България отказа на Русия въздушен коридор към Сирия

България е отказала на Русия въздушен коридор за полети на руски самолети с хуманитарна помощ за Сирия заради сериозни опасения относно товара.

Обратно в новината

Коментари - България отказа на Русия въздушен коридор към Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво е взето това решение?? За да задоволим американските курви. Или американците взеха решенето? Гледам че по сайта русся тодаъ (на испански) само ни псуват и ни наричат "продажно племе". Само казвам че това правителство не е по българските интереси.

Решението било взето "самостоятелно". Ай ся, да не се лъжем. Бързаме да се покажем колко сме велики и как спазваме указанията на САЩ. Гърция как хитро си изчака.... Имали били информация?! Кой ви я даде, бе, да не присъствахте на товаренето на самолетите? Излишно натягат отношенията ни с други държави. Влизаме зорлян в конфликт, който НЕ Е НАШ!!!!

НА КАВИ СЕ ПРАВИТЕ!? Я ХОДИТЕ ПРИ СОЛЕЙМАН ПАША ИЛИ ТИКВА СЛУГА НА АША ;)

искате да ни превземат джихадистите май,дотолкова са ви наплатили

"...по-правилно е да се оказва помощ на място, за да остават хората да живеят там, вместо да създават миграционни проблеми на самата Европа". Да, ама евроГейските ръководители и господарите им от САЩ не мислят така.

Народ нещастен с участ зла, със Турция за наковалня и чук отгоре от Москва...

Преди няколко години един друг малоумник под чужда диктовка също повтаряше като развален грамофон нещо за обосновано предположение и сега същото.Някой изглежда им синтезира малоумни фрази и те с птичия си мозък започват да ги повтарят като зомбирани

Турците нямат работа в България за Византийците да не говорим. А индийците те винаги ще имат най специалното място. Не става въпрос какво е било вчера. Не сме толкова тъпи.

Ама ти въобще нямаш представа кой започна всичко в Сирия! Боже, колко неосведомен народ! Онези презокеански "умиротворители" и европейските им помагачи са виновни! Сирия е важен, дори стратегически важен район. Четете и мислете повече... Обаче само Москва им се противопставя. Сега обаче цяла Европа "плаче"...

Тъй досадна на света!

Кой вярва на Путлер???

Жал ми е за повечето драскачи,че само дрънкат и нищо съществено.Който е чел или гледал какво е казал големият пророк Нострадамус,че арабите ще превземат Европа,но за съжаление американците помагат да се осъществи това пророчество,а глупаците ръкопляскат засега,но до кога?

Аз мисля, че цялата история е изключителен дипломатически удар на Русия. С един ход беше доказан не слугинажа на българските власти, не, той се знаеше. Беше доказана пъпната връв на Запада с най-дивашките ислямски сатрапии, тяхната неразривна връзка и съдба. И още нещо. Лъснаха позициите на всички агенти на глобализма, който на всичко отгоре си е турил и чалма.

Хуманитарна помощ от раша? Може във винтовки и гранати

по-скоро е помощ , ама то сега ми се струва, че няма дипломати у нас. Отговора на външно можеше да бъде предвиден и от дете...

Е, това показва, че за "Велика" Русия, България е все-още бащиния! Време е да им се покаже, че вече не е така. За начало - Лукойл вън от България! Тогава и цени на горива и внесен ДДС, данък печалби ще се нормализират! В Румъния само за 2-3 години Лукойл окраде близо 2 милиарда ЕВРО! Сега ги съдят и ги гонят от Румъния. Как мислите, по-различно ли е в България? И кога тези наглеци най-после ще си платят?

Съвсем изтрещя. Каква връзка има едното и другото или просто трябва да се мацат лайна. Не свършихте ли предвидената Ви за днес лайнарка

Оказа се за сетен път, американска и вече халифатска бащиния е България. Ала Господ вече слиза да си прибере вересиите. насапунисвайте въжето, козяшки ятаци!

Да не си измислил "Енерган 22" -демек с вода да си караш колата?!

На кого и какво отказват, не разбрах, след като стана ясно, че един ИЛ вече прелетял и на отиване към Сирия и на връщане над България??? Смешници! Сега е интересно каква ще е реакцията на властите...

