В Сирия назрява глобален конфликт

Русия влезе във война в Сирия, която може да загуби и то с много негативни последици.

Обратно в новината

Коментари - В Сирия назрява глобален конфликт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виктор Шевченко е украинско келеме, което дърдори глупотевини!

Ясно е, че авторът нищо не разбира от политика, но що да не вземе някой цент? След една година пак да прочете какви глупости е написал. Ако не бяха руснаците, сега Сирия нямаше да е същата. Светът - също.

Да, Сирия нямаше да е разрушена и нямаше да има ИДИЛ!!

Частната армия на Путин стана на кайма и сега той е болен горкият!! Няма Калибри, няма С400, няма Искандери. Има набит калпазанин от Ленинград. Който разбира само от правото на по силният. Тоест като му разбият физиономията.

Успя ли да лъснеш бастуна?

В статията продължава да изпъква ХАМАС, неизвестно защо. А народът продължава да се плюнчи как неговият батко бил по-силен от баткото на другия. Баси жалката картинка!

Хайде глупаците с минусите да ми обяснят какво общо има ХАМАС със Сирия и Иран!

Салат "Вагнер" .Пища быстрого приготовления. В больницы Москвы и Санкт-Петербурга доставлены россияне, которые пострадали в результате американского удара под Дейр-эз-Зором, сообщает Интерфакс Сега е голям кеф, като всяка ватенка погледне със огромно съжаление към липсващ крак или ръка от трупа си ( а всички задължително нямат мозък ), така той ще помни за целият си жалък и беден живот, кога си е помислил да се опълчи на Американците. Сбылась мечта ватника . Как же они хотели ваеват с пиндосами!! Но пиндосы та оказалаис злыми

Както всички гледаха на американците във Виетнам. Бяха разкостени тотално. Още ближат рани. А колко години минаха от тогава? Държи им влага още

Както всички гледаха на руснаците във Афганистан . Бяха разкостени тотално. Още ближат рани. А колко години минаха от тогава? Държи им влага още

единствения печеливш в Сирия е САЩ които експлоатират петролните и газови находища в Сирия от години.Всички други са губещи.

който наближи петролните полета контролирани от САЩ брои трупове,независимо дали защитава руски,ирански или турски интерес

Чак пък от години? До няколко месеца там бяха ИДИЛ, а преди това Асад. И не, кюрдите ги експлоатират сега.

Почти като съгласувана атака. Израел опатка аятоласите, САЩ комунясите... Остава и кпрдите успеш о да отблъснат мустакатия чичо от истамбул и ще бъда доволен.

Жалкото за теб е, че няма да ти се получи. В действителност в Сирия опаткаха ИДИЛ (ЦРУ демек), както и американски наемници. Или ти е къса паметта и не помниш преди няколко месеца какво се случи? Или не искаш да си спомниш? Ако не си забелязъл Асад си е на власт, което значи само едно нещо - ФАЩ за сега губят войната

Руснаците са атакували първи. Така че справедливо са ги плеснали.

Не се радвай ако си разбил на някой ченето, поне докато не ти отвърне, защото не знаеш той какво ти е замислил . . . . . !

Какъв отговор колега, от умряло (ватно ) куче нито отговор, нито писмо...

Като гледам в зоните контролирани от Русия, никой не смее да влезе и да лети. Кой е умрял не знам. Май не са тия дето казваш

Защо никъде не се казва че Шевчук е Окраинско име?

А, окраинско какво ще трябва да означава . . . ? Според мен дядо му е бил майстор на шевовете с чук и затова така са кръстили детето.

Те тия глупости се скъсваха да ги пишат в американските медии още 2013..повтаряха мантрата че Асад е бита карта, призоваваха го да се оттегли, обясняваха колко са демократични джихадистите и т.н. Сега е ред на фейк новините как видите ли руснаците в Сирия са обречени и трябва да зареват всичко и да се изнасят, а законното правителство на Сирия да се самосвали и да предаде властта на американски марионетки за да е всичко точно :) Абе вие читатели за неграмотни абдали ли ги имате?

