Русия отрича подкрепа за Кристалина Георгиева за ООН

Опитите да се влияе на страните при издигане на кандидати за генерален секретар на ООН са неприемливи, заяви говорителката на МВнР на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Русия отрича подкрепа за Кристалина Георгиева за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стана като детска градина, цялата тая история!

Не ме вълнува Бокова, но няма един българин, който да подкрепя Сталинка Георгиева.

Реформаторите са убедени, че Бокова, като дъщеря на комунист е руска кандидатура и какво предлагат Георгиева един бездушен чиновник на световната банка! Глупаво нали! Истината е че Бокова е приемливата кандидатура от гледна точка на Москва. И печеливша от гледна точка на Париж.

Този кратък фрагмент показва три неща: Русия е Велика Държава. Ние вече нямаме суверенна Държава. Германия е залязваща Държава.

А защо във 'великата' ти държава вместо водка вече пият и се тровят с тинктура за мазане? Сигурно от 'хорошей жизни'..

Меркел се опитала да говори... ама я отрязали... Руснаците големи грандомани и после дипломатично разгласяват...

Разбира се,че руснаците ще са"грандомани".Супер империя са,никой не може да им каже нищо!

Този случай е поредната срамна страница в най-новата история на България. Възможните причини за скандала са две: или Борисов е помолил Меркел да лобира за Кр.Георгиева пред Москва, или Меркел е направила това без съгласието на Борисов. До момента Борисов мълчи. Мълчанието на Борисов може да показва , че или е жестоко подведен, или ретроградният Меркури му е повлиял много зле . От друга страна ако Меркел е действала без да уведоми Борисов, това означава, че големият началник в ЕС изобщо не брои България за суверенна държава . Каквато и да е причината тя показва за сетен път, че България се управлява от хора , без национално достоинство, свикнали да слугуват . Хора, които си мислят, че като се овалят в перушината на пощенски гълъб, ще ги приемат като защитници на националните интереси. Русия отдавна заяви своето желание този път постът на генерален секретар на ООН да се заеме от представител на държава от Източна Европа. Неофициално сред международните среди се знае, че Русия е благосклонна към кандидатурата на Бокова и би я подкрепила. Дали Бокова има шанс да стане първият българин и първият представител на Източна Европа , избран за председател на ООН ще се разбере на следващото гласуване, когато ще участват и страните членки на съвета за сигурност, които имат право на вето. За сега Русия, като един от тези членове ясно заяви, че няма да подкрепи друг представител на България освен Бокова. При стеклите се обстоятелства , най-вероятно България ще пропусне огромният шанс ,който и се предостави. А това ще бъде най-подходящият епитаф на изминалите 25 години в които понятието национален интерес беше само спомен от миналото

е достатъчно тъп да моли ...не ми е известно Германия да е постоянен член на съвета за сигурност ( тем ще се решава) нито пк немският да е официален език в ООН...та наш оци пак се изаква...

Боко е турска дума и значи лайно,което напълно покрива образите на цялата им фамилия!Ако има малко съвест и морал,щеше отдавна да се откаже,а не да чака разрешението на Путин,докато българите не я пднасят!

"Боко"също така е "народняшкото"име на любимия ти гербераст Боце. Значи за него важи същото!

защо Меркел молила Путин - ти не знаеш ли коя е най-голямата откачалка и върши само неадекватни неща?

няма ли нещо добро и човешко в тези хора пита един комуняга. Ха-ха-ха.Те обраха България - кои са най-богатите - комунягите - и децата го знаят. Прав е по-долния форумец.

всъщност е нормално великите сили определят шефа на ООН който е без реална власт въпросът е защо меркел моли путин той да смени преложението на България??!?!

Е,най-после слезе на земята!Похвално е!

Заприличва на най-долна махленска история!Ев'гений Михайлов тропа с краче на Боко и го шантажира (винги има с какво!),Боко тропа с краче пред танте Меркел,която тича при Путин да уреди нещата,като разчита на дискретност!Да ама Путин съобщава на света всичко!Гнусна история!!!!

