Лондон: Възраженията на Русия стават все по-абсурдни

Възраженията на Русия във връзка с отравянето на бившия руски шпионин стават все по-абсурдни, посочи британският външен министър Борис Джонсън.

Обратно в новината

Коментари - Лондон: Възраженията на Русия стават все по-абсурдни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но е ясно, че тъпите англичани и Хамериканци са решили, че всички са с промити, неизползвощи мозъка си индивиди, като тях, защото иначе щяха да измислят по-добър сценарий от този. А не да крадат сценария от треторазряден сериал и да го раздухват, като мъглата над Темза... Но от известно време ме "гложди" един въпрос: "А дали наистина въпросния предател (изключая мнението ми, че всеки предател заслужава смърт) наистина е отровен?!??? Някой виждал ли то е?!?? Ами той, като нищо може да си "клати краката" в някоя тайна квартира, а онези лумпени и мишоци да искат да докарат света до война... Така де...., като сме започнали със сериалите, поне да ги доразвием ;)

Тоя човечец е чисто луд! Само той май не се е поглеждал в огледалото и е пропускал прегледите при психиатъра си в последните месеци...

Целта на Борката е да го тури на дръгливата кранта Мей.

lu4ka

Нещо всички се изпонасраха , че Путин спечели.

Акцията ЦРУ-МИ6 не целеше вътрешноруски провал на избора на Путин - той си беше предизвестен. Акцията целеше помрачаване в очите на света на НЕИЗБЕЖНИЯ избор на Путин, гръмогласното свързване на името "Путин" с мерзкото отровителство на двамата руснаци в кралството посредством уж "руска отрова". Провокация, скърпена с ярко бели конци, но на кого му пука - важното е да има повод да се говори и да се хвърля кал върху "Русия на Путин". Путин, който не дава Русия за разкъсване от нечии корпорации.

Мей и Борис Джонсън дезиформират и разпространяват фалшиви новини за двойният агент,който бил отровен от руските служби.Чухте ли господа и прочетохте ли някакви факти от англичаните ? Да ама не. Аз чух от устата на англйските политически дезинформатори Мей и Борис само думата ВЕРОЯТНО са виновни руските служби за отравянето.Следователно демократичните цености в Англия и ЕС се съдържат в думата вероятно.Вероятно това,вероятно онова и т.н.и ето вероятно Англйският остров ще потъне....

този човек от снимката при кацането му в Брюксел трябва трябва да го задържат и да го изпратят на принудително лечение в Швейцария /Там има такива частни висококласни болници , които могат да го държат на лечение дори 10 г. след естествената му смърт .

А според някои обвиненията са абсурдни (първо го разменят, после го тровят с в-во, което само Русия притежава). Така че-въпрос на гледна точка.

Борисе,Борисе Горбачов и Елцин вече ги няма,така че се научи да мислиш преди да говориш!Ако не-време ти е да отидеш при психиатър!

Някой трябва да подари гребенче на бОрис. Акъл, уви, никой не може.

По прическата ще ги познаете..., че не си пият редовно хапчетата... ;-)

Тоя на снимката е лед за връзване1 Толкова ли няма пари за едно гребенче?

Вързал си лед по кънките вече...

Ако погледнем на ситуацията обективно и безпристрастно , то точно действията на Мей и Борис Джонсън са абсурдни. Навремето Колин Пауър поне разнасяше в ООН една епруветка с някакъв прашец, а тук даже няма и празна епруветка. В такива политически кризи първата жертва е истината. Русия обаче не е Ирак, Либия или Сирия. Да обвиниш Русия и персонално нейният президент и да не представи никакво доказателство, това не е ли абсурдно. Всеки нормален човек би помислил, че тези са изтрещели. Ако това не беше Русия самолетоносачите отдавна щяха да са тръгнали. Какво очакват от Русия ? Тези смешници от Лондон имат срещу себе си на-добрият световен лидер в последните десетина години и един от най-опитните външни министри. Тяхното поведение е логично - те елегантно просто оставят Мей и Джонсън да се пържят във собствената си мазнина.

