Разследват за контрабанда шефа на руските митници

Руската Федерална служба за сигурност обискира по дело за контрабанда кабинетите на Андрей Белянинов - шеф на Федералната митническа служба, и заместниците му.

Обратно в новината

Коментари - Разследват за контрабанда шефа на руските митници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление, че в САЩ при тамошната корупция, не ги съдят. А да почнат, зависи от адвоката, може да изкара подсъдимия невинно ангелче с крилца, въпрос на заплащане.

Си беше при Сталин!!Тричленка,бърза процедура и разстрел.И е нямало корупция:-)). Вината на този чиновник -шпионин и висш митничар-икономист е ,че повече е харесвал да слуша ел.китара на Джо Сатриани ,а не концерт за виолончело!!!

Нищо, ако успее да се измъкне и да избяга на Запад, ще се изтръска от калта и ще заблести един нов борец за демокрация в Русия. Жертва на кървавия диктатор Путин. Който всяка сутрин закусва с по едно печено детенце.

Разследват за контрабанда шефа на руските митници Този нещо е "сбъркал" пред Императора.

Не разследват за контрабанда шефовете на Българските митници. Глупаците си го вкарват сами с тази статия....

КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВА СТРОЕЖА НА МОСТА ДО КРИМ? ПРЕКТА СКОЧИ НА 3.2МЛРД ДОЛАРА и СЕ ОТЛАГА С ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА. ИЛИ ПРИЯТЕЛИ НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ,А?

Простакът си е простак. Гащите са му осрани и мирише от всякъде, ще разследва мост в Крим. ХА ХА

това с моста в Крим да не е инфо от Илиян василев/агент Сашо известен като господин анализа пак ми е грешен/ или от агент ивайло/Иво МИНДЖЕВ/.Щото такова нещо няма.

СТатия от Април 2016 в ТАСС малка атакистка пача.

абе... какво стана с разследването на убийството на Немцов? Всички забравихте за това, а? Кой е наказан за това? Убиеца се разхожда спокойно из Кремъл и си чуква срещи с Ердоганя.

Убиеца си седи в Киев. Поръчителите във Вашингтон. По-точно Ленгли.

Убиеца е Путин. ТОЙ е поръчителя. ФАКТ! СМЕШНА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ ШВЕД.

няма угодия за протестърите на асен генов и фондациите-когато в Русия разследват някой за корупция -това долна комунистическа провокация/въпреки че там за комунизъм 80 на сто не са и чували/, когато има корупция и никой неправи нищо-пак е долна комунистическа провокация.Когато преследвани престъпници бягат от Руси и се крият на запад където така ли иначе приемат престъпници с отворени обятия-това са борци за светлото евроатлантическо бъдеще.МУАХАХАХА.

Ами за 100 г комунизъм в Русия ,че 80% не са чували за него това говори за ниския интелектуален и образователен ценз на русначата!!

комунизъм в Русия е имало 75 години а не 100.За комунизъм са чували и виждали вече към днешна дата 20-30% от населението ,останалите не са го живели и не знаят нищо за това тъй като са други поколения.

докато имаше ембарго за храни към Турция беше добър шеф на митниците щото му вкарваше свястна храна, сега като се гушнаха с турчето вече не му трябва.

И понеже става въпрос за престъпления, корупция и Русия, където те са изведени в ранг на национална политика, да си припомним и това, че когато изезнаха първите сигнали и данни за корупцията и във ФИФА и на Сеп Блатер, ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТ ИЗВЕСТНИТЕ ЛИДЕРИ НА ДЪРЖАВИ, КОЙТО КАТЕГОРИЧНО ЗАСТАНА ЗАД ОТДАВНА ИЗВЕСТНИЯ С КОРУПЦИЯТА СИ ШВЕЙЦАРЕЦ И ГО НАРЕЧЕ "МОЙ ПРИЯТЕЛ" (ПО ПОДОБИЕ НА БЕРЛУСКОНИ), БЕ ТОЧНО ... Путин! И ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО СЕ РАЗКРИ И ДОКАЗА, вкл. личните смаопризнания на участници в престъпленията. За мисля над 60 милиона долара! Къде избяга и намери убежище открадналият десетки милиарди от народа си бивш украински прзидент Янукович, а и тотално корумпираният му главен прокурор Пшонка, с купищата злато и скъшоценности, които шокираните украинци намериха в дома му?

Путин: Я сега да видим кой е папкал краставици и домати. Белянинов: Ма те бяха за вас г'усин президент Путин: Ти ся мене ли ще обвиняваш? Белянинов: Ма нали си получихте 10% от печалбата? Путин: Беше то каквото беше - сега Р-доган ми е приятел.

този не може да е свързан с корупция и контрабанда, тои е честен борец за демокрация и човешки права

Отдалеч си личи - това е чиста проба американска провокация! Както и допинг скандала, свалените самолети, ДНР, ЛНР и ...и... Да застанем като стена и от Бузлуджа да изревем: Долу ръцете от чистите, честни руснаци! Стига толкоз, американци...И ти Костов!

