Само 14 от 41 държави подкрепиха Русия в ОЗХО

Организацията за забрана на химическите оръжия отхвърли искането на Русия за ново разследване по случая „Скрипал“.

Обратно в новината

Коментари - Само 14 от 41 държави подкрепиха Русия в ОЗХО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

платените подлоги на сащ и англия не са подкрепили русия в желанието и да има открито разследване

От официално 196 държави 40 се правят на важни. На 14 им пука а останалите просто не им се занимава с глупости. Така да го бяхте казали.

Или от 196 само 14 подкрепят русия

Новинарят чак се е подмокрил....

Не пишете, че 17 държави са се въздържали. Свободни съчинения отвсякъде!!Локума на Лондон ще обиколи света!!

Международната общност вярва на Русия. Само 20 "държави" махнаха руски дипломати.Другите 280 страни не искат и да чуят. Кои са гласували против Русия? Само надрусаните с Новичок западнали съюззници. Мали Гватемала,Афганистан,Саудитска Арабия,Судан,Танзаания,Бангладеш все брачеди на западналите наркомани.

"Само 14 страни от 41 подкрепиха Русия" .. "страните от ЕС и САЩ са против" .. да сметнем : Ес = 28 страни + САЩ = 29 страни "Против" ОЗХО - 41 страни членки Подкрепили Русия - 14 (не се изброяват всички (е, Китай са съвносители, но не се броят , щото са глупаци!?) НЕподкрепили = 27 страни ! ПИТА СЕ : КОИ 2 СТРАНИ ОТ ЕС + САЩ СА П О Д К Р Е П И ЛИ РУСИЯ ??? ДИРНИКА НЯМА ЛИ ДА ОТГОВОРИ ??

Ако ги допуснат, ще стане като с разследването на сваления малайзийски Боинг - ще замотават следствието с фалшиви документи и сведения и по всички други възможни начини.

и какво се установи с малайзийския самолет? Едното , недоказано на 100 % твърдение е , че е свален с "руски модел ракета" .. ама от кого е произведена, от кого е изстреляна - как ще го докажеш бе увиснал ? Също като сега : отровени с изобретен от руснаците преди 20+ години НП-Газ , Но : От Кого е произведен ТОЗИ , Кой го е доставил и използвал ? Защо домашните им живинки не са поразени ? .. Никой не може да ДОКАЖЕ . Но иначе Врещят с пълно гърло и "Евро-атлантическа солидарност" (нашето Цв.Цв. лайно ) "С МНОГО ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ СА РУСНАЦИТЕ !" И колкото по-силно врещиш , толкова си по-убедителен и "Вероятността" става "Истина" , така ли бе, нацист ? " Една лъжа повторена 100 пъти става истина" Това ли е твоето верую и западната демокрация и евро-атлантическа солидарност ?? Да ви пикая на Истината и Западната Демокрация . Номерата и лъжите на английската политика , която има само и единствено СВОИ интереси са добре известни на всички средно интелигентни и мислещи хора по света. За жалост и Дебилите, които не могат да схванат това не са малко . . и в този форум не са малко ! Нали Мъдуро ?!

Споко бе, ще получиш някой инфаркт и ще се гътнеш навръх Великден. Не си струва за някакви си 100-200 рубли. Глей сега - помниш ли онази нескопосано редактирана с фотошоп "сателитна" снимка, която руското военно министерство показа като върховно доказателство, че Боингът е свален от украински самолет. А като бяха разкрити, замълчаха като пръднали. Тогава пак се правиха на обидени и се държаха като ощипани ученички, но после изведнъж се спотаиха. ЗАЩО?!?!?!

Смеят ли да не подкрепят та нали от САЩ ги подслушват и компромати колкото щеш . И кандидатите за Държавни постове трябва най-вече Психо експертиза Нормални и най-вече редовно преминаване през Детектора на лъжата - колкото и да е незаконен и той !

ривете, бре тролетаристи руски?????? хайде по-спокойно! Лично Путя каза, че животът на шпионина е мнооого тежък.....А за въпросната лаборатория разузнаването на САЩ и на Ангия отдавна има данни, та за това не се изненадаха много)))))))))))

9 въздържали се , това са забравили да напишат журналистите ... , така че против не са толкова много за да се радват кравите

и няколко други подкрепили Русия. Кои бе дирци, буквички ли пестите или истини

успокой се! това са габон, джабути и науру!

