Путин чака извинение за ”престъпната атака” срещу Су-24

Турция все още не е поднесла на Русия извинение на високо равнище за сваления Су-24, каза Владимир Путин. Говорителят му изтъкна, че щетите са съкрушителни.

Обратно в новината

Коментари - Путин чака извинение за ”престъпната атака” срещу Су-24 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за Турция!

плана на цру - русия влиза в конфликт със сунитите , турция подпалва нагорни карабах и русия се намесва на страната на арменците , това подпалва чергата и се стига до голям конфликт християни- сунити до границата и в самата русия , укрите събуждат западния фронт -хаос и смяна на режима в москва .... това ще става в рамките на следващото 10 летие - санкции,конфликти несигурност и масова емиграция на руснаци от русия ....

затова сащ не се намесват директно и не решават проблема исис -играта е друга ,опитват се да ги контролират само и чакат намесата на москва и путин доиде

путин даи наи голямата бомба и не се замисляи ти знаеш коя, оная, специaлната

Тая специалната - Волен е клекнал и я мъти.

турция си вкара авто гол от много хитруване и попадна на неподходящите хора

Има да чака до пенсия

Путлер си намери майстора!! И по отношение на пътническия самолет и по отношение на военния!! Интересна би била статистиката КОЛКО инцидента има с руски въздухоплавателни средства - военни, цивилни, транспортни, хеликоптери и пр. годишно???!!!

Турция не е наследник на Османската империя,Турция е последнатта освободила се държава от Османската империя, Ще бутам минарета на джамии,защото вдигат шум и ми пречат на Виенските валсове,които искам да звучат в Турция, Турция вече ще бъде приятел с Русия и никога няма да воюваме с нея "Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" -Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя.

Турция не е наследник на Османската империя,Турция е последнатта освободила се държава от Османската империя, Ще бутам минарета на джамии,защото вдигат шум и ми пречат на Виенските валсове,които искам да звучат в Турция, Турция вече ще бъде приятел с Русия и никога няма да воюваме с нея "Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" -Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя.

приятели българи всяко чудо за 3 дена.ника в конфликт няма да стане,просто русия се нуждае от турция и турция се нуждае от русия.за това като гледам ваши смешни коментари плачи ми се от смях!!!!

не разбираш темата на разговора.

К'во се случва тука, тия хора искат да ни кажат ,че симпатизират на палача, жертвата и на брадвата еднвременно и включително.Тия да не срадат от колективно личностно разстройство? Доколкото оксиморона "колективна личност" може да "съществува".

Ердоган: - Не беше нож ! Путин изчервен: -И не беше в гърба...

Не само да се извини,а и да плати обезщетения на семействата на пилотите.А защо западняците си мълчат?Или за тях човешкия живот има смисъл само ако е в Белгия или франция?

Чакане му е майката.:)

четейки коментарите Ви,стигам до извода ,че ние,коментиращите в този сайт Българи сме много прости същества. факт е,Русия е единствената държава ,която се държи адекватно в борбата с тероризма.факт е че такива прелитания през чуждо държавно пространство ,от страна на чужди военни самолени се е случвало неведнъж,дори и по време на "студенета война"но до сваляне на самолет не се е случвало.не разбирам защо в конфликта между Русия и Турция ,изляхме толкова много "помия" върху държавата,която поне веднъж е била причина, държавата България да съществува на картата. не знам защо,ние явно "псевдо българите",подкрепяме държава която 500 години ние мачкала като тесто за дюнер.та нали ние Българите не живеем в Африка ,а на Балкана, и там, все още" със страшно сила", стой 1 паметник и съвсем до нея една църква, който да ни напомнят ,защо нас,Българите всеоще ни има.мразете когото си искате" о ,неразумний юроде ",но поне опитайте ,да бъдете малко признателни

Не бъркай нашия народ със сорсоидите и фесовете от дпс.

петър

не бъркам нищо, разбирам много добре майчиния си език и виждам много добре,какво пишат "сънародниците" ми

Турската авиация днес е прекратила полетите след като на няколко пъти самолетите ѝ са били облъчени от РЛС на С-400.

Стига измишльотини бе?? И това кой ти го каза?? Пак ли поемаш всяка руска лъжа?? А Су-то видя ли как се срешна със земята, това е факт, не като твоите лъжи!!

Ми каза го турския вестник Хюриет ... още не съм чул да е кремълско издание.

Страшната С-300: watch?v=ELz8wkQyMIU Ха ха ха ха ха ха.

Буюк коджа Русчук къшмер-сеир!:))))))))))))))))

Вчера показаха по НТВ как пийнали солдати бягат по пясъка из Сирия, близо до базата в Латакия. Един държеше бутилочка... Доказано е, че там се вари самогон от партенки.

И като се събуди потен, с два пръст в контакта, Асан ти правеше бавни постъпателни движения отзад.

Към кои сили да се запиша доброволец, че вече не се издържа тази хибридна война. Искам да си почина на фронта.:)

Приятел няма такова място за почивка в реалния свят. Почива се само на оня свят. Бъди здрав и както е казал вожда на българския народ по-добре да си чук отколкото наковалня!

