

Откакто хунтата свали боинга, цялото гражданско въздухоплаване заобикаля въздушното пространство на бивша Украйна.

Това е само в твоята болна мозъчна клетка.

Никой не иска алкохолиците от смрадливата раша. Молдовците им виновни, след това румънците. Преди време Полша не ги пусна. Всички ненавиждат пияните бедни азиатски агресори. Скоро ще могат да летят само през северният полюс. Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони.

Тия русофобски тиради се ценяха при черният президент! Бъди в крак с времето! :))

Ти отново доказваш че си малоумен. Сега ватенките са два пъти наказазни. 1. Пигмея Путлер потроши големи пари за да бъде избран Тръмп. 2. В благодарност на това американеца разказа играта на пияните ватенки със все по-големи санкции и томаховки по сатрапите им в сирия. В момента мурзилките имат две бази в Сирия. Мазите на американците са десет !!!

Рогозин е летял с граждански полет на авиокомпания S7 затова румънците са се правили на храбри. Помните ли случая с доставката на хеликоптери за САР с използване на търговски плавателен съд в самото начало на войната на запада срещу сирийците? Тогава товарът не стигна до крайната точка, но когато за доставки руснаците започнаха да използват ВМФ никой не смее да гъкне. Извод? Следващия път Рогозин да лети на борд на ВКС с ескорт от Су-35... :))) На запад разбират само от езика на силата!

молдова тъй се е плахнала от алкашите, че изгони пет посланика на магучая!

За Румъния никой на запад няма и да си мръдне пръста и да рискува военен конфликт с РФ! Както и за останалите източноевропейци. Бъди сигурен!

Ти си голям глупак. Румъния е член на НАТО. С колкото и су-та да тръгнат да пресекат границата на Румжния, то те ще бъдат сявалени като зрели круши. Това без да се замислят направиха турците, въпреки че ватенката наглец бе пресякъл само една полоса от турска територия широка само около 10 км. Няма прошка за пияните наглеци от дивото азиатско племе.

Явно не си прочел! Та сега специално за теб: az 59/23 ( нерегистриран ) 28.07.2017 20:17 За Румъния никой на запад няма и да си мръдне пръста и да рискува военен конфликт с РФ! Както и за останалите източноевропейци. Бъди сигурен!

Бати тъпите заяждания.И власите и поляците взеха да се пренапрягат с Русия.Добре де знаем кви са ви мераците към Молдова , кво се страшите , Рогозин няма да я анексира.

Абе няколко пъти те питах и исках да разясниш какно е мурзилка а ти не казваш Ако не знаеш какво значи нещо не то използвай в разговор Можеш да звучииш тъпо

Ако нашите рубладжийски управници бяха на мястото на румънците,щяха да чакат Рогозин строени на летището и щяха да се сецнат от чупки в кръста. А представяте ли си каква щеше да е реакцията ако Пьотр Толстой се беше заканил да изкупи румънското крайбрежие?Руското посолство щеше да бъде засипано с коктейли молотов,а посланикът им привикан да дава обяснение.Ето затова ватенките не смеят да се гаврят с румънците както го правят с нас.

Румънците не са руски подлоги.

Лъжеш глупак. Колко самолета летейки за Сирия не пуснаха българите да минат над нейното въздушно пространство ? За това се писа толкова много, но ти неграмотнико не можеш да четеш.

новината е стара и неточна 21 07 2017г. рогозина не пустили в молдову. тубата има клип! и друг има 29 05 2017г молдова изгони пет руски дипломати.

Молдовците още веднъж показаха, че в държавата им царува простотията. В дипломацията има един фундаментален принцип: Каквото и да става, комуникациите се държат отворени.

В края на статията е казано. че молдовците са се опитали да спрат полета, все пак има нужда от още информация за да коментирам.

Прави ми впеачтелние, че се пускат такива новини и в коментарите се рзгарят големи страсти, пък то не се посочва причина. Добре че се намери някой да каже че на борда е имало жена с ограничения за влизане в ЕС.

