Русия създаде ракета, имитираща масиран удар

Руски концерн създава ракета с радиоелектронна система, имитираща масиран ракетен удар.

Обратно в новината

Коментари - Русия създаде ракета, имитираща масиран удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете и някоя друга истинска бомба между макетите, за всеки случай.

Каква е тази злоба не знам. Ще изпукате от злоба и простотия. Тази нова технология е отговор на разширяването на НАТО, на американските Междузвездни войни , ракетни щитове и т.н. За да повишат ефективността на своите ракети руснаците явно вземат мерки. Това обаче си е надпревара във въоръжаването, а като натовска сила ние ще трябва да увеличаваме разходите за отбрана. Ама щом ви кефи това пък злобейте си. Явно сте богати и можете да заделяте за съвременни оръжия , които пък са тотално несъвместими с моята заплата и доходи, ама явно аз съм изключение, а злобарниците са готови да им вдигнат данъците само и само Путин да е зле.

НЕ ЗВУЧИ ДОБРЕ.ПО ИМ ОТИВА КОЛХОЗ,СОВХОЗ.НА ТОВА НИВО ИМ Е РАДИОЕЛЕКТРОНИКАТА.ВСИЧКО Е БЕЗНАДЕЖДНО СКАПАНО И ОСТАРЯЛО ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ПРОИЗВЕДЕНО.

Благодаря, бях започнал да се притеснявам, но щом казваш.... Те само се чудя що се притеснявате толкоз от руснаците, нали всичко им е скапано???

Те тези от 100 години само с имитации се занимават. Само дето Китайците ги задминаха и в това...

В тия 100 години включват ли се тези във Виетнам дето такова майката на американците?

на измислиците. Преди много години в училищата учихме, че те са измислили ВСИЧКО БЕЗ ОСТАТЪК - и ел.крушката, книгопечатането, парната машина, леката кола, ракетите и всичко което се сетите. Само май ние ги минахме като открихме, че първият човек е бил по нашите земи. Да ходят да се състезават с макетата.

точно теб надали са те учили, ти си знаеш всичко..

Ти май нищо не си учил, кат гледам

Русия пак доказа, че е ненадмината в голямата радиолектроника и никой не може да й се опре, най-малко пък с разни китайски ширпотребни джаджи, минаващи незнайно защо пред простолюдието за "голямата техника". Напред, Россия, смачкай ги тия западни самозванци!

а вземи малко да попрочетеш .... това, което при руснаците в момента е почти готово, е американска разработка на около 10 години, при това комбинираща атака на крилати ракети и самолети .... точно срещу Русия. Сега руснаците си го връщат, с копие на същото но за бойни глави за балистични ракети. И няма как да надминеш нещо, което е създадено преди 10 години, а твоето още не е готово.

Има грешка в заглавието. Русия не е саздала а може да създаде. Разликатае огромна.

Я да видим кой не може да чете?

Кой ги храни и търпи тези, дето бълват само деструктивни, деградивни и непотребни стоки? Не се ли наядоха на автомати вече? Толкова са зле, та една измисленото ембарго с Европа им светна лампата да започнат да произвеждат селскостопанска продукция.

Да си купим такива ракети за да скрием липсата на бойна авиация от всички.

Защо не измислят, и най-вече въведат масово, нещо гениално с гражданско и мирно приложение?

А докато имитираш масиран ракетен удар няма ли опасност в отговор да получиш реален такъв?

Статията е некомпетентна .... тази имитация е за да се "скрие" нанасянето точно на такъв ракетен удар - примерно ако имаш изстреляни 20 бойни глави, тази система създава още 100 такива и ПРО - то не знае кои да унищожава първо. Така има значително по-голяма вероятност някои от реалните бойни глави да оцелеят и да поразят противника. САЩ имат такава разработка от около 5-6 години, комбинираща атака на самолети и крилати ракети с имитация на фалшиви цели .... разбира се, тя е насочена срещу Русия! ... за това и руснаците, макар и със закъснение

КЪСИ.Е,някои вече направиха асоциацията с един виден световен политик и миролюбец.

Колко крави са родили румелийските полета. Козяк изпраща кравари.

Не мога да разбера само как ще излъжеш сателитите предназначени за това, които засичат топлината на всяка една изстреляна ракета и турболенцията която създава???

