Мащабни координирани прояви на недоволство в Русия

Няколко десетки участници в протести са били арестувани в Русия, след като опозицията призова хората да излязат на улицата, за да протестират срещу корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Мащабни координирани прояви на недоволство в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНАТА ПРОПАГАНДА НА ЗАПАДНАЛИТЕ ЗА НЕСТАБИЛНОСТ В РУСИЯ!!!НО НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ!!!

Ей ама на червените б*клуци хич не ви се получават нещата, първо изборите загубихте сега и императорът ви почва да се клати... Нищо хубаво не ви чака...

Така и не разбраха, че рано или късно хладилникът (който го има) побеждава телевизора. Щото ти викат #КримНаш, громим империализма, постигаме чутовни икономически и военни победи, цял свят се кланя на Путин... Обаче си отвориш хладилника и портфейла и виждаш съвсем други работи... Реалности, така да се каже.

Мащабни, мащабни, колко да са мащабни. Онзи ден протестите срещу ЕС в Рим бяха много по-мащабни.

Ако не знаете всички организации на Сорос са изгонени от Русия, които не му пречи по втория начин да финансира подготвяне на "революцията" в Русия. Но населението там вече получи имунизация.Знаят,че след революция става хаос и разруха. А и вижда Украина.

"В много градове, включително Москва, протестите не бяха разрешени от местните власти." Това е лъжа. Не им разрешили само в центъра на Москва както и други градове.

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА СОРОС И НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА, НО НАРОДА СЕ ЛЪЖЕ ЕДИН ПЪТ, В РУСИЯ ЩЕ СИ СЧУПИ ГЛАВАТА

Не му стигат парите...

я си гледайте кочината България! Така се оправила България че чак дава акъли на други държави! Къде сте вие българете къде са те руснаците? На светлинни години разлика сте! Стойте си в калта и не се обаждайте! А и скоро фатайте да учите коранеца, как се завива чалма и как се прави селям!

Прав си за разликата, ама погрешно си я разбрал. руснаците са бита карта и скоро русия няма да я има... България е друго нещо... То си се съдържа и в името ѝ. Не очаквам да ме разбереш де. При такава космическа разлика между мен и теб...

Гледайте си кочинката, докарахте пак бай.уй, ще ви оправи за поредния път!!!

Малеее в толкова много градове, май почнаха да се усещат хората какво им готвят и накъде отиват нещата. Май путинката няма да го бъде много, много и до последно си къта, че да има за стари дни. Все пак пропагандата казваше как: "само глупаците бягат на запад", пък дъщерите на путинката в Швейцария и двечките. Значи са глупачки така ли?!

какви потести само, какъв патос ,700-1000 души в 3 млн.град като Екатеринбург направо мъкаааа.И то от кого ами разбира се от бореца Навални доказан мутромафиот и крадец.Навални дето една жена му казала в трамвая, че Путин сутрин закусва с бебета,а Медведев след обяд крадял по 100 млн. и посе обратно.Голем смех.

И в само 80 града... То за русия какво са викаш 80 града, а?! А и да попитам боли ли ви след изборите?! Тъй долната част на гърба?!

"Днешните демонстрации изглежда са едни от най-мащабните координирани прояви на недоволство след масовите протести през 2011-2012 година, свързани с парламентарните избори" Да се опитваш с няколко хиляди протестиращи да свалиш човека, който определи президента на САЩ и обеща да не се меси в президентските избори във Франция е голям майтап.

Последни гърчове на глобалистите в Русия. Сорос никога не се предава, но пък понякога губи...

корупция в наша губерния? Ето долние соросоидних манипулациях!!!

другоро фатмак корупцията е начин на живот в едно гето отвъд океана.Уолстрийт къпещ се в разкош срещу всички останали гетаци обитаващи дървените си бараки срещу солидна ипотека.

На Шорош номерата не вървят в Русия!

Ще, ще...само малко почакай и ще се насладиш на краха на вожда:) Започва се...лека полека..:)

Като прочетох "мащабни" и се казах: почна се. После прочетох 4 души тук, 30 там и си казах се едно в София да протестират 0,012 души - мащабно!