Голям проблем за проверяващите. Веществените доказателства отдана са изпити.

Като захарта на Гриша Ганчев, стопена от дъждя.

Ало, Ваньо!!!

Навсякъде по света има корупция, но в Русия и България тя е извънвсякакви граници, норми и здрав разум! И не мога да не направя паралела и де не си спомня, че ... НАЙ-ВЕРНИЯТ САТЕЛИТ НА НЯКОГАШНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И НА БАНДАТА ЛУМПЕНИ, НАРЕКЛИ СЕ РЪКОВОДСТВО НА ЦК НА КПСС И ПОЛИТБЮРО БЯХА ... ТОЧНО ТЕХНИТЕ МЕКЕРЕТА В БЪЛГАРИЯ, РЕСП. БЪЛГАСКОТО ПОЛИТБЮРО И ЦК НА БКП!!! Това е истината, другото е ала-бала, плач и стон на престъпниците, пак същите престъпници, и платените им и кръстени шайки, кръгове и обръчи, тролове. И ТОЧНО ЗАТОВА ТЕЗИ ЯРОСТНО И НЕСПИРНО КРИТИКУВАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ЗАПАДА, ЕС, ЕВРОГЕЙОВЕТЕ, ХОРАТА, ГРАЖДАНИТЕ,...тоест всички други, само не И ОТКРОВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ! И особено онзи, които .... ПОСОЧВАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НАСТОЯВАТ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ И НАКАЗАНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ!

то корупция ча има има-ама в нормалните страни я наричат корупция ,докато в страни като САЩ където държавата е основана на принципа на корупция -викат и хонорари за лекции срещу милиарди.Там братчедите и стринките на държавните секратари и министри не са чували за корупция -те направо получават държавните поръчки от белият дом.Да не говорим за уолстриййт -меката на световната копрупиця и печатница на пари.Вече не са нужни и офшорки-всичко е на уолстриййт.

Тук си прав, и това е форма на корупция, но "легална". Като многомилионните контракти на големи футболисти за астрономически суми, зад които често се крие пране на пари, корупция и фиктивни сделки, договорки и деяния. Между другото, това в скоба, не зная дали болгарите разбраха, че една от на'"елегантнеите" и "майсторски" "ЛЕГАЛНИ" форми на корупция и кражби в Болгария - особенно в банките и дори бизнес и фирм е (бе) ... ДОГОВОРИТЕ ЗА УСЛУГИ, ИЛИ НАПРАВО ПРЕВОДИ ЗА ТАКИВА БЕЗ НИКАКВИ ДОГОВОРИ! Ако някой си направи труда и имаше възможността да види КОЛКО ПАРИ, НА КОИ ХОРА И КАК СА ПРЕВЕЖДАНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ "ЗА УСЛУГИ" И ЗА "ДОКЛАДИ", "РАЗРАБОТКИ", "ПРОЕКТИ" И "КОНСУЛТАЦИИ", И КАКВО Е СТАНАЛИ СЛЕД ТОВА С ТЕЗИ ПРОЕКТИ И "КОНСУЛТИРАНИТЕ", и веднага ще узплува ИСТИНАТА ЗА Т.Н. БЪЛГАРСКИ ПРЕХОД! А и това, че и някъде другаде има корупция изобщо не прави нашата по-малка и приемлива и изобщо не е повод за оправдание и успокоение, или за опити за отклоняване навниманието. Като в детската градина: "Ама моля другарко, те всички така правят! Той започна пръв..."

Нали разбра за контрабандните цигари, намерени в склад на Иван Драшков, бивш шеф на ДАНС! На който чедото му правеше големи строителни проекти с инвестиции на Брендо! И чисто брат бе приодели общински имоти по времето на Борисов като кмет на София с ... ПОДПРАВЕНИ ПОДПИСИ! Нали си спомняш покойният Ваньо Танев какво разкри за огромната престъпност и корупция и в българските митници, и за покровителството й от най-високи места? И т.н., и т.н. Сещаш ли са какво ще последва, ако подобни неща се случат в САЩ например, и какви ще са последствията?

Да, това е така, но не сме на мач на Левски и ЦСКА. Това, че има и други, и дори по-големи престъпници не оневинява други престъпници. Аз не защитавам престъпници, защо ти и вие се опитвате да го правите и да омаловажавате престъпления и размивате и отклонявате темата? Между прочем, само да ти напомня, че това, което ти пишеш за тези двмацта СЕГА, .... АЗ ГО ПИСАХ ТОГАВА, ВЕДНАГА СЛЕД ОБЯВЯВАНЕТО НА ВОЙНАТА В ИРАК, ЧЕ ДОРИ И ПРЕДИ НЕЯ! Защото куп приятели през океана са ме питали дали наистина тези ще ударят Ирак и не разбират ли, че Садам Хюсеин няма нищо общо с атентатите на кулите в Ню Йорк, че с Осама Бил Ладен са смъртни врагове и не могат да се гледат, и че Садам няма ОМП. А аз им казвах и обяснявах, че всичко това отлично го нзаят и разбират, но въпреки това ще започнат войната, защито такава е играта им! И така им е наредено! Както и стана...