Един обикновен ядрен взрив в атмосферата ще унищожи цялата електроника на сателитите. Остават радарите.

Един е крайно недостатъчен! Сателитите са страшно много и са разположени така че да покриват цялото земно кълбо а един взрив унищожава електрониката и то само ако е включена в радиус от 60-70 км

Малиииййй що си умен само.....

тия и литевойонна батерия не могат да направят

ChatGPT

А ти даже не можеш да напишеш правилно ЛИТИЕВО-ЙОННА БАТЕРИЯ

Еееиии...много страшно това бе !

На американския радар се виждат 20 обекта и нито един не е истинския :)

автогол със задна ножица

Възможностите на електрониката в Русия са от времето на СССР. Журналистът, публикувал статията да си купи руски лампов телевизор.

Мозъкът ти е лампов от времето на СССР. Нито тогава, нито сега потребителските стоки са били и са мерило за качество. Сигурно до МКС летят на Айфон с китайски чип. Ядрените подводници са с лампови компютри, а крилатите им ракети с педали. Бегай от тука.

Рашките могат да симулират въздушно нападение и така да предизвикат война между две други държави.

ТЕЯ КАТО НАПРАВЯТ ЧИТАВА КОЛА ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ХЛАДИЛНИК, ТОГАВА ДА СЕ ОБАДЯТ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА ВНИМАВАТ С ШАМПОАНА И ДЕЗИНФЕКТАНТИТЕ.

Да си изберем страна от ЕС - например Белгия. Те каква читава кола и хладилник произвеждат? Русия произвежда почти всичко. Може да не е номер едно, но го има като производство. А и в някои неща е номер едно, а в други не е ясно кой е номер едно.

Са си блядките ;)) Вместо да направят невидима ракета , те правят седем пъти по-видима ?!

Тъп си ти. Те защото съ тъпи имат най-добрите оръжия, най-добрите ракетни двигатели, победиха Хитлер и Наполеон и държат най-голямата територия на планетата?! Толкова си тъп, че е обида за човечеството.

Ше,ще,ще... пияните ватенки само лъжат.

От непобедимия сссростана една ранена,самотна сибирска мечка,която безпомощно се зъби и заплашва,а и не се усеща ,че е в клетка и оцелява благодарение на наблюдаващите я!Вместо да погледат новите технологии на САЩ,Китай и ЕС,в Москва се занимават с глупаво перчене на гол гъз!

технологино,Русия е век изостанала от САЩ във въоръженията!САЩ имат секретни совалки в космоса,способни да парират всяка руска ракета още на руска територия,така че всяка руска заплаха е равна на самоубийство!Това ще го опита първо Чен Ир,за назидание на Путьо!

Уф такива тъпи тролове ли започнаха да наемат от Козяк? Даже не могат да вникнат какво пише в новината и повтарят опорните точки...

Само ти ли не разбра, че САЩ са още в миналото хилядолетие? И това е по техните думи. А представи си какво е на практика.

Свършено е с хамериканците. Бай Тръмп да си прибира ракетите и да изчезва от Европата

Пак напълнихме памперса.

Ти ще го оближеш, нали? Защо? Защото ти харесва. :)

Летя с 1 самолет а виждат 7 е браво това е супер.

Китайци и американци виждат вместо една погрешно изстреляна ракета цели седем и превръщат кочината в стъкло... Ами това е супер!

Работи върху свръх модерна отбранителна система с космическо базиране, лазерни лъчи и т.н , която ще позволява на руските военни кораби да избягва коварни атаки на говедовози, най-вече в мъгла! Всеки говедовоз наближил руски боен кораб ще бъде потопен! Ако работи нова система де...

Това може, това създава - имитации , илюзии и фейкове. Даже и имитация на водката наречена Боярщник имат жалкарите.

Имитират ли?

Аз пък помислих, че най-накрая са произвели да кажем свестен климатик, ютия или телевизор - руска му работа

Хубави лопати,ама от както свършиха немските каски-няма...

Концерна ПУТ-УН пройзвежвежда и изпитва само ракети...каквити климатици и прахосмукачки.Не е престижно!

