Русия прави ”зала на срама” с лъжливи новини

Руското външно министерство обяви, че открива на сайта си нова рубрика, която ще съдържа публикации на чуждестранни медии за Русия с голям червен печат "FAKE".

Обратно в новината

Коментари - Русия прави ”зала на срама” с лъжливи новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Войски за информационни операции,демек диверсии.След 100 г. большевизъм в Русия продължават да пълнят главите и стомасите с агитация и пропаганда.

Ще окачат ли парцала "ПРАВДА" на челно място?

Един руски ветеран-мародер имал дизентерия. Путин се е появил и пред задните части на ветерана казал само "Стоп" и диарията спряла..ха.ха

Използваш стратегията на скункса - вониш, та се не трае.

Дейли Мейл твърди че пути е откраднал 200 двеста милиарда долара досега от расия Това Що не го коментира Кремлин ;)

Абе Ломпурино, Дейли Мел се използува само в кенефите

Прогнилата западна демокрация е една фалшификация и нищо повече. Свобода на пресата и пр. няма. Навремето Пол Маккартни написа- Върнете Ирландия на ирландците. Забраниха я. Джон Ленън написа - Работническа класа и го разстреляха. Джорж Харисън написа - Бонгладеш и едва не го убиха. Замина за Индия.

"западната демокрация" (абсурдно словосъчетание:) фабрикува лъжи безлимитно, но за техните си граждани това работи; в момента горките редови граждани нямат и малка представа какви перилни препарати се изливат върху мозъците им

А рашаните с перилните препарати си "промиват" стомасите(вместо скъпата водка).

А кочината ще закрие ли фабриките си за тролове ?

новости 1 - Крым наш- долна англосаксонска лъжа.

Щом проамериканските мекерета са се активирали и мучат в този форум, това означава, че руснаците са ги жегнали право по нерва.

Нали трябва народа да се весели. Русия е достойна тема за вицове....Народа не мучат а се захласват от смях :)))

Ако на Полша, Балтийските джуджета и Украйна не им харесва Русия, да се изселят в Африка

Такива новини е хубаво да са в сектора: Глупост,Сатира и Забава:))))

" Демокрация ли ? Власт на народа ли ? Франция се управлява от 47 мафиотски групи а САЩ от 28, защото англосаксите са по-лакоми и крадливи от др.нации "

Можеш да излъжеш един човек за цял живот, много хора за дълго време, но никога всички и завинаги. Разбра ли Путя, ще поизлъжеш народа още малко , но самите руснаци вече си признават че никой не ги обича. От крайната точка на изток до последната точка на запад и най-вече съседите, защото ви познават до мозъка на костите.

"Съседите", защото цру не спира да рови като диво прасе по границите на Русия. За Украйна си признаха, че са наляли 5млрд. цру, отделно сорос 5млрд. и той. И 20г. са подготвяли майданя.

Грузия, Литва, Латвия, Естония и цялата скандинавия. Наскоро четох че и Лукашенко ги е отсял и купува ирански газ и махнал визите за европейци и американци.

Ем, видяха, че със сила нея стане, опитаха с майдан. Майданят в Русия не мина... Ко им остана - да лъжат и да мажат, туй което най-добре го умеят.

руската култ-ураааааааааааааааааааааа

А излизат ли от печат томовете с 'избрани обещания' на Путин? Родния Бай Тошо какво богато литературно наследство остави..

В Удмуртии тело пациента психинтерната нашли после падения снега с крыши. Кой не верва да цъка у лента.ру.

Това има положителна страна. Светът ще разбере от какво (и каква новина) се страхува фашиста и диктатора Путин. Аз например ще следя зорко тези новини и ще ги чета подробно. А вие?

Всички нормални хора се гнусят от лъжи. Соросоидиотите сте друга работа.

там ти е основната грешка!!!! ти мислиш ли хората са като руснаците и не различават руските лъжи?

какво да им четеш! Не са ли ви умръзнали?