Хубаво би било да знаем кои точно са подкрепили Русия. Без да имам информация ще изброя няколко: Сирия, Куба, Венецуела - всички руско-съветски мекерета. Извод: Който подкрепя Русия в тази ситуация е руско-съветско мекере.

Значи ти и другите сте англо-американски мекерета !

САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА-УБИЙЦИ

ЧАМАДАН,ВАКЗАЛ И НА СИБИРЕ

И как разбра зомбирана матрьошке ,че САЩ и Запада са " убийци" за този случай ?Много пък си вярвате,по точно някой да ви повярва.То личи,че си от пропагандата.

Да, САЩ и Западна Европа убиха Литвиненко, оня до Кремъл, Политковская.. и още доста хора, които не харесват Путин. Ей така, да му направят мръсно.

То ясно,че цялата гнусна операция е подготвяна внимателно и знаеейки колко са заплеснати англетата ,рашките се възползват не за пръв път.Но и точно преди президентските избори,за да се обединят повече хора срещу запада,защото така или иначе ще бъдат обвинени,ше отричат и ще обвиняват запада.А така с еди куршум два заека.А кой има интерес и кой изобщо не му дреме за човешкия живот,то е ясно.Тези бивши агенти от Студената война,които са вербувани след перестройката от Великобритания и САЩ е добре,за да могат да се прочистят западните държави от бивши,знаеейки техните методи и мислене през тоталитарните режими като крайно рисково.Тези от тях които останаха в Русия се вижда, че не са мръднали нито в политиката,нито в методите и стереотипите.

Повече от половината страни, 21, в ОЗХО отказаха да подкрепят Англия

Иран, Сирия, Армения, Беларус, Узбекистан, Таджикистан ......

Е и какво .Просто изброихте държави с история пред която историята на САЩ е като възраст на пеленеча.Това ,че тези държави не слушкат,като нас , безприкословно ,външни диктати ,не значи ,че са втора категория.

русия си е една изолирана държава

РУСИЯ Е ВЕЛИКА

Иран, Сирия, Армения, Беларус, Узбекистан, Таджикистан

"От Белия дом обявиха пълно единодушие с изразеното от Тереза Мей становище, че или Русия е организирала отравянето, или е допуснала нервно-паралитичното вещество да попадне в неподходящи ръце."?!?!?!?! Ето ви ги ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ! Ако е произведено при "НАС" е "ДОБРО" и даже и да търгуваме в цял Свят с оръжие и военна техника техника и БОВ, то "ПОПАДА" само в "ДОБРИ РЪЦЕ"/"правилните бих добавил/ ....... е БЛАГОДАРЯ! АЗ не желая да изповядавам такива ценности!

...или е допуснала нервно-паралитичното вещество да попадне в неподходящи ръце."?!?!?!?!Това вече говори не за пряк умисъл за опит за убийство, а за допусната груба небрежност...Т.е.-голямата вероятност се заменя с груба небрежност...Тази небрежност е осъдителна, но НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОВОД ЗА ИЗГОНВАНЕ НА ДИПЛОМАТИ...ТОВА НОВО ТВЪРДЕНИЕ ГОВОРИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ОТБОЙ...

А ако е допусната съвсем съзнателно?

Ю. Деспотов

А ръцете на янките подходящи ли са?

"""Великобритания бе подкрепена от държавите от Европейския съюз и от САЩ.""""Ами машалах,както се казва в една песен "Дан приказ ему....",Някой да пита за мнението на ЕС ,ами то се се формира във Вашингтон ,а мнението му се спуска като нареждане

Много ми е чудно как от 6 държави подкрепили русия тук станаха 14......по колко умножихте цифрата 6 бе дебили за да получите 14????И колкото и да квичите целия свят се обединява с/у това ботоксово джудже каквото и да си мислите и това не е случайно та скоро ще ви пратим там за да помагате на бащицата ви

Тогава еднозначно за Америка: Боинги бяха използвани при атака на кулите в Нью-Йорк!Кой ги произвежда? Кой ТОГАВА носи вина за загинали 4 хил.души? АМЕРИКА!!!!!!