18.03- избори за президент в Русия. 19.03- ЕС и Великобритания постигнаха споразумение за условията на преходния период след Брекзит, каза Мишел Барние - главният преговарящ на ЕК. С един удар два заека. Разбрахме за натиска върху изборите, ще разберем ли за натиска върху преговорите?

Този клоун за какъв се взе .

кратък откъс: "Борисе, моля те напиши по-добър сценарий Драги приятелю, за да завърша писмото си не толкова мрачно, искам да предложа на вниманието ви по-завладяващ шпионски сценарий, отколкото историята, с която ни занимава вече десет дни Борис Джонсън, забравяйки да ни информира какво става с потърпевшите Сергей Скрипал и неговата дъщеря. Известно ли ви е, че замяната на агента Скрипал е извършена под егидата на Кристофър Стийл (Christopher Steele), същия този Стийл, който през 2016 година, следна пускането на Ми-6, беше нает от Демократичната партия на САЩ за издирване на предполагаеми връзки на Тръмп с Русия? Не ви ли се струва, че всичко това предоставя наистина широк простор за въображението за разлика от теориите на заговора от най-долнопробните шпионски романи? Едуар Юсон (Edouard Husson) Доктор на историческите науки, преподавател във Висшия нормален колеж и Сорбоната Цялата статия е под надслов: Върни се, Шерлок, в родината ти са забравили как се води следствие (Шерлок, вернись, у тебя на родине забыли, как вести следствие!) 18 март 2018 г.

Много странно е как ЕСовците - включително нашата, могат да се гледат в очите един друг при формирането тази очевадно лицемерна фалшива антиправна позиция за дружно бездоказателствено, абсурдно обвиняване на Русия за въпросното отравяне. Чувствам се лично унизен от нашето българско съучастие в тази бандитска ЕС-акция.

Бай Борис трябва вече да кандидатсва за наградата "Зейфод БийблБрокс", присъждана за най-голямо съответствие с конкретния образ от най-добрата документална книга за Англия - "Пътеводител на галактическия стопаджия".

Имаш в предвид себе си ли? Че защо му е да пита предубедени глупаци? Особено едни, които, втренчени в чутовните подвизи на отвъдокеанските ни партньори, не виждат какво става под краката им...

Дори да приемем, че чужди служби (руски, беларуски, казахстански или некви други) са отровили Скрипал. Въпросът не е към чуждите агенти, а към БРИТАНСКОТО КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ. Къде спаха, тия, бе? Що позволиха в центъра на Лондон да се пръскат с новичок? И като съм почнал, що позволихте на разни джихадисти да ви газят в центъра на Лондон? Що позволихте на Русия, с един пост у фейса за 90 цента, да ви прецака с брекзита (опа, това беше дело на Джонсън (опа, той да не се окаже агент на Путин))?

Миличкият Борка пак не си е сресъл перчема след поредният запой в чест победата на Путин на изборите.Политическото Ти пиянство Борко няма да те доведе до добър край,а наймного ще стигнеш до политиески алкохолизъм.

Пък само да кажа. Никъде по медиите в ОК не казват, че създателят на Новичок, от двадесет години живее в САЩ и, че преди десет години е написал книга за създаването и съдържанието на отровата. Никаква информация, нито по телевизия , нито по радио, нито по вестници, нито онлайн. Това е.

Каква тъжна и безпомощна компания , начело с Могерини. Пък и нашата министърка , барабар Петко с мъжете.Жалка работа. Сега да видиме как ще излезете от блатото , в което сами се вкарахте.

Интересно кога пък ни определиха за ролята на дебила, който вярва на всичките британски недомислици, пляска с ръце и прави балончета за радост на авторите???Като чета по форумите тия дето се хващат на истеричните обвинения на двамцата се броят на пръсти.Айде да не ни приписват неща дето само министърката си ги мисли преди да са й превели всичко.

