Мей: Скрипал е отровен с вещество, разработено в Русия

Британският премиер Тереза Мей заяви, че бившият полковник от руската служба ГРУ Сергей Скрипал е отровен.

Обратно в новината

Коментари - Мей: Скрипал е отровен с вещество, разработено в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То до изборите съвсем ще станете на ампе!!!!!!Брех,тоя Путин!!!!

Скрипал го отровиха тези, които отровиха и Г. Марков...... Стига лъжи. Между другото всеки предател на родината си заслужава такава съдба.

Веществото не е познато на британците, но те знаят, че е руско. Браво!!!

Нали помните скеча на СЛАВИ....Жена салатата?ракията? децата?...ааааа-застани на четири крака!!!!/не засвирка ма/...ЛАЙ СЕГА!!!ЛАЙ ТИ КАЗВАМ!!----!ООООО,КОГО ЛАЕШ ТИ БЕ????......Тереза,коголаеш ти ма?????

Тикат светът УСКОРЕНО към ГЛОБАЛНА ВОЙНА!!!!!!!И то с провокации по всички направления на хибридният фронт.....Дали уверението за 500 милиона.... ДОСТАТЪЧНИ жители на планетата е ПРЕСИЛЕНО????Другите ---на леш ,е по-дълго време за да не МИРИШЕ......

Бахмаааму!!!ВИЕ знаете по-добре какво РАЗРАБОТВА Русия!!!Сигурно ИМАТЕ ИНСТРУКТОРИ НА МЯСТО А????

Сополанко, ти не си точка, ти си кръгла НУЛА без капка национална гордост, затова се навеждаш на путлеристи и поп-ченгета!

АЛОООО,този ОБИЖДА,НАКЪРНЯВА ДОБРОТО ИМЕ/ и на ДИР / и СЪДЪРЖА СПАМ!!!!!!

Терезо, народа ви е малоумен и тази пропаганда ще мине... но за нас руснаците не са толкова глупави този да го държат 15 години в затвора и да го пуснат да отиде в Англия, и хоп да го трепят там с руска отрова....

... а по света се избиват стотици хиляди хора по стратегия изработена у вас!

Нека Англия бъде така мила и да иска международна експертиза водена от Руски учени, дали това вещество е от Русия или е направено от "подръчни" материали. /по пример на сглобените на поляната безпилотниците атакували базата на Русия в Сирия / СЪМНЕНИЯ: през 95г Руското вещество убива жертвите си, а сега НЕ = това не е същото вещество....

покрай тоя Брекзит - Европа не им пуска , Русия не ги бръсне за слива , а САЩ от край време си ги ползват за домашен любимец, от който никога нищо не зависи !!!! И за да замажат очите на британеца от несгодите ,които следват мама Мей във външната политика , си спретнаха една постановка , която отвсякъде смърди на работа на 007 ! Само британците има полза от тая смърт - повод за евтина провокация. И безспирни приказки по медиите - и то от висши лица - PM Мей !! Ако искаха руснаците да се го утрепали преди 15 години....

Терезке,Терезке , а нещо за убийството на Пр-са Даяна да споменеш,или и нея я убиха руснаците.

Брей! Значи този хубавец, предавал колеги-разузнавачи доста време, после лежал в руски затвор като предател и от 15 години пуснат от панделата, сега се сещат да го тровят? И то с отрова дето е 100% руска? Е това ако не е инсценирано здраве му кажи! Се едно са се подписали! Някой вярва ли наистина в тази версия?

няма обръщение към тази идухана полиничка само ще питач къдеса прословутите спец служби та не са го открили а или са зати с писане на измислените от тех "новинки"за Руска заплаха ,ами стахувайте се бе има защо

Лейди мЕЙ,аз също съм мнооого, ама мнооого "зашеметен" от факта който току що научих , а именно че автомат "Калашников" е създаден в Русия - представяте ли си каква наглост - да вземат и да си създадат свой автомат тези руснаци!

Ей такива тъпаци-политици ще докарат света до края му.....

много мислих, и ще кажа - гениално измислен ход, за да няма Световно по футбол в Русия. Това е търсения резултат - и за оставащото време до старта ще се случи точно това. Защото е нормално хората да се страхуват от отрови. Те обмисляли сега дали да спрат отбора си от участие, официалните лица нямало да ходят и дъра бъра, вече навиват други отбори да се откажат. Останалото са подробности от пейзажа. За мене несъществени неща. Ще има претекст за увеличаване на присъствие и прочее - важен е военния купон, спорта пак прецакан. Помнете ми думата, това ще стане. Разбира се има чудесно спасение - добрата стара Англия ще стане домакин.

