Руска ракета надхвърли осем пъти скоростта на звука

Руската противокорабна хиперзвукова ракета "Циркон" при изпитания достигна скорост, която осем пъти превишава тази на звука.

Обратно в новината

Коментари - Руска ракета надхвърли осем пъти скоростта на звука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ракетите - добре. А свестен автомобил - кога?

Ами да го качват путин на такава ракета и да я засилват към луната

кои искаше и беше тръгнал да разпарчоса русуя и защо ? ами погледнете картата бе тикви тъпи ... много са тръгвали и наполеон и хитлер ... само че не познават никога и този път също няма да познаят ... а и демокрацята на запад какво ни донесе на нас освен геи парада ?

Сал в султанските покои нещо бамбашка се крои! Май се готвят за скорошното изстрелване на султана Путин, за да стане Султан на Вселената!

Краварите не могат да заспиват вечер. Браво на руснаците!

Краварите няма да спят, ще доят кравите, ще увеличат двойно млеконадоя, млякото ще поевтинее двойно! В Русия ше доят овните и увеличат двойно производството на "Боярышник", и той ще поевтинее двойно! Никой не може да спре прогреса!

Някой може ли да обясни защо в държава с такова силно въоръжение минималната заплата е по-ниска от българската минимална. И още един въпрос - ако сменим Запада с Русия по каква логика ще живеем по-добре в материален план. В духовен е ясно .

В материален ще мизеруваме, ама с гордо вдигната глава, а в духовен яко ще го духаме за да няма прах по дърветата! И ще викаме Трамп наш, Трамп наш, Трамп наш!

Ами вие цървулите си мизерувайте колкото си искате с гордо вдигната глава, аз искам нормален живот без комунистически експерименти повече

а колко струва бензина тока парното газта водата-в пъти по-малко от нашите...тъпанар!!!

Бензина е наполовина, но парно, ток и вода, храни и водка са двойно! А всъщност кой пие бензин?

Бензина струва 1 долар, "умнико" колкото и в Америка, ама във Венецуела е 7 цента! Тъ във Венецуела трябва да е рай?????

Щом е за убийства много ги бива. За нещо друго - не.

БРАВО НА БРАТУШКИТЕ.ДА УМИРАТ АМЕРИКАНЦИТЕ.

И това е което искат да покажат руснаците!!!!! А това което е тайна - представете си какво е , и какво може да стори?!?!?!!!Те заради подобни "мисли" краварите не смеят да пръднат /поне още веднъж/!!!!!!!

Те няма какво да правят, освен да показват такива неща. Иначе няма как да се държи народа прехласнат пред телевизора. А трябва да се държи пред телевизора, за да не забележи, че хладилника е почти празен.

ТИ НЕГОДНИКО КОГА СИ ОТВАРЯЛ ХЛАДИЛНИК НА РУСНАК?

НАШАТА РАКЕТА БАЛКАН Е ДОСТИГНАЛА 10 ПЪТИ СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА И ПО ПЪТЯ Е ОТВЯЛА СТАДО РУСКИ РАКЕТИ.

пълнят гащите еврофаковете и лудите говеда си е повече от ясноЮ:) А каква страхотна джамия дига Саудитска Арабия срещу Айфеловата кула..не е исина! А Лондон целия е в минарета:)

Ти май пропусна каква страхотна джамия откриха Путин и Ердоган в Москва - най-голямата в Европа. Ама така е, мурзилажа пише, каквото му спуснат.

Дааааааааааа...С Циркон, краварските консерви самолетоносачи са на половината път към дъното вече......Затова и цапат толкова гащи, когато срещнат руснаци...Факт.....

Ти чистиш кенефите на американците ли че знаеш? Не виждам как по друг начин може да си толкова категоричен за тоя "факт"... :)) Дълбоко внедрен агент си ти, Серьожа... В твоя случай, дълбоко има съвсем буквално значение. :))))

Не, аз съм обсебен от еврогейове, кончити и кравари и им се кефя много. Обичам им вурстовете. Колкото повече - толкова по-добре. Факт!

Путинуидните галактически войски проспаха ракетите томахоук модел 1991 година а какво остава за новите оръжейни разработки на САЩ ? Руснаците са добри в пропагандата !!!Цъ-400 не успяха да засекат американските крилати ракети и Русия стана за смях !!!Суперсекретната технология на СУ-24 ,която според алкохолиците е уплашила американския крайцер беше отстреляна от турски изтребител F 16 даже и не разбра,че е следен и прихванат от турската система за ПВО !!! ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ ЗА РУСНАЦИТЕ !!!