"Посланикът на Руската Федерация в Кишинев Фарит Мухаметшин" типично руско име от 20 000 000 милиона мюсюлмани в Русия

в същност в россия има само 40 000 000 мюсюлмани!

Домързя те да напишеш още две - три нули, ей...

Ербап са само в глутница. И Наполеон, и Хитлер бяха събрали войска от цяла Европа. Половин милион румънци също тръгнаха на пътешествие до Сталинград, но се оказа че няма билети за връщане... Драги качамаци, онова беше великят Вермахт; с пиндосранците няма да стигнете и до КПП-то.

а колко мурзилки бяха изтребени тогава? Повече или по-малко от румънци? Повече или по-малко от германци, м?

Терорът е е идеология на червените фашисти - това се преподава в катедрите в Москва - диалектически материализъм, чe целта оправдава средствата, саботаж, дезинформация, Червения терор масовите убийства, концентрационните лагери и т.н.- как так получилось что СССР убил 62 млн. руских людей, а Фашистская Германия только 21 млн. ? А за сега ватенките си признават: Путин уже убил больше Сталина !!! Если Сталин угандошил 62 миллиона соотечественников, то при Путине россиянки уже сделали более 60 млн абортов! 3-4 или 6 миллионов абортов в РФ за год по разным источникам.

Влашка простотия. Тия първо действат,после мислят. Братска цигания

А ето и съобщение на авиокомпанията, с чиито пасажерски самолет е пътувал "вЯликий" Рогозин: "Регулярному рейсу S7157 по маршруту Москва Кишинев было запрещено вхождение в воздушное пространство Румынии службой организации воздушного движения под предлогом нахождения на борту санкционной персоны, сообщила РБК пресс-секретарь Группы компаний S7 Анна Бажина." Разбрахте ли, россоманчета? На борту находилась санкционной персоны! Той много добре е знаел какви ги върши, но именно по негова са нарушени правата на пътниците и, както той сам се изхвърля, дори им е бил застрашен живота. Няма по-нагло нещо от пияндурник с власт в мужикистанска кочина!

рашистите вече ги взимат на майтап. Така и трябва! Правилно са постъпили нашите партньори в ЕС и НАТО -Румъния. Добри съседи имаме.

Съгласен съм, добре са постъпили, просто трябва да се отървем от сегашните си "стратегически партньори", да се ориентираме към истински такива и Северна Добруджа отново може да си е наша:), нека продължават румънците в същият дух, кой каквото сам си направи никой не може да му го направи!

С подобно поведение Молдова следва да очака задълбочаване на интеграция между Приднестровието и РФ, а Румъния да се прости с мечтата си да лапне Молдова и части от бивша Украйна...

Неграмотните амеби явно не познавате и най-близката история! Молдова бе окупирана и след това "присъединена" към "великото" семейство на СС СеРе през 1940 година, заедно с Прибалтийските републики и част от Финландия! Тази земя никога не е била россиянска!

Е, за тебе летоброенето явно започва от 1940г.... :)))

Молдова е румънска на 98%, създадена за да разединява румънския народ след ВСВ. Не виждам какво ще прави Рогозин там, освен да ги подстрекава срещу Родината им.

Всъщност Молдова е по-стара от Румъния. Държавата Румъния е основана през средата на 19-и век.

sulio@mailinator.com

Имаш много здраве. Създаденапе на 1.12.1918 и им е национален праздник.

Жалък страхлив роб. Дали имаш ракетш за сваляне. Ами ако върнат ?

Откога пък и крепостните имат право на мнение? Барина разреши ли ти или вече те проиграл на карти?

В момента най-отявлените русофоби в Европа, обслужващи интересите на либералния глобализъм и опитващи се да трупат от това дивиденти са Полша, Румъния и Прибалтийските републики.

Просто това са държавите, подложени на най- голямантируски натиск от говедата.

от руските кремълски фашаги искам да кажа.