Е това е официалната версия за самолетите, а има и едни другиии... не си е работа!

Ей, сплескан, боингите не са неврнопаралитичен газ. Това е гражданска авиация, а не бойно отровно вещество. Вие руските тролове съвсем изтрещяхте и мозъчните ви връзки престанах да функционират! Нещо като: "127 години след френската буржоазна революция забраниха кучетата да се возят в трамваите. Кажете ми, струваше ли си за това да се прави революция?!" Безумци!

Само питам- какъв е шансът да се оцелее при заразяване с Новичок ? Там "е заровено кучето", ама кой да ти обясни !?!?!?

На руснаците работата стана:Върви доказвай,че нямаш сестра.

абе равен е брееееееее 14 и 41 можем да разменим като 41 или 41 или 14 и 14

хахаха англичаните още търсят истински новичок че са огелпили рабтата избазикали са ги с отрова за мишки майтап:)

САЩ диктатори,ЕС изпълнители!!Жестока издънка!!Ако престане страха от диктата, как ли щеше дасе гласува?Точно както едно време,СССР и Соцлагера,още има които помнят!!Какво стана сега,излезе ,че демократите както ни се представяха едно време,са диктатори и управляват със страх и заплахи!!!Какво нещо е живота.........

Нахалника Столтенберг заявява в Отава, че НАТО не било искало военна надпревара с Русия. Това е долнопробна лъжа тъй като също там в Отава той се хвали, че през последните три години НАТО си е увеличавало бюджета. Изказването му за ненадпревара с Русия всъщност е повторение на думите на ВВП който също каза, преди около 10 дена, че Русия няма намерение да се надпреварва военно- на този етап руснаците искат да решят битовите проблеми на хората. Столтенберг лъже и неговото изказване засяга петте десни и жълтите.

Боли ги оная работа руснаците, колко "държави" ги обвиняват. И за две годишния ми син вероятно е ясно как се издъниха англичаните. Жалко - страната им е страхотна, дано си подбират по-разумно управляващите.

А сега си задай въпроса защо страната им Англия е "страхотна"? И защо се наричат Велика Британия (махайки думата империя само за да не дразни).

Хахахах най-интересното е че ингилзите си го натресоха сами...а най-много Мейката....отиде втория мандат за премиер....тотално запрати консерваторите в опозиция в следващия парламент....собствените и съграждани вче и се подиграват....

Тази новина не е важна.... САЩ ще продадат на Словакия изтребители и оръжия за 2.91 млрд. евро.....ето къде е истината..... Целта започна да се осъществява...а тя е да се продават колкото се може повече оръжия на всички абдали които се вързаха на цялото плямпане последните 5г. има един враг и това е Русия....въоръжавайте се а ние хамериканците които сме най-големите миролюбци щр ви го продаваме на тройни цени....дори ще си пробутаме одрънканите F-16, които след това можем да ви ги обновим за някой друг милиард...

Днес имаше статия, че и България ще продава някаква си сграда в Холандия мисля че беше. Каракачана също обяви какви суми щели да се ползват за покупки на дрънкала- разбирай от Америка. Столтенберг натиска пък за 2% плащане към НАТО. Сега инсценират че Фейсбук бил губил по борсите, а всъщност това са пари които се превеждат към бюджета за закупуване на дрънкала знаеш за кого. Жалко е само за обикновените хора, които никога вече няма да живеят спокойно- сега ще се котират доносници но към Запада.

А бе дебилни тролове,сами си пишете и отговаряте и ставате за смях.......ако купуват от ватенките(като турците например) квичите от радост но ако са х'американски друга песен пеете....явно са ви тъпи тиквите и не вдявате,че вашата е изпята песен и сте за музея само та си квичете тук,че ви взеха оф клубовете и няма къде да се надъхате

Постоянно ни набиват някви глупости уж от допитване до западните медии ,че путин е най-влиятелния политик на планетата а на практика никой не го бръсне за слива с изключение на няколко бивши съвецки републики сирия иран и китай ...хихих

Нека да се опитат да го докажат че не е. Щом са им нужни лъжи като за Скрипал явно е че е доста важен фактор и той и народът му в световната политика. Запада съществува благодарение на овце като тебе- безмозъчни които нямат принципа и морала, но го компенсират с плямпане.

