Зоран Заев: Македония в НАТО не означава, че е срещу Русия

Стремежът на Македония да се интегрира в НАТО не означава противопоставяне срещу Русия и това членство е желание на македонските граждани от няколко десетилетия

Обратно в новината

Коментари - Зоран Заев: Македония в НАТО не означава, че е срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат:"Зоран Заев: Македония в НАТО не означава, че е срещу Русия". Най-после се намери един македонец да прави българска политика. Ненапразно е казано,че кръвта вода не става.А какво означава - да си решават руснаците.Въпреки всичко,трябва да адмирираме заслужено Заев,а българското правителство да оказва пълна подкрепа на Македония по пътя й към НАТО.Останалото е руска рулетка.

Македония в НАТО, означава, че и за Скопие ще има заделени по няколко от новите "Кинжал"-и! :))) И ако се наложи... да се сърдят на самите себе си! :)))

срещу Русия, НО РУСИЯ Е СРЕЩУ ТОВА МАКЕДОНИЯ И БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ БЛИЗКИ!

Искал да се интегрира в НАТО.Базите ,са америк. ,не са на Нато-док.амер. филм. В прощална реч Айзенхауер е предупредил за власт извън контрол,на частни,а не на национални интереси.Днес ситуацията е извън контрол.Много са ф-мите в сектора отбрана.За базата Бондстийл,в Косово.Строена от ф-ма Кей би Ар,свързана с Дик Чейни,получава милиарден договор за строеж.На 40 км.от базата е Македония.За да защитава петрола САЩ трябва да може да го охранява..Военните се нуждаят от бази в р-ните на петрола.Предвиден е петролопровод АМБО,проектиран от македонски арх. на къщи ,емигрирал в САЩ.Но не било сложно да се правели дупки в земята,от българско пристанище Б-с до албанско пристанище на Адриант. море.Освен ,че Кей Би Ар е построила базата Бондстийл ,направила и проучване на петролопровода.А едн нейн бивш ръководител днес е шеф и на двете корпорации.Военно промишлен комплекс ,бази-равно на милитаризация на националната политика.Непрекъсната линия на американските бази -от Полша до Пакистан,в стратегическа зона м/у новите икономически конкуренти на САЩ.Военен контрол на Персийският залив.Казва се доктрината "Картър"Охраната била жизнено важна цел на САЩ и трябва да се охранява ,включително и с военна сила.Построяване на множество бази,за да гарантира притока на нефт..С тази цел се водят и войни..Базите в Близкият изток са американски. Частните фирми следват военните бази.Милитаризацията на националната политика ,това е злоупотреба със властта.Власт ,която не се допитва до народа ,решават да угодят на исканията на американците ,без да се допитат до мнението на хората .Военните бази ,това са сериозно ограничение на независимостта на една страна.

Не сакаме НАТО! Сакаме мир!

Този е объркал словореда---то НАТО влиза в Македония,а не обратното....Кво се прави на ..ВАЖЕН И ГЛАВЕН..

Престани да приказваш небивалици че от два стола на емята ще седнеш най накрая..Скоро и народа ти дето все още е в мнозинство македонци ще те изрита заради измекярството ти ..

Абехую...ти въобще знаешли какво е НАТО!!!Все пак амерички избраник си...мммм разбира се ,простак ,кво друго да бъдеш..явно като ,,нашите ,,избраници си..

Този от снимката както те гледа така те лъже- от албанските му корени ще да е.

На този етап Македония едва ли има особен избор. Не мисля, че на това трябва да се придава някакво фатално значение. Ясно е, че няма да я оставят да се присъедини към ЕС, без да приеме сега НАТО. И не вярвам Русия да се чувства застрашена от държави като Македония и България. А ако света и ЕС оцелеят, то най-добрия вариант е Европейска армия и много по-справедлива и здрава интеграция между страните от ЕС. И разбира се добри отношения с Русия.

