Даниел Митов за Би Би Си: България иска партньорство с Русия

България ще продължи да балансира в отношенията си с ЕС и Русия, заяви преди Би Би Си външният министър Даниел Митов, цитиран от БНР.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов за Би Би Си: България иска партньорство с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТКРОВЕННО МИ СЕ ГАДИ!!!АМЕРИКАНСКИ ПОСЛУШКО,ЧАКА ДА СЕ ВЪРНЕ СЛЕД МАНДАТА СИ ТАМ,ЗА ДА СИ ПОЛУЧИ И НАГРАДАТА ЗА ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ!!!

Това момче е от дружбашката партия и по-точно от средните земеделци. Вечно се колебае и никога няма собствено мнение. По-рано отричаше Русия, сега е на противно мнение. Говори с устата на своя шеф. Аман от такива самозвани политици!!!

Най-после човек да прочете нещо умно в дир.бг. От партньорство се нуждаят и Русия и България.

Колкото по-далече от таз кочина, толкоз по-добре за България!

КОЙ Е ТОЗИ МЛАДЕЖ?

....канарче. Всяко отваряне на челюстите бълва глупост след глупост... Тоя кой ще го признае за портиер а не за партньор. Партньор-знак за равенство! А ти си една куха устата мижитурка на каишка, "представеща т.е. излагаща държавата-марионетка...... жалки, по-жалки-марионетки. партньори?

Митовв, митофф. Правиш дипломация от миналия век. С лицемерие и лъжи вече дипломация не се прави, батка. Или и ти ки търсиш прозвище подобно на това на патрона си?

...незабавно излизане от този противочовешки саюз ...и вастановяване на добрите отношенiя с Pусiя...този да до оставим на орките..да се толерира с тях..но все ми се струва че Eрдоган си го е заплюл прав...

Борбата с тероризма е наказуема със закона, за защита на човешките права. Е това е нещото което отвращава нормалните хора в Е.С. и все овече гледат и се надяват на Русия. Правата са за тях (пришълците) задълженията , за нас. Че, това си е робия.

...гледам го и не мога да си представя ..как тази шушумига се е докопала до поста ваншен министар на Bалгарiя ?!?...

Тази шушумига е чиновник в Държавния департамент на САЩ. Взел си е отпуск за да стане външен министър у нас.Значи,че еизпратен тук със специална задача.Чии интереси ще защитава?Родоотстъпник.

... трябва мигрантите да го опънат на Трафалгар скуеър и тогава да се обърне към правозащитните организации!

Не се изненадвайте на изказването на ястреба. Днес подписваха протокола за удължаване ресурса на пети блок в Козлодуй.

България трябва да изгони американските военни бази от територията си. И такива като Митов заедно с американските си господари - ВЪН!!! Иначе няма независимост, а просто окупирана територия.

Информацията от заглавието е в противоречие с информацията от текста.

А ти си на Русия толкова трябваш колкото на попа му трябва балалайка.Само за теб там и мислят.Размечтаелся.

Браво, Дани, както винаги изключително достойно представяне! Дай Боже скоро да те видим и като премиер на България!

..Tони и Dани...?!?...на парада ли се запознахте или се знаете от преди ?

ШИ-ЗО-ФРЕ-НИК.Довчера говореше за русофили национални предатели,днес засмука Путиновия.Понякога се чудя сънувам ли или съм на силни хапчета и не съм разбрал???

Лъжат те, душо. Прочети цялото изказване. Тука са го врътнали, както им се иска. Не се вълнувай излишно.

А разберете се бепутьовци! Единия иска партньорство с Русия, другия идиот иска война, флотилия срещу Русия, третия ненормалникиска санкции... Сган, това не е правителство!

Ние винаги сме готови да сътрудничим с Русия изключително по правилата, спуснати ни от САЩ. По-точно не може да се каже!

Евала на министъра! Точен и куражлия. Отдавна не сме имали такъв.

Ти,като имаш този,-дай пример за резултативни действия!Паркетни пес!

Това означава ли, че се отричате от Плевналиев, от Дянков и другите "герои" ? Как да искаш партньорство с една страна, ако през изминалите години е игнорираш публично ? А, да. Изборите ! Това обяснява всичко.

Некадърнико, първо се научи кога и колко да лаеш,а после искай.........Смешни политици си имаме и това си е.

Митов,колкото и да искаш да се харесаш на българския избирател,вече е късно.Лицемерничиш по заповед на бай хуй,но само след две седмици ще сте история.И тогава нищо друго няма да ви остане освен да се съберете в Симитли и да си ближете раните и други работи.