Ха ха ха, виновния иска извинение?? Ами да не праща глухи пилоти на бойна мисия!!

Не съм чул свиноебът ердоган да е искал извинения ?

Наше дело, правое. Враг будет разгромлен.Победа ,будет за нами как всегда.

Куку

Будет-будет... но все нахуй поднялось!

Както ви претрепахме през ПСВ ли?? И кой е врага, целият свят ли??

Да бе претрепали, зомбиран тъпак прочети малко история. Заради тази ненужна война загубихме Беломорието и Западните покрайнини.

Когато двама се карат, третия печели. И двамата са ми крайно антипатични. Две държави, сами по себе си за усмиряване, тръгнали да спорят, коя ще усмири третата. От тази крайно погрешна стратегия печели само ИД.

Улфовиц по български замешай едно миле на шматките

турция цял свят я плюе, че подкрепя терористи, само родни турски мекерета я защитават!

И НИЕ ЧАКАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ 70 ГОДИНИ НЯКОЙ ДА НИ СЕ ИЗВИНИ ЗА ТОВА, ЧЕ НИ ВЪРНА 100 ГОДИНИ НАЗАД, НО НИКОЙ НЕ НИ Е...А, А НАПРОТИВ ИСКА ПАК ДА ИМ СЛУГУВАМЕ!!!!

Ти си върнат назад с 200 години дърт злобар.

За сметка на това, я гледай как дръпнахме последните 25-26 години !

Работил съм и в системата на ЗММ както и тази на Балканкар и много добре знам КАКВО И КАК произвеждахме на средно и над средното световно равнище и имахме пазари и имахме уважението по света и можехме да останем трайно на руския пазар , ако не бяха "икономическите" убийци Ран и Ът и подлогите им в България, национални предатели и мародери!! Благодарение на СССР и СИВ имаме все още АЕЦ, както и тежка и лека промишленост, работещо продуктивно селско стопанство и храната която имахме на масата си беше със степени по-качествена и вкусно естествена, а не бъкан с химикали внос и гмо-месо !!! Та посочи КОЙ от 25 години насам ти помогна и даде пазар да се развиваш ! КОЙ !!! Мошеник изкуфял !!

Как се казваше загиналият пилот?? какво ни лъгахте първата вечер?? Румянцев ли беше?? А то после името беше съвсем друго?? И как да ви вярваме на лъжите??

Какво се моли за извинение тоя клоун бе? Или троши манерката на резака или да мълчи като бит гей и това е.

Ами той нали това прави, мълчи като бит гей!!

Политик от теб явно няма да стане, та ще си седиш обикновен дупедавец!

Ааа, до вчера беше страшен и непогрешим православен император, от който се страхува цялата галактика, а днес е политик. Утре ще си признаете, че е обикновен комплексар с голяма уста и малка пишка, който освен да лъже и краде друго не може.

А дано Путин сега прости на нашенските измекяри от сегашното и предишното правителство, които спряха под давлението на Маккейн и ЕС изключително изгодния за България проект Южен поток. Начинаем снова.

Начинаете снова да ни духате?? Вас изроди никой не ви иска никъде!!

Ходи си в обора да си он ождаш козичките, а ако не те кефи се връщай в анадола да ти разшият пак дупето.

1.В политиката няма приятели. 2. С туркистан не може да си приятел посмъртно. 3. С приятелите на туркистанците също. 4. Малко е вероятно ние да се осъзнаем понеже сме много бедни а и алчни.

Туркменските отрепки в Сирия вече са унищожени. Следват следващите виновници по веригата, до главния резан виновник.

Чух, че генералът, командващ тия, дето свалиха самолета и убиха единия от пилотите, бил ЗАСТРЕЛЯН КАТО КУЧЕ. Това чух от колеги. Точно тоя, който е дал заповед да стрелят по руския самолет. УБИТ Е "КАТО КУЧЕ" , ЗАСТРЕЛЯН. ВЕЧЕ.

Това като куче носи много тежка карма за ислямистките боклуци. Според религията им кучето и свинята са мръсни животни, които не трябва да се докосват. Затова решението е всички ислямистки гадове да се закопават с останки на куче или свиня. Тогава очакваното им посещение в рая се отменя, а сеанса с девиците се заменя със сеанс от давствени нерези.

Пий си лекарствата?? Искаш ли да отидем там на място да видиш ,че плямпаш глупости?? Това дето го споделяте тука е лъжа!!

Ватенките си въртят задника към всеки който ги пожелае. До вчера пишеха оди за вечната и неразрушима дружбата между Турция и Русия а днес плачат с прибрана между крачета опашка и клепнали уши.

Само малоумниците и ти живеете с миналото. Нормалните хора не връщат с добро на злото!

