Русия: Отношенията ни със САЩ са голямо разочарование

Влошаването на отношенията на Русия със САЩ е едно от големите разочарования на 2017 г., заяви Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Отношенията ни със САЩ са голямо разочарование | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако знаете к'ви по-големи разочарования ви чакат, кремълски смотаняци..

Е па нали вие сами се постарахте да го изберат тоя идиот - и цял куп секретни медали раздадохте на "героите на кибернетичния фронт ". Ако бяхте оставили баба Хилъри да стане първата американска президентка сега нямаше да се тюхкате...

Тръмп си е о.к. а това което песков казва е за такива балами като българските козяци...целта на избирането на тръмп бе да се отложи голямата война поне с 2 или 3 години до към за да завърши напълно доокомплектоването на руската армия с ултра-мега-хипер-модерно оборудване защото в настоящият момент е процеса е достигнал някъде към 70%....това е хитрината а това , че не си пият путин и тръмп ракията заедно и да си разправят вицове е последна грижа за силоваците в русия..

То око можеше Путин би я започнал голямата война,но отминаха времената на Жуков и Конев със безчовечната им тактика на човешката вълна!Пък и яма вече толкова милиони прости и оскотели руснаци да вървят на сигурна смърт заради психясалото кагебе фюрерче в Кремъл!

Като за "За танго са нужни двама", защо Путин предпочита да си танцува сам?

Кога крещяха Трамп-наш, Трамп-наш, Трамп-наш и в Кремъл се лееше шампанско "Мадам Клико" и "Дом Периньон", бяхте очаровани, сега пък били разочаровани и реват! А га ядоа кифтетата, що ни риваа?

сладурчета, а вие на какво се надявахте; вълкът козината си мени, но....

Почтальен Печкин на путин, голям гнус си ти. Толкова са нагли, тези говорители и прес-секретари, че дори не им срам да имат апартаменти във Франция за милиони, луксозни часовници, без да ги крият, при това да са на държавна служба,публично мразя и плюя на Европа и Америка, но банкови сметки, имоти и ценни бумаги им са там.

Да бяха си избрали мекушавата Хилъри, простите ватенки. Ама не. Искаме Тръмп. Сега ще видят кон дали яде боб.

Това е само началото.

толкова си тъп че един лаф не можеш да запомниш като хората!

А що пара и надежди бяхте вложили в другаря Тръмп! Как вдигахте наздравици в негова чест. Еееех мъкооо мъко руска безпросветна...

и що пари са вложили М? за да изкарат англия от ес вложиха 97 цента.

Ударите на САЩ срещу Русия през 2017г. :-налагане на санкции от всички ВАСАЛИ на САЩ, -провеждане на необявена война в сферата на търговията,-ограничаване финансирането на руски проекти, - опит за спирани на Северен поток-2 , -опит за спиране строежа на Турски поток,- тотална медийна война против Русия целяща обявяването и за страна с регионално значение!!!!! Интересно ще стане АКО Русия предприеме определени стъпки в икономическо отношение спрямо САЩ!?!?? Например:-спре доставката на ракетни двигатели!?!?/програмата на НАСА и Пентагона отиват на кино, -спира износа за САЩ и васалите им на ТИТАН, самолетопроизводството в САЩ и Западна Европа-УМИРА!!!!!-спре или пренасочи износа си на нефт , газ и производните им към Азия, в този вариант Европа остава БЕЗ икономика/57% ползват руски горива/, -спира износа на дървесина и др полезни изкопаеми-в Европа те са на изчерпване,- прекратява зареждането на Атомните централи с гориво/42% от АЕЦ на Планетата работят с руско гориво????? До тук-стига!!!Но има още много удари под кръста от страна на Русия-НЕ го забравяйте!!!!!

Ако Русия спре износа на петрол какво ще папат приятелчетата на Путин бе ушанка. Знаеш колко са гладни те,нали! А за ракетни двигатели не се бой - вече има доста складирани по дъното на океана ха ха ха

nick2OO6

Ще стане това че руснаците ще умрат от глад, то не че и в момента една трета от населението им не е под прага на бедността. Сам си го написал - руската "икономика" се свежда до износ на суровини, ако спрат и това да изнасят, за да се изхранват ще трябва да се научат да пият нефт и да ядат сурова дървесина, т.е. ще гризнат дървото официално.

