Бивш директор на ЦРУ ще свидетелства за скандала Тръмп-Русия

Бивш директор на ЦРУ ще свидетелства пред комисия на Конгреса, разследваща за руска намеса в изборите в САЩ миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Бивш директор на ЦРУ ще свидетелства за скандала Тръмп-Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама разбира се, че Джон Бренан ще свидетелства пред Конгреса: В публикация в CNBS от 16 май т.г. под заглавието "Последните Тръмп-Русия течове намирисват на опит за преврат" ("This latest Trump-Russia leak smells like a coup attempt", 16 May 2017, CNBS), предвид че още от изборите Тръмп е обект на атаки от главните американски медии, журналистът Джейк Новак смята, че в САЩ се подготвя държавен преврат с цел свалянето на Тръмп. Новак подчертавава, че информацията за връзките на Президента с Русия се подема моментално чрез множество декларации от висши чиновници и целят да го дискредитират, въпреки че не съществува нито едно сериозно доказателство. Журналистът смята, че Тръмп се е компрометирал сам с отстраняването на Коми, а също и на ген. Флин. А кой е Коми: "Коми е най-могъщата личност във Вашингтон", писа журналистът Илай Лейк ("Comey Is Now the Most Powerful Person in Washington", By Eli Lake, 22 mars 2017, Bloomberg), като добавя, че "Това не начинът да се управлява една страна" и че "Руснаците нямат вина" ("This is no way to run a country. And the Russians are not to blame.") Бившият агент на ЦРУ Рей МакГавърн смята, че Бренан и Коми са в центъра на интригата на "Дълбоката държава", композирана от CIA-NSA-FBI, които работят за дискредитирането на Тръмп. Въз основа на публикувани в медиите документирани доказателства, Рей заключава, че най-вероятните "руски хакери" са Джон Бренан и неговите кибер войници. Виж на сайта на Рей МакГавърн заглавието "Дали ЦРУ Директорът Бренан не е бил "Руският хакер?" ("Was CIA Director Brennan the "Russian hacker?", May 11, 2017, raymcgovern com). А пък в швейцарския Аре сюр енфо под заглавието "Дали наистина искат да отстранят Доналд Тръмп" ("Est-ce qu'ils veulent réellement destituer Trump ?", 18 mai 2017, Arrêt sur Info), "...Бившият директор на ЦРУ Джон Бренан е известен отдавна като краен привърженик на Обама/Клинтън..."

2 КИТАЙСКИ ИЗТРЕБИТЕЛЯ СУ 30 (РУСКО ПРОИЗВОДСТВО) ПРЕХВАНАХА АМЕРИКАНСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛЕН САМОЛЕТ В ЮЖНО-КИТАЙСКО МОРЕ :))) БИБИЦИ ЛОНДОН:)) ... Two Chinese Su-30 fighter jets have conducted an "unprofessional" intercept of a US aircraft, the US military said. ВСЕКИ ПОДРИТВА АМЕРИКАНКАТА ВИША КЛАСА :))

"Американката виша" ха -ха детройтският цървул пак се накъкал.Всъщност на факултето ли викат Детройт вече?

либерман е евреин,естествено че той ще е ЦРУ дуректора!

не цру, а фбр

Виждам е, Миша Бира свидетелства срещу Б-1,2 сега 3

те понеже тия от ЦРУ са известни с това че никога не лъжат, даже и когато са законспирирни като агенти в чужбина като ги попита някой винаги казват истината ... така е, този човек просто не може да излъже

На Путя му става все по неудобно на пилешкия врат, тъй като въжето се затяга и скоро ще увисне на него в стил "ала Садам". Това чака всеки руски червей, който си мисли че може да се еб*ава със САЩ !!!

Ееех канадец,тези розови сънища са ти дар от Бога...често те спохождат...,но не пречиш,наслаждавай им се!!! ;-) ХО ХО ХО

Канадец ще те ева в тъпия ганьовец дето си въобразяваш че си повече американец от президента, никога не трябвше да ви разрешават да излизате от циганската ви кочина родна

IP адрес - Столипиново ,а се кръстил канадец . От що се срамиш бай мАнгу ...

Либерман - е с такова име той е правилният човек...

Бащата на Столтенберг ли са снимали или бъркам?

А уж Мюлер щеше да разследва Щирлиц... или и той излезе скрита лимонка;)

ама ти не си разбрал май. Мюлер ще разследва най-глупавата версия на щирлиц, а този ще свидетелства

Е, тоя поне има какво да каже... все пак московския офис на ЦРУ отговаряше за логистичната подкрепа оказвана от руснаците на американските части влизащи в Афганистан, ама тя тая работа беше при Буш син и Обама, та пак стигаме до момента със скритите лимонки дето може да се окажат противотанкови мини. Апропо от сума ти време китайците спонсорират предизборните кампании и на двамата най-вероятни кандидати за президентския пост на САЩ, даже някои от избраните президенти се кълняха че ще върнат парите получени от ЦК на китайската компартия, та си мисля че руснаците може да са последвали китайския опит и да са "помагали" и на Хилъри, все пак тя се е облажила с повече пелмени от Тръмп, а и прословутото изтичане на имейлите и в крайна сметка излезе че се дължи на нейното фриволно поведение от което се е възползвал неин сътрудник, обозе почивш разбира се;)

айде Тръмпи! давай нашия! Бутни европата! удави натото в атлантика! взриви 00-нетото! айде тръмпи! планетата е с тебе!

Ха ха Джо Либерман - идеален. На соросоидките ще им се спече яйце на г...

ще се спече, ама на твоя. Сорос и Либерман са евреи и двамата. Ама бързаш кат пърле напреж майка си.

Ходът на Тръмп с Либерман е брилянтен. Бивш отцепник от демократите и ярък противник на сем. Клинтън и Обама, разбирай и Сорос. Пръв приятел с Маккейн. Така с един куршум два заека - атака срещу демократите и успокояване на ястребите от собствената партия. И третият съкрушителен удар, бил роднина на главния равин на Русия и СНГ. Ха ха ха.

Ами избраха неправилния президент.....(Клинтън беше правиния спред американската МАФИЯ) сега се берат плодовете....атаки по всички фронтове....демокрация....

се опитайте да убедите Форбс, че Путин не е най-влиятелната личност в съвременния свят. Правилно, и да искате, няма да ви повярват ... щатските "демократи".