Пари не напразно е от пари - изпарения. Пари(финанси), религия и лъжа се крепят само ако вярваш в тях. Само от това живеят. Колкото повече се измислят поводи за пуксане в обръшение на финанси толкова повече се предполага, че хората осмислят богатсвтото само пшрез пари. И печатарите са доволни, защото командват поведението. Ника, ама ника не е случайно и че едни и същи ( главно богоизбрани по етнос) са начело и в корена на печатането и на религиите. Въпрос на светоусещане. И на печатарите и на осмислящите материалното богатсво през пари. Спорт, лотарии, шоута, изкуство, програми в стил 'Фериботи за мигриращите риби', институти за изледване на кривината на краставиците, или диалектичския подход в марксисткия реализъм, канцеларии, администрации, комитети и подобни дейности са отлични средства за оправдаване на наличие на доходи. А че това са само хартийки или ел. единици няма значение. Щом се вярва в тях имат стойност. То и залто и сребро са една гола пара, ако не знаеш трехническата им стойност. Затова и старите българи така са наричали разменните средства, която непосредствена полза или техническа такава е била непозната за хората - пара. Щото ти каква полза да трупаш волфрам, ако хал хабер си нямаш какво да направиш от него? Така е било и със златото, среброто, диамантите, недта навремето . За някои е ценно - знае как да изработи сребърен съд за запазване на водата, а за другите е вяра, че ще получи много познати благинки - дрехи, храна, пиене и.тн срещу парченце от материала. И тогава вече почва да осмисля само като търговец. Не и производител = създаваш нещо.

Еми много ясно че няма да разследват Патриарха на Русия! Кой да разследват за контрабанда ако не шефа на митниците ?

Ами например и онзи, шефът му, (а и хората и кръговете зад него... ) който го е избрал и назначил на този пост, например! ЗАЩОТО ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ИНДИВИДУАЛНО ИУПРАЖНЕНИЕ, както предполагам, че дори и ти се досещаш, А ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ, ТЕЧАЩА ОТ МНОООГО ГОДИНИ В ЕДНА ТРАДИЦИОННА ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДЕЙНОСТ!

ПУТИН

Тони Блеър и Джордж Буш са военно престъпници.

Ама това е друга тема...

Там е пълно с милиардери. Милиардери в долари. Честни законни ,милиардери.

Пълно е и с бедняци, честни законни бедняци. 70% бедняци.

даже по данни на свет.банка и МВФ бедняците там са 13 %/за сравнение отнесено към САЩ-там бедняците са 24,6 % към 31.12.2015г./

Добре че си ти-богаташа, та да ни осведомиш за бедняците в Русия!

Винаги е любопитно и зрелищно, когато организираната престъпност и мафията започнат да се саморазправят помежду си и с някои от тя, щото не могат да раздеелят плячка, територии и/или отговорност, или да прикрият следфите на по-големите риби. Направило ли ви е впечатление, че няма комунистически диктатор (спомнете си например Янукович и главния му прокурор Шпонка, които избягаха точно при Путин и се оказа, че са откраднали милиарди...), който след абфикирането му от власттта да не е открадна; милиарди и обирал народа си? Като обикновено огромните пари и активи те не крадат от свое име, че чрез подставени лица и по офшорни сметки!

Не може,да бъде!

Тези чак сега разбрали, че шефовете им на служби и митници учавствали в организираната престъпнист и организирани престъпни групи!!! Това цял свят го знае, тези сега научават! Може би защото са се отдали посветено на музика, щото нали вождът им Путин обеща да им внесе музикални иснтрументи с милиардите, които изскочиха по офшорните сметки на приятелчето му-музикантче, което нито знаеше колко са парите, които му се водят, нито от къде са, нито от какви точно бизнеси. Затова пък Путин знаепе всичко по темата и го обясни публично...

Това за Русия сигурно е вярно. Но в една българска медия пише, че в склад на Драшков са намерени контрабандни цигари за милиони. Драшков казва-нищо не зная. Дал съм склада на едни хора. А на въпроса, кои са тези хора, той отговаря-няма да ги кажа. Всеки ден колко мръсни наща стават в България по върховете, но никой не смее да пише или обади. Сами ние пишем, но кой го интересува това.

Когато в Русия чуеш да се говори за патриотизъм, да знаеш, че някъде нещо са откраднали. М. Е. Салтиков-Шчедрин

За Русия, още повече Путинска Русия - нормално и в реда на нещата Докато Путин търчи да оправя корупцията в космодрум Восточний, в Западна и Централна Русия чиновниците грабят и лапат. Нищо ново

Опитал се е да свие част от полагащото се за Мафията на Кремъл и Путлер го започна.....

Хайде сега да видиме, кога някой ще разследва Мирков от Столична Митница. Руският митничар, ще изглежда, като детенце в сравнение със зам. началника на гореупоменатата митница.

Ако знаеш нещо, не е тук мястото да го изливаш