Явно тоя наистина не изтрезнява. Те, ето какво е написал в туитър: "57 минут назад, источник: РБК Рогозин пообещал ответить гадам из Румынии Действия властей Румынии, запретивших пролет через воздушное пространство страны следовавшего из Москвы в Кишинев рейсового самолета российской авиакомпании S7, подвергли опасности жизни женщин и детей, заявил летевший тем же рейсом вице-премьер правительства России Дмитрий Рогозин. Ждите ответа, гады, написал вице-премьер на своей странице в сети Twitter." "Крымнаш!" и "Полетитенабатут!", а? Хахахаха! Колко гадно е да те наритват отвсякъде в момент, когато се опитваш да изглеждаш най-велик!

Кой ще забележи мърша като теб?

Абе разбирате го руският от отворено общество.

Мидо сладководна, да усвоиш един чужд език, това означава да си отвориш още един прозорец към света! Да, зная И други чужди езици, а не само матерният ти россиянски!

Това се казват номера от селски вечеринки,който може да струват скъпо....

Това не е нормално поведение. Явно доста държави още лижат американски задници.

Въпрос до празнуващия сега добитък на Бузлуджа- НА КОЯ ПАРТИЯ И ДЪРЖАВА ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ОСОБЕНО БАЛКАНЦИТЕ-РУМЪНЦИ,СЪРБИ И ГЪРЦИ ИМ ВИКАХА ПОЛОВИН ВЕК ,,РУСКЕ КУРВЕ??,,

Тази новина пак ще я чета в средата на следващата седмица. Няма да бъде без повод.

Не можете да запашвате целия свят с война, путлерасти. Приличате на кварталия пияница, който си търси с кой да се сбие по улицата и накрая се прибира със счупен нос.

само НАТО, САЩ и европедалите сипят бомби над джамии, сватби, болници на лекари без граници и детски градини

най-обичам европедалско д

е браво , бръкни си в твоето тогава, путлерист

А и вместо да скимтите, като наритани миндили, що не проверите, дали тоя пияндурник не е в списъка на санкционираните от ЕС заради Крим и Украйна? Дали въобще има право да диша въздуха над държавите от ЕС?

нали европедалската ценностна система включваше "свободно движение на хора"

И как "и какво от това?" Щом едно решение е взето, то се изпълнява. Че кой е Рогозин, че специално заради него ЕК да променя решенията си, взети единодушно от 27 държави?!

Правилно с отбелязал, че има в ЕС "свободно движение на хора" Но то е за хора а не за овластени руски простаци-хулигани. Право на всяка страна е да разреши или не позволи на някоя отрепка с престъпни намерения да и цапа земята с присъствието си.

и братята унгарци не са го пуснали :))))

Поредната плесница във мутрата на Джуджето. Тая седмица му отвъртяха бушона. И това е само началото.

Власите са си цигани и тъпанари по рождение.

В по-голямата си част, живеещите на север от р. Дунав са чисти българи. Стават румънци едва през 19 век. Нещо като едни други наши българи, които пък през 20 век решиха да станат македонци.

И кво ще направите путлерасти? Освен да се плюнчите по форумите? ЩЕ изпратите пушещото чудовище Адм. Кузнецов? Какво?

Румънците бавно и полека порастнаха с няколко века! Браво! Направиха си съдебна реформа, вкараха си корумпираните политици в затвора, заплатите им раста, инвестициите също. Само ние останахме последните загубеняци и путлерастки държанки в Европа.

Рогозин? Да не е напрвил бебе на някоя румънска кифла?

И защо великия рогозин се вози на Боинг???? Нали е там неакъф велик у великата русия???? Що се вози у хамерикански самолет????? Муахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!

Братята румънци станаха по-католици от Папата.....

Православни са бе, амебо. И отслужват на български език.

две забележки относно интелигентността ти...."по-католик от папата" е фразеологизъм, който се използва за да се покаже, че някой се престарава, преиграва. Не ти казва човекът, е румънците са католици...разбра ли? Не..?:) И второ - 85% от румънците са православни, останалите са протестанти и католици.