комунистите спретнаха преврат за да забогатеят. Спомнете си как стана - на пленум на ЦК на БКП - бяха упоили Тато и решиха да го премахнат деюре, ако не дефакто. Преди имаха само ривилегии - не бяха малко, но те искаха пари - много пари и ги получиха. Сега се взеха много на сериозно и искат да управляват света - кои сме ние - въшльовци.

От Боко всичко може да се очаква. Ама лихвите за реакторите булгарани ? Ще ни скъсат трътките ! Пак сме между шамарите.

не вярвам да си бие автогол като смени Бокова преди изборите. Такава вълна от презрение ще се надигне....че направо отива в миманса.

Значи Сталинка наистина е клепала Бокова. Долна женица излезе. Как може да има такива хора? Заради скапаните си кариери са готови майките си да продадат??!?? Няма ли нищо човешко и добро в тях???

"Тихо мъртвият казал: Не, комунист!"

Замислете се с какво сме известни пред света: -покушение срещу папа -износ на мургави мигранти създаващи представа за българите в чужбина -най-бедна страна в ЕС и Европа -непоследователна политика без защита на национален интерес Кое вярно, кое не, все тая... Но със сигурност сме най-тъпия народ, след като позволяваме да ни държат в бедност и да живеем по-зле от народи, които до скоро бяха във сериозна война и разрушена инфраструктура и икономика от нея - Сърбия

замислете се че руската мафия управлява бизнеса на България руското управление налага политики в България тва гоце болен бсп дпс явно и борисов всички се кланят на путлер!

Иван Петров

тя ли разруши селското стопанство? тя ли разпарчетоса заводи за скрап? тя ли ни вкара в ЕС? търси мафията тук, в управляващите държавата от 70 и кусур години насам, а не по другите държави.

на един език ли си говорят?

премиер-министър-президент - гледай Добрия, Лошия и Злия... голем театрал

чисто и просто за западния свят България е предложила агент на путин! затова меркел преговаря с него! на който му харесва това положение да се радва

само преди 2 седмици Борисов изпрати писма до 5 уважавани държави в които препотвърди подкрепата на България за Ирина Бокова. Така че дами и господа....не вярвам да е Борисов.

И коя е Германия ? Една победена страна от ВСВ, не членка на съвета за сигурност, не ядрена държава. Там Путин води хората. Боко е ревал пред Меркел. Меркел комсомол от ГДР ти ощави Европа !

Тъпунгер, победената страна Германия има 4 пъти по-висок нац. доход на глава от населението спрямо любимата и победителка Русия!

Едно е влиянието на Германия и ЕНП в ЕС,а съвсем друго в света и в ООН.Те не са член на съвета за сигурност и нямат право на глас,за разлика от Русия.

До тук чухме единствено официалната позиция на Москва. Все още не сме чули позицията на София и на Берлин, които са пряко засегнати от международния скандал. А е скандал, ако е вярно, защото това означава, че България не може да взима суверенни решения.

Бойко Борисов умишлено пречеше на Бокова , за да вкара в списъка Сталинка , пуснаха в действие компроматна война , дори евгени Михайлов най-големия мошенник на века ! Това няма да мине така !

На всички ни е ясно че Меркел просто е изпълнила молбата на Тиквун, лобирайки за смяна на Бокова със Сталинка. Естествено, това не е станало най-малкото без знанието на самата Сталинка. Глупакът борисов не знам защо си мисли че с този ход ще направи сечено на руснаците. Те вече го напляскаха пърно като спряха ЮП, второ като ритнаха канчето за изпърдяното му хубче, трето като го стистаха за гушата да плаща неустойките за Белене. Радвам че гробарските свине квичат на умряло!

кристалина я НАЗНАЧИ ПРОКОПИЕВ ПЛЕВНЯТА ДЕТО ПЛЮВА РУСИЯ СЪЩО , ЕТО ЗАЩО РУСИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ СТАЛИНКА НА ОДЪРА - НИКОГА ........КАКТО И НЯКОЙ КОЙТО Е С ГЕРБ

ти ли обслужваш с ибрика Путин?

