Коментари - Шефовете на руските спецслужби посетиха САЩ | dnes.dir.bg
назад

Шефовете на руските спецслужби посетиха САЩ

Тримата първи ръководители на руските спец служби - бившето ГРУ, ФСБ и Външното разузнаване - са били заедно в САЩ преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Шефовете на руските спецслужби посетиха САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отишли са да се жалват от руския сатрап. на нормалните руснаци отдавна им е писнало от лигавщините в кремъл

Това пък какво е, ударили са го на молба май

Изглежда,че ще има среща Тръмп-Путин и службите си сътрудничат.

Нали ви рекох, че ТСВ няма да има. Но най -големите щом отидоха на крака там, значи мечката е гладна, а като е гладна, тя става много опасна. И какво? -Световният елит преди се е разделял вертикално, а сега -хоризонтално. Консерватори от всички страни- обединявайте се! Срещу либералите- хооодом, марш! Няма лошо, таман малко промяна.

Бе не знам кой е гладен ма тези отишли в САЩ и после един от съставителите на списъка отправя обвинения, че бил преправен! Що ли? Кога ли? И друго има излезе законопроекта за санкциите ама самия списък го няма! Секретен бил! 200 страници! Дали пък пак тогава са го засекретили а?

Богатите хора си се договарят, да му мисли малкият човек.

Вътрешните врагове на Тръмп са по-опасни от външните. Тръмп разбираше това и прекрасно изигра своята роля, заблуждавайки демократите, отвличайки вниманието им със странични действия, закони и укази. Дори загуби няколко партийни битки срещу тях. Но работи здраво по ,,руската" връзка. И каквото излиза, ще излиза ... Това ще бъде ужасяващ удар срещу Обама, Клинтън и т.н., както и срещу медийното блато от лъжливи медии. Това ще бъде удар срещу Холивуд и американския фалш, който залива света ...и т.н. ... и т.н. ... Среща Тръмп - Путин предстои в скоро време.

Тримата висши ръководители на Руското разузнаване са по покана на директора на ЦРУ Марк Помпео във връзка с борбата срещу тероризма и координиране действията на службите на САЩ с тези на Русия в Близкия Изток, Европа, Африка и Азия.За целта е подписан съвместен договор между службите на САЩ и тези на РФ. 01.02.2018 г. 14.00 ч.

Висшите служители на специалните служби със сигурност са казали всичко за срещата на ББС,даже и с какво са закусили...

В САЩ, предстои Тръмп да нанесе решителен удар срещу враговете си от финансовия либерален елит, с което ще бетонира позициите си. Развръзката около битката на елитит в САЩ наближава. В САЩ вече всички обсъждат не "списъка на Кремъл", а предстоящото публикуване на тайния меморандум за напредъка в разследването на т.н. "руска следа" на президентските избори. Комисията по разузнаване в Камарата на представителите на САЩ в неделя одобри публикуването на този документ и в следващите дни тези четири страници ще бъдат публикувани. Но същността им вече е добре известна. В заключение в тях се стига до извода, че цялото разследване на "руската връзка" на Тръмп е инициирано от администрацията на Обама в нарушение на закона... Американският посланик в РФ Джон Хънтсман вече заяви, че е дошло време за двустранна среща между президентите Владимир Путин и Доналд Тръмп.  Законът за руските санкции, приет от администрацията на демократите целеше преди всичко да върже ръцете на Тръмп и да не допусне нормализиране на отношенията между САЩ и РФ...

И тримата са ходили да се молят да им махнат санкциите над париците дето им удариха. Сега с протрити колена се върнаха при Пуссин.

Интересно като са в списъка как точно са отишли, Май май тея списъци са си башкъ за пред хората...

А на връщане минаха през Израел.

Кой пише забранителни списъци, кой ги преправя, кой ги обявява, кой ги изпълнява - пълна лудница във Вашингтон. САЩ се разпадат пред очите ни ...

пълна лудница е в разпадащият ти се мозък

Ходили са да им нашокат канчетата и да им издърпат ушите. На излизане от САЩ са им теглили по един шут за попътен вятър към Рашастан. Ама пак са били доволни, имали са възможността да видят Америка за последен път за много време напред.

Хапчетата! Редовно...

Купих си и дънки и маратонки. Ама не стигнаха за Айфон щото гадните американци ми запорирали сметките.

и им набиха канчетата на подчинените, во главе с Доналд! Сигур са им заявили че повече ха са мръкнали, ха са помръкнали! Леле.е.е.е.е.е, колко ли минуси ще събера от откачалките и платените драскачи?! Сигурно няма да стигнат страниците на сайта, ха....ха......ха...а.а.а.а.а.!

Така се прави - лична проверка, защото когато котките ги няма, мишките празнуват.

Ама върнали ли са се в Расия ?

Марк Помпео трябва да бъде арестуван за срещите му с представители на руските спецслужби

...а къде раздават кинтите?

Надявам се ,че другарят Путин няма да влиза в преговори с бандитите от Фашистка Америка ,които трябва да бъдат третирани като терористите !

фашистите са Кремъл, откачалко.

Добре са се справили момчетата ми. Поне са показали настоятелство. Като се върнаха на всичките трябваше да им слагаме кръпки на коленете. Голямо влачене на колене и молене е паднало.

Руснаци със санкции влизат в кочината ФАЩ бе проблем, а нашите булгаристанци чакат с години на опашки да им чистят кенефите.

Да се чуди човек за какво са тогава тези санкции :D :D :D :D :D

И на тримата да им обличат оранжевите пижамки и да ги водят към Гуантанамо!

визираш окупирания Гуантанамо Бей на Куба, който САЩ още не са върнали? И лагера им за политически затворници там.

толкова ербап, защо не са ги арестували или убили, та да видим после какво щеше да стане.....

щото американците не са диваци като руснаците. Виж... на руснака падне ли му - без съд и присъда.