Това същия оня Рогозин ли е, дето преди две-три години, като пак не го пуснаха румънците, се изхвърли, че следващият път ще прехвърчи с Ту22? Само че тогава май фърчеше от Београд, та трябваше да обикаля през намкъдеси, като че ли. Не е ли същия оня Рогозин, дето се хилеше като пача и разправяше как САЩ щели да изфърчат в космоса с батут, щото нямало да им дава ракети-носители? Същият е май, нали? И явно е прекалено народен човек, след като явно употребява качествени лосиони за аперитив.

Браво на румънците!Така се пада на този завърщен простак.Преди 2-3 г. този ватник се направи на ударен и попита ''Кой е този Плевнелиев''?По-голям наглец и отврат от този е само Филип Киркоров!

И Аз питам Кой е този Росен Плевналиев ???????? Чу ли стара кошница Коларова !

беше някакво недоразумение за президент

бил съм лъгал руските тролове четете: "По-рано днес Румъния поиска официално обяснение за изявлението на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин в "Туитър", че след забраната да премине със самолета си през въздушното пространство на Румъния, следващия път ще лети със стратегически бомбардировач ТУ-160, съобщи руската англоезична телевизия RТ."

Това е старо, не е от сега.

Русофобията е болест , която се лекува с бомби!

Заплашваш ли бе боклук?

Коментари - Румъния не пропусна самолета на Рогозин до Молдова | Днес.dir.bg

Румъния не пропусна самолета на Рогозин до Молдова

Румънските власти не дадоха разрешение на самолет с руския вицепремиер Дмитрий Рогозин на борда да прелети до Молдова.

Обратно в новината

Коментари - Румъния не пропусна самолета на Рогозин до Молдова | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на румънците! За пореден път им азвиждам за поведението им!

пуснакът мисли, че не са за него, а не било съвсем така.

Русия е най-прогнилото и скапано място на света и за това американците, европейците или някой друг няма вина. Руснаците са тъпо, лицемерно и подло племе, което предизвиква само гняв, възмущение и отвращение. Ако искат да се очовечават. Тяхна работа.

Кацането не е разрешено и в Унгария. Този индивид и всички останали, за които има санкции няма да стъпят в Европа, С. Америка и др. съюзнически страни.

Тъжно ми е да гледам как румънските политици плащат русофобски данък на Америка за да защитават нейните интереси. Ние също плащаме този данък и затова сме на това дередже впрочем. Тъй или иначе това са жалки американски гърчове, хегемонията вече си я изгубиха и сега това са им последните конвулсии. Малко им остана. Рогозин ще се срещне с Додон така или иначе. Хората в Молдова са настроени проруски, защото от там идват гастарбайтерски пари, оттам идват инвестиции, работни места и пазари. А от ЕС идват само "конграчулейшъни", соросоиди, гейпаради, съучастие в кражби - ЕС никак не реагира дето проевропейските политици в Украйна откраднаха милиард евро. Русия вече се завръща и това е добре както за Европа, така и за Света. Стига каубойски кръвоспускания и грабежи!

А защо руснаците се редят на опашки за зелени карти, а европейци и американци не се натискат за тайгата?

И сам не си вярваш, нали?

Правилно си отбелязал, че има в ЕС "свободно движение на хора" Но то е за хора а не за овластени руски простаци-хулигани. Право на всяка страна е да разреши или не позволи на някоя отрепка с престъпни намерения да и цапа земята с присъствието си.

само така-шут вгъза на тъпия дебилен руски главок.Тоя Рогозие е нарицателно за агресивен ,прост руснак.

НАЛИ ЗАПЛАШВАШЕ ЦЯЛА ЕВРОПА( Дмитрий Рогозин каза , че руските танкове нямат нужда от виза за Европа)

Съветваш го следващия път да отиде с танка ли? :))

:)

Фашистка Румъния изпрати 180 000 войници срещу СССР. Върнаха се живи 18 влаха. Сега рискуват всички румънци.