че 75% от македонците са за влизане в НАТО не е важно за Русия. важното е, че тя губи стратегическите си позиции на Балканите, за които драпа столетия...С нас пи една студена вода, сега ще й се наложи да изпие поредния горчив хап. Руската имперска хегемония се срути след разпадането на СССР. На Русия й предстои трудното осъзнаване, че трябва да се съобразява с достойнството и желанията и на по-малките народи...Иначе изолацията не й мърда!

То и при нас пишат че 80% са за нато и еврогейския ама ние си знаем че е опашата лъжа така че не боравете с някакви стъкмистики за заблудени, защото ако бяха истина щяха реферндуми да правят за влизането ни там..

НЕ ! На НАТО му е трудно и му е мъка, че трябва дас е съобразява с Русия!

първо нато е отбранителен съюз и нато не заплашва Македония, че ако не влезне еди какво си. Второ Русия заплашва, че ако Македония влезе в Нато еди какво си. Македония е суверенна държава и ще си избере с кого и е в интерес да се съюзява. Позицията на Москва е странна, но това е Русия заплашва, анексира и завладява, цялата и история е минала във войни стотици войни и всичките завоевателни, всяка една победена държава е била малтретирана и унижавана. Цяла Европа е в НАТО и те никога не заплашвали или унижавали.

българия като част от нато е срещу Русия, защо македония да е изключение

Македония няма избор, заобградена отвсякъде от бази на НАТО и албански косовари и шиптъри подкрепяни от НАТО срещу Македония! Сърбия и беше опора, но откакто НАТО бомбардира незаконно Сърбия и изби хиляди мирни сърби, за да отцепи Косово, Македония няма опора в региона!

глупак, каква опора е Сърбия на Македония бе ти в ред ли си?? Единствената опора на Македония може да е и е България! Колкото по-бързо се отърве от сръбските агенти толкова по-добре за Македония!

И тоя от същата хранилка, евроГъзотлантическата. В същност това териториалногеогафско недоразумаение да ходи къдет си иска. Така или иначе до 5,6 години ще е албанско.

Заешка му работа .

Така е, Македония няма избор или влиза в НАТО или НАТО ВЛИЗА в нея.

Каквото му заповядат , това ще лъже .

Тоз вярва ли си или ни има за будали?

Нали е българин /макетата са българи /, лъже като дърт сИГАНИН.

А ти каккъв си? Безродник от коминтерна?

Сичките комини на соцзаводите ги бутнааме вече, бате!

И аз съм българин , значи продажник !

Рублофилите във форума пикаят газ - нека. Кошмарите им се сбъдва - Балканите в ЕС и НАТО. Няма да могат да сеят раздори и да дестабилизират Европа.

Макетата си падат малкооо..войводи!?

Да..обикновено в чети от по трима харамии!.

Не срещу Русия ли? Те и на нас такива ни ги говореха паситата.

Заев, Заев, по-тъпо нещо не можа ли да измислиш?! Глу.пен.дер пълен! Такива като тебе кукловодите ги купуват на килограм.

Елините няма да допуснат и тези ИБРИКЧИИ!

При нас са с тонове за долар

А защо са в НАТО тогава?

"Платен протестър на НАТО"- всичко което може да се каже за изказването на Заев! Без значение дали си член на НАТО, или НАТО осъществява военна агресия срещу държавата ти! Резултата е един- разруха, тероризъм, хаос! Или ставаш бежанец или гастарбайтер, насочен към Запада като евтина работна ръка за западните плантации и консервни фабрики! Свободния свят затова държи НАТО и базите на НАТО надалеч от държавите си!

