Руската Дума може да криминализира екстрасенсите

Възможно е руската Дума да криминализира платените услуги на всевъзможни гадатели, магове и екстрасенси.

Обратно в новината

Коментари - Руската Дума може да криминализира екстрасенсите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, но Русия все повече започва да прилича на Римската империя по времето на Калигула - посещението при оракул се е наказвало с незабавна смърт. Посетителят е можел да се интересува кога ще умре императорът.

Шъ криминализират ама друг път! Най-големия предсказател и екстрасенс е другаря Путин, който всяка година предсказва, как догодина ЩЕ настъпи прекрасното бъдеще! Всичките му речи се състоят само от ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ!

Това пак ли са политически репресии? Въпросът ми е към икономедийните активисти, които ревнаха в един глас, когато думата забрани със закон хомотрансквазимегаантисексуалната пропаганда в училищата.

А с поповете и църквите кво правим? То си е горе-долу същото. В лабораторни условия доказано ли е, че поповете и църквата имат нещо общо с Бог?

нИдей сига. това е другУ. сега ще те нарочат за мюсулманин. руснаците само за 25 години от пълни атеисти станаха християни.... е... 20 000 000 мюсулмани, ма християнски мюсулмани.

Шило

Правилно, стига шарлатани!

Като има търсене, ще има и предлагане - това е пазарен принцип! Да им набичат по един як патентен данък, да проверяват дали си го плащат редовно и ще си пълнят хазната!

Отдавна трябваше да го направят. Все пак живеем в 21-ви век.Какви зодии, какви врачки и екстрасенси.Глупости.

Докога ще търпим разни мошеници, врачки, баячки, шамани... Те безчинстват и ограбват наивните хора.

Това си е проблем на наивните хора. Ти нали не си такъв? Какво те касае тогава?

понеже изхвърлиха Русия от олимпиадата дир ни занимава с глупости.

Пореден рецидив на съветския тип мислене. Измамата сигурно е криминализирана отдавна, какво са се загрижили толкова за загубеняците издържащи определен вид измама. Като искат да плащат за надежда под формата на разни екстрасенси и подобни шарлатании да плащат, полека-лека обществото им като се развива напред и срещу това ще добие имунитет.

Няма как нещо непознатото да бъде изпитано в лабораторни условия, базиращи на познатото

в бг отдавна маговете трабваше да са в затвора вземете телевиите с предаванята а вестниците колко хора са изгорали ,,,,, а наистина магии се прават и то за лубов чак до смарт ,,,,, познавам такова семеиство на една прятелка почина парво бабата на на 90 години ивсички си помислиха че е от старост ,,,,, подарен и беше прастен от снахата внучка и от там трагна родовото проклатие ,,, починнаха двете и дащери по на 72 години през две години след това внъчката дащараи неините внъчета не е за разправане има доказателства за това и след 25 години намериха на гроба на бабата оствена торбичка скакви ли не неща ватре от сащата тази снаха ,,,, та вече ена 5згодини ,,,, не ми се мисли още какво ще им се слъчи,,,,, дано господ запази останалите деца и внъци затова маговете вещици трабва да се криминализира работата коити се занимава смагии...многое страшно които не ги е изпитал нагарба си нищо не знае,,, аз отначало не и варвах но като започнаха да се слъчват нещата поварвах,,,, ако имашезатвор за тези магове намаше дасе стига до нещастя,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сочи голям интерес към подобни "лечители" като най-голяма е групата на жените, навлизащи в климакса. Вероятно от хормоналното преустройство "превъртат" и стават лесна плячка за мошеници. Това е повсеместно, а не само при руснаците.

Що си мислите, че това интересува българите???

изхвърлят руснаците от олимпийски игри.

Колко много екстрасенси има в Русия. Ако нямаше пазар за тях, едва ли щяха да "работят" това! И внимавайте следващият път да не приличате на редовия заблуден или пък пиян руснак. Някои божии наказания са доста изтънчени...

Когато не намира опора в нормалното, човек я търси в ненормалното. Оправете държавата и на никого няма да му е до екстрасенси.

Това всъшност вече е правено, отогава католическата църква е периодично набедявана за най- лошата. Ще се постигне лов на "вещици" или просто циркове по съдилищата от хора които ще доказват колко големи нетрадициони лечители са.

Нали наскоро ще завоювате Луната, Марс и Венера, да не би екстрасенсите да ви пречат, смешници?