Какви двигатели бе колега - РД-180? Та те отдавна се произвеждат в САЩ. Толкова отдавна, че вече са морално остарели. Ако руснаците още използват титан в самолетостроенето (нормално е, те са с 20 години по-назад от запада) то западните самолети са 75% композит, като минимум. Boeing -787.

Това,че американците произвеждат РД180 е абсолютно невярно,просто е лъжа!Американците вече 5 г. се опитват да произвеждат този тип двигатели ,но не им се получава!?Те продължават да купуват този двигател от Русия и са удължили програмата за усвояване производството му с още 5 години!Това са официални данни на НАСА!

От начина по който се оплаквате оставам с впечатлението, че ударите на Русия срещу Украйна трябва да се оставят безнаказани. В статията казано, че мнозинството от тези снакции са заради намесата на Русия в Украйна и това е станивището на по-голямата част от света, не само САЩ, че Украйна не може да бъде делена.

Все пак назначиха президента на юнайтед стейтс, което хич не е малко. Не мога да разбера що са недоволни.

Руснаците не само назначиха Тръмп,те предизвикаха референдумите за независимост в Шотландия и Каталуния, спечелването на изборите в Австрия от десни и крайно десни и излизането на Великобритания от ЕС.Според думите на Лавров ,Русия повече не възнамерява да се занимава със запада и премества вниманието си на Изток .Според Лавров сега Русия ще се стреми да бъде избран нов японски император,по възможност с руски произход!

Е как няма да са недоволни блядовете. Надяваха се Доналд Тръмп да премахне санкциите, а той взе , че ги увеличи. Хахахаха

Санкциите дойдоха от Конгреса на Сащ, не от Тръмп. При следващите избори руснаците ще се коригират, ще назначат не само президента,а и Конгреса!

Български русофили това са потенциални коллаборационисти.

русия е 5 пъти по-голяма от европа но там живеят 150 млн. а в европа - 550млн. е ся смятайте къде са гейовете :)))

После пък периодично руските застъпници заплашваха всеки бг. коментатор, несъгласен с руската пропаганда, с врътване на руското газово кранче за София посред най- лютата част от зимата, после пък ни плашихте с насочените руски ядрени ракети от Крим срещу България, като пропагандирахте, че България 1ва посочила русия за вражеска държава, което е гранде руска ЛЪЖА, после изкарахте постройките , наречени пса в България, военни паметници, което пак е ЛЪЖА съгласно нашето актуално законодателство...Ако започна да изброявам ВСИЧКИ руски лъжи, поне 1 страница с коментари би следвало да изпиша!

То и отношенията ви с България са голямо разочарование за някои заблудени българи- русофили. Първо ваш депутат заяви как русия щяла да изкупи цяла България, понеже вече била купила половината; после путлер, за да се подмаже на македонския президент каза, че кирилицата идвала от македонските земи, само дето не каза, че по онова време македонските земи са част от бг. държавна територия и че там са създадени книжовни центрове именно от българската държава, а не от несъществуващата македонска държава; после стер*ата захарова се изцепи, че съветската армия била спасила българските евреи от газовите камери на хитлер...

Това за изкупуването е от Рогозин той е вицепремиер, а не депутат. Отделно аз съм им казал на русофилите, че от Русия идват немалко правокаиции и няма как да ги харесваш за това. Наскоро цялата им нация се нахвърли върху едно 16 годишно дете, че било допуснало историческа грешка. Когато Захарова ги прави тези неща на държавно биво, като с еврейте проблем няма за някой тук. Не е истина как тези родоостъпници взимат страната им и ги защитават.

Тия да не са решили сега да връщат Обама на власт??? май натам отиват нещата, като ги слушам от един месец насам само се оплакват.

в смисъл на прелъстени и изоставени, но нищо, има друг жених с дръпнати очи

е вие нахлувайте в грузия и украйна пък няма да се влошават отношенията и не е само сащ целият запад а и съседите ви грузия литва латвия естония полша украйна що така??

руснаци. Не сме травестити като вас, българите