Световният лидер е Путин и това не го казвам аз, а показва го състоялата се среща Г20. Неслучайно меркел ходатайства пред Путин, а не обратното... Що се отнася до герберските подходи, те са ясни за цялата аудитория - борят комунизЪма с ДОНОСИ срещу БЪЛГАРСКИ КАНДИДАТ. СРАМ И ПОЗОР за вас гърбави...

..."Съобщенията в някои български медии, че Русия се била съгласила да подкрепи друг кандидат от България за поста генерален секретар на ООН, вместо официално издигнатата директорка на ЮНЕСКО Ирина Бокова, не съответстват на действителността", заяви Дмитрий Песков.... Ама МНОГО ЛЪЖАТ ТИЯ от герб, пардон медиите бря...

България е номинирала Ирина Бокова официално за шеф на ООН. меркел ходатайства пред Путин за друга БЪЛГАРСКА кандидатура.. Сега, ако имаме нормално и суверенно българско правителство, трябва да последва официална протестна нота към Германия.

Русия не може да представлява желанието на Германия пред ООН.

До " накратко" Да се запитаме "кой разбира от дипломация"???? За жалост......

Това е ясно като бял ден. Благодарение слугинажа на нашите наколенчици на жидоянките - управници, ГРОБари на България, които ежедневно бълват русофобски послания и действия, няма да имаме никаква подкрепа от Кремъл. Путин с право и с пълна сила ще ни блъска волета заради смешното и жалко мачле, което разиграват нашите политиканстващи марионетки джуджета срещу най-страшната военна сила в света! Докато мутрата, жидопедалът, киркокопачът, прецедентът и дурги смешни бацили на козяците са на власт у нас, ще има глоби и за АЕЦ Белене, и за ЮП ще дишаме прахта само на Газпром, турците и гърците ще ни заобиколят, а после ние ще купаваме от тях скъпо, ще си плащаме безбожно по-скъпи втеченени газов, тоци на жидоянкините инвеститори на ВЕИ и още и още. ГРОБарите погребаха България отвсякъде. От вчера се видяха Ф-15 да си бръмчат в родното небе, като у дома си. Т.е. нямаме и суверенитет. Каква подкрепа тогава за тая мента Кристалина, която на всичко отгоре е жалка политическа блудница и продажница да се заиграе като жидова подметка срещу българката Бокова! Как изобщо можа да си го помисли, долна гнида!?? Една стотинка повече не е дала за България, като финансов комисар! Антибългарка!

всъщност много вероятно е кристалина също да е агент на путлер но по-дълбоко законспирирана гнусна работа! време е десните хора да разберат че боко си е комунист

на българските банки не са попадали случайни специалисти. Георгиева не прави изключение. Партията държи здраво парите да са в правилните ръце. Вижте дотук съдбата на отделните банки. Разбира се вътре в сектата винаги е имало колизии и борби.

Първо - в последно време се оказва, че бая народ по света се оказват агенти на Путин. Обвиниха и Порошенко, и Савченко, и Меркел, и Джонсън, и Фарадж, че даже и Камерън. Второ - десните хора не би трябвало изобщо да гласуват, ако за десет години все още не са разбрали каква е партийната ориентация на Борисов.

Ааа, сега ми стана ясно защо от няколко дни тук виси новината за палатковите лагери. Все се чудех кой на кого какво е обещал. Пък то какво било - Боко на Меркел лагери, Меркел на Боко - Кристалинка. кон за кокошка, дет се вика. Руснаците отпериха една циганска и на нас, и на танте. Ама не ни е за пръв път, ще се поизтръскаме и ще речем, че дъжд вали.

Сталинке, ако не си беше сменила името............имаше шанс ;-)

Подписвайте читави договори, изисквайте си данъците и съдете неплащащите фирми, гонете българския интерес, а не интереса на собствения си джоб и това няма да го има! Не се спряха да крадат и да връткат делавери, а после друг е виновен! Мариците да не би да са руски, че дават най-скъпия ток??? Родните ни политици са най-голямото зло за нас!