Все повече го е страх кремльовския кагеббец от икономически разпадаща се бензиностанция и народното недоволство и решава да спира истината и да я изкарва лъжа.

този се е на ду пил на Москва и си мисли за мазно проникване :)))

това е адресирано за : хохохо хохохо ( нерегистриран ) 22.02.2017 18:19

Хохохохо, соросоидните КОПЕЛЕТА пощуряха - Вова пак ги оноди без вазелин. Самия сороз е фейк, а скоро това няма да е новина!

очаквам публични екзекуции на стадиона за тези които петнят името и авторитета на вожда и учителя Путин пред света.Не може така преди изборите на диктатор 2018г. :))))

Все по-дълъг става. Компенсира за нещо..

еталон за цивилизация истина и морал..ха.ха тези се майтапят или са си тъпички по генетичен недостатък..ха.ха

Всичко е лъжа разбира се. Русия не е агресор и не напада. Кагебееца е добронамерен. Всички държави я обичат и най-вече съседите. Пият само качествен алкохол и то малко. Реално погледнато медиите в Русия са 100% независими и казват цялата истина. Русия е на 1-во място в света по свобода на словото и демокрация. С тази зала на срама ще зомбираме още повече, пардон обърках се, ще покажем на народа колко е лош и лъжлив запада, нищо че повечето семейства на баш руските лидери сме ги скрили във вражеския запад да живеят и да се мъчат.

кой ако не най-добре запознатите във фабрикуването на фалшиви новини и световни шампиони по това в света ще направи такава зала. Майстора си е майстор.

Най-големите във фалшивите новини - Русия, ще правят музей на фалщивите новини Логично

бегееца е мъж

Аха, но в Грузия е известен като Нагъзидзе.

Типична фейк-новина. "Открит е хетеросексуален простестър".:)))

Дреме му на Путин какво ще кажат генетичните западни крадци, убийци и мошенници. Точно при откриване на Мюнхенската конференция за Украйна, Путин подписа указ за признаване паспорти и др. официални документи, издадени от Донбас

С такъв 'паспорт' светът е твой! Кеф ти Раша, кеф ти...Венецуела?

Хм. Странна работа. Забелязвам ви, че в тоя форум разни дърти селски русофили, набори на Лили иванова, с по 3 байпаса и уголемена простата най-много говорят за сексуалност.

варварите от восточната орда ме отрепаха...ха.ха ама честно. ве съм предполагал че са толкова прости..ха.ха На времето Путин забрани на рускините да носят гащи произведени в Европа и САЩ(може да проверите указ ....) ама тук надминаха по простотия всичко познато на човечеството н тази област..ха.ха

Щерита, ама ти си си "Отрепана" още с раждането си в катуна. :))))) Указ за носене/неносене на гащи може да ви издаде мешерето. :))))

Май Русия е едно мешере. Разликата е че са бели но по нрав и организация нямат разлики..ха.ха

извинявам се за правописните грешки ,но ме разберете.смея се с глас..ха.ха.ха

Разбираме те, вместо да ходиш на училище от малка си проституирала и крадяла. Типично за твоя етнос.

Най накрая смениха ТАСС (телеграфната агенция на съветския съюз) на "зала на срама" :)))

на президента на лъжата краката са къси

Лелче дебелотрътлесто, нагледай си бобеца. :)

брей как се метна на амбразурата!