пет-шест са останалите модерни, красиви и платени клакьори, плюещи срещу най-богатата държава в света и срещу нейните граждани, независимо кой я управлява към момента. Господа, Госпожици, Госпожи и вся остальная ... ! Не бъдете плиткоумни и прочетете какво се случи преди около сто години в Русия - една революция. Тази революция беше финансирана с пари, които бяха натоварени в цял един влак - т. и. "Брониран влак", който от Европа, през Финландия пристигна, за да направи така, че около 2/3 от богатствата на света да си сменят собствеността - да принадлежат единствено на Русия. За да се случи подобно нещо сега, сметнете си колко пари трябва да се съберат и като как точно това ще стане, като Русия е по-богата от всички други, взети заедно. Смисъла от подмятания и заяждания е нулев - когато Путин върне Крим на Украйна, заповядайте да злобеете, но до тогава може да псувате тихичко и да се надявате. От мен, за без пари, толкова!!!

Добре де, като е толкова много богата тая Русия - защо никой, даже и бежанците не иска да ходи да живее там, в тази така богата и просперираща държава ? Да не говорим пък, че и самите руснаци бягат оттам ? Ще обясниш ли ?

бежанци към Русия? Има бе ама не ги пущат като тук все дено сме разграден двор! А така като гледам колко сме добре се питам защо нашите пенсионери едвам дишат с 200 -300 лв а има и пенсии по 170 лв!

Вставай страна огромная! Вставай на смертной бой с мафитами и болшевиками!

abasador

не знам, кой от кого се учи? Путин от Ердоган или обратното? Убеден съм, че и двамата ще бъдат изхвърлени, рано или късно, от народа си на политическият боклук! Лек ден.

А НАШАТА ТИКВА КОГА ЩЕ Я ИЗХВЪРЛИМ-ЯВНО НИКОГА

Ето соросоидная бляд! Путина во веки веков!

Имайки се предвид продължителността на мужика в Русия, Путин скоро ще лежи мумифициран край Ленин.

Идва краят на ботоксови то джудже,гладните бунтове тепърва предстоят в Русия

Гладен не се стои, а на Путьо самальота за бягство не го гасят....бръмчи си там в готовност.

Няма много опции за бягство пътя,евентуално Северна Корея.....:-)

Ама слаба работа

...ще му се на Cорос ...ма надали !?!....

на дъртия к.р

Путлер сам си организира перформанси, да изглежда че в кочината му пияндурниците имат плурализъм и свобода на словото. Свестните руснаци обаче не ходят на протести а емигрират в белите държави. Над 300000 за последната година. Дори и на джуджето чааветата не са в съюза. Какъв ужас за простоватия български русофил...

Цветните революции вече не вървят. Хората разбраха, че няма революция, която да не организирана от масоните кланящи се на бащата на лъжата.

ГЕРБ печели, в Русия протести, Меркел 4ти мандат - светът на русофилистическата путлерастия се руши под краката им! Ахахахахахаххахахахахахахахахахахах! Опорните точки, дрогаре! Ахахахахахахаххаха!

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!

Мудяраторе до не ти заресва правителството ти ве!хахаха АЛИОСМАН ИБРАИМ ИМАМОВ АЙДОАН МУТАЛИБ АЛИ АЙДОАН МУТАЛИБ АЛИ АЙХАН АХМЕД ЕТЕМ АХМЕД РЕДЖЕБОВ АХМЕДОВ БЮНЯМИН ХЮСЕИН ХАСАН ГЮНАЙ ХЮСМЕН ХЮСМЕН ДЖЕВДЕТ ИБРЯМ ЧАКЪРОВ ДЖЕЙХАН ХАСАНОВ ИБРЯМОВ ДУРХАН МЕХМЕД МУСТАФА ЕРДЖАН СЕБАЙТИН ЕБАТИН ЕРДИНЧ ИСМАИЛ ХАЙРУЛА КОРМАН ЯКУБОВ ИСМАИЛОВ ЛЮТВИ АХМЕД МЕСТАН МЕХМЕД ЮМЕР АТАМАН МИТХАТ САБРИ МЕТИН МУСА ДЖЕМАЛ ПАЛЕВ МУСТАФА САЛИ КАРАДАЙЪ МУСТАФА ФАХРИ АХМЕД НЕВИН ХАЛИЛ ХАСАН РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ РУШЕН МЕХМЕД РИЗА РУШЕН МЕХМЕД РИЗА САЛИХА ХАКИФ ЕМИН СЕМИР ХУСЕИН АБУ МЕЛИХ ТУНЧЕР МЕХМЕДОВ КЪРДЖАЛИЕВ ФЕРИХАН ИЛИЯЗОВА АХМЕДОВА ХАМИД БАРИ ХАМИД ХАСАН АХМЕД АДЕМОВ ХЮСЕИН ХАСАН ХАФЪЗОВ ШАБАНАЛИ АХМЕД ДУРМУШ

Това съвсем като руско правителство, бе?

