Русия ще бъде 100% покрита с противоракетен купол

Руската отбранителна промишленост е предложила на Министерството на отбраната рационален вариант на системата за противоракетна отбрана /ПРО/.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще бъде 100% покрита с противоракетен купол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То хубаво че радара 'откривал'. По-сложното е от там нататък.

ще като цъфнат налъмите на комунистите

-Да ви се похваля - нашите ракети стават все по-точни! Доскоро правехме изчисленията с дървени сметала,но сега вече използваме сметачни линийки.Обещаха да ни снабдят и с руски компютри,но докато това стане,вероятно ще се пенсионирам.

Новият руски процесор 'Елбрусник' вече копае гроба на Интел :)))

еми сега?

Дали ще возят купола със ЗИЛ 130?

не ,ще го вози самолета на боико надала от банкя

Ха ха ха ха, то и Сирия беше покрита на 100%. Ама само на теория.

Е не, кой ще ги спре ? Американците защо излязоха от договора за ПРО през 2004 г., възгордяха се. Сега пак ще трябва да се договарят. Ето една карта на масата, готви се срещата с Тръмп. Американците и те ще трябва да отговорят - да се спре разработката на руското и тяхното ПРО, да се спре разработката на Статус-6 и доста други неща ще се хвърлят на везните. Това е положението - договаряне. Тръмп ще се наложи да си впрегне уменията.

ще се наложи,ако ги има

Извънземните искат да им откраднат Сибир ;))

тези с кого от космоса ще се бият, космически войски, луди и пияни говеда

Виждал съм руските радарни комплекси за ПРО. Истински шедьоври! Приличат на пресечени пирамиди, като радарните антени са техните стени.А новите са не само по-компактни, но и се строят от два до три пъти по бързо, и то от сглобяеми модули. В нета има достатъчно филмчета по въпроса.

с поредното ще ама друг път

Противовъздушната отбрана е като космите на пу...ката-прикрива но не предпазва.

Вярно и точно. Но с косми е чаровно. Епилираните не са предизвикателни.

Шъ го леят купола от чугун!

пернишки чугун ли ще използват?

Ще, ще, ще ще... пияни лъжливи, тъпи ватенки

Някой може ли да обясни менталното състояние на по-долу писалия? Афганистан, Ирак, Сирия, Югославия, направо са цъфнали след демократизирането им от САЩ... . "Пурко ( нерегистриран ) 08.06.2017 19:17 Така е, ама това оправдава ли руснаците, които са окупирали тройно по-голяма територия! И докато там където е стъпил американски крак, всичко цъфти и връзва! А там, дето е стъпил руски ботуш трева не никне, пример разрушения доземи Алепо, пък и цялата руска територия!"

бели чаршафи и да тормозят Нормалния Свят.

АААА! Без такива щитове! Такива си ги нямаме! То всеки ако сложи така щитове какво ще стане?! Никакви щитове!

Жертвите в Сирия, Либия, Тунис, Египет, Йемен, Афганистан, Сърбия, Ирак,....Конго, Ангола, Намибия, Куба, Гренада, Аржентина, Виетнам, Корея също имаха право на живот!? Да добавим: Индия, Пакистан, ЮАР, Кения, Индонезия, Ирландия, Шотландия....другите народи жертви на британо-краварския геноцид!

Британия выходит Украина заходит, Руссия за 15год удвои величието си (факт е че всичи само нея коментират ), а в България... ТИКВОНИЙ спечели проекта : " Лъжи, кради и руши България"!!!

Руснаците до сега са сваляли само пътнически самолети с цивилни пътници...За военни изтребители няма данни!!!..ха.ха.ха Какво е руското прехвалено ПРО.....с руснаци няма да е ефективно. Маймунския фактор е много важен..ха.ха (Матиас Руст (на немски: Mathias Rust) е германец, който е известен с това, че на 28 май 1987(ДЕН НА ГРАНИЧАРЯ) година успява необезпокоявано да кацне на Червения площад в Москва с малък частен самолет. По това време Руст е 19-годишен пилот-любител, но успява да прелети разстоянието от Хелзинки (Финландия) до Москва, при прелитането си многократно е бил откриван и съпровождан от системата за ПВО, но поради организационни проблеми и съвпадение на обстоятелства е опознат като собствен спортен самолет и не е бил свален, което му дава възможност да се приземи близо до Кремъл в столицата на СССР.)