Колко мъдро постъпи Италия. Ритаха я във въздуха и няма да се цапат в московията.

Световното по футбол няма връзка с опит за убийство на руски шпионин.

Това е само едно фронтченце от ГОООЛЕМИЯТ ФРОНТ....

Да не са намерили част от пакетчето с отрова,на което да пиши:Прозведено в России???!!!

Убийствена логика-веществото е разработено в Русия,значи тя е извършител! Америка въоръжава кюрдите,значи тя е и виновна за борбата им с Турция1 Жива софистика-упражнение за студенти по антилогика.

Мей се опитва да отвлече вниманието от това колко е некадърна

абе тоя прах дето го купихме от руснаците нали беше на 100% ефикасен, защо още са живи тия.

"Те също така са и учудени, че отровените все още не са мъртви." Само това е достатъчно, за да се направи заключенето, че руските служби /едни от най-добрите в света/ не са замесени. Ако бяха те, сега щяха да броят труповете. И нямаше да е такъв цирк за медиите, а катастрофа, инсулт, задавяне, удавяне и т.н.

за 30-40 години в лабораторията до Солсбъри отровата е поизветряла и не са улучили дозировката, затова се учудват. Консултирали са се точно с хора оттам, прочетох го черно на бяло. Които са казали - йес, това е новичок.

беше предположение към това изречение - цитат: "Те също така са и учудени, че отровените все още не са мъртви, съобщи медията. " Кои са тези те - естествено британски (това е засекретено разследване) експерти по БОВ, какво им разбират депутатите от тая материя.

Лондон проучва възможността за кибератака срещу Москва The Times, позовавайки се на източник от британското правителство, съобщава, че в Лондон сериозно се разглежда въпросът за провеждане на кибератаки срещу руски обекти като реакция на отравянето на екс-разузнавача от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

Както каза шефа на ЦРУ (по повод кибератаките срещу Рашата): - Когато живееш в стъклена сграда е много глупаво да хвърляш камъни по преминаващите. Умен човек е! И малкит деца знаят, че Русия е много по-независима от компютрите от Запада. В същото време всички са чували за митичните руски хакери и възможностите им.

цитат: "Мей съобщи още, че руският посланик в Лондон е бил извикан за обяснение за присъствието на това бойно отровно вещество, известно като Новичок, и обеща да обсъди с парламента възможни ответни мерки срещу Русия, ако няма удовлетворителен отговор. Има само две възможни обяснения за присъствието на бойното отровно вещество Новичок че е било използвано пряко от руската държава или че Русия губи контрол над запасите си от това вещество и е допуснала то да попадне в чужди ръце, каза Мей. Няма да допуснем такъв дързък опит да бъдат убити невинни цивилни на наша земя, заяви тя и добави, че ако се докаже вина на Москва в това нападение, правителството ѝ ще го приеме като незаконна употреба на сила от Русия, отбелязва Асошиейтед прес. Последното изявление навява мисли за обявяване на война, да речем.

"Те също така са и учудени, че отровените все още не са мъртви" За хора, непознаващи използваната отрова, учудването е неуместно.

Как пък все в Англия ги тровят...

към руския посланик в Лондон е да избере един от двата варианта - или не си стопанисват новичока и до него имат достъп трети лица, или са отровили с цел ликвидация ценния кадър, заплашвайки живота на британците. До сряда вечерта трябва да им отговори. изборът не е голям като гледам. в момента тече спешно заседание при силоовия им министър.

а вие сигурно сте невинни и нямате такова вещество?

То май виното е гръцка разработка. Всеки умрял натряскал се англиичанин да се води за убит от гърците. И всеки убит с куршум като жертва на Австрия. Ей че логика вади тази яловата.

в Русия предлагат законодателно да се забрани на трансджендърите да променят пола си в паспорта и останалите официаални документи? Или пък са бесни, че не те са спечелили надпреварата за провеждане на СП по футбол? Мотиви колкото искаш. В Идлиб са избомбили щабквартираата на Ал Кайда и са изтрепани доста джихадисти и това действа изнервящо? Тръмп писа в туитъра си, че разследването срещу него и връзките с Русия е оттеглено - и покрай тая тупурдия дори за това липсва новина... Ей, тоя Скрипал - канонизираха го като мъченик на военно разузнаване, че и дъщеря му го отнесе, може би защото това хубаво девойче е предпочело да живее в Москва?