на президента на жената краката са къси

Това го пуснах оня ден ама нещо не му се "Фпечатлихте" тогава,та сега ви давам възможност да се изявите. От 1917г еврейската общност има своя държава наречена съветска русия и от тогава тя я защитава. Защити я и през 1980г когато нейното творене ОСНОВАНО НА КРАЖБАТА("закон" за национализацията) банкрутира.Не мога да не отбележа факта че в човешката история НИКОЙ И НИКОГА не си е позволявал ТАКОВА НАСИЛСТВЕНО ОТНЕМАНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА ОТ ЦЕЛИ НАРОДИ.Позволиха си го единствено евреите.Те присвоиха тази собственост за себе си защото такава форма на собственост като "общонародна собственост"- хаха-ПРОСТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.А "учението" на маркс за "диктатурата на пролетариата"-ебати малоумието-е само един доста тъп параван за прикриване на тази кражба.И след това тоталното УНИЩОЖЕНИЕ НА РУСКИЯ НАРОД САМО ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ ВЛАСТА В РУСИЯ-това минава отвъд секви граници. Еврейската общност използва съветска русия за шантаж,натиск и създаване на проблеми на световната общност.Явно в цивилизования свят евреите не могат да си създадат такива механизми за въздействие върху света какъвто е съветска русия.Реалния резултат от всв(освен колко беха ,май 80 милиона жертви) е разширяването на русия с така наречения "съветски блок" а с това и влиянието на еврейската общност.А това доведе до съсипване на живота на ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТОЧНО европейски народи.И това не се прощава,това не се забравя.

Една верна цифра няма, но затова пък грандиозни обобщения - колкото искаш. През Втората световна война СССР мобилизира 30 милиона души. От тях загиват 9 милиона. Ранени са 27 милиона. Общите демографски загуби (намаление на населението - убити, починали и просто неродени) са 20 милиона.

Стигнах до фалита през 1980-та и по-нататък не четох :)))))

Техните лъжи не се събират в зала.

Русия прави зала на срама с лъжливи новини Путин и Медведев там ли ще бъдат.

увеличава се заплащането на про-путински тролове с една копейка за 20 написани реда

по себе си

аз получавам по 50 долара на буква от сорос

Да направят секция за онлайн продажба на Боярищник, че да не се тровят бедняците.

Да си направят зала на техническия прогрес и да сложат вътре символите на руско-съветските технологии - сърпа и чука и самовара!!!

Банани, мулатчета...и те няма :))))

Е, що не направят и същата секция за фейк новините от Русия за Света? :))) Наскоро разбрах, че на Запад имало продоволствена криза според Русия. Предполагам, че хората да приемат купоните по лесно. :)) Митичната Лиза от Берлин, намериха ли я? :))

Сорос вече купони ли ви дава, вместо по 30 цента? :)

На тия само пушки и пропаганда им е в главата....сто години харчат пари да покажат колко са добре , а живеят като диваци....

Страхотен ник, същността на сестра ти е.

бегея и щерев са отдавна в тая зала

Знаеш ли колко ми пука..ха.ха Ама защо ве забранят руските новини в ЕК и США. Те по принцип са 90 % лъжа,9 % пропаганда и 1% полуистина..ха.ха

Как да ги забранят, Щерита, те са на спътник? :)

не му е лесно. няма грам контрол. написал някой нещо и давай, скача, не може да стои мирен, ха сега, да отговори нещо. Нещо ще се случили ли, нещо се промени ли, смисъл има ли? Значение няма, да драска там пък.... щеревска работа.

абе куче руско ройтерс и асошиейтед прес са информационни агенции от които всички черпят новини!

хахаххахахахахха аааааахахахахаххахахахаха

С право се смееш на руската простотия. Крадеца вика дръжте крадеца.

Най-големите безсрамници и безочници, ще правят зала на срама !!! Ами включете в нея делата на Ленин, Сталин, Путин, както и злокачествения тумор СССР. Номер едно да ви е Октромврийската бандитска революция !!! Бахти и безсрамниците и наглите чукчи

anubis7

Ленин не е бил толкова тъп! Не е искал Сталин да взима властта . Имал е образование. Не казвам, че е бил светец, ама като го сравниш с тия двамата ...

anubis7

Русия свещена земя на пияни наша родино ние ти разказахме играта и сега искаме и другите да са като нас ...