Хахаха щерита три самолета бомбиха насред Джу Йорк кулите близнаци. 10 неграмотни араби се качват на 4 каруци и тоалетната хартия започва да пада бавно като листопад. Как може да си толкова малоумно говно.

Алфа Вълка

Там си е работа на Буш и децата вече знаят, че америка стои зад атентатите на 11 септември.

Ще, ще, ще... Руска му работа.

е до границите на Русия, защото не е "отбрана", а средство за нападение. Да му мислят народите, които в своя захлас по американските "ценности", позволяват ( или са принудени) на тяхна територия да се изграждат такива съоръжения. Жалки жертвени агънца за чужди интереси.

Ами респективно и руската "отбрана" е средство за нападение! Русия не произвежда отбранителни оръжия и никога не е произвеждала! Руската максима е "Най-добрата отбрана е нападението"!

Тебе сякаш те е отбранявал руснак, бе?

А бе, какъв акъл имаш,че не усещаш какво говориш за Русия.Тя и да има средства на нападение, но те са на територия на Русия, което е абсолютно логично, оправдано и закономерно. Всяка държава трябва да защищава територията си. И да действа, ако ще бъде нападната. А къде САЩ има средства и за отбрана и за нападение? Навсякъде извън своя територия.Те окупирали почти целия свят. Ако не усещаш разлика, значи ти си много зле.

глупакът да те учи на ум. Пурко-кратунко, руснаците строят противоракетен щит на собствена територия и се опитват да защитят държавата си, а американската противоракетна "отбрана" е до границите на Русия. Колко трябва да е сляп ( или глупав) човек , за да не вижда разликата?

Тя не е американска ами е Европейска противоракетна отбрана!Защото Европа трябва да бъде защитена от руските ракети и мераци за присъединяване на нови ,,рускоезични"територии!

Тебе ще те ,,присъединят,, резаците, друже!

Руснаците строят противоракетен щит на собствена територия и се опитват да защитят държавата си, а американската противоракетна "отбрана" е до границите на Русия, което е тяхна грешка. Те трябва по примера на руснаците да построят противоракетен щит на тяхна територия с цел да се предпазят от руските и китайски стратегически ракети изстреляни от атомни подводници които се намират близко до техните брегове и на практика са неоткриваеми.

Надуваем противоракетен щит! Мухахахахахахахха!

Руснаците нямат собствена територия, тя цялата е временно окупирана територия, от Москва до Чукотка и Сахалин!

Не руснаците нямат собствена територия а американците, тя цялата е временно окупирана територия. Първоначално след като обявяват независимост тяхната територия е достигала само до планините Апалачи. След това чрез изтребване на индианците, завоюване на мексикански територии и анексия на острови в Тихия океан се разширяват до сегашните си размери.

На практика няма неоткриваеми руски и китайски атомни подводници!Още по малко пък в близост до бреговете ва САЩ или Европа!Тезата на путопроституцията,че не трябва да се строи противоракетна отбрана за да не стонем мишени на руските ракети е най малкото толкова глупава колкото Путин!САЩ със сигурност са построили няколко степени на противоракетна отбрана на своята територия!От Земята,от близкият и далечен космос,а и от базите си разположени по целият свят и от самолетоносачите и атомните подводници които са много по мощни,технологични и неоткриваеми за изостаналите с десетки години руснаци!