Руските хибридни номера вече не минават!! Ихтамнет вече не работи!! Щото като кажат ихтамнет , американците ги правят наистина там да ги няма!!

Само американските хибридни номера минават така ли?

Едно е да си измисляш как стар руски самолет изплашил екипажа на американски разрушител, друго е да се изправиш срещу американската армия!! Тя ще те смаже като буболечка.

Ама фактите са че след това доста разрушители от разрушителя си подадоха оставките и напуснаха армията. Сигурно са решили че не си заслужава да се воюва с руснаците понеже те вече са умрели. Смениха памперсите и напуснаха разрушителя, а самия разрушител напусна Черно море като бит педал

За унищожаването на един танк и едно оръдия, ,,великата "краварска армия е похарчила една камара с пари.

Със ,,Хаймарс ракета са ударили руската артилерия и са я умърчоли!После самолети А10 със въртящите се цеви на свръхскорострелното си оръдие са попилели танковете които са били 10 в една тактическа група и около тридесет по леко бронирани машини!А хеликоптери Апачи и дронове са ликвидирали личният състав!Като през време на атаката американците са заглушили средствата за свръзка на руснаците и асадитите както им казват самите руснаци!Трагедията за руснаците е голяма!Още повече,че руското командване и провителството отричат тези военослужещи да са на руска служба!Видя се и технологичната пропаст между свръхмодерните оръжия и тактика на американците и въоражението и тактиката на руснаците!

Абе бунак тия тъпотии за високотехнологичната пропаст я разправяй на талибаните дето със гегите и гранатите избиват американските военни в дивия Афганистан :)

LЛъжеш кремълски безхаберник. В колоната е имало 3 батальона по 300 човека, група спецназ за прочистване на завода, отделно бронираната техника и щаб. Това прави сумарно 1000 човека. Американците дават точна оценка за загубите след всяка операция. За тази съобщават, че техниката е унищожена над 90%, а личния състав над 70%. Според разузнавателни данни, получени от сирийците, те са прибрали 450 трупа.

Хаха , гледам тук краварските фенове се радват, че господарите вдигнали една камара самолети и хеликоптери за 50-60 сирийски войника.

По скоро са трепали Рашибозука

Американците здесь в нипричьом! Свързали са се на два пъти с руският офицер за свръзка който на два пъти е потвърдил,че руски военослужещи канещи се да атакуват кюрдите и американците във района няма! И дори руските държавни мъже отричат избитите руснаци да са руски военнослужещи!Но истината е,че американците направиха показно по водене на съвременна високотехнологична война на изостаналите и примитивни руснаци!

В отговор дребният кремълски фашист ще забрани вносът на американски домати в раССия и хоп Америка е на колене! :)

след онияденшната случка се видя, че глобален конфликт няма да има! россия няма компресия дори за регионален конфликт!

И с Турция щяха да са във война, а си уредиха сметките. Какво са тук някакви си 215 избити руснака?

Що никъде по СЕРИОЗНИТЕ световни медии няма и дума за избити руснаци?!

Има и по CNN и по Блумберг!!

Абе американците, нали беше за демокрация, за справедливост! Какъв петрол- какъв петрол???

Първият сблъсък от Третата световна война е факт Страховитото твърдение е на арменския кинорежисьор Тигран Хзмалян в негов коментаротносно руските наемници в Сирия, убити от армията на САЩ, поместен в сайта на руския шахматист и опозиционер Гари Каспаров

огато на 29 януари беше публикуван списъкът с приятелите на Путин някои коментатори, сред които и моя милост посочиха, че фактически САЩ обявява война на Русия.

Най-големите частни армии в света Много хора приеха това за преувеличено, нереално, за празнодумство. Не минаха и две седмици оттогава и в сирийската провинция Дейр ез Зор стана факт първият кръвопролитен военен сблъсък между армиите на САЩ и трета рота на руските военнослужещи, с неопределен статут, които коректно би трябва да се наричат наемници на частната военна агентура. Според американски източници броят на загиналите в нощта на сраженията е около 100 човека, а според руснаците два пъти по-голям.