Мей лъже!

браво на нашите братушки!вечна и неделима дружба от векове за векове за благото на на нашите верни хора от здуунаиская губерния болхаристан!

България, мръшляк скапан!

да пишеш България, скапаняк. Горе стана малка грешка, за която се извинявам на останалите.

Да не би да намериха руски етикет или маркер на отровния газ? Направо ми е любопитно от кое доказателство британския премиер съди, че Русия има вина за опита за убийство? Не ме изненадва, че може руснаците да са виновни, смущава ме обвиняването им без ясно доказателство. В същото време е много възможно някой от предадените агенти да е направил опита за убийство и то по безогледен начин, защото е пострадало и детето на бившия агент. Оказва се, че по- рано съпругата и сина му са загинали при катастрофа. За нея аз бих бил по- склонен да обвиня руснаците, защото им е специалитет инсценировката на нещастни случаи. Но в случая опита за убийство трябва да е сериозно подкрепен от доказателства, защото руснаците отдавна вдигнаха нивото и са много лошо наточени срещу заспалия Запад. Руснаците водят студена война, а не просто хибридна война. Западът е в несвяст от преяждането с Източна Европа. самата Източна Европа се управлява от бившите руски слуги, но Западът мижи и не може да си държи главата вдигната, камо ли да мисли трезво. На този фон неподготвената Мей може да бъде окарикатурена много лесно. Обвинение към режима на Путин без прецизни доказателства не трябва да се оповестява публично, защото Русия е в режима си от времето на СССР повечето руснаци са единни в мисленето и подкрепата на Путин, даже не им пречи какви са му методите. И то при условие, че пропагандната му машина е изцяло с езика на СССР. При новите реалности Путин е стъпил сериозно във всички Западни страни, а в Русия никой не смее да стъпи за нищо, защото руския пазар е враждебен към всичко не руско и не носи печата "сделано".

Всеизвестна е приказката за такива случаи: "Виж кой има полза и съди за извършителя!" И масово се нарушава презумпцията за невинност, основна за правото. Налагат се обвинения без доказателствяа, а също и наказания по този повод. И, още едно, някак си, убийствата на такива, вече употребени предатели, стават все във Велика Британия. Защо ли? Дали стопанина им не се отървава от тях, защото са вече безполезни?!

Как се казва на човек, който е ял и пил с теб и след това ходи да те клепи?!

Мей да каже за "руските убийства" на Литвинов и Березовски. Нали по същия начин обвиниха руснаците, а резултатът е обратен. Ми 5 ги уби и им гепи паричките. Стар еврейски приьом. Този лежал 5 г. в Русия и не е изчезнал там, та сега ще го убиват. Така убиха с отровен чадър и българския разуззнавач Георги Марков отказал да им сътрудничи

Изобличител се казва. Казва се и агент под прикритие... Така или иначе описването на един тираничен режим не е новина. Новина е крачката извън формата на този тираничен режим и описването му. А Г.Марков е бил дори много деликатен към режима на Т.Ж. защото не е разкрил истинското му лице напълно. Задочните репортажи са само малка кавър версия на "хард кор-а" и "блек метъла" на комунистическото безумие на еврейската утопия.

За сведение на британски премиери и щатскостански президентчета: "ВЕЩВСТВОТО" С КОЕТО БИЛ "ОТРОВЕН" ВЪПРОСНИЯТ ИНДИВИД Е РАЗРАБОТЕНО В СССР В НАЧАЛОТО НА 70-ТЕ ГОДИНИ. Ако некои у британия не знаят, че освен Русия в СССР имаше още 14 сегашни териториално-политически образувания както: 1. Членове на т.н. НАТО: Литава, Латвия, Естония; 2. Близки приятели на т.н. велика т.н. британия и братска ни щатскостания: украйна, Грузия, молдова; 3. Територии с население, които са спонсорирани и толерирани от великата и британия и щатскостания: Азербайджан, Узбекистан, Таджикистан, Туркменистан; 4. Държави с добри отношения с Русия: Белорусия, Казахстан, Армения и Киргизия. А, ако трябва да сме още по-конкретни веществото се е произвеждало в лаборатория на територията на Узбекистан. А бе търсят си пердаха наглеците гнЪсни!!!

Винаги си Го намира /навира/.

"...Те също така са и учудени, че отровените все още не са мъртви." - Ами да, в ако бяха МИ6 досега да бяха предали Богу дух!