Руснаците може да са изостанали от американците в много области но в областта на ядреното оръжие и стратегическите ракети са на първо място и затова американците не смеят да ги предизвикат и нападнат. Американците използват от изостаналите руснаци руски ракети за да отидат американските космонавти на МКС, след пенсиониране на совалките с които дадоха доста жертви. Освен това най-мощната преносима термоядрена бомба от 60 мегатона е съветско/руско/ изобретение. По изчисление още от времето на бившия СССР взривяването на такава бомба на територията на САЩ може да доведе до Цунами високи стотици метри и заливане на крайбрежните градове, потъването на част от територията на Калифорния около земния разсед Андреас и изригване на свръхвулкана в Йелостоновия национален парк, който ще покрие с вулканична пепел цялата територия на САЩ.

Друже... прежде всего мужской мир...да?!Во главе с настоящим мужчином В.В.Путин!Да?

Много гума ще отиде докато ги слепят, а после ще им стигне ли силата да ги надуят? А после как ще плюят срещу американската противоракетна отбрана, след като ще надуват същата?

колкото засякохте падащите томахавки :))))

Российская система С-400 Триумф оказалась бессильна перед истребителем F-35: ЗРС не смогла ни остановить, ни распознать израильский истребитель пятого поколения в сирийской провинции Дамаск. В итоге самолет беспрепятственно поразил цели и махнул русским крылом.

Нагла лъжа! Докажи. Пакажи! Дай видео! Фальшива новина!

Ако визираш Израел, първо от там не се очакваха нападения. Второ от 4 самолета бомбардиращи Палмира при връщането са им свалили един и май повредили втори. Не се споменава с какво.

май са ги свалили и шестте. С един Бук!

май май... ма така и нито показаха снимки на сваления, нито на повредения, а Израел отрече въобще да са сваляли нещо. Така че остава само пропаганда, а фактите ти ги няма.

пак "ще"-покриете русия с боклуци, но това не означава, че тези боклуци, произведени от пияници, ще ги защитят!!! И още нещо-сега има подземни бобми, които могат да предизвикат земетресения то 9 по Рихтер!!!А от тях как ще скриете"матушката"!!??

Всеки път, когато прочета поредните глупости на др. Путин се убеждавам, че да, разпада на Русия е предстоящ. Ама за разлика от разпада на СССР хич няма да е мирен. Ще има да си мечтаят руснаците за Горбачов... Чака ни сирийския вариант, само че на гигантската руска територия...

Нали затова сега ЕС променя бежанските си закони. Знае какво идва.

Пак "ще". То пък при тях нали винаги е така - миналото е героично, бъдещето е светло, а за текущият момент по-добре да си мълчим.

Можете само да дишате праха на Русия! Подготвя се отново да произвежда Жигули. Вие това не можете!

га некоя нисколетяща госпоица с ИНС - система за насочване ги изненада изотзад?!

Ще станат воздушно-комични войски.

Всъщност Русия си призна, че досега е била некадърна да се пази. "ЩЕ" видим в бъдеще.

Нещастните ватенки лъжат като цигани. А кой прелетя от границата до Москва и кацна със самолет на площада им до кремъл ? Гола вода са...

Това беше между 1990 - 1992 година или когато САЩ дадоха обещания на Русия в замяна на разпадане на соцблока. След това, Елцин поуправлява и държавата им се превърна на кочина като нашата. Дойде Путин и оправи кочината и вече си живеят в държава, за разлика от нас, които все още живеем в кочина.

"да се покрие цялата територия на Русия с противоракетен купол" Непробиваем! Като в Сирия. Питайте САЩ и Израел как им падат самолетите! О-о-п-а-а! Малка грешка стана - те падналите били всичките на Русия и Сирия, а ракетите били на САЩ, Израел и Турция.

и на духовният скреп!

Бемти противоракетния купол, ние си имаме Велика телена ограда, която ни пази най-добре.

Имаме я. Знаем си Мястото и не се правим на Велики. И не ламтим за чужди земи.

Перуката взе да му се изяснява , защо изчезнаха томагавките. Руснаците са с по-голям паритет на покупателната способност от българите. Тука е гладът и мизерията и то без да имаме армия.