Добре де, ако на англичаните тръгнат да им пресичат границата и местното население започне да спира пришълците, кого ще арестуват? Много се съмнявам, че ще е англичанина, та те даже от ЕС излязоха и са против съвсем законното присъствие на румънци и българи в страната им.

Българи помните ли Стоян Ганев - бог да го прости. Обикаляше и беше повче в небето от колкото на земята, искаше да съди СССР . умря си като мравка без история - американско мекере - този е същият само че по послушен и глупав - говори това което му наредят- не го интресува България и българите.

Скачаха...лаеха...плюеха по РФ, а сега махат с опашки, правят мили очи и обръщат коремче в знак на покорство... Що така бе, Митов?????

ТАКА Е ПРЕДИ ИЗБОРИ, КАЗВАТ ЧЕ ИСКАТ ПАРТНЬОРСТВО С РУСИЯ, СЛЕД ВТОРИЯ ТУР КАТО ГЮВЕНДИИ ЩЕ СЕ ОТМЕТНАТ, ХЕЛЕ ПЪК ТОЗИ КРАВАР НАЗНАЧЕН ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ- ПЪРВИ ЩЕ ОПЛЮЕ РУСИЯ! ЗА ВЛАСТ ТОЗИ ГЕЙ ЗАДНИКА СИ ДАВА! АЛО, ПИЧЛЕМЕ НЕДОНОСЕНО, ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ НА ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ, ЗАЩОТО ДО ПРЕДИ ЧАС ПЛЮЕШЕ РУСИЯ? НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ СЕГА ДА СЕ ОБРЪЩАЩ НА 180 ГРАДУСА И ДА ГОВОРИШ ОБРАТНОТО? ТИ ОБРАТЕН ЛИ СИ БЕ, ЧЕ НЯМАШ СРАМ?

Явноо и англичаните са набили в главата на нашето министърче.., че трябва ..да е дипломатичен с Великите сили..,даже и с Русия..,след като той това не можа да го проумее..до сега..!?

Боцко трябва да смени този смешник - да не ни излага като Пинокио!

По-нататък! За сега партньорството ще да е с ...Падишаха!!!?

ха ха ха ..по-нататък....

Би Би Си е сороска тв. Много ясно,че пудела там ще говори лъжи и глупости. Много са се притеснили от Динко явно,за да няма последователи в цяла Европа. Гадини.

В Медиапул са поместили цялото интервю.А вие лъжите и манипулирате

България ще продължи да балансира в отношенията си с ЕС и Русия ============== Изключително странен "баланс", г-н Митов.

Къв господин е тоя бе, това е една онодена американска госпожица! Извинявай за остротата...

Вие лъжите и сте извадели от цялото интервю само няколко изречения.ТОВА Е МАНИПОЛАЦИЯ

Още малко ще търпим тези продажници и този път трябва да изберем за Министър , Дипломат от кариерата , Соросоиди не ни трябват ! Ако се замислим над изказването на Премиера и този може да е протеже на Иво Прокофиев и кръгът Капитал , за това се държи анти -български против всичко българско и говрителките странни Бетина Жотева , да не споменавам и онази с дефектите в говора Весела Чернева странни соросоидни особи !

Ам кат никуй ни гласува за БиеСиеПие? Приврат ли ша праими?

Л И Г А В Л И Ц Е М Е Р

Империята на злото този път ще бъде завинаги неутрализирана и поробените народи от Русия ще бъдат свободни

Това са думи на Ленин, Владимир Илич......... Не случайно вашият кумир е мутро-милиционер от ДС- пролетарско семейство в Банки.

Който не са го съдили за това че си е купил дънки от Кореком за 20 долара нищо не знае

Така беше през комунизъма

Не е вярно, съдили са те за нещо друго а сега се правиш на репресиран. Нямаше такъв член в Наказателния кодекс.

я кажи кого са осъдили, и на колко години? защото моите родители купиха уиски и шоколадови яйца с долари от Кореком и никой не ги вкара в затвора.

ПЛЪХОВЕТЕ ПОЧНАХА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ В СУМАТОХАТА НА ПАРАХОДА ГРОБАРНИК :))

Митов е сритан по дебелия дирник, друго обяснение няма!!

Цялата гмеж от руски агенти и национални предатели и скочила срещу майка България.Гонете тия руски кавали в дън гори телилейски

Ето поредния олигарх, душманин на майка България.

ЯНКИТЕ СА ИМ ГЛЕДАЛИ НА КАФЕ НА РУСКИТЕ КАВАЛИ.

Това лице е доста съмнително за да повярвам на думите му.