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Русия. Благодарение на вас станах неин горещ привърженик и направо се влюбих в нея. Желая по-често да пишете за любимата Русия! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

Така е и уж протестърските тролове и те са на хранилка в руското посолство. Колкото повече лайна мятат толкова повече народа се сплотява в почитата си и уважението си към Русия

За тази "хубавица" важи приказката.....не дай Боже, сляпо да прогледне !

Войната в Сирия, (както тази в Украйна) е война на Газпром срещу газопровода на Катар за Европа, който трябваше да мине през Сирия за Европа. Башар Асад не дава дума да се издума за този газопровод, зер "другарите" от Газпром ще зазлеят и Кремъл ще му врътне кранчето. Това е. Затова Саудитска Арабия и Катар искат да махнат Асад, а Русия (Газпром му помага). Поредната руска хибридна газово-икономическа война. И къде виждате тук ролята на "лошите американци"?

Ти лайномет протестърски нямаш ли доблест да пишеш като нерегистриран или така ти по лесно

Какви сте ми безгръбначи и безмозъчни послушковци. Рано или късно ще се разкарате и България пак ще бъде.

,,и България пак ще бъде.,,Какво ще бъде България пак руски сателит ли?

Като се разкарат шушумигите и злобарите ще бъде българска и на българите. Ти си дърпай към Америка.

От къде се появи тази стара чанта? Не ни ли стига "хубавото" Наде в Турция, ами сега тази във външно? Няма оттърване от "Калинки" ей! Сегашните ни "политици" и вкус към жените нямат.

"Вчера България отказа на Русия нейни самолети с военна и хуманитарна помощ за Сирия да прелетят над територията ни. " защо лъжете, дир.ру?

На послушните кученца им погалват главичките. Не знам дали ще получат дори тази чест от чичо Сам, но решението беше само да покажем колко много сме верни на USA. На практика нищо не следва, защото Иран вече даде пространството си за тези полети.

Калинки, калинки.....държавни служители.

Българска работа- нито помагаме на сирийците , нито разрешаваме на някой друг да им помага.

Отказът ни да позволим преминаване на помощи или дори оръжия през БГ, които да отиват в Сирия за борбата с ИДИЛ, не ни ли прави съучастници с тези ислямистки главорези?!... И ако това е под натиска на САЩ, тогава логично излиза, че ИДИЛ са си наистина тяхно творение, а ние вече сме нагазили в л..ната до гуша и някой ден пак ще ни сочат с пръст, като най-големите подлоги, играещи винаги в противниковия отбор...

Слугинските натаковани задници на Митов и Ненчев лъснаха като месечини. Днес Гърция официално заяви, че е дала съгласие над нейна територия руски самолети да превозват хуманитарна помощ за Сирия. Съгласието е било дадено още на 23 август, три дена след получаването на молбата от руска страна. Осинето на тези национални предатели няма аналог в най-новата история на България. До днес те можеха да оправдават своя слугинаж с членството на България в НАТО и съюзническите задължения, но сега след официалното изявление на Гърция - също член на НАТО , този смокинов лист падна и оните им задници лъснаха.

И Външно и Бетинка, както я помним добре дишаща са подлоги на САЩ и изобщо нищо нова за позицията ан официалната политика на България (васалната политическа система и т.нар. "висша" администрация"). И тъй като въпросните официални политици са се самозабравили, все пак трябва да им се припомни, че всеки нормален българин помни и не прощава ... дори на млада и стара деменция. Отврат! Такава васална политика, васална държава и управленици-васали май не сме имали!

Никой нищо не знае.

То и наш Боко нищо не знае! Скри се в миша дупка да си реди кметските и общински избори. Къде си , къде си Бокоооо? Кой да ни обяснява сега какви сме били умни и послешни и затова ще папаме мухлясала царевица и ще се топлим с бутилиран шистов газ, ама пък в "страшни" опаковки - американски!

Какво си се притеснил за Боко? Половината Африка се изнесе в Европа, а от Кристалинка няма ни вопъл ни стон, а ти си се притеснил за Боко.

Ако Асад си върне контрола дали ще купи после и един домат от бг? Или юнкер ще задължи ЕС да приеме 120 000 бг домата?

Да му мисли БГА "Балкан", пардон - "България еър" и собственика и. То бива да си назначават депутати, но чак толкова тъпо продажни не бива.