Не се мъчи да пишеш на болгарский. И на российски ще те разберем.

Сосай бе дурак!ТоваГавките поразиха летището в Сирия и от там вече не излитат самолети!

Това с апоследните издихания на загнилия Империализъм. Скоро ще го замени идин призрак другари. Призрака на Комунизма! И така водени от светлия пример на Единна Россиа другари, ще си гладуваме на воля. Няма вече диабет, няма холестерол!

руската ПРО засякла подозрителен сигнал от натовска територия. Оказало се, че това е всъщност воят на сороските секс-труженички

Конечно. Толкова си проз, че дори не можеш да разбереш колко си проз.

Бил съм 2 години в радиоразузнаването на боен пост по време на службата си в армията и знам какво представлява руската техника много добре! Ненадеждна, постоянно разваляща се, със слаби оперативни възможности, допускаща множество грешки, които обезсмислят цялата дейност.

Ако си бил 2 години значи е било отдавна и не си ползвал руска, а съветска техника. Т.е. стара и остаряла техника. Какво се изказваш тогава за неще дето не си виждал сега!?

са бричнали стелт технологията... просто ся я тестват :)))

Забелязали ли сте, че 99% от новините свързани с Русия започват със "ЩЕ"?:) Ще това, ще онова....и до там.

Виж новините за ракети на САЩ в раздел техника. Поне 75% от тях са на картинки и анимации. От последните правени атомни ракети на САЩ (Минутеман 1970г., Тридент 1990г.) Русия са произвели множество нови атомни ракети и бойни глави за тях. Вече старта Синева, заместена от Булава. Баргузин за влакове, заместваща Молодец. Ярс, заместваща по-старите Топол-М, но от същия тип. Сега правената (ако не е готова) Сармат, да замести Сатана/Войвода. Вече бойните глави (летящи ракети) са тествани Ю-74 (тествана 2015 и 2016г.) и преди това Ю-71. Скорост от порядъка на 7 километра в секунда в атмосферна среда. Супер маневреност и точност 1 метър. Общата цел достигане всяка точка на Земята за максимум 30 минути.

моля Дир-а да не пускат такива новини! сороститутките се оакаха от злоба!

Америка е единствената "страна" изпекла хората с атомни бомби. Нищо добро не е дала на света освен порно и тъпи сериали.

с керваните по ленд-лиза през войната га дадоа поточни линии та мужикът да монтира зис-5..

Руската ПРО дали пропуска томахоци не знам, ама е явно че още от сега бърка в гъза на сороституките! Толкова рев и вой се вдига по форума, не е истина!

Забелязвам, че сте толкова оперативно безинтересни вече, че дори ви свалиха подкрепата от Савушкина. Изоставиха ви. По братски.

Руското ПРО препуска крилатите ракети "Томахоук"-ДОКАЗАНО!

С тези пи,кливи томахоук американците не могат да одраскат велика русия

И СССР щеше да е вечен и комунизма тоже :))))

Ти ли го доказа, в пенсионерското кафене, на табла :)))

39 ракети прихвана и ги обърна обратно. Питай уса-крейсерите. Само 6 удариха летището и то 6 учебни самолета.На др.ден летището работеша./ Национал интерест-Вашингтон/ Американската лакомия е безкрайна. Военните предприятия със сенаторите вдигат цените на продукцията неимоверно. Една Томахаук струва 1.5 млн. долара. но това им е демокрацията.Поради това циганите от Сицилия станаха политическа и икономическа класа. Държава на Мафията.Дасс ист УСА

Само един трактор и един външен нужник са ударили. Мани ги тия от краварската пропаганда какво ти говорят.