Бившите роби в Турската империя, винага си остават роби.Поради тази причина Русия е направила голяма грешка да хвърля пари и живота на своите войници, за освобождаване на робите които винаги са измекяри на някого. В момента на САЩ. За 30 г. западна окупация страните ни са ликвидирани. Колониалните западни хищници винаги изсмукват кръвта на жертвите си. България е с 82% импорт от вън. Фалит и ликвидация. Румънците са същата стока, даже им нетресоха и американска база, която сигурно не плаща наем, както тези у нас.Потурнаците трлябва да бъдат оставени в осраните им потури, за да си знаят мястото. Руска грешка

Пияндурите, вече и за морал и грешки ли говорите?!

"Не прави на робите държава." -казал го е един американскте президенти. Не знам дали е имал в предвид точно освободителната война но е 100% валидно в този случай.

Прокаженият путинец не е бил пуснат да замърсява въздушното пространство на Румъния. Разбираемо.

На 1 септември 1916 г. България обявява война на Румъния. Това налага българското командване да прехвърли 3-та армия под командването на ген. Стефан Тошев на т.нар. Добруджански фронт. Армията ни провежда няколко последователни военни операции, в които постига три блестящи победи, разбива румънските и сръбските войски. Тогава Русия, като съюзник на Румъния, изпраща цяла армия на помощ в състав.Действително на 27 октомври 1917 г. 24 руски военни кораба откриват огън по Варна. Два руски хидроплана бомбардират града. В защита на българите се появяват две немски подводници, които разпръсват и прогонват корабите на руския черноморски флот.Цели 5 пленени руски бойни знамена има българската армия в актива си. Кавалерията на генерал-майор Иван Колев дори пленява цялата Оренбургска дружина, заедно с командира и бойното им знамеС този договор Руската империя губи над 1 милион кв. км. от територията си. Днес тези земи се наричат Литва, Латвия Естония, Полша, Украйна, МОЛДОВА, Беларус, Грузия, Армения.

Намекваш, че е време Москва да си върне загубените територии? :)

ама ги е шубе

Е защо не са го приземили със ЗРК "БУК"

Румънците са ПОДЛОГИ. Това, дали са американски, руски или извънземни е без значение. Подлогите никой не ги уважава освен поданиците на Султана. Питайте българските "туркини" за "уважението" на поданиците на Султана.

Що не лети над Украйна?

Защото ще му запалят аероплана на този азиатски козар.

Откакто хунтата свали боинга, цялото гражданско въздухоплаване заобикаля въздушното пространство на бивша Украйна.

Това е само в твоята болна мозъчна клетка.

Никой не иска алкохолиците от смрадливата раша. Молдовците им виновни, след това румънците. Преди време Полша не ги пусна. Всички ненавиждат пияните бедни азиатски агресори. Скоро ще могат да летят само през северният полюс. Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони.

Тия русофобски тиради се ценяха при черният президент! Бъди в крак с времето! :))

Ти отново доказваш че си малоумен. Сега ватенките са два пъти наказазни. 1. Пигмея Путлер потроши големи пари за да бъде избран Тръмп. 2. В благодарност на това американеца разказа играта на пияните ватенки със все по-големи санкции и томаховки по сатрапите им в сирия. В момента мурзилките имат две бази в Сирия. Мазите на американците са десет !!!

Рогозин е летял с граждански полет на авиокомпания S7 затова румънците са се правили на храбри. Помните ли случая с доставката на хеликоптери за САР с използване на търговски плавателен съд в самото начало на войната на запада срещу сирийците? Тогава товарът не стигна до крайната точка, но когато за доставки руснаците започнаха да използват ВМФ никой не смее да гъкне. Извод? Следващия път Рогозин да лети на борд на ВКС с ескорт от Су-35... :))) На запад разбират само от езика на силата!

молдова тъй се е плахнала от алкашите, че изгони пет посланика на магучая!