нараства ми каралеята ... ха ха ха

Споко, Рашата нема кинти за глобални кофликти. Едно време СССРе-то също правеше мизерии по целия свят и дрънкаше тенекия, ама му скроиха шапката. Същото ще стане и с Путинстан.

то кинти не трябват като имаш междуконтинентални ракети.

е, то видяхме какво имат, разбрахме и колко им върши работа!

Ватен глупак, много си тъп и неосведомен. Сирия повече няма ПВО, след като израелски самолети унищожиха цялата им мрежа от ПВО-ракети и радари.

Срещу народното събрание се извисява конник, който напомня на всички мекерета, че преди 140 години в подобна уж изгубена война, с цената на много жертви Русия извоюва свободата за България. Подариха ни конституция, ред и държавност!!!

да църкаш по тънката струна. Това 'освобоьдение' сме си го платили отдавна. С лихвите.

и то в натура. За срам си е, но нещата трябва да се казват каквито са.

Александър II е наречен Цар Освободител не за освобождението на България, а защото е премахнал крепостничеството в Русия.

така като гледам нищо не е премахнал. Петър велики реже бради, те па си ги пускат....

Ти на това ли се радваш, робе? Някой ти е подарил Конституция?! И "свобода"?!И оттогава насетне България не може да се събере в своите си етнически граници! Измислиха ти "македонски" народ, вземаха ти цяла Северна Добруджа и ред други гадости, включително че ни превърнаха в "славяни" с изтрита история!Ще блъснеш чело и пред тоя паметник от благодарност, нали, робе!!!

я пак? каква конституция са ни подарили бе , Дондуков-Корсаков е гледал учредителното събрание в Търново и е скърцал със зъби, та чак в Петроград са го чули. Руската цел никога не е била да се направи независима българска държава на балканите. Императорската заповед не е да се освободят българите, а да се освободи нова територия за овладяване от царство-господарството му. дайте да не задълбаваме в историята, че тоя конник ще си замине дори преди МОЧА.

И аз така смятам. Не е трябвало да ни освобождават. От тогава всичко наопъки и само мъки. Добре са си живели българите преди така нареченото освобождение, в мир и сговор, добруване и благополучие.

Така-а-а-, нека сега да видим коя от двете "Велики сили" има най-егоистичен интерес за намеса в Сирия. Първо си спомняме, че Башар Асад е законно избран управляващ Сирия политик, който официално е помолил Русия за военна помощ за защита на законната си власт от външни нашественици и подпомаганите от тях вътрешни превратаджии. За което сигурно си плаща като на външна наемна армия. Както ние си плащаме за евентуална военна помощ от силите на НАТО. И именно такива 100-200 руснаци наемници са били убити неотдавна от армията на САЩ в Сирия (операция "Вагнер"). Какво търси, обаче, армията на САЩ в Сирия? Цитат от статията: "САЩ държат да контролират най-големия район за добив на петрол и природен газ в Сирия и да ликвидират напълно частите на "Ислямска държава" в него. .. Русия държи да запази Башар Асад начело на режима в Дамаск и да остане в региона с, макар и неголеми, военни сили. " Е, кой е нашественика / агресора?

Мнозинството сирийци нещо се усъмниха в 'законния избор' на все една управляваща ДЕСЕТИЛЕТИЯ фамилия. Само руснаците не проумяват къде е проблема..

Ами и у нас много се съмняват в законността на избора на ГЕРБ. Дори се доказаха изборни нарушения. Но приемаш законността на управлението на ГЕРБ и не допускаш законността на евентуален преврат или нашествие на...американската армия, например, за да подпомага хипотетичните превратаджии.

Като прочетох статията и в ума ми изникна картина, как на мацката Сирия петима и правят gangbang, поотделно, заедно и във всички дупки :))))))

и тъй като сащ са изцяло под контрола на израел, това, което иска сащ, значи го иска израел! кагота тези две бавдитски държави изчезнат от лицето на Земята, ще настъпи мир!