Руската Дума, да криминализира Путин и подчинените му Кремълски бандити , за да спасят Русия ......

В смисъл да си събуят гащите и да си раздадат ресурсите на САЩ?

Да ги раздадат постъпленията на населението си (както в Норвегия). Ама де толкоз акъл във ватните кратуни. Не си чувал за много за норвежки милиардери-олигарси и техни парвенюшки изцепки нали?

Значи, небесните тела и Ретроградният Меркурий ще направляват действията само на ББ...

ГЛЕДАМ ЕКСТРАСЕНСИТЕ ПО ЕВРОКОМ И МИ СТАВА МЪЧНО ЗО БЪЛГАРИЯ. ТАКАВА НАГЛОСТ И ТЪПОТИЯ, СЪБРАНИ ЗАЕДНО. НЕ ВЯРВАМ ДА СТАНЕМ НОРМАЛЕН НАРОД.

Човека ти каза: 80% дебили (той не каза точно това, но така бе тиражирано) а пък Боко каза, че "материала е кофти"

дрОгаре русолюбци, имаме новина! россия няма да участва, изхвърлена е, изгонена ще рече, от зимните олимпийски игри в пьончанг, южна корея през 2018г. пък то от къде ли не са ги изгонили?

Браво! А сега му удари една ракийка, а после и една злобарка от радост.

чакай бе! що ми викаш браво? не съм ги изхвърлил аз! на мок викай браво!

Трол платен, БГ все едно е изхвърлена от всички олимпиади,световни,еврофутболни първенства и нищо ни няма. Русия ще го преживее, но тези,които я изхвърлиха са жалки.

Всъщност в световната история има ли екстрасенс, който да е познал числата на тотото? Жокер: ако имаха наистина такива способности, то нямаше да се пикпкат и пънат да леят куршуми и да развалят бели магии за дребни парици. Всички те са едни търтеи.

Има, има! По господари на ефира ги показаха как казват числата преди да са се изтеглили... и ги заплашиха със съд. А пък едни хакери също познаха числата, но не бяха правилните печеливши и ги изловиха показно...

Всъщност на хората с дарба не им се позволява свише да я използват за лични облаги. За това и не могат да познаят чисталата от тотото. Говорим за истинските лечители, екстрасенси и т.н.

Ама те нека да познаят от тотото, пък после да дадат парите на бедните.

Трябва първо путята да опандизят. Как така хипнотизира и зомбира толкова много народ с лъжи, да даже и БГ путиноидите.

FuckTheEU

РАБОТА ПАРИ ПАРИ, РАБОТА ПАРИ ПАРИ....

Е то тва да хвърляш боб не е ли работа? Само да си стругар и шлосер ли е работа?

Екстрасенсите са слуги на сатаната! Недопустимо е в твърдината на Православието Русия да се допуска съществуването на такива хора!

баба Ванга,която до сега венцехвалеха и преписваха на гадателката думи,че всичко в Русия в бъдеще ще бъде хубаво и ще ръководи света.

има силно внушаеми, простодушни и готови да бъдат измамени. Просто не са пораснали умствено и са на акъла на 4-5 годишно, чакашо Дядо Коледа. Има куп болести, на които сегашното развитие на медицината не помага и хората се втурват към мошениците.

Най-после другарите в Москва се сетиха...Тези 800 хиляди безделници трябва да бъдат пратени по заводи и фабрики, а не да лъжат хората ! Руският човек трябва да вярва само в три неща...Бог ,другарят Путин и Отечеството !

Тези които са свикнали да правят "чудеса" и да "лекуват" ЩЕ продължат да го правят. Единствената промяна ще бъде, че ще си пуснат бради, ще сложат раса и ще се присъединят към руската правословна църква. Толкова е просто и руският човек ще продължи да вярва в Долара, другаря Путин, Отечеството и Бог. Точно в ТОЗИ ред.

Браво!! Русия се възстановява изключително бързо и отново става ДЪРЖАВА. Всички канали на измами и схеми трябва да се задушат. Беге-то, междувременно, си остава тоалетна, но пък европейска. За европейски задник.

Ама на. Даже и на курнелия синчето не ще в русия, а избягало в САЩ.

Това трябва да се направи и у нас. Стига са подвеждали наивните, отчаяните и готови на всичко хора.

Ние не се връзваме толкова на циганските шашми и не са необходими специални закони. Рускините са сексуално незадоволени и плащат на изманици. Пазарът е голям и руската империя естествено иска да сложи данък.