Беше написано във вестник "Ню Йорк Таймс". Внимавай какво пишеш, че чичко Сорос ще ти спре издръжката.

14 са подкрепили, 14 не са, другите са въздържали се

Целия свят се занимава кой е отровил Юда.Путин ли бил или не.А на всичко отгоре Скрипал е жив.Англичаните си търсят повод да се заяждат с руснаците.Накрая ще им обявят война, ама чрез САЩ и ЕС.Те пак се надяват да гледат отстрани като 2та световна, но този път ще е края.

Материалът - верен. :..ама Докога с ТозиВъщия контекст коментари дето преобладават, Дир.бг ?!

Има ли пия.ни Дървисекачи ?

Спират ми коментара затова на кратко- прочетох статия с изказването на Столтенберг по случай 69 години НАТО- в Отава.Той казва че Русия не е дооценила НАТО защото страните са реагирали толкова сплотено- Скрипал случая. Ето това показва всъщност, че всичко е подготвено от НАТО. Освен това НАТО било предложило на Великобритания специалисти но те биби отказали- чиста проба лъжа. Сега обаче бил искал диалог с Русия. Много е доволен от санкциите против Русия- смятайте кой стои всъщност зад тези санкции. И явно ги боли за Крим защото санкциите били затова. Столтенберг накрая ще разпали война ако не бъде спрян навреме. До тази статия беше снимката на Порошенко с флага на ЕУ който бил пуцан от източна Украйна. Смятайте тогава откъде и Н....чока. Казах ви че има и Полска и Украинска следа.

...и си вЕрвътьи ?!

Какво, не ти харесва или не вярваш- това са статии прочетени току що по норвежкия интернет.

турция що не ги подкрепи. Като гледам без една - всички до една са ислямистки държави.... Кажи ми кои са ти приятелите, да ти кажа какъв си ти !!!!!!!

Да, на България приятели станаха ЕС и НАТО та виждаме какви лъжци са и се опитват и нас да ни въвличат в тази помия.

14 поддържали, 9 са въздържали се , така че поддържалите англия и сащ не са толкова повече , за да се радвате тролчета. 14 срещу 18 , а въздържалите се май не са много за англия , просто се страхуват да не им организират някой цветна революцийка

не са ли 30 въздържалите се?

изненада! света е нормален, а нашите тролове са озадачени. е, защо така бре? цял свят разбра кой трови и убива, само вие , не.

Е някои не убиват те сеят демокрация....

Ами вие преди сеехте "световна революция" по целия африкански континент,че и в латинска Америка но денгите свършиха и революциите и те

Като стане дума да се защитават западните или русия, защитници много, като стане дума да се защитават собствените ви права и качествено на живот всички си седите на ръцете. Това да се пише ей така много лесно а? Банда некадърници седнали тука да обсъждат как разбират международна политика е като кварталните баби да обсъждат как ще копаят биткойни и кой от кого щял да вземе лопата.

наи добрият коментар

В случая новината и изненедата са толкова, колкото в съобщението, че на мач в Мадрид между отборите на Испания и Албания публиката викала за испанците.

Че за кого да вика? Никой в Мадрид не знае албански.

При толкова прости, вулгарни и неграмотни слуги, видимо от форума, никак не е изненадващо, че ссср се разпадна без бой и утайката русийка едва крета с идиотски убийства и лъжи.

Само 1/3. Само толкова от най-тъпите режими на света. За кво лъжем и мажем, щом ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ СА ПРОТИВ НАС ?!?

Баце, има основателни съмнения, че си Идиот! А, не - 1005 е истина! Идиото????

Интересно е и каква е играта на соросоидните тролове. Те наподобяват на Скрипал. Уж творят за господарите си, но всъщност с грубия си език, глупавите фрази и обиди и нескопосните си мисли, успешно работят за рейтинга на Русия. Ако целта на работодателите им е да злепоставят Русия, то спешно трябва да ги уволнят!