За Румъния никой на запад няма и да си мръдне пръста и да рискува военен конфликт с РФ! Както и за останалите източноевропейци. Бъди сигурен!

Ти си голям глупак. Румъния е член на НАТО. С колкото и су-та да тръгнат да пресекат границата на Румжния, то те ще бъдат сявалени като зрели круши. Това без да се замислят направиха турците, въпреки че ватенката наглец бе пресякъл само една полоса от турска територия широка само около 10 км. Няма прошка за пияните наглеци от дивото азиатско племе.

Явно не си прочел! Та сега специално за теб: az 59/23 ( нерегистриран ) 28.07.2017 20:17 За Румъния никой на запад няма и да си мръдне пръста и да рискува военен конфликт с РФ! Както и за останалите източноевропейци. Бъди сигурен!

Бати тъпите заяждания.И власите и поляците взеха да се пренапрягат с Русия.Добре де знаем кви са ви мераците към Молдова , кво се страшите , Рогозин няма да я анексира.

Абе няколко пъти те питах и исках да разясниш какно е мурзилка а ти не казваш Ако не знаеш какво значи нещо не то използвай в разговор Можеш да звучииш тъпо

Ако нашите рубладжийски управници бяха на мястото на румънците,щяха да чакат Рогозин строени на летището и щяха да се сецнат от чупки в кръста. А представяте ли си каква щеше да е реакцията ако Пьотр Толстой се беше заканил да изкупи румънското крайбрежие?Руското посолство щеше да бъде засипано с коктейли молотов,а посланикът им привикан да дава обяснение.Ето затова ватенките не смеят да се гаврят с румънците както го правят с нас.

Румънците не са руски подлоги.

Лъжеш глупак. Колко самолета летейки за Сирия не пуснаха българите да минат над нейното въздушно пространство ? За това се писа толкова много, но ти неграмотнико не можеш да четеш.

новината е стара и неточна 21 07 2017г. рогозина не пустили в молдову. тубата има клип! и друг има 29 05 2017г молдова изгони пет руски дипломати.

Молдовците още веднъж показаха, че в държавата им царува простотията. В дипломацията има един фундаментален принцип: Каквото и да става, комуникациите се държат отворени.

В края на статията е казано. че молдовците са се опитали да спрат полета, все пак има нужда от още информация за да коментирам.

Прави ми впеачтелние, че се пускат такива новини и в коментарите се рзгарят големи страсти, пък то не се посочва причина. Добре че се намери някой да каже че на борда е имало жена с ограничения за влизане в ЕС.

"Посланикът на Руската Федерация в Кишинев Фарит Мухаметшин" типично руско име от 20 000 000 милиона мюсюлмани в Русия

в същност в россия има само 40 000 000 мюсюлмани!

Домързя те да напишеш още две - три нули, ей...

Ербап са само в глутница. И Наполеон, и Хитлер бяха събрали войска от цяла Европа. Половин милион румънци също тръгнаха на пътешествие до Сталинград, но се оказа че няма билети за връщане... Драги качамаци, онова беше великят Вермахт; с пиндосранците няма да стигнете и до КПП-то.

а колко мурзилки бяха изтребени тогава? Повече или по-малко от румънци? Повече или по-малко от германци, м?

Терорът е е идеология на червените фашисти - това се преподава в катедрите в Москва - диалектически материализъм, чe целта оправдава средствата, саботаж, дезинформация, Червения терор масовите убийства, концентрационните лагери и т.н.- как так получилось что СССР убил 62 млн. руских людей, а Фашистская Германия только 21 млн. ? А за сега ватенките си признават: Путин уже убил больше Сталина !!! Если Сталин угандошил 62 миллиона соотечественников, то при Путине россиянки уже сделали более 60 млн абортов! 3-4 или 6 миллионов абортов в РФ за год по разным источникам.