Заев, на зам. министър отговаря зам. министър, а не министър-председател! Стига с този нашенски комплекс за малоценност. Иначе рушнягите мрънкаха и за Черна гора, но някой ден ще изгубят дори и сърбежите по пътя , който са тръгнали. Проблемът на Русия е в нейното смотано управление, а не в Македония, Грузия или Украйна. Всичко можеше да се постигне и без войни и без санкции, но дипломацията на руснаците много куца в последно време и се уповава само на оръжието. Ако имаха икономика и култура щеше да е друго, но икономика никога не са имали, а културата загубиха.

Оправи си твойте бакии в твойта си държава, пък после анализирай рушняците! Че е срамота България да е в ЕС със средна заплатка 600 лв масово, а европейците и гостите им араби за 4 часа или без работа си взимат минимум 2 600 лв./ 1 300 евро! Такава икономическа дискриминация не е имало и в Османската Империя, както сега в ЕС!

Още по-голяма срамота е Русия да е със средна заплата 200 лева масово, а да е най-богата на суровини държава. Та нека са си свободни рушняците и да се радват на свободния си избор, стига да не ни се бъркат на нас и македонците (които те откъснаха от нас).

Не срами името българско!

НАТО е отживелица . /Шойбле/

Албанците и косоварите превзеха Македония ,и сега щат не щат ще се свират където и да е .

НАТО бомбардира Сърбия, за да отцепи Косово! НАТО не било заплаха?!!!! Всъщност НАТО е заплаха за самото себе си и за членките си! НАТО се държи агресивно, окупирало е Ирак и Афганистан, разруши Либия, искаше да осъществи военна агресия срещу суверенна Сирия!

И да знайте - Нато ми сере до дуваро!

Това членство освен един по дебел член нищо друго не дава. Ако турция реши да ни изненада отзад ни Нато ни никой не може да ни спаси. Турция е почти пред война с Гърция а НАТО се прави че няма нищо

,,Запазва самообладание,,.

Ох, акълийчето на мама, влезни в НАТО па чекай Македония да цъфне като Бугарията. Макидонскио народ ке има да си чека от умрел писмо, ама ти барем кат наш Бойко ке да загладиш косъм.

Въобще не е , ...ако лъжа , да ми умре на комшията кравата .

Аз обаче не разбирам какъв точно е смисъла на НАТО. Накрая всички пудели като влязат вътре, какво, ще скочат на Русия ли? Ясно им е, че това ще е края на всичко. От друга страна, видно е, че да си член не те опазва от други членове - Турция - Кипър. Какъв точно е замисъла на НАТО освен да дразни мечока и да събира такса спокойствие?

Така е! ЕДНИ,,членове,, се дървят , други спадат, Знаем приказката-когато кравата ,,втаса,, , то на бика грезделят се счупил! ...тия все се готвят да защитават другите ..

Замисълът на НАТО е да осигурява колективно на САЩ "легитимност" еднолично да действа по стратегическите си намерения относно апетитната територия на Русия.

Ало, Заев, то и нашите лъжци така говореха, но сега в националната ни доктрина Русия се посочва като враг! Но и ти си от нашенско тесто и си се продал като долна магистрална труженичка за 5 лева! А в отговор - пълна програма във всичките ти отверстия! По-скоро на македонците, защото ти ще си напълнил гушата с 30-те сребърника! Вече продадохта половин Македония на албанците! Сега остава да клекнете напълно!

Какво Освобождение, бе? Мужиците са международни терористи и агресори! ..Никой не ги е канил на Балканите!

Да са СРЕЩУ РУСИЯ,ТОВА Е ПЪРВОТО УСЛОВИЕ ДА СА В НАТО.

Там е работата, че не е наивник - съвсем съзнателно се е продал глупакът.

Дрън, дрън , та пляс. И дете няма да повярва на Заев- американският шпионин сложен на власт от САЩ. Борбата е кой да владее Балканите - СААЩ или Русия.

Макетата си имат вътрешни резаци, а като нахлуят и тия отвън нито НАТО, нито Вуте ще може да ги спаси ...,ами да готвят и вазелинчето!?

Прав е. Гърция като е в НАТО да не би да е враг на Русия?