Добре са си ингилизите. Имат си нов комик, който надмина мистър Бийн.

Абе то Британия и ЕС навремето безрезервно по същия начин подкрепиха глупостите за българското "участие" в атентата срещу папата, но никакви доказателства за това няма до ден днешен... Както разбира се и извинения към България няма, но от лицемери да чакаш извинение!?

Хамериканците скрили ония дето измислил препарата, ама руснаците го отровили...това нещо случайно ми напомня за германския учен, който в САЩ измисли атомната бомба...Само соросоиден идиот не може да разпознае активно мероприятие на ФБР...

Борис Джонсън е помолил Колин Пауъл спешно да му изпрати онази епруветка с прах за пране, която я пробутваше пред ООН за химическо оръжие на Саддам. Борката ще използва същата епруветка за доказателство, че руснаците са лоши хора.

Каквито обвиненията, такива и възраженията..., по скоро инфантилността и неграмотноста на обвиненията са недостижими.

Целият този цирк е активно мероприятие на тайните служби на Англия и САЩ, това е очевадно. Всичките измислице и за руски кибератаки само е част от този пасквил ,сама и само да се очерни Русия и по-точно Путин. Съжалявам ги че не успяха да го сменят с всичките си подмолни действия. Гадни бяхте досега и си оставате такива , независимо от т.н. западни ценности- ха,ха,ха.Тъпири.

Без този цирк Путин щеше да победи с по-малко. Крива сметка се получи на западналите умиротворители.

Защо Русия да трябва въобще да възразява или да се оправдава? Нали всеки е невинен до доказване на противното! Досега управляващите във Великобритания изнесли ли са и едно доказателство за тезата си? Абсурдни са обвиненията от Борис Джонсън и Тереза Мей. Но благодарение на тях Путин спечели 76.66% досега на изборите. Преди тях предвиждаха по-малко - примерно 69%. А по-рано разправяха, как в Москва подкрепата била само 57%. На мястото на Путин, бих пратил благодарностите си на Борис Джонсън и Тереза Мей! ;) Все пак те много помогнаха за изразителната победа.

Когато Орис Гьонсън лъже, това е демокрация, а когато руснаците казват истината, това не е демокрация! Въпроси има ли?

Някой от тези подкрепящи велика британия получил ли е някакво доказателство по случая, или се подкрепят по принцип! Ей така, за идеята. Вече приличат на улична банда, която като срещне някой сам на улицата го ступва ей така за авторитет. Без причина и без стах от получаване на възмездие. За неполучаването на възмездие, сме си виновни всички ние. Като се надяваме тази улична банда да не набие и нас.

СЛАВА НА РУСИЯ ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН ! ДАВАЙТЕ, БРАТУШКИ, АЗ ВИ ПОДКРЕПЯМ !

тоз джендир, сякаш току що е изял няколко маркуча в банята

Той обича салами! Като Баце!

Незнам какви са възраженията на Русия, защото това което чета е напълно логично и реално, ама вашите приказки са от глупави по глупави.. Пяна ви изби от злоба от всякъде ама акъл няма от къде да си вземете.

То и агличаните са за мъмрене, аз незнам за разузнавач със сменена самоличност, да го е сполетяло нещо Напротив четох за такъв и точно във Велкобритания, че е починал от естествена смърт. Много им стана на руснаците с тези показни убииства, въпрос на време беше да им писне на агличаните.

Като събират боклука на света, кой им е крив?! Тези крадльовци са изгубили реална предастава за нещата. Сега когато има и други играчи, по- мръсни и гадни от тях, реват, като на омряло. Има една поговорка: " С твойте камъни по твойта глава!"