Влашка простотия. Тия първо действат,после мислят. Братска цигания

А ето и съобщение на авиокомпанията, с чиито пасажерски самолет е пътувал "вЯликий" Рогозин: "Регулярному рейсу S7157 по маршруту Москва Кишинев было запрещено вхождение в воздушное пространство Румынии службой организации воздушного движения под предлогом нахождения на борту санкционной персоны, сообщила РБК пресс-секретарь Группы компаний S7 Анна Бажина." Разбрахте ли, россоманчета? На борту находилась санкционной персоны! Той много добре е знаел какви ги върши, но именно по негова са нарушени правата на пътниците и, както той сам се изхвърля, дори им е бил застрашен живота. Няма по-нагло нещо от пияндурник с власт в мужикистанска кочина!

рашистите вече ги взимат на майтап. Така и трябва! Правилно са постъпили нашите партньори в ЕС и НАТО -Румъния. Добри съседи имаме.

Съгласен съм, добре са постъпили, просто трябва да се отървем от сегашните си "стратегически партньори", да се ориентираме към истински такива и Северна Добруджа отново може да си е наша:), нека продължават румънците в същият дух, кой каквото сам си направи никой не може да му го направи!

С подобно поведение Молдова следва да очака задълбочаване на интеграция между Приднестровието и РФ, а Румъния да се прости с мечтата си да лапне Молдова и части от бивша Украйна...

Неграмотните амеби явно не познавате и най-близката история! Молдова бе окупирана и след това "присъединена" към "великото" семейство на СС СеРе през 1940 година, заедно с Прибалтийските републики и част от Финландия! Тази земя никога не е била россиянска!

Е, за тебе летоброенето явно започва от 1940г.... :)))

Молдова е румънска на 98%, създадена за да разединява румънския народ след ВСВ. Не виждам какво ще прави Рогозин там, освен да ги подстрекава срещу Родината им.

Всъщност Молдова е по-стара от Румъния. Държавата Румъния е основана през средата на 19-и век.

sulio@mailinator.com

Имаш много здраве. Създаденапе на 1.12.1918 и им е национален праздник.

Жалък страхлив роб. Дали имаш ракетш за сваляне. Ами ако върнат ?

Откога пък и крепостните имат право на мнение? Барина разреши ли ти или вече те проиграл на карти?

В момента най-отявлените русофоби в Европа, обслужващи интересите на либералния глобализъм и опитващи се да трупат от това дивиденти са Полша, Румъния и Прибалтийските републики.

Просто това са държавите, подложени на най- голямантируски натиск от говедата.

от руските кремълски фашаги искам да кажа.

Явно тоя наистина не изтрезнява. Те, ето какво е написал в туитър: "57 минут назад, источник: РБК Рогозин пообещал ответить гадам из Румынии Действия властей Румынии, запретивших пролет через воздушное пространство страны следовавшего из Москвы в Кишинев рейсового самолета российской авиакомпании S7, подвергли опасности жизни женщин и детей, заявил летевший тем же рейсом вице-премьер правительства России Дмитрий Рогозин. Ждите ответа, гады, написал вице-премьер на своей странице в сети Twitter." "Крымнаш!" и "Полетитенабатут!", а? Хахахаха! Колко гадно е да те наритват отвсякъде в момент, когато се опитваш да изглеждаш най-велик!

Кой ще забележи мърша като теб?

Абе разбирате го руският от отворено общество.

Мидо сладководна, да усвоиш един чужд език, това означава да си отвориш още един прозорец към света! Да, зная И други чужди езици, а не само матерният ти россиянски!

Това се казват номера от селски вечеринки,който може да струват скъпо....

Това не е нормално поведение. Явно доста държави още лижат американски задници.

Въпрос до празнуващия сега добитък на Бузлуджа- НА КОЯ ПАРТИЯ И ДЪРЖАВА ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ОСОБЕНО БАЛКАНЦИТЕ-РУМЪНЦИ,СЪРБИ И ГЪРЦИ ИМ ВИКАХА ПОЛОВИН ВЕК ,,РУСКЕ КУРВЕ??,,

Тази новина пак ще я чета в средата на следващата седмица. Няма да бъде без повод.