Виктор Шевчук е украински "журналист"...нека го формулираме така, за да не даваме на дир.бг. повод да изтрие този коментар. А дир.бг отдавна ни храни с украински "анализи"...не е ли тъжно!

Представи си, че Шевчук не съществува и нищо не е писал. Това с какво променя фактите, че американците попиляха бандата на Вагнер и че руското командване гузно мълчи?

Какво общо има Руското командване с банда наемници решили да изкарат допълнително, със съмнителни действия в Сирия? Ако Руското командване искаше да ги пази над колоната щеше да летят двойка МИГ 34 и евентуално в нея щеше да има 1-2 Панцира да поизпотят хеликоптерите....

А какво търсят българските наемници в Афганистан? Защитават Родината ли?

А ти защо не си представиш, че попиляването на "бандата" Вагнер го има само в статията на въпросният "журмалист"

И преди е имало "инциденти". Сега ще последват обратни такива. Израелците ще загубят някой самолет от "сирийските" противовъздушни сили, а някой необявен център на ЦРУ ще бъде разбомбен пак - да припомним как Руските ракетни атаки, които убиха стотина американски, турски, израелски и саудитски "военни съветници" в Сирия. Войната си тече по план....

Ватен глупак, много си тъп и неосведомен. Сирия повече няма ПВО, след като израелски самолети унищожиха цялата им мрежа от ПВО-ракети и радари.

Русия няма икономиката на САЩ или поне на Китай, за да води непрестанно войни на няколко фронта!Тия войни я изтощават и тя много скоро ще клекне, неспособна да води голяма война. И тогава й остава да плаши света единствено с ядреното куфарче. Но докога ли? Докато руснаците тръгнат по налъми по Червения площад?!

Войната изисква ресурси (петрол, стомана и т.н). Германия загуби войната въпреки че имаше по-добра икономика от СССР, но нямаше ресурси. Русия разполага с достатъчно. Не пожелавам на никого да води войни.

Ресурсите сами по себе си не означават нищо, като ги управляват алкаши-некадърници. Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа? Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всички благодарение на Путин! СССР был 16% мирового ВВП А теперь США - 23%, Россия 1.7% Спасибо США за победу в Холодной Войне!!!

Тука бях писал отговор преди 2 дни, обаче ДИРаджиите не просто са го изтрили, направо са го заличили! Сякаш изобщо нищо писано не е имало! И това ми го правят често, те си знаят защо! А отговорът ми беше, че Германия загуби войната не от Руската империя (СССР), а от съюза на СССР с Британската империя! Ако не бяха САЩ да помагат с ресурси и техника Съветския съюз, както и да открият втори фронт на германците, то Вермахта щеше да смаже Сталинския режим чак до Владивосток! За ужас на победителите - американци и руснаци, победените германци са били на косъм от създаването на ракетно-ядрено оръжие! Само няколко години ги е деляло от създаването му! И с това технологично предимство Третият райх щеше днес да е реалност. Така че стига с тая велика победа на руснаците над Хитлерова Германия, защото тя не е само тяхна!

Имам простичък въпрос , които често поставям и чакам отговор от психодесните русофоби- Козяци, но ЗАДОВОЛИТЕЛЕН отговор НЯМА до този момент ...и тъй като сте собственици на гладки като билярдни топки мозъчета, ще ви помогна с жокер ... и така ето въпроса : Защо любимата ви супер-могъща държава САЩ никога до този момент не посмя да атакува тая омразна Раша да я напъха в груз-200 и да се свърши веднаж за винаги с нея за да могат всички Козяци по всички земни кълбета да престанат да получават панически атаки само от споменаването на името Русия или от името В.В.Путин и ЗАЩО великата САЩ не вкарва великите си войски в кавички в Украйна и да изгони за няколко часа от Донбас и Луганск , да окупира Калининград и да го върне на немците да си вземе Крим за придобиването на който (и превръщането му в военна база) САЩ мечтае от десетилетия и да постъпи с Русия така както постъпи с Югославия, както постъпи с Ирак, както постъпи с Авганистан, Виетнам, Панама, Сирия и мн.др.държави???????? защо така стана , че тези държави бяха бомбени обстрелвани нападани унищожавани а в Украйна САЩ- не влизат да ДЕМОКРАТИЗИРАТ а се спотайват като пр-дня у гащи !?!?!?! Ето и възможните жокери : 1-во - безумен страх от реакцията на Русия ... 2-ро безмерен страх от реакцията на Русия... и 3-то животински страх от реакцията на Русия ... кой от трите възможни отговора е правилният???????