Русия-МОРГА ЗА ЖУРТАЛИСТИ!!!За последните години в Русия са загинали 340 журналисти, в сградата на Съюза на журналистите няма място за траурни портрети, коментира Всеволод Богданов, председател на Съюза на журналистите в Русия. Откакто бившият офицер от КГБ Путин пое властта през март 2000 г., в Русия бяха убити поне 20 журналисти и само няколко от тези престъпления са разкрити. Неслучайно Международната неправителствена организация "Репортери без граници" редовно критикува Русия за погазването на свободата на словото. На 9 юли 2004 г. в Москва е застрелян Пол Хлебников - главен редактор на руското издание на сп. "Форбс". Пол - Павел Хлебников, потомък на т.нар. бяла емиграция, е възпитаник на университета в Бъркли. Във "Форбс" специализира изследване и подготовка на корпоративни профили на редица индустриални гиганти от ранга на Даймлер-Бенц, Фолксваген, Рено, Самсунг. Основният му ресор е руската икономическа реформа и новият бизнес елит в страната. Прави интервюта с почти всички руски олигарси още в началото на кариерата им, но истинската му популярност идва с книгата "Кръстникът на Кремъл Борис Березовски, или историята на разграбването на Русия". На 7 октомври 2006 г. в Москва е убита Анна Политковская, журналист от "Новая газета". Журналистката се прибирала вкъщи с покупки, когато била застигната на асансьорната площадка от куршумите на наемника. Политковская беше яростен критик на действията на Кремъл по време на двете войни в Чечения през 90-те години и на нарушенията на човешките права в Русия.

Че то в Русия вече 100 % от новините им са лъжливи!Било то за състоянието на руската икономика,за рейтинга на Путин в Русия и зад граница,за Украйна,за санкциите...всичко е една голяма лъжа която руските медии повтарят

Не бе, трол! 75 год проруска власт си е истинско блаженство! Чак 1/3 от населението се изнесе от бг-стана като паднаха границите!

Добро решение.

Към NO COMMENT ( нерегистриран ) 22.02.2017 17:26 Господине, колко ли ще Ви прочетат и колко ли ще се замислят?Безнадеждно е!

Сега рашистите ще сложат и новината за 140те алкаша умрели от бояришник като фейк!

25 години тази орда "прочиства" нашето "митотворческо съзнание", за да вденем най-сетне: че 500 години сме блаженствали под сянката на падишаха; че "турското робство е национална митология"; че Априлското въстание е "селска свада", провокирана от "мними апостоли"; че въстаниците са "грабители и убийци на мюсюлманите"; че Ботев и Левски са криминални типове и отявлени терористи; че Баташко клане е "дълбоко закостенял антагонизиращ националистически мит", който "се гради върху демонизирането на Исляма", поради което "представлява общоевропейски проблем"; че едно "мнимо робство" предполага "мнимо въстание" с "мними жертви" на някакви "мними злодеи" и "мними главорези", а всъщност - благородни цивилизатори, окепазени от Макгахан, Скайлер, Беринг, Гладстон, Дарвин, Гарибалди, Юго и прочее... 25 години - соросоидално издевателство, политкоректна гавра, неоосманистка вакханалия и ислямистка оргия! За кефа, амбициите и интересите на довчерашния американски establishment и на султан Ердоган... 25 години! Според социалните психолози са необходими три генерации (между 60 и 90 години), за да бъде подменена една нация, да бъде изчегъртана нейната памет, нейната идентичност, нейния генетичен, цивилизационен код. Как за 500 години турският поробител не е успял да подмени българския народ с някакъв друг? Знаем как - Православието и Кирилицата.

Ти в кой век живееш? каквото било - било. Сегашните българи ходят на почивка и пазар в Турция, лекуват се в тамошните болници. Путин и Ердоган се прегръщат и целуват. Ти докога ще се правиш на разсърден на турците?

Това си го измисли. :)) Нищо, идват избори, гласувай, че Волен отдавна не е бил на Варадеро. Пък и на Краси му се ходи, предполагам. Имало още колониализъм останал за разследване. ;)