Не можете да запашвате целия свят с война, путлерасти. Приличате на кварталия пияница, който си търси с кой да се сбие по улицата и накрая се прибира със счупен нос.

само НАТО, САЩ и европедалите сипят бомби над джамии, сватби, болници на лекари без граници и детски градини

най-обичам европедалско д

е браво , бръкни си в твоето тогава, путлерист

А и вместо да скимтите, като наритани миндили, що не проверите, дали тоя пияндурник не е в списъка на санкционираните от ЕС заради Крим и Украйна? Дали въобще има право да диша въздуха над държавите от ЕС?

нали европедалската ценностна система включваше "свободно движение на хора"

И как "и какво от това?" Щом едно решение е взето, то се изпълнява. Че кой е Рогозин, че специално заради него ЕК да променя решенията си, взети единодушно от 27 държави?!

Правилно с отбелязал, че има в ЕС "свободно движение на хора" Но то е за хора а не за овластени руски простаци-хулигани. Право на всяка страна е да разреши или не позволи на някоя отрепка с престъпни намерения да и цапа земята с присъствието си.

и братята унгарци не са го пуснали :))))

Поредната плесница във мутрата на Джуджето. Тая седмица му отвъртяха бушона. И това е само началото.

Власите са си цигани и тъпанари по рождение.

В по-голямата си част, живеещите на север от р. Дунав са чисти българи. Стават румънци едва през 19 век. Нещо като едни други наши българи, които пък през 20 век решиха да станат македонци.

И кво ще направите путлерасти? Освен да се плюнчите по форумите? ЩЕ изпратите пушещото чудовище Адм. Кузнецов? Какво?

Румънците бавно и полека порастнаха с няколко века! Браво! Направиха си съдебна реформа, вкараха си корумпираните политици в затвора, заплатите им раста, инвестициите също. Само ние останахме последните загубеняци и путлерастки държанки в Европа.

Рогозин? Да не е напрвил бебе на някоя румънска кифла?

И защо великия рогозин се вози на Боинг???? Нали е там неакъф велик у великата русия???? Що се вози у хамерикански самолет????? Муахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!

Братята румънци станаха по-католици от Папата.....

Православни са бе, амебо. И отслужват на български език.

две забележки относно интелигентността ти...."по-католик от папата" е фразеологизъм, който се използва за да се покаже, че някой се престарава, преиграва. Не ти казва човекът, е румънците са католици...разбра ли? Не..?:) И второ - 85% от румънците са православни, останалите са протестанти и католици.

Това същия оня Рогозин ли е, дето преди две-три години, като пак не го пуснаха румънците, се изхвърли, че следващият път ще прехвърчи с Ту22? Само че тогава май фърчеше от Београд, та трябваше да обикаля през намкъдеси, като че ли. Не е ли същия оня Рогозин, дето се хилеше като пача и разправяше как САЩ щели да изфърчат в космоса с батут, щото нямало да им дава ракети-носители? Същият е май, нали? И явно е прекалено народен човек, след като явно употребява качествени лосиони за аперитив.

Браво на румънците!Така се пада на този завърщен простак.Преди 2-3 г. този ватник се направи на ударен и попита ''Кой е този Плевнелиев''?По-голям наглец и отврат от този е само Филип Киркоров!

И Аз питам Кой е този Росен Плевналиев ???????? Чу ли стара кошница Коларова !

беше някакво недоразумение за президент

бил съм лъгал руските тролове четете: "По-рано днес Румъния поиска официално обяснение за изявлението на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин в "Туитър", че след забраната да премине със самолета си през въздушното пространство на Румъния, следващия път ще лети със стратегически бомбардировач ТУ-160, съобщи руската англоезична телевизия RТ."

Това е старо, не е от сега.

Русофобията е болест , която се лекува с бомби!

Заплашваш ли бе боклук?