БЪЛГАРИ НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЕРДОГАН ИЛИ НЕ !ВСИЧКИ ВИДЯХТЕ КАК СМАЗАХА ТЕЗИ КОИТО УБИХА ПИЛОТА 0 ЛЕКА ИМ ПРЪС - МИСЛЕТЕ ДА СЕ ВЪСТОНОВИ ЮП - ОТ които имаме печалба и олтнета от най гнусните свина на земята - имаите чест слваа и ум за да не бъдем роби завинаги и не само ние а и нашите поколения - събодете се АЗ ВЕЧН ЗВЪНИШ В ПОСОЛСТВОТО В МОСКВА - ТРЯБВА - да не чаката а още сега да се организирате и да свалите оковите от тези нехранимаиковци - няма нито една в света Да е получила помощ от тях - ако има кажемия и ще се убия - СЕГА СТЕ ВИЕ - ВЕЧНО ВАШ СЪГРАЖДАНИН - ИВАН

Иванушка, втяни ПРЪС у ЖОП и дежи веревку!

Кого са смазали бе?? Да не си гледал филми от ВСВ??

Шило

Вярна е приказката: Двама се карат, третия печели. Че станалото със самолета е абсолютна тъпотия е така. Ама от тази тъпотия, ИД печели.

Тия комплексари Ердоган и Давутоглу без малко да почнат Трета световна война. Добре, че руснаците са сдържани. Ама за тоя втория комплексар Давутоглу направо се чудя дали е бил войник, щото ако е бил, 100 процента е бил булката в ротата, голяма радост за останалите звъндаци.

От 26 ноември 2015, 20:16 /московско време/ в небето над САР ще лети само онова, на което РФ даде разрешение. Всичко друго ще бъде сваляно незабавно.

Включително и кораба-майка. Кво прайме тогава????

Ха ха ха, не позна. Щото НАТО може да развали много бързо руската седянка там!! Никой няма да позволи това на Русия!! Щото ще падат много руски самолети!! И ще им унищожат всичките летища в Сирия!!

Шило

Мислиш ли? Я кажи, как ще стане?

Шило

Вместо да слагаш минуси, кажи как ще стане? И как ще свърши всичко. Ама не както ти искаш, а както реално ще бъде.

Много са ви жалки полюциите. Никой не дава пет пари за руснаците в Сирия!!

Шило

Пет-не, дават много повече. Бъди сигурен.

1 дивизион С400 ще 'опази' цяла Сирия..новина за тревопасни.

Ушанка в розови сънища.

Снайперчето пак се покри...

Ердоган опъна Путярата, а тоя циври за извинение... паляк.

Шило

Бе ти се моли тук нищо да не става, че тогава каква ли песен ще се пее ?

От тези двамата нищо не зависи. Играят ролята на разузнавателен отряд, преди в играта да се включат основните сили.:)

Като няма извинения има бомби , другия път да знаят като свалят Руски самолет какво ги чака . Такъв президент трябва на България , а не като нашия СМЕШКО .

С-400 вече носят бойно дежурство на авиобаза "Хмеймим" в САР.

Турих го на СУ, са ще пусна евреите да го турят и на С-400.

Страната им е малка и са на куп, бих внимавал с руснаците.

Носят ама друг път!! Ти видя ли ги?? А коя ракета може да унищожи С-400? Да ти подскажа: AGM-88 HARM

Днес Болен каза!

Те са били там още от началото на операцията,но днес влизат в бойно дежурство просто са го очаквали ,не ги мислете за глупаци./.Путин не е глупак проблема дойде от циганите турци уж туркомани, който убиха пилота. Очаквали са го . В момента Сирия е закрита зона .

Гадж%ли, гледам, че имате превес тук, в коментарите под тая статия. Имам въпрос към вас : Щом не сте лоялни към България и нашия, българския етнос, ЩО НЕ СИ ХОДИТЕ В ГАДЖАЛИСТАН ?! ХОДЕТЕ СИ И НИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА, НАСТОЯТЕЛНО МОЛЯ ! Ай сиктир !!!!!!!!!!!!!!

Не всички които са против имперските интереси на Москва са фенове на резаците( например аз). А освен това що не вземете феновете на Путлер да се изнесете към Раша и да ни оставите на мира стига вече 70 години руски ботуши!!!!!!!!

Ние сме лоялни към България , а вие руските подлоги сте лоялни към Путлер!! Върви при него!! А какво ще кажеш за нашата обща борба с Турция срещу агресора Русия през ПСВ??

Вие резаците сте лоялни само на феса Ердоган и алах. Няча място в Европа и България повече за вас джихадистки отпадъци.

Догодина мисля да ходя на почивка в Русия! - Къде по-точно? - В Mармарис или Анталия...

Преди или след ядрената гъба над Москва?

много се радвам как американците са зрители, понеже и второстепенни роли вече не им дават... никъде в Азия.

Другаркоооо, пък Ердоганчо ме шляпна през кунките и ми каза лоши думиии.

малко ти е е било, келеме нагло!

До днес съм се чудил от къде у Белата Златка толкова дълбока потребност да получава постоянно извинения?!?! А той и това е научил от господарите си от Масква.Ама и днес изкара някоя рубла беловласото джудже!!

За памперси, за гаранции...