САЩ не си плащат за незаконните им военни бази в България. На бой и е... насита нема.

безплатно дават дежурства за ПВО.

КРИСТАЛИНА!

1 милиард и повечев дупката на Белене, най скъпата газа, най скъпи ремонти на военна техника, Лукойл не плаща данъци, най ниски транзитни такси за руския газ, Бокова!

за курвенските номера се плаща. Та като слушат проститутките от САЩ, да си плащат тези "мъдреци" но с откраднатите от тях народни пари.

ЗА "БОЖИЯТА РЪКА" В БЪЛГАРИЯ? РЪКА НА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ИЛИ ЩЕ РАЗДАВА ВЪЗМЕЗДИЕ!

Изхвърлете я тая Бокова като българска кандидатура. Мужиките нека се тресат от ярост

Иди да ти обяснят,че Германия няма право на глас.Право на глас има Русия и Китай.Ако някой от тях гласува "против" тогава която и да е кандидатура ЕС може да си я бодне на шапката

бойко борисов е роб на путин та и цяла България! боко издигна агента на путлер и потомствен комунист - бокова

егати срама меркел казва на путин да смени кандидата на България за ООН!!!! България е колония на руската бляд!

Как видя намеса на Русия, а такава на Германия не видя?

А защо е направила тази "грешна стъпка" фрауто? Нали е подчинена на Еврейската цитадела-САЩ, а и тя самата е полска еврейка? Трябвало е да каже на съплеменника си негъра-евреин Обама, а той чрез Масоните ще уреди една от двете Еврейки, дали Кристалина или Ирина е без значение,поне за България. Но и никой няма намерение да постави представител на България, пък бил той и евреин за шеф на ООН. В един момент може да стане непослушен за еврейската Масонерия.

Колко богата фантазия!Бравос!

Путеноидите цяла нощ са бачкали..ха.ха писали коментари за копейки..ха.ха Та на темата. Русия не е за ООН като терористична държава която сваля пънически самолети и нахлува в чужди държави.

Видимо члена на "Отровено общество" на Дьорд Шорош е "забравил, че Русия е не само член на ООН, но е и член на Съвета за сигурност. За това ли плачете евреите. Е, неизбежният славянин, винаги не позволява на евреите мечтания "нов световен ред". Ще го има, но без евреите.

Абе комунисти шантави от Дир.БГ, как вие и партията на дебилите от БСП, АБВ и т. н. на разбрахте че тази комунистка Бокова, дъщеря на кървав вия комунистически сатрап Георги Боков, няма никакви шансове да стане шеф на ООН...?!?!?! То бива генетическа комунистическа простотия, ама чак пък толкова...

Абсолютно си прав, ама затова ли ще я сменяме със Сталинка?.

Подобно но старият рефрен от тази българска песен от спряганите две кандидатки на България нито една не е българка. И двете са еврейки. Защо ли толкова се активизира масонерията по отношение на България.

Бих желал за шеф на ООН да стане официалният представител на министерството на външните работи на Русия Мария Захарова която хем е красива и много приятна за окото, хем както показаха по телевизията хубаво танцува. А за Кристалина ще я бъркат мъж ли е или жена. И никакъв вид.

брей, много четат българска преса в кремъл. сигурно гномовете от посрано 20 им превеждат статиите.

Научи правописа, куха тикво герберастка, май простотията и неграмотността са едни от най-важните предпоставки, за да си в редиците на ГЕРБ-от водача, Мутрагеньо от Банкя, с едната прочетена книга, Цецо Цървула и още редица знайни и незнайни прости мутри и бивши милиционери....

Всичко четат и всичко знаят. В Кремъл не вярват на сълзи.

Абе, Сталинке, защо ти трябваше да се прекръстваш? Ако беше си запазила истинското име, Русия щеше вече да те е избрала за Шеф на ООН. А ти, отказа се от прекрасното име Сталинка и виждаш какво стана сега! То, и другата ти дружка, вече не е Пръмова, а Кунева, третата пък, Бокова, дъщеря на извратен убиец на политически затворници в Белене, и тя сега се прави на антикомунист... Най-смешна е обаче Корнелия - направо се съдирам от смях като я видя, запенена, да плюе всички, които са против БКП. Забрави "га ручаше жабетата"... Абе, страшна работа сте това тъмночервените лелки!