На клетата, бедна и одърпана Рашка само нападение и липсва - ти садист ли си или к'во?

Глупак, защо и е Америка да напада русия ? За да храни след това мързеливите алкохолици, да им плаща за разбитата икономика, разбитите пътища и целия апокалипсис в това блато. Те руснаците сами ще се изтребят и ще фалират.

От край време краварите мечтаят за ресурсите на Русия в Сибир. Даже скоро си го казаха открито . Направи си справка ! Освен това САЩ са облитали с "любопитна" цел някога СССР . Защо ли ?

Какъв отговор трябва да те задоволи бе тъпанар, само ватниците и задници като теб смятят, че един конфликт се решава със сила и дуене на мускули. То и любимеза ви великана жужи Путин, освен да дуе мускули и да плаши с оръжие друго не знае. Това ви е навик, наследен от великият Н.С.Хрусчов и той с обувката в ООН... удряй и плаши. Задник, получили отговор или не мож да ти стигне.... щот горе при теб няма никой

cbp64

" че един конфликт се решава със сила и дуене на мускули. " Ами така се решева, ако гледаме до сега разрешените конфликти . Историята се пише от победителите - няма значение кой крив кой прав!

шевчук!!!!Отрепка от покрайнината!

Много, много далече от действителността. Авторът изглежда сам го е писал. Не е за него този анализ. По-добре да си кара както си знае - да преписва от дойчевелето !

Ми теб за к'во са те сложили?! Нали за да разясняваш високопарно на обърканото запутинско войнство :)

Световните земни армии срещу космическата войски на Руия!

1000 коментара за глупости.

хей на някои им плащат да скачат на амбразурата колчем се спомене майчица Русь. имай милост.

Точно такъв анализ като тоя сега бях писал преди повече от година, но тогава безмозъчните русофили се хвърляха в защита на Руската империя като матросовци на бункера! Русия ще затъне дълбоко в разни военни конфликти и това ще й струва разпадането! Жалко за обикновения руснак, щото е роб в собствената си страна и ще страда много! А аз лично се радвам, че навреме се отървахме от руския ботуш!

ТОЯ КРАСИМИР ТОДОРОВ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ТА НИ ОБЛЪЧВА С ЛЪЖИ?ЕКСПЕРТ ЛИ СИ ИЛИ ШАМАН НИЩОЖЕСТВО?РУСИЯ Е НАИ-ВЕЛИКАТА СТРАНА В СВЕТА И НИКО НЕ МОЖЕ ДА Я ПОБЕДИ И НАИ-ДОБРЕ ДА НЕ ОПИТВА.

Их там нет!

Забавно е, че има толкова много коментари на един парцал, написан от това недоразумение Виктор Шевчук. Достатъчно е само да стигнете до там, където този (ха-ха-ха!) "експерт" бърка Хизбула с Хамас и ще разберете, че четенето на писанието до края му е вредно за вашето здраве.

Ти наясно ли си под коя статия пишеш и какво коментираш? Я спри компютъра и излез навън малко да се разведриш, че от лъжите, в които живееш, вече не различаваш сайтовете.

Ъхъм. Пъхни си за малко главата във фризера - да се разхалди, че ти е слобо процесорчето на чипа... :))) "Израел иска да унищожи армията на ХАМАС и да създаде пояс на сигурност на Голанските възвишения" "израелски самолети са унищожили при атака на позиции на правителствените части и ХАМАС и руски военен склад"

Вземи да пишеш на руските вдовици и да ги поуспокоиш - ама ръсни повечко 'хаха'..

