Очакват още заподозрени покрай арестувания руски министър

Нови заподозрени може да има в наказателното дело за изнудване и подкуп, образувано против уволнения вчера икономически министър на Русия Алексей Улюкаев.

Обратно в новината

Коментари - Очакват още заподозрени покрай арестувания руски министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

други нЕма. Нема сега да делим некви си 2 милиона долара с вас. Много сте ненаситни.

Преди около месец руски медии обвиниха в корупция около сделката за БТК и българкия премиер, вече в оставка Бойко Борисов. Според информация на Московский монитор руските служби имали данни, че българския премиер е бил мотивиран с 5о млн. долара да осигури пасивната позиция на държавата. Борисов така и не коментира информацията.

По думите на идеолога на Евразия Дугин, никой не знае откъде е дошла тази корипция в Русия, но понеже е руска, т.е. велика , не бива да се закача . Великото е мистическо и от Бога има дълбок смисъл руски и не трябва да му се противодейства, а само да се съзерцава благоговейно и търси великия му смисъл да се проясни. Всъщност корупцията е най- големия бизнес в Русия с оборот от 500 милиарда според експверти. Подобна постановка има Болшой театър и по отношение на руският спин, който за разлика от американския е непобедим, а американския само неличим. Затова и църква и правителство не взимат мерки за борбата и твърдят, че са виновни презервативите и религиозната просвета. И о чудо руският спин се оказа наистина велик, Русия е първа по ръст и никой не се съмява, че ще измести Нигерия от Първото място по новозаболели. Оказва се , че вероятно това е нов скрит божи план страната да намалее с няколко милиона и да се спаси от пренаселване , а останалите да оцелеят, този път не чрез избиване на милиони , а чрез оставяне да се равие Великото чудо по божи промисъл и Русия да остане да държи дявола за опашката да не влезе в света.

руския близнак на Ердоган... да ги почне сега, да довкара 30 -40 000....

Викаш да вземе да се държи като един натовски президент:)))))))

А у нас кога?

Льотчикът "генерал" ще ги подкара всичките червенушковци, барабар с Корнелия, Илияна и цялата глутница наточила зъбки. Хахахаха....Да видиш, да не вярваш. Сега ще цъфнете пак....посред зима!

И това ли е работата на президента?

Разчистване на опозицията или някой не е дал парите, където трябва - в джоба на Путин.

много си неук , не пиши по добре че ставаш за смях , правителството в русия както и мнозинството в думата са "едина росия" това е партията на путин къде я видя тази опозиция ?

Ти си за смях, неграмотнико. То няма партия, която да е опозиция на Путин, има отделни хора, които могат да му клатят "стабилността", така да се каже. Дали ще са от неговата партия или просто обикновени граждани, няма значение.

Баш така е, който не дава 75% от мъните на Путин, особено ако са долари си е направо за бумбака!

нема разлика международна путтлер и ердоган

Бях в Русия по време на приватизацията, която при тях се наричаше ваучеризация. За това и тоя случай съвсем не ме учудва. Около тая Башнефт и преди имаше голям скандал. Нея я командваше сина на президента, който се опитал да си я приватизира. Разчу се и сделката пропадна. Някакви си два милиона при подобна сделка е просто пори за една почерпка. Или за чай - "чаевые", както казват руснаците. Ето например мен, какво повече ме занимаваше в Русия. ВАМ ЖЕНЩИНИ ПОСВЕЩАЯ ЕТУ ПЕСНЮ АХ КАКАЯ ЖЕТЦИНА. Първо вижте клипа и след това ще говорим за важните неща в живота.

Улюкаев е от екипа на Гайдар дето бяха на заплата към държавният департамент на САЩ и имат да си плащат вересиите. Гайдар плати, Сега Улюкаев, иде ред на Чубаис. Явно Тръмп е казал че тия цървули не го интересуват и Путин ги подкара. Това 2 милиона е смешна цифра, но достатъчно основание за 3 петилетки в Сибир. Иначе неговият колега по елциново взе 100 милиона за да съсипе авиопромишленоста и успя.

Браво- с такова правосъдие и активност може и в Шенген да ги вземат!