Нисколетящите рякети се свалят с автоматични системи като на кораби. ПРО-то тип С-400 не е реално за тях и тази цел. Трябва съчетание. Само заслужава ли си такава автоматизация и толкова пари. Дори старите Куб (предшественик на Бук ) с едва 20 км обсег, са свалили почти половината израелски самолети в египедско-израелската война от няколко дена. Наричали са ги Трите пръста на смърта - на тройки са ракетите. Толкова ги е било страх от тях накрая, че литне ли ракета, пилотите са катапултирали и не са чакали да ги достигне ракетата. Само че накрая май летейки над водата на Средиземно море са достигна и атакували нещо в Египет докато е било времето за молитви. И там не са имали автоматична система за ниски цели.

Това не е вярно. От над 500 израелски самолета от ПВО са свалени едва 100-на, т.е под 20 процента.

руснаците строят ПРО, а ние в еврохалифата една телена ограда по границата срещу арапите не можем да направим, та те си минават като през празно място. кой каквото може...

Абе това ПРО да не го правят за руските "точни" ракети..ха.ха.ха А Русия само пърди и замърсява атмосферата.ха.ха Четири руски крилати ракети изстреляни към Сирия от Каспийско море са паднали в Иран, съобщи снощи BBC като се позова на неназовани американски правителствени източници. Това са малкото от скритите истини:05.2015г -Руска (втора)ракета-носител "Протон-М", пренасяща мексикански комуникационен спътник, се е разбила след старта на излитането си от космодрума в Байконур в 05:47 по Гринуич, съобщи агенция ТАСС...ха..хаРуска експериментална ракета падна точно след изстрелването си в необитаем район в Северна Русия, съобщи за АФП представител на местните власти. Ракетата е паднала в ненаселена зона в района на Архангелск, на около 900 км северно от Москва, където се намира руския космодрум Плесецк, в т.нар. затворено административно-териториално образувание Мирний административния център на космодрума,..-23. април..ха.хаКрилата ракета е паднала в Архангелска област при изпитателно изстрелване в резултат на неизправност, съобщиха от Министерството на отбраната на Русия, предаде във вторник (15 декември) В Архангелска област се е взривила ракета, изстреляна от космодрума Плесецк, съобщава руският вестник Независимая газета, цитиран от "Фокус". Инцидентът се е случил на 25 август, но подробности за него станаха известни едва сега маленький человек-большой резиль

Не ни брой ракетите ами си гледай заешката мрежа и парцал-шоповете

От изстреляни от две подводници по две ракети Булава, 50% не долетели до целите си.

Протон е ракета от 1965г. - преди 52 години. Мислена дори за атомна в началото, но я ползват за космически цели. ЕС спътника ЕкзоМарс бе докарана до Марс с ракета Протон. Само че ЕС се издъни със спускаемият апарат и гласуваха нова мисия до там, като този път руснаците да им направят и спускаемият апарат. Другите разпространявани от теб слухове за ракетите от Каспийско море, са просто непотвърдени слухове, отречени от правителството на Иран.

е какво пази досега Магучая? Брях. Ужасс

При западняците населението деградира, защото има висок жизнен стандарт, а при рушняците оскотява от глад и мизерия. Аре сега бегом в Сибирь за ученията на вкс...

Ама със С-400, като тея в Сирия, дето пропуснаха мириканскити таралясници, ли?

Тук някой са писали, колко е велика и невъзможно за унищожение руската военна техника, колко са ненадминати руските самолети. Добре, то хубаво, но защо заорохте в Сирия бе??? За 6 месеца щяхте да приключите, пък те 2 години станаха, пък още сет на никъде!!! Опушихте Средизимноморието, приводнихете де що можахте и пратихте гемията за ремонт. Евреите ви разказват играта постоянно, като унищожават летища , самолети и складове с боеприпаси. А вие дори не успявате да разберете какво става!!! От всичко това, изводът е,че всичката ви работа е такава никаква, та и противоракетният ви щит ще е същия!!!

По всичко личи, че раССия ще си остане под купола на противоракетния си щит и зад желязнато си завеса, поне докато товарищ путин не се изнесе за постоянно в Мавзолея на Ленин. Дано поне този щит да може да и пази сянка, за да има някаква полза от него !