Изобщо не ми пука за вдовиците на наемниците - били те на Вагнер, на Блекуотър/Академията или на когото и да било другиго. Наемници. Знаели са за какви пари отиват, знаели са какво рискуват... Все ми е тая за тях.

НаправУ им таковаха онаковата на рунаците в Сирия!Няа ко а са лъжим!

Пет дни мълчаха и мислиха и ето какво измислиха тези умници: "Руското военно командване в Сирия не е давало разрешение за подобна атака и на практика тя е била финансирана, вероятно с обещания за сериозни премии, от местните бизнесмени. Източникът потвърждава ,че руските наемници, заедно с малък брой от "Ловците на ИГИЛ" са формирали втората колона за атаката и са били около 600 души." Сега остава и да се вържем, че група бизнесмени могат да купят военни части от различни държави и да ги изпратят на съвместна мисия без знанието на командването им. Не нам, товарищи, не нам!

ВАТЕНКИТЕ КАТО СА ТЪПИ, ВИНАГИ СА МИСЛЕЛИ, че и останалият свят е като тях-безхаберници. И затова лъжат на поразия. Но никой не им се връзва на простотиите. А БГ продажните ватенки печелят златен медал, че са счупили тъпомера.

Всички очакват американците да се похвалят с успешната операция и избитите руснаци. Но те не го правят. Според споразумението с руснаците преди операция двете страни се предупреждават, за да не засегнат техни служители. В ситуацията със завода край Дер ез Зор командването на Коалицията е забелязало военната колона, която се приближава по пътя. Предупредили са руснаците, че няма да ги допуснат да продължат в територия, която е извън уговорената. Руските ВКС са отговорили, че там руснаци няма, те не са нарушители. Подобен подход имаше и в Крим - ние не сме пращали войски там. Това развързва ръцете на коалицията и тя унищожава колоната. Тъй като нейни военнослужещи не са стъпвали на земята те имат официалното оправдание, че не са убивали руснаци, защото ИХТАМНЕТ, тях там ги няма. Затова западните агенции дават само официалната информация за унищожена колона с бойци и военна техника. Руснаците излъгаха и сега са принудени да лъжат и отричат. Нямам как да се излъжат майките на убитите.

Добре де били са руснаци. А колко американци или въобще хора от други националности са се върнали в чували от Сирия като "фактически" не са били там . Наемниците рискуват за пари. Никой не ги е карал да бъдат там. ВОЙНИЦИ НА СЪДБАТА !

Войници на съдбата? Не е ли на алчността? На руския експанзионизъм? На болните амбиции на Путин? Няма място съдбата тук. Всичко е в резултат на съзнателен избор.

И казано по-накратко: Предвижва се танкова колона от няколкостотин наемни алкаши от Вагнер за да нападат американците в Сирия. Американците веднага звънят на Шойгу за да избегнат кръвополитие: - Хай Шойгу Има ли ваши ватники в райьона ? -Ихтамнет. (Тях там ги няма) Американците изпаряват колоната със масирана самолетна атака. Всичко е унищожено. Два часа по-късно Шойгу звъни и пита: - А дали можем да си посъберем останките от труповете?

Кой майки бе смешения клоун, я кажи името поне на една от тези майки, или дай достоверни факти за тая тъпотевини дет си надраскал! Ама факти май нямаа, само квичене и фъргане на плюнки и сополи!хахаха

Имаш много поздрави от Елена Матвеева.

В колоната е имало 3 батальона по 300 човека, група спецназ за прочистване на завода, отделно бронираната техника и щаб. Това прави сумарно 1000 човека. Американците дават точна оценка за загубите след всяка операция. За тази съобщават, че техниката е унищожена над 90%, а личния състав над 70%. Според разузнавателни данни, получени от сирийците, те са прибрали 450 трупа. Сред руските военни има такива, които смятат убиването на туземци за достойно занимание и с готовност подписват договори за такива задгранични командировки. Точно те заеха местата в чувалите на самолета с Груз 200, който отлетя за Москва. Оттам ще ги разпределят според табелките. А колко не са успяли да ги сглобят за експедиция?