Тази Сталинка вероятно се казва Естел, Кунева е братовчедка на атлантика Соломон Паси, Бокова от същата народност. Ти къф си, също чифутин?

А какво мисли простият за СТАЛИНКА?

боклуците от Кремъл се изказали лошо за некакъв техен комунистически боклук - българка кръстена на изверга Сталин, да ви е.а майката на всички марксисти лененисти и сталинисти, умирайте, американците победиха гнусния съветски съюз раздробиха го на държави и държавички и сега се подиграват с тая долна комунистическа паплач като я държат гладна

Там много не успяват ,но тук при нас -успяха. Държат България гладна-:(

Та под псевдонима Сталин е грузинеца Йосиф Висарионович Джугашвили. Ами сега Щите, особено тази фамилия Джугашвили. Нещо прилича на джуд или планински грузински евреи. Не познаваш сънародниците си.

То бива бива ама руска свинье за курбан не бива. Честит курбан Байрям на всички. Днес пред московский мечит ште има 100 тысяча мюсюльман.

слава на Путин за московски мечит

за сметка на това американците ви отстрелват като зайци в собствените ви смръдливи държавички

свиня, ходи при Дармадан. А джамии училища в България никнат като гъби. Най.много на глава от населението в Европа. Центъра на София стана джекатайски. Ей гадове примитивни, измитайте се, че методите на Динко от Ямбол ще ви се струват детска игра.

КАКВА ЛИ ЩЕ Е РЕАКЦИЯТА НА СОРОСОИДНИТЕ ТРОЛОВЕ СЛЕД КАТО РУСИЯ И КИТАЙ ОБЯВАТ СЪЗДАВАНЕТО НА ВОЕННО-ПОЛИТИЧЕСКИЯ ИМ СЪЮЗ . ЩЕ ВИЯТ КАТО КАРПАТСКИ ВЪЛЦИ ПО МЕСЕЧИНАТА .

първо нека го създадат, а иначе то мемоорандуми между тях много

Според любимия за цитиране на ватниците Стратфор - "На САЩ ще им се наложи поне още веднъж да влязат в ролята на световен жандарм, за да въведат ред в безкрайните територии на разпадащата се Русия. Анализаторите от Стратфор смятат, че тази страна няма никакъв шанс да оцелее в сегашния си вид и най-вероятно ще бъде разделена на много автономни региони, които ще изпаднат във вътрешни вражди. Нещо повече, много от страните, граничещи с Русия, ще се стремят да възстановят територии, които са загубили поради исторически причини в миналото. По този начин Полша, Унгария и Румъния ще се опитат да си върнат своето от Украйна и Беларус, а в Далечния изток земи, които в миналото са принадлежали на Китай и Япония, по естествен начин ще се придвижват към обединение с тях. Така докладчиците на Стратфор достигат до извода, че САЩ ще бъдат принудени да изпратят армията си в разпадащата се Русия, за да предотвратят ядрени атаки." Това означава, че русия никой не я брои, на Русия не и пука за ООН, а руската върхушка се чуди как да се съхрани и да запази богатството си след разпада. Стратфор, другари ватници.

Много им се иска това на американците ,може би защото Русия е един от най-крупните им кредитори.Изглежда се надяват,че след като тя се разпадне,САЩ биха имали правно основание да твърдят,че юридическото лице,на което дължат парите вече не е в същият си вид и следователно не би трябвало да им плащат. Но дали ще успеят да я разцепят,според мен в скоро време по-скоро -не! В момента Русия е по-единна от всякога!

милва вяра на всичко което идва от Злото. Злото лъже и прави интриги. Злото ни окупирало и съдрало.

Кристалинката щеше да е най-върлия комунистически клакьор сега , ако не беше паднал режима през 1989.