Те томахавките летели с дозвукова скорост пък не ги ловяли много много .. хахаха

Ми хвани ти нещо, дето ти е на 150-200 км от обекта който охраняваш. С-300 е в Латакия, а базата е край Хомс . Те Пейтриятите не можеха да прихванат античните Скъдове от 60 години на миналия век....Които са най-лесни за сваляне...

Интересно с ква скорост ще драпа Путин, когато го подгони изгладнелия и озверелия руски народ! Да не би да готвят тази ракета специално за него?

Не за него, а за нас! Плевню ги обяви за врагове, а те си взеха Крим и сега ти остава да сметнеш за колко ще ни се натресе на главите! Не да си Боже да я гръмнат от някой "параход" , няма да има време да се насерете от страх!

Ти не си българин бе, ватник. Тръмп ще ви свие сърмите.

Боклук долен, какъв българин си ти бре, да се кланяш на чужди държави и сатрапи?!!!

Руснаците дали ще се научат да произвеждат велосипеди?Дори и да откраднат технология-не могат да я внедрят.От партийни секретари ги произведоха академици...

Интересно знае ли някой колко велосипеда годишно изнася България.

Няколко пъти повече от Русия. Гаранция. :))

stan_posta@

Производството на велосипеди в България е едно от най-развитите в Европа и последните статистики го доказват за пореден път. Според доклад на CONEBI (Confederation of the European Bicycle Industry) България се нарежда четвърта в Европа по производство на велосипеди с 950,000 велосипеда за 2014 година. Италия остава най-големият производител през същата година с 2,729,000 велосипеда, следвана от Германия с 2,139,000 и Полша с 991,000 бройки. В България има 6 големи производителя на велосипеди, като всички те са членове на Асоциацията на производителите на велосипеди в България (АПВБ). Това са Макском, Веломания, Балканвело, Крос, Лидер-96 и Пасати. Повечето от тези производители внасят велосипедни рамки от Азия, след което боядисват и сглобяват велосипедите в своите производствени помещения. Средно 80-85% от производството се изнася, като близо 10% от продукцията се реализира на българския пазар

....Хубава ракета...само да не прелети над "Факултето"...

Дали ще се научат да правят автомобили или още внасят от Италия

....Те внасят само автомобилни специялисти от Италия...

за лада чувал ли си ????

Да, Фиат 124

:)

ракетата добре,а кога ще пуснат на пазара и котлон с открити реотани,че си търся за вилата?

докато кажеш: Отиде на м....си. ТЯ ЩЕ ТЕ Е ИЗПРЕВАРИЛА!

Очаква се скоро данадхвърли и скороста на светлината .

мухихихихихихииикккк

Това е скорост 2 километра и 743 метра за секунда! Много яко, стига да е вярно! Това значи, че гьола - Черно Море, може да бъде прочистен от НАТО-вските корита за няколко минути! Ти, да видиш!

Сега остава да си вдигнете прутния продукт с тази ракета, защото той потъва....

БВП на Русия нарасна с2% още презQ4 на 2016 толкова ще е и 2017а иначе малко инфо от СБ и прайс уотър хаус БВП е 3.757 трлн.дол. и това 4_то място в света по паритет пок.способност.

комините на Кузя?

СИЛНА РУСИЯ,ГАРАНТ ЗА МИРЕН СВЯТ!!!

А простотията на мурзилажа и русофилистията надхвърли 9 пъти всичко известно до сега.

Молодец братушки!да се върнем ли обратно към зависимост на СССР,пардон сега Русия!

Напишете че преди три дни новата руска ракета Сармат свърши като тази на северно корейското свинче ;)) Приликите между режимите на Фат Ким и Ов Пут Ин са повече от разликите

Бе то почти всички краварски антики свършват като тази на Фалкон Х - Спейс Х на Елън Мъск..Взривени на парчета...А античните Минетмени и Трайдъни на лудите говеда, са на по 40-50 години:) Антики за музея а?:)

Обективен си колкото дойче морков и отчета на кварталния.Сармат вече е приета на въоражение а допотопните краварски томаховки все така падат като пъпеши.

"Цирк он", циркът работи на бързи обороти в Русия.

Светът върви на зле с тези "усъвършенствани" и все по-мощни оръжия.

Е, кво?