Що се плюнчите и се самозалъгвате, пишейки коментари звучащи като мисли на велики аналитици. Медийната пропагнада работи във всичките и разновидности. Цялата картинка я знаят малко хора. Т.нар. хибридна война е в пълен ход и се стреми да формира общественно мнение. Турците и иранците без позволението на Русия нищо не могат да направят. Затова и Ерзоган им клекна. Иранците пък изцяло зависят от благоволението на Русия, щото иначе СА ще ги кастрира всичките. Израел си гонят техни цели свързани с оцеляването на държавата им. Това е мой прочит . Американците искат да си продават оръжието. Мусака е голяма там.

Български платени руски тролове. Следя простотиите , които драскате тук. Към момента те изглеждат така: Когато САЩ влязат в Сирия, тогава ще поговорим. Когато американските официални войски влизат в Сирия, тогава ще поговорим. Когато американските ракетни ракети удариха базите на Асад, после ще поговорим. Когато официално САЩ ще заемат територията на Сирия, тогава ще говорим. Когато американските войски ще се обърнат към руснаците в Сирия, тогава ще поговорим. Когато американските войски ще ангажират руснаците в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще убият руската войска в Сирия, тогава ще поговорим. Към момента на вашите лъжи Вие се намирате тук ( и не си мислете, че вашите най-лоши кошмари няма да се сбъднат: Когато САЩ ще убият официалната руска войска в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ официално убиват официалната руска войска в Сирия, тогава ще говорим. Когато САЩ ще унищожат руските войски в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще победят Русия в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще победят Русия по света, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще победят Русия в Русия, тогава ще говорим. Когато САЩ ще унищожат Русия като държава, тогава ще поговорим.

Ми те са в Либия и Ирак, Афганистан и Пакистан. И какво от това, бомбят ги как където падне. Ти на това ли се радваш, ами каква е гаранцията че няма и нас да ни треснат. Помни Югославия, беше им пръв приятел по време на студената война, а какво се получи?

Мдааа, нямате аргументи. Не забравяйте днес в руската столова, където ви зобят, главното меню е: Салата "Вагнер" с кайма.Пища быстрого приготовления.

байдефолт такъв, поне от 15 години, за всяка бг новина "бокич, тиквич ..." и т.н. е виновен (незаконно избран бил, насаден, ахахаха нещо като царя навремето), доскоро беше и костов, а международните новини са 80% за путин и русия. Просто сайта вероятно подържа няколко човека с повече айпита и винаги съотношението е 2-3 към 1 в полза на ватенките, това е. Реално това не са новини тук, а стръв за пропагандна война, новина е ако 5-6 световни агенции го потвърдят. Тук на запад за една седмица показаха размазания Ф16 за няколко секунди, това беше от Сирия всичко. Путин го пускат на месец, два три по веднъж, по-често в контекста на някаква обще сбирка ... У нас и особено по платените вестници и сайтове, нон-стоп.

За Русия не знам , но от Европа и САЩ почти нищо няма да остане , ОСВЕН НЯКОЛКО РАДИОАКТИВНИ ПУСТИНИ!

Когато американците се настаниха на българска земя, ти чалгопитека се оказа чирак и ГУРБЕТ-ТУРист у западноевропейската нива, или цитрусова грудина,и от това личи колко ти е мозъка в кухинарката, и какви са ти възможностите за самостоятелно развиване, като индивид на отделно взета нация! С две думи, стана- никой, и името то е - никой! Само не квичи, че ГУРБЕТ-ТУРизма е свободното ти пътуване из Европа!хаха

5 страни са намесени в "конфликта", а се говори само за Русия, като източник на злото. Тотална война в региона означава заличаване на държавата Сирия, това ли искат "международната общност", пионките от ООН и знаменосците на демокрацията от САЩ! Не мислете за Русия, те могат да си отидат във всеки момент, а след това Сирия ще последва съдбата на Ирак и Либия. Да се готви Йордания.