Ако действително руснаците са искали да доставят хуманитарна помощ, а ние сме отказали коридор , то това е престъпление! Та нали вчера Кристалинка плачеше пред Путин именно за такава помощ? Какви ги върши Външно? И от къде са тези съмнения? Ако американците са толкова подозрителни , защо не присъстват при получаването на помощта?

Големи сме дупедавци! Много ми е интересно, сега като падне АСад и ИДИЛ дойдат точно до Турция, къде ще се скрие Бойко, когато е можел да пусне руските самолети в помощ на Асад срещу ИДил.

Къде е оня помияр Бойко Методиев Борисов да даде обяснения за най-големия си политически гаф и да каже защо завря целокупния български народ ... да не казвам къде. Мръсотията му с мръсотия.

Значи така....за американци може,а за руснаци не може.Правителството на Борисов е осигурило огромен въздушен коридор,защото съседните държави си защитават интересите - а българските селскостопански производителите се чудят,защо зеленчуците са негодни.

Защо негодни ??? Какво им е негодното на българските зеленчуци?

Ами ако наистина искаха да прелетят ,щеши ли да ги спре някой

Ще ги спрат ракетите или Ф18 от Пловдив.

въх въх вайййййййй малейййййй!

Тая фъфлеща тв "водеща" кога стана говорител на министерство? Деба и парашутистите.

с кола дошла за 2 дни от Европа и паркирала точно в министерството! Сама сподели, колко много е бързала! Ама май преди беше в друго министрество, вече обърках местата за паркиране!

Я пратете там горе двама катаджии.. Да видите как срещу някой и друг паричен знак, не коридор, ами и магистрала ще им отворят..

Тази идеотска държава си стана 100% колония на фашистката гнусотия САЩ и прогнилата деградирала брюкселска върхушка. добре, че скоро я напускам

В сибир ли отиваш или в прогнилият запад?

Както винаги неадекватна реакция на Външно министерство. Понеже имам "честа" да познавам няколко представители от това Министерство, ми е ясно че няма как да се очакват адекватни действия от тези хора ...

И Роско Тапета как ще ги спре? Да не изпрати единствения ни изтребител да се бие с руските?

Че тя Русия и не отрича, че въоръжава тоз красавец Асад. Баси и наглостта. Ето какво пише "In an interview with RIA Novosti on Monday, Zakharova emphasized that Russia never concealed that it is providing military aid to Syria." Освен това малоумните руски войници си постват сами снмки от Сирия, където все ни обясняват, че нямало инвазия. Е, има и то руска, па Вие говорете каквото искате. Само да не стане пак като в Афганистан дето ги "поканиха" и да гизнат дръвцето. Или сте го забравили това? :)

Не се безпокой за руснаците, те имат доста спечелени войни. Плачи за американските си приятели и техния Виетнам, Сирия, Ирак - все загубени войни.

Те ако решат, изобщо няма да ни питат, а направо ще пратят два изтребителя отпред, хуманитарния товар ще мине. След което ще започнат едни ноти...

И после два изтребителя ще минат ниско, над главите на натовските бази и вкупом, през глава ще ги гледаш как бягат да спасят посараните си задници :)

:) Пилота ил 76 да не е глупак като тебе, да кара през зенитните батарей. Аде изтребителите може и да се измъкнат ама двата тварни самолета ще ги опуцат още на Бургас.

С какво? С флоберките ли?

на снимката?Не е ли и тя бивша комсомолка ,като жалкия ни президент?

Адмирации за правилното решение. вече имаше руска "хуманитарна помощ" в украйна и хората там се избиват с руско оръжие. Съветският калашник е запазена марка на фанатизираните ислямски терористи. кремълската комунистическо-империалистическа агресия трябва да бъде изолирана по всички възможни начини. подкрепяйки сирийския диктатор кремълските комунисти подклаждат конфликта в сирия.

Те нашите са ги пуснали, но лъжат заради американците и европейците. Самолетите са достигнали крайната си цел.

Няма и да има самолети! Как пък до сега нито един самолет не мина от тук за Сирия!? Просто ни показаха да си видим колко ни струва "дипломацията" и как взимаме "суверенни" решения.

ко ви е направила русия по добре един приятел отколкото един враг над 130000 руски будали си дадоха парите на българското чeрноморие, вие сте нагли