Руските мюсюлмани настояват двуглавият орел върху руския герб да бъде коронован не само с християнски кръстове, но и с полумесец...ха.ха.ха

С дузина лумпени запада ще сваля власта.

медийни манипулатори и лчжци производители на фейк нюз...шепа хора координирани от посолството, сещайте се кое...

Руското.

както обикновено, щом Западът и бай Шорош маскарят РФ. Този "огромен" брой протестиращи (от 80 до 800 души) е смешен в сравнение с "бунта" на демокрадските шорошоиди срещу Президент Тръмп в САЩ.

ББ печели!

А ти се радвай че герб печели, живей си скотския си живот ,както досега.Явно това ти харесва.Забрави за наркомана Москов,за Ненчев,Бъчварова,свинетка...Нали така?В момента сме последна дупка в ЕС,Навлеците влизат през границата небезпокоявани,сега герб ще ги разсели по нашите села и градове,понеже прие такова постановление.Циганите ще си продължат да си правят каквото искат,ще се взимат нови заеми...Щом ти харесва всичко това ,стой си тук и не се сърди че децата ти ще те напуснат

Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Комундрелите пак го издухаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕХ ТЕЗ ПРОЛЕТКИ НА USA i т,н запад НЕ СПИРАТ СРЕЩУ РУСИЯ АКО СЪМ НА ПУТИН ЩЕ ИМ СПРЕТНА 1917 и да духат 100 г СУПАТА ПАК МЪРШИТЕ

кво викаш е станало 1917г??

няколко десетки са арестувани в русия. 500 са арестувани в москва. москва не е ли в русияжурналисти мили?

Жалки соросоидни напъни. Объркали са държавата, това не им е България за да им минават номерцата. :))))

Като не си изпълняват либералите поставените задачи и само гълтат пари така ще е :) Ще демонстрират съществуване, иначе ще им спрат парите :)

Един час до края на изборния ден в България не знаем кой е победителят, а в Русия от сега се знае кой ще победи другата година. Е, това не е корупция, но дали е демокрация ?

Това, че ти не знаеш не означава, че други не знаят. Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, народовластие) или народовластието е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа.

това означава ли, че ти знаеш ? Да не би Алена да ти е нашепнала на ушенчето ?

Гръцката демокрация е еволюирала, а и по нейно време право на глас е имала не тълпата, а само мъжете, при това тези, които са служили във войската и са наследствени граждани на съответното място...

А в Русия откъде произлиза властта?

Изборните резултати имат значение само за дребната клиентела. Решенията за големите и важни неща не се вземат в България.

От Ройтерс и другите "свободни и демократични" медии избързаха с "историите" си за 1-ви април... ...ама те май целогодишно са си на първоаприлски "новини"!

неща..стнико, имаш интернет! в тубата руските ти братя качват непрекъснато! ти само гледай!

НЕГОВИЯ РАБОТОДАТЕЛЯ МУ ГО ЦЕНЗУРИРА:):):)

Не е нормално властта да бие и арестува хора, които искат по-малко корупция. Напротив, всяка претендираща да е нормална държава, би трябвало да подкрепя всеки, който е срещу корупцията, а не да го бие. Значи имаме само два варианта, или комбинация от двата: Или протестите са по съвсем друг повод, или властите в Русия вече се посират от страх от хората. Или и от двете. Жужака затова почти не пътува напоследък, а си седи на трона в Кремъл. Че и висши военни и полицаи уволнява често напоследък... Май-май му се клатят краката.

руските младежи масово са на митингите, и качват в тубата! екатиринбург, владивосток, москва, хабаровск, комсомолск на амур, от цялата ниобятна страна! и фермерите и те стачкуват, а товарните превозвачи са блокирали москва! тези направо се издигнаха в очите на цял свят! само нашите новини си траят като .....като самьй вежливъй

Тва къде ве самый ибаный из тварей, къде са блокирали Москва?Турчаляка ти блокира избиратклните урни с бюлетини от Турция,а ти чалгибания чалгомутант за Москва ми разказыаш! на ше е аълно правителството с фечета като предишното!хахаха

България ви даде азбука и култура, вие хванахте Турция за к..у...р..а.

Всеки български гражданин има право на глас и никой не може да го лиши от това право, иначе е фашизъм. Тук не е Русия.

неукий, в москва едни чеченци и разни азиатци облечени в екипи на гвардията на путин, трепят твоите православни славянски руски братя! иди и им помагай! ако искаш на едните, ако искаш на другите!