Можеш ли да хакнеш бутилка водка и да се просълзиш от умиление колко си велик защото си произвел телевизор?! А после да се задпиш на печката и да сънуваш че си губернатор я на Париж я на Лос Анжелис? А друго си е си представиш че другите ги е страх от тебе... нищо че всъщност ти се смеят

А американците типроизвеждат ли ги че не мога да се сетя за нещо американско? Ами такива боклуци всеки може да произвежда, но ракетно-космическа техника,малко т удно. Защо и е на велика държава да произвежда боклуци,като срещу една ракета,Китай ще ги залее с телеризори и печки даже да смятаме по цените на алибаба...

Да не говорим че пияните ватенки един читав автомобил не могат да направят.

Идеята не е нова и я има откакто се появиха топлинните и радиокапаните за защита на авиацията от зенитни ракети.Дане забравяме ,че ракетите изживяват последното си развитие.От тук нататък идват електромагнитните оръжия и лазерите!Кокво е хиперзвуковата ракета в сравнение с тях?!Вижте какво е монтирано на новите Американски разрушители вместо бордово оръдие и традиционната ПВО защита!Дори "Райнметал" показва в реална ситуация унищожаване на минометен снаряд в полет от лазер!

Видяхме но в действие Иджис срещу Хибини резултата е много памперси за тия от Иджиса ха ха ха !!!

Разбира се щом е руско трябва да е лошо,но ако е американско е върха.Първо помисли и тогава пиши.

Унищожаване на отделен снаряд - да , но при масиран артилерийски обстрел си все загинал , щото тия лазери не знаеш колко трябва да бъдат . Руснаците не казват , но при масивното нападението на томахоуците в Сирия /в един момент виждаш бюлюк от ракети към теб/, комплексите им С-400 просто са нямали толкова противоракети в това направление . Затова имитацията на масивно нападение е голям успех .

никой ли не се досеща ,че подобно нещо може да доведе до действителен ответен МАСИРАН удар

дано да е само имитация .

дано координатите за атака да не се дава от РАЗУЗНАВАТЕЛЕН КОРАБ който не може да плува в мъгла и бива потапян от стадо овце. За самолетите разбрахме, че вече уж направили такъв който да може да лети и нощем :))) Това беше ебати резила в руската пропаганда миналата година :)))

Аве палячо на тебе миналата зима ти караха хляба с каруците ве, какви корвби какви самолети сьнуваш ве? Следващата зима сигурно ще ти карат хляб с кервани от маргарет с дисагите!мбухахаха Бемте у евроатланта сркдновековен!

images-cdn.9gag. com/photo/agvEVeW_700b.jpg

Е те са, ойде коня у ряката!

Единствената държава използвала ядрено оръжие срещу цивилни хора е САЩ! Жертвите в Сирия, Либия, Тунис, Египет, Йемен, Афганистан, Сърбия, Ирак,....Конго, Ангола, Намибия, Куба, Гренада, Аржентина, Виетнам, Корея също имаха право на живот!? Да добавим: Индия, Пакистан, ЮАР, Кения, Индонезия, Ирландия, Шотландия....другите народи жертви на британо-краварския геноцид! И 100,000,000 милиона индианци! Добавете и жервите на ЦРУ! Към тях жертвите на "ДЕМОКРАТЕНЕТО"! Само у нас всеки трети българин " демократично се изпарии" от земния си живот и от Родината си!

При руснаците всичко е имитация. Имитация на ПРО (С400) само дето не лови ракети Имитация на самолетоносач, който се прибра с един самолет на борада Имитация на кола - която не пали дори когато Бог Путин се качи на нея. Имитация на танк, който трябва да се дърпа по площадите Имитация на РАЗУЗНАВАТЕЛЕН кораб който в мъгла не може да намери пътя и се блъска в стадо овце. абе... цялата държава е една имитация Никой ли не им каза, че идеята при ракетите е да бъдат неоткриваеми, а не да вдигат радарите на крак? Сигурно и самолетоносача им така - пуши като за 300 кораба за да плаши...... гаргите.

Пропусна ... имитация на ,,невидим" самолет свален с ракета от 60-те.

