НАТО и Русия се разбраха за Космоса, но не и за ПРО

НАТО и Русия задействаха съвместна инициатива за борба с тероризма във въздушното и космическото пространство. Двете страни обаче не могат да постигнат съгласие по програмата за противоракетна отбрана.

Обратно в новината

Коментари - НАТО и Русия се разбраха за Космоса, но не и за ПРО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, като знам българиските цървули колко са тъпи си представям т.нар. интелигентна система за отбрана на НАТО. НАТО да се благодари че я има Турция!

И Съединените американски щати, и Руската федерация, съзнавайки интересите си, ги отстояват както по отношение на космическите изследвания, така и по отношение на стопанско-политическите си взаимоотношения върху планетата Земя.

клинтон е наи-гнусната лъжлива кучка на света.

Още преди 30 години руските радари покриваха около 200 км от територията на Гърция и Турция...

то тоз викинг да не се бъзика щото като му падне ракета на носа ония юдейчета оттатък само ще му гледат сеир ...също и на Сарко Меркеловица и пр...така че само пуска пара момчето

От страна на NATO е трябвало да привлекат изтъкнат консултант от РБ - всеизвестния експерт KGB. Да обясни на натовските генерали колко изостанала е Русия, че руснаците нищо не разбират от Космос и ракети, още по-малко от ПРО, ракетни щитове и ,,либийски модели". Те само пият водка и ходят окъсани по улиците... Никаква договорка с тях..

Мда бе, понеже не са насочени срещу русия, радарите в европа ще пазят от ракетите на северна корея :)

И Иран !!!

И евентуално Южна Африка

От това заглавие възниква въпроси: А Космосът разбрал ли се е с Русия и НАТО? Кой е по-ефективния метод да предотвратиш войната- с добро или с трупане на оръжие? Кой печели и кой губи от яростното въоръжаване и превъоръжаване? До кога милярдите хора ще търпят средствата необходими им за изхранване да се превръщат в средства за унищожение?

Цялата военна стратегия на Русия и НАТО се крепи върху спътниците, а те са доста капризни на един термоядрен импулс в космоса. Нещото, което "великите" ако не успеят да опазят, може някой ден да се окажат въоръжени само с лъкове и стрели.

Какъв тероризъм бре, тези атентати от които толкова се пазят и въоръжават са си вътрешна работа!