Русия преминава към нов етап на военната си операция в Сирия

Руската военна кампания в Сирия изпълнява, и то добре, целите, които сме си поставили, но е необходима следваща фаза на операцията.

Обратно в новината

Коментари - Русия преминава към нов етап на военната си операция в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новия етап е пълно изтегляне на руснаците от Сирия,за да може Путин да събере пари да раздаде декемврийски заплати на войската.Инак може да дизертират

Те всички рускини се мъчат да избягат със смесени бракове на запад,сага и мъжете ако тръгнат-само Путин ще остане..

Но Владимир Путин и вообще руснаците, защо не вземат да престанат с "господството си" над света, защото се вижда, че няма да успеят.? А стига толкоз!

Нещо започна да се разсъхва работата на Путин в Сирия. Вече втори месец хвърлят бомби,а резняците по-свежи от всякога. Това с новия етап подозрително намирисва на казаното преди време - от капитализам ще преминем кам комунизъм.Да,ама не.След капитализма се оказа,че трябва да преминем през няколко етапа за да узреем за комунизъм.То не беше, етап на диктатура на пролетариата,етап на строеж на социализма,етап на победата на социализма,етап на развито социалистическо общество ,а комунизма не идваше и не идваше.Накрая всичко се срути като картонена кула.Само,че тези неща от историята келешите мастурбанти от Атака,които не са били родени тогава не го знаят и пишат глупост след глупост. Та сега и Путин като видя,че зацепват нещата в Сирия се върна към изпитания метод - да измисли етапи. Ами ченге и комунист- какво друго да очакваш от него.

Над сирийската пустиня,кипи неуморен и безсмислен руски ,военен удар,сякаш да уплашат скорпионите и змиите!Е,и полза-йок!

1Ползвай Гугъл! 2чети! Уйкипедия Втора чеченска война link Путин спечели в Чечения - на ужасяваща цена 3 Октомври 2008 Джонатан Стийл в. Гардиън Независимо дали ви харесва или не, Русия спечели тази война. Рядко се случва чуждестранни окупатори да победят бунтовници националисти, подкрепяни от етническото мнозинство. Едва от година и половина обаче, след като президент стана новият фаворит на Москва Рамзан Кадиров, парите се изливат в достатъчни количества. Путин обаче не е Елцин. Той води дълга игра и дори говорителите на оставащите опозиционни активисти, с които разговарях извън Русия, приемат, че войната е свършила, поне за това поколение

Войната ще се завърне защото Чеченците много има да отмъщават от времето на Сталин

Гладна кокошка просо сънува

Войната в Чечня беше финансирана от същите тези които финансират ИД . В Чечня като "бонтовници " местни са участвали около 30% останалите бяга чужди наемници предимно от Авганистан , Пакистан имаше негри инструктори от САЩ и западна европа . Да не говорим че имаше и чистокръвни немци

NIKI NIKOLOV

Да бе когато путлер го хване дрискавицата щатите са му виновни, руснаците ,че са алкохолици щатите са виновни.

Русия преминава в нов етап в избиването на мирни граждани за да се засили наплива към Европа. Това са стари кагебиски номера добре владени от новият Хитлер - Путин.

Чудно ми е ,ако Русия е нямаше-къде щяхме да сме ние ?

Русия я има благодарение на нас тъпако ,дали сме и писменост, дали сме и религия и сега да лаят против нас няма да стане ще влезем в сговор с дявола и ще ги унищожим.

За новата операция Путин да раздаде на пилотите си памперси,че много му падат самолетите напоследък...

Тия с памперсите бяха едни други ама както и да е! хихи

Браво на руснаците те са нашата последна надежда!

Те са твоята надежда Бойко да ти платят заплатата и да си купиш пелмени.Ние в България се отървахме от руската окупация,отървахме се от ладите,запорожците,москвичите и другите боклуци,можем да ходим по света,без да питаме Путин и т.н.

С Украйна и Сирия Путин се намъкна в една спирала,както в Афганистан,от която при неговите икономически възможности няма как да излезе сух.Докато се измъкне ще бъде с по-малко влияние,бит, а народа му още по отчаян и пиян

Афганистан и Сирия. И СССР не се разпадна заради Афганистан.

Удри Бай Володя- таа мачка не е наща :)

какъв ще е новия етап на русонавтите. пехота?!

Те масово са поддръжници на Сайдера и Чуки.

На Радан Кънев са!

По стара балканска традиция боят върви и с еб...!!!