Върху фасадата на сградата на Форин офис (МВнР) в Лондон беше прожектирано изображението на президента на Русия Владимир Путина. Проекцията на усмихващия се лидер на РФ е биа съпроводена с надпис "Miss Me?" ("Липсвах ли ви?"). :))) в тубата - Путин на здании Форин-офис в Лондоне (световая проекция) пърформънсът е на арт-групата Philosoraptors, чиито представители също така призоваха да се уважава изборът на руския народ. За щастие има и адекватни хора.

бързах и допуснах грешка - да се чете Владимир Путин. Да вметна - най ме отвращават тия мижитурки тука дето преиначават името по вулгарен, долнопробен начин.

Борето колкото и голям идиот е, все пак е гений в сравнение с нашия пожарникар агент Буда Саламджийски!

каквито обвиненията, такива и възраженията

Не е така! Руските химически оръжия бяха унищожени в присъствието на международни комисии и с участието на американски центрове за утилизация! Базите, които са на териториите на бивши съветски републики, като тази в Узбекистан, не са под руски контрол, но пък там са американските специалисти и ментори! А какво да кажем за химическата лаболатория в Портън даун, на десетина километра от Солсбъри? Тя не е ли английската лаболатория за химически оръжия? Защо не е закрита? Защо да не са изтекли от там отровите, предназначени за ликвидиране на изчерпан двоен агент и да се нанесе удар върху Путин преди изборите? Е защо не предоставяте доказателствата, а само предположения и голи обвинения? Защо не искате съдействието предложено ви от Русия по разследване на отравянето? Борка, Боркааа, за трайно лечение си!

Според тоя джендър Обединеното кралство се ползва с пълна подкрепа от европ. партньори. Той получи поддръжка и от нашата министърка-вечната Амбър без тя да има никакво веществено доказателство. Навремето тъй ги редеше и Тони Блеър за оръжията на Саддам, пък подир 20 години си проскуба косите да проси прошка. Само дето милион и половина в Ирак си отидоха...

Британски и ЕС чиновници изглежда имат много ниско мнение за интелекта на обикновенните хора. Но успешно демострират отсъствие на свой такъв. Особенно неадекватно и абсурдно е това съмнение в победата на Путин. Аз си мислех, че само ние сме управлявани от Винету у неговото племе, но констатирам, че нещата са доста по-глобални.

Прическата на Борето се нарича Бясно куче.Намирам я за много секси,но не смея да я пробвам. Моментално ще ме приберат в кучкарника като безпризорен и ще ме надупчат против бяс.

Изобщо не прилича! Генерал Матис (MadDog) е доста по-спретнат, макар и малко по-дърт.

Едва ли има страна край масата тук в Брюксел, която да не е пострадала в последните години по някакъв начин от злостното или разрушително поведение на Русия, каза министърът. Право куме в очи. Русия е като тумор, и ако не бъде отстранена навреме, се разпространява и заразява цялото тяло, после убива - политически, икономически, културно и духовно. Ние сме го преживявали.

Ти продължаваш да го изживяваш! Явно много те е обидил... някой?!?!

Алоу, къф Брюксел!? СОФИЯ!!! НДК!!! Капиш!?

"Русия ще остане труден партньор, отбеляза и новият германски външен министър Хайко Маас" Е, имате и лесен партньор, задоволява се с потупване по рамото и винаги може да разчитате на него. :)

Колкото повече се показват и изказват Джонсън и Мей, толкова по-малко съжалявам за Брекзита.

Великобритания не е само Джонсън и Мей! Дори не си представяш какъв кеф де да се общува с нормални англичани. Особено когато не са в страната си и се отварят като манталитет. А и икономиката им силно ще ни липсва в бюджета на ЕС.

Скоро и самият ЕС ще го хване липсата, ти за британската икономика си седнал да съжаляваш! Нали ще плащат там едни милиарди - от които точно се опита да ги отклони бабет Терез - да не мислят за тях, да се тресат за Скрипала им, никому ненужен!

За възраженията не знам, но човекът на снимката наистина изглежда абсурдно, още повече че е външен министър на страна, която претендира да е велика сила.