а бе след като направиха най ракетната ракета, успяха ли да си приберат най авионосният авионосец, или ще си се скапе до сиррия?

Сега му предстоят две години ремонт Да не дава Господ наистина да им трябват оръжията им - безаналогови ... боклуци

Руснаците това могат, това правят!! Че са най-богатата на природни ресурси държава на Земята НЕ е основание да изградят най-висок жизнен стандарт за населението си!! Те се грижат единствено да плашат хората, природата и разума с разрушителни "открития"!!!

не ми се мисли колко жертви са дадени при тестовете, ама там и без това човешкият живот го нямат за нищо

русската ракета надхвърли осем пъти скоростта на звука, и 24 пъти скоростта на мисълта на русолюбците!

Ако изгревът е от Запад да знаете, че на Путин не са му издържали нервите.

ДА, ама НЕ! За товарищ Путин не бери грижа - има кой да го прави и го прави добре! Май е време да се захванеш с дебеловратото шкембе Тиквун, който вече два-три пъти изпада в амок и сдава гащите! Само си помисли, какъв ужас и хаос би настъпил в света, ако беше на мястото на тов. Путин! Вдяваш ли иронията ми, недоносче герберско?!

Нещо със стоките за живота куцат. За военните е ясно. И какво?

Кои стоки за живот бе всичко си имат.

90% от Томагавките нестигнаха до Сирия!

само 23 я достигнаха, от 59.

Всъщност САЩ твърдят, че 57 са стигнали. Руснаците твърдят, че 23 са стигнали. Разбира се, всеки има право да си реши, кой ще го прави на глупак. :))

Правеха много хубави лопати...ама,след като свършиха немските каски от войната...останаха без,материал...

Под бушмени разбираш лудите говеда задОкеана, нали...Че те останаха без нацито фон Браун, дето им направи всички ракети...И затова сега гърмя Челинджъри Колумбии и Спейсшипи кат капачхи...Та купуват лудите говедас руски ракетни двигатели, щот са папуаси от Нова Америка:) А, да ...ики си купува НАСА места на руските космически кораби Съюз....а не на краварския ДРАГЪН, ДЕТ ХИЧ ГО НЯМА:л)

А пиндоските памперси чупят кантара.

Ако примерно аз хвърля един камък по чутурата на един соросоид, той не може да го хване с ръце!:) ......или той хвърли по мен, но с меки китки, а аз веднага след неговия опит, мощно го поразявам с бърз и точен удар!!!!! ОБЯСНЯВАМ НА НЕГРАМОТНИТЕ СОРОСОИДИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В СТАТИЯТА!:))))))))))))))))))))))))))

А,ако аз извадя шише с лосион,за вана-познай какво,ще се случи...

Казано по друг начин, всички самолетоносачи на САЩ, се превръщат в скрап за минути! Просто няма как да спреш нещо по- бързо с нещо много бавно!:))))))))))))))))))

Като КУРСК,ли?!

като, Aполо

Руснаците обновили системите си С-400. Вече не ги надуват с уста, ами с компресор.

Ами Путин да обясни защо руските мъже живеят средно по 59 години,българите по 69.2,а в развитите държави над 80г? Те един автомобил не могат да усвоят-тръгнали оръжие да правят

Путин няма навик да обяснява решенията си, даваха му пресконференция с руски дейци на културата и един доста популярен руски композитор и певец - Юрий Шевчук-се осмели да му прекъсне тронното слово и да каже-,,Може ли да ви попитам нещо?" Подполковника от КГБ отговори-,,Нет", а журналягите налягаха да се кикотят.

Хахаха това че живеели 59 г.от дойче веле ли казаха?.Щото според СЗО няма такива данни

Да си най-богата държава, а да не можеш да осигуриш добър живот на 90% от гражданите си? И всеки ден да се хвалиш с измислени свръхоръжия, то ако ги имаш няма да ги афишираш , а ще ги криеш от другите!

Нещо се бъркаш в броя на ракетите, вярно, че са изстреляни 59 ракети, ама 36 са изчрзнали без да са били насочени към руснаци, ако бяха щяхме да говорим за изчезнали 59 ракети и 2 кораба. Не вярно че са изчезнали-стига сте лъгали-не ви ли е срам бе ей ? Има фотки в инетрнет-продават се на пазара в Чечня с пребити номера .....

Трябва периодично да си измислят нови системи, иначе руснаците може да питат какво стана с Булава, Ангара, ПАК ФА, Армата, докъде стигна програмата за превъоръжаване и т.н.