От бактерията на марксизма-ленинизма съветските служби посяха вирусния щам на омразата към Америка - сега КГБ дейците, като Путин я доразвиват

Казано накратко с една дума:" Прее.. ни!"

Аз съм българка,ям български хляб,а не пелмени.Ние трябва да гледаме българския си интерес,а не руския и т.н.Путин е глупак и се намъкна в една война и ще излезе както от Афганистан икономически и военно катастрофирал..

в такъв случай защо са квалификациите кой е глупак и кой не? ако се поровите малко ще разберете, че Путин (разбирай руската политика ) се стреми да се предпази от нова Чечня и да запази влиянието си е Сирия. така че по- леко с квалификациите. вие и другите като вас.

Путин няма да направи нищо срещу тях, просто цирк за да крепи другия диктаторски режим- на Башар Асад

Майче, ако си .мая за закваска. - втасахме я с тебе!

Путлер преминава в нов етап в пиенето на водка.

И ти преминаваш на нов етап на миенето на европърдяшници- започваш и да ги лижеш за същите евроцентве.!.};-)))

NIKI NIKOLOV

Самай пръдливаи путлерист -зомбиран тъпак.

на теб само посрани гъ*я и кенефи са ти в устата маа му стара (-: Няа ли в Москва друга работа за тебе?

Главното е за тебе да има друга работа освен еврокенефите и европърдулниците!!! Или ти ша одиш по испански ягоди? Баси балъците, и в ДИРа ви прканват на слугинажа за жълти стотинки.!. Смешници};-)))

РУСИЯ,ТРЯБВА ДА ДОВЪРШИ ЗАПОЧНАТОТО И ТО ВЪЗМОЖНО В НАЙ КРАТКИ СРОКОВЕ!!!НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАВЯ НИКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕГРУПИРАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА НЕЛЕГАЛНАТА АРМИЯ НА САЩ!!!

Новият етап е като стария.Докато Путин подържа Асад ще се лее още многи кръв.Той е един от виновниците за продължаващата разруха там и за възхода на ИД.

Новият етап е "бой до откат" и после пак!

Они с небо синего как гром с небес, нет войск силнее чем ВКС...

Русия и Путин заслужават световно признание и благодарност за своевременните действия на военния и дипломатически фронт, срещу глобалните заплахи. И те го получават от милиарди хора по света. Трябва да се признае, че даже Обама вече е на руска страна. Само Офшорко и Бочко се въртят като мохи без глави

тези ги нареждат като от миналия век

Красуха 4 и уса сачоэбетите не чогат да летят

Хамериканците поставят света в опастност с тъпите си военни намеси. Добре, че съществува великата руска страна, която ограничава и изправя хамериканските безумия

Великата Русия ко напрай за да не мрат гражданите и във въздуха?

Ъм твоя плужек Плювненлиев ко напрай, та да не одите да робувате и миете дърти европърдяшници ами да си седите дома при децата и жените?

Данни на UNESCO за 2013 година ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Абе, умнико... Ако е вдигнал 30 пъти военните разходи, при сега официално обявените 3%, ще станат 90% от бюджета. Браво, такива като теб най ги харесвам. Показват нивото на путинофилите. Дерзай!

Плюя върху всички русофили, но ако някъде е казано, че раша си увеличава еди си колко пъти даден бюджет...то това е или процент от бвп или увеличение, измерено в пари. Има разлика и то голяма, още повече, че за полуприматите от тайгата е най-важно цената на петрола да е висока

А как са заплатите и пенсиите след срива на рублата? Как е БВП-то на раша след срива на петрола? Защо има рекорден брой руснаци, кандидатстващи за зелена карта...за омразната САЩ? Защо нито един бежанец не иска в раша?

Хубаво му/й става на Човек ! ---> като прочете Поредното Откровение че 'Атака' СА Доказани Кремълски петоколонници !!!

Който е гледал South Park ще разбере планът на Гномчето Путин: Фаза 1: Събиране на долни гащи Фаза 2: ? Фаза 3: ПЕЧАЛБА

И каво лошо има освен всичко и да имаш печалба?

не знам дали си Зъл или Добър дух , но е видно , че си МНОГО В ЧАС И НАВЪТРЕ В НЕЩАТА !!!

Пари няма, действайте!

Няма НИТО ЕДНА държава на тази планета, която да е цъфнала и вързала, след руска намеса..Ама нито една..Това е прост факт, но съветофилите са толкова прости, че и от прости факти не разбират

... Германия ... казваш ... без намеса ...