Сичкото НАТО барабар с Македония служи само и единственно за защита от Северно Корейската агресия. И чат-пат от някоя Иранска ракетка.

Имайте предвид, че Македония не е освободена от Османската империя от Русия. Та там не се гледа на Русия като на страна на която някой е длъжен вечно да бъде благодарен.

Бе, има един народ на Балканяка признателността на който е променлива, ама за сметка на тона ,ьебантаь, над него ..постоянна !?

Да де, и те като нас са чакали да ги освободят, ама не се получило! А ако ги нямаше руснаците и ние щъхме да продължаваме да чакаме да ни освободи друг, не че не сме могли сами! Могли сме, но нали сме си живеели добре с османците - рамо до рамо в труд и празник, в добро и лошо! То и е нямало де факто от какво да се освобождаваме. И изведнъж гадните руснаци дошли и развалили идилията ни! Тяхната кожа православна!

Така е. НАТО и Русия са първи приятели. Всички знаят. Или най-малко изглежда много вероятно, следователно са такива. Това "демократите" навсякъде са като извадени от един кълъп. Гледаш отвън - прилича на човек. Погледнеш вътре - склад за плява.

Ами срещу кого е...?

срещу баба ми

Да бе, да. Не е срещу Русия. И един мармот ...

Ал.Макесонски е стигнал и превзел древна Персия . СЕГА натовските македончета ще стигнат още по-далече..до Афганистан, Иран,..а що не и до ..Сталинград в епичта битка за нов световен ред,

Дори и макетата ще теглят шута на кремълския еднометров шут.

Много често сигурно чуваш ,,шут,, ?

Дрън, дрън , та пляс. И дете няма да повярва на Заев- американският шпионин сложен на власт от САЩ. Борбата е кой да владее Балканите - САЩ или Русия.

Това вече се изтърка. Време е да ви пуснат нова опрна точка за физическа обида, защото явно няма за кво друго да се хванат вече дрисливите.

"Приятелю Заев" Искрено Ви желая, да осъществите Вашите идеи. Вие за мен сте истински патриот и родолюбец, желаещ доброто на Македония и сте искрен приятел на България (зная,че сте искрен и към Русия и към Гърция) . Ще Ви бъде много трудно, много трудно, дори непоносимо трудно, защото империята има други интереси през 21 век. Вместо да създава блага за своя беден народ, тя се държи, като че ли сме в 18 век. Дано сте жив и здрав дълги години.!

Империята ..зад Океана, нали?

да бе, как позна

Членството в НАТО не означава нищо друго освен срещу Русия! Е, верно, и за да се бомби тук-там по света като в Сърбия, Либия и пр., но е най-вече срещу Русия, без което тази престъпна организация не би могла да съществува! А че това членство било желание на македонските граждани от няколко десетилетия е повече от виц, който за съжаление дори не е смешен. Досущ както и наш'то "желание"!

Ал.Македонски е стигнал и превзел древна Персия . СЕГА натовските македончета ще стигнат още по-далече..до Афганистан, Иран,..а що не и до ..Сталинград в епичта битка за нов световен ред,

И кога НАТО е бомбило в Сърбия бе дебил? Това че щатите го правиха не значи цялото НАТО Ейй откъде ви ровят такива смотани тролове от Посирано бе...

Имаше и ,,самобомбардиране,, ..близо до София, бе!

Ами четете бе, що не четете? Я вижте уикипедия: Бомбардировки на Югославия от НАТО от Уикипедия, свободната енциклопедия

И нямам нищо общо със соросоидите от Посирано!

нормално европейците са в нато повечето

Европа направи Колониалната система. СЕГА Е ВАСАЛ /почти колония/ на Щатите. ГОЛЕМ КЕФ...!

"това членство е желание на македонските граждани от няколко десетилетия" а стиска ли ви да направите референдум??

Не може хем честна, хем бременна.