Упсссссссссссссссс....Краварската ПРО се изпърдя........Дотука беше..Тя дори със старите съветски Сатана и Топол не можеше да се справи...А с новите руски ракети, краварското ПРО ще е само една залъгалка за стотици милиарди долари, и то а за олигофрени вярващи в Дядо Коледа! Вярващи че руски масиран ракетен удар по Краварника може да бъде спрян:)

усещаш ли колко си прост? значи руските свине ще изстрелят една ракета и тя ще имитира масиран удар... в крайна сметка фойерверки. САмо дето американците найстина ще го помислят за атака и ще изстрелят 500 ракети, от които руското С400 ПАК ще блокира и от Русия ще остане парче стъкло. И защо? Заради ИМИТАЦИЯ !!!!! Та... сега усети ли колко си прост?

Когато се създава някаква система, трябва да се създадат и средства за нейното изпитание и настройване. Стендове, имитатори, еталони и т.н. Такава ракета няма да се пуска срещу американската ПРО, а срещу руската, за да се провери радарите и операторите и' как ще реагират.

те американците им я провериха в Сирия и то в почти реална обстановка. Не само това, ами и ги предупредиха. ОТ 60 томахавки ни една не хванаха. Нямаха време дори на надуят установката, а Лазер (този дето засича) беше толкова пиян, че не можа да пъхне ключа за запалване на системата.

Пълна мистерия - от 50 изстреляни 30 стигнаха ... 20 още се търсят ?

Аха когато България създаде нещо подобно тогава плюйте братушките!Нисе създадохме полицаия пияници и ибийци на деца,катасторфи с пияни и доргирани полуграмотници!Ахааа лекари кадърни като ветеринари в Екарисаж?!!!ООо образователна система с песни за ромите и резакитата.ООО СИРЕНЕ С ПАЛМОВО МАСЛООО,ооо чуднооооо!!!

Какво създадоха българите и България: 1. Кирилицата 2. Компютъра 3. Автоматичната скоростна кутия 4. Телефония секретар 5. Електронният часовник И още много неща сме дали на света. А какво са дали руснаците? 1. Водката 2. Машенките 3. Периодична система, но те я създали за да създадат първото. А руските технологични открития са недоразвити нацистки разработки, които пияните кратуни 70г не могат да доразвият .

Кат Русия няма втора тъй могъща на света тя е нашата опора, тя е нашта висота!

Радой Ралин: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Вълк,туй стихотворение си го наври,знаеш къде,нали!

stan_posta@

Само дето не е от Радой Ралин. Не се гаврете с паметта на мъртвите. Стихотворението е на карикатуриста Хаджи Бойко Бочев, които го е печатил в стихосбирката си Епопея на незабравимите. Чисто демократично творение, от най-мракобесните времена на 90-те, в които не беше важно да кажеш истината, а да кажеш нещо лошо за опонента си. Изтъркано е, не го пускайте повече.

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! Прогледналия Вазов 1916

Руснак, бивш военен, откри огън от прозореца си в село Кратово в подмосковския район Раменска. Не е уточнен все още броят на загиналите, но според някои източници те вече са четирима души, сред които и жена. Има и няколко души, които са тежко ранени. Стрелецът е 49-годишния Игор Зонков. Той е бивш военен, командир в руското министерство на извънредните ситуации, изпълнявал е и няколко мисии по време на войната в Афганистан. Мъжът започнал да стреля с ловно оръжие от прозореца по минаващите. Според съседите, Зонков се ядосал на тях, че вдигнали толкова голяма къща и му отнели слънчевата светлина. Полицията а обградила дома, където се крие стрелецът. Той е отрил огън и по полицейските служители и е надупчил една от колите им.

Сигурно е чул за българския пенсиониран фатмак, дето стреля по хора и кучета

Наркоманите ще им отговорят с РЕВОЛЮЦИОНЕН ПАМПЕРС.

Русофилистиците се посраха от радост и умиление, че господарите им са сътворили още едно оръжие за масово поразяване..щ

Ще сътворят, но отново в бъдеще неопределено. Засега са само надуваеми.

Определено американската ПРО става за боклука. Тръмп да си я прибира

Ако бай Тръмп има малко акъл в главата, трябва бързо да си прибира ПРО. Вече няма нужда от нея. Имитиращ масиран руски удар парализира американската ПРО И Я ПРАВИ БЕЗПОЛЕЗНА

Верно ли? Как не се е досетил???

Тръмп е малко тъпичък. Трябва да му се напомня