Това е така, защото където има руска "намеса", автоматично след американско "конструктивно сътрудничество с демократичните сили в страната".

А случайно да има държави, които след руска намеса са се появили обратно на картата, след няколко вековно отсъствие?

Пак помисли

Mорският терминал на Сирия за износ на петрол е в град Банияс на средиземно море, между градовете Тартус и Латакия. Ако от там се изнася петрол от ИДИЛ как руснаците не са видели танкерите от двете си бази на ВМС в Тартус и на ВВС в Латакия??? Та наистина да видим кой изнася петрол по море от Сирия и ще хванем спонсорите на ИДИЛ, фактът че това става под носа на руснаците е доста интересен

не пръскай лъжи. Видяхме кервана от цистерни, и как беше ,унищожен. Този керван цистерни е ходел до пристанище в Турция и от там е поемал към купувачите. Дай сега снимки и докажи твоето инфо..Нали се сещаш,ме Русия няма интерес от евтин нефт, и от контрабандата,която вихри ИД.

Много слабо, много ... Русия любопитни ИСКА да спре ЕВТИНИЯТ петрол на ИД, за да си стабилизира рублата чрез СКЪПИЯТ нефт ... е от какъв зор да пропускат "танкери" с петрол на ИД?!

Че колко нефт изнася ИД, че да повлияе световните пазари, русский?

"И комунисти и ислямисти са едни и същи. И двете категории са напълно обезумяли човекоподобия. И за едните и за другите човешкия живот не означава нищо. И комунисти и ослямисти убиоват и издевателстват над жертвите си по неописуеми способи. Изтезанията,уноженията,жестокостите са за тях само удоволствия.Те убиват за да се наслаждават,а не да ликвидират враговете си. Затова цивилиозованите държави не трябваше да се занасят с Русия-задължително ще се стигне до поредната простотия

Русия отново защитава България и света от ислямистката опастност

Руската защита е мечешка услуга , не ми трябва.

Отивай в ИДИЛ, там няма да си защитен.

Няма друга държава в света, която в годините на своето 468 годишно ПРЕСТЪПО съществуване като държава (Русия е основана през 1547 год. от цар Иван Грозни ) е водила 468 години ВОЙНИ С ВСИЧКИ СВОИ СЪСЕДНИ МАЛКИ ДЪРЖАВИ, ЕДИНСТВЕНО И САМО, за да завладее земите им и след като ИЗБИЕ ИЛИ ИЗСЕЛИ В СИБИР МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ДА ЗАСЕЛИ С АЛЧНИ ЗА ЧУЖДИ ИМОТИ, КРАДЛИВИ И ГРОЗНИ РУСНАЦИ АЛКОХОЛИЦИ, В ОЩЕ ТОПЛИТЕ ЛЕГЛА НА УМЪРТВЕНИТЕ СТОПАНИ

NIKI NIKOLOV

Грозни е избил 400 000 българи край Волга.

Тук не споделяш нещо изключително. Абсолютно всички държави в 14 век са воювали със съседите си, такава е била конюнктурата на света. Австралия, САЩ, Канада, Южна Африка са държави, изцяло възникнали след насилствено редуциране и изтласкване на местното население от белите европейци.

Резолюцията на Съвета за сигурност на ООН дава картбланш на всички за коалиция срещу ИДИЛ ! Не само на руснаци и французи . Поне като ние не участваме пряко в тези военни действия срещу ИДИЛ нека не плюеме Путин , който е решен да ги изтрие от лицето на земята като урок към всички ония,които смятат да сеят заразата си навред по света , унищожавайки всички християнски ценности на цивилизацията ни ! Какво лошо виждат в това някои фанатични русофоби ?! Ако бездейства Путин като много други, комай ще трябва да приготвяме бурките на жените и дъщерите си , а Корана ще стане задължително четиво !

Тавариш Путин, редом с Ердоган и терористите от Хизбула, откри най-голямата джамия в Европа...Ужасно прости и невежи са тези путинофили...Тъпи, ама тъпи..Седнали за християнски ценности да говорят

... товариш "орс" предлагам ти да построиш христиански храм в Саудитска Арабия ... ще го откриваш с когото си искаш ... пробвай ... като един истински ценностен християнин ..