Не познавате това вещество....но знаете че е разработено в Русия...тж тц тц.....а адреса на лабораторията където е разработено знаете ли? Абе има ли още някой който Ви се връзва на тия дрънканици... Ама Терезо да не са ги отровили марсианците ма.

Петър Увалиев не е обичал Георги Марков.Защо ли?

Просто са смешни!Всичко е сшито с бели конци!!!

Според мен той е отровен от Украинците , от тези Хазари и Чифути нищо хубаво не може да се очаква с знанието на Англичаните !

Висока е вероятността да са го отровили Англичани или Украинци ! Само те имат Голяма полза ! За какво им е на Руснаците този отработен матриал /боклук/ ! Ние Българите нищо хубаво от тях не сме видели ,нито по време на Освобождението от Турско Робство , нито след Освобождението ! А тази е в Деменция ! Вчера Руснаците им го казаха в прав текст ,че Англичаните са го направили !

а стига ма, меи! вие тровите 4 милиарда с вашия отровен шизофреничен английски!!! марче, ма! качваи танка и избутаи меи у океана откъдето са дошли!

Вече е време руснаците да ни разгонят фамилията, като въведат визи, за русия, беларусс и други мечтани дестинации, визи, за които редовия гражданин само да блянува, и ес, сащ, австралия, канада, япония и други мрачни и гадни държави и съюзи да направят същото за руснаци, трактори белорус и т.н. При нас да могат да идват само техни дипломати, а при тах ...наши такива.

Куха лейка....че то има виза ако искаш да отидеш в Русия бе чук...ундур.

как може на тия убиици да им поверят домакинството на такъм голям спортен форум... луда работа

Този маймун е отровен от Украинците ,само те имат такива намерения ! Американците им дадоха лиценз за Убийства !

днес в дир.бг - мога да се обзаложа - ще е официалното изявление на Тилерсън в подкрепа на Великобритания по случая. Започвам да се замислям, че скоро ще се направят стъпки за стопирането на Брегзит от Лондон - изобщо няма да се учудя това да стане.

за изказването на Столтенберг за загрижеността на НАТО - "Тази ситуация буди голямо безпокойство, защото ГБ е много важен партньор." Генсекът е подчертал, че понастоящем представителите на НАТО преговарят с британските власт по този въпрос (случая Скрипал). какво нещо е дюшешът Скрипал преди изборите. Сега всичкото предател шпионин се тресе от ужас - да речем оня допинг-спец...

саботаж на Световното първенство по футбол

че постановката е с цел саботаж на световното, извинявай заминуса, стана грешка.

Мей, Мей - Как разбрахте че това неизвестно нервно-паралитично вещество без аналог до сега е разработено в Русия? Може би при молекулярния анализ сте видели подписа на Путин върху молекулата или щампован Кремъл? Бива манипулации и извратен наивитет ама вие англичаните минахте всякакви граници. Руснаците не са цвете за мирисане ама вие сте отчайващо зле, толкова зле че си самоубихте човека, натураллен англичанин, изготвил доклада за химическите оръжия на Садам Хюсеин, оня доклад установявайки липсата на такива и предаден на Парламента ви. Толкова неудобен доклад че човека ви от притеснение взе че се "самоуби".

И САЩ,И БРИТАНИЯ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ЦИОНИСТИТЕ-ТАКИВА КАТО ТРЪМП И МЕЙ СА КУКЛИ НА КОНЦИ ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТТА.ЦИОНИСТИТЕ НАТСКАТ ДА БЪДЕ НАМЕРЕНА ПРИЧИНА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИМ СЕ ДАВАТ.ВСИЧКО Е ГНУСЕН ФАРС

без официално да е потвърдено, че веществото е разработвано през 1970-80 в СССР - ако наистина е с такъв произход тоя новичок. Но освен тогавашната РСФСР (сега Русия) е имало и украинска, естонска, латвийска,литовска, грузинска и т.н. републики, армията е била съветска - лабораториите също са били съветски, имало е такива във всички републики. Обаче те си избраха РСФСР и вече искат обяснения от посланика по повод веществото, да даде данни и да обясни как е възможно да се внася в ГБ. Питам се имало ли е камери в Солсбъри, направени ли са конкретни полицейски проверки на пребиваващите в града - от четенето досега разбрах, че са издирвали неуспешно някаква съмнителна блондинка, чиято външност вероятно била на рускиня. Абе...