Не може никой да изтреби милиарди мюсолмани по света. Това си е тяхната вяра. СТАВА ВЪПРОС ЗА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМИЗЪМ ! Срещу него трябва да се бориме , човеко...! Преди "Арабската пролет" старите режими на арабските страни бесеха техните радикалисти без съд и присъда ! А сега...? Кой...?!

орс, има една популярна игра за простаци-путинофили, нарича се "шах". В тази игра има два последователни настъпателни хода, наричат се "шах и мат": така едновременно блокираш противника и му нанасяш поражение. Дотук следваш ли? Та значи, когато Путин откри най-голямата джамия в Москва, това беше неговият ход "шах": вече никой не може да настъпи срещу Путин с аргумента, че е ислямофоб. Когато Путин удари по радикалните ислямисти в Сирия, това беше неговият ход "мат". Хайде със зраве и научи малко шах- може да ти е полезен.

Русия има 18 града с население над 1 млн. Градове-красавци ... Русия е опасана с магистрали и ж.п. линии. Пътуват кораби по реки и морета, летят самолети в безкрайната руска шир. В някои френски и американски градове има квартали, дето и полицията не смее да влезе. В САЩ има 50 млн бездомници-бедняци. В Русия никой не рови в кофите за боклук

Омекнал съветски мозък си ти.

Е, това вече е резултат от някакви наркотици..Няма как...Не може да съществува такъв дебил..Разсмя ме здравата...Опасана с магистрали, вика...

И въпреки това от 150 милиона население около 50 милиона живеят в тези градове красавци! Останалите 100 милиона живеят в условия от времето на предреволюционна провинциална Русия!

Не мога да повярвам, аз който с настъпването на демокрацията бях много против Русия, но откакто видях през тези 25 години двуличието на Западния свят и Америка коренно промених мирогледа си, разбрах че Америка никога няма да защити българите, а просто ги използва само в своите геополитически намерения за господство на света!

Комунистическата "пропаганда" (както я възприемахме тогава), която ни струваше пресилена и нереалистична, всъщност е била съвсем сдържана и деликатна по отношение на американско ционисткия сатанизъм.

едно и също дращиш до безкрайност ? То каквито селекционерите от рашисткото посолство, такива и кадрите им.

ООООО ЙЕСССС! КОНГРАЧУЛЕЙШЪН!

Нещо нервничък ми се виждаш... Има защо - Президентът на Руската федерация ви е надул до сливиците шушоните соросоидални.....

Че америка само използва българите. Америка, всъщност, има за цел да ни затрие, както доказват и досегашните факти. До 2030, трябва да останат 4млн. български граждани, от които 3.2 "роми" 0.7 турци и 0.1 "разни".

Странно, как човек израстнал с комунистическата пропаганда, колко е лош Западът е бил против Русия с настъпването настъпването на демокрацията и след 25 години разбрал, колко е хубава Русия и лош Запада! Как ти повярвах! Аз пък винаги съм бил про-руски като израстнал през социализъма, докато не видях, какво направиха в Украйна и безобразната лъжлива пропаганда, която леете в Интернет!

Абсолютен тъпанар си! Чудя се защо ти се връзвам, но ще те репликирам за другите, които ще ме прочетат. Ние раснахме сред съветската пропаганда, но до нас достигаше и западната пропаганда, за лъскавите им коли, големите заплати, жените и всичко каквото се сетиш. Завиждахме им и псувахме нашите управляващи и Русия. Сега, след уникалната възможност да живея вече 26 години в техния строй, категорично мога да кажа: Да им го нчукам на демократическите ценности!!

Човече, подкрепям те и споделям твоите възгледи. Когато комунизма си отиде, бях дете и много ми харесваха обещанията унас да бъде като в Германия, да имаме маратонки, вносен шоколад и нова кола. После осъмнахме на опашките за хляб, а родителите ми пред Първа Частна Банка, затвориха книжарниците, от гадни лафки продаваха мърляв "американски" хот дог и вестник Чук-чук. Мутри дърпаха момичетата от улицата, за да ги направят простутутки. А циганите се размножиха до невъобразими размери благодарение на "Фондации". Гледах как хора получават стипендии за Англия и САЩ без да знаят грам английски, само защото разнасяли кафета и понички на протестите през 1997г., където всички вкупом заблудено скачахме, но спечелиха само някои. Костваше ми много да уча и работя едновременно, да се явя 3 пъти за стипендия и най-после аз също заминах за обучение в Американски университет. Там се отвратих от лицемерието и поведението най-вече на хора от Източна Европа, които си измисляха какви ли не репресии, за да "останат". Върнах се тук, но вече гледам по друг начин на нещата, не искам в България да сме фили и фоби, нека вземем пример от Поляци, Унгарци, Чехи. Но за съжаление, най-голямото петно за България е продажната управляваща класа: несменяема и несменена от 70 години. Успеем ли да изметем тези, ще се оправим. Но как?

Yes

Ще ги унищожим. И връщз джихадистите на техния аллах

Руският народ е наистина народ - герой...Щом може да изтърпи цялата сволоч, която го управлява от памтивека. Достатъчно е малко да излезеш извън големите гладове и да попаднеш в 19 век - на много места без водопровод и канализация, бездорожие, отчайваща мизерия и пиянство. Но, иначе, бясна пропаганда, главно против САЩ и международния империализъм, портрети на "великана", карикатури на Обама, Меркел и други. Последният хит е, че американците никога не са били на Луната и че всичко е фалшификация. По този начин се отвлича вниманието на обикновения руснак от трагичния му хал

"Последният хит на руската пропаганда", всъщност, води началото си от разкритията на американски ракетни конструктори, астронавти... и други космически специалисти от НАСА.

Абе, то в Драгалевци е пълно с канализация :) А последният хит е от преди повече от 40 г., но явно сега е достигнал до теб. :)

Шефът на комисията по външни отношения към Конгреса на САЩ Ед Ройс заявява, че американските въздушни удари по ИДИЛ се блокират в 75% от случаите от Белия дом. Ето как американците се "борят" с ИДИЛ!

Червения дом. Ко дъвчИш Белия..

Редакторите на ДИР започнаха да "редактират" /ТРИЯТ/ затова: Пожелавам Ви хубав и светъл празник - днес е денят на Християнското семейство!

Поздрави и на "пъстър свят", по случей светлият христиански празник!

Руските пияндурки удариха греда в Сирия. Изпращат спешно още сили. Изсипват милиони долари, откраднати от народа им, който живее в ужасна мизерия и мирише на парцал. Да ПУТИН ще съсипе Русия отново. И него като Сталин ще разсипят няколко месеца след като го убият. По руския начин. някой друг сатрап ще вземе властта.

я го гледай, реди си нашия мечтите на ид. * супата, кашата, кафето, чая.

Преди време руския президент беше казал да не закачат руската мечка, на нея в тайгата и е добре, но щом я събудиха, явно мечката си върши добре работата, даже от запад започнаха да я хвалят.

Редовни "коментатори" под новини, в които има името Путин, ги няма?!?! Всички които просто защитавахме обикновенни истини, бяхме "рашки", "рубладжии", "путинисти", подържници на "сатрапа" от Кремъл и какво ли не ... явно тези жалки "честни" "коментатори", не са чели приказките на Братя Грим, Х.К.Андерсен, Ш.Перо, А.Каралийчев .... където накрая ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА ...

зЕми се Ограмоти малко, архивни документи колкото щеш, прОчети многотомната серия рашия ХХ-ый век, та да видиш за щО иде реч. Аман от неграмотни рашистчета, възхваляващи едно варварско общество и с примитивната му вечно пияна и биеща се популация.

ООН, САЩ, ЕС и т.н. и те неграмотни тролове ... затова подкрепят операцията в Сирия ...

гледам Rусия и Америка през google earth. Еми в русия е мрак. десет големи градове и нищо повече, гледам Америка, ами то като на Марс, и ги сравнявате??? Ми то място за сравнение няма! На база на какво ги сравнявате?

на база поведението им в света през последния четвърт век. това определя отношението към сегашните държави. колко светело когато не спял някой каква връзка има с това какви ужасии е донесла на света дадена държава през последния четвърт век?

Поведението на Русия е плашещото, защото ъкъла там е много малко. И да на база последните 25 години Америка допринесоха много повече за развитието на света и като поведение и като наука и като демокрация.

За какво сравнение става въпрос, след като твоето е с Марс... 140 млн Руснаци, 10% живеят само в Москва САЩ - 318 млн население на половината територия

т.нар. 'демократи' да поискат оставката на Абу Незнамсикой, вместо на Асад. или за тях Абу-то да управлява измислената си 'държава' е ОК? или единия, или другия, това е борбата. изявленията на т.нар. 'демократи' кой им пречел ясно показват техния избор. браво на Русия за руския избор!

грешка на путин е, че позволи на сащ да съборят кадафи!

Садамовата армия е в основата на ИД

президента до тази горе. приятно гледане и смеене!